PDA

View Full Version : "Bu 1 puan bizi şampiyon yapabilir"

Universal
08.Nisan.2007, 22:21
Fenerbahçe'nin milli kalecisi Rüştü, geçen sene kaçırdıkları şampiyonluktan ders aldıklarını belirterek, 100. yıllarında hem kupa da hem de ligde hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Sarı-lacivertli ekibin tecrübeli kalecisi Rüştü Reçber, CNR Fuar Merkezi'nde başlayan İstanbul Kırtasiye Ofis 2007 Fuarı'nda Mor Ajans'ın standını ziyaret etti. Sarı-lacivertli taraftarların yoğun ilgisi karşısında zor anlar yaşayan kaleci Rüştü, hayranlarına imza dağıtıp bol bol fotoğraf çektirdi. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sarı-lacivertli kaleci, Kayserispor maçına aldıkları sonucun iyi bir netice olmadığını ifade ederek, son dakikalarda attıkları golle aldıkları puanın çok büyük önem taşıdığını kaydetti. Sarı-lacivertli kaleci, "Benim aklıma şu geldi 1995-1996 sezonunda da böyle bir maç oynamıştık. 90. dakikada Altay'a 2-1 mağlupken, Tayfun'un attığı golle 2-2 beraber kalmıştık. O bir puan bizi şampiyon yapmıştı. Ümit ediyorum ki Kayseri'de son dakikada gelen golle alınan bir puan bizim için çok büyük bir avantaj sağlayacak. Tabi ki kaybedilen puanlar camiada üzüntüye neden olacaktır ancak taraftarımız ve camiamız çok daha fazla sabretmesi gerekiyor. Daha sakin hareket etmesi lazım, en azından gerginleşen ortamdan uzak durmamız lazım ki bu olumsuz hava takımı etkilemesin. Çünkü yansıdığı taktirde kötü neticeler olabilir. Eğer camiamız ve taraftarlarımız sağ duyulu hareket ederse 100. yılımızda şampiyonluğa ulaşacağız" dedi.

Geçen sene kaçırdıkları şampiyonluktan ders aldıklarını belirten Rüştü, "Geçen sene kaçırdığımız şampiyonluktan ders aldık. Tabi ki kaybettiğimiz o şampiyonluktan dolayı büyük bir üzüntü duyduk, büyük bir yara aldık. Fakat bu sene sezona başlarken düşüncemiz 100. yılımızda camiamızın beklentilerine cevap verebilmekti. Bunu da geçmişten ders alarak yapmak gerekir. Bizde geçen sene böyle ders aldık ve yaşadık. Dolayısıyla biz futbolcular olarak geçen senenin bir etkisi veya bir stresi altında değiliz. Şu anda düşündüğümüz tek şey bütün camia olarak birliktelik içerisinde şampiyonluğa ulaşabilmek" diye konuştu.

Fortis Türkiye Kupası'nda oynayacakları Beşiktaş maçına da değinen Rüştü, bu maçın zor geçeceğini dile getirerek, hedeflerinden birinin de bu sezon kupayı almak olduğunu söyledi. Zaman zaman zor günler yaşadıklarını ancak el birliği ile bu zor günleri açtıklarını anlatan kaleci Rüştü, kupa maçında karşılaşacakları Beşiktaş'ı yenmeleri halinde iyi günleri başlayabileceğini sözlerine ekledi.

JunkChorn
08.Nisan.2007, 22:44
Ben katılıyorum bu bir puan bize çok şey getirebilir aynı zamanda kazanamadığımız içinde çok şey götürebilir.

Nocna Mora
08.Nisan.2007, 22:47
ben Fenerli değilim o yüzden sizin için ne iyiyse o olsun

Memedov
08.Nisan.2007, 23:32
Galip gelseydik Daha iyi olucaktı ama 1 puan bize şampiyonluğu getirebilir ya da 2 puan şampiyonluğu elimizden kaçırmamıza neden olabilir..

Fıratcan Alçınkaya
08.Nisan.2007, 23:52
Çok zor deplasmandı bence 1puanda iyi... Fenerbahçe derbiler dışında fikstür kolaylaştı derbilerde yenilmesse zaten şampiyon olurlar...

JunkChorn
08.Nisan.2007, 23:55
Katılıyorum.Sadece 3 deplasman kaldı ve İstanbul dışına sadece bir kez çıkalacak.Bu da G.Antep maçı eğer 3 derbiden 7 puan alırsa başka kayıp olmaz diye düşünüyorum.Yada Beşiktaşı yenerse bu iş kısmen biter.

KORNy
09.Nisan.2007, 09:56
evet 1 puan sevindirici.. geçen sene orda 1-0 mağlup olduk belki 89'da o golu yemesek bu yıl ustuste 4 şampiyonlua koşabilirdik

World Hollow o1
09.Nisan.2007, 10:47
Çok zor deplasmandı bence 1 puanda iyi... Fenerbahçe derbiler dışında fikstür kolaylaştı derbilerde yenilmesse zaten şampiyon olurlar...

Katılıyorum.

Rüştü doğru söylemiş, 1 puan bizim işimize yarar.

deniz.91
09.Nisan.2007, 11:22
kaybedilen 2 puan şampiyonluktanda edebilir geçen yıl 89 da kayser attı onu yemese fb şampiyondu geçen yıl

Cengo
09.Nisan.2007, 15:07
kaybedilen 2 puan şampiyonluktanda edebilir geçen yıl 89 da kayser attı onu yemese fb şampiyondu geçen yıl

Beşiktaş da Kayseri ile oynayacak, hatta son hafta belki puan tablosu bile değişebilir Kayseri adına..

KORNy
09.Nisan.2007, 16:32
Çok zor deplasmandı bence 1puanda iyi... Fenerbahçe derbiler dışında fikstür kolaylaştı derbilerde yenilmesse zaten şampiyon olurlar...

ne kolayı be kankaa en zor fikstür bizde
3 derbi+antep deplasman :D allah kolaylık versn