PDA

View Full Version : "Adam vuracak konuma geldim!"

Nocna Mora
08.Nisan.2007, 23:03
Böyle isyan görülmedi! Ç.Rizespor Başkanı Ekrem Cengiz Beşiktaş maçı sonrası çarpıcı konuştu: "Adam vuracak konuma geldim. Yazıklar olsun diyorum. Böyle lig olacaksa küme düşelim önemli değil. Gerekirse istifa edeyim. Futbolcularıma galip gelmiş gibi pirim verdim"..

İşte maç sonrası hakeme büyük tepki gösteren ve çok sinirli olan Ekrem Cengiz'in açıklamaları:
Maç sonrası çok sinirli olan Cengiz, 'Siniriniz yatıştı mı?' sorusuna "Hayır. Adam vuracak konuma geldim" diye cevap veriken şöyle devam etti:
"Aile olarak Türk futbolunda 10 yıldır bir çizgimiz var, duruşumuz var. Türk futbolunun menfaatlerini önde tutmuşuz. Türk futbolunu öne taşımak için çabalıyoruz. Türk futboluna hizmet etmek adına çok büyük hizmetlerimiz var. Pes etmek yok yine de Türk futboluna hizmet edeceğiz."

"Hakem hatalarından bariz 6-7 puanımız gitti. Bu maç bizim ve şampiyonluk mücadelesi için de önemliydi. Çok bariz hakem hataları yapıldı. Tartışmalı bir penaltı. Bir Beşiktaşlı futbolcunun ihraç edilmesi gerekirdi. Bu kadar kötü yönetilen bir maçta oyuncularımızın sakin olmalarından dolayı onları kutluyorum. Futbolcularıma galip gelmiş gibi pirim verdim."

"Herkes buradan mesajını alsın. Yazıklar olsun diyorum. Ama Türk futbolunda bizim gibi insanların olmadığına inanmaya başladım. Böyle lig olacaksa küme düşelim önemli değil. Gerekirse istifa edeyim."

JunkChorn
08.Nisan.2007, 23:17
Bence haklı..Adamların hakkı yendi.Hiç yoktan bir penaltı,sonuçta iyi oynadılar.Umarım ilerleyen haftalarda hak ettiklerini alırlar.Maçtan sonra Trt'de sessiz olan görüntüleri izledim adam titriyordu.

World Hollow o1
08.Nisan.2007, 23:22
"Herkes buradan mesajını alsın. Yazıklar olsun diyorum. Ama Türk futbolunda bizim gibi insanların olmadığına inanmaya başladım. Böyle lig olacaksa küme düşelim önemli değil. Gerekirse istifa edeyim."

Çok doğru her seferinde, böyle takımların haklarını yemek zorundalarmı.?

JunkChorn
08.Nisan.2007, 23:34
E yani sanırım biraz da öyle olmak zorunda..Ama sayın başkanda biliyor onun gibilerin yolunun kesildiğini yani kalmadı diye birşeyin olmadığını.

Memedov
08.Nisan.2007, 23:36
Hakemler bence her maçta hata yapıyorlar Kasti olarak bir maçta değil bizim hakemlerimiz sonra neden avrupada maç yönetemiyor diye biz diyoruz işte bu yüzden..

JunkChorn
08.Nisan.2007, 23:40
Hangi yüzden Mehmet?Görmedin mi pozisyonu?Daha ne olsun?Fenerbahçe'ye daha penaltı verilmedi.Tümer o pozisyonda resmen biçildi.Ve gayet de güzel yere düştü.Galatasaray'a olduğunda geçen sene yer yerinden oynardı.Yani bu küçük takımlara(bu tabiri sevmiyorum)olunca neden gündeme gelmiyor.??Neden beşiktaş maçının panoramasında yoktan penaltı denmiyor?Yada Tümer'in biçilmesi penaltı denmiyor?Bakın ben takımı korumuyorum.Anadolu takımlarının genel olarak yeniyor ama işte kimsenin işine gelmiyor maalesef.

Fıratcan Alçınkaya
08.Nisan.2007, 23:50
Aslında çok iyi sakin bir başkan ama artık adamın burasına kadar gelmiş demekki bu sözleri sölemiş...

ForsakeN
08.Nisan.2007, 23:56
Fenerbahçe'nin puan kaybettiği hafta Ulusoy(ve tayfası) da boş durmaz tabii. ;) .Neyse uzatmayayım.

TR.CaPTaiN
09.Nisan.2007, 00:10
Mahmut Uslu'nun acıklamaları geldi birden aklıma.

FeYYaz1989
09.Nisan.2007, 00:13
Buna benzer bir konu vardi,orda da soyledim.
Baki'nin atilmasi lazimdi,Besiktas'in penaltisi da penaltiydi yani artik ona da penalti degil diyorsaniz ben hic konusmayayim.Bechir'in atilmasi da normal sakatlik ayagina kirmizi karttan yirtmaya calisacakti herhalde ama olmadi yazik.
Arti bunlarin disinda Bobo'nun ikili mucadelede topu alip bir rakibi daha gecip kaleciyle karsi karsiya kaldigi pozisyon varki hakem faul caldi,biraksa cok net bir gol pozisyonuydu maci izleyenler bilirler.
Rize artik dusme hattina cok yakin bu tip aciklamalar ileriki haftalar icin hakemleri baski altina almaya yonelik diye dusunuyorum.Yani goruldugu gibi sadece Baki'nin atilmamasi var ki atilsa sanki Rize 5 gol atacak,bu kadar samata tamamen bu tip mactan sonra gundeme gelmek icindir bence.
Rize'nin onceki maclari yada Fenerbahce macinda verilmeyen penaltinin da zaten Besiktasla bir ilgisi yok o yuzden onlara yorum bile yapmiyorum.