Log in

View Full Version : "Song bilmeden doping kullanmış"

Maksic
09.Nisan.2007, 00:49
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, futbolcuların geçtiğimiz sezona göre alacaklarının daha düzenli ödenmesine rağmen başarısızlığın takım ruhundan kaynaklandığını belirterek, "Biz maalesef takım ruhunu yakalayamadık" dedi. NTV'de yüzde 100 Futbol programına katılan Polat, "Bu yıl ayrıca golcülerimiz de benim beklentilerimden uzaktı. Geçen yıl futbolcular daha zor şartlar altında mücadele ederek şampiyon olmuştu. Oysa ki bu yıl 20 puan farkla şampiyon olunabilecek bir ligdi. En kolay kazanılan ligiydi" dedi.
http://www.sporx.com/images/1/29/1211_B_AdnanPolat001.jpg
"Gerets'le ilgili konuşmaktan sıkıldım"

G.Saray'da kimsenin yerinin garanti olmadığını ifade eden Polat, "Bizim takımımızda kimse vazgeçilmez değil. Buna futbolcular, teknik heyet ve biz yöneticilerde dahiliz. Giden gider, kalan kalır. Sezon başından beri Gerets tartışılıyor. Ben artık bundan sıkıldım. Kimse G.Saray'dan büyük değildir. Herkesin kazandırdıkları ortada" diye konuştu.

"İzlemeler sürüyor"

Önümüzdeki yıl için futbolcu izlemelerinin devam ettiğini vurgulayan Polat, "Gelecek sezon kilit yabancı futbolcu almalıyız. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. Adnan Sezgin bize bir kaç isim getirdi. İnceliyoruz. Ben takımın yaşlandığı görüşüne katılmıyorum" diye konuştu.

Song'un yedekliği

Song'un yedek kalmasının Emre Aşık'ın yüksek performansından kaynaklandığını ileri süren G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Song, G.Antep maçı öncesi bir mide problemi yaşadı. Orada hepimizden gizli bilmeden bir ağrı kesici ilaç kullanmış. Bunu öğrenince doktorlara sorduk. Onlarda ilacın içinde doping maddesi olduğunu ve böyle maça gidemeyeceğini söyledi. Bu olayın ardından Song başka da sakatlıklar yaşadı. Ancak şimdi Emre Aşık daha iyi oynadığı için Song yedekte bekliyor" ifadelerini kullandı.

"Bizi sevmeyenler var"

Polat, G.Saray taraftarıyla iletişim kopukluğu olduğunu söyleyerek, "Taraftar geçtiğimiz 1 aya kadar bizi desteklemeye devam ediyordu. Ancak alınan sonuçlarla desteğini kesti. Ben deplasman dönüşünde teknik heyet ve futbolculara yapılan protestoyu kendime yapılmış sayıyorum. Ben o protesto da çok üzüldüm. Ben bu güne kadar kimseyi yarı yolda bırakmadım. Maalesef beni sevmeyenlerde varmış" dedi.08.04.2007

Kaynak : Sporx.com

nart_susruko
09.Nisan.2007, 02:47
G.Saray'da kimsenin yerinin garanti olmadığını ifade eden Polat, "Bizim takımımızda kimse vazgeçilmez değil. Buna futbolcular, teknik heyet ve biz yöneticilerde dahiliz. Giden gider, kalan kalır. Sezon başından beri Gerets tartışılıyor. Ben artık bundan sıkıldım. Kimse G.Saray'dan büyük değildir.
koltuk sevdalılarına duyrulur..

El Comandante
09.Nisan.2007, 03:03
Ntv´de izledim programi sonuna kadar.Cikarttigim görüsler:

Gereken mesajlar yerlerine ulasti,kimsenin süphesi olmasin ;;)

Seneye takimimiz genclesecek,yasli futbolcular ile yollar ayrilacak,carrusca,inamoto ve belki de mondi takimdan gönderilecek.%95 Gerets gidecek ya ersun yanal yada Bülent Kaptan getirilecek ;;)

Song bizde kalacak.Gerets giderse hele &100000 kalacak.Adam takimda mutlu,parasini da aliyor.Gerets de gidecek.Allah´tan baska ne isteyecek :)

Ön libero mevkisine ya mehmet topal ve mehmet güvenle devam edilecek yada cok cok kaliteli bir ön libero alinacak.

Takima bir tane cok kaliteli bir 10 numara alinacak.Tabi bunun icin sezon basindan beri isimler düsünülüyormus.Galiba artik dogru ve düzgün bir yabanci oyuncu almanin vakti geldi.

KORNy
09.Nisan.2007, 09:53
Ntv´de izledim programi sonuna kadar.Cikarttigim görüsler:

Gereken mesajlar yerlerine ulasti,kimsenin süphesi olmasin ;;)

Seneye takimimiz genclesecek,yasli futbolcular ile yollar ayrilacak,carrusca,inamoto ve belki de mondi takimdan gönderilecek.%95 Gerets gidecek ya ersun yanal yada Bülent Kaptan getirilecek ;;)

Song bizde kalacak.Gerets giderse hele &100000 kalacak.Adam takimda mutlu,parasini da aliyor.Gerets de gidecek.Allah´tan baska ne isteyecek :)

Ön libero mevkisine ya mehmet topal ve mehmet güvenle devam edilecek yada cok cok kaliteli bir ön libero alinacak.

Takima bir tane cok kaliteli bir 10 numara alinacak.Tabi bunun icin sezon basindan beri isimler düsünülüyormus.Galiba artik dogru ve düzgün bir yabanci oyuncu almanin vakti geldi.

evet bnde bu mesajları aldım... ayrıca gs takımında bircok operasyona karşın en fazla 4 oyuncu alıncak onlardan biri fb'nin yaka paça gönderdii SERVET,fb'li olarak bu transfere cok sevndm:):):)

Emurafu
09.Nisan.2007, 11:50
evet bende izledim bu konunun basligi neden boyle bence adnan polattan ilginc sozler olabilirdi

bu arada servet harbiden geliyormus gs ye

El Comandante
09.Nisan.2007, 14:46
Ayrica canaydin yönetimin basina gectiginde Galatasaray´in Faruk süren ve mehmet cansundan dolayi inanilmaz bir borcu varmis,tabi canaydin da gereksiz paralar verop gereksiz oyuncular alinca bu borc katlanmis.Bide banka borclari falan,canaydin 5 sene boyunca sirf bu borclarla ugrasmis ve simdi borcumuz bitmek üzere.Riva arazisini satarsak borcumuzu bitiririz hatta üzerine ek gleir yapariz dedi Adnan Polat.

Ayrica Adnan Polat´ta belirtti Türkiyenin mal varligi bakimindan en zengin kulübüyüz.Türkiyede´ki bütün kulüpleri üstüste toplasak ve mal varliklarini birlestirsek Galatasaray´in mal varligininin yanindan bile gecemiyor.Düsünün gerisini ;;)

Omerdinho
09.Nisan.2007, 14:57
Ayrica Adnan Polat´ta belirtti Türkiyenin mal varligi bakimindan en zengin kulübüyüz.Türkiyede´ki bütün kulüpleri üstüste toplasak ve mal varliklarini birlestirsek Galatasaray´in mal varligininin yanindan bile gecemiyor.Düsünün gerisini ;;)

Adnan Polat vermis size gazi...

Cengo
09.Nisan.2007, 15:05
Ayrica canaydin yönetimin basina gectiginde Galatasaray´in Faruk süren ve mehmet cansundan dolayi inanilmaz bir borcu varmis,tabi canaydin da gereksiz paralar verop gereksiz oyuncular alinca bu borc katlanmis.Bide banka borclari falan,canaydin 5 sene boyunca sirf bu borclarla ugrasmis ve simdi borcumuz bitmek üzere.Riva arazisini satarsak borcumuzu bitiririz hatta üzerine ek gleir yapariz dedi Adnan Polat.

Rakiplere laf atma yada Özhan Canaydın'a laf atma ;)

Siyasetçiler bile Gs yöneticileri kadar vaatlerde bulunmadılar..

Emurafu
09.Nisan.2007, 15:10
Lütfen bu konuyu kirletmeden konuşun

Seneye genc oyuncular olcak takımda herkez süperlıgde bizi konusacak ayrıca adnan polat mal varlıgı hakkında cok dogru konustu en buyuk mal varlıgı tabiki gs de sadece bütün takımları toplasan gecemez lafı yanlıs

El Comandante
09.Nisan.2007, 15:13
Adnan Polat vermis size gazi...

Gecenlerde bir konuda kulüplerin mal varliklarini göstermistim.Göstereyim bir kere daha.

Galatasaray´in mal varliklari:

Riva Arazisi 1,175,000 metrekare Tapulu mal
Florya Metin Oktay Tesisleri 22,627 metrekare Tapulu mal
Kuruçeşme Adası 2,520 metrekare Tapulu mal
Ali Sami Yen Stadı yanında arsa 2,127 metrekare Tapulu mal
Hasnun Galip Sokak Kulüp merkezi 3 katlı bina Tapulu mal
Erenköy’de 3 adet lüks daire 550 metrekare Tapulu mal
Not: Ayrıca Kalamış, Ali Sami Yen gibi devletten kiralanmış araziler mevcuttur.

BEŞİKTAŞ
Fulya Arsası 50,340 metrekare Tapulu mal
BJK Plaza Binası A ve B Blok’ta 3 bölüm Tapulu mal
Üsküdar’da daire 2 no’lu bir daire Tapulu mal
Not: Ayrıca Ümraniye Tesisleri, İnönü Stadı gibi devletten kiralanmış araziler mevcuttur.

FENERBAHÇE
Fenerbahçe’nin mal sahibi olduğu hiçbir tapulu mülkü yoktur. Saraçoğlu, Faruk Ilgaz, Samandıra, Dereağzı Tesisleri’nin tamamı devletin çeşitli kuruluşlarından kiralanmış araziler üzerinde bulunmaktadır.

TRABZONSPOR
Aynen Fenerbahçe gibi hiçbir tapulu mülkü yoktur. Mevcut tüm tesisleri devletten kiralanmış araziler üzerinde bulunmaktadır.

Bu tablo da üzerinde durulması gerekecek kadar ilginç. Galatasaray’ın mal varlığı, bırakın Türkiye’yi dünya kulüpleri içinde gayrimenkul zengini olarak baş sıraları alıyor. Bugün Galatasaray Adası, Riva Arazisi ve Florya’daki arazinin paha biçilmez değeri gözardı edilemez.

Simdi inandin mi Ömer efendi?

Omerdinho
09.Nisan.2007, 15:16
Futbolda mal varligi degil para önemlidir.. O da sizde yok.. Elinizdeki mal varligi para etse coktan satilmisti... Adnan Polat gaz vermeye devam etsin...

Mirza
09.Nisan.2007, 15:19
Bu kadar mal varliginiz var da borclari kapatmak icin niye Ardayi satiyorsunuz. Satin bu arsalardan birisini kapatin borclarinizi.

Cengo
09.Nisan.2007, 15:22
Fenerbahçe'nin Ankara'da arazisi var ama bu önemli değil bu işler arazi ile yürümez.

Avrupa'daki kulüplerin mal varlıkları nelermiş onları da yazar mısın?

Ömer gaz dışında vaatler de veriyorlar ki bunları yapamayacaklarını herkes biliyor..

El Comandante
09.Nisan.2007, 15:24
Yahu ardayi sattacagimizi kim söylüyor?

Bu kadar arsayi bir cirpida satmak aptalliktir.Biz bunu yapmiyoruz.Elbet herseyin bir zamani var.Adnan polat dün dedi riva arazisi ile görüsen 2-3 sirket var.Sirayla arazilerimizi satacagiz.

Bu arada omerdinho sen lafi cevirmeye devam et ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bakin ozaman.Araziden bol neye para gidiyor?Bakin haberlere isterseniz.Bütün büyük sirketler vs.istanbulda arazi satin aliyor.Gecen de bir yer metrekaresi 18.000 € ya satildi yahu.Biz bu arazilerimizi elimizden cikardigimiz da sizin o en zengin kulüp sifati elinizden gidecek diye korkuyorsunuz bunu biliyoruz ;;)

Cengo
09.Nisan.2007, 16:37
Yahu ardayi sattacagimizi kim söylüyor?

Bu kadar arsayi bir cirpida satmak aptalliktir.Biz bunu yapmiyoruz.Elbet herseyin bir zamani var.Adnan polat dün dedi riva arazisi ile görüsen 2-3 sirket var.Sirayla arazilerimizi satacagiz.

Bu arada omerdinho sen lafi cevirmeye devam et ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bakin ozaman.Araziden bol neye para gidiyor?Bakin haberlere isterseniz.Bütün büyük sirketler vs.istanbulda arazi satin aliyor.Gecen de bir yer metrekaresi 18.000 € ya satildi yahu.Biz bu arazilerimizi elimizden cikardigimiz da sizin o en zengin kulüp sifati elinizden gidecek diye korkuyorsunuz bunu biliyoruz ;;)

ne korkusu, korkan Gs'lılar.

tabi tabi, o şekilde düşünmeye devam et sen

El Comandante
09.Nisan.2007, 16:47
Devam edecegim bu sekilde düsünmeye,sen hic merak etme ABOOO :)

2 sene icinde kim korkuyor,kim korkmuyor zaten meydana cikacak :)

Omerdinho
09.Nisan.2007, 16:54
biz sizden niye korkalimki... Türkiye'de rakibimiz yok... Kimden korkalim??

Fıratcan Alçınkaya
09.Nisan.2007, 18:28
Bu kadar araziniz olsa ne olur? 5 senedir 10 numara alıcaksınız... Adnan Polat bu tarz açıklamaların GS de 1numaralı ismi zaten... Programda 20.45 dememesi dikkatimi de çekti... Niye acaba?

El Comandante
09.Nisan.2007, 18:30
Siz aliyorsunuz da ne oluyor firatcan.Konusturtma beni simdi sen kücük duruma düsersin ;;)

Fıratcan Alçınkaya
09.Nisan.2007, 18:46
Gel konuşak arkadaşım çok isterim beni küçük düşürmeni...
Sizin T.D koskoca GS taradtarına hırsız diyor be...

KORNy
09.Nisan.2007, 19:04
gs'nin yaptıkları ve yapacakları belli... arazi olsa ne olur 2000'de uefa kupasını aldılar bunu paraya mı çevirdilerr??? 2 sene içinde bakalım neler olucak merak ediorm

TR.CaPTaiN
09.Nisan.2007, 19:12
Bu kadar araziniz olsa ne olur? 5 senedir 10 numara alıcaksınız... Adnan Polat bu tarz açıklamaların GS de 1numaralı ismi zaten... Programda 20.45 dememesi dikkatimi de çekti... Niye acaba?

Durmuştur saat belki de ;)

Universal
09.Nisan.2007, 19:14
Song oynatmama nedenlerini saklamak için yalan bir haber çıkarıyorlar. Böylece taraftar ile araları açılmasın diye ama bu Song olayı yalandır.

El Comandante
09.Nisan.2007, 19:18
Gel konuşak arkadaşım çok isterim beni küçük düşürmeni...
Sizin T.D koskoca GS taradtarına hırsız diyor be...

Sen gecmiste kalmissin.Sizin serdal bilgiliyi küfürlerle yollamanizi falan unutmussun galiba.

Her sene 10-11 tane futbolcu aliyorsunuz.Hani nerede bu isimler?Hepsi fos cikiyor.Sizin durumunuz bizden iyimi saniyorsun.Bizden bile beter durumdasiniz,borclariniz dahada artiyor.Aldiginiz futbolculari neredeyse bedavaya satiyorsunuz.5e alip 1e satiyorsunuz.Bak delgadoyu isteyen bir takim vardi unuttum 500 bin € veriyorlardi,onlar da kabul ediyorlardi siz girdiniz araya para artinca biraktilar.Ve siz ne yaptiniz delgado yu 5 milyon € ya aldiniz.Peki delgado ne yapti bugüne kadar?Sezon sonunda büyük ihtimalle ucuza satilacak.Fahri,kleberson,baki ve nobre bunlardan bahsetmiyorum bile,bu sezon sonu gene belese satilacaklar,yada az bir ücret karsiligi satilacaklar.Hele del bosquedeki zamana hic dönmeyelim.Daha da kötü duruma düsersiniz.Kac senedir ilk 2ye giremiyorsunuz.2 senedir ilk haftalarda sampiyonluktan oluyordunuz.Bu sene saniyormusun iyi oynadiniz?Eger gs ve fb gecen seneki futbollarini oynasalardi su anda siz gene cok cabuk havlu atmistiniz.Bizi konusturtmayin.Yildirim demirören durmadan cebinden para veriyor kulübe,sizin paraniz olmadigi icin.Futbolculara hep kendi cebinden para veriyor.Tigana saniyormusun ki iyi teknik direktör,3 büyüklerin teknik direktörleride bir halt olamaz.Su anda kayserispor gecen seneki puanini alsaydi liderlikte fb ile cekisiyordu.Okadar kötü durumdayiz.Pollyanaciliga gerek yok.

Ama is mal varligina gelince orada duracaksin.Bizim durumumuz sizden iyi hic kafaniza takmayin.O arazileri de salaklar gibi hemen satmayiz.Arazilerin para etmedigini söyleyen arkadas baksin haberlere.Hergün arazilerimiz ne ucuk paralara satiliyor.Agzin acik kalir.Biz arazilerimizi bu yöntemle satacagiz.Yavas yavas ama cok büyük paralara.

Simdi sen bjknin cok iyi oldugunu düsün.Hayaller kurardik biz yillar önce sarkisini dinle...:rolleyes:

Fıratcan Alçınkaya
09.Nisan.2007, 19:28
Siz çok farklısınız son 3senede 40tane futbolcu aldınız sattınız...Hiç birindende kar edemediniz... Klübe hergün haciz memurları geliyor... Hani nerde stad... Bu işler Inamoto ile olmaz... Size yıllarını harcamız Bülen ti kovdunuz... Ayrıca Özhan Canaydın her saniye küfür ediliyor... Adam stada gelemiyor... Arazi olsa ne olucak koskoca GS basının diline sakız olmuş yöneticiniz canlı yayında para topluyor... Sen ne kadar gs lisen ben de o kadar BJK liyim o yüzden sen ne yazarsan ben de cavap veririm... Konuda kilit olur...

El Comandante
09.Nisan.2007, 19:33
Bizim baskan bozuntusuna kim iyi dedi?Adnan polat yapacagi en dogru hareketi yapti.Parayi nereden bulacaktik?Bizimkiler daha futbolcularin parasini ödeyemiyordu?Adam cikti delikanli gibi galatasaraya gönül vermis kisiler tarafindan para topladi ve Fifaya olan borcumuzu ödedik.Adnan Polat geldi yönetime hani futbolcularin alacaklari kaldi mi?Yok!Ama nedense bizimkiler bu sene gecen seneki hirsi gösteremiyorlar.Yani rahatlik batiyor onlara!

3 senede 40 tane isimmi aldik?Bizi kendiniz sanmayin...

Araziler diyorum en cok para eden sey.Onu satmakta ne var?100 kere dedim bu isler aceleye gelmeeez!

KORNy
09.Nisan.2007, 20:00
Bizim baskan bozuntusuna kim iyi dedi?Adnan polat yapacagi en dogru hareketi yapti.Parayi nereden bulacaktik?Bizimkiler daha futbolcularin parasini ödeyemiyordu?Adam cikti delikanli gibi galatasaraya gönül vermis kisiler tarafindan para topladi ve Fifaya olan borcumuzu ödedik.Adnan Polat geldi yönetime hani futbolcularin alacaklari kaldi mi?Yok!Ama nedense bizimkiler bu sene gecen seneki hirsi gösteremiyorlar.Yani rahatlik batiyor onlara!

3 senede 40 tane isimmi aldik?Bizi kendiniz sanmayin...

Araziler diyorum en cok para eden sey.Onu satmakta ne var?100 kere dedim bu isler aceleye gelmeeez!

arkadaşm telegol'e çıktınız para istediniz bu paralar adnan polat mı ödedi sanki...
araziler diosn oke çok büyük para ama bn savunduum bişi var gs eline yüzüne bulaştırcak bu işi uefa kupasını aldınız süper kupayı aldınız bunu paraya çevirebildiniz mi?? o zman özhan yoktuda ne oldu...
gs'de para yok die transfer yapamıo para olsa neler yapacaını sölim sana:
cristian,felipe,prates,ömer-murat eedoğan,victoria,florquin,petre,tamas,Ali Lukunku,sarr ... bunlar gsnin parası olduunda(!) yapılan 2 sene içindeki transferler daa hatırlayamadıım şuan birçok oyuncu daha gs bu transferleri yaptıda bu hallere geldi...bjk'ye diosn ama gs'ye bak bnce

senderson
09.Nisan.2007, 20:09
Fenerbaçeli kardeşler bırakın Emperor nickli şahıs döksün içini.O kendi dünyasında yaşadıklarını yazsın, anlatsın.Sonuçta herkesin stad maketi yok,kapısında haciz memuru yok,ucuz politikacılar gibi atıp tutan başkanı/yöneticisi yok.

Herkes ayık olsun.Fenerbahçe sahipsiz değil....

Mirza
09.Nisan.2007, 20:10
Konu sapti.
Kilitli.