View Full Version : Arda Cimbom'u kurtaracak
Mirza
09.Nisan.2007, 09:57
G.Saray yönetimi, mali yönden kurtuluşunu genç yıldızına bağladı. Sarı-kırmızılılar, yeni sezonda Avrupa Kupaları’na gidemezse, milli yıldızını 12-14 milyon Euro arasında bir bonservis ücretiyle satarak, düzlüğe çıkmaya çalışacak...
http://www.internethaber.com/images/news/33836.jpg
BÜYÜK KRİZ KAPIDA
G.SARAY, 2006-07 sezonunda Şampiyonlar Ligi için UEFA’dan 8 milyon Euro kazandı. Bu rakam seyirci hasılatı ve diğer gelirlerle toplamda 10.5 milyon Euro’yu buldu. Futbol takımının yıllık maliyeti ise 24 milyon dolar (17.9 milyon Euro) civarında. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Kupası’na gidemezlerse, ciddi bir mali sorun başgösterecek. İşte burada G.Saray yönetimi için ’kurtuluş planı’ olarak ortaya Arda Turan’ı Avrupa’ya satmak ön plana çıkıyor
İNGİLİZLER YAKIN TAKİPTE
SARI-KIRMIZILILAR, mali yönden kaynak yaratamazsa, özellikle İngiliz kulüplerinin yakın takibinde olan genç yıldız Arda Turan’ı gözden çıkartarak, kulübe gelir sağlamaya çalışacak. Ada kulüplerinden sezon içerisinde şimdiye kadar Arda Turan için G.Saray yönetimine ’hatrı sayılır’teklifler ulaştı. İngiliz kulüpleri, sarı-kırmızılı yönetime 8-9 milyon Euro civarında tekliflerde bulundu. Ancak Cimbom, içinde bulunduğu ’çıkmazdan’ kurtulabilmek için Arda’yı en az 12-14 milyon Euro’dan aşağıya veremeyeceğini bildirdi. Eğer yönetimin istediği bonservis fiyatına yakın bir öneri gelirse, sarı-kırmızılılar hemen pazarlık masasına oturacak. Arda’nın transferi gerçekleşmeyecek olursa da, G.Saray yönetimi yeni sezonda büyük bir mali kriz yaşayacak.
kaynak : internethaber.com
World Hollow o1
09.Nisan.2007, 10:41
N' kadar komik bir haber.
Finansal kriz var Arda TURAN'ı satalım vay be Galatasaray ın düşdüğü hallere bak.:)
3 4 sene sonra kimi satıcaklar Cem SULTAN mı ?
Emurafu
09.Nisan.2007, 15:40
offfffff bu haberi cıkaranı varya yalan haber ya ardayı satmıyoruz en az 2 sezon daha bizde
El Comandante
09.Nisan.2007, 15:43
Yalanin daniskasi...
Arda Turan kesinlikle satilmayacaktir.En erken 2 sene sonra büyük bir miktar karsiligi satilacaktir!
Sheriff
09.Nisan.2007, 15:49
Doğrusu ben satılmayacağını düşünmüyorum. İyi bir bonservis karşılığı satılabilir bence. Her oyuncunun bir fiyatı vardır ;)
Emurafu
09.Nisan.2007, 16:07
sheriff kardes bu konuyu kaldırsan iyi olur yalan haber zaten
Omerdinho
09.Nisan.2007, 17:03
Hem Arda kurtulur hem onlar...
Fıratcan Alçınkaya
09.Nisan.2007, 18:35
Arda satılsa ne olucak... Gelen para yine yönetimin savurganlıgına gidecek... Heinz 2.54 m€ alınıyor 5ay sonra gidiyor... Fransa da süper bir form sergiliyo... Yine Ribery aynı şekilde... Keza GS çok büyük bir finansal krizde oldugunu gösterir bu haber futbolcu satmak zorunda kalmış...
IcedEarth
09.Nisan.2007, 19:17
bu ne demek şimdi
nerazzuri
09.Nisan.2007, 19:19
siz hepiniz çokmu biliosunuz (sözüm yalan haber arda satılmıcak diyenlere) yönetmle bağlantınız mı var? belki satıcaklar hemen niye atlıosunuz sazan gibi hadi satılırsa nolcak... her haberede yalan diye atlamayın... sanki para durumunuz çok iyi zengin bi klüpsünüz arda daha 2 sene bizde hemen atlayın nerden biliosanız
El Comandante
09.Nisan.2007, 19:22
sekocan efendi,dogru dürüst konus.Üslubunu düzelt!
Senin birseyden haberin olmayabilir.Ama bizim yöneticiler her tarafta bas bas bagiriyorlar arda satilmayacak.O Galatasaray´da 2 sene daha kalacak sonra iyi bir paraya satilacak diye.Sen de gelmis burada kendin sazan durumuna düstügün halde bize sazan diyon...
nerazzuri
09.Nisan.2007, 19:25
ya bas bas bağırabilir belki sezaon sonunda düşünceleri değişicek ne biliosunuz ki hemen atlıosunuz sazan gibi ''arda satılmıcak'' ''2 sene daha bizde'' sanki kendiniz karar verdiniz
Emurafu
09.Nisan.2007, 19:58
ya bu konu kapatilirsa iyi olur cunku bu haber yalan
nerazzuri
09.Nisan.2007, 19:59
ya bu konu kapatilirsa iyi olur cunku bu haber yalan
hala yalan diyo ya :D:D:D
uAburak89
09.Nisan.2007, 20:18
Sen ne diyorsun ya ..
KORNy
09.Nisan.2007, 20:26
yaw beler arda kaç para yapıcak ki gs'yi kurtarak bgn gs'yi ancak henry ronaldinho kurtarabilir
Del Piero_10
09.Nisan.2007, 20:36
Şu anda kimse 15 milyon euro vermez hatta resmi teklif bile yapmaz.
Önce Arda'nın kendini kanıtlaması ve formunu sürdürmesi gerekiyor.Özellikle milli maçlarda parlarsa gitmesi kolaylaşır.
siz hepiniz çokmu biliosunuz (sözüm yalan haber arda satılmıcak diyenlere) yönetmle bağlantınız mı var? belki satıcaklar hemen niye atlıosunuz sazan gibi hadi satılırsa nolcak... her haberede yalan diye atlamayın... sanki para durumunuz çok iyi zengin bi klüpsünüz arda daha 2 sene bizde hemen atlayın nerden biliosanız
bu ne ya ?? yoruma bak ... benim her bi yorumuma uyarı veren yönetici arkdaş umarım bunada verir ... sanmıyorum ama .... :cool:
nerazzuri
09.Nisan.2007, 21:26
bu ne ya ?? yoruma bak ... benim her bi yorumuma uyarı veren yönetici arkdaş umarım bunada verir ... sanmıyorum ama .... :cool:
kendin uyarı alıoyorsun diye beni neden bunun içine sürüklemen gerekiyorki benim zaten 5 ceza punım war 1 ceza daha alırsam allah korusun :D:D:D düşünme bile istemiyorum
Nocna Mora
09.Nisan.2007, 23:11
arkadaşlar bence Arda satılmasın Avrupa'da bir takıma tecrübe kazansın diye kiralık verilsin
Emurafu
09.Nisan.2007, 23:31
Sheriff kardes bu konuyu kapatirmasin hem ardanin kendiside konustu suan baska klub gitmeyecek adnan polatta konustu resmen ortaligi karistirmak icin yapilmis haber cok tartismaya gerek yok
nart_susruko
10.Nisan.2007, 03:42
önce kendine çeki düzen versin.
________
taraftar sitesinde kendi futbolcusundan fazla Arda Turan başlığı olan tayfa boş yorum yapacağına sağa çekip otursun orda :p
GsDoruk
10.Nisan.2007, 23:24
İyi para verirlerse bence GS satabilir.
Emurafu
11.Nisan.2007, 00:13
Hem Arda kurtulur hem onlar...sozlerine dikkat edermisin