PDA

View Full Version : Fenerbahçeli Edu'ya ağır ceza yolda

crazzy
09.Nisan.2007, 16:08
Kayserispor maçında eliyle rakibinin boğazını tuttuğu için ikinci sarı karttan oyundan atılan Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Edu'nun başı dertte.

Maçın hakemi Vedat Yüksel'in raporunda Brezilyalı oyuncu için "Küfür etti" ibaresini kullandığı ileri sürüldü.

Bu takdirde Edu Dracena'ya PFDK'dan 3 maç ceza çıkması söz konusu. Sambacı, bu durumda Beşiktaş, Manisa ve Gaziantep karşılaşmalarında forma giyemeyecek.

APPİAH'A CEZA GELİYOR

Bu arada Fenerbahçe Yönetimi de, Edu'nun yanısıra oyundan alınınca, önce saha içinde söylenmeye başlayan, ardından kenara geldiğinde yardımcı hoca Edu'ya sert sözlerle çıkışan, daha sonra teknik direktör Zico'ya bağırıp çağıran, kendisine uzatılan eşofman üstünü yere atan Stephen Appiah'a ağır para cezası vermeye hazırlanıyor.

Bir oyuncunun, teknik heyete karşı yaptığı bu davranışın affedilmez olduğunu düşünen yöneticiler, Zico'dan iki futbolcu hakkında da rapor isteyecek. Raporun gelmesinin ardından Appiah ve Edu'ya verilecek ceza belirlenecek.

El Comandante
09.Nisan.2007, 16:12
Ben sadece adamin bogazini sıktıgını zannetmistim.Demek ki küfür de etmis.Edu en az 3 mac ceza alir.Hem bogazini sıkmıs rakibinin hemde küfür etmis.

Omerdinho
09.Nisan.2007, 16:32
Hakem portekizce biliyor herhalde.

Cengo
09.Nisan.2007, 16:34
Basın saçmalaması gene, raporu nasıl biliyorlar.Konu uzarsa kapatırım, böylesi saçmalıklara yer yok burada..

eGowiCh
09.Nisan.2007, 17:42
Çok saçma. Direk kırmızı kart görürdü eğer küfür etseydi :) Biraz mantıklı yazın bari ey basın.

ultraslanerdem
09.Nisan.2007, 17:47
Çok saçma. Direk kırmızı kart görürdü eğer küfür etseydi :) Biraz mantıklı yazın bari ey basın.

Arkadaşım hakem o anda olan biteni görememiş olabilir.Vidyo kayıtlarından küfür ettiği anlaşılmış demek ki.Bu tür cezaların verilmesi takım için faydalı birşeydir.

Seçkinn
09.Nisan.2007, 17:49
Basını hayretle izliyorum. Bu kadar yalan haberi nasıl üretiyorlar anlamıyorum. Senaryo yazsalar hasılat rekoru kıran filmler çıkarırlar ortaya.

Tabi kaynak gösterme derdi kalmadı maalesef Türk basınında. İnsanlarda haberi okuyup kaynağını sorgulamayı unuttular. Okuduğu gibi olduğundan kimsenin kuşkusu yok. Eğitim düzeyimizin bunda katkısı çok büyük. Ancak bu yaramızı kendi menfaatleri için kullanan basınımızı da ayakta alkışlamak lazım.

senderson
09.Nisan.2007, 18:18
federasyon verir onların rengi belli zaten.Ama hakeme helal olsun adam portekizce küfür ediyor oda hemen anlıyor ancak 2.sarıdan atıyor...

Universal
09.Nisan.2007, 18:23
Ligimizde ki hakemler İngilizce bile bilmezken Portekizce bilen birisi çıkması gerçekten çok ilginç. Sanırım kendisi Portekizli. :) Ayrıca Appiah'a verilecek her ceza doğru bir karardır.

fm26mer
09.Nisan.2007, 18:47
Hak etti ama cezayı

Omerdinho
09.Nisan.2007, 18:47
PFDK Kezman'a yaptiginin aynisini Edu'yada yapacak kanimca 3 mac ceza verirler..

TR.CaPTaiN
09.Nisan.2007, 18:53
Hakemlerimiz meğer ne kadar kültürlü insanlarmış.Portekizce falan. ;)