View Full Version : Çakır'a Az Alkmaar Kancası
Ahmet_77
09.Nisan.2007, 19:12
Gençlerbirliği'nin genç oyuncusuna trasnfer teklifi yapıldı.
Gençlerbirliği'nin başarılı futbolcusu Mehmet Çakır, AZ Alkmaar Kulübü'nün transfer listesinde.
Hollanda'nın başarılı ekibi AZ Alkmaar Takımı yetkililerinin genç oyuncuyu ligde ve kupada yapılan Fenerbahçe maçlarında izledikleri ve beğendikleri öğrenildi.
AZ Alkmaar Kulübü'nün, golcü oyuncuya menajeri aracılığıyla transfer teklifi yaptığı ve Mehmet'in de olaya sıcak baktığı bildirildi.
Mehmet Çakır, olayı doğrulayarak, "Beni Fenerbahçe maçlarında izlediklerini öğrendim. Menajerimle bağlantı kurmuşlar, o da bana iletti. Şartlarda anlaşma sağlanırsa, transfer olurum" diye konuştu.
Omerdinho
09.Nisan.2007, 19:13
gitsin bence...
Memedov
09.Nisan.2007, 19:14
Az Alkmar Çok iyi bir takım Giderse Oynar mı tartışılır..
nerazzuri
09.Nisan.2007, 19:22
giderse bence banko oynar 2-3 seneye kalmazda yüksek bi bonservis bedeliyle ingiltere,italya,ispanya ya gider ;;);;) ee takımın başında VAN GAAL varsa Barcelonaya bile gider :D:D
Omerdinho
09.Nisan.2007, 19:24
Gitsin ama Mehmet'in kendisini gelistirmesi lazim cok gücsüz bir futbolcu...
Fıratcan Alçınkaya
09.Nisan.2007, 19:43
Gitsin bence çok iyi transfer olur...
Emurafu
09.Nisan.2007, 19:57
tam mehmet cakira gore bir takim
Bordo61Mavi
09.Nisan.2007, 20:59
Inanmak istiyorum ama olmuyo.
Mehmet Cakir fiziksel gucu cok az, oysaki Az alkmaar a bakarsan hepsi fiziksel gucu ust duzey futbolcular. Mehmet in bu futbolcular arasina girmesi cok zor olur
uAburak89
09.Nisan.2007, 21:03
Haber pek inandırıcı gelmedi bana, ama gerçekleşse Mehmet için çok iyi olurdu ..
fm26mer
09.Nisan.2007, 21:23
Farkındaysanız ,,son 1-2 yıldır avrupaya bayağı turk furbolcu gitti;
Mirza
11.Nisan.2007, 16:07
Çakır'dan Alkmaar'a yeşil ışık
Gençlerbirliği'nin başarılı futbolcusu Mehmet Çakır'ı, Hollandalı menajerler mercek altına aldı. Süper Lig'deki performansıyla göz dolduran ve menajerler tarafından Holanda'nın AZ Alkmaar kulübüne önerilen Çakır, Avrupa takımlarının kendisini beğenmesinin çok gurur verici bir olay olduğunu ifade ederek, "AZ Alkmaar, menajerler aracılığıyla beni beğendikleri mesajını iletti. Fenerbahçe ile lig ve kupada yaptığımız maçlarda beni izlemişler. Medya tarafından kulübe teklif yapıldığını duydum. Ama ben tam olarak kulübe bir teklifin yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Eğer kulüpler anlaşırsa, lig bitiminde Alkmaar'a seve seve giderim" dedi.
Kaynak (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=79161)
ultraslanerdem
11.Nisan.2007, 16:17
Az Alkmaar'a gitmesinde herhangi bir sakınca yok.Eğer istiyorlarsa gitsin...
nekop
11.Nisan.2007, 16:22
Kendisini Tabzonspor'da görmek isterim açıkcası AZ'ye giderse şuan başarılı olamaz...
Del Piero_10
11.Nisan.2007, 16:29
Farkındaysanız ,,son 1-2 yıldır avrupaya bayağı turk furbolcu gitti;
Gazeteler sağolsun,onlar olmadan Gökhan Zan Arsenal'e,Tuncay inter'e nasıl giderdi?
Varonil
11.Nisan.2007, 23:27
Son yillarrda epey bi oyuncu gondermeye basaladik avrupaya..Transfer gerceklesirse Mehmet Cakir icin iyi olur
Nocna Mora
12.Nisan.2007, 01:09
hayırlısı olsun