PDA

View Full Version : G.Saray'dan Le Guen atağı

Maksic
09.Nisan.2007, 21:15
Art arda gelen puan kayıplarıyla şampiyonluk şansını iyice azaltan Cimbom, teknik direktör arayışına hız verirken gündeme sürpriz bir isim geldi: Paul Le Guen. Yöneticilerin çoğunluğunun istediği Le Guen, uzun süre F.Bahçe'nin de gündeminde kaldı.

Yerli çalıştırıcı isteyen Adnan Polat'ın aklı Mustafa Denizli'de olmasına karşın yönetimin çoğunluğu Le Guen'in getirilmesinden yana.

Arka arkaya gelen puan kayıplarının ardından Galatasaray'da teknik direktör Erik Gerets'e olan güven iyice kaybolurken, hoca arayışlarına da hız verildi. Gönlünün 'yerli hocadan yana' olduğunu söyleyen Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Galatasaray'ın eski hocası Mustafa Denizli üzerinde dururken, yönetimin çoğunluğu yabancı hoca ile devam edilmesini istiyor.

PSG'YE HAYAT VERDİ

Sarı-kırmızılı ekipte kulislerde konuşulan isimlerin başında ise Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Le Guen. G. Rangers'tan ayrılmasının ardından yeniden Fransa'ya dönen ve Paris Saint German'nin başına geçen tecrübeli çalıştırıcı, ligde zor günler geçiren PSG'yi hayata döndürürken, sezon sonunda hedefi olan bir takıma gideceği söyleniyor.

FRESCO İŞİ BİTİRECEK

Galatasaray yönetiminin büyük kısmının, Fransız teknik adamın göreve getirilmesini istediği ifade edilirken, başkan Özhan Canaydın'ın iş ortağı Haim Fresco'nun istenmesi halinde teknik direktör Le Guen'le temasa geçerek bu transferi bitirmeye hazır olduğu öğrenildi. 41 yaşındaki Le Guen, 98-99 Rennes ve 02-03 sezonunda Lyon'u çalıştırmıştı. 09.04.2007

Kaynak : Fotomaç

uAburak89
09.Nisan.2007, 21:17
Çok zor, hatta imkansız ..

Mirza
09.Nisan.2007, 21:19
Türkiyede görmek cok iyi olurdu.

fm26mer
09.Nisan.2007, 21:21
Bencede imkansız gibi bişey

Emurafu
09.Nisan.2007, 22:20
maksic kardes her haberi acmana gerek yok sabah gordum bu haberi yalan haber oldugu cok belli

su lafa dikkat ettim neden imkansiz olsun ama gelmesini istemem turk hoca istiyorum ben ersun haric

Nocna Mora
09.Nisan.2007, 22:29
kardeş bu haber gazetelerde yayınlandı gerçek!!!!

Emurafu
09.Nisan.2007, 22:40
nasil gercek gazete yayinladinmi gercekmi oluyor yoksa kafami buluyon

Fıratcan Alçınkaya
09.Nisan.2007, 23:05
Le Guen abartıldıgı kadar iyi menejer olmadıgını düşünüyorum... Galatasaray a gelecegini sanmıyom ama gelirse fenada olmaz...

Eray Dengiz
09.Nisan.2007, 23:11

Gazetelerde yayınlanan hangi haberler doğru?

Le Guen fln hikaye arkadaşlar.. Bu sene Galatasaray'ın başına muhtemelen bir Türk hoca gelecektir..

paco
09.Nisan.2007, 23:48
konun başlığını okuduğum zaman kesinlikle bu işi fresco bitirecek dedim ..:D:D çünkü fransa ile ilgili bütün tarnsferleri fresco bitiriyo ... tabi bitirdiğide hiç görülmemiş ... ama artık galatasarayın ligde iddiası kalmadığı için transfere yönelik haberler yapacaklar ... bakalım daha kimler geleecek ... yanal geldi gitti lippi geldi gitti denizli geldi gitti şimdide le guen :D:D:D işin tuhafı bu adamları hep aynı gazete getiriyor ....

Nedvedmania
10.Nisan.2007, 00:04

Allah Allah gazetelerdeki haberler doğru olsaydı Nedved Rivaldo, Ronaldo , Robinho Fenerbahçedeydi

Universal
10.Nisan.2007, 00:06
İki gün öncenin manşeti:

Fenerbahçe Le Guen ile ilglieniyor.

Bugünün manşeti:

Galatasaray Le Guen ile ilgileniyor.

Bunlardan sonra yorum yazmaya gerek yok. Le Guen Türkiye'de takım yönetmez. Çünkü Türkiye'den önce daha iyi ülkelerde çalışabilir.

El Comandante
10.Nisan.2007, 00:57
Adnan Polat cikti söyledi,eger gerets giderse türk hoca gelecek diye.Ayrica haberin kaynagi PASFOTOMAC!

Bu kadar yeter sanirim...