View Full Version : Kral mı? Paşa mı?
Bugra19o3
10.Nisan.2007, 21:40
Kral mı?
Paşa mı?
BJK İnönü Stadı'nda yarın oynanacak yarı final ilk maçı öncesinde iki dünya yıldızı da formunun zirvesinde. Bu sezon Süper Lig'de 16 golle krallık yarışında zirvedeki Alex, Beşiktaş için korkulu rüya olacak. Takımını bir maestro gibi yöneten ve rakip fileleri 6 kez havalandıran Ricardinho da Fenerbahçe karşısında Kartal'ın en büyük pençesi olacak. İki sambacı, futbolu ile yine büyüleyecek
İKİSİ DE DÜNYA YILDIZI
Lider ile en yakın takipçisi arasında BJK İnönü Stadı'nda yarın oynanacak Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçı öncesinde nefesler tutuldu. Kupadaki erken finalde bu kupanın son şampiyonu Beşiktaş da 24 yıldır kupa hasreti süren Fenerbahçe de kazanmak için sahaya çıkacak. İki takımın kadrosunda çok özel yıldızlar var: Alex ve Ricardinho. Yarınki müthiş kupa maçında bütün gözler Alex ve Ricardinho'nun üzerinde olacak.
BİR ALEX DAHA YOK
Dev kapışma öncesinde Alex, Ricardinho ile ilgili; Ricardinho da Alex'le ilgili olarak isimlerine yakışır yorumlarda bulundu. Alex, "Ricardinho çok teknik, çok zeki ve takım oyununa yatkın bir yıldız. Pas bağlantısını kesip onu durdurabilirsek bu maçı mutlaka kazanırız" dedi. Ricardinho ise "Dünyada bir başka Alex daha yok. Olağanüstü teknik ve çok zeki, her an maçın skorunu değiştirebilecek bir yıldız. Onu izlemeye doyamıyorum" yorumunu yaptı.
ewrim_FB
10.Nisan.2007, 21:44
İnşallah diğer tüm futbolcularda böyle iyi niyetli düşünüyordur birbirleri hakkında dostça bir mücadele geçer...
lewo41
10.Nisan.2007, 21:46
maçın adamı bobo olacak :D
Universal
10.Nisan.2007, 22:40
Çocukluk arakdaşı olan iki futbolcu kendi ülkerinde çok uzakta ezeli bir rekabette karşı karşıya geliyor. Haydi hayırlısı. Maçın adamı Kezman olacak.
TR.CaPTaiN
10.Nisan.2007, 22:42
Farklı saflarda bile olsalar Brezilyalılar arasında hep dayanışma oluyor.
Nocna Mora
10.Nisan.2007, 22:45
Ricardinho maçın adamıdır bence
Universal
10.Nisan.2007, 22:45
Farklı saflarda bile olsalar Brezilyalılar arasında hep dayanışma oluyor.
Tabiki olacak herkes kendi millteinin vatandaşını koruyor. Mesela sen gittin Arjantin'de futbol oynuyorsun bir Türk geldi. İki ezeli takım sen yapacaksın kollayacaksın bu işler böyle yürür zaten böyle yürümeside gerekir.
TR.CaPTaiN
10.Nisan.2007, 22:51
Sadece bu acıklamalardan dolayı değil. Örneğin bir tanesinin doğum günü oluyor hepsi toplanıyor beraber kutluyorlar veya alışveriş yapıyorlar bakıyorsun tüm brezilyalılar beraber.Ayrıca ligimizde zaten brezilyalı çok yani Alex'i övmese veya Alex Ricardinho'u övmese bir şey kaybetmez ikiside ama aralarındaki bağdan dolayı övüyorlar.
the_imam912
10.Nisan.2007, 23:17
Çok iyi bir maç olacak Tümer'in yerinde olmak istemezdim bu maçta :D
RaSenGan
10.Nisan.2007, 23:25
Maçın adamı Deivid olur kanımca ;;)
Omerdinho
10.Nisan.2007, 23:32
Maçın adamı Deivid olur kanımca ;;)
Bence yenik duruma düsmessek Zico Deivid'i oyuna sürmez..
El Comandante
11.Nisan.2007, 00:25
Kezman gene kötü oynayacak.Macin yildizi bobo-tuncay-rico-alex dörtlüsünden biri olacak ;;)
Gangster
11.Nisan.2007, 00:26
Ricardinho her zaman favorimdir..
Türkiye'de tek kral var.O da Hakan Şükür..
ewrim_FB
11.Nisan.2007, 00:57
Maçın adamı Tuncay yada Kezman olur...
RoNNiE91
11.Nisan.2007, 13:58
Ricardinho'nun Brezilya Milli Takımında Alex'i kestiğini unutmayın.Bence maçın adamı Rico Paşa olur.
nart_susruko
11.Nisan.2007, 16:54
kral kim yahu :p
doktor mu profesör mü öyle bişey diyorlardı, ne zaman kral olmuş
: )
Sheriff
11.Nisan.2007, 17:10
Asist kralından bahsediyor. Sanırım bu sezon bu ünvanına birde gol krallığı ünvanı ekleyecek. Umuyorum böyle olur. Yakışır Alex'e..
the_imam912
11.Nisan.2007, 17:11
evet yakışır inşallah yeneriz..
10_Osmanozc
11.Nisan.2007, 17:38
kral kim yahu :p
doktor mu profesör mü öyle bişey diyorlardı, ne zaman kral olmuş
: )
Ağzımdan aldın.Ne kralı?
TR.CaPTaiN
11.Nisan.2007, 17:39
3 senedir estirdiği fırtınayla kral oldu çoğu forvetten daha çok gol atıyor 3 senedir. Asistleri zaten ortada.
10_Osmanozc
11.Nisan.2007, 17:42
3 senedir estirdiği fırtınayla kral oldu çoğu forvetten daha çok gol atıyor 3 senedir. Asistleri zaten ortada.
Yav gazetenin biri güya lakap bulmuş Alex'e sizde sahipleniyorsunuz.Bundan önce ben Fenerbahçe taraftarının Kral dediği hiç duymadım.Sen duyduysan maşallah.
nekop
11.Nisan.2007, 17:43
Bence berabere biter biri alacaksa o Beşiktaş olur...
TR.CaPTaiN
11.Nisan.2007, 17:44
Yav gazetenin biri güya lakap bulmuş Alex'e sizde sahipleniyorsunuz.Bundan önce ben Fenerbahçe taraftarının Kral dediği hiç duymadım.Sen duyduysan maşallah.
Lakap olarak kral demiyorum oynadığı futbolla kral diyorum.Birinin kral deyip dememesi önemli değil yaptıklarıyla bu ligin en iyisi.
El Comandante
11.Nisan.2007, 17:45
Hahaha,3 senede Kral oldu ha...
Fatih Tekke 2 senede attigi goller alexin 3 senede attigi gollerden daha fazla.Ozaman Fatihe Kral mi diyecegiz...
Türkiye Liglerine 2 tane kral gelmistir.Metin Oktay ve Hakan Sükür!
Sheriff
11.Nisan.2007, 17:46
İstatistik olarak bir futbolcunuz yanına yaklaşsın sonra gel burda tartışalım hangisi daha iyi diye.. Herkes için söylüyorum yani kişisel olarak değil..
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 17:49
Hahaha,3 senede Kral oldu ha...
Fatih Tekke 2 senede attigi goller alexin 3 senede attigi gollerden daha fazla.Ozaman Fatihe Kral mi diyecegiz...
Türkiye Liglerine 2 tane kral gelmistir.Metin Oktay ve Hakan Sükür!
Alex forvet degıl ama belırtıyım dedım.
Ayrıca Alex'in 1 senede yaptıgı asisti Tekke ömrü boyuunca yapamaz.
Zaten Alex'ın lakabıa kral degıl profesordu galıba.
10_Osmanozc
11.Nisan.2007, 17:52
Beyler kimse burada futbolcuların kalitesini tartışmıyor.Kral lakabının uydurma bir lakap olduğunu anlatmaya çalışıyorum.Nasıl Karadeniz Kaplanı bir uydurma ise bu da benim için uydurmadır.
El Comandante
11.Nisan.2007, 17:52
Alex´in yaptigi asistlerin %70i duran toptan gelmistir.Alex kornerde,serbest vuruslarda orta aciyordu öbür futbolcular da gol atiyordu.Sen alexin 2-3 futbolcu gecipte mükemmel paslar verdigini gördün mü,cok az...
Hasan sas gecen sene 23 tane asist yapti.Bakin bakalim kac tane duran toptan asist yapti?Cok az...
Ne demek istedigimi anlamissinizdir...
fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 17:56
Sonucta onlarda asist olarak sayılıyor.Beni orası ilgilendirir calımlamıs,duran toptan olmus önemi yok bunun.
Sheriff
11.Nisan.2007, 17:58
Önemli olan asist yapması ama öyle ama böyle. Ayrıca ben Alex in adam geçip mükemmel pas attığınıda gördüm. Alex adam geçebilme kabiliyetine sahip bir futbolcudur. Güzel hareketler yapark veya yapmayara adam geçip gol de atmıştır asist de yapmıştır.
Lakap uydurma değil. Brezilya' da birçok kez asist kralı olmuş ve bu ünvanını burdada sürdürmüştür. Bu lakap kendisine son derece uygundur. Burda Kral Hakan Şükür, Kral Tekke gibi şeyler söylemenin gereği yoktur. Bu kral da temsili olarak söylenmiştir. Böyle basit bir şey için bile polemik başlatıyorsunuz. Alex' e kral dense ne denmese ne.. Alex'in mi umrunda Fenerbahçe'nin mi? Neyin tartışması var burda?
nerazzuri
11.Nisan.2007, 18:02
maçın adamı deivid olacak ahanda buraya yazıom :D:D:D
nart_susruko
12.Nisan.2007, 18:48
ne kral ne paşa
sadrazam götürdü işi
:n:
fenerbahce_1907
12.Nisan.2007, 18:49
ne kral ne paşa
sadrazam götürdü işi
:n:
:n::zuhaha formundasın Hamza abi yine
life law
12.Nisan.2007, 19:14
bobo macin adami bnce arkadaslar.yedekten oyna girdi ve golunu atti.aksam ricardinho hic yoktu ztn oynasaydi besiktas fark yapardi...