View Full Version : Gökhan Zan'a bir talip daha!
Bugra19o3
10.Nisan.2007, 21:48
Gökhan Zan'a bir talip daha!
Rusya Ligi'nin güçlü takımlarından Spartak Moskova'nın Beşiktaşlı Gökhan Zan'ın peşinde olduğu bildirildi. Gökhan'ın adı daha önce Arsenal ile de geçmişti.
Rus internet sitesi ''Glavred.ru'', ''Spartak, Olağandışı Ölçülere Sahip Türk'ü alacak'' başlığıyla verdiği haberde, Spartak Moskova'nın Beşiktalı futbolcuyu kadrosuna katmayı planladığını belirtti.
Haberde, Spartak Moskova temsilcilerinin Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşmada Gökhan Zan'ı izleyerek rapor hazırladıkları kaydedildi.
Deportivo ve Monaco'nun da 25 yaşındaki Zan ile yakından ilgilendiği belirtilen haberde, ''1 metre 92 cm uzunluğunda ve 85 kilo ağırlığındaki Zan, 9 kez Türk Milli Takımı'nda yer aldı'' denildi
Nocna Mora
10.Nisan.2007, 22:47
gökhan gitsin gelceğini kurtarsın BJK'de nereye kadar
Omerdinho
10.Nisan.2007, 23:48
Gitmesin bence Spartak'ta isi ne... gidecekse daha büyük Liglere gitmeli...
Fıratcan Alçınkaya
11.Nisan.2007, 00:07
Ne işi var spartak takımında... Gidecekse İngiltere ye felan gitsin...
Emurafu
11.Nisan.2007, 00:09
ben gokhan zani servete benzetiyorum sadece hizi biraz fazla
valla giderse oynarmi bilemem
Memedov
11.Nisan.2007, 00:09
Gökhan gidecekse Beşiktaş'tan büyük bir camia'ya gitmeli.
Bu da Spartak Değil. :)
gökhan gitsin gelceğini kurtarsın BJK'de nereye kadarbjk nin altyapisinda yildiz oldu her gecen gun de kendini gelistiriyor ne gelecegini kurtarmasindan bahsediyorsun gokhanin gelecegi besiktasta parlak ve bu klubun basarisi icin su anda elinden geleni yapmaktadir ha gidicekse de rusya ya gitmez avrupa devi bi takima gitmeli yoksa hic gitmesin
Edit : Antepteki kiralik donemini unutmusum :D her neyse gokhan mental yonu yuksek bir oyuncudur her zaman her yerde iyi oynar
Bordo61Mavi
11.Nisan.2007, 00:43
Gokhan cok iyi defans oyuncusu, Rusya degilde Ingiltereye gitse daha iyi olur.
Emurafu
11.Nisan.2007, 00:47
gokhan besıktasın alt yapısından cıkmadı uydurmayın dardenelde basladı futbol hayatına
gokhan besıktasın alt yapısından cıkmadı uydurmayın dardenelde basladı futbol hayatınauydurmuyorum oyle de demedim zaten yildizi orda parladi dedim yazdiklarimi daha dikkatli oku da oyle cevap yaz istersen
deniz.91
11.Nisan.2007, 09:46
gitmesin rus ligi işe yaramaz
ultraslanerdem
11.Nisan.2007, 09:56
Bu Ruslarda Türk oyuncularına kancayı taktı...
RoNNiE91
11.Nisan.2007, 14:03
Gitmesin Gökhan Rusya'ya.Beşiktaş'ta kalıcı olmasını isterim.Öyle bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var.
fm26mer
11.Nisan.2007, 17:21
Ne işi var spartak takımında... Gidecekse İngiltere ye felan gitsin...
Doğru ne işi var spartak ta
Rus futbolu önümüzdeki 10 yıla damgasına vurmayı hazırlanıyor,bence gitsin şu an dünyanın en formda defans oyuncularından biri olan Vidic de sparta moskova'da oynamıştı,oradan man utd'ye transfer oldu
Varonil
11.Nisan.2007, 23:30
Oyuncularimizin avrupada piyasa degerleri artti son yillarda......
GeNç KaRTaL
14.Nisan.2007, 07:44
Ben kalmasından yanayım ama çok iyi bir fiyata gönderebiliriz nede olsa rus takımları zengindir:D