PDA

View Full Version : TSL 28. Hafta | Fenerbahçe - V.Manisaspor

deniz.91
11.Nisan.2007, 20:14
http://img255.imageshack.us/img255/6605/takimkolajfenerbahcern0.gif (http://imageshack.us)http://img245.imageshack.us/img245/3117/takimkolajvmanisasporvo2.gif (http://imageshack.us)

Tarih:15.04.07 Saat:19:00 Yer:İstanbul Şükrü Saracoğlu Stadı

fenerbahce_1907
11.Nisan.2007, 20:15
Zorlanmadan alırız...

Memedov
11.Nisan.2007, 20:16
Maçı Umarım Alırız..

Varonil
Bende kazanacagimizi dusunuyorum..........

uAburak89
Fener ezer ...

KORNy
11.Nisan.2007, 20:38
fenerbahçe ii yada kötü oynasn fark etmez bu maçı alıcazz

RoNNiE91
11.Nisan.2007, 20:49
Manisa düşüşte,ilk devreki Manisa olsa Fener zorlanır derdim ama şuan ki duruma bakılacak olursa Fenerbahçe alıcaktır diyorum.

the_imam912
11.Nisan.2007, 21:01
1 olsun bizim olsun :D

Fıratcan Alçınkaya
11.Nisan.2007, 21:32
Fenerbahçe kazanır...

Emurafu
11.Nisan.2007, 21:47
dur yaw once obur maclar bitsin ben de acmistim konu kapatmislardi

mustafa35
11.Nisan.2007, 21:50
3-0 kazanırız..

Wesley Sneijder
11.Nisan.2007, 23:02
Beşiktaş'ın acısı Manisa'dan çıkacak. Acıyorum şimdiden Vestel'e.

Omerdinho
11.Nisan.2007, 23:54
Fener zorlanmaz...

RaSenGan
11.Nisan.2007, 23:58
Berabere biter ;;)

El Comandante
12.Nisan.2007, 00:17
Maci Fenerbahce alir ama cok zorlanir.Hatta belki berabere bile bitebilir mac...

Omerdinho
12.Nisan.2007, 00:27
Berabere biter ;;)

Bitmez merak etme..

RaSenGan
12.Nisan.2007, 00:33
Bitmez merak etme..

biter biter ;;)

eGowiCh
12.Nisan.2007, 00:37
V.Manisaspor'u gelen yendi, giden yendi, eğer sahamızda yenemezsek şampiyonluğu unutalım.

Memedov
12.Nisan.2007, 00:37
Berabere biter ;;)

Galatasaray Gençlerbirliğini Çok Çok Çok Rahat yeniyor Fenerbahçe Vestel Manisa Maçı Berebare Bitiyor..:rolleyes: :)

Çok çok çok çok rahat alıcaz ;;)

RaSenGan
12.Nisan.2007, 00:41
Galatasaray Gençlerbirliğini Çok Çok Çok Rahat yeniyor Fenerbahçe Vestel Manisa Maçı Berebare Bitiyor..:rolleyes: :)

Evet.... ;;) ne var bunda ?

ewrim_FB
12.Nisan.2007, 00:43
Alırız bu maçı...

Memedov
12.Nisan.2007, 00:44
Evet.... ;;) ne var bunda ?

Birşey yok Her hafta böyle konuşuyorsun Biraz Objektif olsan daha iyi olacak Her Galatasaray maçına Gs yener Her Fenerbahçe Maçına Fb Yenilir yada berabere diyorsun..;)

RaSenGan
12.Nisan.2007, 00:45
Birşey yok Her hafta böyle konuşuyorsun Biraz Objektif olsan daha iyi olacak Her Galatasaray maçına Gs yener Her Fenerbahçe Maçına Fb Yenilir yada berabere diyorsun..;)

Benim düşüncem öyle ;;)

Memedov
12.Nisan.2007, 00:47
Benim düşüncem öyle ;;)

Düşüncene Saygılıyım Aygüncüğüm Alınma hemen sadece söyledim yani.:)

RaSenGan
12.Nisan.2007, 00:48
Düşüncene Saygılıyım Aygüncüğüm Alınma hemen sadece söyledim yani.:)

Benim alındığım yok.Hatta Manisa bu maçı yenebilir. ;;)

Memedov
12.Nisan.2007, 00:49

Sen öyle diyorsan öyle olsun Herkezin görüşü aynı değildir..;):)

fenerbahce_1907
12.Nisan.2007, 01:02

Aygün futbol bilgine hayranım

Maksic
12.Nisan.2007, 01:05
Dileğimiz Manisa'nın kazanması ama zor Fenerbahçe Beşiktaş karşısındaki gibi oynarsa en iyi ihtimal beraberlikle biter...

Sekopej
12.Nisan.2007, 01:48
Manisa'nın geçen hafta galip gelmesi bir bakıma iyi oldu. Erken gol bulsak diyeceğim ama Kayseri maçında da erken gol bulduk maç berabere bitti. Çok kolay olur, kesin kazanırız gibi yorumlar artık saçma bence, kalan tüm maçlar zor. Ama takım istekli olursa, galibiyeti isterse evimizde fazla zorlanmayız, aksi taktirde çok zor geçer ama 1-0'da olsa kazanırız...

deniz.91
12.Nisan.2007, 10:04
dur yaw once obur maclar bitsin ben de acmistim konu kapatmislardi

bugün 1 gün kaldı ilk maçın başlamısına konuyu dün açtım 2 vardı bazen pazartesi açanlar oluyo ondan kaldırıyolar:)

CeNTeR_TR
12.Nisan.2007, 14:43
Fenerbahçem bu maçı alır Eğer alamassa zaten güle güle Şampiyonluk..

TR.CaPTaiN
12.Nisan.2007, 15:41
Zico & Deniz & Deivid üçlüsü önümüze bir taş koyar.

ForsakeN
12.Nisan.2007, 15:47
Fenerbahçe rahat alır.Benim anlamadığım konu Zico'nun Deivid ve Deniz konusunda bu kadar ısrarcı davranması.adamlar oynayamıyor işte bunu herkes görüyor.Neden hala oynattığını bir türlü kestiremiyorum.

mustafa35
12.Nisan.2007, 16:27
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Vestel Manisaspor'un Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Kenan Yaralı, İstanbul'a Fenerbahçe'yi yenmek için gideceklerini söyledi.

Yaralı, Tarık Almış Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, kendi evlerinde üç puan kazandıkları Sivasspor maçının değerlendirmesini yaptı.
Sivasspor galibiyetiyle takımın bir çıkış rotasına girdiğini ve sezon sonuna kadar oynayacakları tüm maçların kendileri için zor olacağını belirten Yaralı,''Fenerbahçe ile bu hafta stresli bir lig maçı oynayacağız'' dedi.
Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile arasındaki puan farkının azalmasını da göz önünde bulundurduklarını kaydeden Yaralı, şöyle dedi:
''Bizim 10 haftalık kötü gidişatımız vardı. Ersun Yanal'ın istifasıyla teknik direktör değişikliği, takımdaki bazı operasyonlar, bizleri Fenerbahçe maçından kesinlikle galibiyetle dönmemizi gerektirecek noktaya getirdi. Dezavantajımız deplasmanda Fenerbahçe ile oynamamız. Avantajımız ise Fenerbahçe'nin stresli olması. Sonuçta, maça çok iyi hazırlanmaktayız. Motivasyon ve moral olarak futbolcularımız ve teknik heyet, iyi bir noktada. Sahaya da bunları yansıttığımızda puan almamamız için bir neden yok.''
Yaralı, bir soru üzerine Yanal ile yönetimin arasında bir sorun olmadığını, 5 yıllık çalışma programı yaptıklarını bildirdi.

Başarısızlığı gören Yanal'ın istifaya karar verdiğini, kendilerinin de buna saygı göstererek istifayı kabul ettiklerini anlatan Yaralı, ''Giray Bulak ile değişikliğe gittik. Yanal, takımı yüz üstü bırakıp kaçmış değil. Yanal, belli hedeflerle uzun vadeli bir çalışma için geldi. Uyguladığı programlarda başarılı olabilmiş midir? Hayır. Bu başarısızlığını kendisi kabullenip istifa etmiştir'' diye konuştu.

Yaralı, bir gazetecinin, ''Geçen yıl Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu engelleyen takımlardan birinin Vestel Manisaspor olduğunu'' hatırlatması üzerine, şu cevabı verdi:
''Geçen hafta Kayseri Erciyesspor, Galatasaray'ı seyircisiz oynanan maçta yendi. Bu bir atmosferdir. Biz düşme potasına girmemek için bu maçta sonuna kadar mücadele edip kazanan taraf olmak istiyoruz. Sivasspor galibiyeti takımı da daha iyi ateşleyebilir. Fenerbahçe de yenilmeyecek bir takım değildir. Geçen sene bunu Fenerbahçe camiasına gösterdik.''
Yaralı, Manisa'da oynanan Sakaryaspor maçı için Tahkim Kuruluna başvuracaklarını söyledi.

Yaralı, ''Yönetim olarak, bu maçın kaldığı yerden itibaren tekrar oynatılacağı inancındayız. Elimizde bulunan belgeler ile savunmamızı yapacağız'' diye konuştu.

Zelenka'nın transfer edilirken, değerli bir futbolcu olduğunu bildiklerini anlatan Kenan Yaralı, Çek futbolcudan Sivasspor maçında olduğu gibi Fenerbahçe karşısında da gol beklediklerini bildirdi.

Yeninde görelim =)

fmsmyrna
12.Nisan.2007, 17:59
rahat bi maç olacağını düşünüyorum beşiktaş yenilgisinin üzerine

hollygun
12.Nisan.2007, 18:12
bence farka gideriz 3-4 olr ;;)

RaSenGan
12.Nisan.2007, 20:56
Aygün futbol bilgine hayranım

SaoL....... ;;)

deniz.91
12.Nisan.2007, 21:34
vestel sivası yense bile kümeye gider

Ahmet_77
12.Nisan.2007, 21:51
Fenerbahçe çok rahat alır

uAsamet91
13.Nisan.2007, 14:39
fener kazanir

eXcitinG
13.Nisan.2007, 15:44
fenerbahçe ne yapar eder kazanır,kazanması gerek

Universal
13.Nisan.2007, 15:53
Fenerbahçe kazanacaktır. Kazanmak zorunda.

GeNç KaRTaL
14.Nisan.2007, 07:56
Fenerbahçe büyük ihtimal kazanır ama ben Manisa'dan bir süpriz umuyorum:)

TR.CaPTaiN
14.Nisan.2007, 12:17
Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 28. haftasında 15 Nisan Pazar günü Vestel Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antremanla sürdürdü. Teknik direktör Arthur Zico yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde yaklaşık 1 saat 45 dakika süren antrenmana sakatlığı bulunan Edu ve Rüştü katılmadı. Tecrübeli file bekçisi Rüştü idman sahasına gelerek bir süre arkadaşlarıyla sohbet etti. Sarı lacivertli takımın Ganalı oyuncusu Appiah sakatlığının ardından bugün takımla antrenmana katılırken, Brezilyalı teknik adam Zico, taktik ağırlık çift kale maçta Appiah'ı sağ kanatta oynattı. Sezon başından bu yana sağ kanatta forma giyen ve bu durumdan rahatsızlığını bir kaç kez teknik direktör Zico'ya da bildiren Ganalı oyuncu, orta sahada Deniz Barış'ın yerine Aurelio ile birlikte forma giydi. Zico Appiah'tan boşalan sağ kanatta ise Mehmet Yozgatlı'yı oynattı.

Antrenman neşeli geçen şut idmanı ile sona erdi. Bu arada eğitin masrafları kulüp tarafından karşılanan Ardahan'dan gelen Tuncay Toktaş isimli minik Fenerbahçe taraftarı da antrenmanı izlerken, bir süre futbolcular top oynadı. Antrenman son bölümünde ise beyin rahatsızlığı bulunan minik bir sarı lacivertli taraftarda futbolcularla fotoğraf çektirtirdi. Fenerbahçe'nin Babasıyla birlikte antrenmana gelen Uruguaylı futbolcu Lugano'nun küçük oğlu da antrenmanın neşe kaynağı oldu. Sarı lacivertli takım Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarını yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Kaynak: DHA

Memedov
14.Nisan.2007, 12:33
Bakalım Appiah Nasıl bir performans gösterecek :)

En çok istediği Mevkii de oynıcak sanırsam..

fm26mer
14.Nisan.2007, 12:43
Deniz oynamassa fark atarız

Mirza
14.Nisan.2007, 22:08
Beşiktaşın puan kaybettigi haftada Fenerbahçe işini bilip yenmesini bilecektir.

Memedov
14.Nisan.2007, 22:09
Bu hafta Fenerbahçe Kazanması lazım Hazır beşiktaş puan kaybetti galibiyet alırlar sanırım :)

anil luque
14.Nisan.2007, 22:14
fener'de besıktaslık yapmaz heralde rakıbının puan kaybettıgı haftada ouan kaybetmez yani

senderson
14.Nisan.2007, 23:38
kazanmamız gereken bir maç..

eGowiCh
14.Nisan.2007, 23:53
Zico antrenmanda Deniz yerine Appiah'ı, Appiah'tan boşalan sağ kanatta da Mehmet'i oynatmış. Hücum oynayacağız, büyük ihtimalle yeneriz. Deniz'den kurtuluyoruz sanırım sonunda.

KORNy
15.Nisan.2007, 01:02
bjk'nin puan kaybından sonra bu maçı kadıköyde mutlaka kazanmamız gerek zico gerekli ve doru ola hamleleri yaparak deinz-appiah-mehmet revizyonuna gidicek inş.

paco
15.Nisan.2007, 01:20
v.manisa ersun yanal zamanında ki gibi kolay ve çok gol yemiyorlar ama f.b maçı rahat alacak güçte ...

eGowiCh
15.Nisan.2007, 01:42
Antalyaspor - V.Manisaspor maçında dakika 1'de gol attı Antalyaspor :) Kolay yol yemediklerinin (!) bir göstergesi sanırım :)

paco
15.Nisan.2007, 01:46
Antalyaspor - V.Manisaspor maçında dakika 1'de gol attı Antalyaspor :) Kolay yol yemediklerinin (!) bir göstergesi sanırım :)
:eek: :eek: :eek:
ya allah aşkına yuhh ya ... 1. dakkada gol yemek demek kolay gol yedikleri anlmına mı geliyo ... 90 da gol yeseler zor gol yedikleri anlamına mı geliyo ... sivasıda 1-0 yendiler ona bakılırsa ....

eGowiCh
15.Nisan.2007, 01:48
87'de Zelenka muhteşem bir gol attı, tesadüfen yendiler.

paco
15.Nisan.2007, 01:51
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=28&kulupID=110
ersun yanal antalya maçından önce yani sakarya maçından sonra manisayı bıraktı ... linke bak ne demek istediğimi anlarsın ..... uzatmayalım lütfen ....

CeNTeR_TR
15.Nisan.2007, 02:55
Mertcan Söyledi Beşiktaş maçının konusunda 3-1 :D

Bu maçı alalım şampiyonluk şarkıları söyleyelim...

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 08:36
Pek umutlu değilim ama inşallah manisa bu maçtan puan koparır

World Hollow o1
15.Nisan.2007, 11:22
Fenerbahçe Puan kaybederse şaşırmayın..:)

ama gönlümden 2-1 geçiyo.

Memedov
15.Nisan.2007, 11:24
Fenerbahçe Puan kaybederse şaşırmayın..:)

ama gönlümden 2-1 geçiyo.

Hayır Serhat Mertcan 3-1 dedi maç 3-1 bitecek :zuhaha

El Barto
15.Nisan.2007, 11:52
Manisa puan alır demek geeliyor içimden ama çok zor :( :)

mustafa35
15.Nisan.2007, 13:05
Lider sahne alıyor
Turkcell Süper Lig'de 28. haftanın kapanış maçından Fenerbahçe'yle Vestel Manisaspor karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda İsmet Arzuman'ın yöneteceği karşılaşma saat 19:00'da başlayacak ve Lig Tv'den naklen olarak yayınlanacak.

Beşiktaş iki puan kaybetti, hesaplar karıştı... Turkcell Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmasında Beşiktaş Sakaryaspor deplasmanında 1-1'lik sonuçla sahadan 1 puanla ayrılınca tüm gözler yarın oynanacak F.Bahçe - Vestel Manisaspor maçına çevrildi. F.Bahçe rakibi Beşiktaş'ın puan kaybetmesiyle birlikte yarınki V.Manisaspor maçından 3 puanla ayrılırsa bitime 6 hafta kala zirvede rakibiyle olan puan farkını 6'ya çıkaracak

Appiah yetiştirilmeye çalışılıyor

Sarı-lacivertlilerde, sol dizinde ağrıları olan Appiah, Vestel Manisaspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

F.Bahçe avantajı korumak istiyor

Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Vestel Manisaspor'u konuk edecek lider Fenerbahçe, bu maçı kazanarak, şampiyonluk yarışındaki avantajını korumak istiyor. Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda üst üste yaptığı son 2 resmi maçta birer yenilgi ve beraberlik alan sarı-lacivertliler, seyircisinin de desteğiyle, puan cetvelinde düşme hattından kurtulma çabası veren rakibi karşısında 3 puanı hedefliyor.

Ligde Kadıköy'deki son yenilgisini ilk yarının 8. haftasında Bursaspor karşısında (1-0) alan sarı-lacivertliler, bu maçın ardından sahasında yaptıkları 8 maçta 6 kez kazanıp, 2 kez berabere kaldı. Sarı-lacivertliler 19. haftada iç sahadaki Gençlerbirliği maçını ise cezası nedeniyle İzmir'de oynamıştı.

Muhtemel 11

Fenerbahçe

Serdar
Serkan
Önder
Lugano
Mehmet Yozgatlı
Ümit Özat
Aurelio
Appiah
Tuncay
Alex
Kezman

Vestel Manisa

Fevzi
İhsan
Kalabane
Şener
Uğur İnceman
Ümit Bozkurt
Holosko
Hakan Kadir Balta
Lukas Zelenka
Nizamettin
Reinaldo

F.Bahçe'de sarı alarm

Sarı-lacivertli takımda, 3'er sarı kartları bulunan Ümit, Aurelio, Appiah ve Kezman, kart cezası sınırında bulunuyor. Bu futbolcular Vestel Manisaspor karşısında forma giyip birer sarı kart daha görürse, 29. haftada deplasmandaki Gaziantepspor maçında cezalı duruma düşecek.

F.Bahçe-Vestel 4. randevuda

Fenerbahçe ile Vestel Manisaspor takımları Turkcell Süper Lig'de yarın 4. kez karşı karşıya gelecek. Vestel Manisaspor'un ligde ilk kez yer aldığı geçen sezondan buyana yapılan 3 maçtan 2'sini Fenerbahçe, 1'ini Vestel Manisaspor kazanırken, her iki ekip de 8'er gol attı. Ligde geçen sezon yapılan maçlarda Fenerbahçe İstanbul'da 2-1, Vestel Manisaspor da Manisa'da 5-3'lük skorlarla galip geldi. Bu sezonun ilk yarısında Manisa'da yapılan maçı ise Fenerbahçe 3-2 kazandı.

Giray Bulak iddialı konuştu!

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, "Fenerbahçe yenilmeyecek takım değil" dedi. Daha önce Trabzonspor, Ç.Rizespor, Denizlispor ve Ankaraspor çalıştırdığı dönemlerde Fenerbahçe karşısında galibiyet sevinci yaşadığını hatırlatan Bulak, "Aynı mutluluğu Vestel Manisaspor'da da tatmak, kariyerime bir Fenerbahçe galibiyeti daha eklemek istiyorum" şeklinde konuştu.

Gürcan Bilgiç (Sporx yazarı)

Beşiktaş'ın Sakaryaspor önünde puan kaybetmesinin ardından Fenerbahçe büyük bir şans yakaladı. Fenerbahçe, Vestel Manisaspor karşısına ideale yakın bir kadroyla çıkacak ve Mehmet Yozgatlı sahadaki yerini alacak. Fenerbahçe'yle Vestel Manisaspor arasında oynanacak karşılaşmanın bu ligin dönüm maçı olacağını düşünüyorum. Bence Fenerbahçe Şükrü Saracaoğlu Stadı'nda Vestel Manisaspor'u yenerek en yakın takipçisi Beşiktaş'la olan puan farkını açar ve şampiyonluğu büyük ölçüde garantiler.

y_layta
15.Nisan.2007, 13:27
appiah var ilginç ama fener alır bu maçı

Memedov
15.Nisan.2007, 13:29
Ohh be sonunda İdeal 11'i izleme fırsatı bulucaz..:)

Deniz yedek Mehmet ilk 11'de Appiah Mehmet aurelio Birlikte ortada başka ne isterim :)

Zico farkına vardı heralde bazı şeylerin..

y_layta
15.Nisan.2007, 13:32
serkan ideal 11demi ki

Memedov
15.Nisan.2007, 13:35
serkan ideal 11demi ki

Tabi ki değil ama edu'nun olmaması Önder'in onun yerinde oynaması Serkan'a Şans Doğmasıdır..

Sanırsam ki edu varken de Serkan oynuyordu Önder Yedekti..

ForsakeN
15.Nisan.2007, 13:40
appiah var ilginç ama fener alır bu maçı

Evet Appiah var Zico'yla barışmışlar :).Bu maçta ön libero olarak oynatılcakmış.M.Yozgatlı sağ kanatta olcak.bu maç fark bekliyorum.Çünkü uzun zaman sonra ideal kadro çıkyıor sahaya

Sekopej
15.Nisan.2007, 14:04
Fenerbahçe mu maç güzel oyun ve farklı skor alırsa, rakiplerine psikolojik olarak da üstünlük sağlar ve bu havayla sezonu tamamlar. Gürcan Bilgiç'in de dediği gibi bu maç dönüm noktası olabilir. Farklı galibiyet, yakalanacak hava ve sezon sonu şampiyonluk; zor birşey değil...

asatilla
15.Nisan.2007, 14:22
Umarım kazanırız.Eğer kazanırsak beşiktaşla aramızdaki puan farkı 6 ya çıkacak.Bu da bizim için çok iyi olur.

Memedov
15.Nisan.2007, 20:03
Fenerbahçe

1. Serdar
2. Serkan
3. Önder
4. Lugano
5. Ümit Özat
6. Mehmet Yozgatlı
7. Aurelio
8. Appiah
9. Tuncay
10. Alex
11. Kezman

V. Manisaspor

1. Fevzi
2. Burak
3. Kalabane
4. Ümit Bozkurt
5. Şener
6. Okan
7. Uğur İnceman
8. Hakan Balta
9. Selçuk
10. Zelenka
11. Holosko
Kadrolar böyle Maç başladı..

Varonil
15.Nisan.2007, 20:15
Hade bakalim basarilar dileyeyim Fenerbahceme ve maci seyretmeye koyuliyim

TR.CaPTaiN
15.Nisan.2007, 20:28
Serdar, Serkan, Önder, Lugano, Ümit, Mehmet Yozgatlı, Aurelio, Appiah, Tuncay, Alex, Kezman

İşte görmek istediğimiz kadro bu. Deniz yok Deivid yok çok güzel.

uAburak89
15.Nisan.2007, 20:31
Maç ortada geçiyor şimdilik .. Fener kazanmasını bilecektir ..

RaSenGan
15.Nisan.2007, 20:31
Manisa alıcak gibi

Memedov
15.Nisan.2007, 20:33
Manisa alıcak gibi

Nerden Aldın Bu sonucu ?;)

El Comandante
15.Nisan.2007, 20:34
Macin 32.dakikasi daha Kezman topla bulusamadi ;)

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 20:35
Manisa bu maçtan en fazla 1 puan koparır inşallah başarabilirler

RaSenGan
15.Nisan.2007, 20:36
Nerden Aldın Bu sonucu ?;)

Bir yerden sonuç çıkarmam gerekmiyo.Ben içimden geleni söyledim ;;)

TR.CaPTaiN
15.Nisan.2007, 20:37
Tribünler yine muhteşem.

Memedov
15.Nisan.2007, 20:38
Bir yerden sonuç çıkarmam gerekmiyo.Ben içimden geleni söyledim ;;)

Yok yani Maçı izliyor gibi konuşmuşunda Alıcak gibi demişin Alır deseydin neyse..:)

RaSenGan
15.Nisan.2007, 20:39
Yok yani Maçı izliyor gibi konuşmuşunda Alıcak gibi demişin Alır deseydin neyse..:)

O zaman Manisa alır :) ;;)

fenerbahce_1907
15.Nisan.2007, 20:41
Radyodan dınlıyorum macı adamın dedgıne gore penaltımız verılmemıs yıne.

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 20:43
Bu maçta eskisine göre daha iyi savunma yapıyor Manisa yoksa şimdiye 2 tane yemişlerdi maçı seyretmiyorum internetten takip ediyorum böyle bir kanıya vardım

TR.CaPTaiN
15.Nisan.2007, 20:44
Radyodan dınlıyorum macı adamın dedgıne gore penaltımız verılmemıs yıne.

Bi gariplik yok ki. Verilse gariplik olurdu :) Fenerbahce baskısını arttırdı.

Memedov
15.Nisan.2007, 20:48
İlk yarı Bitti.

0-0.

El Comandante
15.Nisan.2007, 20:48
Macin ilk yarisi 0-0 bitti.Bu mac berabere biter.

y_layta
15.Nisan.2007, 20:49
ilk yarı fener daha baskılı oynadı heralde ve maçta onların olur fenerin

Omerdinho
15.Nisan.2007, 20:50
2 tane penalti pozisyonu vardi birisi 100% penalti.

eGowiCh
Fenerbahçe tam baskısını arttırmıştı ki ilk yarı bitti. İlk yarı tat veren bir futbol yoktu, umarım ikinci yarı olur.

Penaltı değildi Tuncay'ın pozisyonu, bir şey yoktu. Bu pozisyondan sonra Aziz Yıldırım'ın yanında oturan Affan Keçeci'ye çok sert bir şekilde bağırması kameralara yansıdı. Ne dedi acaba orada, suratından belliydi sinirli olduğu, çok sertti, bir şeyler söyledi. Maç bittikten sonra anlaşılır.

uAburak89
Ne penaltıymış bea, konuşa konuşa bitiremediniz ..

mustafa35
15.Nisan.2007, 20:51
fener iyi oynamıyor =(

eGowiCh
Aziz Yıldırım çileden çıktı!

Vestel Manisaspor maçının ilk yarısında Tuncay'ın ceza sahasında yerde kaldığı bir pozisyonda hakem İsmet Arzuman'ın devam kararı vermesi üzerine Aziz Yıldırım adeta çileden çıktı !..

Yıldırım'ın yanında oturan TFF Başkan Vekili Atıf Keçeci'ye dönerek hareretli bir biçimde söylendiği ve oldukça sinirli olduğu gözlendi. Yıldırım'ın defalarca "Ayıp be!" dediği de gözlerden kaçmadı.

Universal
Tuncay'ın pozisyonu penaltı değildi. Hatta hakemi aldatmaya yönelik hareketti. Ama Mehmet Yozgatlı'nın pozisyon kesinlike penaltıydı.

Appiah ortaya geçince çok iyi oynamya başladı.

GeNç KaRTaL
Umarım maç böyle devam ederken yine son dakikada atar manisa golü:)

eGowiCh
15.Nisan.2007, 20:53
Fenerbahçe ne yapar ne eder bu maçı alır diye düşünüyorum. 60'a kadar 0-0 giderse maç oyuna Semih'in girmesi gerek. Fenerbahçe'nin kazanmaktan başka çaresi yok.

C h A o S
15.Nisan.2007, 20:55
inşallah böyle biter maç dayan manisa...

El Comandante
15.Nisan.2007, 20:56
Bu zico kac mac gecti hala anlamadi Kezman´in tek forvet oynayamayacagini.Adam gücsüz,rakiplerle bogusurken bitiriyor kendini,calim atmaya hali kalmiyor.Bence Zico Devid´i alir Semih´ten önce.70.dakilarda Devid oyuna girebilir.

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 20:57
Peki bu maçta istenilen kadroyla galibiyet gelmezse ne olacak bu sefer Zico'nunda bir suçu yok kim suçlu olacak onu merak ediyorum;)

El Comandante
15.Nisan.2007, 20:59
Peki bu maçta istenilen kadroyla galibiyet gelmezse ne olacak bu sefer Zico'nunda bir suçu yok kim suçlu olacak onu merak ediyorum;)

Hatayi kendi futbolcularinda aramadiklari icin bulurlar yine birilerini.Örn:Tff ;)

Emurafu
15.Nisan.2007, 21:00
zaten is penaltiyla bitmemesi lazim fenerbahcenin bu maci rahat almasi lazim alirsa sampiyon bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

kimmi suclu olcak kesin hakem olur

mustafa35
15.Nisan.2007, 21:02
Sanki prestij maçı gibi oynuyoruz..

Golcülerimizin sahneye bir an önce çıkması lazım!

Emurafu
15.Nisan.2007, 21:02
Hatayi kendi futbolcularinda aramadiklari icin bulurlar yine birilerini.Örn:Tff ;)evet aynen tigana gibi tigana bahaneyi yorgunluga vurdu cok gicik gittim o yoruma

mustafa35
15.Nisan.2007, 21:03
Maçtan dışarıya taşırmayın konuyu..

eGowiCh
15.Nisan.2007, 21:03
Suçlu yine Zico olur eğer bu kadroyla yenemezsek. Sebebi de taktik. Kadro seçimiyle iş bitmiyor, taktik önemli. Orta sahada ve daha ileride topa ve rakibe basan V.Manisaspor'u iyi analiz etmek, ona göre taktik belirlemek önemli. Uzun toplar veya tek toplar ile bu önde basma durdurulabilir veya kanatlar saldırarak. Zico'nun kadro seçiminden önce taktik öğrenmesi ve öğretmesi lazım.

19_SeRDiNÇ_05
15.Nisan.2007, 21:04
beyler Lig radyonun spikeri Hakan Balta nın Galatasarayla anlaştığını söyledi doğrumu bu.

fm26mer
Fener alır maçı alır 2-0 bitecek.

TR.CaPTaiN
Felaket tellallığına görek yok 45 dakika var daha.

Emurafu
15.Nisan.2007, 21:06
beyler Lig radyonun spikeri Hakan Balta nın Galatasarayla anlaştığını söyledi doğrumu bu.anlasildi buyuk ihtimal anlasilali 4 hafta olcak lig radyo dediysede dogru dur zaten

TR.CaPTaiN
15.Nisan.2007, 21:22
Deivid giriyor. Yozgatlı çıktı.

19_SeRDiNÇ_05
15.Nisan.2007, 21:23
yozgatlı çıktı deivid oyunda

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 21:24
Dakika 64 gol yok manisa bir gol bulsa...

fm26mer
15.Nisan.2007, 21:24
Deivid girecek.

Denize düşen yılana sarılır, inşallah atar

uAburak89
15.Nisan.2007, 21:25
Manisa'nın yüklenmeye başladığı anlarda gelen bu oyuncu değişikliği çok çok yanlış oldu bence .. Deivid kurtarıcı olabilecek mi bakalım, geçen haftaki gibi .

Emurafu
15.Nisan.2007, 21:25
manisa bu maci yenme olasiligi cok az belki berabere fenerbahce puan kayberderse bizde en azindan iddiamiz olur

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 21:26
içime doğuyor Fenerbahçe gol atacak gibi:(

19_SeRDiNÇ_05
15.Nisan.2007, 21:28
tümer metin oyuna girecek birazdan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Appiah çıktı Tümer oyunda

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 21:30
Fenerbahçe tüm riskleri alıyor artık zelenka'nın biraz devreye girmesi gerekiyor

SaRPeR1903
15.Nisan.2007, 21:32
Kezman çıkıyor, Semih oyunda...

uAburak89
15.Nisan.2007, 21:33
Zico çok ilginç değişikler yapıyor, Fener maçı alırsa kahraman olur .. Alamazsa çıldırmış derler ..

RoNNiE91
15.Nisan.2007, 21:38
Açıkçası fener bu dakikaya kadar atar diyordum ama manisa iyi dayanıyor,helal olsun.

TR.CaPTaiN
15.Nisan.2007, 21:40
Atarsa Tümer atar. Çok az zaman kaldı artık gol atmamız lazım.

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 21:42
Hadi be Manisa bir son dakika golü:)

RaSenGan
15.Nisan.2007, 21:44
90+1'de gol olucak :)

TR.CaPTaiN
15.Nisan.2007, 21:49
Çok önemli bir fırsattan yararlanamadık. Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada bizde kaybediyoruz.

19_SeRDiNÇ_05
15.Nisan.2007, 21:49
4 dk uzatma verdi hakem

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 21:50
Hadi yaa bitsin tamam Manisa'da atmasın:D

19_SeRDiNÇ_05
15.Nisan.2007, 21:51
son 2 dk maçta

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 21:53
Sezer Öztürk'ün 30 metreden sert şutu direğin üstünden az farkla dışarı çıkıyor...

19_SeRDiNÇ_05
15.Nisan.2007, 21:53
veeeeeeeee maç bitti...

TR.CaPTaiN
15.Nisan.2007, 21:54
Lanet olsun !

GeNç KaRTaL
Oh bee sonunda bitti bu hafta fark açılmadı en azından:)

RoNNiE91
Helal Manisa helal :D:D:D:D:D:D:D:D

uAburak89
Bu hafta da çok ilginç skorlar oldu gerçekten .. Fenerbahçe çok büyük bir fırsatı tepti .. Son haftaya kadar bişey belli olmaz bence .. Çok ilginç bir lig oluyor ..

RaSenGan
işte bu hadi geçmiş olsun :) ;;)

C h A o S
15.Nisan.2007, 21:55
oh be maç bitti. bizim için ve bjk için güzel oldu. hep böyle fenerbahce...:)

SaRPeR1903
Oleyyy be :) Ah yenseymişiz ne güzel olacaktı :(

Eray Dengiz
Bu hafta en çok Galatasaray'a yaradı..

Ayrıca tebrikler Fevzi, tebrikler Manisa, tebrikler Giray hoca, tebrikler Vestel, tebrikler Manisa, tebrikler vs. vs.

fm26mer
90+1'de gol olucak :)

Bitti 0-0 malesef

RaSenGan
Berabere biter ;;)

Galiba sadece ben kesin olarak berabere biter dedim :)

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 21:56
Mertcan'ın rüyası tutmadı:zuhaha

eGowiCh
15.Nisan.2007, 21:57
Yazıklar olsun size be! Zavallı Manisaspor'u yenemiyorsunuz daha!

Beşiktaş diyor resmen al şampiyonluğu diye, Fenerbahçe "Yok sağol, 32. hafta belli olsun şampiyon." diyor.

Kahroldum valla, bu sene hiçbir takım şampiyonluğu haketmiyor, hele Fenerbahçe hiç haketmiyor.

Zico gibi bir hoca gelirse olacağı bu, 100. yılımızı rezil ettiniz yönetim, tebrikler!

Noz
15.Nisan.2007, 21:57
tebrikler sezer :) iyi oynadi bugun

Memedov
15.Nisan.2007, 21:58
Maç bitti 0-0

Zico Zico Diyorduk Zico istenilen kadroyu çıkardı sonuç ne değişen hiç birşey yok.

Deivid Kezman'dan Daha etkili oldu oyun'a girdikten sonra.Alex'in adını 2.yarın hiç duymadım.

En Yakın Rakibimizin puan kaybettiği hafta da galibiyet beklerken bizde puan kaybediyoruz.Bu saatten sonra şampiyonluk giderse kimse ağlanmasın Sen elindeki fırsatları tepersen olucağı sonuç bu olacak.

Böyle devam edersek Şampiyon geçen seneki gibi gider,Biran evvel kendimize gelip galibiyetler almalıyız.Yoksa sene sonunda büyük bir hüsran yaşarız..

fm26mer
15.Nisan.2007, 21:58
tüh yaa avantajı kaybettik

Burak Duran
15.Nisan.2007, 21:59
tam süper oldu :D hep böyle fenerbahçe

Universal
15.Nisan.2007, 21:59
Manisalı futbolcular 1 km aşağıda sahilde bulunan Haldun Taner Şehir Tiyatrosuna gitsin. 1 mayısta seçmeler varmış garanti seçilirler. Bir takım bu kadar mı rol yapar. Her oyuncu pozisyona girmeden sakatlanıyor büyük başarı. Zaten yaptıkları çirkeflikler saymaya gerek yok. Manisa ligden düşmeli hak etmiyor bu ligde olmayı.

Eğer bu takımıda yenemiyorsak bırakın şampiyon olmayalım. Yazıklar olsun. %70-75'e varan top ile oynadık ama hala anlamadılar kanatlarda Manisa zayıf kanatlardan saldırmak gerekiyor. Maçın en iyi ismi Önder Turacıydı.

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 22:02
Hep böyle Fb seri beraberlikler bekliyoruz senden:)

RaSenGan
15.Nisan.2007, 22:02
tam süper oldu :D hep böyle fenerbahçe

İnşallah :D:D

Maksic
15.Nisan.2007, 22:04
Tebrikler Manisa:)

Memedov
15.Nisan.2007, 22:05
Ya Şimdi Beşiktaşın Puan kaybedip bizimle arasındaki puan farkını Düşürmemesine mi sevineyim Yoksa Beşiktaşla Aramızdaki Puan Farkını Çıkartamadığımıza mı Üzüleyim..

Bu Böyle gitmez Kendi Saha ve ( Müthiş Seyirci Desteği ) Olan Bir Stad'da Manisa gibi bir takıma hemde kötü günler geçirdiği halde 1 puan veriyorsan Şampiyonluk Senin Neyine Git Sen Kümeye Oyna Vestel Çıksın Şampiyonluk mucadelesi versin..:mad:

Sekopej
15.Nisan.2007, 22:06
Olur olur, fark olsun, psikolojik olarak da öne geçelim dedik, olmadı. Çok pozisyon vardı ama gol gelmedi. Sağlık olsun, kötümserliğe kapılmamak gerek ama Zico'yu da ciddi şekilde uyarmalı. Fark hala 4, derbilere kadar önde oluruz, derbilerde de şampiyon belli olur. BJK de puan kaybettiği için fazla üzülmeye gerek yok...

RoNNiE91
Beşiktaş-Antalya maçına gitmekten vazgeçmiştim ama babam dedi manisa puan alsın götürürüm diye.Haftaya Antalya maçına gidiyorum :D:D Teşekkürler Manisa.

nart_susruko
Tebrikler Manisa:)
çanakkale geçilmezi iyi oynadılar

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 22:07
Arkadaşlar sakin olalım sonuçta puan farkı aynı kaybettiğiniz bir şey yok:)

nart_susruko
15.Nisan.2007, 22:07
Bu Böyle gitmez Kendi Saha ve ( Müthiş Seyirci Desteği ) Olan Bir Stad'da Manisa gibi bir takıma hemde kötü günler geçirdiği halde 1 puan veriyorsan Şampiyonluk Senin Neyine Git Sen Kümeye Oyna Vestel Çıksın Şampiyonluk mucadelesi versin..:mad:
hiç destek göremedim ben açıkcası hatta bi ara ü.özatı ıslıklıyorlardı, farklı maçları izledik sanırım :roll:

RaSenGan
15.Nisan.2007, 22:08
Geçen hafta suçu Zico'da bulmuştunuz.Şimdi yenemediniz suç kimde ;;)

Noz
15.Nisan.2007, 22:08
deivid o golu atsa simdi zico konusmicaktiniz :)

Sekopej
15.Nisan.2007, 22:09
Manisa gibi bir takım diyorsunuz da Giray Bulak takıma geldiğinde önce gol yememeyi öğretmiş. Gerçekten iyi savunma yaptı Manisa. Ersun Yanal dönemimdeki gibi hurra hücum değildi yani. Takım olarak iyi savunma yaptılar. FB biraz geri çekilip üstüne çekmeliydi Manisa'yı. Bunları biz değil Zico düşünmeli. İlk yarıdan itibaren aynı şekilde savunma yaptılar, çözümü bulmalıydı...

Fıratcan Alçınkaya
15.Nisan.2007, 22:11
Manisa ligden düşmez daha... Puan farkı degişmedi derbileri bekliyoruz...

Mirza
Arkadaşlar üslubumuza ve yazdığımız mesajlara dikkat edelim. Tartışmaya meydan açacak mesajlar atmayinki kalpleri kırmayalım.

Noz
Manisa gibi bir takım diyorsunuz da Giray Bulak takıma geldiğinde önce gol yememeyi öğretmiş. Gerçekten iyi savunma yaptı Manisa. Ersun Yanal dönemimdeki gibi hurra hücum değildi yani. Takım olarak iyi savunma yaptılar. FB biraz geri çekilip üstüne çekmeliydi Manisa'yı. Bunları biz değil Zico düşünmeli. İlk yarıdan itibaren aynı şekilde savunma yaptılar, çözümü bulmalıydı...manisanin kadrosu zaten cok iyi sadece takim savunmasi kotuydu yanal zamaninda ersun yanal hic bi calistirdigi takimda savunmayi onemsemedi olayi orta sahadan ibaret gordu. ha tabi kadrosu cok genc bi de

Memedov
15.Nisan.2007, 22:12
hiç destek göremedim ben açıkcası hatta bi ara ü.özatı ıslıklıyorlardı, farklı maçları izledik sanırım :roll:

Ben ilk yarı gördüm..;)

Ama 2.yarı Görmedim Bence haklı Seyirciler Puan Farkı Yükseleceğine Aynı Puan farkı oldu.

Artık Derbiler'e kaldı iş 4 puan öndeyiz Ama böyle giderse Sene Sonu hüsran yaşarız.Zico istenilen takımı çıkardı ama Yine hiç bir fark yok beşiktaş maçında Alex'ş oynatmadı diye Tepki alan Zico Bu sefer oynattı Alex'i ben 2.yarı hiç görmedim Duymadım..

Zico'nun Tek görevi Var futbolculara işin ciddiyetini öğretmektir futbolcular böyle devam ederse işimiz çok zor.

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 22:12
Bence Fb gelecek hafta Gaziantep deplasmanında çok zorlanacak eğer oradada puan kaybı yaşanırsa büyük avantaj elde ederiz ayrıca bu haftadan sonra Gs'de bir nebzede olsa umutlandı

uAburak89
15.Nisan.2007, 22:14
Düğümü derbiler çözecek .. İkramlar daha devam edecek bence ..

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 22:17
Fenerbahçe zaten son zamanlarda golü bulana kadar çok sıkıntı çekiyordu golü bulduktan sonra açılıyorlardı ama Manisa çok iyi müdafa yaptı ve Fb'ye süpriz gol şansı dahi vermedi

Burada Giray hoca ile Ersun hocanın farkını görüyoruz Manisa daha önce Bjk ve Gs ile yaptığı maçlarda inanılmaz savunma hataları ile çok gol yiyordu ama artık öyle değil bence bu sene kümede kalırlar

paco
15.Nisan.2007, 22:19
manisayı tebrik ederim ... ben giray bulakdan sonra kolay gol yemediklerini söylemiştim ...

GsDoruk
15.Nisan.2007, 22:19
Aferin Manisa. Beşiktaş 3 puan kapsaydı onların adına iyi olurdu. Bu hafta Galatasaray için çok iyi oldu. Hep böyle beraberlikler istiyoruz BJK ve FB :)

Emurafu
15.Nisan.2007, 22:20
Manisalı futbolcular 1 km aşağıda sahilde bulunan Haldun Taner Şehir Tiyatrosuna gitsin. 1 mayısta seçmeler varmış garanti seçilirler. Bir takım bu kadar mı rol yapar. Her oyuncu pozisyona girmeden sakatlanıyor büyük başarı. Zaten yaptıkları çirkeflikler saymaya gerek yok. Manisa ligden düşmeli hak etmiyor bu ligde olmayı.

Eğer bu takımıda yenemiyorsak bırakın şampiyon olmayalım. Yazıklar olsun. %70-75'e varan top ile oynadık ama hala anlamadılar kanatlarda Manisa zayıf kanatlardan saldırmak gerekiyor. Maçın en iyi ismi Önder Turacıydı.ne yapalim kardes denizli macinda hamidou azmi yapmadi bize

Mirza
15.Nisan.2007, 22:22
Ben Fenerbahçenin puan kaybına bir Fenerbahçeli olarak üzülmedim diyebilirim. Tamam kazansaydık da iyi olacaktı yalnız rehavet tehlikesi vardı. Bundan sonraki maçları daha çok ciddiye alıp maçlara daha çok asılacaklar bundan şüphem yok.
Tebrikler Manisaspor

nart_susruko
15.Nisan.2007, 22:22
onun adı profesyonellik :D:D

Memedov
15.Nisan.2007, 22:23
Neyse Olayı büyütmeye gerek yok aradaki puan farkı değişmedi Hiç birşey kaybetmiş değiliz Herşey derbiler'de belli olacak..

Umarım bu kaybettiğimiz puanları 34.hafta sonunda aramayız.

mustafa35
15.Nisan.2007, 22:24
Çok önemli bir şansı teptik..

GsDoruk
15.Nisan.2007, 22:27
Maçı izleyemedim yani başını izledim nasıl fenerbahçe iyi oynadı mı??

RoNNiE91
15.Nisan.2007, 22:27
Bence Fb gelecek hafta Gaziantep deplasmanında çok zorlanacak eğer oradada puan kaybı yaşanırsa büyük avantaj elde ederiz ayrıca bu haftadan sonra Gs'de bir nebzede olsa umutlandı

Doğru söylüyorsun Şemsi,Antep deplasmanı daha da zor.Bu şansı iyi değerlendirseydik 2-3 haftaya kalmaz lider olabilirdik belki.Derbiler kilit nokta olacak.

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2007, 22:28
Şimdi Fb'nin önünde 2 düşme tehlikesi olan takımla maçı var eğer şampiyon olmak istiyorsa ne yapıp edip derbiler öncesi bu periyodu eksiksiz atlatmak zorunda yoksa bir bakarlar kendilerini 3.sırada görebilirler;)

Memedov
15.Nisan.2007, 22:35
Şimdi Fb'nin önünde 2 düşme tehlikesi olan takımla maçı var eğer şampiyon olmak istiyorsa ne yapıp edip derbiler öncesi bu periyodu eksiksiz atlatmak zorunda yoksa bir bakarlar kendilerini 3.sırada görürler;)

Fenerbahçe kaybederken rakiplerinin kazanacağı kesin mi '' hayır. ''

Bu hafta gördük ki Hiç birşey belli olmuyor Sezon sonuna kadar ne sonuçlar göreceğiz ALLAH bilir..

Emurafu
15.Nisan.2007, 22:38
Penalti pozisyonlari penaltimi bence degil cunku aziz yildirim baya laflar soylemis

Fenerbahçe'nin V. Manisaspor karşısında berabere kalmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Zico saç baş yolduracak açıklamalar yaptı

Zico : "Rakibimiz son bir kaç haftadır iyi oynuyordu. Burada da kapanacağını biliyorduk. Futbolcularım sahada kazanmak için elinden geleni yaptılar, dört puanlık farkı korudukları için onları kutluyorum. Ancak kazanma arzusuyla çok çabuk ve panikle atak yapmak istediler. Sabırlı davransalar maçı kazanabilirdik. Ancak yine söylüyorum rakibimiz takım halinde kapanarak bize oynayacak alan bırakmadı. Ben şu ana kadar öğrendiğim şeyleri futbolcularıma öğretmekle yükümlüyüm. Taraftarın tepkisi de olabilir sevgisi de bunu dert etmememiz lazım."

Vestel Manisaspor teknik direktörü Giray Bulak, ise "Buraya puan ya da puanlar almak için gelmiştik. Fenerbahçe'nin gücünü biliyorduk. Dün Beşiktaş'ın iki puan kaybetmesinden sonra üstümüze daha fazla geleceklerini biliyorduk. bu düşünceyle kontraataklarla gol bulmak istedik ama son vuruşlarda iyi değildik. Kaybetmediğimiz için seviniyoruz" dedi

VAY BEEEEEEEEEEEEE

fm26mer
15.Nisan.2007, 22:38
Şimdi lig iyice kızıştı

Emurafu
15.Nisan.2007, 22:42
Zico bir puan sevinidirici demis

Memedov
15.Nisan.2007, 22:46
Zico bir puan sevinidirici demis

Çok doğru demiş dua edelimde yenilmedik..

Bu sonuç Bizim için iyi ne üzülelim ne sevinelim sonuçta 4 puan öndeyiz.

Sekopej
15.Nisan.2007, 22:46
Fark kapanmadığı için kutluyorum demiş. Açıklaması da doğru, FB topun hakimiydi, rakip sahaya oyunu yıktı ama bir türlü golü bulamadı. Bulamadıkça doldur boşalt yapmaya başladı ve hiç bulamadı.

Geçen sene şampiyonluğu derbi maçlarda kaybetmedik, diğer maçlarda kaybettik. Bu sene de derbileri kaybetmeyiz, yeter ki derbilere girilirken önde olalım.

Bu arada Aurelio BJK maçından sonra bence bu maçın da adamı. Yine her yere koştu, çok top çaldı. Tebrikler.

El Barto
15.Nisan.2007, 22:48
Beşiktaş'ın berabere kaldığı ve 2 puan kaybettiği bu haftada Fenerbahçe'nin de puan kaybetmiş olması sevindirici bizler açısından.

Ancak bu sene herkes birbirine ikram ediyor şampiyonluğu ama bakalım sezon sonu kim ipi göğüsleyecek.

İnşallah Beşiktaş. ;)

fm26mer
15.Nisan.2007, 22:52
Beşiktaş'ın berabere kaldığı ve 2 puan kaybettiği bu haftada Fenerbahçe'nin de puan kaybetmiş olması sevindirici bizler açısından.

Ancak bu sene herkes birbirine ikram ediyor şampiyonluğu ama bakalım sezon sonu kim ipi göğüsleyecek.

İnşallah Beşiktaş. ;)

Aradan Kayseri sıyrılıp şampiyon olmasın:confused: :confused: :zuhaha :zuhaha

El Barto
15.Nisan.2007, 22:53
Aradan Kayseri sıyrılıp şampiyon olmasın:confused: :confused: :zuhaha :zuhaha

Galatasaray desen neysede. :)

fm26mer
15.Nisan.2007, 22:54
Galatasaray desen neysede. :)

Galatasarayın umudu kalmadı.Kayserispor sessiz ve derinden geliyor;;)

Emurafu
15.Nisan.2007, 22:59
Galatasarayın umudu kalmadı.Kayserispor sessiz ve derinden geliyor;;)ne kayserısı ya kayserı yıne ınter totoya kayserıye dı**** uefa vermezler her ıddıasına varım veyse konu dagılmasın

fm26mer
15.Nisan.2007, 23:01
ne kayserısı ya kayserı yıne ınter totoya kayserıye dı**** uefa vermezler her ıddıasına varım veyse konu dagılmasın

Neyse,bunu lig sonunda görcez, kim düştü kim şampiiyon oldu bakam

Fıratcan Alçınkaya
15.Nisan.2007, 23:15
Beyler maç özetini şimdi izledim Kezman ne gol kaçırmış öle ofsayt mış zaten pozisyonda yinede nasıl boş kaleye atamamış...

Del Piero_10
15.Nisan.2007, 23:18
Beklenmedik bir sonuç.

Fenerbahçe nin Galatasaray ve Beşiktaş maçları şampiyonu belirler.

Omerdinho
15.Nisan.2007, 23:19
Tuncayin pozisyonu maratonda gösterildi.. tuncay topa vuracakken ugur inceman ayagini sokuyor ve tuncay onun ayagina vuruyor yani tuncayin topa vurmasini engelliyor.. erman toroglu bile penaltinin babasi dedi :)

fm26mer
15.Nisan.2007, 23:21
Tuncayin pozisyonu maratonda gösterildi.. tuncay topa vuracakken ugur inceman ayagini sokuyor ve tuncay onun ayagina vuruyor yani tuncayin topa vurmasini engelliyor.. erman toroglu bile penaltinin babasi dedi :)

hakem vermemiş işte

Omerdinho
15.Nisan.2007, 23:24
hakem vermemiş işte

bazi arkadaslar penalti degil demislerdi .. 100% penalti..

Sekopej
15.Nisan.2007, 23:32
Geçen haftaki Tümer'in pozisyonunu sabaha kadar tartışırım, penaltı ya da değil diye ama bu pozisyonu tartışmam, %100 penaltı dedi.

Aslında Tuncay'ın öyle düşmesi de ilginçti, topa vuracakken vuramadı ve direk düştü. Ayağını araya sokan Uğur'un ayağına vuruyor. Neyse önemli değil. Bir de yine Tuncay'ın düşürüldüğü ve hakemin oyunu durdurup sarı kart verdiği pozisyonda, oyun başlamıştı, oyun başladıktan sonra düdük çalıp durdurdu, bu da penaltı olmalıydı dedi.

Geçelim nasılsa bize penaltı verilmiyor. Deivid karşı karşıya atamazsa, sen değişik taktikler deneyip rakibi çözemezsen yenemezsin tabi, zaten penaltı verilmiyor, o nedenle konuşsak da birşey değişmez...

Omerdinho
15.Nisan.2007, 23:37
Ayrica Alex korneri kullandiktan sonra ugurun tuncaya yaptigi harekette 100% penalti.. hakem top oyuna girdikten sonra oyunu durduruyor ugura sari kart veriyor fakat penalti vermiyor koneri tekrarlatiyor.. ilginc.. üstelik hakem fifa kokartli..

Burak Duran
16.Nisan.2007, 01:09
Geçen haftaki Tümer'in pozisyonunu sabaha kadar tartışırım, penaltı ya da değil diye ama bu pozisyonu tartışmam, %100 penaltı dedi.

Aslında Tuncay'ın öyle düşmesi de ilginçti, topa vuracakken vuramadı ve direk düştü. Ayağını araya sokan Uğur'un ayağına vuruyor. Neyse önemli değil. Bir de yine Tuncay'ın düşürüldüğü ve hakemin oyunu durdurup sarı kart verdiği pozisyonda, oyun başlamıştı, oyun başladıktan sonra düdük çalıp durdurdu, bu da penaltı olmalıydı dedi.

Geçelim nasılsa bize penaltı verilmiyor. Deivid karşı karşıya atamazsa, sen değişik taktikler deneyip rakibi çözemezsen yenemezsin tabi, zaten penaltı verilmiyor, o nedenle konuşsak da birşey değişmez...

tuncayın pozisyonuna bişey diyemem o bencede penaltı ama öbür pozisyon daha top oyuna girmeden düştü tuncay hakem sonradan farketti top oyuna girince düdük çaldı yoksa faul çok önceden yapılmıştı daha korner kullanılmamıştı. yani penaltı değil

deniz.91
16.Nisan.2007, 09:26
ne kayserısı ya kayserı yıne ınter totoya kayserıye dı**** uefa vermezler her ıddıasına varım veyse konu dagılmasın

dostum neden olmasın bu yıl şampiyon olamayız ama 3. olacaz son 6 maçımızın 4ü içerde ve kayseri bu sezon süperlig evinde tek yenilgisi olmayan takımı gsyi geçeriz

World Hollow o1
16.Nisan.2007, 12:20
Zicoyu tebrik eder gözlerinden öperim.

asatilla
16.Nisan.2007, 12:23
Yazıklar zico.İstifa edeceğine hala önümüzdeki maçlara bakacağız diyor.Siz önünüzdeki maçlara baka durun.O zamana kadar lig biter,Beşiktaş şampiyon olur.

LaigLeNoiR
16.Nisan.2007, 12:25
Beşiktaş,Fenerbahçe'ye şans veriyor...
Fenerbahçe'de Beşiktaş'a veriyor.

Hadi hayırlısı...

Açıkcası bir Beşiktaş'lı olarak ben FB'nin Manisa'ya 5 tane atacağını düşünüyordum.Çok şaşırdım.

Omerdinho
16.Nisan.2007, 13:44
tuncayın pozisyonuna bişey diyemem o bencede penaltı ama öbür pozisyon daha top oyuna girmeden düştü tuncay hakem sonradan farketti top oyuna girince düdük çaldı yoksa faul çok önceden yapılmıştı daha korner kullanılmamıştı. yani penaltı değil

top oyuna girmeden faul yapildi fakat hakem top oyuna girdikten sonra düdük caldi ve Ugur'a sari kart verdi.. penalti vermedi korneri tekrarlatti

the_imam912
16.Nisan.2007, 13:49
Tövbe ya Zico ne demiş öyle..Offf

Emurafu
16.Nisan.2007, 13:51
dostum neden olmasın bu yıl şampiyon olamayız ama 3. olacaz son 6 maçımızın 4ü içerde ve kayseri bu sezon süperlig evinde tek yenilgisi olmayan takımı gsyi geçeriz
zor kardesim zor

El Comandante
16.Nisan.2007, 15:42
Tuncay´in pozisyonu penaltiyla alakasi yok.Topa tam vuracakken iska gecti ve agayi döndü hafif.Adamin Tuncay´a en ufak bir hamlesi yok.Ayagi da yerdeydi iyi bakarsaniz.Ben öyle penalti verildigini görmedim...

Fenerbahce 2 haftadir puan kaybediyor.Zirve yarisi son haftaya kadar gidecek...

crazzy
16.Nisan.2007, 16:34
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Vestel Manisa beraberliğinin ardından adeta çılgına döndü. Karşılaşmayı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile birlikte izleyen Yıldırım, ilk yarının ardından soyunma odasına indi ve futbolculara, "Kötü oynuyorsunuz. Kendinize gelin ve bu maçı kaybetmeyin" şeklinde uyarıda bulundu.

Ancak yaptığı uyarı işe yaramayan Aziz Yıldırım, 0-0 sonuçlanan mücadelenin ardından sinirlerine hakim olamadı ve bir kez daha soyunma odasının yolunu tuttu. Oyuncularla sesini yükselterek konuşan başkan Yıldırım, "Biz elimizden geleni yapıyoruz. Peki siz nasıl top oynuyorsunuz? Ben de sahaya çıksam sizin kadar oynarım! Hepinize yazıklar olsun" ifadesini kullandı.

Bu sezon takıma karşı ilk kez böylesine bir tavır takınan Aziz Yıldırım'ın konuşmanın ardından bile sinirinin geçmediği gözlendi.

Kaynak : SABAH

mustafa35
16.Nisan.2007, 16:35
http://www.sporx.com/images/1/29/171_B_yorumsuz.jpg

Dün maratonu izleyenler de görmüştür.. Erman Toroğlu %100 penaltı diyordu..

Memedov
16.Nisan.2007, 16:46
Son derece haklı.

Elimizdeki Fırsatları Tepiyoruz..

El Comandante
16.Nisan.2007, 16:56
Yahu penalti pozisyonunu birakin da cift forvet oynamayan Zico´yu,son dakilarda %100lük gol pozisyonunu kaciran Deivid´i suclayin.En büyük suc onlarda.

Memedov
16.Nisan.2007, 17:02

Penaltı verilmedi iyiki de verilmedi.

Verilse bir sürü Laf olucaktı,Sen o penaltıyı bırakıp gol atmaya bakacaksın Hakem mi dedi sana Girdiğin pozisyonları değerlendirme diye adam kalenin dibinde topu taraftarlara vurursa sonuçta berabere biterse üstüne birde penaltı pozisyonu olursa herkez penaltıyı konuşur kaçırılan pozisyonları değil..

Gol atsaydın Penaltı konuşulmazdı,Her koyun kendi bacağından asılır bizimki de o hesap kendi işimizi göremedik hemen hakeme sonra taraftarlar Ulusoy istifa böyle bir mantık yok olamaz.

mustafa35
16.Nisan.2007, 17:20
Evet böyle maçları çok arayacağız..

eGowiCh
16.Nisan.2007, 18:16
Tuncay'ın pozisyonunu maç anında gördüğümde penaltı değil dedim, ama Maraton'da dikkatli bir şekilde izleyince pozisyonu daha iyi süzdüm.

Tuncay'ın pozisyonu %100 penaltı. Erman Toroğlu da penaltı diyor, haklı da, Tuncay topa tam vuracakken arkadaki Vestel Manisasporlu oyuncu ayağını Tuncay'ın ayağıyla topun arasına sokuyor ve Tuncay'ın vuramamasını sağlıyor. Çok net bir penaltı.

Ama penaltıların arkasına sığınmak yersiz. Sen 90 dakika boyunca kaleye 2 tane isabetli şut atamıyorsan, penaltıların arkasına sığınamazsın! Eğer biz maç boyunca bir sürü gol kaçırsak, bu penaltı verilmese, tepkim farklı olurdu; ama bütün maç kötü oyna, pozisyona gireme, sonra bedavadan bir penaltıyla galip gel. Hakkımızla maç almayı öğrenmeliyiz, en azından 100. yılımızda!

100. yılımızda bize güzel futbol sözü verildi ama maalesef bunu göremiyoruz. Yönetimin büyük suçu var Zico gibi bir stajyeri getirdiği, Deivid gibi yetenek düşmanı forveti aldığı için..

Bu maçı kazanmayı haketmedik, maçın hakkı beraberlikti. Sivasspor maçında da berabere kaldık, Fenerbahçe yönetimi sağolsun kötü futbolu yansıtmamak, gündemi değiştirmek için kural hatası iddialarını ortaya attılar, ama ondan da bir şey çıkmadı. Tebrikler Fenerbahçe yönetimi, 100. yılımızda bizi ayakta uyutuyorsunuz.

TR.CaPTaiN
16.Nisan.2007, 18:48

Aslında herşey alışıldık şekilde gelişti. Penaltı yine verilmedi, Deivid kazması o topu oraya nasıl yolladı bilemiyorum ama yine karşı karşıya kaçırdı.Zico kendi havasında birşeyler yapıyor.O da aynı.

Universal
16.Nisan.2007, 18:54
Bende Tuncay'ın pozisyonu penaltı olmadığını biliyordum ama maraton sağ olsun penaltıymış. Ayrıca Tuncay'ın gene kornerde düşürülüşü peanltıymış. İki penaltımız verilmedi. Hedef 34'te 34.

uAburak89
16.Nisan.2007, 20:56
Resimlerden bile zar zor anlaşılan bir pozisyonu hakemin görmesini beklemek biraz abartılı olmuyor mu arkadaşlar .. Ayrıca tüm Fenerliler bu penaltı olayına feci takılmış durumdular ..

Sekopej
16.Nisan.2007, 21:01
Takılan yok bence. Nasılsa verilmiyor alıştık biz.;) Hemen hemen çoğu Fenerli, penaltıya gelene kadar, oynanan oyunu ilk olarak söylemiş. Deivid'in kaçırdığı gol. Takım kendine gelmeli ve kalan haftalarda işi ciddiye almalı. Yoksa penaltı beklemeyeceksek şampiyonluk gider...

eGowiCh
16.Nisan.2007, 21:05
NE DEDİLER?
Fenerbahçe'nin tepki gösterdiği bu karar hakkında hakem yorumcuları şu görüşleri belirttiler:

ERMAN TOROĞLU: "TUNCAY'IN POZİSYONU NET PENALTI"
Erman Toroğlu Fenerbahçeli Tuncay'ın ceza sahasında topa vuracakken yerde kaldığı pozinyonun net penaltı olduğunu söyledi. Tuncay'ın tam topa vurakken, Uğur İnceman'ın ayağını araya soktuğunu ve Tuncay'ın topa vuracak olduğu ayağının Uğur'un ayağına takıldığını söyleyen Toroğlu, "Arkadan gelen bu darbe dolayısıyla topa vuramaz, hatta sakatlanır. Bu çok net bir penaltıdır. Penaltının babasıdır. Ama Türkiye'de bunu verebilecek, görecek hakem yok." dedi.

Toroğlu, bu pozisyonu, Trabzonspor'un Gençlerbirliği ağlarına Gökdeniz ile yolladığı gole de benzeterek, "Geçenlerde bir Trabzonspor-Gençlerbirliği maçı vardı. Gökdeniz'in golünde defans oyuncusu topa vuracakken Umut ayağını araya sokarak bunu engellemişti. Orada da faul vardı burada da. Orada gol iptal edilmeliydi burada da penaltı verilmeliydi." dedi.

METİN TOKAT: "PENALTIYDI"
Milliyet Gazetesi yazarlarından eski hakem Metin Tokat bu pozisyonda hakemin penaltı çalması gerektiğini vurguladı ve "Hakem İsmet Arzuman ikili mücadelelere prim vererek oyunun tempo kazanmasını sağladı. Ancak müsabakanın ilk yarısında tartışılacak kararları vardı. Ceza alanı içinde Tuncay'ın, topa tam vuracakken arkadan Uğur İnceman'ın darbesiyle ıskaladığı pozisyonun karşılığı penaltı ve sarı kart olmalıydı" ifadesini kullandı.

BÜLENT YAVUZ:" JÜPİTER'DE, MARS'TA BİLE PENALTIDIR"
Akşam Gazetesi yazarlarından eski MHK Başkanı Bülent Yavuz da bu pozisyonun penaltı olduğunu vurguladı. Bülent Yavuz şu yorumu getirdi: "Hakem İsmet Arzuman, dün akşam Saracoğlu Stadı’nda modern futbol oynatmaya, çağdaş futbol oynatmaya, seyir zevki yüksek olan maç oynatmaya çok iştahlıydı ama öyle iki önemli pozisyonla karşılaştı ki; bunlar günlerce konuşulacak ve tartışılacak. Gelelim o penaltı pozisyonuna:

Tuncay’ın ceza alanı içerisinde belki de 90’a gidecek vole hazırlığını rakibi Uğur İnceman engelledi. Bu FIFA’da, UEFA’da, hatta Mars’ta ve Jüpiter’de bile bal gibi penaltıdır. Uğur İnceman, Tuncay’ın topa kalkmış ayağının üzerine ayağını koyarak topa vurmasını engelliyor. Hakem Arzuman, çok yakın olmasına rağmen maalesef bu penaltıyı değerlendiremedi"

(Ligtv.com.tr)

uAburak89
16.Nisan.2007, 21:09
Bencede penaltı ama, ilk bakışta insan acaba diyebiliyor .. Hakem de insan, 4 gözü falan yok herhalde .. Görmemiş olabilir, bence kasıtlı birşey değil penaltı vermemesi ..

TR.CaPTaiN
16.Nisan.2007, 21:13
BÜLENT YAVUZ:" JÜPİTER'DE, MARS'TA BİLE PENALTIDIR"

Ama Fenerbahçe Stadında değildir nasıl oluyorsa artık ;)

ForsakeN
16.Nisan.2007, 21:34
Bence suçlu ne Zico ne de futbolcular.Zico'nun ilk klüp deneyimi adam bilmiyor ne yapsın.sorun onu getirende yani A.Yıldırım'da.Sorun Deivid gibi futbolcu demek için şaşı olmak gerken bir oyuncuyu son dkda alanlarda.Sorun 100.yılda büyük transferler,harika futbol sözü verip Kezman'dan başka düzgün futbolcu(!) getirmeyen yönetimde.

Soruyorum nerde AVRUPADA başarılar, nerde güzel futbol.Şampiyonluğa bile zar-zor erişmeye çalışıyoruz.Bu yıl yüzünden FB den soğudum artık FB maçları yerine gidiyorum Almanya,İngiltere maçları izliyorum daha zevk veriyor.NE YAZIK Kİ !!

ewrim_FB
16.Nisan.2007, 21:48
Bencede penaltı ama, ilk bakışta insan acaba diyebiliyor .. Hakem de insan, 4 gözü falan yok herhalde .. Görmemiş olabilir, bence kasıtlı birşey değil penaltı vermemesi ..

28 haftadır görmüyorlar arkadaşım 1 değil 2 değil...

fmsmyrna
16.Nisan.2007, 21:59
hakem pozisyonunu hemen arkasındaydı kesin görmeliydi ama beraberliği bu pozsiyona bağlamak yanlış eğer iyi bi oyun sergilesek gol atıcaktık olmadı.

ümit özat'a sinir oldum son 10 dakika nerdeyse atağa çıkmadı adam ya atağa çıkarken yürüyo

Universal
16.Nisan.2007, 21:59

Hakem 10 adım arkasında duruyor. Ayrıca Tuncay öyle bir pozisyonda kendini yere atacak bir oyuncu değil. Çünkü topa vursa büyük ihtimalle gol olacaktı önü açıktı. Ayrıca düşüş şekli aldatmaya yönelik bir düşüşte değil.

Sekopej
16.Nisan.2007, 22:03
ümit özat'a sinir oldum son 10 dakika nerdeyse atağa çıkmadı adam ya atağa çıkarken yürüyo

1 pozisyonda hücumdaki topu Serdar'a gönderince tepki aldı ve bu tepkiden sonra da kaçak oynamaya başladı. Sanırım maça giden taraftar bu tür tepkinin faydadan çok zarar getirdiğini görmüştür. Ümit kalan dakikalarda topla oynamak istemedi ve ataklara da katılmadı.

fmsmyrna
16.Nisan.2007, 22:15
1 pozisyonda hücumdaki topu Serdar'a gönderince tepki aldı ve bu tepkiden sonra da kaçak oynamaya başladı. Sanırım maça giden taraftar bu tür tepkinin faydadan çok zarar getirdiğini görmüştür. Ümit kalan dakikalarda topla oynamak istemedi ve ataklara da katılmadı.

olabilir bide orta yada şut pozisyonlarında adama basmıyor adam rahat rahat şutunu çekiyor yada ortasını yapıyor manisa'dan biri hemen ceza yayının oralardan vurmuştu ümit hemen yanındaydı ancak basmadı güzel şut olsa golü yicektik

Sekopej
16.Nisan.2007, 22:17
Genel olarak da etkisizdi orası doğru. Geçen senelerde alıştığımız Ümit-Tuncay uyumu da bozulmuş. Soldan etkili gelirdik, şimdi o da yok. Tuncay bakmasa da sol tarafa topu gönderdiğinde Ümit bindirme yapmış olurdu ve isabetli/isabetsiz ortasını yapardı. Son maçlarda bu da gözükmüyor.

GeNç KaRTaL
16.Nisan.2007, 23:06
Tunacay'ın penaltısına takılacağınıza neden bu takım adam gibi top oynamıyor diye düşünseniz daha yararlı olur kanımca

Sekopej
16.Nisan.2007, 23:10
Tunacay'ın penaltısına takılacağınıza neden bu takım adam gibi top oynamıyor diye düşünseniz daha yararlı olur kanımca

Yahu her gelen neden bu yorumu yapıyor, daha önceden de yazdım, biz zaten oynanan oyuna bakıyoruz ve eleştirilerimizi yapıyoruz. Ama bir gerçek de varki verilmemiş penaltı. Bunu da yok sayamayız.

Oynanan oyun, oyuncular, Zico..., bunları zaten eleştiriyoruz...