View Full Version : Ali Bilgin Fener'de
crazzy
12.Nisan.2007, 15:30
Fenerbahçe Antalyaspor'dan Ali Bilgin'i alarak yılın ilk transferini gerçekleştirdi.
Kanarya yeni sezon öncesinde Antalyaspor’un başarılı oyuncusuna imza attırdı. Volkan sırada
F.BAHÇE yeni sezon öncesi sessiz sedasız ilk imzayı attırdı. 101. yılın en önemli transferi olarak gösterilen, tüm kulüplerin peşinden koştuğu Ali Bilgin’i, F.Bahçe kaptı. 3+1 yıllık bu oyuncuyla ön protokol yapan yöneticiler, oyuncunun yaptığı protokolü F.Bahçe kulübündeki kasaya koydular. Yönetimin ayrıca Antalyaspor’dan Volkan’ı da almak için girişimlerini sürdürdüğü ve sol bek için düşündükleri bu oyuncuyu da alma aşamasına geldikleri öğrenildi. Volkan, A Milli Takım’ın Yunanistan ile oynadığı maçta Terim tarafından görev verilmiş ve soğukkanlılığıyla dikkat çekmişti.
MAKAAY ÖNERİSİ GELDİ
BU arada yabancı konusunda da menajerlerin B.Münih’in golcüsü Makaay’ı F.Bahçe’ye önerdiği belirtildi. F.Bahçe’nin kapısını çalan menajerlerin “Makaay, sizi 3-4 sene götürür. Cüzi bir rakama gelmeye hazır” referansında bulundu. Yönetimin de bu konuda düşünmek için süre istediği belirtildi. Deivid’in gönderilmesi halinde Makaay’ın alınacağı ifade edildi
Vatan
El Comandante
12.Nisan.2007, 15:33
Fenerbahce´nin resmi internet sitesinde bir aciklama yok.Haber dogruysa eger fb cok cok iyi bir transfer yapmis.Ama ben hala haberin dogru olduguna inanmiyorum.
Sekopej
12.Nisan.2007, 15:34
Kaynak Vatan, gün içersinde Fenerbahçe'den yalanlama gelecektir muhtemelen.
Omerdinho
12.Nisan.2007, 15:34
Makaay yerine 24 25 yasinda genc bir forvet alsinlar...
TR.CaPTaiN
12.Nisan.2007, 15:37
Bence Makaay o muhteşem kariyerin ardından Fenerbahce'ye gelmez. Büyük ihtimal Bayern'de tamamlar. Ama gelirse de Pierre Van Hooijdonk gibi olur takımı sırtlar. Ali Bilgin'e gelince adı 3 büyük kulüple de anılıyor bugün Fenerbahce yazarlar yarın Beşiktaş. Eğer doğruluk payı varsa haberin Ali Bilgin'in çok faydası olur Fenerbahce'ye.
nerazzuri
12.Nisan.2007, 17:28
ali bilginin fenerbahçe'ye geldiğini forumda ilk ben açıklamıştım ;;) ;;)
KORNy
12.Nisan.2007, 18:08
Kesin olduguna eminmisiniz ben fb li olarak M.Topuz u tercih ederdim...
Sheriff
12.Nisan.2007, 18:14
Bu yaşta makaay ı tercih etmem doğrusu. Ali Bilgin transferinin gerçekleştirildiği haberi daha önce den vardı zaten..
Ilhan
12.Nisan.2007, 18:20
Eğer haberde yazılan şeyler gerçekleşirse Fener için harika olur.
fmsmyrna
12.Nisan.2007, 18:28
bende m.topuz'y ali bilgin'e tercih ederim
makaay in fenere gelcegini hic sanmiyorum bayern de o kadar gol atarken ve para kazanirken
fm26mer
12.Nisan.2007, 18:45
Ali Bilgin kaç yaşında ki..
Ali Bilgin kaç yaşında ki..25........
the_imam912
12.Nisan.2007, 18:48
haber aslıysa eğer süper olur kanat çok iyi olur..
Emurafu
12.Nisan.2007, 19:25
yalan janerya her haberi koyrsak bir suru tartisma cikar
ewrim_FB
12.Nisan.2007, 20:05
İnşallah doğru bir haberdir ama resmi sitemizden haber doğrulanmadıkça inanmayacağım...
ali bilginin fenerbahçe'ye geldiğini forumda ilk ben açıklamıştım ;;) ;;)
fenere geldi yani ..... kesin diyosun ... ;)
Emurafu
12.Nisan.2007, 20:19
kesın olan bırsey yok
deniz.91
12.Nisan.2007, 20:33
ya transfer dönemi değil bişe değil nerden biliyosunuz imzalar atılmadan inanmam
nerazzuri
12.Nisan.2007, 20:36
fenere geldi yani ..... kesin diyosun ... ;)
evet geldi imzalar yakında atılıcak merak etmeyin haberler sağlam yerden ;;);;)
ayrıca fenerbahçe roberto carlos transferinide %85 bitirdi inanmayanlar yazsın tarihi sekocan dedi dersiniz ;;);;)
anil luque
12.Nisan.2007, 20:40
bence de balon habere benzıyor bugun gazete aldım we hıcbır haber yoktu gercı yogunluk fb-bjk macındaydı ama yıne de yoktu
deniz.91
12.Nisan.2007, 20:41
evet geldi imzalar yakında atılıcak merak etmeyin haberler sağlam yerden ;;);;)
ayrıca fenerbahçe roberto carlos transferinide %85 bitirdi inanmayanlar yazsın tarihi sekocan dedi dersiniz ;;);;)
sen nerden biliyon dede onu
nerazzuri
12.Nisan.2007, 20:43
sen nerden biliyon dede onu
dedim ya duyumlarım sağlam yerden ;;)
Varonil
12.Nisan.2007, 21:23
vaay istihbaraat genis yani:D
Ali Bilgin transferi gercekse Fenerbahcem icin hayirli olsun iyi bir oyuncu cunku.
Ama ben M.Topuzu tercih ederim
deniz.91
12.Nisan.2007, 21:25
vaay istihbaraat genis yani:D
Ali Bilgin transferi gercekse Fenerbahcem icin hayirli olsun iyi bir oyuncu cunku.
Ama ben M.Topuzu tercih ederim
iyi demekki ehmet topuzdan umudu kestiler:D
El Comandante
13.Nisan.2007, 00:59
Forumun bir istihbaratcisi eksikti,o da geldi tam oldu ;)