View Full Version : Yozgatlı'yı takibe aldılar!
Omerdinho
12.Nisan.2007, 17:56
.Bahçe teknik direktör Zico'nun şans vermediği sağ kanat oyuncusu Mehmet Yozgatlı, Alman kulübü Schalke 04'ün takibinde.
Bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve sözleşmesi sezon sonu bitecek olan başarılı futbolcu için Alman kulübü yetkilileri Mehmet Yozgatlı için girişimlere başladı.
Kulüp Başkanı Gerhard Rehberg'in isteği doğrultusunda girişimlere başlayan Başkan Rehberg'in yakın dostu ve danışmanı Türk iş adamı Adem Çukur, Mehmet Yozgatlı'nın durumunu ve sezon sonu Schalke'ye gelmek isteyip istemediğini futbolcunun menajerine sordu.
Alman ekibi sezon sonu şartların uygun olması halinde Yozgatlı'yı kadrosuna katmak istiyor. Yozgatlı'nın ilk tercihi ise Fenerbahçe olacak. Yozgatlı, Fenerbahçe ile anlaşamaz ise diğer tercihleri düşünecek.
Kadrosunda Hamit, Halil Altıntop ve Mesut Özil gibi Türk futbolcuları barındıran Schalke ayrıca Türkiye'den birçok futbolcuyu da takibe almış durumda.
12.04.2007
Kaynak : DHA
fmsmyrna
12.Nisan.2007, 18:07
bi onun haberi kalmıştı yurtdışına gitmek için fenerbahçe'de doğru düzgün oynıyamıyor orda nasıl oynasın
fm26mer
12.Nisan.2007, 21:02
şu zico şans vermiyo ki hep yedek
TR.CaPTaiN
12.Nisan.2007, 21:03
Zico çok büyük teknik adam, baksana şu işe Schalke'nin izlediği Yozgatlı'nın yerine Deivid'i hiç oynamadığı bölgede tercih ediyor. Çok büyük teknik adam. ( ! )
Nocna Mora
12.Nisan.2007, 21:05
evet aslında iyi oyuncu ama şans veriyorlar çocuğa
Emurafu
12.Nisan.2007, 21:05
alman futbolu yozgatliya gore
Memedov
12.Nisan.2007, 21:14
Eğer zico Fenerbahçe'de kalacak ise Mehmet Yozgatlı gitsin Orda oynamak varken burda Ömrünü yedek kulübesinde Çürütmesin..
Varonil
12.Nisan.2007, 21:18
Yedekde curuyecegine Fenerbahceye para kazandirip gitmesi kanaatindeyim
El Barto
12.Nisan.2007, 21:20
Fenerbahçe'de yedek kalıyor Mehmet Yozgatlı ama Schalke'ye giderse kesin oynar garantisi mi almış ki böyle yorumlar yapıyorsunuz arkadaşlar???Oradada yeek kalır bence.
Memedov
12.Nisan.2007, 21:22
En azından Fenerbahçe'de kaldığı kadar kalmaz yedek..
Sabır taşı olsa Mehmet Yozgatlı'nın Yerine o bile çatlardı..
Sekopej
12.Nisan.2007, 21:23
Daum da zamanında yeterli şans vermişti. Bu kadroda tabi ki oynamalı, en azından o özelliği var ve Api'den Deivid'den daha iyi oynar. Ama sezon sonu giderse de pek birşey kaybetmeyiz. 1 maç parlıyor 5 maç yatıyor, daha iyi bir sağ kanat alınacaksa gitmesine üzülmem...
deniz.91
12.Nisan.2007, 21:24
bence gitsin
El Barto
12.Nisan.2007, 21:25
Bence Schalke'de Fenerbahçe'de bulduğu kadar bile şans bulamaz.Teknik direktörler ellerinde iyi yedek oyuncuları olsun isterler Mehmet Yozgatlı'da onlardan biri olur Schalke'de Fenerbahçe'de olduğu gibi ;)
RoNNiE91
12.Nisan.2007, 22:23
Schalke'ye değil belki ama başka bir avrupa takımına giderse oynayabilir Mehmet Yozgatlı.Livorno,Lazio gibi.........
El Comandante
13.Nisan.2007, 00:57
Mehmet Yozgatli istikrarsiz bir futbolcu,Serkan´inda dedigi gibi 1 mac iyi oynuyor 3 mac kötü oynuyor.Avrupa´da onun iyi oynayabilecegini sanmiyorum.Fenerbahce´den ayrilmakla büyük hata yapar,orada cok az oynar,cogu maclarda yedek kalir.
World Hollow o1
13.Nisan.2007, 12:33
Fenerbahçe'de doğru düzgün oynıyamıyor orda nasıl oynasın
Adamı oynatmıyorlarki doğru düzgün sabit bir mevkide koy bakalım Mehmet i gerçek yeri olan Forvet e neler yapıyor, gör o zaman.;;)
Bilip bilmeden konuşmayın lütfen.
fmsmyrna
13.Nisan.2007, 14:34
mehmet yozgatlı bana göre hiçbir zaman ilk 11 futbolcusu olamıyacak kondisyonu yok zaten
Universal
13.Nisan.2007, 16:06
Fenerbahçe'de oynamıyor. Almanya'nın gözde klubunden teklif geliyor. Hiç inandırıcı değil. Mehmet iyi oyuncu ama oynamadan kimse kimseye teklif yapmaz.
mustafa35
13.Nisan.2007, 16:06
zico şans vermezse gideceğine eminim..
eXcitinG
13.Nisan.2007, 16:09
mehmet yozgatLı o kadar da iyi bir kanat oyuncusu değil,en azından avrupada oynayacak kadar iyi değil bence.
Burak Duran
13.Nisan.2007, 17:30
yani biraz destekli yazın be kardeşim yozgatlı bizim ligimizde oynar ancak almanya falan 2-3 gömlek büyük yozgatlıya
El Comandante
13.Nisan.2007, 19:40
Adamı oynatmıyorlarki doğru düzgün sabit bir mevkide koy bakalım Mehmet i gerçek yeri olan Forvet e neler yapıyor, gör o zaman.;;)
Bilip bilmeden konuşmayın lütfen.
Lütfen bilip bilmeden atip tutmayin,mehmet yozgatlinin gercek mevkisi sag kanattir.Hayatinda forvet oynamamistir.
TR.CaPTaiN
13.Nisan.2007, 19:48
Mehmet Yozgatlı İstanbulspor'da forvet oynuyordu.
El Comandante
13.Nisan.2007, 19:51
Mehmet Yozgatlı İstanbulspor'da forvet oynuyordu.
Yapmayin arkadaslar nerede forvet oynuyordu?27 macta 4 gol atmis.Olsa olsa ikili arkasinda veya sag kanat oynuyordu.Mehmet yozgatli forvet degil yahu.
TR.CaPTaiN
13.Nisan.2007, 19:58
İstanbulspor takım olarak iyi değildi ki Yozgatlı cok gol atsın.
GeNç KaRTaL
14.Nisan.2007, 07:53
Ben olsam giderim oradada belki yedek kalır ama en azından haksız yere yedek kalmaz:)
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.