PDA

View Full Version : Guncelleme paketleri

che41
12.Nisan.2007, 18:51
sitenizde bulunan guncelleme paketleri bence yetersiz.Olmamasi gereken oyuncular duruyor hala ornegin ailton ve meduna. oyuncularin ozellikleride cok farkli oluyor. Birinde cok guzel ozelliklere sahip olan oyuncu digerinde hic biseye benzemiyor.yeni bir guncelleme paketi cok guzel olur bence.

2. bir konu ise kurallari okudukdan sonra bi konuda yardim almak icin msj yazdim.. ama yanlis yerdemi actim konuyu yanlis birseyler mi yaptim anlamadim kurallarin disinda herhangi birsey yapmadim. yanlisligin ne oldugunu solerseniz bu gibi durumlarda bizim icin daha guzel olur veya onliyecekseniz illa sorun hakkinda bi cozum verdikten sonra onleyin. Kayitli oyun acilamadi dedigi icin ben oyunumu acamiyorum. buna cozum aramak icin teknik sorunlara yazdim onlendi. nereye yazmam gerekiyor veya bilgisi olan var mi cozum hakkinda pls

Memedov
12.Nisan.2007, 18:55
Öncelikle Forumda Yardım Lütfen ''Pls'' Gibi Kelimeler Yasaktır..

Böyle Bir Konu Başlığı Açtı isen Konun kapatılmıştır..

che41
12.Nisan.2007, 19:01
peki bu sorunu nasil halletcem ben durup dururken kayitli oyun bulunamadi diyor. off of
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon kayitli oyun acilamadi diyor

El Barto
12.Nisan.2007, 19:04
Dostum oyunu kaydederken bir problem oluşmuş olabilir o yüzden açılmıyodur kayıtlı oyunun.azönce benim oyunumda açılmadı ama backup diye bir dosya vardı oradan açabildim biraz geriden kayıtlı oyunlara bir göz at derim.

che41
12.Nisan.2007, 19:09
1.5 sezon olmustu oyuna baslayali. oyunu kurarken bi sorun oldugunu sanmiyorum. backup dosyasi nerde oluyor biraz daha yardimci olurmusun hocam.

El Barto
12.Nisan.2007, 19:13
oyunu açtığında kayıtlı oyun yükle denen yere bir bak bakalım arkadaşım.

che41
12.Nisan.2007, 19:17
orda save li oyunlar var iste ama acmaya calistigimda acilmaya basliyor bir iki saniye sonra kayitli oyun acilamadi diyor. kayitli oyun yukle bolumunde save li oyunum gozukuyor.

El Barto
12.Nisan.2007, 19:20
Aynı olay azönce başıma geldi ama kayıtlı oyunlar bölümünde kayıtlı dosyanın back up'u oluşmuştu oradan kurtarabildim oyunu ancak bukadar yardım edebileceğim dostum o dosya yoksa.

che41
12.Nisan.2007, 19:21
yok ya malesef :( bunun bı cozumu olması lazım. sagol yınede

fenerbahce_1907
12.Nisan.2007, 19:33
Bir cozumu yok arkadasım o oyundan umudu kes:(

Hugo
12.Nisan.2007, 20:23
Bu sorunun çözümü yok maalesef...