PDA

View Full Version : GERETS; 'Avrupa'dan Teklifler Alıyorum...'

capriceman
04.Ocak.2006, 00:03
Arkadaşlar GS TD'Si Eric Gerest özellikle Alman kulüpleri olmaz üzere birçok büyük takımdan teklif aldığını ancak sezon sonuna kadar takımda olduğunu açıkladı.

Birde Geretsin düşündüren bir lafı var, oda isteyeni olursa göndeririz lafı, demek ki GS içindeki kriz son dönemde bazı youncuları yol ayrımına getirmiş ve ön hazırlık yapılıyor.

Gerest ve herhangi bir yabancının takımdan ayrılması şuan GS için büyük yara olur. Altan gittikten sonra mevkisinde tek kalmış sayılan bu Heinze'da bu duruma dahil kişisel görüşüme göre.

Neron_FB
04.Ocak.2006, 00:42
İlk maçlarda Song ve Saidou olmicak..eğer diğer oyuncularda isyanın da etkisiyle kötü oynar da puan kaybederse GS, Gerets sene sonunu beklemeden ya gönderilir ya istifa eder...

emirduman
04.Ocak.2006, 01:20
Neron_FB, abi kestin attın ya, bitirdin direk...

Sakin biraz... ;)

PhotoGrapher
04.Ocak.2006, 01:24
Gerets cok akilli bir teknik adam bilerek böyle söylüyor.Cünkü oda bikti yönetimden.Yönetimin biraz daha islevli olmasi icin basit bir blöf yapiyor...

Vieri
04.Ocak.2006, 07:12
üstü kapalı ultimatom vermiş gerets

Neron_FB
04.Ocak.2006, 09:15
Neron_FB, abi kestin attın ya, bitirdin direk...

Sakin biraz... ;)
yok ben varsayım üzerinde durdum yav.. :)

riverplatenum
04.Ocak.2006, 11:08
gerets türkiye standartlarının üzerin de bir teknik adam bu kadar kolay bırakmaz

hucar17
04.Ocak.2006, 11:33
aman Gs ribery den sonra gerets i kaçırmasın.gerçekten çok iyi bir teknik adam bence

emirduman
04.Ocak.2006, 17:57
Kesinlikle çok akıllı bir adam, hep küçük küçük yerinde mesajlar veriyor...

barahir
04.Ocak.2006, 18:15
bence bu adam zor dayanıyo belkide gs den gitmek için bi bahane arıyodu bakalım nolcak sezon sonunda. Ama gerets gidecekse istifa ederek gidecektir. Çünki klüp kovarsa baya bi tazminat hakkı war. Örn: Del Bosque

Berkology
04.Ocak.2006, 20:45
İyi bir yönetim kuruluyla Gerets çok daha iyi işler yapabilir bence.

barahir
04.Ocak.2006, 20:50
bence özhoş un göreve tekrar seçilmesi fenerin çok işine yarayacaktır bi rivayete göre geçen yılki kongrede aziz başkan stadda maç izlemeyi bırakıp gs nin kongresini izliyomuş mahmut usluda onu bırakda maça bak deyince başkanda bırak maçı şurda şeker gibi seçim war demiş özhoş seçiliyoya

Nuri Alco
04.Ocak.2006, 22:26
bence özhoş un göreve tekrar seçilmesi fenerin çok işine yarayacaktır bi rivayete göre geçen yılki kongrede aziz başkan stadda maç izlemeyi bırakıp gs nin kongresini izliyomuş mahmut usluda onu bırakda maça bak deyince başkanda bırak maçı şurda şeker gibi seçim war demiş özhoş seçiliyoya

her ne kadar yaptıklarını beğenmesekte Galatasaray'ın başkanına "özhoş" diye hitap etmen yanlış.
Biz nasıl Fenerbahçe başkanına "azize" diye hitap etmiyorsak bu forum ortamında seninde dikkat etmen gerekir. Saygılı olalım..

Neron_FB
04.Ocak.2006, 23:17
evet arkadaşlar lütfen bu tür benzetmeler yapmayalım...Yakışmaz bize.. ;)

RoCCo_42
05.Ocak.2006, 00:21
GERETS'den önce inşallah ÖZHAN CANAYDİN Giderr.