Log in

View Full Version : Volkan'la yollar ayrılıyor

mustafa35
14.Nisan.2007, 12:19
Hatalı goller yiyen ve Beşiktaşlı yöneticilerle görüşen Kaleci Volkan'ın F.Bahçe ile yolları ayrılıyor. Vatan Gazetesi'nin 14 Nisan 2007 tarihli haberine göre, yediği hatalı goller ve Beşiktaşlı yöneticilerle görüştüğü belirlenen genç yıldız ile daha önce yapılan prensip anlaşması iptal edildi. Eski yönetici İlhan Ekşioğlu ile yaptığı görüşmede 3 yıllık anlaşan ve 900, 1 ve 1.100 milyon Euro’ya “Evet” diyen Volkan’ın, Rüştü’nün sakatlığıyla fiyatını yükseltmeye çalışması, Beşiktaşlı yöneticilerle görüşmesi ve Beşiktaşlı İ.Toraman’a “Kalede sorununuz bitecek. Size geliyorum” dediğinin belirlenmesiyle aradaki köprüler yakıldı.

Taraftarın sevgisini de yitiren Volkan, son görüşmede 1.5 milyon Euro istedi. Yönetim ise ‘1 trilyona imzalıyorsan tamam, yoksa git’ diye rest çekti. Bunun üzerine yönetim, Volkan’ın sözleşmesini yenilememeyi düşünürken, yola Rüştü-Serdar ikilisiyle devam kararı aldı.
14.04.2007

Kaynak : Vatan

Yorum Size Kalmış..

Omerdinho
14.Nisan.2007, 12:20
Volkan gitmez.

TR.CaPTaiN
14.Nisan.2007, 12:22
Kaynak güvenilir değil. Sanmıyorum Volkan'ın İbrahim Toroman'a size geliyorum diyeceğini veya fiyatı bu kadar yükseltmek isteyeceğini ama doğruysa bunlar yolların ayrılması normal.

Memedov
14.Nisan.2007, 12:23
Eski yönetici İlhan Ekşioğlu ile yaptığı görüşmede 3 yıllık anlaşan ve 900, 1 ve 1.100 milyon Euro’ya “Evet” diyen Volkan’ın, Rüştü’nün sakatlığıyla fiyatını yükseltmeye çalışması, Beşiktaşlı yöneticilerle görüşmesi ve Beşiktaşlı İ.Toraman’a “Kalede sorununuz bitecek. Size geliyorum” dediğinin belirlenmesiyle aradaki köprüler yakıldı.

Volkan böyle bir açıklama yaptı ise Takımda Artık yeri yoktur ''Güle Güle''

fm26mer
14.Nisan.2007, 12:29
Gitsin yaa..ASLAN GİBİ SERDAR,RÜŞTÜ,VOLKAN'ımız var bizim

paco
14.Nisan.2007, 13:17
Bu haberin doğruluğu tartışılır bencede doğru değil ama bence f.b den bir kişi gidecekse o volkan olmalı ...

fm26mer
14.Nisan.2007, 13:26
volkan.zico.deniz.deivid. gitmeli

FeYYaz1989
14.Nisan.2007, 13:28
Besiktas'a gelmesinde nereye giderse gitsin...

eGowiCh
14.Nisan.2007, 13:33
Bize kaleci mi yok? Fenerbahçe'yi 3 kuruşa satan adam istemeyiz. Rüştü, Serdar, Recep, Volkan Babacan gibi kalecilerimiz var, gitmek isteyene kapı açık.

El Comandante
14.Nisan.2007, 14:16
Gitsin yaa..ASLAN GİBİ SERDAR,RÜŞTÜ,VOLKAN'ımız var bizim

hem volkan gitsin diyon hem de aslan gibi Volkan´imiz var diyon :)

Bence Volkan sezon sonu gönderilecek,fb yönetiminin böyle bir sözde kaleciye daha fazla tahammülü olmayacak.Bjk´ye giderse bjk acisindan kötü olur :)

Memedov
14.Nisan.2007, 14:18
hem volkan gitsin diyon hem de aslan gibi Volkan´imiz var diyon :)

Bence Volkan sezon sonu gönderilecek,fb yönetiminin böyle bir sözde kaleciye daha fazla tahammülü olmayacak.Bjk´ye giderse bjk acisindan kötü olur :)

Arkadaş Volkan Babacan'ı demek istedi heralde Baran :)

y_layta
14.Nisan.2007, 14:20
volkan tabiki kendi kendini bitiriyor
serdarın dediği gibi :kafana takma volkan
dicem ama gitmesi diilde biraz tatil alması daha iyi olur
bjkye gitmesi ise saçma bu haberde doğruluk yok gibi

eGowiCh
14.Nisan.2007, 15:16
Beşiktaş'a gitmez. Runje şu an çok formda. Sezon başındaki hataları yapmıyor, defans ile uyum içerisinde ve kafası rahat, bu yüzden de beklenilen performansı sergiliyor. Sezon başında uyum sorunu yaşamasından dolayı kötü performans sergilemişti, fakat şimdi o sorunu aştı ve Fransa'daki gibi muhteşem bir performans sergiliyor. Bu yüzden Beşiktaş Volkan'ı almaz.

nekop
14.Nisan.2007, 15:20
Beşiktaş Volkan yerine kaleye Pancu'yu alsın bence daha iyi performans gösterir...

GeNç KaRTaL
14.Nisan.2007, 15:28
Biz Volkan'ı yedek kaleci olarak alabiliriz aslında:)

Mirza
14.Nisan.2007, 15:32
Schalke macindaki hatasi aklimdan cikmiyor yahu. Volkan böyle sözler söylediyse 1 dk bile durmasin gitsin.

fmsmyrna
14.Nisan.2007, 18:05
1-serhat akın
2-servet çetin bu iki oyuncuyu bedavaya verdik ikiside milli takım seviyesinde oyuncular biri anderlecht takımınının oyuncusu köln'de kiralık oynuyor.diğeri ise seneye ezeli rakip galatasaray'da oynayacak büyük bir ihtimal avrupa'dan gelen teklifleri reddederse
eğer volkan'ı da gönderirlerse artık ben bu yöneticilerin futbol bilgisinden şüphe edicem adam milli takımın kalecisi yahu

the_imam912
14.Nisan.2007, 18:15
inşallah gider istemiorum onu ya :Q

nerazzuri
14.Nisan.2007, 19:53
beyler geçen sene takımı kurtarırken aslan volkan koç volkan diye koruyodunuz volkanı şimdi 3-4 hatalı gol yüzünden adamı yerden yere vurdunuz.... gerçek fenerli her zaman oyuncusunun yanında olmalı İMZASINIDA BENİM GİBİ YAPMALI :D:D:D

Nocna Mora
14.Nisan.2007, 21:27
bencede gitmeli

Fıratcan Alçınkaya
14.Nisan.2007, 21:40
Runje iyiydi ya artık hata yapmıyor... Volkan sezon başında paylaşılamayan adam dı şimdi istenmeyen adam oldu...

senderson
14.Nisan.2007, 23:45
aklından gitmek geçtiyse durması hata.Yoksa saygı duyarım iyi kaleci kalsın..

Sheriff
15.Nisan.2007, 00:35
Biz Volkan'ı yedek kaleci olarak alabiliriz aslında:)
Volkan Türkiye'de yedek kalacağı bir takıma artık gitmez..

Universal
15.Nisan.2007, 00:41
Kapı açık arkanı dön ve çık! Volkan sana güle güle devrin bitti. İstenmiyorsun artık.

El Comandante
15.Nisan.2007, 00:43
Volkan Türkiye'de yedek kalacağı bir takıma artık gitmez..

Peki Volkan avrupaya gidebilirmi?Böyle bir kaleciyi kimse istemez.Ya 3 büyüklere yedek kaleci olarak gidecek,ya da anadolu kulüplerinden birine gidecek.

RoNNiE91
15.Nisan.2007, 00:54
Bence Almanya ikinci ligine gitsin Alpay'la birlikte oynasın.Orda iyi oynar belki.

Fıratcan Alçınkaya
15.Nisan.2007, 01:30
Bence Almanya ikinci ligine gitsin Alpay'la birlikte oynasın.Orda iyi oynar belki.

Almanya da yabancı kaleci transferi yasak...