View Full Version : İşssiz Başlayan Var Mı?
Se7enty
14.Nisan.2007, 22:47
Arkadaşlar, benim gibi oyuna işssiz başlayanlar var mı merak ediyorum. Çok zevkli oluyor çünkü ufak takımdan başlayıp kariyer yapmaya devam ediyorsunuz. Hangi takımın size teklif sunduğunu ya da kimlere başvurduğunuzu yazabilir misiniz? Ben mesela işssiz başladım, Sakaryaspor'dan teklif geldi. (FM 2006'da da Sakarya teklif vermişti) :)
noescape85
14.Nisan.2007, 23:08
15 lig actim, ama sadece buyuk ligler ve sadece birinci liglerini actim, mesela turkiye 2.ligini bile acmamistim.
Gecmisim ise uluslararasi bi futbolcu degil, yerel anlamda bi futbolcuydum.
Issiz basladim,2-3 ay is bulamadim :D sorun sadece birinci ligleri acmamdan dolayiydi. Kolay kolay almiolardi.
Su an ayni sekilde actigim oyuna devam ediorum,yine kendi capinda bi futbolcu olarak gecmisim var. Tek fark Drekt isle basladim,Trabzonda.
Kisaca dedigin gibi isin zevki,issiz veya amator baslayarak cikiyor.
2 mac kazaninca menejerligim dunya klasi olsa napim ben :D
Shani
14.Nisan.2007, 23:26
FM07'yi bilgisayarıma kurduğum günden bu yana hiç direkt bir kluple başlamadım.
Hep işsiz başladım Türkiye 2B seçiyorum işsiz kalma gibi bir sıkıntım olmuyor.
Sıfırdan başlamak bence de daha zevkli oyunun tadı daha iyi çıkıyor.
Bu aralar oyundan sıkıldım o başka:)
goosfraba
14.Nisan.2007, 23:34
bnde işsiz başladım uşakspor u süper lig e çıkardım:D
RaSenGan
14.Nisan.2007, 23:46
bende işsiz başladım.Ayrıntılı bilgi için Aygün Kariyer'i okuyabilirisniz :)
the_imam912
15.Nisan.2007, 16:40
Aygün reklamınıda vermiş :D.hiç işsiz başlamadım..
bangbangstar88
15.Nisan.2007, 23:48
bende hiç işsiz başlamadım ama hep yetersiz takımları seçtim onları iyi biyere getirdim ve şimdi milandayım çok mutluym... :D
M.Scofield
15.Nisan.2007, 23:49
bu güne kadar böyle birşey hiç denemedım
fenomen11
16.Nisan.2007, 00:48
Ben işsiz olarak başladım. Profilimi tanımlarkende gerçekçi olsun diye kendi yaşımı (36) taraftarı olduğum takımı (FB) dilimi ve futbol kariyerimi (oradaki en düşük değeri) seçtim. Amacım bir gün hakkımla fenerin daha sonrada barselonanın başına geçmek. Oyunda şimdilik 6 yılım geçti .İlk başta ancak fethiyesporda iş bulabildim (TSL 2B) düşmesine kesin gözüyle bakılan bu takımda 2 yıl geçirdim. Maddi imkanların sıfır olduğu bu klüpte ligin üst sıralarını zorladım ama playofflara kalamadım. 2. senenin sonunda baktım burada gelecek yok istifa ettim. Bir süre işsiz dolaştıktan sonra ispanya LGBVA'dan sporting'de göreve başladım sezon ortasındaydık ve takım düşme hattındaydı. O yıl hızlı bir yükselişle durumu kurtardık. Herkes bayram yaptı. 2. yıl işler iyi gitmiyordu. Ben im de iş başka bir klube iş başvurusu yapmamı bahane eden yönetim beni kovdu. Uzun aylaklık döneminden ve başarısız iş başvurularından sonra İngiltere 2. lig takımı wrexhamla anlaştım. Tabi kariyerden dolayı ancak çok çaresiz takımlar bize ok veriyor. Bunlarında finans sıfır vaziyetteydi. Takıma gelince ilk iş bir revizyon oldu. yeni koçlar falan derken biz bir anda avarajla playoff lara kaldık. Tamda form tuttuğumuz bir zamandı.İki maçıda kazanıp herkesin şaşkın bakışları arasında 1. lige çıktık (eşdeğeri TSL 2. lig). Herkes düşeceğimize kesin gözüyle bakarken avarajla 1. ligde tutunmayı başardık. Fakat durum çok kötü elde avuçta para yok.Ana klubümüz Liverpol'Un yedekleri az futbolcu kiralayamıyoruz. Bakalım bu sene ne olacak ?. Aslında biz lower lig menejerlerinin derdi çoktur. Mevcut antremanlar taktikler bizde pek işe yaramıyor Bu konunun meraklıları varsa bir konu başlığıda oluşturabiliriz. Son bir cümle daha . Ben bu oyunu oynarken maç kaybedince tekrar tekrar yüklemiyorum
Melanelf
16.Nisan.2007, 03:26
denemedim ama mutlaka deniyecem
salihs83
16.Nisan.2007, 09:48
bende denemedim ama denemek istiyorum bakalım nasıl olacak :):):):):):)
Atakan38
16.Nisan.2007, 19:07
hıc denemedım su ana kdr kımse aLmaz die ama okudukLarımdan sonra bıdakı actıgım oyunda ıssız basLamaya karar werdım acıLarın teknık adamı oLarak nam saLcam
ForeverGs
16.Nisan.2007, 19:16
FM07'yi bilgisayarıma kurduğum günden bu yana hiç direkt bir kluple başlamadım.
Hep işsiz başladım Türkiye 2B seçiyorum işsiz kalma gibi bir sıkıntım olmuyor.
Sıfırdan başlamak bence de daha zevkli oyunun tadı daha iyi çıkıyor.
Bu aralar oyundan sıkıldım o başka
oyundan sıkıldıysan lıverpoolu vea man utd yı al veya cok degısık bı zevk olan totthenman al totthenman kac yıldır samp olamıo ama sen o kadro ıle yapabılırsın
barkinto
17.Nisan.2007, 18:59
işsiz başladım ve Stuttgart sondan 4. oldugunda TD sini kovdu hemen basvurdum beni göreve aldılar ama hala yeniliyorum yakında beni kovarlar sanırım :)
bende işşiz başladım lazio teklif verdi.. ligde 11 maç sonrasında sonuncuydu sezon sonunda 11. olduk.. yeni sezon yeni başladı 3 maç 2g-1m hadi hayırlısı..
Universal
17.Nisan.2007, 22:48
Denedim bir ara zevkli olur diye ama malesef bir takımdan teklif gelmeyince direk oyunu kapattım.
Seçkinn
17.Nisan.2007, 22:53
Konuyu açtığınız yere dikkat edin. Taşındı..
Ralph
20.Nisan.2007, 13:24
15 lig actim, ama sadece buyuk ligler ve sadece birinci liglerini actim, mesela turkiye 2.ligini bile acmamistim.
Gecmisim ise uluslararasi bi futbolcu degil, yerel anlamda bi futbolcuydum.
Issiz basladim,2-3 ay is bulamadim :D sorun sadece birinci ligleri acmamdan dolayiydi. Kolay kolay almiolardi.
Su an ayni sekilde actigim oyuna devam ediorum,yine kendi capinda bi futbolcu olarak gecmisim var. Tek fark Drekt isle basladim,Trabzonda.
Kisaca dedigin gibi isin zevki,issiz veya amator baslayarak cikiyor.
2 mac kazaninca menejerligim dunya klasi olsa napim ben :D
benimde aynı şekilde ama Nac Bredayla başladım ben.
mertcan099
26.Nisan.2007, 13:20
bende her zaman 2.lig a ve b kategorisiyle başlarım en sonundaki oyunumda kocaelispor u aldım 2 sezonda süper lige çıkardım şimdi süper ligdeyim parasızlıktan hiç oyuncu alamadık ama küme düşmemek için uğraşıyoz :)
Fıratcan Alçınkaya
26.Nisan.2007, 13:37
Abi ben hiç başlamadım ugraşamam onla direkt takım alarak oynarım...
TheCure
26.Nisan.2007, 14:34
bende hiç başlamadım zaten oyun 2012den sora sıkıo bide böle uraşırsam ...
sniper7
26.Nisan.2007, 15:08
evet bende işsizbaşladım sonra e.şekersporla işe başladım 3 senede süper lige çıkardım takımı. gerçekten çok zevkli oluyo. bide ben şimdiye kadar modifierle oynuyodum şimdi bu oyunda birtek bile kullanmadım. gerçekten böyle daha zevkli.
cenk76
26.Nisan.2007, 21:07
her zaman takım seçerim :)
berk879
26.Nisan.2007, 21:29
ben işşiz başladım sezon başında istanbulspor un teknik direktörlük koltuğu boştu başvurdum aldılar. ama herkes nasıl o kadar çabuk alındın dedi :)
kral_67
27.Nisan.2007, 14:22
ben hep galatasarayla başlıyorum oyuna nedense sanki para veriyolar bana :)
ultraslanerdem
27.Nisan.2007, 15:28
İşsiz başladım Wigan'a gittim...Sonrasını bilen bilir..:D
OgUzHaN10
27.Nisan.2007, 16:49
Ben işsiz başlamayı sevmem.Onun için direk bi takım alırım.Uğraşmam teklif gelecekte !!!
atomica
27.Nisan.2007, 17:23
zevkli olabilir ama hic denemedim