Log in

View Full Version : Kokartlar sahibini buldu

PhotoGrapher
04.Ocak.2006, 01:45
2006 yılında FİFA Kokartı almaya hak kazanan Selçuk Dereli, İsmet Arzuman, Bülent Demirlek, Cem Papila, Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve Yunus Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 22 hakem ve yardımcı hakem Antalya Titanic Resort’ta düzenlenen törenle FİFA kokartlarını taktılar. FİFA Kokartının elinden alınmasından sonra hekemliği bırakan Dr.Metin Aydoğan’a da teşekkür plaketi verildi. Metin Aydoğan “kendime saygımdan dolayı hakemliği bıraktım. Hakem camiasını karıştıranlar aslında bizim içerimizde. En verimli olacağım zamanda hakemliği bırakmak benim için zor oldu. Ama yapmam gerekiyordu” açıklamasını yaptı.
Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, Merkez Hakem Komitesi Başkanı Ufuk Özerten, Ulusal takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de törene katılanlar arasındaydı. Ödül töreninin ardından hakemler canlı müzik eşliğinde eğlendiler
http://www.superspor.com/images/galeri/29/733/O_f57555d9e82fbe3f4788f34ec514d895.jpg

alintidir...

capriceman
04.Ocak.2006, 10:07
Cem Papilaya FIFA kokartını sun, sonra de ki neden Dünya Kupasında tek Türk hakem yok. Al işte belli sebebi.

tombul taho
04.Ocak.2006, 11:15
Cem Papilaya FIFA kokartını sun, sonra de ki neden Dünya Kupasında tek Türk hakem yok. Al işte belli sebebi.
+1
yane tam adamına vermişler!!!

10_Osmanozc
04.Ocak.2006, 23:48
Papi papi Cem Papilla'ya FIFA kokartını verenleri alkışlıyom

gencfbli_1
05.Ocak.2006, 00:08
Ben Fırat Aydınus'u çoq beğeniorum

RoCCo_42
05.Ocak.2006, 00:14
Bunların hiçbirisine vermicen arkadasim.Eyyamci bunlarin hepsi ama arkadasin dedigi gibi FİRAT AYDİNUS iyi yolda.

gencfbli_1
05.Ocak.2006, 00:39
Forza FIRAT!!!:D

tombul taho
05.Ocak.2006, 11:11
kesinlikle! Fırat Aydınus'u bizzat tanımıyorum ama benim dersanedeki Türkçe öğretmenimin kardeşi oluyor kendisi :) bende hakemliğini çok beğeniyorum. özellikle pozisyonları çok iyi değerlendiriyor diğer hakemler gibi bi yerlerini kaldıramamazlık yapmıyor. Pozisyonlara hep yakın...Dolayısıyla pozisyonları da iyi süzüyor ve verdiği çoğu kararlar da dolayısıyla doğru oluyor. Bu kokartlarda hakeden tek biri var o da FIRAT AYDINUS!!!