Log in

View Full Version : TSL 29. Hafta | Gaziantepspor - Fenerbahçe

RoNNiE91
16.Nisan.2007, 15:51
http://img153.imageshack.us/img153/968/gaziantepsporaa2.gif (http://imageshack.us)http://img133.imageshack.us/img133/3824/fenerbahcektl1.gif (http://imageshack.us)

Maç hakkındaki görüşler buraya....

Emurafu
16.Nisan.2007, 15:56
bu macta hasagic olmamasi kotu cunku hasagic buyuk takimlara karsi maclarda iyi oynuyor valla berabere yada fenerbahce 1-0 alir gibime geliyor ama cok zorlu bir mac olcak

Ahmet_77
16.Nisan.2007, 15:57
Antep alsa iyi olur ama Fenerbahçe alır

mustafa35
16.Nisan.2007, 16:34
fenerin kesin olarak kazanması lazım..!

Fıratcan Alçınkaya
16.Nisan.2007, 17:46
Çok zor maç Antep kaybetmez gibime geliyor... Berabere bitme olasılıgı yüksek...

El Comandante
16.Nisan.2007, 17:48
Mac 1-1 berabere biter kanimca.Antep deplasmani zordur.Orada zor gol yiyorlar.Fenerbahce oradan galip ayrilamaz.

hollygun
16.Nisan.2007, 17:56
beşiktaşa bağlı :D:D

Redrum
16.Nisan.2007, 18:10
maç 2-1 antep'in belki son anda fener 2-2 yapar..

eGowiCh
16.Nisan.2007, 18:19
Fenerbahçe'nin mutlak kazanması bir maç. Kayserispor ve Manisaspor beraberliklerinden sonra Fenerbahçe'nin puan kaybetmeye tahammülü yok. Takım ölümüne oynamalı, ne yapıp ne edip bu maçı kazanmalı, yoksa şampiyonluk hayal olur. Bu hafta Allah'tan Beşiktaş da puan kaybetti, eğer onlar da puan kaybetmeseydi fark 2 puana inecekti, çok şanslıydık bu hafta.

life law
16.Nisan.2007, 18:22
fenerin kazanmasi lazim ama kazanamicak bence.berabere kalirlar...

uAsamet91
16.Nisan.2007, 18:41
Antep kaybetmez Skor 1 . 0 ve ya 1 .1

TR.CaPTaiN
16.Nisan.2007, 18:43
Antep iyi takım ama eski Antep olmadığı da açık.Fenerbahçe almak zorunda artık.

Universal
16.Nisan.2007, 18:54
İki takımda kazanmak zorunda ama Fenerbahçe kazancaktır.

Gangster
16.Nisan.2007, 18:57
Bence Fenerbahçe kazanır.Gerçekçi olmak lazım...

fm26mer
16.Nisan.2007, 19:32
Fenerbahçe maçı 5-0 alacak...

the_imam912
16.Nisan.2007, 20:05
Fm26 coştun mu :D bu takımda Zico varken 3 bile atamayız.Ayrıca Antep düşme potasında tehlikeli olabilir.

fm26mer
16.Nisan.2007, 20:07
Fm26 coştun mu :D bu takımda Zico varken 3 bile atamayız.Ayrıca Antep düşme potasında tehlikeli olabilir.

İçime Doğdu=t

RaSenGan
16.Nisan.2007, 20:18
berabere biter ;;)

uAburak89
16.Nisan.2007, 20:35
Fener her ne olursa olsun daha ağır basıyor bende, gönlüm puan kaybetmelerinden yana tabiki ama Antep'in diş geçirebileceğini pek sanmıyorum ..

Bugra19o3
16.Nisan.2007, 21:20
antep alırsa bizim için iyi olur....(beşiktaş yani):D

nerazzuri
16.Nisan.2007, 21:26
Bence maç ya berabere yada antep alcak.......;)

1-Eğer Zico kezmanı tek forvet oyantmaya devam ederse
2-Appiah sağda devam ederse
3-Deniz oynamaya devam edrse
4-Semih ve Deivid oynamamaya devam ederse yenemeyiz;)

ForsakeN
16.Nisan.2007, 21:40
Kazansak ne olucak,şampiyon olsak ne olucak.Böyle futbol,böyle yönetim,böyle TD,böyle futbolcular olduktan sonra ne FB maçı ne TSL maçı izlenir.

M.Scofield
16.Nisan.2007, 21:45
Gaziantep rahat kazanir

fm26mer
16.Nisan.2007, 21:54
Gaziantep rahat kazanir

Fenerbahçe demek istedin herhalde=t

fmsmyrna
16.Nisan.2007, 22:18
Kazansak ne olucak,şampiyon olsak ne olucak.Böyle futbol,böyle yönetim,böyle TD,böyle futbolcular olduktan sonra ne FB maçı ne TSL maçı izlenir.

çok güzel bi yorum futbolun esas oynanış amacı kupa almak,para kazanmak vs. değil esas amaç oynanan oyundan zevk almak ve gol veya pozisyon görmek bu yönetim,teknik direktör,futbolcularla buda zor görünüyor

Memedov
16.Nisan.2007, 23:11
Fenerbahçe Galip gelmek zorunda Bunuda başaracaktır..

World Hollow o1
16.Nisan.2007, 23:47
Daha hafta başından konular açılıyor bu çok güzel bence..:)

Lig dahada kızışmaya başlıyor İnşAllah,

Fenerbahçe bu maçını kazanır.

gerrrard
17.Nisan.2007, 00:40
Şöyle baktığımızda Fenerbahçe daha kötü futbol oynuyor ve deplasmanda.Berabere biter yada Antep alır diyorum.

mustafa35
19.Nisan.2007, 17:18
Turkcell Süper Lig lideri Fenerbahçe, Gaziantepspor ile yarın yapacağı 29. haftanın açılış maçı için Gaziantep'e gitti.

Turkcell Süper Lig lideri Fenerbahçe, Gaziantepspor ile yarın yapacağı 29. haftanın açılış maçı için Gaziantep'e gitti. Hazırlıklarını bu sabah Samandıra Tesisleri'nde yaptığı idmanla tamamlayan sarı-lacivertliler, öğleden sonra özel uçakla Gaziantep'e hareket etti.

Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, dizinde ağrısı bulunan Appiah ve tedavisi süren Rüştü dışında tüm oyuncuların katıldığı bildirildi.

Fenerbahçe'nin Gaziantep kafilesinde Rüştü dışında tüm oyuncuların bulunduğu açıklandı. Sarı-lacivertlilerde 3 maçlık kırmızı kart cezası Gaziantepspor karşılaşmasıyla bitecek olan Edu'nun yanı sıra sakatlığı bulunan Appiah da büyük olasılıkla yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Bu sezon ligde İstanbul dışındaki son deplasmanında Fenerbahçe'nin, Gaziantepspor karşısına, Serdar, Serkan, Önder, Lugano, Ümit, Tuncay, Deniz, Aurelio, Tümer, Alex, Kezman 11'i ile çıkması bekleniyor.

Öte yandan, Sabiha Gökçen Havaalanı'nın dışında bir grup taraftar, son haftalarda alınan başarısız sonuçlar nedeniyle, "Tek korkunuz kaybetmek olsun, şampiyonluk için savaşmayana yazıklar olsun" yazılı pankart açtı. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Burak Duran
19.Nisan.2007, 17:39
Fener hayırlı Olsun
İki yıl daha anlaşması olduğu halde “Ben bu sezon sonunda giderim” diyen kaleci Hasagiç’in sezon sonu planları ortaya çıktı. Bosnalı kaleci gelecek sezon için Fenerbahçe ile anlaştı.

Üç sezon önce Gaziantepspor’a transfer olan vegeldiği günden bu yana başarılı maçlar çıkaran Kenan Hasagiç sezon sonunda yolcu. Bosnalı kaleci sezon başında Gaziantepspor’la anlaşmasını iki yıl uzatırken, sezon içinde ortaya koyduğu davranışlarla kırmızı-siyahlı takımdan ayrılacağının sinyallerini vermişti.
ARACI BOLİÇ VE SANCAKLI
Sezon başında sözleşmesini iki yıl daha uzatan Kenan Hasagiç’in ikinci devrenin başında ortaya atılan ve daha sonra kulüp tarafından yalanlanan “Ben sezon sonunda giderim” sözleri gerçek oluyor. Bosnalı kalecinin Fenerbahçe’yle büyük ölçüde anlaştığı ve gelecek sezon Fenerbahçe forması giyeceği öğrenilirken, transferde daha önce Fenerbahçe ve Gaziantepspor forması giyen Elvir Boliç’le, Fenerbahçe’ye yakınlığıyla bilinen Saffet Sancaklı’nın aracılık yaptığı öğrenildi.
FENERBAHÇE’YE KARŞI OYNAMADI
Başarılı kurtarışlarıyla birçok maçta Gaziantepspor’a katkı sağlayan Kenan Hasagiç bu sezon Fenerbahçe’ye karşı oynanan üç karşılaşmada da forma giymedi. Sezonun ilk yarısında Fenerbahçe maçından iki hafta önce Antalyaspor karşılaşmasında olmadık bir pozisyonda oyun dışı kalan ve üç maç ceza alan Hasagiç, Fenerbahçe’ye karşı forma giymemişti. Türkiye Kupası karşılaşmasında da sakat olduğunu öne süren Bosnalı kaleci sarı-lacivertli takıma karşı forma giymedi. Yine aynı benzerlikte bu hafta sonunda oynanan Sivasspor karşılaşmasında kendisiyle alakası olmayan bir pozisyonda rakibine centilmenlik dışı sözler sarfedince oyun dışında kaldı ve Cuma gün oynanacak karşılaşmada kalesini koruyamayacak

gaziantep yerel basınından bir haber... Hasagiç nedense bu sene her fener maçı öncesi cezalı yada sakat. fener gitme olayını bilemem ama fenere karşı oynamama sebebini öğrenmek lazım

Universal
19.Nisan.2007, 17:45
Hasagiç uzun süreli ceza aldı geçen haftada oynamadı. Ama bu durumda ben bir gariplik göremiyorum. Eğer Fenerbahçe'ye geleceğini sanmıyorum çünkü yabancı kontenjanını dolduruyor. Zaten Gaziantepten bu yıl ayrılacağını kesin olarak söyledi ama Türkiye'de kalmak istiyor.

ewrim_FB
19.Nisan.2007, 17:45
İnşallah kazanacağız...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Hasagiç uzun süreli ceza aldı geçen haftada oynamadı. Ama bu durumda ben bir gariplik göremiyorum. Eğer Fenerbahçe'ye geleceğini sanmıyorum çünkü yabancı kontenjanını dolduruyor. Zaten Gaziantepten bu yıl ayrılacağını kesin olarak söyledi ama Türkiye'de kalmak istiyor.

Ben Hasagiç'in Türk vatandaşlığı var diye biliyorum...

Omerdinho
19.Nisan.2007, 17:53
Zico Appiah'tan vaz gecti herhalde.. Büyük ihtimal sezon sonu satilir..

Burak Duran
19.Nisan.2007, 17:59
hasagiç geçen hafta ortasahaya gelip hakeme küfür etmekten atıldı. Yani sivas maçında oynadı. Yanlış biliyorsun batu... Burda gariplik yok mu?? her maç öncesi ya sakat ya cezalı... Ayrıca Hasagiçte türk vatandaşlığı yok tff sitesinden baktım

Universal
19.Nisan.2007, 18:02
Pardon ben Manisa olayı ile karıştırdım bir kaleci uzun süreli ceza almıştıda o yüzden. :)

Eğer bu gariplikse daha ne gariplikler var. Bu sadece bir raslantı.

Sekopej
19.Nisan.2007, 18:07
Eğer Türk vatandaşlığı yoksa haber tam sallama, çünkü FB 1 yabancı alacak ve bunu Hasagiç'tan yana kullanmaz.

İlk yarıdaki maçta 2 hafta önceden atılmış, kupa maçında da sakatmış. Böyle saçma oyunlar içersinde olacağını sanmam Hasagiç'in. Madem araştırma yapılıyor, tüm sezonları araştırılsın, gerçekten gereksiz kart görüyorsa demek ki, huyu böyle.

Omerdinho
19.Nisan.2007, 18:08
hasagiç geçen hafta ortasahaya gelip hakeme küfür etmekten atıldı. Yani sivas maçında oynadı. Yanlış biliyorsun batu... Burda gariplik yok mu?? her maç öncesi ya sakat ya cezalı... Ayrıca Hasagiçte türk vatandaşlığı yok tff sitesinden baktım
Hakeme degil Balili'ye küfür etti.

El Comandante
19.Nisan.2007, 18:10
Hasagic,galatasaray maclarinda devlesiyor nedense ama fb maclarina gelince ya gereksiz kart görüyor,ya da sakatligini bahane ederek oynamiyor.Bence bu tesadüf falan degil...

Sekopej
19.Nisan.2007, 18:17
Hasagic,galatasaray maclarinda devlesiyor nedense ama fb maclarina gelince ya gereksiz kart görüyor,ya da sakatligini bahane ederek oynamiyor.Bence bu tesadüf falan degil...

Nedir söyleyebilir misin?

Hasagiç bu sezon hangi maçlarda devleşmiş, geçen sezon FB maçlarında ne yapmış, Fener'e karşı devleşen bir kaleci GS maçında basit goller yemiş olabilir mi? Kırmızı kart görüp oyun dışı kalacağına maçta FB zorlanırsa 1 gol yese daha iyi olmaz mı FB için? Neden 2-3 maç ceza alıp kalesini başka kaleciye kaptırma riskine girsin? Atılacaksa neden 2-3 maç ceza alacak şekilde atılıyor, gider ya 2 sarı karttan atılmaya bakar ya da tek maç ceza alabilecek şekilde bir faulle falan atılır.

Birileri gazeteleri satsın diye oturduğu yerdenn uydurma haber yapıyor, ortalığı karıştırıyor, biz de işimize geliyorsa hemen habere inanıp doğruluğunu savunuyoruz.

Yukarıdaki sorularıma cevap verecek olan arkadaşlar varsa sevinirim.:)

Yozgatlı yerine sanırım Tümer oynayacak. Bence de Tümer'le başlasın, Yozgatlı oyuna daha sonradan girdiğinde daha etkili oluyor.

El Comandante
19.Nisan.2007, 18:21
Nedir söyleyebilir misin?

Hasagiç bu sezon hangi maçlarda devleşmiş, geçen sezon FB maçlarında ne yapmış, Fener'e karşı devleşen bir kaleci GS maçında basit goller yemiş olabilir mi? Kırmızı kart görüp oyun dışı kalacağına maçta FB zorlanırsa 1 gol yese daha iyi olmaz mı FB için? Neden 2-3 maç ceza alıp kalesini başka kaleciye kaptırma riskine girsin? Atılacaksa neden 2-3 maç ceza alacak şekilde atılıyor, gider ya 2 sarı karttan atılmaya bakar ya da tek maç ceza alabilecek şekilde bir faulle falan atılır.

Birileri gazeteleri satsın diye oturduğu yerdenn uydurma haber yapıyor, ortalığı karıştırıyor, biz de işimize geliyorsa hemen habere inanıp doğruluğunu savunuyoruz.

Yukarıdaki sorularıma cevap verecek olan arkadaşlar varsa sevinirim.:)

Yozgatlı yerine sanırım Tümer oynayacak. Bence de Tümer'le başlasın, Yozgatlı oyuna daha sonradan girdiğinde daha etkili oluyor.

Bu seneki gs-gaziantep maclarina bak derim ben :)

Fb maclarinda niye oynamiyor?Bunun cevabini ögrenmek istiyorum...Gs-bjk maclarinda devlesen adam fb maclarinda niye oynamiyor?

Mirza
19.Nisan.2007, 18:24
Fb maclarinda niye oynamiyor?

Fenerbahçe para vermis ondan oynamıyor.

Sekopej
19.Nisan.2007, 18:26
Cezalı ve sakat olduğu için oynamıyor.:)

Yukarıda yazdım bak, neden cezalı demeyin, eğer FB'ye yardım etmek istiyorsa sahada olması daha iyi değil mi?;)

Ben başka maçlarda FB'ye karşı devleşen bir kalecinin GS maçında hatalı gol yemiş olabileceğinden bahsettim. Bu tür şeyleri, bu şekilde kötü niyetli olarak ararsan mutlaka birşeyler bulursun.;;)

angrykiller34
19.Nisan.2007, 18:27
fener bu macı almalı yoksa işler karışır....

Omerdinho
19.Nisan.2007, 19:13
Fb maclarinda niye oynamiyor?Bunun cevabini ögrenmek istiyorum...Gs-bjk maclarinda devlesen adam fb maclarinda niye oynamiyor?

Gazianteple anlasmislardir bu adami oynatmayin diye... kendinizi komik duruma düsürmeyi birakin..

El Comandante
19.Nisan.2007, 19:17
Öyledir diyelim öyle olsun...

Nedense cevabini veremediginiz sorulari,cevirmekten zevk aliyorsunuz...

Sekopej
19.Nisan.2007, 19:21

Anlamadım? Yukarıda bir ton soru sordum onlara cevap gelmedi. Onlara cevap verilsin, biz de sorulan sorulara cevabımızı veririz.

Saçma bir konuda yazışıp duruyoruz, ben neden olamayacağını sorduğum sorularla belirtmeye çalıştım, umarım anlaşılmıştır ve bu saçma tartışma sürüp gitmez.:)

Mirza
19.Nisan.2007, 19:25
Yahu cevap niye veremeyelim cevap veriyoruzya Fenerbahçe söz konusu kaleciye para yedirmis.

Universal
19.Nisan.2007, 20:09

Nedense sizin istediğiniz yanıtları vermediğimiz zaman sizler duramdan uzatıyorsunuz ama birimiz çıkıp tama kaleciye para yedirdik dersek sorun kalkıyor kısaca özet bu. ;)

bjk4ever
19.Nisan.2007, 20:36
Manisa macindaki puan kaybi surprizdi, ama bu macta bir puan kaybi surpriz olmaz. Antep kume dusme hattinda, ustelik FB deplasmanda oynuyor ve Antep BJK ve GS'den bu sezon baya puan caldi. Hasagic'in oynamamasi buyuk avantaj FB icin, ama FB gecen haftalardaki gibi oynarsa zaten Hasagic'e luzum olmaz. Macin kilit faktoru FB'deki hucum gucu olacak, kapanan Antep'i acamazlarsa buyuk sorun yasarlar, ozellikle Antep golu bulursa maci cevirmek baya zor olur FB icin.

Varonil
19.Nisan.2007, 22:39
Öte yandan, Sabiha Gökçen Havaalanı'nın dışında bir grup taraftar, son haftalarda alınan başarısız sonuçlar nedeniyle, "Tek korkunuz kaybetmek olsun, şampiyonluk için savaşmayana yazıklar olsun" yazılı pankart açtı.

Insallah bu pankarti biraz olsun ciddiye almislardirda yarin sampiyonluga inanmis olarak mucadele eden bir fenerbahce izleriz...

Seçkinn
20.Nisan.2007, 06:37
Burası kıraathane değil beyler. Kimseyi onu yapmış bunu yapmış, yok efendim para almış gibi suçlamalara maruz bırakmaya hakkınız yok. Elinizde bir ispat delil var ise konuşun. Kanıtınız yok ve sadece tahmin yürütüyorsanız, bunlar üzerinden yola çıkıp kimseye eleştiri getiremezsiniz.

İnsanlar bu maç hakkında konuşsun kritik yapsın diye bu başlık açılıyor. Konuları amacından saptırıp durmayalım lütfen.

Mirza
20.Nisan.2007, 08:36
Yıldırım'dan 6 maça 60 bin Euro
Geçen sezon şampiyonluğu son 16 dakikada takipçisi Galatasaray'a kaptırarak büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe, bu sene işi sıkı tutuyor.

http://medya.zaman.com.tr/2007/04/20/fener.jpg

Başkan Aziz Yıldırım'ın futbolcuların sezon sonuna kadar alacaklarını erken ödediği, bununla da kalmayarak, şampiyonluk halinde futbolcularına 60 bin Euro vaat ettiği öğrenildi.

Sezonun bitimine 6 hafta kala rakibi Beşiktaş'ın nefesini ensesinde hisseden Sarı-Lacivertlilerde, 2007'yi zirvede tamamlamak için seferberlik ilan edildi. İdareciler ve teknik direktör Arthur Zico, ligi mutlu sonla bitirebilmek için her fırsatta futbolcuları motive edici konuşmalar yapıyor. Bunun yanı sıra alışılmadık şekilde, Gaziantep'e tüm futbolcuları götürme kararı alan Zico'nun, kritik deplasmanda oynamayacaklardan diğerlerine destek olmalarını istediği öğrenildi. Uzun süredir sakatlığı süren Rüştü Reçber başta olmak üzere, unutulan Kerim Zengin'e kadar, herkesi Gaziantep'e taşıyan Zico'nun bu girişim için, geçen senenin acı tecrübelerine tekrar tanıklık etmekten kaçan Başkan Aziz Yıldırım'dan telkin aldığı bildirildi. Teknik direktör Arthur Zico da, "Şampiyon olacağız!" diyerek futbolcuların beynini yıkıyor. Kader maçı olarak nitelediği Gaziantepspor karşısında mutlak galibiyet hedefleyen Zico, oyuncularına 'final vuruşlarında daha etkili' olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Bugünkü karşılaşmayı telafi olarak gören Zico, futbolcularına olan güvenini tekrarlayarak, "Takımıma olan inancım hiçbir zaman eksilmedi. Şampiyonluğun riske girdiği konusunda tek tereddüt yaşamadım. Her zaman olduğu gibi bugün de sezon sonunu en tepede göreceğimizi düşünüyorum. Bugün kaybetsek de, biz 2007'nin şampiyonu olacağız. Bu başarıya da bizi mevcut, sürekli eleştirilen bu futbolcular taşıyacaktır." dedi. Bu arada Mateja Kezman, Ümit Özat ve Mehmet Aurelio'ya kart görmemeleri konusunda uyarı geldiği bildirildi. Zico'nun oyuncularına önlerindeki önemli maçları hatırlatarak 'daha dikkatli davranmaları gerektiğini söylediği ve gereksiz tartışmalardan kaçınmalarını anlattığı' öğrenildi.

Liderin rakibi Gaziantepspor

Son üç maçtır galibiyet alamayan Fenerbahçe, bugün Süper Lig'deki Gaziantepspor karşılaşmasında kazanarak liderliğini riske sokmak istemiyor. Sarı-Lacivertliler, rakibiyle geçmişte oynadığı 41 maçın 26'sını üstün tamamlamıştı. Kırmızı-Siyahlılara sekiz karşılaşmada boyun eğen Fenerbahçe, yedi maçtaki eşitliği ise bozamamıştı. 10 Kasım 2000'de Gaziantepspor'a 2-1 yenilen Sarı-Lacivertliler, bu günden sonraki 12 maçta mağlup olmadı. Genele bakıldığında Kanaryaların ezici üstünlüğü göze çarparken, Gaziantep'te oynanan karşılaşmalarda bir denge olduğu sonuçlarla sabit. Galibiyet sayılarını 7'ye 7 olarak paylaşan taraflar, beş maçta yenişememişti.

[F.BAHÇE GÜNLÜĞÜ]

Luciano, Daum'u bıraktı

F.Bahçe'nin eski hocası Daum ile eski futbolcusu Luciano bir süre önce Bundesliga 2'de mücadele eden FC Köln'de bir araya gelmişti. Köln'ü Bundesliga'ya çıkarma savaşı veren Daum'a yardımcı olmak için İkinci Lig'de oynamayı kabul eden Luciano'nun, takımının bunu başaramamasının kesinleşmesinden sonra ayrılma kararı verdiği öğrenildi.

Her şey 6 günde değişir

Süper Lig'deki G.Antepspor ve Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş maçlarını kazandıklarında tüm sıkıntıları aşıp, takıma yönelik eleştirileri de sileceklerini belirten Asbaşkan Ali Koç, F.Bahçe'nin karanlık bir tünelin çıkışında bulunduğuna dikkati çekti. Önlerindeki 6 maçta tek mağlubiyet opsiyonları bulunduğunu hatırlatan Koç, "Kalanları kazanırız." dedi.

Şakası yok, kazanmalıyız

Artık puan kaybına tahammülleri kalmadığını belirten Serkan Balcı, bugünkü Gaziantepspor maçını kazanmaları gerektiğini söyledi. Serkan, takipçileri Beşiktaş ile aralarında bulunan 4 puanlık farka rağmen, kazanmak mecburiyetinden bahsederek, "Üzerimizdeki stresi, baskıyı bir an önce atmalıyız. Maçlardan zevk alarak oynamak istiyoruz." dedi.

KAYNAK (http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=529909)

ultraslanerdem
20.Nisan.2007, 10:37
Aziz Yıldırım anladı şampiyonluğun gideceğini çırpınmaya başladı.

Bu maçı Antep 2-0 alır gibime geliyor...

El Barto
20.Nisan.2007, 10:53
Fenerbahçe yakın gibi kazanmaya ancak Antepten süpriz bekliyorum.

fmsmyrna
20.Nisan.2007, 14:22
antep yine kapanıcak her zaman yaptığı gibi ama biz alıcaz bu maçı 1-0'da olsa alıcaz ilk gol önemli ilk golü erken bulursak mecburen açılcaklar

mustafa35
20.Nisan.2007, 16:48
Antep'te yüksek gerilim
Turkcell Süper Lig'in 29. haftasının açılış maçında Gaziantepspor, Kamil Ocak Stadı'nda Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek ve karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlayacak.

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, Fenerbahçe ile oynayacakları maçı kazanarak bulundukları yerden daha yukarılara çıkmaya amaçladıklarını söyledi.

Kızıl, puan cetvelinde bulundukları yerden memnun olmadıklarını belirterek, 20 Nisan 2007 Cuma günü Kamil Ocak Stadı'nda Fenerbahçe'yi yenerek üst sıralara yükselmeyi hedeflediklerini belirtti.

Gaziantepspor teknik direktörü Erdoğan Arıca, takımda kaleci Hasagiç ve Engin'in kart cezalısı oldukları için forma giyemeyeceklerini, ancak Gaziantepspor'un da Fenerbahçe gibi sahaya 11 kişi çıkacağını ifade etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Gaziantepspor maçını kazanmaları gerektiğini belirterek, ''Şampiyon olmak isteyen takımımız için artık işin şakası kalmadı'' dedi.

Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Appiah sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak. Ganalı oyuncunun Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Antrenmanlarda Tuncay'ı sağ kanatta deneyen Teknik Direktör Zico'nun, Gaziantepspor'a karşı bu oyuncuyu sağ kanatta oynatması ve Tümer'i de orta sahanın solunda görevlendirmesi bekleniyor. Daha önce bu kanatta denenen Deivid ve geçen hafta ilk 11'de sahaya çıkan Mehmet Yozgatlı'dan verim alamayan Zico'nun son çare olarak Tuncay'ı deneyeceği, Tuncay'ın yerinde de sol kanatta Tümer'i oynatacağı görülürken, Deniz 1 haftalık aradan sonra Aurelio'nun yanındaki yerini alacak. Öte yandan Tahkim Kurulunun kararı ile cezası 3 maçtan 2 maça indirilen Edu da bugün G.Antep karşısında forma giyebilecek.

Gaziantepspor:
Oğuz
Mehmet Çoğum
Afounu
Bekir
Faruk (Tamer)
Mehmet Polat
Zürita
Ekrem
Muhammet Hanifi
Veysel
Erdal Kılıçaslan

Fenerbahçe:
Serdar
Serkan (Edu)
Önder
Lugano
Ümit
Tuncay
Deniz
Marco
Tümer
Alex
Kezman

STAT: Kamil Ocak
SAAT: 20.00
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig TV

42. randevu!

F.Bahçe ile Gaziantepspor, bugün yapacakları 29. haftanın açılış maçıyla birlikte ligde 42. kez karşı karşıya gelmiş olacak. İki takım arasında 30 Eylül 1979 tarihinde Gaziantep'te 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sonuçlanan maçla başlayan rekabette, geride kalan maçlarda galibiyet sayısında sarı-lacivertlilerin 26-8 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 7 kez de eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe'nin ligde attığı toplam 85 gole, Gaziantepspor 45 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 4-1 kazanmıştı.

Gaziantep'teki maçlar

Fenerbahçe ile Gaziantepspor, bugün yapacakları lig maçıyla birlikte Gaziantep'te 20. kez karşı karşıya gelmiş olacak.

Gaziantep'te yapılan toplam 19 lig maçında, her iki takım da 7'şer galibiyet alırken, birbirlerine 30'ar gol attı. İki takım arasında Gaziantep'teki 5 lig maçı da berabere sonuçlandı.

Bu arada, iki takım arasında 1993-94 sezonunda Gaziantep'te yapılması gereken maç, ev sahibi ekibin cezası nedeniyle Mersin'de oynanmış ve Fenerbahçe 2-0 galip gelmişti. Geçen sezon Gaziantep'de yapılan lig maçını Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.

Gaziantepspor 12 maçtır kazanamıyor

Ev sahibi ekip, Fenerbahçe karşısında lig maçlarında yaklaşık 6,5 yıldır galibiyet alamıyor. Gaziantepspor, 10 Kasım 2000 tarihinde kendi evinde 2-1 kazandığı maçın ardından, 21 Nisan 2001'den itibaren sarı-lacivertli rakibiyle yaptığı son 12 lig maçında galip gelemezken, bu süre içinde 11 yenilgi, 1 beraberlik alabildi.

Fenerbahçe, ligde son 8 maçında da yendiği Gaziantepspor'u, bu sezon Fortis Türkiye Kupası grup maçında İstanbul'da 2-0'lık skorla mağlup etmişti.

Gol rekoru iki takımda

49. sezonunu geçiren Birinci Futbol Ligi'nde şimdiye dek bir maçta en fazla gol Fenerbahçe ile Gaziantepspor'un oynadıkları bir karşılaşmada filelere gitti.

İki takım arasında 1991-92 sezonunda, 16 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul'da yapılan maçı sarı-lacivertli ekip 8-4 kazanırken, filelere giden toplam 12 gol, Birinci Futbol Ligi'nde şimdiye dek bir maçta atılan en fazla gol olarak tarihe geçti.

Gürcan Bilgiç (Sporx.com yazarı): Fenerbahçe zor bir sınavdan geçiyor. Kalan haftalarda avantaj sağlamak ve rakibi Beşiktaş'ın bir gün sonra yapacağı maçı baskı altında oynamasını sağlamak için kazanmak zorundalar. Karşısında teknik direktörü tribüne gönderilmiş ve kalecisi ceza almış bir takım var. Mazeretsiz bir maç oynanacak. Zico'dan umudum yok. Her şey Alex ve Tuncay'ın performansına bağlı, artık futbolcular şampiyonluğu hakettiklerini göstermeliler.

Shamo
20.Nisan.2007, 16:52
bence Antep kazancak;çünkü işime gelio :D

GeNç KaRTaL
20.Nisan.2007, 18:26
İnşallah Antep puan kapar bu maçtan umutluyum bakalım ne olacak

y_layta
20.Nisan.2007, 20:03
Aziz Yıldırım anladı şampiyonluğun gideceğini çırpınmaya başladı.

Bu maçı Antep 2-0 alır gibime geliyor...

fener bırakmaz şampiyonluğu ve bu maçı alır

mustafa35
20.Nisan.2007, 20:46
İlk 11'ler belli oldu!
Turkcell Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Gaziantepspor, Kamil Ocak Stadı'nda F.Bahçe'yi konuk ediyor. Karşılaşmada her iki takımında 11'i belli oldu...

Gaziantepspor:
1. Oğuz
2. Mehmet
3. Bekir
4. Tamer
5. Faruk
6. Afounu
7. Özgür
8. Krita
9. Zurita
10. Erdal
11. Veysel

Fenerbahçe:
1. Serdar
2. Önder
3. Lugano
4. Edu
5. Ümit
6. Auerilo
7. Deniz
8. Tümer
9. Tuncay
10. Alex
11. Kezman

STAT: Kamil Ocak
SAAT: 20.00
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig TV

RaSenGan
20.Nisan.2007, 20:57
Berabere biter gibi ama son dakikalarda G.Antep bir gol bulabilir ;;)

Bugra19o3
20.Nisan.2007, 20:59
hertrlü antep alır..büyük ihtimal berabere...

Memedov
20.Nisan.2007, 21:01
Bu maçı Alıcağız ve kazanmamız lazım.

LaKe
20.Nisan.2007, 21:14
Ya berabere biter, ya da Fener alır bence.

Memedov
20.Nisan.2007, 21:28
Ve bu sezon ilk penaltısını atıcak Fenerbahçe :)

Mirza
Taç'a atsınlar.

Gangster
Fener alır gibi..

Memedov
20.Nisan.2007, 21:29
Ve Alex Attı 1-0 :)

El Barto
20.Nisan.2007, 21:31
PENALTIDAN Alex :)

Valla bir hafta ağlamak sızlamak yaradı gibi.

LaKe
20.Nisan.2007, 21:32
FB Yönetimini tebrik ediyorum. :) Güzel etkilediler.;;)

2-3 tane daha gelir gibi ardından

Omerdinho
20.Nisan.2007, 21:32
bunada penalti degil deyinde göreyim ben sizi..

Memedov
20.Nisan.2007, 21:33
Bu maçı alırsak Şampiyonluk yolunda Büyük bir adım atmış olucaz..:)

Emurafu
20.Nisan.2007, 21:37
penalti penalti en sonunda pnelatiyi atttiniz

pozisyon penaltimiydi bari

LaKe
20.Nisan.2007, 21:38
bunada penalti degil deyinde göreyim ben sizi..

Biz ne dersek diyelim. O penaltı verildi, Alex golü attı. İş bitti! Biz sabaha kadar burda penaltıydı değildi diye tartışsak da sonuç değişmeyecek.

Ancak benim kendi kanaatimce yönetim gerçekten iyi etkiledi bu hafta içerisinde federasyonu. Sanki kendilerine kasıt varmış gibi. O pozisyonda ufak bir müdahele olsa bile hakem yine çalardı diye düşünüyorum...

Memedov
20.Nisan.2007, 21:45
İlk yarı sonucu.

Gaziantepspor 0 Fenerbahçe 1 :)

Bugra19o3
20.Nisan.2007, 21:46
penaltı verilmiyor dediler hemen bi penatı.........geçen senede aynısı beşiktaşa olmuştu....

RaSenGan
20.Nisan.2007, 21:46
Oh be sonunda bu hafta penaltımız verilmedi diye bağırıp çağırmassınız

Omerdinho
20.Nisan.2007, 21:47
pozisyon penaltimiydi bari

pozisyonu birdaha izle.

eGowiCh
20.Nisan.2007, 21:47
Penaltı kazandık sonunda, 29. hafta :)

Penaltıyı da Alex iyi değerlendirdi, kırk yılda bir atıyoruz zaten, bunu da kaçırmamalıydı ve attı :)

Penaltıya penaltı değil diyenler futboldan anlamıyorlar. %100 penaltı, sarı kart da doğru. Hakem şu ana kadar maçı çok iyi yönetiyor ve tarafsız davranıyor. Çok adil bir yönetim gösteriyor.

Umarım skoru korur veya bir gol daha buluruz, maçı kazanırız.

Memedov
20.Nisan.2007, 21:49
Oh be sonunda bu hafta penaltımız verilmedi diye bağırıp çağırmassınız

Golümüze Gölge düşürmek istiyorsunuz Herkes'e penaltı verilirken iyi Fenerbahçe Sezon biticek 1 tane penaltı atmıyor sizde gelip Penaltımıydı bari diyorsunuz Gol mü ? Gol Sonuç 1-0 Siz isterseniz İstediğiniz kadar penaltı değil deyin ama penaltı verildi ve gol oldu.:rolleyes:

Universal
20.Nisan.2007, 21:50
34 Maç sonra ilk penaltımız. Golden çok penaltıya sevindim yani gol olmuş olmamış benim için önemli değildi. Pozisyona gelince %100 penaltıydı o yüzden için rahat. Hakkımızla attık.

Bu maç böyle bitebilir belki Antep açılırsa Fenerbahçe ikinci golü bulur.

Tuncay sağ kanatta oynatılıyor ve varlık gösteremiyor. Tümer sol kanatta ismini duymadım. Kezman ortasahaya gelip top almaya çalışıyor sonra Fenerbahçe ileride adamsız kalıyor ve gol bulamıyor. Bir kadro böyle mi dizilir?

Universal
20.Nisan.2007, 21:53
Amma uzattınız penaltı muhabettini. Sizi uyarmak haddime düşmez ama şunları söylemek istiyorum ikinizede bu maçta penaltı oldu mu? Oldu. Yanlış mı doğru karar mı? Doğru karar. O zaman uzatmaya gerek yok. Alt tarafı bir penaltı lütfen maç bitmeden konuya kilit getirmeyelim.

Mirza
20.Nisan.2007, 21:53
Mesajlarinizi saygi & sevgi çerçevesi içerisinde yaziniz. Bu mesajımdan sonra uyarı mesajı yazmayacağım.

mustafa35
20.Nisan.2007, 21:55
Penaltı doğruydu bence..

Fenerbahçe güzel oynuyor diyebiliriz..

fm26mer
20.Nisan.2007, 21:57
maç 5-0 biter

Memedov
20.Nisan.2007, 22:02
İkinci yarı başladı Umarım Çekişmeli güzel İkinci yarı olur.

barahir
20.Nisan.2007, 22:08
Tartışmayın O Zaman!!!

Geçin şu penaltı muhabbetini...

Memedov
20.Nisan.2007, 22:13
Tuncay Şanlı 2-0 ;;)

19_SeRDiNÇ_05
20.Nisan.2007, 22:14
2-0 oldu :(

barahir
20.Nisan.2007, 22:14
Ayağına sağlık koçum benim..

fm26mer
20.Nisan.2007, 22:15
Goooooooooollll
aslanım tuncayy hadi 3 gol daha

Omerdinho
20.Nisan.2007, 22:15
bu gol ayakta alkislanir Tuncay klasini konusturdu..

Memedov
20.Nisan.2007, 22:19
Alex'in kafa vuruşu Üst Direkte patladı :)

19_SeRDiNÇ_05
20.Nisan.2007, 22:19
Fenerbahçe sol kanattan Aurelio'ya ile hızlı geliyor... Aurelio sol ceza sahasına doğru sert bir orta yaptı... Kezman iyi yükseldi kafayı vurdu top üst direkten döndü...

Emurafu
20.Nisan.2007, 22:23
pozisyonu birdaha izle.bende izlemedigim icin soruyorum size yanlis anlama hemen

Fıratcan Alçınkaya
20.Nisan.2007, 22:27
öf be 2-0 olmuş ya şampiyon oldu gitti Fenerbahçe...

the_imam912
20.Nisan.2007, 22:31
Tuncay ne çaktı be!Ayrıca o pozisyon penaltıydı ve gol oldu tartışmaya gerek yok

bjk4ever
20.Nisan.2007, 22:31
Tartışmayın O Zaman!!!

Geçin şu penaltı muhabbetini...

FB'liler haftalardir aglarken bu muhabbetler gecilmiyordu nedense, penalti gerci penalti, o ayri. Oguz sahane bir penalti yaptirdi. Normal bir uzun top atiliyor, pozisyonun tehlikeyle alakasi yok, pozisyonun icinde FB'den sadece Kezman var, Antep'te ise Bekir ve Afanou zaten karsilayacaklar, ama Oguz kalesinden 15 metre cikip Kezman'in ustune atliyor, bir de garanti olsun diye elleriyle itiyor, tam komedi ya.

Bu pozisyonun ardindan 2-3 dk sonra uzun bir topta cikip topu auta atacagina yavas bir sekilde oyuna tekrar sokuyor, bir FB'liye denk gelse gol olacak, iste super lig buuuuu!!!!!

bjk4ever
20.Nisan.2007, 22:33
Biz ne dersek diyelim. O penaltı verildi, Alex golü attı. İş bitti! Biz sabaha kadar burda penaltıydı değildi diye tartışsak da sonuç değişmeyecek.

Ancak benim kendi kanaatimce yönetim gerçekten iyi etkiledi bu hafta içerisinde federasyonu. Sanki kendilerine kasıt varmış gibi. O pozisyonda ufak bir müdahele olsa bile hakem yine çalardı diye düşünüyorum...

Ama Tuncay ve Tumer'in pozisyonlari sabaha kadar tartisildi nedense, o zaman hic boyle bir cumle kurmamistiniz, bu ne bicim ikilemdir?

19_SeRDiNÇ_05
20.Nisan.2007, 22:35
Fenerbahçe'de Alex'in yerine Deivid oyunda...

Mirza
20.Nisan.2007, 22:38
Hocam, ayni sekilde Tuncay ve Tumer'in pozisyonlarinda da karar degismeyecekti, ama bunlari nedense surekli gundeme getirip burada tartistiniz. Simdi FB'li bir moderator'un de isine gelmeyecek ve ihtar edecek, hic sasirmam dogrusu.

Böyle bir sey basına gelirse çekinmeden Adminlerimize gidebilirsin. Korkma onlar takım tutmaz.

asatilla
20.Nisan.2007, 22:39
Hadi hayırlı olsun bu maçı da aldık sayılır.

the_imam912
20.Nisan.2007, 22:40
Coşkun Abi'nin de dediği gibi Serdar coştu!Helal vallahi..

Memedov
20.Nisan.2007, 22:40
Serdar gerçekten süper bir performans gösterdi oynadığı maçlarda.

the_imam912
20.Nisan.2007, 22:43
Evet ve kaleyi ne kadar çok hakettiğini kanıtladı..

bjk4ever
20.Nisan.2007, 22:43
FB aldi maci, Serdar 2 poziyon cikardi ve 1 top da cizgiden cikti, boylece Antep'in isi bitti. Fark 7 puan oldu, bakalim BJK ne yapacak yarin. Bir anda ibre FB'ye dondu, gelecek hafta Denizli ile evinde oynayacak, BJK ise Antalya ve Sivas deplasmani, acikcasi isimiz zor.

fm26mer
20.Nisan.2007, 22:44
Serdar da kendini gösterdi maşallah
darısı Volkan Babacan ın başına

the_imam912
20.Nisan.2007, 22:45
İnşallah o adamda gelecek var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet son dakkaya giriyoruz maçta.Artık bizim

Memedov
20.Nisan.2007, 22:51
Maçı 2-0 Kazandık Futbolcuları Tebrik ediyorum Özellikle( Serdar Kulbilge ) Şampiyonluk yolunda Büyük bir adım attık diye düşünüyorum.:)

Omerdinho
20.Nisan.2007, 22:54
FB'liler haftalardir aglarken bu muhabbetler gecilmiyordu nedense, penalti gerci penalti, o ayri. Oguz sahane bir penalti yaptirdi. Normal bir uzun top atiliyor, pozisyonun tehlikeyle alakasi yok, pozisyonun icinde FB'den sadece Kezman var, Antep'te ise Bekir ve Afanou zaten karsilayacaklar, ama Oguz kalesinden 15 metre cikip Kezman'in ustune atliyor, bir de garanti olsun diye elleriyle itiyor, tam komedi ya.

Bu pozisyonun ardindan 2-3 dk sonra uzun bir topta cikip topu auta atacagina yavas bir sekilde oyuna tekrar sokuyor, bir FB'liye denk gelse gol olacak, iste super lig buuuuu!!!!!

birakin bu ayaklari.. sezon sonunda görürüm ben sizi..

the_imam912
Helal olsun bizim takıma.Zico'ya da helal hadi :n::n:

Mirza
Fenerbahceyi tebrik ederim.

asatilla
20.Nisan.2007, 22:56
Hepimize hayırlı olsun.Serdar harika.Bu takım inşallah şampiyon olur.

the_imam912
20.Nisan.2007, 22:57
İnşallah her maç böyle oynarsak olur...

mustafa35
20.Nisan.2007, 22:58
Evet her maçı bu havada oynamalıyız bence..

Hak ettik galibiyeti..

fmsmyrna
20.Nisan.2007, 23:00
ben burda penaltı hakkında olumsuz yorumlar bekliyorum bakalım ne zaman gelicek.maçı kazandık son paslarda biraz daha iyi olsaydık fark artardı

Universal
20.Nisan.2007, 23:01
Bu maç böyle bitebilir belki Antep açılırsa Fenerbahçe ikinci golü bulur.

Ne demiştim hatırlayalım... :)

Belki iyi bir futbol oynamadık ama Antep kaçırdıklarına yansın. İlk gölü atan kazanırdı onuda biz atınca, iki takımın yapısı bizi sonuça götürdü.

Tuncay'ın golü nefisti. Kontrol edişi, dönüşü ve yarım volesi ile sezonun golünü attı diyebiliriz.

Maçta en iyi değil ama mücadele eden oyuncular Antep'te Faruk Bayari Tuncay, Tümer ve Kezman'dı.

Faruk Bayar çok kaliteli bir oyuncu her maçta elinden geleni yapıyor, mücadele ediyor ve milli takıma girmeyi hak ediyor.

Bu arada Penaltı'yı niye taca atmadık? :)

mustafa35
20.Nisan.2007, 23:01
Sonunda penaltı oldu!
Bu sezon geride kalan 28 haftada hiç penaltı kullanmayan Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının 30. dakikasında kaleci Oğuz'un Kezman'ı ceza sahasının sol çizgisinde düşürmesiyle penaltı hasretini giderdi.

Maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu Kezman'ın yerde kaldığı pozisyonda Oğuz'a sarı kartını gösterirken, penaltı noktasını işaret etti. Oğuz'un Kezman'a dengesiz girişinde hakem tereddütsüz olarak penaltıyı çaldı. Alex F.Bahçe'nin 27 haftalık hasretinin son buluşunda topun başına geçti ve penaltıyı gole çevirdi.

eGowiCh
20.Nisan.2007, 23:05
Fenerbahçe hakkıyla maçı kazandı. Güzel bir maçtı, her iki takımı da tebrik ederim.

Tuncay mükemmel bir gol attı gerçekten, tamamen kendi becerisiyle.

Serdar yine harikaydı. Gaziantespor'un bastırdığı dakikalarda Diawara'nın kafa şutunu ve diğer şutunu, Bekir'in 2 tane sert şutunu çok iyi çıkardı. Tümer ve Önder'i de kutlamak lazım 2 topu çizgiden çıkardılar.

Serdar kaleyi kaptı artık bırakmaz, haftalardır muhteşem performans sergiliyor, bir tane bile hata yapmadı, maşallah :) Rüştü gelse bile kaleyi alamaz şu an ondan, milli takımı da hakediyor bu performansıyla.

Hakemi de tebrik ederim, tarafsızca, çok güzel bir maç yönetti.

Ümit Özat haftaya cezalı, sarı kart cezalısı, Denizlispor maçında Uğur oynayacak.

fm26mer
20.Nisan.2007, 23:06
Tebrikler Fenerbahceye!!Bravo Serdar,alex,kezman,tuncay,aurelio ve diğerlerine aferin

Universal
20.Nisan.2007, 23:10
Ümit Özat haftaya cezalı, sarı kart cezalısı, Denizlispor maçında Uğur oynayacak

Ben ve babam Ümit'i sevmiyoruz. Kart görünce birden sevindik. Çünkü kendisi Fenerbahçe'de verimsiz orta açıp, sol kanadı bitiriyor. Uğur Boral oynamasıda kötü en son Kayseri maçında yaptığı hata ile bizi üç puandan etti. Fazla söze gerek yok cezalı olması iyi oldu diyebilirim.

eGowiCh
20.Nisan.2007, 23:12
Önümüzdeki sene bir sol kanat transferi şart. Volkan Yaman transfer edilse çok iyi olur aslında. Ben de Ümit'i sevmiyorum. Uğur'u seviyorum, fakat Uğur mevkiinde oynatılmıyor, onun mevkii sol açık, hücumcu bir adam, ne işi var sol bekte? :)

Universal
20.Nisan.2007, 23:14
Önümüzdeki sene bir sol kanat transferi şart. Volkan Yaman transfer edilse çok iyi olur aslında. Ben de Ümit'i sevmiyorum. Uğur'u seviyorum, fakat Uğur mevkiinde oynatılmıyor, onun mevkii sol açık, hücumcu bir adam, ne işi var sol bekte? :)

Tuncay'ı sağ açıkta oynatan, aynı şekilde Tümer'i sol açıkta oynatan. Devied'i forvet yerine sahanın her yerinde oynatan, Appiah'ı sağ kanada alıp öldüren bir hocan'ın Uğur'u doğru yerde oynatması beklenemez.

Eğer Fener sol kanat alacaksa Faruk Bayar olmalı.

the_imam912
20.Nisan.2007, 23:14
Carlos gelsin işte ne güzel olur :n:

fmsmyrna
20.Nisan.2007, 23:23
Tuncay'ı sağ açıkta oynatan, aynı şekilde Tümer'i sol açıkta oynatan. Devied'i forvet yerine sahanın her yerinde oynatan, Appiah'ı sağ kanada alıp öldüren bir hocan'ın Uğur'u doğru yerde oynatması beklenemez.

Eğer Fener sol kanat alacaksa Faruk Bayar olmalı.

faruk bayar'ı bende çok beğeniyorum istanbul spordan beri ancak oda uğur gibi önde daha etkili oynayabiliyor.ümit'e top gelince ben rahat anlıyorum çünkü yarım saatte kontrol eden bi o var.adamlara basmayanda o rahat bırakıyor orta yapsın yada şut vursun diye.tuncay'ın golünü çok güldüm topu havaya aşırttığında esas önüne düşürmek istedi ancak arkasına düşünce bi anda arkaya döndü sonraki kontrol ve vuruşu iyiydi.serdar bugün iyiydi bunu herkes kabul eder ama topta biraz sevdi onu üstüne geldi hele o diawara'nın pozisyonu:)

Maksic
20.Nisan.2007, 23:24
Fenerbahçeyi tebrik ederim...

Nocna Mora
20.Nisan.2007, 23:40
tbrkler FB

El Barto
20.Nisan.2007, 23:49
Şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan tebrikler Fenerbahçe.

Sekopej
21.Nisan.2007, 00:02
En sonunda bir penaltı kullandık, ne güzel bir duygu.:)

Geçen haftaki maça bakınca, bu maç gerçekten güzel geldi. Mücadele vardı sahada ve ben izlerken geçen maçtaki gibi sıkılmadım. Tuncay ve Serdar, onlara çok çok teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm takım iyi mücadele etti. En etkisiz görünen Kezman bile 2 pozisyonda çok iyi ara pası verdi, 1 de penaltı yaptırdı.

Maçta hoşuma giden sahnelerden biri de Tuncay'ın gölünden sonra Tümer'in Tuncay'ı sırtına alıp taşımasıydı, gerçekten çok hoştu.:p Tümer de sol kanatta olmasına rağmen yeterince iyiydi.

Tüm oyuncuları tebrik ediyorum, kalan maçlarda da aynı şekilde oynarsak şampiyonluk gelecektir. Bugün o inanç vardı, tekrar tebrikler Fenerbahçe...

ForsakeN
21.Nisan.2007, 00:16
Sonunda bi maçı 90 dk rahat seyrettim :)

El Comandante
21.Nisan.2007, 00:34
Fenerbahcenin ilk golü bariz ofsaytti.Kezmanin agayi öndeydi.Yardimci hakem cok müsait bir yerde oldugu halde pozisyonu es gecti ve fb penalti kazandi o pozisyonda.Yani ne diyeyim,kimse bundan bahsetmemis.Keske bundan da bahsedip,objektifliginizi kanitlasaydiniz...

TheCure
21.Nisan.2007, 00:38
Fenerbahcenin ilk golü bariz ofsaytti.Kezmanin agayi öndeydi.Yardimci hakem cok müsait bir yerde oldugu halde pozisyonu es gecti ve fb penalti kazandi o pozisyonda.Yani ne diyeyim,kimse bundan bahsetmemis.Keske bundan da bahsedip,objektifliginizi kanitlasaydiniz...

posizyonun ofsyat olup olmadığını hatırlamıoyrum ama penaltı kullandığımız için öle bi sevinç yaşadıkki bariz ofsayt olsa bile inan bu konuşulmaz ... sende gs'ye geçilen esleri , geçen seneki olaylrı konuşda senin objektif oldun kanıtlansın

Sekopej
21.Nisan.2007, 00:43
Görmedim, maç içersinde o pozisyonun tekrarı net bir şekilde gösterilmedi. Görmediğim için bir yorum yapmadım ama ofsaytsa verilmesi gerekirdi, herkese aynı şekilde davranılmalı.

Bir de şöyle bir durum var, geçen hafta dedik %100'lük penaltı verilmedi ama o penaltıya kadar takım zaten oynamıyordu ama bugün öyle değildi, penaltı olmasa da FB bugün sahadan galip ayrılırdı, o inanç vardı...

El Comandante
21.Nisan.2007, 00:49
Bence antep,macin baslarinda o golü yemeseydi,maci kolay kolay birakmazdi.Zaten son dakikalarda cok baskili oynadilar ama Serdar devlesti adeta.Cok iyi bir kaleci oldugunu tekrardan gösterdi.Volkan´in yerine Milli takima cagirilmali bence.

Universal
21.Nisan.2007, 00:49
Bence antep,macin baslarinda o golü yemeseydi,maci kolay kolay birakmazdi.Zaten son dakikalarda cok baskili oynadilar ama Serkan devlesti adeta.Cok iyi bir kaleci oldugunu tekrardan gösterdi.Volkan´in yerine Milli takima cagirilmali bence.

Serkan değil Serdar. :)

Galatasaray´a gecilen eslerden bahsediyorsun ha... :roll:

Hakemler yüzünden 12-13 puanimiz gitmis bizim,gecen sene de bir okadar gitti.Teker teker maclari saydirtma bana...

Benimde dikkatimi çekmedi. Lig TV'nin sitesinden bakayım dedim ama orada göstermiyor. Bencede ofsayt olabilir ama eğer olmasa bile daha önce vermedikleri sekiz penaltıya saysınlar.

El Comandante
21.Nisan.2007, 00:56
Karistiriyom ben zaten ismini hep :D

Zaten ilk pozisyonda kimse farketmemistir,ama ben %100 futbolu izledigim de o pozisyonun ofsayt oldugunu belirtti Ridvan Dilmen.Kezmanin ayagi öndeydi.

eGowiCh
21.Nisan.2007, 00:58
Verilmeyen penaltılara sayın artık onu da...

Universal
21.Nisan.2007, 01:04
Karistiriyom ben zaten ismini hep :D

Zaten ilk pozisyonda kimse farketmemistir,ama ben %100 futbolu izledigim de o pozisyonun ofsayt oldugunu belirtti Ridvan Dilmen.Kezmanin ayagi öndeydi.

Ben şimdi ilzedim Lig T.V'de ofsayt göremedim. Çünkü kritik bir pozisyon yani hakemin doğru karar vermesi çok zor. Çünkü ofsayt'ı bozabilen çok uzakta bir Antep'li var. Doğru karar vermesi zor olurdu. ;)

Sekopej
21.Nisan.2007, 01:06
Verilmeyen penaltılara sayın bence yanlış bir düşünce. Verilmeyen penaltılar zaten hatalı kararlar. Doğru olan ne ise onu versinler, örneğin bir maçta hata yapıp oyuncuyu oyundan atmadıysan, o oyuncu atılmayacak bir hareket yaptığında atarsan daha kötü duruma düşersin.

Doğru olan ne ise o verilmeli, eğer ofsaytsa, ofsayt verilmeliydi...

Universal
21.Nisan.2007, 01:10
Ben anlayamadım çok kritik bir pozisyon onu berlitiyorum. Hakemin doğru karar vermesi zor. Çünkü defans'ta çok fazla Antep'li var ama hepsi Kezman'a çok uzak mesafede duruyor.

Burak Duran
21.Nisan.2007, 03:25
bariz ofsayt o pozisyon ama konuşulmaz nasılsa ondan sadece tebrikler der geçerim

paco
21.Nisan.2007, 03:59
Verilmeyen penaltılara sayın bence yanlış bir düşünce. Verilmeyen penaltılar zaten hatalı kararlar. Doğru olan ne ise onu versinler, örneğin bir maçta hata yapıp oyuncuyu oyundan atmadıysan, o oyuncu atılmayacak bir hareket yaptığında atarsan daha kötü duruma düşersin.

Doğru olan ne ise o verilmeli, eğer ofsaytsa, ofsayt verilmeliydi...

.......valla bravo ...........(w)

GeNç KaRTaL
21.Nisan.2007, 07:48
Fenerbahçe kazandı tebrikler:)

Aslında bende sevindim penaltı kullanmanıza artık bize penaltı verilmiyor bahanenizde kalmadı:D

Neyse Fb önemli bir galibiyet aldı şampiyonluk yolunda Serdar'ın son anlarda çıkardığı toplar olmasa belki maç dönerdi ama geçti artık

eXcitinG
21.Nisan.2007, 10:02
bağıra bağıra kazandılar penaltıyı olacağıda buydu zaten.

mustafa35
21.Nisan.2007, 10:05
Serdarın kurtarışlı gerçekten çok önemliydi.. Bu kurtarışlar sezon sonunda bize dönecektir.. Dönüm noktalarında harika kurtarışlar yaptı..

fmsmyrna
21.Nisan.2007, 12:48
penaltı olunca ben bi şaşırdım nedense uzun zamandır penaltı kullanmıyorduk inanamadım hakemin verdiğine

y_layta
21.Nisan.2007, 13:56
bu kadar konuşulursa hakemlerde verir tabi.fenerin yeneceğini söylemiştim

eGowiCh
21.Nisan.2007, 14:26
Herkes diyor bu kadar konuşulursa hakemler tabii verir penaltı diye. Yahu pozisyonu izleyin de öyle yorum yapın. Sanki penaltıyla alakası olmayan bir pozisyona penaltı çalındı! %100'lük penaltıydı, hakem ne yapsaydı, vermesemiydi penaltıyı?

GeNç KaRTaL
21.Nisan.2007, 14:28
Demekki hakemlerin bir art niyeti yokmuş:D

El Comandante
21.Nisan.2007, 14:41
Herkes diyor bu kadar konuşulursa hakemler tabii verir penaltı diye. Yahu pozisyonu izleyin de öyle yorum yapın. Sanki penaltıyla alakası olmayan bir pozisyona penaltı çalındı! %100'lük penaltıydı, hakem ne yapsaydı, vermesemiydi penaltıyı?

Keezman´a yapilan hareket %100 penaltiydi,dogru.Ama pozisyon öncesinde kezman topla bulusurken ofsayt durumdaydi.Yardimci hakem cok müsait bir durumdaydi.O pozisyonu nasil es gecti hala anlamiyorum...

Eray Dengiz
21.Nisan.2007, 15:15
Herşeyi anladımda tek anlamadığım nokta bir sezon boyunca illa penaltı kullanılacak diye bir kaide mi var? Daha önce belki penaltı posizyonları olmuştur, penaltı değildir, hakem görmemiştir olabilir. Ama bu penaltı olayını kulüp olarak çok büyüttünüz. Yok biz şu kadar maçtır penaltı kullanmıyoruz, yok bize bunu yapıyorlar, yok şunu yapıyorlar.. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya? Avrupa futbolu aldı başını gidiyor bizimkiler hala kendi içlerindeki saçma sapan nedenlerden açıklama yapıp duruyorlar.. Biz bu zihniyette gidersek 10 yıl daha Avrupa'da başarı göremeyiz..

Bu arada Fenerbahçe'yi tebrik ederim..

ForsakeN
21.Nisan.2007, 15:40
Herşeyi anladımda tek anlamadığım nokta bir sezon boyunca illa penaltı kullanılacak diye bir kaide mi var? Daha önce belki penaltı posizyonları olmuştur, penaltı değildir, hakem görmemiştir olabilir. Ama bu penaltı olayını kulüp olarak çok büyüttünüz. Yok biz şu kadar maçtır penaltı kullanmıyoruz, yok bize bunu yapıyorlar, yok şunu yapıyorlar.. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya? Avrupa futbolu aldı başını gidiyor bizimkiler hala kendi içlerindeki saçma sapan nedenlerden açıklama yapıp duruyorlar.. Biz bu zihniyette gidersek 10 yıl daha Avrupa'da başarı göremeyiz..

Haklısın bi takıma illa her sezon penaltı verilecek diye birşey yok.Bizim derdimiz penaltı olan pozisyonların es geçilmesi.Yani PENALTILARIN VERİLMEYİŞİ ;)

eGowiCh
21.Nisan.2007, 16:18
34 hafta boyunca bir tek penaltı pozisyonu olmaz, penaltı verilmez, doğrudur. Ama 34 haftada %100'lük penaltı pozisyonları olur ve penaltı verilmez ise bunda hem kulüp hem taraftar tepkisini gösterir.

GeNç KaRTaL
21.Nisan.2007, 17:11
Penaltı kazandığınıza göre hakemler önceki penaltılarınızı art niyetle görmemezlikten gelmemiş demektir;)

ForsakeN
21.Nisan.2007, 17:19
Penaltı kazandığınıza göre hakemler önceki penaltılarınızı art niyetle görmemezlikten gelmemiş demektir;)

O kadar isyandan sonra verilen penaltı sonucu nasıl böyle bir sonuç çıkarttın anlamadım ?

Sekopej
21.Nisan.2007, 17:20
Lider olan bir takım, bunca hafta penaltı almıyorsa bu tartışılır. Sen orta sıralarda veya alt sıralarda bir takım olursun, penaltı verilmez normaldir, zaten atak yapamıyorsundur.

Şimdi hakemler verdi, demek ki art niyetli değiller yorumu kusura bakmayın bence komik. Gördük geçen maçlarda art niyet var mı yok mu! Ofsayt deniyor, varsa vereceksin, vereceksin ki seni konuşmayalım. Sen gördüğünü çalamıyorsan, veremiyorsan zaten iyi hakem değilsindir. Biz de hakemlerimizn iyi olmadığını söylüyoruz zaten.

Geçen haftalarda da konuşuluyordu, konuşuluyorduk penaltı verilmiyor diye. Ama yine verilmeyen pozisyonlar oldu, o zaman istediler de verildi yorumu da komik oluyor yine bence.

Şimdi 1 penaltı verildi ya, artık işte penaltınız verildi susun yorumları başlar, verilmeyenlerden doğan kayıplar unutulur.

Neyse konu sapmasın, dün iyi mücadele vardı sahada. Alex direğe atmasaydı daha da farklı bitebilirdi, önümüzde BJK maçı var, onu da yenip bu havayla hem kupayı, hem şampiyonluğu almalıyız...

Eray Dengiz
21.Nisan.2007, 17:21
Arkadaşlar hakemlerde insan değil mi? Hata yapamazlar mı? Gözlerinden kaçmış olamaz mı? Yoook hiç olur mu öyle şey, onlar kim ya?

Bu haftalarda kaç kere penaltınız verilmedi bana söylermisiniz? Ayrıca kulüplerimizden penaltıları es geçilen sadece sizin takımınız değil bunuda hatırlatırım. Diğer kulüplerimiz ne yapsınlar? Onlarda mı çıkıp "aaa bizim penaltımız verilmiyor olmuyor amaaa" diye açıklama yapsınlar..

Penaltınız verilmeyince "Ulusoy İstifa" oluyor. Bu saçmalığı bana açıklarmısınız peki? Ulusoy taraf mı tutuyor? Ulusoy Fenerbahçe'ye karşı mı?

GeNç KaRTaL
21.Nisan.2007, 17:22
Hakemler art niyetli ise birileri kollanıyorsa bırakalın durdursunlar ligi ne anlamı varki nede olsa ayağını kaydırırlar Fb'nin o zaman

ForsakeN
21.Nisan.2007, 17:28
Lider olan bir takım, bunca hafta penaltı almıyorsa bu tartışılır. Sen orta sıralarda veya alt sıralarda bir takım olursun, penaltı verilmez normaldir, zaten atak yapamıyorsundur.

Şimdi hakemler verdi, demek ki art niyetli değiller yorumu kusura bakmayın bence komik. Gördük geçen maçlarda art niyet var mı yok mu! Ofsayt deniyor, varsa vereceksin, vereceksin ki seni konuşmayalım. Sen gördüğünü çalamıyorsan, veremiyorsan zaten iyi hakem değilsindir. Biz de hakemlerimizn iyi olmadığını söylüyoruz zaten.

Geçen haftalarda da konuşuluyordu, konuşuluyorduk penaltı verilmiyor diye. Ama yine verilmeyen pozisyonlar oldu, o zaman istediler de verildi yorumu da komik oluyor yine bence.

Şimdi 1 penaltı verildi ya, artık işte penaltınız verildi susun yorumları başlar, verilmeyenlerden doğan kayıplar unutulur.

Neyse konu sapmasın, dün iyi mücadele vardı sahada. Alex direğe atmasaydı daha da farklı bitebilirdi, önümüzde BJK maçı var, onu da yenip bu havayla hem kupayı, hem şampiyonluğu almalıyız...
Aynen katılıyorum.Nasıl yani bir hakem art niyetli değil diye diğer hakemler de mi art niyetli değil ? :D. Her hakem farklı tüm maçları aynı hakem yönetmiyorki :)

El Comandante
21.Nisan.2007, 17:29
Simdi hakemleri kimse begenmiyor Türkiye´de.Galatasaray hakemler tarafindan en cok puani giden takim.Cok canimiz yandi,ama birgüne birgün Ulusoy istifa demedik.Bahane etmedik bunu,insandir onlar da yanlis karar verebilirler dedik.Ama görüyorum ki sezon basindan beri 2-3 tartismali penalti pozisyonu olmasina ve bunlardan sadece 1 tanesinin %100 penalti pozisyonu olmasina ragmen fbliler Türkiye´yi ayaga kaldirdi.Ulusoy istifa dendi vs.Bu yüzden fb yöneticileri cikti aciklama yapti,bazi hakemlerin istifasini istedi.Nedeni penaltilari verilmiyormus diye.Hangi penaltin %100 ki?(Semihin pozisyonu disinde)Bu konusmalardan sonra hakemler baski altinda kaldi ki fbnin sezon basindan beri verilen ilk penaltisi ofsayt oldugu halde es gecilmistir.Bu da kaniti!

Sen konusma yapacaksan,ilk basta kendi oyuncularini,teknik direktörünü sorgulayacaksin,neden bu takim iyi oynamiyor diyeceksin.Fenerbahce sanki bu sene iyi mi oynuyor?Hakemleri bahane ediyorsunuz.Yapmayin allah askina.Ilk basta Zico,ve sonra oyuncularda kabahati aramaniz lazim.Igneyi kendine,cuvaldizi baskasina hesabi...

Sekopej
21.Nisan.2007, 17:29
Eray'cım önceki mesajlarımda bir yerde belirtmiştim. Ben araştırmadım ama geçen hafta televizyonda 7 pozisyon gösterildi penaltı olabilecek. Önceden yazdığım gibi, GS sanırım 6 penaltı kullandı ve belki 3-4 tane de penaltısı verilmedi. Fenerbahçe'ye de en azından bu 7 pozisyondan 2-3'ü verilmiş olsa bu kadar isyan olmazdı. En basiti Martinez'in tekmesi.

Hakemler tabi ki hata yapacak, hatasız kul olmaz. Geçen senelerde GS-BJK taraftarı değil miydi hakemler FB'yi kolluyor diyenler. Elle atılan golleri veremiyor diyenler. Siz diyorsunuz ki hakemler FB'yi kolluyor o zaman sorun yok ama aynı hakem FB aleyhine oldu mu yapmaz. Zamanında eğer FB'yi kolladılarsai demek ki kollama işini yapıyorlar, şimdi de başkalarını kolluyorlar. Yani hakemlerimiz berbat durumda...

TheCure
21.Nisan.2007, 17:32

sölediklerine katılıyorum ama penaltı olan pozisyonların pnelatı verilmemesi rakip takımlarara gereksiz penaltılar verilince insan isyan noktasıma geliyor
en bariz penaltı verimedi mesela:sakarya feberbahçe maçında martinez semih'e uçan tekme:):) attı ama hakem kart bile vermedi bunu gibi pozsyonlara penaltı verilmeyince çok konuşuluo tabi

Sekopej
21.Nisan.2007, 17:32
Sen konusma yapacaksan,ilk basta kendi oyuncularini,teknik direktörünü sorgulayacaksin,neden bu takim iyi oynamiyor diyeceksin.Fenerbahce sanki bu sene iyi mi oynuyor?Hakemleri bahane ediyorsunuz.Yapmayin allah askina.Ilk basta Zico,ve sonra oyuncularda kabahati aramaniz lazim.Igneyi kendine,cuvaldizi baskasina hesabi...

Ben bunu da anlamıyorum, biz zaten takımımızı eleştiriyoruz. Geçen haftaki maç konusunda da yazıldı bu, oradaki yorumlara bakarsanız yine verilmeyen 1 penaltı pozisyonu vardı ama yorumlarda ilk olarak oynanan oyun belirtildi. Sen böyle oynarsan penaltı verilse ne olur, verilmese ne olur dendi. Biz kendi hatalarımızı görüp eleştiriyoruz, bu konuda şüpheniz olmasın...

(Yazının ilk bölümünü alıntılamadım, çünkü cevap verirsem olay daha da uzayacak)

ForsakeN
21.Nisan.2007, 17:34
Simdi hakemleri kimse begenmiyor Türkiye´de.Galatasaray hakemler tarafindan en cok puani giden takim.Cok canimiz yandi,ama birgüne birgün Ulusoy istifa demedik.Bahane etmedik bunu,insandir onlar da yanlis karar verebilirler dedik.

neden demediğinizi ben söyleyeyim.Çünkü sezon başından Canaydın Ulusuy'un istifası için imza verene kadar Ulusoy sizin yani Canaydın'ın dostuydu.Sizin yanınızda olan birini neden istifaya çağırasınız ki ?

El Comandante
21.Nisan.2007, 17:36
Ben bunu da anlamıyorum, biz zaten takımımızı eleştiriyoruz. Geçen haftaki maç konusunda da yazıldı bu, oradaki yorumlara bakarsanız yine verilmeyen 1 penaltı pozisyonu vardı ama yorumlarda ilk olarak oynanan oyun belirtildi. Sen böyle oynarsan penaltı verilse ne olur, verilmese ne olur dendi. Biz kendi hatalarımızı görüp eleştiriyoruz, bu konuda şüpheniz olmasın...

(Yazının ilk bölümünü alıntılamadım, çünkü cevap verirsem olay daha da uzayacak)

Serkan abi Nihat Özdemir cikti,hakemler hakkinda neler neler dedi,ama kendi oyunculari ve teknik direktörü hakkinda 1 kelime bile konusmadi.Bu sene iyi oynamiyoruz demedi.Ben bundan bahsediyorum.

Andriy sana cevap bile vermeyecegim.Ulusoy bizim tarafimizda diyorsun,en cok cezalari,hakem hatalarini biz gördük ;;)

Sekopej
21.Nisan.2007, 17:40
Basına denmiyor olabilir, belki de basın sormuyor olabilir. Bu sene oynadığınız oyunu yorumlar mısınız diye ama içlerinde konuştukları, tartıştıkları kesin ki, kötü giden zamandan sonra takımda bir değişiklik oluyor ve kadroda birkaç kişi değişiyor.

Sonuç olarak mücadele etmeden şampiyon olamazsın bu kesin. Kalan maçlarda FB çıkar paşalar gibi oynarsa, isterse 100 penaltısı verilmesin yine şampiyon olur ve ben de olacağına inanıyorum zaten...

ForsakeN
21.Nisan.2007, 17:42
Andriy sana cevap bile vermeyecegim.Ulusoy bizim tarafimizda diyorsun,en cok cezalari,hakem hatalarini biz gördük ;;)
Ne zamandan beri hakem hataları sizin başınızı yakmaya başladı.Siz onun istifa için imza verdikten sonra.Demekki neymiş ulusoy'un yanında olmassanız canınız yanıyor.Fenerbahçe 9 seneye yakındır Ulusoy'un karşısında duruyor.Halimizi düşün ;) :)

GeNç KaRTaL
21.Nisan.2007, 17:43
Verilmeyen penaltıların ardından sonra ar niye aramak birilerin amcası var demek en kolay olanı zaten neden takımını eleştirsinki

El Comandante
21.Nisan.2007, 17:44
Daha sezonun ilk macindan basladi hakem hatalari bizim acimizdan :)

Yani Ulusoy´un gitmesi icin verdigimiz imzadan önce...

ForsakeN
21.Nisan.2007, 17:47
Daha sezonun ilk macindan basladi hakem hatalari bizim acimizdan :)

Yani Ulusoy´un gitmesi icin verdigimiz imzadan önce...

Belki vardı ama kasıtlı değildi.Son zamanlarda çok olmaya başladı .Hem Fb hem GS açısından

Sekopej
21.Nisan.2007, 17:56
Geriye dönüyoruz ben de Burak'ın elle gol attığı pozisyonu mu gündeme getireyim şimdi?;)

Bu konu bu tartışmaların yapılacağı konu değil, bundan sonra konu harici atılan mesajlar silinecektir, bilginize.

Şunu konuşalım; Tuncay mükemmel bir gol attı, uzun zamandır böyle güzel bir gol görmemiştim. Aurelio yine sessiz sedasız görevini yaptı, Appiah düzelince acaba Tümer yedeğe mi geçecek, yoksa Deniz mi yedek olacak? Golden sonraki Tuncay Tümer sevinci hakkında ne düşünüyorsunuz, benim çok hoşuma gitti o görüntü...

GeNç KaRTaL
21.Nisan.2007, 17:57
Tuncay'ın gol benimde çok hoşuma gitti açıkcası

uAburak89
21.Nisan.2007, 18:00
Hakkını vermek lazım, güzel bir gol atmış ..

ForsakeN
21.Nisan.2007, 18:02
Bence Appiah iyileşince Denizin yerine oynayacak.Çünkü Appiah sağda oynayamıyor.Tümer solda gayet başarılıydı dün.Tuncay'da sağ kanatta fena değildi.Deniz de kötü oynadığına göre Appiah Denizin yerinde oynar

GeNç KaRTaL
21.Nisan.2007, 18:02
Ama pozisyonun gelişimi biraz bala olmuş gibi Tuncay ilk pozisyonda çok kötü vurdu o top gitti Tümer'e müthiş bir pas oldu:D

Sekopej
21.Nisan.2007, 18:05
Aslında ilk pozisyonda Tümer, Kezman'a pası gönderi ama araya defans girdi ve Kezman iyi vuramadı, dışarı giden topa Tuncay yetişip hiç bakmadan gönderdi topu ve top da gitmesi gereken en iyi adama gitti, Tümer'e.:D O da iyi ortaladı, defans dokunmasa yine Kezman'ın önüne düşebilirdi top ama defans dokundu ve top Tuncay'a geldi. Tuncay ilk aldığın öyle vurmayı planladığını sanmıyorum, topu düzelteyim derken o pozisyon oldu ve güzel dönüş ve vuruşla golü buldu.:)

El Comandante
21.Nisan.2007, 18:06
Tuncay´in pozisyonu da ofsayt desem dalarmisiniz bana :p

Tümer,Kezman´a orta acarken Kezman ofsayttaydi,ama gaziantepli oyuncu kafayi vurunca top tuncaya geldi,sonra Kezman ofsayttan cikti :)Yani biraz sans,gaziantepli futbolcu kafayi vurmasa kezmana gelecek ve ofsayt nedeniyle o atak gececekti :)

Sekopej
21.Nisan.2007, 18:10
Ona hiç dikkat etmemiştim o pozisyonda. Top Kezman'a gitmediği için de orasını göstermedi kameralar, bilemeyeceğim yani.:)

El Comandante
21.Nisan.2007, 18:12
Ben pozisyonlara cok dikkatli bakan biriyim :D Zaten maci izleyince tuncayin golünün öncesinde dedim bu pozisyonda ofsayt kokusu var.%100 futbolda gördümki ofsayt ama iste gaziantepli futbolcu vurdu topa,keske vurmasaydi :D

yusufislam
21.Nisan.2007, 19:12
Serdar'in 3ncu kaleci oldugunu GOZ ONUNDE TUTMAYIN cunku onunde iki tane en iyi TURK KALECILER var!! o yuzden yilmadi ve calisti bu arada

fm arastirmacilari artik su serdari duzgun bi sekilde yaparlar, volkandan 1 yas buyuk ve POTANSIYELI daha iyi sanki!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gercekten dunyada onun gibi bir oyuncu daha varmi?
kafa golu atiyor, vole atiyor,
son cizgiye kadar topu ayni hizda tasiyor 120 dakika full kosuyor,
bir bakiyosun cizgiden top cikariyor,
bir bakiyosun tum atak oyunculari ondeyken (o da olmali)
ama o defansta 3ncu gobek defansi gibi kademeye giriyor,
ters kademeye giriyor,
bir bakiyosun defansif orta saha oluyor,
bi bakiyosun sol bek umit ozatin topla ustune giden rakip sag acigin hemen arkasinda olup bitip topu kapiyor bu sefer kendisi bir full back gibi birden sol acik oluyor,
bu da yetmiyor birden sag acik oluyor,
yetmiyor forvet oluyor,
yetmiyor central defans gibi ters kademe yapiyor,
yetmiyor teselli ediyor,
yetmiyor cildiriyor,
yetmiyor dovunuyor,
yetmiyor sagada yemedik dekme birakmiyor, yetmiyor her tarafta bitiyor, biliyormusunuz bu YETMIYEN INSAN KIM!!!

T U N C A Y S A N L I

eGowiCh
21.Nisan.2007, 19:43
Arkadaşlar hakemlerde insan değil mi? Hata yapamazlar mı? Gözlerinden kaçmış olamaz mı? Yoook hiç olur mu öyle şey, onlar kim ya?

Bu haftalarda kaç kere penaltınız verilmedi bana söylermisiniz? Ayrıca kulüplerimizden penaltıları es geçilen sadece sizin takımınız değil bunuda hatırlatırım. Diğer kulüplerimiz ne yapsınlar? Onlarda mı çıkıp "aaa bizim penaltımız verilmiyor olmuyor amaaa" diye açıklama yapsınlar..

Penaltınız verilmeyince "Ulusoy İstifa" oluyor. Bu saçmalığı bana açıklarmısınız peki? Ulusoy taraf mı tutuyor? Ulusoy Fenerbahçe'ye karşı mı?

Hakemler de insan, hata yapabilirler, ama hata yapılmayacak kadar bariz pozisyonlarda hata yapıyorlarsa bunun altında art niyet ararım. En basitinden bir örnek vereyim. Beşiktaş-Ç.Rizespor maçının sonlarına doğru Baki hakemin yarım metre dibinde rakibine kasıtlı olarak çelme takıyor, sarı kartı da var üstelik ama sarı kart görmüyor. İkinci sarı karttan atılsa Fenerbahçe ile oynanmış olan Türkiye Kupası maçında forma giyemeyecekti.

Eğer hakemler penaltılarımızı vermiyorlarsa elbette Ulusoy'u istifaya çağıracağız, çünkü tepede o var, federasyon başkanı o. Bariz hatalarına rağmen FIFA kokart alan ve halen kokartı bulunan Kuddusi Müftüoğlu'na FIFA kokartı kim verdi sanıyorsunuz? Ha olur da hakem hata yapar, federasyon ve gerekli yerler hakemin cezasını verir, sesimizi çıkarmayız, ama ceza verilmiyorsa da en baştaki adamı suçlu ilan ederiz.

Simdi hakemleri kimse begenmiyor Türkiye´de.Galatasaray hakemler tarafindan en cok puani giden takim.Cok canimiz yandi,ama birgüne birgün Ulusoy istifa demedik.Bahane etmedik bunu,insandir onlar da yanlis karar verebilirler dedik.Ama görüyorum ki sezon basindan beri 2-3 tartismali penalti pozisyonu olmasina ve bunlardan sadece 1 tanesinin %100 penalti pozisyonu olmasina ragmen fbliler Türkiye´yi ayaga kaldirdi.Ulusoy istifa dendi vs.Bu yüzden fb yöneticileri cikti aciklama yapti,bazi hakemlerin istifasini istedi.Nedeni penaltilari verilmiyormus diye.Hangi penaltin %100 ki?(Semihin pozisyonu disinde)Bu konusmalardan sonra hakemler baski altinda kaldi ki fbnin sezon basindan beri verilen ilk penaltisi ofsayt oldugu halde es gecilmistir.Bu da kaniti!

Sizin hangi maçta canınız yandı hakemlerden dolayı? Elbette olmuştur hakem hataları ama maçın skoruna tesir edecek büyüklükte olmamıştır. Söylersen eğer şu şu penaltımız verilmedi, şu şu oldu diye üzerinde tartışırız.

7 penaltımız var sezon başından beri verilmeyen, %100'lükleri söylemiştim zaten daha önce. Bu penaltı olayını geçtim, oyuncularımıza verilen cezalar, yöneticilerimize verilen hak mahrumiyetleri, rakip takım oyuncusu 1 maç ceza alırken bizim oyuncumuzun 3 maç ceza alması gibi birçok olay var federasyonu istifaya çağırmamızın sebebi...

Dünkü maçtaki pozisyon da bana göre ofsayt değil, izledim pozisyonu, arkadaki Gaziantepsporlu bozuyor ofsaytı. Tabi tam görememiş de olabilirim, tekrar izleriz yarın spor programlarında. İnternetten izleyebildim pozisyonu.

Biz kendi futbolumuzu ve oyuncularımız eleştiriyoruz. Geçen haftaki maç için neler yazdım ben, takımımı ve oyuncularımı eleştirdim, Zico'yu eleştirdim, yönetimi eleştirdim. Sen merak etme, biz gerektiğinde gerekli eleştirileri yapıyoruz.

Aziz Yıldırım Santra'ya katıldığında "Tamam, biz şu an iyi futbol oynamıyoruz ama federasyonun da çifte standart yapmaması lazım." demişti. Başkanımız da Santra'ya katıldığı zaman futbolumuzu eleştirmişti.

El Comandante
21.Nisan.2007, 19:59
3.Hafta Galatasaray-Vestel Manisaspor:
1) Necati'nin ikinci yarıdaki % 100'lük penalıtısı verilmedi
2) Hakan Şükür'ün çekilmesi % 100'lük bir penaltı daha ama verilmedi
3) Ayhan'ın asisti, İliç'in % 100'lük golü kesiliyor ofsayt diye,ama alakasi yoktu...

4. hafta, Galatasaray - G.Antepspor:

1- İliç'in %100'lük penaltısı verilmedi.
2- Art niyetinden dolayı Antep'in en az 3/4 kartlık hareketini es geçti, kart vermedi.
3- Nizami bir golümüz ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Antep'in 2. golü tartışılabilir.

9. Hafta Galatasaray - Ankaragücü
Hakem olmasa da yan hakemin 2 metre ofsayttan verdiği gol sebebiyle giden 2 puan.

16. hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | Hakem: Selçuk Dereli

Son dakikada Önder'in elle kestiği top, verilmeyen %100 penaltı
Lugano'ya ikinci yarının başında verilmeyen kırmızı kart
Deniz Barış'ın, Sabri'nin ayağını kırmaya yönelik tekmesi, kırmızı kart
Alex'in kendini 3/4 kere yere atması, verilmeyen sarı kartlar

Daha niceleri var,sahaya kapali bicak atmamizdan dolayi gelen saha kapatma falan.Ama yeri burasi degil.Ilerde tartisiriz bunlari ;;)

GeNç KaRTaL
21.Nisan.2007, 20:15
Hakemler de insan, hata yapabilirler, ama hata yapılmayacak kadar bariz pozisyonlarda hata yapıyorlarsa bunun altında art niyet ararım. En basitinden bir örnek vereyim. Beşiktaş-Ç.Rizespor maçının sonlarına doğru Baki hakemin yarım metre dibinde rakibine kasıtlı olarak çelme takıyor, sarı kartı da var üstelik ama sarı kart görmüyor. İkinci sarı karttan atılsa Fenerbahçe ile oynanmış olan Türkiye Kupası maçında forma giyemeyecekti.

Eğer hakemler penaltılarımızı vermiyorlarsa elbette Ulusoy'u istifaya çağıracağız, çünkü tepede o var, federasyon başkanı o. Bariz hatalarına rağmen FIFA kokart alan ve halen kokartı bulunan Kuddusi Müftüoğlu'na FIFA kokartı kim verdi sanıyorsunuz? Ha olur da hakem hata yapar, federasyon ve gerekli yerler hakemin cezasını verir, sesimizi çıkarmayız, ama ceza verilmiyorsa da en baştaki adamı suçlu ilan ederiz.

Sizin hangi maçta canınız yandı hakemlerden dolayı? Elbette olmuştur hakem hataları ama maçın skoruna tesir edecek büyüklükte olmamıştır. Söylersen eğer şu şu penaltımız verilmedi, şu şu oldu diye üzerinde tartışırız.

7 penaltımız var sezon başından beri verilmeyen, %100'lükleri söylemiştim zaten daha önce. Bu penaltı olayını geçtim, oyuncularımıza verilen cezalar, yöneticilerimize verilen hak mahrumiyetleri, rakip takım oyuncusu 1 maç ceza alırken bizim oyuncumuzun 3 maç ceza alması gibi birçok olay var federasyonu istifaya çağırmamızın sebebi...

Dünkü maçtaki pozisyon da bana göre ofsayt değil, izledim pozisyonu, arkadaki Gaziantepsporlu bozuyor ofsaytı. Tabi tam görememiş de olabilirim, tekrar izleriz yarın spor programlarında. İnternetten izleyebildim pozisyonu.

Biz kendi futbolumuzu ve oyuncularımız eleştiriyoruz. Geçen haftaki maç için neler yazdım ben, takımımı ve oyuncularımı eleştirdim, Zico'yu eleştirdim, yönetimi eleştirdim. Sen merak etme, biz gerektiğinde gerekli eleştirileri yapıyoruz.

Aziz Yıldırım Santra'ya katıldığında "Tamam, biz şu an iyi futbol oynamıyoruz ama federasyonun da çifte standart yapmaması lazım." demişti. Başkanımız da Santra'ya katıldığı zaman futbolumuzu eleştirmişti.
Egemen Serkan abi bundan sonra maç ile ilgili olmayan mesaj atmayın demişti ama:rolleyes:

Del Piero_10
21.Nisan.2007, 20:15
Bitmiş bir maçın başlığında tüm sezon boyunca yapılmış hakem hatalarını tartışmaya gerek yok.