Log in

View Full Version : Beşiktaş'ta ikinci Nouma vakası

crazzy
17.Nisan.2007, 14:46
Kalesini 562 dakika kapatan Runje, Sakarya'da Cangele’ye yenildi ve çıldırdı. Cangele'yle tartışan Hırvat kaleci, ilginç hareketler yaptı...

Kalesini 562 dakika kapatan Runje, Sakarya'da Cangele’ye yenildi ve çıldırdı. Cangele'yle tartışan Hırvat kaleci, ilginç hareketler yaptı. Hırvat kaleci Sakaryaspor tribünlerine eliyle iki yapıp, ‘ikinci lige gidiyorsunuz’ diyerek tahrik etti, ev sahibi taraftarların küfürleri üzerine tribünlere Nouma gibi cinsel organını göstererek ortamı gerdi.

Cangele tahriği

Runje’nin sinirli tavırlarının da bir nedeni vardı... 85. dakikada Siyah-Beyazlı fileleri havalandıran Cangele, top oyunda yokken Runje’ye tükürdü. Arjantinli yıldız daha sonra da yine topsuz alanda Hırvat file bekçisine sert bir müdahalede bulundu. 90 dakika bitiminde Runje’ye el hareketiyle hakarette bulunan Cangele’ye Hırvat file bekçisi eliyle iki işaretini yapıp ikinci lige düştüklerini ima edip karşılık verdi.

Beşiktaş kalecisinin Sakaryaspor maçında yaptığı hareketlerin gözlemci ve hakem raporunda yer almaması, Fenerbahçe yönetiminde tepkiye neden oldu.

‘Gözleri kör olmuş’

Sakaryaspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın son bölümünde ve 90 dakikanın bitiminde Siyah-Beyazlı ekibin kalecisi Runje’nin rakip takım oyuncularıyla taraftarına yaptığı hareketlerin raporlarda yer almaması, Fenerbahçe’de büyük tepki doğurdu. Sarı-Lacivertli yöneticiler, Hırvat kalecinin yaptıklarının herkesin gözü önünde gerçekleştiğini belirterek, “Herhalde maçın hakemleri ve gözlemcilerinin o anda gözleri kör oldu. Yoksa olayı görürlerdi'' diye alaylı bir tepki gösterdi

Omerdinho
17.Nisan.2007, 14:55
fotolar fenerbahcenin resmi sitesindede var fakat sansürlü bende bunlar bunu neden sansürlemis diyordum :)

Del Piero_10
17.Nisan.2007, 14:57
fotolar fenerbahcenin resmi sitesindede var fakat sansürlü bende bunlar bunu neden sansürlemis diyordum :)

Fenerbahçe'nin resmi sitesinde niye var:confused:

Noz
17.Nisan.2007, 15:03
fenerliler en ufak seyi sitelerine koyuyorlar yoneticiler en ufak biseyde aciklama yapiyor eyleme gececek yer ariyorlar basini arkalarina almaya calisiyorlar bu arada runje ye gelince de ceza almasi lazim ha taraftarlarin kendisiyle surekli dalga gecmesine sinirlendi nouma dan farkli olarak cunku taraftarlar dalga gecme amacli golden mac bitimine kadar runje diye bagirdilar ondan once de bi suru hakaret etmislerdi besiktasa ama gene de kendini kontrol etmesi gerekiyordu

Bugra19o3
17.Nisan.2007, 15:04
ceza verilsin diyedir...kesin verilecektir bence...

the_imam912
17.Nisan.2007, 15:04
Runje o sıra çok sinirlenmiştir..

El Barto
17.Nisan.2007, 15:18
Runje'nin yaptıkları doğru değil ve ceza alacak sanırım ama Cangele enaz 2 katı fazla ceza almalı Runje'den.Futbolcular kendilerine hakim olmalılar ancak insan bazen dayanamıyor.

Sekopej
17.Nisan.2007, 15:42
Raporlara yazılmadığı için bir ceza verileceğini sanmıyorum. Ayrıca BJK taraftarı yaptı o tezahuratı. Runje gol yediğinde de öyle bağırıyorlardı, kendi takımın bağırırsa rakip takımın da bağırması anormal değil bence. Runje de yapılanlardan tabi ki etkilenmiştir ama kendine hakim olmalıydı. Ceza çıkmaz, boşuna beklemeyelim.

Omerdinho
17.Nisan.2007, 15:54
Fenerbahçe'nin resmi sitesinde niye var:confused:

yetkililer yapilanlari görmezden gelip rapora bile eklememisler... bize nasil ceza geliyorsa onlarada gelmeli..

FeYYaz1989
17.Nisan.2007, 16:32
Sakaryasporluların Runje'yi ne kadar tahrik ettiğini ve o Cangele denen futbolcu bozmasının yaptıklarını gördükten sonra Runje az bile yaptın diyorum.
Beşiktaş'ta Runje ceza alırsa kimin işine gelicek bir düşünelim bakalım,Murat Şahin'de sakat.Kaleye alt yapıdan biri geçecek büyük ihtimalle.Herhalde Sakaryaspor'un işine yaramaz artık,Franco Cangele maçtaki hareketlerinin sebebini acilen açıklamalı bence.

Burak Duran
17.Nisan.2007, 16:38
olaya feyyazın açısından bakarsak işler iyice karışır amaç oysa yani ayıp denir buna... 2 haftadır fenerliler yırtınıyorlar ama ondan önceki hafta luganonun atılmamasına kimse sesini çıkarmıyor. Ha bu hareketi runje değilde atıyorum m.sedef yapsaydı fenerliler sitelerine koyarmıydı? ben hiç sanmıyorum feyyazın dediği gibi runje oynamazsa kaleye paftan oyuncu geçicek buda fenerin işine gelicek

Fıratcan Alçınkaya
17.Nisan.2007, 17:24
Gözlemci raporunda yokmuş ceza gelmez büyük ihtimalle....

nart_susruko
17.Nisan.2007, 17:37
dün gece santra programında da bu konu konuşuldu fakat video falan yoktu foto ile yorum yapıyorlardı..

runje'ye değilde asıl cangele'ye ceza verecekler mi acaba :roll:

Fıratcan Alçınkaya
17.Nisan.2007, 18:03
Runje PFDK'ya sevkedildi
Beşiktaş kalecisi Runje, Sakaryaspor maçında yaptığı hareket nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevkedildi.

uAsamet91
17.Nisan.2007, 18:17
Pfdk ya verilmis gecmis olsun bence buyuk bi ceza gelir bulent atamna 22 verilmisti bu daha kotu bence