View Full Version : Akın'ın İnadı İnat!
Bugra19o3
17.Nisan.2007, 15:09
Akın'ın inadı inat!
Beşiktaş'ta oyundan alındığı için Teknik Direktör Jean Tigana'yla tartışan ve kadro dışı bırakılan İbrahim Akın, Fransız teknik adamdan kesinlikle özür dilemeyeceğini söyledi. Lig TV'de yayınlanan habere göre Tigana ile arasını bulmak için giden takım kaptanları İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'la konuşan Akın, "Hayır özür dilemeyeceğim. Menajerime benimle ilgili olarak ağıza alınmayacak ifadeler kullandı. Bana sürekli haksızlıklar yaptı" dedi.
Kendisini kimsenin kararından döndüremeyeceğini ifade eden İbrahim Akın, "Değil, Başkanımız Yıldırım Demirören, benim bu günlere gelmemi sağlayan annem bile barışmamı istese kesinlikle özür dilemem. Beni hiç kimse kararımdan vazgeçiremez. Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyorum. Eğer sezon sonu o gitmezse, ben Beşiktaş'tan giderim" diye konuştu.
17.04.2007
Kaynak : Sporx.com
:( tigana gitsin o zaman seneye ya ben ibrahim akini tiganaya tercih ederim
Bugra19o3
17.Nisan.2007, 15:14
"İ. Akın keşke oynasa"
Sakaryaspor önünde kritik bir kayıp yaşayan Beşiktaş'ta Matias Delgado çarpıcı açıklamalar yaptı. Disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan İbrahim Akın'ın durumuna üzüldüğünü söyleyen Tangocu, "İbrahim çok yetenekli bir isim. Tam olarak olayın iç yüzünü bilmiyorum ancak futbol olarak baktığımda onun gibi bir oyuncunun bize güç katacağını söyleyebilirim. Keşke Sakarya'da aramızda olsaydı. Kesinlikle fark yaratabilecek yeteneklere sahip" ifadesini kullandı.
'Futbol bir oyun'
"Türkiye'de olaylar günlük yaşanıyor" diyen Delgado, "Olayların abartılması bize büyük zarar veriyor. Fenerbahçe'yi kupada 1-0 yendik, herkes bizi şampiyon ilan etti. Oysa kupada rövanş, ligde de 6 maç var. Bizim çalışmaktan ve kazanmaktan başka yolumuz yok. Çok çalışıp, az hata yapan kazanır" diye konuştu. Almanya, İspanya ve İngiltere gibi ülkelerde de büyük bir yarış olduğuna dikkat çeken Delgado, "Bu bir oyun. Keyif almaya bakalım" diyerek taraftarlara mesaj gönderdi.
the_imam912
17.Nisan.2007, 15:18
hımm Akın çok gol kaçırıyor ama iyi futbolcu
El Barto
17.Nisan.2007, 15:21
İyi futbolcu ancak disiplinsiz bi oyuncu olduğunu düşünüyorum İbrahim'in.Bir oyuncu için bence teknik direktör gönderilmez.Ben Tigana'nın asla gönderilmesinden yana değilim ve Tigana'ya sonuna kadar güveniyorum.Yönetimde böyle yapmalı ve özür dilemeyecekse İbrahim gönderilmeli en kısa zamanda.
Ilhan
17.Nisan.2007, 16:03
İbrahim Akın Tuncay'ın sol ayaklı versiyonu. Gidişi Beşiktaş'a çok şey kaybettirebilir. Onu futbol profesörü Lucescu getirmişti. Kumaşı belli ama gururu onun gideceğini söylüyor...
FeYYaz1989
17.Nisan.2007, 16:26
Giderse hiç üzülmem.Zaten geldiğinden beri ısınımadım İbrahim Akın'a.
Özellikle Tümer'le birlikte Ailton'a yaptıkları,bütün parasını kumarda kaybetmesi ve bu sene topa vuramayacak durumda olması ile gidişi bence Beşiktaş'a hiç bir şey kaybettirmez.
Fıratcan Alçınkaya
17.Nisan.2007, 17:22
Hayatımın en önemli şeyi at yarışı oynamk diyen bir adamdan arkadaşı gol atınca üzülen bir adamdan futbolcu olmaz...
TR.CaPTaiN
17.Nisan.2007, 17:24
Beşiktaş zararlı çıkar İbrahim'in ayrılmasından.
El Barto
17.Nisan.2007, 17:27
Beşiktaş zararlı çıkar İbrahim'in ayrılmasından.
Ne zararı arkadaşım zaten birşey verdiği yok takıma artık bu saatten sonrada süper bir transfer yapamaz bence satabildikleri en yüksek fiyata satsınlar.
Ne zararı arkadaşım zaten birşey verdiği yok takıma artık bu saatten sonrada süper bir transfer yapamaz bence satabildikleri en yüksek fiyata satsınlar.bu sene onemli oyuncularimizin gitmesinin zararini fazlasiyla gorduk (sergen gibi) ve bu zarar dewam edecek
El Barto
17.Nisan.2007, 17:40
bu sene onemli oyuncularimizin gitmesinin zararini fazlasiyla gorduk (sergen gibi) ve bu zarar dewam edecek
Akın'ın bir yararı yokki gittiğinde zararını görelim.
Memedov
17.Nisan.2007, 17:42
İbrahim Akın çok süper bir oyuncu Tigana onu değerlendiremedi.
Akın'ın bir yararı yokki gittiğinde zararını görelim.o konuda haklisin ;) ama simdi oynasa faydali olur su anda zaten zarardayiz ;) zarar dewam edecek.... tigana daha çok yetenekli oyuncuyu kazanamıcak belki de bulamıcak öyle oyuncu... (gitti burak ı getirdi güleç i getirdi fahri yi getirdi bişey kazandıramadı bi serdar tuttu...) bi de burak ta inat etti ama burak hiçbişey yapamıyor ibrahim akın da niye etmiyor adama gıcığı var nedense...
El Barto
17.Nisan.2007, 17:56
o konuda haklisin ;) ama simdi oynasa faydali olur su anda zaten zarardayiz ;) zarar dewam edecek.... tigana daha çok yetenekli oyuncuyu kazanamıcak belki de bulamıcak öyle oyuncu... (gitti burak ı getirdi güleç i getirdi fahri yi getirdi bişey kazandıramadı bi serdar tuttu...) bi de burak ta inat etti ama burak hiçbişey yapamıyor ibrahim akın da niye etmiyor adama gıcığı var nedense...
Demekki önyargılı değil Burakta inat ediyor falan Güleç süperdi biara sorun topçularda bence.
Demekki önyargılı değil Burakta inat ediyor falan Güleç süperdi biara sorun topçularda bence.önyargılı olması gereken yerde önyargılı davranmıyor önyargılı olmaması gereken yerde önyargılı davranıyor :zuhaha burak sadece kötü oynamıyor rakibe kasti tekmeler atıyor kendini zırt pırt yere atıyor hakemle konuşup duruyor....
El Barto
17.Nisan.2007, 18:04
önyargılı olması gereken yerde önyargılı davranmıyor önyargılı olmaması gereken yerde önyargılı davranıyor :zuhaha burak sadece kötü oynamıyor rakibe kasti tekmeler atıyor kendini zırt pırt yere atıyor hakemle konuşup duruyor....
Burak konusu ayrı zaten ama Akında kendine hiç bakmıyor .
Burak konusu ayrı zaten ama Akında kendine hiç bakmıyor .yani özetle değinmek istediğim bence en az akın kadar tigana nın da hataları var...
TR.CaPTaiN
17.Nisan.2007, 18:18
Beşiktaş'a ilk geldiğinde açıklaması vardı gece hayatı var demesinler diye annemle kalıyorum diye. Gece hayatı var mıdır yok mudur bilemem İbrahim Akın özellikle Altay'dayken çok iyi oyuncuydu Beşiktaş'a ilk geldiğinde de iyi oynadı ama Tigana ile yıldızları bu gidişle barışmayacak.
Omerdinho
17.Nisan.2007, 19:48
akin kendi kendini bitirdi.
FeYYaz1989
17.Nisan.2007, 22:15
İbrahim Akın çok süper bir oyuncu Tigana onu değerlendiremedi.
İbrahim Akın hiç Tigana'ya suç atmasın.Ondan önce Rıza Çalımbay'da çoğunlukla oynatmıyordu Akın'ı kendisini çok beğenen Vicente Del Bosque'de...
İbrahim konuşacağına çalışsaydı şimdi Arsenal'de oynuyor olacaktı.Bir ara Arsenal scoutlarını göndermişti Akın'ı izlemeleri için.Raporda ne yazıyordu?
"yetenekli ama dağınık, çok top kaybı yapıyor, savunmaya yardım etmiyor, pas vermiyor, güçsüz"
Kaç senedir yok yetenekli çocuk yok genç çocuk ısrar edilsin diyoruz ama vallahi bu adam benim gençliğimi tüketti.
Geçen sene Bobo geldiğinden beri kendini ne kadar ileri götürdü,Gökhan Güleç ise hep yerinde saydı.Burak Yılmaz ikinci ligden gelip ilk 11 oynadı Beşiktaş'ta,geçen sene Gaziantespor'un oynatmadığı Gökhan Güleç her maç banko oynuyordu.Ama gördüğümüz gibi hiç biri futbolunu ileriye götüremiyor.Oynadığı zaman Gökhan Güleç'in de Burak Yılmaz'ın da durumu ortada hatta İbrahim Akın'ın son hali sahada yürüyemiyecek seviyedeydi.
Yani şu an bence Jose Kleberson ile birlikte Beşiktaş'a yakışmayan iki oyuncudan birisidir İbrahim Akın.Giderse hiç üzülmem hatta sevinirim,ben 1 senedir gitsin diyordum zaten.