View Full Version : Oyun Aralarında Verilen Bilgilerin Listesi...
barkinto
17.Nisan.2007, 17:47
Oyun save edilirken yada space butonuna basıldıgında verilen ekstra bilgilerin bir listesi var mı?
Varsa bunu nerden bulabilirim? Oyun kuruldugunda bir yere kayıt falan ediyormu bu cıkacakları yada herhangi bir üye tarafından bu tarz bir bilgi verildimi bilemiyorum ama bana yardım ederseniz cok sevinirim...
İngilizce yada Türkçe olabilir...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cevap yazarsanız sevinirim!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teknik Sorunlar konu başlıgı altında 10 kişi var ama yardım edebilecek yok sanırım. Eger yardım edebilecek biri olursa en kısa zamanda cevabınızı bekliyorum arkadaslar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
10$.... vermekten daha zormu bu sorua cevap yazmak :D
hadi arkadaşlar ya biri mutlaka biliyordur
barahir
17.Nisan.2007, 21:15
Nasıl bir liste istiyorsun.. Eğer sana yardımcı olsun diye istiyorsan bu dil dosyasının içinde mevcuttur.
fm26mer
17.Nisan.2007, 23:04
evet mevcut english.ltc nin içinde var.
barkinto
24.Nisan.2007, 13:00
öncelikle yardım etmek isteyen 2 arkadasada çok teşekkürler:
listeden kastım suydu zaten verilen bilgilerin bir dosya içinde oldugunu tahmin ettigimden dolayı onları bir nevi listelenmiş oldugunu söylemek istemiştim.
örnegin oyunda save ederken görülen bilgilerden : Bir forvet oyuncusunun en verimli olduğu seneler sunlardır... gibi yararlanmak istedim bazıları gerçekten iyi bilgiler ama ingilizce bazen cok hızlı sekilde geçiyor ekrandan ve okuyamıyorum en güzeli bulundukları dosyayı bulup okumak diye düşünmüştüm dil dosyasına bakacagım.
tabi tam yerini bulabilirsem:)
tekrar teşekkürler
Burak Potuk
24.Nisan.2007, 13:22
Bilgisayarım / C / Program Files / Sports İnteractive / Data / Languages / Orada English.ltc var..Yanlız tek sorun ltc uzantısını neyle açabilecek olman.Word vb.. şeylerle açarsan kareler gözükür okuyamassın..
barkinto
24.Nisan.2007, 17:03
yeri gösterdiğin için teşekkürer peki ama .ltc uzantısını nasıl acabilirim??
fm26mer
24.Nisan.2007, 17:24
aradığın program bende var ..Adminler izin verirse sana yollayabilirim
ForeverGs
26.Nisan.2007, 21:22
fm26 programın adını solesen admınler ızın werirse?
barkinto
21.Mayıs.2007, 11:53
yardımcı olursan sevinirim!
barkinto
25.Mayıs.2007, 13:58
yollayabilirsen sevinirim!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
mm sanırım bu konu ya cok gizli yada cok bilinmeyen bi konu yada ben ne demek istedigimi acıklıyamadım 2008 cıkmadan haber yazsaydınız:)
o arada verilen bilgiler oyun için verilen yardım bilgileri ve mesela takım morali düşük o zaman sunu yapın
kaleci su su yaşta en iyi oldugu zamandır gibi bilgileri okumak yararlı olabilir diye düşünmüştüm ama bu gidişle okuyamıyacagım!:)
neyse ben yinede ümitli olayım can sıkmadan ümit kesilmez!
ua_anil
25.Mayıs.2007, 15:43
Sanırım aradığın bilgiler şurada var.Ayrıca programa gerek yok IE açıyor:
....\data\hints\pc\english klasöründeki hints dosyası...
ardatuncer
26.Mayıs.2007, 12:45
ne istediğini anladım.
Bir listesi elimde vardı, bulup sana ulaştırırım ;)
Sekopej
26.Mayıs.2007, 12:53
Bununla ilgili çok güzel şeyler yapacağız yakında arkadaşlar. Biraz sabır, tüm FM severlerin çok işine yarıyacak bir projemiz şu anda yapım aşamasında, en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.
Turksportal her zaman en iyisini yapar, bu konuda da sizleri memnun edecek en iyi çalışmayı şu anda sürdürüyor, bizi takip etmeye devam...:)