View Full Version : Emirhan Kariyeri(İlk takım altınordu)
cefgu
18.Nisan.2007, 01:28
Arkadaşlar ben yeni bir kariyer açtım ve editörden turkish lig b ye koyduğum altınordu ile bu kariyere başlıcam.Ama yarın yazmaya başlıyorum Adamlarımı düzeltmekteyimde.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Klub İsmi:Altınordu
Stadyum:Alsancak
Kapasite:100000(editörden yaptım.)
LaigLeNoiR
18.Nisan.2007, 01:53
Eğer Editör kullanacaksan oyunda da ben takip etmeyeceğim...Kusra bakma...
cefgu
18.Nisan.2007, 02:09
Oyunda editörü kullandım ya şöyle bir şey var editörde Her özelliği 20 yapsan bile hepsi 20 mide olmuyor yani boşuna şey yapma.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet artık Kariyerim Başlıyor.
1 yıl önce ingiltereye gitmiştim.Profesyonel futbolculuk kariyerime son verdiğim zaman orda aldığım menejerlik eğitiminden sonra ülkeme geri dönüyorum.Uçaktan indiğimde beni cep telefonundan Altınordu başkanı aradı.
Başkan:Merhaba Emirhan ben Altınordu'nun başkanıyım.İngiltereden menejerlik kursları aldın ve geri ülkene döndün demek.Bizim boş menejerlik pozisyonumuz var.Acaba O boş menejerliik pozisyonunu doldururmusun?
Ben:Elbette.Klub aramaya başlıcaktım aramadan buldum.
Başkan:Bir gel şu klüb binasına şartları konuşalım.
Ben:Hemen geliyorum.
Klub binası
Başkan:merhaba
Ben:Merhaba işe başlamak için sabırsızlanıyorum.
Başkan:Hadi iyi şanslar.
Ben:sağolun başkanım.
Youngboys ile maçım var sonra anlatırım.
lewo41
18.Nisan.2007, 02:42
editörle ben mersin belediyesini şampiyonlar ligi şampiyonu yaparım :D
cefgu
19.Nisan.2007, 01:03
Arkadaşlar ben daha fazla transfer bütçesi istedim.Vermediler ultimatom denedim beni klubten kovdular bende sinirlendim oyunu sildim.İzmirspor ile başlıyorrum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben evimde balkondan istanbul boğazını izlerken telefon çaldı.Ben telefona baktım.ve izmirspor bbaşkanı çıktı.
başkan:Alo emirhan nasılsın senin bizi iş başvurun vardı.
ben:Evet efendim.
Başkan:Kabul edildin.Yıllık bir kontrat.
Ben:Peki.
Başkan:biletler ayarlandı yarın ilk uçakla buraya geliyorsun 3 seferiyle.
Ben:Tamam.
Kalbim küt küt atıyordu.İşe başlamak için sabırzızlanıyordum.Laptoptaki oyunu oynamaya başladım.
Ertesi gün 3 seferi ile İzmir'e uçtum.Ve işime başladım.Kadromda birbirinden yetenekli futbolcular vardı.Onlar ile idare etmek zorundaydım çünkü oyuncu alamıyacak durumdaydım.Bende serbest transfer alıp onları satmaya karar verdim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama başarılı olamadım ilk hazırlık maçıma 3 gün vardı.
Devamı yarın...
World Hollow o1
19.Nisan.2007, 01:19
Yok olmadı editör varsa güzel olmaz ama yinede senin zevkine bir şey diyemicem,
İnşAllah başarılı olursun.
fm26mer
19.Nisan.2007, 09:57
Oyunda Hile varsa oyunun zevkimi olu
QaaN-07
19.Nisan.2007, 16:02
Keşke editör kullanmasaydın,o zaman oyunun anlamı kalmaz arkadaşım.
Emurafu
19.Nisan.2007, 17:12
kardes tamam takimi aldin lig b ye kim bilir editorden daha neler yaptin bede editor oldugu ucun fazla takip etmem
the_imam912
19.Nisan.2007, 18:19
Tavsiye etmem editör kullanma zevki kalmaz.
cefgu
19.Nisan.2007, 20:24
Arkadaşlar Peki yoğun istek üzerine Burda Editörlü İzmirspor'u değil kendi açacağım Liverpool takımını alıp anlatayım tabi izmirspor'u da kullancam.Ama buraya yazmıcam Ben yeni oyun açıyım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte Hikayeye başlangıcı yapayım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Profesyonel futbolculuk kariyerimi 30 yaşında noktalamış.İngilterede Aldığım menejerlik kursları sonucunda bende safkan bir menejer olmuştum:).Londradaki evimde Laptopla iş ararken bir anda telefonum çaldı.Arayan liverpool sekreteriydi.
Sekreter:Alo Emirhan bey siz misiniz?
Ben:evet benim ne istediniz?
Sekreter:Başkanımızın isteği üzerine Rafae benitez'in yerine sizi getirmeye karar verdik.Tabi kabul ederseniz
Ben:Ben liverpool teklifini kabul etmicem ha siz delirdiniz mi?
Sekreter:O zaman hemen klub binasına gelin.Başkan şartları konuşmak istiyor.
Hemen Liverpool'un klub binasına gittim.
Ben:Ben Emirhan Yurtseven
Sekreter:Başkan hemen sizle görüşçek.Buyrun odaya.
Başkan:Merhaba Emirhan 1 yıllık kontrat ve haftada 7.500 dolar veriyoruz.
Ben:Bu para liverpool gibi bir klub için az değil mi?
Başkan:Kendini kanıtlamalısın öncelikle
Ben:peki
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk maçım soutfhamtom la idi 4 gün sonra idi bu hazırlık maçı.Hemen kadroyu oluşturmaya başladım.
Del Piero_10
19.Nisan.2007, 21:24
Forumdaki diğer kariyer hikayelerini inceleyip baştan ve 1 günde bitmeyecek bir kariyer yazarsan daha güzel olur
cefgu
19.Nisan.2007, 21:43
Arkadaşım ben zaten yaptığım her şeyi buraya yazıyom ama tektek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet maç günü geldi çattı.
İlk maçımdı bu hazırlık maçı olsa bile heycanlıydım.
Başkan:heycanlımısın.
Ben:Evet.
Başkan:Sana güveniyorum git ve ez onları.
Ben:peki.
Stada girdiğimde seyircilerden biri bana laf attı.Ve ben hemen onu dışarı attırttım.ve klubteki odama götürülmesini istedim.Maç başlamak üzereydi.
Maç başlamıştı.
Her iki takımda maça hızlı başladı.Ben tribünden bana laf atan adamı nasıl pataklamayı düşünürken.27 de gol perdesini john arne riise açmış.Ve durum 0-1olmuştu.İlk yarıda başka gol olmadı ikinci yarıda bradley wrigh-philips 52. dakikada durumu 1-1 bir dakika sonra craig bellamy durumu 1-2 yaptı.crouch 54 te attığı gol ile durumu 1-3 yaptı.59 da bu sefer sahneye mohamed sissoko çıktı.Arap bacı lakaplı oyuncum durumu 1-4 yaptı.72 de takım devesi olan crouch gol perdesini kapadı durum 1-5.Oyuncularım harika bir performansla onları yendi.
Arkadaşlar özür dilerim imagehack site kabul etmedi benim resmimi ondan koyamadım çalışınca eklerim diğerleri ile birlikte.
Maçtan sonra başkan ve benim aramda şöyle bir dialog geçti.
Başkan:ilk maçını kazandın ne yapmak istersin.
Ben:Bana laf atan seyirciyi pataklamayı düşünüyom.
Başkan:Git patakla
http://img158.imageshack.us/img158/6774/adszkc0.th.png (http://img158.imageshack.us/my.php?image=adszkc0.png)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
işte maçın resmi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img362.imageshack.us/img362/7684/adszsb6.th.png (http://img362.imageshack.us/my.php?image=adszsb6.png)
işte maçım.
Çok heycanlı geçmişti maç.Crouch attığı goller ile galibiyetimizi.Sağladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Motherwell denen bir takım ile oynucam.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Slavia prague maçı bitmişti.Ben hala verilen 11.75 milyon euroluk transfer bütçesiyle hangi oyuncuyu alcam diye düşünüyordum.Ve başkandan biraz daha para isteyim dedim.Hemen başkanın odasına gittim.
Kapı sesi "tak tak tak"
Başkan:Gir.
Ben:Merhaba başkanım biraz konuşabilir miyiz?
Başkan:Ama çabuk konuş.Toplantıya gitmem gerekiyor birazdan çıkçam.
Ben:Tamam transfer bütçesi ile ilgili konuşmak istiyorum.
Başkan:Ne elindeki yetmiyor mu?
Ben:Yetmiyor ilk başta kadrom iyi diye boşver dedim ama slavia prague takımı ile oynadığım maçta.Anladım ki avrupa da başarı zor.EN azından 20 milyon euro verin.
Başkan:Olum şu ara veremicem çünkü klub biraz borçta chelsea ile oynucağın comunity shield maçından sonra gel belki verebilirim.
Ben:Ama o zamana kadar transfer dönemi sona erer.
Başkan:başka türlü o zaman motherwell maçı bitince konuşalım şu transfer işini.Ayrıca sana şu Türkiye sen iyi tanırsın Tuncay Şanlı diye bir futbolcu varmış.Ona bir zahmet 10 milyon euro teklif sun iyi bir oyuncu.
Ben:Tamam peki.
Gazetelerde hep aynı başlık vardı.
Emirhan yurtseven transfer bütçesini beğenmiyor.Ve avrupada yarı finale kalmanın imkansız olduğunu söylüyor.
Ben bu haber üzerine hemen bir basın toplantısı düzenledim.
Ben:Basında asılsız idalar var.Bunlar transfer bütçesinden şikayetçi oluşum ile ilgili ve yarı finale kalmamın imkansız olduğu ile ilgili.Bir defa transfer bütçesinden rahatsızım ama avrupa'da ben şampiyonluğun neredeyse imkansız olduğunu söyledim.Ben elimdeki kadroyla takımı finale kadar getiririm.Sorularınızı alalım.
Muhabir:Emirhan bey siz transfer bütçesinden rahatsızsınız avrupada bu kadro ile ne kadar gidebilirsiniz?
Ben:Finale kadar götürebilirim.
Muhabir:Son olarak premier ligde kaçıncı olursunuz, comunity shildte şampiyon olabilirmisiniz?
Ben:ppremier ligde bu kadro ile ilk 5 e girerim.Community shild te ise açıkça söylemek gerekirse.Chelsea bizden katkat güçlü bir ekip ve kaybedebilirriz.hemde büyük ihtimalle teşekkürler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img261.imageshack.us/img261/6562/16101659te1.th.png (http://img261.imageshack.us/my.php?image=16101659te1.png)
İşte motherwell maçım. maçtan sonra başkanla olan dialogumuz.
Başkan:Bu maçı nasıl berabere kaldın.
ben:iyi bir trasfer bütçemiz olmadığı için mecburem transfer yapamadım.
Başkan:Bu sezon istedğin transfer bütçesini vermicem.üzgünüm.
Aşk-ı Şehir
22.Nisan.2007, 01:18
arkadaşım kusura bakma ama saçmalamışın biraz sanki 100.000 kişilik stadı napçan doldurabilcenmi ? Takımını ilerlet. Altınorduyu çıkarmışın 2.lig b ye güzel ama keşke iyice ilerleyip şöyle takımını felan kurup 2010'lu yıllarda şamp. ligine gitmeye çalışıp sonrada yönetime stadı büyültmeleri yönünde talep yapsaydın daha iyi olmazmıydı. Sonra liverpool ile başarı elde etmek kolay keşke editörü kullanmadan sadece izmirsporu alsaydında bizde daha çok takip etseydik
NOT: Sitede zaten gereği kadar Liverpool kariyeri var daha ilgi çeken bir takım seçseydin keşke......;;)
Emurafu
22.Nisan.2007, 12:11
offffffff kardesim surekli niye takim degistirip kariyer yaziyorsun anlamdim her gun baska takm aliyon