PDA

View Full Version : Beşiktaş'ta Büyük Şok !( Son Dakika)

Nocna Mora
19.Nisan.2007, 08:58
Beşiktaş'ta kaleci Runje, Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

Siyah - Beyazlı takımın Hırvat kalecisi Sakaryaspor maçında tribünlere karşı centilmenliğe aykırı hareket ettiği gerekçesiyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na gönderildi.

KALE 17'LİK ELDİVENE EMANET !..

Beşiktaş'ta kaleci Runje'nin Antalyaspor maçında oynayamayacak olması ve Murat Şahin'in de sakatlığı nedeniyle, Antalyaspor maçında kale genç eldivenlere kaldı. Devre arasında Ramazan'ı Ankaraspor'a veren siyah beyazlılar şimdi hiç tecrübesi olmayan bu genç kalecilerin Antalyaspor karşısında ne yapabileceğini düşünüyor..

AKSİLİKLER BİTMİYOR

Beşiktaş'ta aksilikler bununla da bitmiyor.. Son maçlarda Runje'nin yedeği olarak kadroya alınan ve Hırvat kalecinin yokluğunda kaleye geçmesi beklenen 20 yaşındaki Korcan da bugünkü idmanda sakatlandı !.. MR'ı çekilecek olan Korcan'ın durumu yapılacak kontrollerden sonra netleşecek.

Eğer Korcan da bu maçta oynayamazsa Beşiktaş'ın kalesi PAF takımı kalecileri Erdem ve Ertuğrul'dan birine emanet edilecek.

fm26mer
19.Nisan.2007, 09:58
Belki Antalya maçından sonra,Beşiktaş yeni bir kaleci keşfedecek

World Hollow o1
19.Nisan.2007, 10:22
Hay Allah yaa :)

Beşiktaş ın şansızlığına bak :)

Allah yardımcıları olsun.

Gangster
19.Nisan.2007, 11:06
Üzülmesinler Allah büyük...

besiktas1903
19.Nisan.2007, 11:20
Maksimum risk: Murat Şahin!

‘Düşünmem bile...’
Sakaryaspor maçının hemen sonrasında, Vedran Runje’nin malum hareketi nedeniyle PFDK’ya sevkedilmesi, Beşiktaş’ta ciddi bir kaleci sıkıntısı yaratmıştı. Murat Şahin ve üçüncü kaleci Korcan’ın sakatlıkları gözleri PAF takımın iki genç eldiveni Ertuğrul ve Erdem’e yöneltmişti. Ancak Siyah-Beyazlı taraftarların yüreğine su serpen haber dün Murat Şahin’den geldi: “Bu saatten sonra düşünecek birşey yok. Takımımın böylesine önemli maçlar öncesinde bana ihtiyacı var. Her türlü fedakarlığı yapıp kaleye geçerim. İnşallah yeni bir sakatlık yaşamayız” dedi.

3 sezonda 15 maç
Murat Şahin’in sakatlıktan başka bir sorunu daha var: Maç eksiği... Teknik direktör Jean Tigana’nın bu sezon ligde hiç şans vermediği tecrübeli eldiven sadece Türkiye Kupası’ndaki Bucaspor mücadelesinde Siyah-Beyazlılar’ın kalesini korumuştu. 2004-2005 sezonunda Rizespor’dan alınan Murat, 3 yılda 15 lig maçında görev yaptı. Bu arada devre arasında Kara Kartal’ın iki genç file bekçisi Ramazan Kurşunlu’nun Ankaraspor’a, Volkan Ünlü’nün de Rizespor’a gönderilmesinin ne kadar hatalı bir karar olduğu, şampiyonluk yarışının kızıştığı şu günlerde ortaya çıktı.

Orhan YILDIRIM

90 dakikayı tamamlar mı?
Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Mete Düren, “Murat kafa olarak hazır. Ancak ayağında ağrılar var. Sıkıntılarını iğne ile geçiririz. Ayrıca bandaj, dizlik ve özel destek ile ayağını koruma altına alacağız. Bu şekilde maça çıkar ve rahatça oynar. Ancak 90 dakikayı tamamlar mı orası meçhul... Bir kilitlenme olursa, hemen Murat’ı oyundan alırız. Kendisi de oynamak istiyor. Artık yapacak bir şey yok” dedi.

Fanatik

Universal
19.Nisan.2007, 12:19
Şut çekilmediği sürece isterse kimse kaleye geçmesin gene gol olmaz. Örnek: Pancu geçtitde ne oldu bir şut çektik oda dışarıya çıktı. O yüzden bunlar önemli değil. Murat'ın kaleye geçmesi riksli bir iş. Çünkü sakatlığını büyütebilir.

KORNy
19.Nisan.2007, 15:40
Pancu olsa bu sorun olmazdı:D:D:D

Memedov
19.Nisan.2007, 16:06
Murat Şahin tahminimce oynamaz Oynarsa Sakatlığı daha da büyüyebilir.

Bunun için Klüp Doktorlarının izin vereceğini sanmıyorum..

Universal
19.Nisan.2007, 16:35
Murat Şahin eski Fenerbahçe'li kaleci değil mi?

eGowiCh
19.Nisan.2007, 16:57

Değil.

Runje'nin 7 ay ceza alması lazım, Nouma bu hareketi yaptığında 7 ay ceza almıştı. Umarım çok ceza alır da sezonu kapatır.

Murat da sakat zaten, Korcan da sakatlanmış, 17 yaşındaki Erdem Köse oynayacak. Belki Türk futbolu büyük bir kaleci kazanacak, belki de Beşiktaş şampiyonluğu kaybedecek...

Bordo61Mavi
19.Nisan.2007, 17:00
benden kucuk kaleci gececek kaleye he. Insallah gecer ve TURK futboluna bi kalce daha kazanmis olur.

Sheriff
19.Nisan.2007, 17:02
Daha fazla ceza alması gerekir..

mustafa35
19.Nisan.2007, 17:05
Önemli bir kayıp olacaktır..

barahir
19.Nisan.2007, 17:09
Bence bu hafta Şampiyonluk için dönüm haftası olabilir..

Omerdinho
19.Nisan.2007, 17:13

Degil.
Kocaelispor'dan Besiktas'a transfer olmustu.

barahir
19.Nisan.2007, 17:14
Runje 2 Maç Ceza Aldı.. Dolayısıyla Fenerbahce maçında da yok..

Sekopej
19.Nisan.2007, 17:16
Yanlışınız var sanırım, çünkü Murat eski Fenerbahçeli.

eGowiCh
19.Nisan.2007, 17:18
Runje'ye 2 maç ceza
PFDK, Beşiktaş kalecisi Vedran Runje'ye 2 maç ceza verdi.

Sakaryaspor maçında yaptığı hareketler nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen Beşiktaş kalecisi Vedran Runje'ye 2 maç ceza verildi.

Tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edilen Hırvat kaleci için siyah-beyazlı kulübün talebi üzerine toplanan kurul, yaptığı toplantıda 31 yaşındaki file bekçisinin 2 resmi müsabakadan men edilmesine karar verdi.

Bu karara göre Runje, cumartesi günkü Antalyaspor ve Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanşındaki Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

NTVSpor

El Comandante
18 yasinda fb ile ilk macina cikan,7 sene fb de olan kaleciyi fbde oynamiyordu yaptiniz ya...:)

besiktas1903
evet murat sahin 7 sezon fenerbahcede oynadi

eGowiCh
19.Nisan.2007, 17:21
Vikipedi sağolsun diyorsunuz yani :)

Runje'ye verilen ceza çok az. Kezman küfür ediyor 3 maç alıyor, Edu küfür ediyor 3 maç alıyor, Runje küfürün 3 misli daha terbiyesizce bir hareket yapıyor ama 2 maç ceza alıyor. PFDK'nın ve TFF'nin adaleti yok! Yeter artık, yazık günah, göz göre göre çifte standart!

Emurafu
19.Nisan.2007, 17:27
2 mac ben az gibi 3 maco lsa daha iyi olurdu ama besiktasin isi zor

Omerdinho
19.Nisan.2007, 17:28
resmen cifte standart....

barahir
19.Nisan.2007, 17:29
Eminim BJK nin kaleci sorunu olmasaydı verirlerdi 3-4 maç..

ewrim_FB
19.Nisan.2007, 17:30
Ne demek 2 maç ya ayıptır en az 4 maç olması lazımdı Edu'ya İliç'e oranlarsak,gösterdi yine PFDK gücünü!

eGowiCh
19.Nisan.2007, 17:35
En az 3 maç almalıydı. Ilic ile Runje'nin yaptığı aynı kefeye konulamaz.

Tahkim Kurulu'na gidiyormuş BJK. Tahkim indirir cezayı, Runje paşa gibi oynar derbide.

Universal
19.Nisan.2007, 17:39
P.Nauma'ya 7 ay Runje'ye 2 maç. İkiside elini şortunun içine sokup aynı hareketi yapmadı mı? Adaletsiz bir karar.

Emurafu
19.Nisan.2007, 17:43
butun takimlara karsi cifte standart yasaniyor adnan polatta surekli dile getiriyor cifte standart cok var diye federasyon su cezalari bir esit veremiyor kimisine 1 mac kimisine 2 mac ne oldugu belli bir kural hazirlamalari lazim yeni sezonda bu is boyle gitmez

bu arada nouma besiktas kovmustu runje de kovsunlar

Del Piero_10
19.Nisan.2007, 17:46
Murat Şahin Uche'nin ayağını kıran kaleciydi.

Omerdinho
19.Nisan.2007, 17:51
butun takimlara karsi cifte standart yasaniyor adnan polatta surekli dile getiriyor cifte standart cok var diye federasyon su cezalari bir esit veremiyor kimisine 1 mac kimisine 2 mac ne oldugu belli bir kural hazirlamalari lazim yeni sezonda bu is boyle gitmez

bu arada nouma besiktas kovmustu runje de kovsunlar

nouma 7 ay ceza aldigi icin sözlesmesi fesh edilmisti. Runje'yi kovmazlar. cezasini 1 maca indirirler...

angrykiller34
19.Nisan.2007, 18:29
arkadaşlar beşiktaşın kalesini galıba paf takımdan erdem koruyacak antalya macında.....

El Barto
19.Nisan.2007, 18:32
18 yaşındaki İrfan Sezgin Selçuk, A takım kadrosuna çağrıldığını öğrenmesinin ardından Adana'nın Ceyhan ilçesindeki, kendisi gibi Ceyhanspor'un eski kalecilerinden olan babası Halit Selçuk'u telefonla arayarak müjdeyi verdi.

Baba Selçuk, ''Haberi kendisinden aldığımda önce baba olarak, sonra da Ceyhan adına büyük gurur yaşadım. Oğlumun, görev verilmesi halinde Beşiktaş kalesinde başarılı olacağına inanıyorum'' dedi.

AA muhabirinin görüştüğü kaleci İrfan Sezgin Selçuk da Kırgızistan Süper Ligi lideri Dordoi Dynamo ile önceki gün İstanbul'da yaptıkları özel karşılaşmada, PAF takımının kalesini 90 dakika koruduğunu anımsatarak, ''A takım kadrosunda kaleci sorunumuz olduğu biliniyor. Yöneticilerimiz maç sonrasında beni A takım kadrosuna dahil ettiklerini bildirdiler. Bu duruma çok sevindim'' diye konuştu.

Bir yıldır PAF takımında kalecilik yaptığını anlatan Selçuk, şunları kaydetti:

''Beşiktaş gibi büyük bir takımın A kadrosunda 66 numaralı forma ile oynayacağımı duyduğumda çok mutlu oldum. Bu hafta sonu karşılaşacağımız Antalyaspor maçında görev verilmesi halinde elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.''

Dünkü Vatan gazetesi haberi!!

the_imam912
19.Nisan.2007, 18:37
Yazık oldu şamğiyonluk bile gidebilir.Ama bizde Zico varken .

bjk4ever
19.Nisan.2007, 18:40
Değil.

Runje'nin 7 ay ceza alması lazım, Nouma bu hareketi yaptığında 7 ay ceza almıştı. Umarım çok ceza alır da sezonu kapatır.

Murat da sakat zaten, Korcan da sakatlanmış, 17 yaşındaki Erdem Köse oynayacak. Belki Türk futbolu büyük bir kaleci kazanacak, belki de Beşiktaş şampiyonluğu kaybedecek...

Nouma'nin hareketi ile Runje'ninki ayni mi?
Bence Nouma'dan cok van Hooijdonk'unkine benziyor, ki onun da kac mac ceza aldigini hepimiz biliyoruz.

yusufislam
19.Nisan.2007, 18:41
kaleci kesf mi edecek bilemem, ama ANTALYASPOR macindan sonra

3nculugu kesf etmeye baslayacak !!!

bjk4ever
19.Nisan.2007, 18:44
P.Nauma'ya 7 ay Runje'ye 2 maç. İkiside elini şortunun içine sokup aynı hareketi yapmadı mı? Adaletsiz bir karar.

Hayal goruyorsun, Runje sortunun icine falan sokmadi. Ayrica Runje ile tipatip ayni hareketi yapan v Hooijdonk kac mac ceza almisti, onu da soyler misin?

Fener'lilerin bu konuyla bu kadar ilgilenmeleri benim cok hosuma gidiyor, anlasilan her yerlerini korku sarmis. Merak etmeyin, forvetimizi kaleye sokup yendik, 17 yasindaki kaleciyle de yeneriz, sorun olmaz.:zuhaha

Ahmet_77
19.Nisan.2007, 18:49
kötü oldu ya
Türkiye Kupası'nda Fenerle yapılacak maçta Runje oynamıcak

Sekopej
19.Nisan.2007, 18:58
İnşallah kaleye geçecek olan genç kaleci, ona güvenenleri mahçup etmez ve ilerisi için güven verir. Yabancı kaleci oynamasını istemiyorum Türk takımlarında. Bu fırsatı iyi kullanır,hata yapmaz umarım.

El Barto
19.Nisan.2007, 19:00
İnşallah kaleye geçecek olan genç kaleci, ona güvenenleri mahçup etmez ve ilerisi için güven verir. Yabancı kaleci oynamasını istemiyorum Türk takımlarında. Bu fırsatı iyi kullanır,hata yapmaz umarım.

Bu temennilere katılmamak elde değil.Ayrıca Fenerbahçe'li bir arkadaştan duymak daha da güzel ;) Deminden beri Nouma Van Hoijdonk diye atışan arkadaşlar umarım birşeyler çıkarırlar.

bjk4ever
19.Nisan.2007, 19:03

Vallahi ben hic sanmiyorum oyle olacagini. Korcan en azindan Umit milli takimin kalecisi, digerleri PAf'in yedegi. PAF'tan gelip Sukru Saracoglu stadinda oynamak kolay degil, bunu basarmak gercekten cok zor. Insallah Murat oynar, gerci onu da hic begenmiyorum ya, neyse. Asil suclu yonetim, Ramazan'i gondermenin arkasindaki dusunce ne merak ediyorum. Adam orada da 2. kaleci, neden yolluyorsun o zaman? Bu riski almaya deger mi?

Sekopej
19.Nisan.2007, 19:08
Murat lig maçında oynayamayacak herhalde. Kupa maçına kadar düzelir belki. Bazen böyle şanslar gelir insanın ayağına. Belli olmaz, çok iyi oynar, kaleyi hemen alır demek zaten hayalcilik olur ama en azından ilersi için güven verirse, Runje sözleşmesi bittiğinde, gitmek istediğinde BJK fazla ısrar etmez.

Dediğin gibi elinde 2 kaleci kalıyor, neden devre arasında diğer 2 kaleci de kiralık verildi, bunu Tigana ve yönetime sormak gerekir. FB sezon başında Serdar'ı düşünmezken şu anda kaleyi o koruyor. 3 tane iyi kaleci olması gerekiyormuş demek ki...

Omerdinho
19.Nisan.2007, 19:11
Nouma'nin hareketi ile Runje'ninki ayni mi?
Bence Nouma'dan cok van Hooijdonk'unkine benziyor, ki onun da kac mac ceza aldigini hepimiz biliyoruz.

Pierre van Hooijdonk'un bu tür hareketleri yapacak kisilige sahip olmadigini herkes biliyor.. Runje'nin hareketi Nouma'nin hareketinden daha beter sen hareketi görmemissin galiba.. Sakaryaspor seyircisine cinsel organini gösterdi.. Van Hooijdonk'un böyle birsey yaptigi ne zaman görülmüs??

bjk4ever
19.Nisan.2007, 19:52
Pierre van Hooijdonk'un bu tür hareketleri yapacak kisilige sahip olmadigini herkes biliyor.. Runje'nin hareketi Nouma'nin hareketinden daha beter sen hareketi görmemissin galiba.. Sakaryaspor seyircisine cinsel organini gösterdi.. Van Hooijdonk'un böyle birsey yaptigi ne zaman görülmüs??

Ne yani, ceza verirken oyuncunun karakterine gore mi ceza verilecek? O bir anlik sinirli yapilan sey, herkesin basina gelebilir, karakterle alakasi yok. Senin alehine butun mac tezahurat yapsalar, senin suratina tukurseler ve ardindan tekme atsalar ve hakem bunlarin hicbirini gormezse sende tahrik olursun, karakter meselesi degil bu.
Ayrica Pierr'in yaptigi hareketi de cumle alem gordu, gerci FB medyasi pek gundeme getirmedi, ama fotograflar burada:

http://img50.imageshack.us/img50/443/rrmkx7.jpg

cando
19.Nisan.2007, 19:57
Evet ceza aynı hareketi yapan Tuncay la Hoojdonk a verilmedi.Ama Beşiktaş lı oyunculara verildi.Neyse işin teknik kısmına gelelim.Bildiğim kadarıyla şuanda oynayabilecek iki tane yeni profesyonel olan kaleciler var bunlardan biri İrfan,biride Erdem ama büyük ihtimalle Tigana Erdem i tercih edecekmiş.Ama belki bu fırsatla kaleci sıkıntısı çeken Türkiye yeni kaleciler edinmiş olur.İNŞALLAH...

Universal
19.Nisan.2007, 20:26
Hayal goruyorsun, Runje sortunun icine falan sokmadi. Ayrica Runje ile tipatip ayni hareketi yapan v Hooijdonk kac mac ceza almisti, onu da soyler misin?

Fener'lilerin bu konuyla bu kadar ilgilenmeleri benim cok hosuma gidiyor, anlasilan her yerlerini korku sarmis. Merak etmeyin, forvetimizi kaleye sokup yendik, 17 yasindaki kaleciyle de yeneriz, sorun olmaz.:zuhaha

Pancu sokup yendiniz tebrikler. Ama o maçta Pancu'nun koruduğu dakikalarda kaleye kaç şut geldi? Bir şut geldi oda dışarıya çıktı. Sence Fenerbahçe'nin gol atamaması anormal mi? Değil çünkü şut çekmedik gol olmadı. Eğer şut çekipte gol atamasaydık size hak verirdim ama şimdi vermiyorum. Önce kaleye geçen kişinin iyi olup olmadığını anlamak için şut çekmek gerekir.

bjk4ever
19.Nisan.2007, 20:30
Pancu sokup yendiniz tebrikler. Ama o maçta Pancu'nun koruduğu dakikalarda kaleye kaç şut geldi? Bir şut geldi oda dışarıya çıktı. Sence Fenerbahçe'nin gol atamaması anormal mi? Değil çünkü şut çekmedik gol olmadı. Eğer şut çekipte gol atamasaydık size hak verirdim ama şimdi vermiyorum. Önce kaleye geçen kişinin iyi olup olmadığını anlamak için şut çekmek gerekir.

O zaten isin girgiri, o kadar alinmaya gerek yok canim. Ama ben kaleye cekilen 2 sut hatirliyorum, birisini Pancu kornere tikledi, digerini de sektirdi ve Nobre yakindan disari vurmustu.:zuhaha

Fıratcan Alçınkaya
19.Nisan.2007, 20:33
Ya varya yanarım yanarımda Antalyaspor a yeniliriz de Yılmaz Vural ın dilinden 15sene düşmeyiz BJK yi deplasmanda yendik... Ah Runje ah şu haftalarda yapılırmı o hareket...

Omerdinho
19.Nisan.2007, 20:37
Ne yani, ceza verirken oyuncunun karakterine gore mi ceza verilecek? O bir anlik sinirli yapilan sey, herkesin basina gelebilir, karakterle alakasi yok. Senin alehine butun mac tezahurat yapsalar, senin suratina tukurseler ve ardindan tekme atsalar ve hakem bunlarin hicbirini gormezse sende tahrik olursun, karakter meselesi degil bu.
Ayrica Pierr'in yaptigi hareketi de cumle alem gordu, gerci FB medyasi pek gundeme getirmedi, ama fotograflar burada:

laf ceviriyorsun... ben karaktere göre ceza verilir diye bir cümle kurdugumu hatirlamiyorum.. hooijdonkun hareketi tam bir komedi.. nouma ile onu kiyaslamak daha bir komedi...
buyur sizin masum runje
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-04-16_RUNYE.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-04-16_RUNYE2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-04-16_RUNYE3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-04-16_RUNYE4.jpg

ayrica pascali kimse kiskirtmadi.. golü attiktan sonra yapti o hareketi üstelik bizim taraftarimizin onunde.. aslinda ona 6 ay ceza bile az.. "hooijdonk ayni hareketi yapti" demissin ama resimde ben hooijdonkun bir hareketini göremiyorum..

Universal
19.Nisan.2007, 20:39
Evet Rumje'ye diyorsunuz bişey yapmadı maraton sansürlemiş daha ne olsun. Ayrıca Pierre de kasıtlı bir hareket bile yok. Aslında buraya açıklamasını yapardım ama biraz cinsel bir yazı olduğu için yazamıyorum. :n:

bjk4ever
19.Nisan.2007, 20:42
Hooijdonk'un karakterini isin icine karistirip onu aklayan sensin. Karakter marakter, resimler ortada iste. Ayrica Runje'nin de orada birsey gosterdigini gormuyorum ben, nedense sansur yapilmis. Cok kolay bir sekilde Photoshop ta olabilir, sonucta oratada hareketli bir video yok, madem Lig TV cekti video yayinlasalardi o zaman, ama nedense ortada birsey yokken durup dururken bu haber FB RESMI sitesinde yer buldu, cok ilginc.

Omerdinho
19.Nisan.2007, 20:44
Hooijdonk'un karakterini isin icine karistirip onu aklayan sensin. Karakter marakter, resimler ortada iste. Ayrica Runje'nin de orada birsey gosterdigini gormuyorum ben, nedense sansur yapilmis. Cok kolay bir sekilde Photoshop ta olabilir, sonucta oratada hareketli bir video yok, madem Lig TV cekti video yayinlasalardi o zaman, ama nedense ortada birsey yokken durup dururken bu haber FB RESMI sitesinde yer buldu, cok ilginc.

merak etme video ligtv ve pfdk nin elinde... isine gelmeyince photoshop dersin tabi..

FeYYaz1989
19.Nisan.2007, 21:06
Buna benzer bir konu vardı bir konuştum uyarı aldım,konu kapandı.Yine aynı tartışmalar yine benim konuşup ceza almam mı bekleniyor?
Ben burda yazanlardan çok daha hafif bir yazı yazmıştım takım kavgasına dönmüş iyice burası,hala eski defterleri açmaya çalışanlar var eğer uyarı yoksa bende başlayacağım konuşmaya...

Selman Ozturk
19.Nisan.2007, 21:06
Kimileri Runje'ye verilen ceza az kimileri Hooijdonk'a ceza verilmedi demiş. Örnek amacıyla da Nouma baz alınmış. Benim fikrim ise biraz farklı. Benim düşünceme göre Runje'ye verilen ceza ideal, Hooijdonk'a verilmeyen ceza yersiz, Nouma'ya verilen ceza da aşırı abartı. Bugün baktığınızda Şampiyonlar Ligi üst düzey bir turnuvada rakibine yumruk atarak burnunu ve elmacık kemiğini kıran Navarro 7 ay ceza alıyor. Böyle bir durumda rakibe fiziksel zarar vermeksizin çirkin bir davranış sergileyen Nouma 7 ay ceza alıyor.

Asıl olması gereken Runje 3 maç, Van Hooijdonk 3 maç, Nouma 3 maç şeklindedir. Çünkü bu 3'lünün yapmış olduğu hareketler verdikleri mesaj dolayısıyla birbirinden farksızdır. Böylece üç oyuncuya da haklarında alınan cezaî yaptırım kararlarında adaletsiz davranış sergilendiği aşikardır...

Varonil
19.Nisan.2007, 21:39
Bir son dakikada benden.....

Runje'nin 2 maçlık cezası 1'e indi!
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın kalecisi Vedran Runje'nin iki maçlık cezasını bir maça indirdi. Runje, bu kararla Fenerbahçe maçında forma giyebilecek.

19.04.2007

Kaynak : DHA

C h A o S
19.Nisan.2007, 21:41
Fenerbahçe maçında oynaması güzel oldu...

Bugra19o3
19.Nisan.2007, 21:49
oleyyyyyyyy be 1 maça indi...ne güzellll

Del Piero_10
19.Nisan.2007, 21:53
Şimdide Fenerbahçe tarafı isyan edecek.

Türkiye'de böyle,sahada konuşulacak birşey olmadığı için yine kime kaç maç ceza verildi,kime verilmedi onu tartışacağız.

Universal
19.Nisan.2007, 22:03
Çok adil bir karar. Tebrikler Fedarasyon jet hızı ile bir ceza bu kadar çabuk indirilir daha cezanın altına attığınız imzanın mürekkebi kurumadı.

eGowiCh
19.Nisan.2007, 22:14
En az 3 maç almalıydı. Ilic ile Runje'nin yaptığı aynı kefeye konulamaz.

Tahkim Kurulu'na gidiyormuş BJK. Tahkim indirir cezayı, Runje paşa gibi oynar derbide.

Dememiş miydim demeye bayılırım :)

Tahkim aynı gün içinde cezayı indirerek bir ilke imza attı, tebrikler. Çifte standart yok diyenlere buyrun işte size çifte standart!

28 haftada bir penaltı çalınmıyor, sahamız haksız yere kapatılıyor, oyuncularımız 3 maç ceza alırken rakip yaptığı çirkin hareketten 1 maç ceza alıyor, neredeyse hiç almayacak. Kırmızı kart gören oyuncu da 1 maç ceza alıyor, elini bilmem neresine sokan da :) Tam bir komedi.

Amcamız dayımız yok maalesef, bu olanlara rağmen şampiyon olarak cevap vereceğiz.

ewrim_FB
19.Nisan.2007, 22:20
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş kalecisi Runje'nin 2 maçlık cezasını 1 maça indirdi. Hırvat file bekçisi, takımının Fenerbahçe ile yapacağı kupa maçında forma giyebilecek.

EDU'YA DA İNDİRİM

Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli Edu'nun 3 maçlık cezasını 2 maça indirdi. Brezilyalı oyuncu, Gaziantepspor maçında forma giyebilecek.

Kaynak : hurriyetim.com

Universal
19.Nisan.2007, 22:24
Bri yerden alırken bir yerden de alıyorlar. Adil olsun diye. Ama Edu Antep'e götürülmedi ki. :(

bjk4ever
19.Nisan.2007, 22:25
Dememiş miydim demeye bayılırım :)

Tahkim aynı gün içinde cezayı indirerek bir ilke imza attı, tebrikler. Çifte standart yok diyenlere buyrun işte size çifte standart!

28 haftada bir penaltı çalınmıyor, sahamız haksız yere kapatılıyor, oyuncularımız 3 maç ceza alırken rakip yaptığı çirkin hareketten 1 maç ceza alıyor, neredeyse hiç almayacak. Kırmızı kart gören oyuncu da 1 maç ceza alıyor, elini bilmem neresine sokan da :) Tam bir komedi.

Amcamız dayımız yok maalesef, bu olanlara rağmen şampiyon olarak cevap vereceğiz.

Su penalti meselesini gercekten cok abarttiniz. Sivasspor tam 51 haftadir penalti atmiyor, yani 1.5 sezon oldu. Ligde sadece 1 veya 2 penalti kazanmis takim da cok var, Avrupa'da da su ana kadar penalti kazanmayan takimlar var, o kadar abartilacak birsey yok. Ustelik bu sene FB'nin lehine de cok hakem kararlari oldu, o kadar ortaligi ayaga kaldirmaya gerek yok.
Ayrica FB'nin saha kapamasi son derece dogru bir karardir, hatta Bursa macindaki bicaklardan ve AZ macinda patlayan silahtan dolayi da en az 3 mac gelmeliydi, ama PFDK veremedi bu cezayi, buradan yirttiniz bile.

Universal
19.Nisan.2007, 22:26
AZ maçında olacak olaylardan dolayı Fedarasyon bize ceza verecek. :n: Bu UEFA'yı ilgilendirir. Ayrıca konuyu çok güzel dağıttınız.

TR.CaPTaiN
19.Nisan.2007, 22:27
Sivasspor 1,5 yıldır penaltı atmıyor olabilir. Cünkü onlar ne ligin en cok gol atan takımı ne de en cok atak yapan takımı.

uAburak89
19.Nisan.2007, 22:29
Amca, dayı, penaltı üçgeninde geçen bir sezon .. En çok bu kelimeleri duyuyorum ..

FeYYaz1989
19.Nisan.2007, 22:41
Amca, dayı, penaltı üçgeninde geçen bir sezon .. En çok bu kelimeleri duyuyorum ..

Katılıyorum,kim şampiyon olacaksa olsun.Biz hiç şampiyon olmasakta ölene kadar Beşiktaş'ı seveceğiz.
Başlarım dayısınıda,amcasınada,penaltısınada...

bjk4ever
19.Nisan.2007, 22:45
Sivasspor 1,5 yıldır penaltı atmıyor olabilir. Cünkü onlar ne ligin en cok gol atan takımı ne de en cok atak yapan takımı.

Fenerbahce de gecen sezonlara nazaran o kadar hucuma donuk degil. Cok dusuk bir tempoda oynuyor, oyunu rakip yari alana yikmiyor, Nobre gibi bir santrforu yok, gerci verilmeyen 2 penaltisi var, ama FB biraz da sucu kendinde arasin. FB bunca transfere ragmen anca bu kadar oynuyorsa sucu kendinde aramalidir, saga sola satasmaya hakki yoktur.

Omerdinho
19.Nisan.2007, 22:55
InsAllah sampiyon olarak en iyi yaniti sahada vericez.. Bütün bu olanlara ragmen!...

bu arada benim mesajimi editleyen yönetici diger mesajlari görmezden gelmis..

eGowiCh
19.Nisan.2007, 22:55
Rüştü hariç tam kadro olarak Gaziantep'e gelen takımımızın bazı oyuncuları yarın sabah saatlerinde bir antrenman yapacak.

Edu gitti galiba Gaziantep'e. Gittiyse oynar, gitmediyse maalesef oynayamayacak.

TR.CaPTaiN
19.Nisan.2007, 23:00
Fenerbahce de gecen sezonlara nazaran o kadar hucuma donuk degil. Cok dusuk bir tempoda oynuyor, oyunu rakip yari alana yikmiyor, Nobre gibi bir santrforu yok, gerci verilmeyen 2 penaltisi var, ama FB biraz da sucu kendinde arasin. FB bunca transfere ragmen anca bu kadar oynuyorsa sucu kendinde aramalidir, saga sola satasmaya hakki yoktur.

Fenerbahce iyi oynuyor demiyoruz.Ama büyük takımlar oynamadanda kazanabilir fakat bu seferde hakeme takılıyoruz.

Omerdinho
19.Nisan.2007, 23:01

sivas daha gecen hafta penalti kullandi yahu ne 1,5 yili..

El Barto
19.Nisan.2007, 23:02
Konuyu acayip saptırmışsınız nereden nereye başlığıda değiştirverse biri bari...

TR.CaPTaiN
19.Nisan.2007, 23:11
sivas daha gecen hafta penalti kullandi yahu ne 1,5 yili..

1,5 yıl penaltı kullanmadı demişte arkadaş o bakımdan :)

Fıratcan Alçınkaya
20.Nisan.2007, 00:36
1,5 yıl penaltı kullanmadı demişte arkadaş o bakımdan :)

Bu olaylar ilginç ya gerçektende lidere penaltı verilmiyo zamanında bir maçta 5 kırmızı kart çıkartılmıştı hakemler çok ilginç...

TR.CaPTaiN
20.Nisan.2007, 00:44
Bu olaylar ilginç ya gerçektende lidere penaltı verilmiyo zamanında bir maçta 5 kırmızı kart çıkartılmıştı hakemler çok ilginç...

Liderlikten kimse bahsetmedi.Liderlikle alakayı sen kurdun.

Fıratcan Alçınkaya
20.Nisan.2007, 01:07
Orada liderden kastım Fenerbahçe yani 1.sırada oldundan dedim Fenerbahçe penaltı kullanmıyor Lider penaltı kullanmıyor aynı şey terimlere takılmayalım...

TR.CaPTaiN
20.Nisan.2007, 01:11
Sivas'ın uzun zamandır penaltı kullanmamasıyla Fenerbahce'nin kullanmamasının aynı olmadığını söyledim. Fenerbahce'nin en cok atak yapan takım ve en cok gol atan takım olmasına rağmen penaltısı yok.O kadar atak yapacaksınız ama hiçbirinde penaltı olmayacak cok ilginc. 1. olmayla falan alakalı değil yani.

Del Piero_10
20.Nisan.2007, 01:28
Artık amca-dayı muhabbeti yapmayacaktık değilmi?

Dünya üzerinde 1 yılı hiç penaltı kazanmadan deviren takımlarda mevcut.

El Comandante
20.Nisan.2007, 01:29
Gene baslamis penalti ve amca mevzulari...

Siz bana Sakaryaspor kalecisi Martinez´in Semih Sentürk´e yaptigi kasitli hareketten baska %100 penalti olmasi gereken bir penalti pozisyonunuzu gösterirmisiniz?Tümer diyeceksiniz,adam birden girdi iceri ve top ayagina da carpmis olabilir,cok hizli gelisti olaylar.%100 penalti pozisyonu degil,yani penalti istemeye hakkiniz yok.Bu haftaki Tuncay´in pozisyonu kesinlikle penalti degil,hatta Tuncay arkadaki adamin ayagina vuruyor,ve topu iska geciyor.Sonrada mükemmel bir sekilde kendini atiyor.Yani burada da penalti yok.Benim baska hatirladigim öyle ahim sahim pozisyon yok.Olanlar da zaten penalti degil.Ama tutturmussunuz bizim amcamiz yok mevzusuna.

Elle atilan goller,macin bitmesine 7 dakika kalmis,victoria 2.sariyi gördü atilmadi,mac bearberlikti,tekrar edilmisti.Gelelim bu sezona,Lugano´nun en azinda 4-5 kere kirmizi yemesi gerekiyordu.Ama yok.Hadi cikin gösterin objektifliginizi de Lugano hakemler tarafindan kayriliyor deyin.Galatasaray macinda ki Önder´in topu elle kesmesini penalti olarak yorumlayin.Ya da Lugano´nun bjk macinda atilmasi gerekiyordu,hadi atilmadi gs macinda atilmasi gerekiyordu orada da atilmadi.Bunlardan bahsedin biraz.Bursa macinda almaniz gereken cezayi söyleyin.Isinize geldiginde konusuyorsunuz ama bunlari da konusun.Ama nerdee...

Valheru
20.Nisan.2007, 01:51
şimdi herşeyi bi kenara brakalım.fenerbahçe,gs , bjk yı bi kenara brakın runjenin yaptığı bu hareketi herkes elini vicdanına koysun bjkliside fenerliside gsliside hanginiz onaylıyorsunuz bu hareketi?bu durumda türk örf ve adetlerinden söz etmek mümkünmü?eminim birçoğumuz bu hareketi kendimize yada eşimize coluğumuza cocuğumuza yapılsa yapanı ya döveriz yada öldürmekten beter ederiz.ama gel gelelimki konu futbol olunca 2 maç ceza bile cok görülüyor..birde olaya bu şekilden bi bakın sizce haksızmıyım ?

El Comandante
20.Nisan.2007, 01:58
Runje´nin cezasi daha fazla olmaliydi orada haklisin.Yaptigi hareket cok aptalcaydi.Kisiligini belli etti desek yeridir.Ama simdi konuyu penalti-amca muhabbetlerine getirenler oldumu orada diyeceklerimiz oluyor,hep at gözlügüyle bakanlara cevap vermemiz gerekiyor.Zamaninda Hoijdoonk´a bu ceza verilmediyse bjklilerin burada itiraz hakki var.Levent Bicakci döneminde fbnin ne kadar rahat oldugunu bilmeyen yok.Ozaman neler oldu neler...

Ama fbliler durumdan pek bir rahat olunca tabi konusmadilar,simdi sözde penaltilari verilmiyor diye ortaligi ayaga kaldiriyorlar,hakemlerin istifalarini istiyorlar.Yahu ilk önce sen kendi yaptiklarina ve oyuncularinin performanslarina baksana.100.yilda penaltimiz verilmedi diyorsun,kücük duruma düsüyorsun.Cünkü 4-5 penalti pozisyonu vardir,ama onlarda tartismalidir.Bu durumda hakem ne derse dogrudur,gerisi yalan!Sen takiminin basina hayatinda kulüb bazinda teknik direktörlük yapmayan Zico´yu getiriyorsun,sonra gelmis hala konusuyorsun...

nart_susruko
20.Nisan.2007, 02:03
"ulusoy istifa" başı çekiyor :)

Del Piero_10
20.Nisan.2007, 02:05
Bundan sona içinde penaltı,amca,dayı,fenerbahçe,levent bıçakçı,van hooijdonk geçen mesajlar silinecek.

Lütfen yorumlarınızı sadece Runje'nin aldığı ceza üzerine yapın.

Noz
20.Nisan.2007, 03:25
yeni bi kaleci kazaniriz umarim... bu arada delpiero icinde fb gecen mesaj silinecek dedin ama sadece sunu dicem ilk sayfadaki mesajlar icin murat sahin ilk fb de oynamistir sonra anadolu kluplerine gitmistir...

Ahmet_77
20.Nisan.2007, 16:56
Runje'nin cezası 2 maçtan 1'e; Edu'nun cezası 3'ten 2'ye indirildi.

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın Hırvat kalecisi Vedran Runje'nin iki maçlık cezasını bire, Fenerbahçeli Futbolcu Edu'nun 3 maçlık cezasını da 2'ye indirdi.

Hırvat kaleci Vedran Runje, 1-1 biten Sakaryaspor maçının ardından rakip takım taraftarlarına yönelik hareketi nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmiş ve iki maç ceza almıştı.

Tahkim Kurulu, Hırvat kalecinin iki maçlık cezasını bir maça indirdi.

Runje, bu kararla Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile oynayacakları maçta forma giyebilecek.

Edu'nun Cezası 2'ye İndi
Fenerbahçeli oyuncu Edu da, Kayserispor ile 2-2 berabere biten Turkcell Süper Lig 27'nci hafta maçında, kırmızı kartla oyundan atıldıktan sonra hakeme sözlü hakaretten 3 maç'la cezalandırılmıştı.

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Brezilyalı futbolcunun bu cezasını da 2 maça indirdi.

Edu, Gaziantepspor maçında forma giyebilecek.

iyi oldu Runje Fenerbahçe maçında oynayabilcek

eGowiCh
20.Nisan.2007, 17:32
Gene baslamis penalti ve amca mevzulari...

Siz bana Sakaryaspor kalecisi Martinez´in Semih Sentürk´e yaptigi kasitli hareketten baska %100 penalti olmasi gereken bir penalti pozisyonunuzu gösterirmisiniz?Tümer diyeceksiniz,adam birden girdi iceri ve top ayagina da carpmis olabilir,cok hizli gelisti olaylar.%100 penalti pozisyonu degil,yani penalti istemeye hakkiniz yok.Bu haftaki Tuncay´in pozisyonu kesinlikle penalti degil,hatta Tuncay arkadaki adamin ayagina vuruyor,ve topu iska geciyor.Sonrada mükemmel bir sekilde kendini atiyor.Yani burada da penalti yok.Benim baska hatirladigim öyle ahim sahim pozisyon yok.Olanlar da zaten penalti degil.Ama tutturmussunuz bizim amcamiz yok mevzusuna.

Elle atilan goller,macin bitmesine 7 dakika kalmis,victoria 2.sariyi gördü atilmadi,mac bearberlikti,tekrar edilmisti.Gelelim bu sezona,Lugano´nun en azinda 4-5 kere kirmizi yemesi gerekiyordu.Ama yok.Hadi cikin gösterin objektifliginizi de Lugano hakemler tarafindan kayriliyor deyin.Galatasaray macinda ki Önder´in topu elle kesmesini penalti olarak yorumlayin.Ya da Lugano´nun bjk macinda atilmasi gerekiyordu,hadi atilmadi gs macinda atilmasi gerekiyordu orada da atilmadi.Bunlardan bahsedin biraz.Bursa macinda almaniz gereken cezayi söyleyin.Isinize geldiginde konusuyorsunuz ama bunlari da konusun.Ama nerdee...

Sakaryaspor maçı dışında Tümer'in pozisyonu var penaltı diyebileceğimiz, ama o tartışmalıdır. Geçen haftaki Tuncay'ın pozisyonu var ki %100 penaltı. Erman Toroğlu dahil tüm spor yazarları ve eski hakemler bu pozisyona penaltı derken sen penaltı değil diyorsun :) İlginç... Tümer'in pozisyonu için de Erman Toroğlu hariç herkes penaltı diyor, sen penaltı değil diyorsun :) İlginç... Görünen köy kılavuz istemez.

Victoria'nın 2. sarıyı görüp atılmaması Fenerbahçe'nin suçu mu? Hakemin yaptığı KURAL HATASINI bile Fenerbahçe yapıyormuş gibi gösterdin ya helal olsun! Atsaydı hakem Ali Aydın Victoria'yı, maç tekrar olmasaydı, o hakemi bağlar.

Lugano hakemler tarafından kayrılmıyor. Sert oynamak futbolun gereği. Lugano Fenerbahçe'nin Avrupa maçlarında da aynı şekilde oynadı ama yanlış hatırlamıyorsam sarı kart bile görmedi :) Avrupalı hakemler de mi Lugano'yu kayırıyor?

Lugano'nun Beşiktaş maçındaki pozisyonu kırmızı kart ise, Song'un Ankaraspor maçında (emin değilim, başka maç da olabilir) attığı tekme de kırmızı karttı.

Bursaspor sahasında çıkan olaylardan Fenerbahçe mi sorumlu? Misafir takım ve misafir seyirci olarak gitmişiz, oradaki güvenlikten polis ve Bursaspor sorumludur, Fenerbahçe yönetimi veya kulübü değil.

El Comandante
20.Nisan.2007, 17:40
Bütün spor yazarlari penalti demedi,bos keseden sallama.Ben ogün bütün spor programlarini izledim ve cogu kisi penalti demedi.Ayrica konu okadar cok tartismali ki hakem orada ne yapsin.Saniselik olay.Penalti göstermedi diye hakeme yüklendiniz gene...

Tümer´in pozisyonun da bende Erman Toroglu penalti degil diyor ya iste,daha ne istiyon?Ben de ona katiliyorum...

Lugano´yu iyi izle.Sadece bunu söylüyorum...Daha ankara macinda son adami indirdi diye kirmizi kart verilmedi adama.Aynisi sizin rakibinizin pozisyonun da olsaydi...

Sen Song´un pozisyonunu izledin mi?Izlediysen eger böyle yorum yapmazdin.

Fbli taraftarlar sahayi karistirdi yahu,bicaklanmalar oldu.Ceza gerekiyordu ama verilmedi.Ulusoy korktu...Galatasaray macinda sahaya kapali bicak atiliyor,ama para cezasi yerine saha kapanma cezasi aliyoruz.Ve kiritik bir mactaydik,o maci da yenildik zaten.Ama fbli taraftarlar macta birbirlerini bicakliyorlar ama bisey olmamis gibi devam ediliyor.Yazik...

Universal
20.Nisan.2007, 17:46
Lugano´yu iyi izle.Sadece bunu söylüyorum...Daha ankara macinda son adami indirdi diye kirmizi kart verilmedi adama.Aynisi sizin rakibinizin pozisyonun da olsaydi...

Merak etme aynı olay bizim başımıza geldi hakem bırakın kartı penaltıyı bile vermedi. Daha ben ne diyeyim....

Sekopej
20.Nisan.2007, 18:02
Bazı şeyleri iyi araştırmak lazım. 7 tane verilebilecek penaltı pozisyonu vardı Fener'in. Hepsi verilmeli miydi tartışılır ama içlerinden 2-3 tanesi verilmiş olsaydı şu andaki gibi tartışma konusu olmazdı.

Bursa maçında FB'ye ceza verilmemesinin tek sebebi, daha önce oynanan Ankaragücü-BJK maçında 2 takıma da ceza verilmemesidir. O maçta ceza çıksaydı FB'ye de ceza belki verilebilirdi ama o maçta yaşananlara ceza verilmediyse Bursa maçındaki olaylara da verilmemesi çok normal.

Konumuzun FB ile bir alakası yok, Runje'ye verilen ceza konu. Konu üzerinden devam edelim...

GeNç KaRTaL
20.Nisan.2007, 18:31
runje'nin Fb maçında oynayacak olmasına çok sevindim doğrusu:)

Nocna Mora
20.Nisan.2007, 19:30
oleyyy :D :D

y_layta
20.Nisan.2007, 20:01
kaleci benim yaşımda veya küçük ama patlarsa ki patlayacağını beklemiyorum bjk için iyi olur runje iyi gidiyodu ama

Emurafu
20.Nisan.2007, 20:09
Yuh ya Edu neysede Runjenin cezasi nasil iner allah askina yapmayin ya

eGowiCh
20.Nisan.2007, 20:35
Bütün spor yazarlari penalti demedi,bos keseden sallama.Ben ogün bütün spor programlarini izledim ve cogu kisi penalti demedi.Ayrica konu okadar cok tartismali ki hakem orada ne yapsin.Saniselik olay.Penalti göstermedi diye hakeme yüklendiniz gene...

Tümer´in pozisyonun da bende Erman Toroglu penalti degil diyor ya iste,daha ne istiyon?Ben de ona katiliyorum...

Bütün spor yazarları penaltı dedi. Bol keseden falan sallayamıyorum, sallayan sensin. Metin Tokat, Erman Toroğlu, Bülent Yavuz gibi kişiler penaltı dedi. Diğer birçok köşe yazarı da Tuncay'ın pozisyonu için penaltı dedi.

Tümer'in pozisyonu için de söylüyorum, Erman Toroğlu hariç her spor yazarı penaltı dedi. 90 Dakika'dan tut Stadyum'a, Futbolmania'dan tut Santra'ya tüm spor yazarları penaltı dedi Tümer'in pozisyonu için.

Martinez-Semih pozisyonunda mutabıksın zaten benimle.

Penaltı tartışması yapmayacağım burda, ben penaltıdan çok oyuna bakarım. V.Manisaspor maçı sonunda da bunu bu şekilde belirttim zaten. 90 dakika boyunca kaleye sadece 1 isabetli şut çekiyorsan sen, galibiyeti haketmiyorsun demektir ve penaltıların arkasına sığınmaman gerekir.

Mirza
20.Nisan.2007, 20:43
Konuyu Saptırmayın.