PDA

View Full Version : ‘Düşün yakamızdan’

deniz.91
20.Nisan.2007, 09:44
http://img158.imageshack.us/img158/5348/unaltopuz2004ae0.jpg (http://imageshack.us)Sezon başından bu yana birçok kulüple isimleri anılan Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’u ısrarla “satmıyoruz” diyen Kayserispor Başkanı Recep Mamur, FANATİK’e ses getirecek açıklamalar yaptı.
20.04.2007

Süper Lig’de son iki yıla damgasını vuran Kayserispor, flaş futbolcuları hakkındaki transfer söylentileriyle de gündemden düşmüyor... FANATİK, her zaman olduğu gibi ortada konuşulanları birinci ağızdan öğrenmek için Kayseri’deydi. Foto muhabirimiz Murat Akbaş ile birlikte Sarı-Kırmızılı kulübün tesislerine karargâh kurduk. Her zamanki konukseverlikleriyle bizleri ağırlayan Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Genel Müdür Süleyman Hurma ile birçok konu hakkında konuştuk. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile adları devlerle anılan Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’la samimi bir söyleşi yaptık. Söz ilk olarak Başkan’da...

Medya önüne çıkmayı sevmeyen hatta Kayserispor’un maçlarında bile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ye saygısından protokoldeki yerinden daha geride oturan Recep Mamur, açtı ağzını yumdu gözünü: “Kayserispor başka Anadolu kulüpleriyle karıştırılıyor. Bakın öncelikle transferde adı geçen iki futbolcumuzu da satmıyoruz. Ben Türkçe’den başka lisan bilmem. Türkçe söylüyorum ama anlamıyorlar. Ancak karar verdim, 3 büyük kulübün statlarının yakınlarındaki bilboardlara reklam verip, ‘Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’u satmıyoruz’ diye duyuru yapmayı düşünüyorum. Bu konuda defalarca tavrımızı anlattık ama anlamamazlıktan geliyorlar. Futbolcularım başka kulüplere gittiğinde buradan aldıkları paranın fazlasını alamazlar ve Kayseri’de olmaktan mutlular. İstedikleri her şeyi veriyoruz. Bizim kimseye takas veya parayla verecek futbolcumuz yok. Hedefleri olan bir takımız, bu kaliteli kadroyla daha iyi yerlere gelmek ve keyfini yaşamak istiyoruz.”

..Ve söz onlarda
Devlerin transfer listesinin başındaki iki oyuncu Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal... Onlar da konuşmak için FANATİK’i seçti.
Transfer söylentileri için ne diyeceklerini merak ettiğimiz iki oyuncuyla tesislerin bahçesinde sohbet ettik. Fotoğraflar ne kadar her şeyi anlatsa da, onlara da kulak verdik.. Her ikisi de istenmenin ve teklif almanın gurur verici olduğunu söylerken, Mehmet Topuz, “Kim İstanbul’da oynamak istemez. Ancak bu demek değil ki, biz Kayseri’de oynamak istemiyoruz. Aracılarla Fenerbahçe’nin beni çok istediğini biliyorum. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım, ‘mutlaka alacağız’ demiş. Ancak ben Kayserispor’un futbolcusuyum. Önce kulübüm gelir. Büyüklerimin uygun göreceği her karara saygılıyım. Profesyonel bir futbolcuyum ve Türkiye şartlarına göre Kayseri’de her şey mükemmel. Gökhan ile aynı takımda oynamaktan çok mutluyum. Gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Transfer olup da, aynı kulübe gidersem daha da mutlu olurum” diye konuştu.
Galatasaray’dan ciddi teklif aldığını doğrulayan Gökhan Ünal ise, “Golcülerinin futbolu bırakmaya hazırlandığı bir dönemde beni çok istiyorlar. Ancak bu iki kulubün rızasıyla olur. Profesyonellikte her şeye hazırız. Fakat Kayserispor’da mutluyum ve her isteğim fazlasıyla yerine getiriliyor. Bu transferin olması için önce kulübümün menfaatleri ve sonrasında bana buradan daha iyi şartlar sunulması lazım. Bilmem anlatabildim mi?” açıklamasında bulundu.

Song’u da alırız
Tomas’ı da...
Panelde olduğu için söyleşimizde teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ı sona bıraktık... Az ve öz konuştu: “Bu kadronun başına geldiğimizde isimsiz kahramanlardı. Şimdi hepsi Türkiye’nin gündeminde. Biz birçok kulüp gibi har vurup, harman savurmadık, Doğrusu da buydu. Gelecek sezon için Galatasaray’dan Song ve Tomas dahil birçok oyuncuyu kadromuza katabiliriz. Diğer büyük takımlar da bunun içinde.”
Sarı-Kırmızılılar’ın genel müdürü Süleyman Hurma da, transfer söylentilerine büyük tepki gösterenlerden... “İnanın bunların hepsi maksatlı haberler” diyen Hurma, “Oyuncuya ihtiyacımız var, bırakmaya değil. Bugün Hakan Şükür başta olmak üzere, Necati, Hasan Şaş’ı seve seve alırız. Büyük olmak istiyorsak, büyük düşünmeliyiz” diyerek sözlerini tamamladı.

TUNÇ KAYACI

Universal
20.Nisan.2007, 10:28
Fanatik gazetesi aynı habere Mehmet Topuz Fenerde diye yazdı. Çelişki var anlamadım gitti.

ultraslanerdem
20.Nisan.2007, 10:35
Fanatik işte...

Bide bakmışız bir hafta sonra Fanatik bu oyuncuları Galatasaray'a satmış..:)

3838
20.Nisan.2007, 11:04
fanatik ve fotomac uydurun alıştık gerçide :)

World Hollow o1
20.Nisan.2007, 11:10
FANATİK, her zaman olduğu gibi ortada konuşulanları birinci ağızdan öğrenmek ve yalan uydurmak için Kayseri’deydi.

En kötü şey Yalandır bunlarıda Fanatik her Allah'ın günü yapıyor,

çekecekleri var.:p

deniz.91
20.Nisan.2007, 11:37
ben böle basının bir yandan biyere gitmiyoruz dediklerini yazıyo diğer sayfada fenerle anlaştıklarını yazıyo ama bu haberi dün yerel tvde vermişti büyükler bizim motivasyonumuzu bozmak için böle yapıyo diye başkan dedi kimse biyere gitmiyo dedi zaten oyuncularda gitmek gibi bi arzuları yok dedi

10_Osmanozc
20.Nisan.2007, 16:13
Takmayacaksınız artık böyle şeyleri.Fatih ve Gökdeniz içinde yıllarca aynı tür haberler yapıldı.Çıkışa geçen her futbolcu ertesi gün İstanbul kulüplerinden birine transfer olur.Gazeteciliğin birinci kuralı budur.

the_imam912
20.Nisan.2007, 16:33
Fanatik fazla sallamıyorda,Fotomaç çok sallıyor

deniz.91
20.Nisan.2007, 23:12
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, sarı kırmızılı ekibin gözde oyuncuları Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'la medyadaki haberlere göre her gün bir kulübün anlaşmaya vardığına dikkati çekerek " herkes kendi kendine gelin güvey oluyor. Gece rüya görüp, sabah medyaya haber sızdırıyorlar. İsteyene başta teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam olmak üzere Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un büyük boy imzalı fotoğraflarını gönderebiliriz. Artık bu yazılanlar, söylenenler ayıbın ötesine geçti" dedi

"İSTEYENE HOCAMIZ, GÖKHAN ve MEHMET'İN İMZALI FOTOSUNU YOLLAYABİLİRİZ"

Kayserispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, sarı kırmızılı ekibin gözde oyuncuları Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'la mukaveleleri bulunduğunu, yeni sezonda farklı hedefle Türkcell Süper liginde zirve mücadelesi vereceklerini söyleyen kulüp Başkanı Recep Mamur, "Daha önce defalarca anlattım, söyledim, hatta İstanbul'da üç büyükler olarak adlandırılan kulüplerimize yakın yerlerdeki bilboardlara Türkçe ve İngilizce Gökhan ve Mehmet Topuz'u satmayacağımızı anlatan afişler astıracağımızı söyledik. Hala ısrarla, Gökhan'ın Galatasaray'a, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gittiği yazılıyor, çiziliyor. kulüp yöneticilerinin başta teknik direktörümüz olmak üzere oyuncularımızla ilgili transfer haberleri gündeme getiriliyor. Bunlar kasıtlı olarak yapılıp, önümüz kesilmek isteniyor. Herhalde son çare olarak, gazetelere ve ulusal televizyonlara ilan verip, 'Bizim satılık oyuncumuz yok. Bizi rahat bırakın 'diyeceğiz. Ligde 3.lük kovalarken, oyuncularımızla ilgili transfer haberleri ve bu konuda üç büyüklerin yöneticilerinin verdikleri beyanatları kasıtlı ve belli bir taktik dahilinde yapıldığını düşünüyoruz. Yeter artık oyuncularımızın da kulübümüzün de peşini bıraksınlar" şeklinde konuştu.

Recep Mamur, gerek yurtiçi gerekse yurt dışından gelen transfer tekliflerine kulaklarını tıkadıklarını, sarı kırmızılı ekipte mukavelesi biten başta kaptan Bülent Bölükbaşı olmak üzere diğer oyuncularla teknik kadronun vereceği rapor doğrultusunda tek tek görüşerek, yeni sezon öncesi iç ve dış transferi erkenden çözümleyeceklerini sözlerine ekledi...
20.04.2007

Kaynak : DHA

Maksic
20.Nisan.2007, 23:20
bu açıklama çok çocukca geldi bana siz açıklamasını yapın yeter

remake
21.Nisan.2007, 04:19

banada cok komik geldi. okudugumuzda arkadasla cok gulduk. 20:45'ler, bir baba hindiler, imzali fotograflar evet gercektende ucuz numaralar ama saha disinda futbolu renkli kiliyorlar kanimca. kayseri sessiz sedasiz kendini gelistiriyor. 3 buyuk klup uyuyor. keske anadolu takimlari kadrolarini bozmasa, bozmak zorunda kalmasa. ligde canlanir biraz.

deniz.91
21.Nisan.2007, 10:30

alay ediyolar büyüklerle işte fotosunu alırsınız diye

paco
21.Nisan.2007, 12:35
alay ediyolar büyüklerle işte fotosunu alırsınız diye

kayserinin büyüklerle dalga geçebilmesi için en az onlar kadar olması lazım .. ellerinde ki tek kozları m.topuz ve g.ünal ..... ki bu oyuncular ve t.d e.sağlam hepsi de 3 büyüklerde oynamak için can atıyorlar .....

Maksic
21.Nisan.2007, 12:36
Kayserinin gelişmesi iyi bir olay ama böyle açıklamalara gerek yok satmıcam de yeterli niye böyle açıklamalara gidiyorsunuz yok foto veririz böyle açıklamalar hiç bir yönetici ye yakışmaz

fm26mer
21.Nisan.2007, 13:14
Kayseride kalsınlar,

y_layta
21.Nisan.2007, 14:01
bırak gitmek istemiyorlarsa orda kalsınlar halla halla

remake
21.Nisan.2007, 14:33
bırak gitmek istemiyorlarsa orda kalsınlar halla halla

dogru soyluyorsun halla halla! :p

Emurafu
21.Nisan.2007, 14:45
Iki oyuncuda aslinda gitmek istiyor ama bunu fazla belirtmiyorlar kayserinin hedefi buyuk oldugu icin satmak istemiyor ama hic belli olmaz

deniz.91
21.Nisan.2007, 18:19
gitseler bile türkiyeden biyere gitmezler çünkü avrupadan çok büüyk rakamlar geliyo

10_Osmanozc
21.Nisan.2007, 18:23
Iki oyuncuda aslinda gitmek istiyor ama bunu fazla belirtmiyorlar kayserinin hedefi buyuk oldugu icin satmak istemiyor ama hic belli olmaz
Nereden biliyorsun aslında gitmek istediklerini?:)

emrec15
21.Nisan.2007, 18:28
ikiside iyi oyuncular . aslında gitmemeleri lazım. gördük zafer biyolu fenere geldi hayatının hatasını yaptı. bunun gibi bir çok örnek var...

deniz.91
21.Nisan.2007, 18:37

nerden biliyosun ??

Kayserispor okul ziyaretinde...
Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve sarı kırmızılı kulübün gözde oyuncuları Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz, 40. yıldönümünü kutlayan TED Kayseri Koleji Vakfı, özel ilkögretim Okulunu ziyaret ederek ögrencilerle bir araya geldi. Ögrencilerin sorusu üzerine, " Kayseri'deyiz bir yere gitmiyoruz" diyen Sağlam, Topuz ve Ünal daha sonra okulun armalı şapkasını giyerek, "Tüm çocukların bayramı şimdiden kutlu olsun" diye konuştular.

Ertuğrul Sağlam, 4.sınıf öğrencisi olan oğlu Burak'ın da okuduğu TED Kayseri Özel İlkögretim Okulunu, yanına transferin gözde isimleri Gökhan Ünal ve Mehmet topuz'u da alarak gittiler. Öğrenciler okulun giris kapısından sınıflara ve toplantının yapıldığı salona kadar Sağlam ve oyunculardan imza alıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir ara ilgiden bunalan Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal, "Kayseri'deyiz bir yere gitmiyoruz. Sizinle daha çok bir araya geliriz" dediler.

Kağıt bulamayan minik ögrencilerin bazıları ellerine ve kollarına imza attırtı. Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, okul yöneticilerine ve ögrencilere teşekkür ederek, "Sizler bizim geleceğimiz ve geleceğimizin Mehmet Topuzları, Gökhan Ünallarısınız. Önce okulunuzu bitireceksiniz sonra futbolcu olacaksınız. Ya da her ikisini bir arada götüreceksiniz" diye ögütler verdi.
20.04.2007

Kaynak : DHA

Fıratcan Alçınkaya
21.Nisan.2007, 22:45
17Nisan 2007 :Mehmet Topuz Galatasaray a dogru...
18Nisan 2007 :Mehmet Topuz Fenerbahçe ile el sıkıştı...,
19Nisan 2007 :Mehet Topuz Kartal a yakın...
20Nisan 2007 : Düşün Yakamızdan...
-Kaynak Fanatik olunca insanın pek inanası gelmiyor...