Log in

View Full Version : El Saka'dan Balili'ye ağır suçlama

crazzy
20.Nisan.2007, 22:01
Konyaspor'un Mısırlı savunma oyuncusu El Saka, Sivasspor'un İsrailli golcüsü Balili'nin kendisi hakkındaki suçlamasına cevap verdi: "Balili çok yalancı. Türkiye'de oynadığı birçok maçta sorun yarattı."

El Saka, Balili'nin, "Çaykur Rizesporlu Bashir ve Konyasporlu El Saka'dan maç sırasında çok küfür ve tekme yedim. Ayrıca sözlü olarak hakaret de ettiler" açıklamasına tepki gösterdi.

Irkçılık yapmadığını belirten El Saka, "Balili'ye hiç bir şey yapmadım. Son olarak oynadığı Gaziantepspor maçında da Bekir'e küfür ettiği iddia ediliyor. Balili’nin yaptıkları ortada. Problem olan ben değilim" dedi.

Omerdinho
20.Nisan.2007, 22:03
Sivasspor Balili gibi bir futbolcuyu nasil hala kadrosunda tutabiliyor anlamis degilim...

Fıratcan Alçınkaya
20.Nisan.2007, 22:38
Vay Balili vay neler yapmışta haberimiz yok... :zuhaha

deniz.91
20.Nisan.2007, 22:54
türkiyede en gıcık olduğum oyuncu bu nedeni ise çok ukela

the_imam912
20.Nisan.2007, 22:57
Evet haklısınız.Şaşırdım yani

Universal
20.Nisan.2007, 23:12
Balili'nin yaptığı birşey yok. Kendisi yahudi olması bazı şehirlerde yahudi olduğu için küfür edilmesi Balili'yi bu noktaya getirdi. Sorun bundan ibaret, asıl kaynağı bu.

fmsmyrna
21.Nisan.2007, 12:50
balili bence kötü niyetli bir oyuncu karşı rakibi delirtmeye çalışıyor sürekli

Emurafu
21.Nisan.2007, 13:57
balili israil liginde boyle konularda sabikali oldugu icin turkiyeye geledi

vestel manisa macinda yaptigi o hariket gaziantep macinda herkez kart gordurdu kendini yere atan biri en az 5 mac ceza gelmezi lazim centilmenlige aykiri davranislar yapiyor

BianCoNeRo
22.Nisan.2007, 01:34
el saka da aynılarını çoğu zaman yapmıştı,kendisine yapılınca neden bu kadar ona koyuyor anlamadım.

ForsakeN
22.Nisan.2007, 03:20
KArşı takımı çok tahrik ediyor bu Balili.Sinir olmaya başladım.

nart_susruko
22.Nisan.2007, 06:19
al birini vur ötekini

el saka - balili