View Full Version : Şampiyonlar Ligi 2006-2007 sezonu
SYLaR
13.Nisan.2007, 22:18
Kupa Chelsea'nin.
El Comandante
13.Nisan.2007, 22:21
Kupa Chelsea'nin.
Askin abi Chelsea bu kupayi ancak senin Fm kariyerinde alir :D
Kupa Man Utd´nin ;;)
Abdurrahmans
13.Nisan.2007, 22:23
Sence iyi mi oynuyorlar ? Yada şöyle sorayım kalan takımlar için en iyi futbolu Milan mı oynuyor ?
Tabii ki...
uAburak89
13.Nisan.2007, 22:25
Düşüncelerine saygı duymak durumundayım, Kupa Manu'nun kimse boşuna heveslenmesin .. :)
gerrrard
13.Nisan.2007, 22:30
Manchester Milan'ı eler.Liverpool Chelsea'yi eler. Kupayıda Rafa Benitez götürür.
Altına imzamı atarım.:) Kupa Liverpool Müzesine gidecek.Başrolde Rafalution :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ınter ve lyon elenmesı supriz oldu büyük ihtimalle chelsea-liverpol yarı final oynar
TEBRİKLER :):) 1 ay önceden nasıl bildin yav bravo :):)
canavar20
14.Nisan.2007, 20:59
Altına imzamı atarım.:) Kupa Liverpool Müzesine gidecek.Başrolde Rafalution :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TEBRİKLER :):) 1 ay önceden nasıl bildin yav bravo :):)
nerden bildi ama :D :D :D :D :D :D
jarosik_61
15.Nisan.2007, 18:15
liverpool rakipsiz
ThersoN
17.Nisan.2007, 18:24
Milan - Liverpool Final olsun 2 sene öncesinin rövanşını alalım :)
ceza62
21.Nisan.2007, 15:34
Milan Dida'sız kalacak
AC Milan'ın tecrübeli file bekçisi Dida Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile oynanacak yarı final ilk maçında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.
Sağ omzunda sakatlık olduğu belirtilen Brezilyalı kaleci Milan'ın Messina'yı hafta sonu 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada sakatlanmıştı. AC Milan ile M.United yarı finalin ilk ayağında 24 Nisan'da İtalya'da karşı karşıya gelirken bu maçın rövanşı 2 Mayıs'ta İngiltere'de oynanacak. Dida'nın sakatlanmasıyla birlikte takımın yedek kalecisi Zeljko Kalac, Milan'ın yarın Ascoli ile oynayacağı lig maçında forma giyecek.
mustafa35
23.Nisan.2007, 14:45
Gol Krallığı
7 Gol Kaka (Milan)
6 Gol Crouch (Liverpool)
6 Gol Drogba (Chelsea)
Asist Krallığı
5 Asist Juninho (Lyon)
5 Asist R. Giggs (M.United)
5 Asist Ronaldo (M.United)
Sarı Kart
5 Kart Van Bommel (B.Münih)
5 Kart Pizarro (Roma)
5 Kart Albelda (Valencia)
5 Kart Ayala (Valencia)
4 Kart Sergie Ramos (R.Madrid)
Kırmızı Kart
1 Kart Marcellis (PSV)
1 Kart Lamey (PSV)
1 Kart Bonera (Milan)
1 Kart Diarra (R.Madrid)
1 Kart Scweinsteiger (B.Münih)
Abdurrahmans
23.Nisan.2007, 16:40
Manchester United'ta da Ferdinand sakat.Emin değilim ama Vidic de yok.İki takım da büyük sıkıntıda.
İlk maç 2-1 Milan, ikinci maç 3-1 Milan; tahminim.
mustafa35
24.Nisan.2007, 10:59
Devler sahne alıyor
Şampiyonlar Ligi’nde heyecan fırtınası yarı final maçlarıyla yeniden start alıyor. Bu sezon Devler Ligi arenasında rakip tanımayan İngiliz temsilcilerinden Manchester United, final vizesi öncesi ilk randevuda İtalyan ekibi Milan’ı ağırlayacak.
Old Trafford Stadı’nda 21.45’te başlayacak karşılaşmayı Star TV naklen yayınlayacak. Kırmızı şeytanlarda sakatlığı süren Vidic, Silvestre, Park Ji-Sung, Saha ve Ferdinand yok. Neville ve Richardson’un durumu maç saatinde belli olacak.
Son gülen Milan
Milan’daki tek eksik ise statü gereği Şampiyonlar Ligi’nde forma giyemeyen Ronaldo. İki takım bugüne kadar 6 kez karşılaşıp hiç berabere kalmazken, Milan sahadan 4 kez galip ayrıldı. İtalyan ekibi Ada’daki son galibiyetini 1-0’lık skorla Manchester United’a karşı aldı. Yarı finalin diğer maçında Chelsea ile Liverpool yarın kozlarını paylaşacak.
Varonil
24.Nisan.2007, 11:04
ManU-Milan maci muthis gececek bence
mustafa35
24.Nisan.2007, 15:53
Muhtemel 11'ler
Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en büyük kupası olan Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk maçı bugün Manchester United ile AC Milan arasında yapılacak.
''Devler Ligi'' olarak da adlandırılan Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk maçı İngiltere'de Manchester United'ın sahası Old Trafford'da oynanacak. Karşılaşma 21.45'de başlayacak ve STAR TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
İşte karşılaşma öncesi takımların muhtemel 11'leri,
Manchester United: 1-Edwin van der Sar; 24-Darren Fletcher ya da Evra, 22-John O'Shea, 6-Wes Brown, 4-Gabriel Heinze; 7-Cristiano Ronaldo, 16-Michael Carrick, 18-Paul Scholes, 11-Ryan Giggs; 8-Wayne Rooney, 14-Alan Smith
AC Milan: 1-Dida; 44-Massimo Oddo, 13-Alessandro Nesta, 3-Paolo Maldini, 18-Marek Jankulovski; 8-Gennaro Gattuso, 21-Andrea Pirlo, 23-Massimo Ambrosini, 10-Clarence Seedorf; 22-Kaka; 11-Alberto Gilardino
Varonil
24.Nisan.2007, 18:42
Benitez: "Jose'nin akıl oyunları"
Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk maçında Stamford Brigde'de Chelsea ile zorlu bir maça çıkacak olan Liverpool'da teknik direktöre Rafael Benitez, Mavilerin kurt hocası Jose Mourinho'nun maç öncesi yaptığı açıklamaları işaret ederek, "Akıl oyunlarına gelmeyeceğiz" dedi.
Mourinho'nun maç öncesi Liverpool'u favori göstermesinin tamamıyla bir taktik gerekliliğinden dolayı olduğunu savunan Benitez, "Chelsea'nin bu sezonki bir numaralı hedefinin Şampiyonlar Ligi olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu sezon kadro olarak bir çok talihsizlik yaşadılar. Önlerine koydukları büyük bir hedef var. Bizim de aynı. İki sene öncesine göre çok daha iyi durumdayız." ifadelerini kullandı.
24.04.2007
kaynak:sporx.com
Gangster
24.Nisan.2007, 23:29
Süper gidiyor Kaka..
2 tane attık şimdiden Manchester'a...
Kaka yılın golüne imza attı
C h A o S
24.Nisan.2007, 23:36
Manchester United: 1-AC Milan:-2 ilk yarı sonucu...
maç zaman zaman zevkli geçiyor.Kaka show var bugün.2 tane güzel gol attı.
manchester'ın golünü ise dida kk attı...
.
.
.
RaSenGan
24.Nisan.2007, 23:48
3-2 Milan yener ;;)
fenerbahce_1907
25.Nisan.2007, 00:03
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllll Rooney yavrum benım harıkasın
canavar20
25.Nisan.2007, 00:35
rooney öyle bi gol attı ki hayran kaldım o nasıl vuruş
fenerbahce_1907
25.Nisan.2007, 00:35
Rooney 3-2 oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve mac bitti.Harikasın Rooney.
Ertem Şener çok büyük laflar etti bugün
-Ronaldinho çölde bir vaha ise bu çocuk kutup yıldızı (Rooney için)
-İşte şair Ferguson'ın en güzel iki mısrası Ronaldo ve Rooney
-Düşüşü bile güzel
-Evra'nın tam 23 kardeşi var,ve eminim ki hepsi de bu maçı izliyordur
Yarabbim ne zaman kurtulacağız biz bu adamdan!
rooney ve c. ronaldo ... bu ikili olunca çok gol atmak normal... hücum gücü çok yüksek ve bence kupaıda man.united alacak ..... (edit)
canavar20
25.Nisan.2007, 00:41
yeniden belirtmek istiyorum o nasıl gol yav manu hep bunu yapıyor eğer manu karşısındatop kaptırmak son fenerin 6 gol yediği maçtada öyle oldu kleberson orta gigs kafa ve gol
Del Piero_10
25.Nisan.2007, 00:49
-Düşüşü bile güzel-Evra'nın tam 23 kardeşi var,ve eminim ki hepsi de bu maçı izliyordur
Benim favorim şimdi Rooney'i yağmurlu ve çamurlu yüzü ile izliyoruz lafı vardı birde,yada onun gibi birşey çoğu zırva olduğu akılda fazla kalmıyor.
gerrrard
25.Nisan.2007, 00:57
rooney ve c. ronaldo ... bu ikili olunca çok gol atmak normal... milan deplasmanında 3 gol atmak hiçde kolay değil ki italyanların savunmaya verdiği önemi herkez bilir ... hücum gücü çok yüksek... biri bu takımı durdursun bence kupayıda man.united alacak ....
Maç Old Trafford'da :D Bana göre avantaj Milan'da.Çünkü 3-2 bitti
Del Piero_10
25.Nisan.2007, 00:58
http://xs314.xs.to/xs314/07172/Galliani[1].jpg (http://xs.to)
canavar20
25.Nisan.2007, 01:08
http://xs314.xs.to/xs314/07172/Galliani[1].jpg (http://xs.to)
nerden buldun bu resmi yav sana bir soru sormak istedim merak işte sen bu kadar mı juve hayranısın hatırlıyorum buffon ile ilgili bir anket vardı birisi demişti buffon iiyi penaltı kurtaramıyor sende hemen bir tane video gönderip iyi kurtardığını iispatladın gerçekten hızlı ve ilginçsin :zuhaha
El Comandante
25.Nisan.2007, 01:19
Helal olsun Manu´ya :) Bastan beri diyoruz kupa Manu´nun diye.Milan bizi yenemez,biz gene yeneriz orada...
rhan_17
25.Nisan.2007, 02:09
-Düşüşü bile güzel
-Evra'nın tam 23 kardeşi var,ve eminim ki hepsi de bu maçı izliyordur
görünen o ki hiç kurtulamayacağız...
ayrıca ben en çok vasaras a yunan hakem yerine yunanlı hakem demesine deli oluyorum...
_MoRpHeUs_
25.Nisan.2007, 04:07
En başından beri Man Utd.Uzun yıllar sonra şampiyonluğa az kaldı:).En son Bayern maçından kalan bir efsane yaklaşık 10 yıl sonra geri dönüyor...:)
milan kendi evinde de bikac tane yer turu verir adetleri oldu artik...
canavar20
25.Nisan.2007, 14:14
kesinlikle milan manu'yu eler imzamı basarım:D
uAburak89
25.Nisan.2007, 17:50
Herşeye rağmen Manu eleyecek Milan'ı ..
El Comandante
26.Nisan.2007, 02:13
Bu sefer Jose! 1-0
Avrupa'nın gözü bu maçtaydı. Ada'da Maviler ve Kırmızıların kapışmasında gülen taraf Jose Mourinho'nun Chelsea'si oldu. Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Stamford Brigde'de Chelsea Liverpool'u 1-0 mağlup etti. Gol 29. dakikada uzun süren sakatlığının ardından sahalara kısa bir süre önce dönen Joe Cole'dan geldi.
90 dakika boyunca kontrollü bir futbol oynamasına rağmen daha çok gol pozisyonuna giren Chelsea yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Özellikle ikinci yarı Liverpool Chelsea'ye oranla topa daha çok hükmeden ve pozisyon yaratmaya çalışan taraf olsa da Benitez'in öğrencileri kalabalık Chelsea orta sahası ve defansını aşmakta zorlandı.
2005 yılında yine Devler Ligi'nde yarı finalde karşı karşıya gelmiş ve Liverpool Londra'da 0-0, Anfield Road'da da 1-0'lık galibiyetiyle Chelsea'yi finale hayalinden mahrum etmişti. Stamford Brigde'de rövanş Chelsea'nin oldu.
Londra ekibinin Rus patronu Roman Abramovich ile yaşadığı sorunlar ile takımdan kopma noktasına gelen Jose Mourinho ilk maçta Liverpool'u mağlup ederek final yolunda bir avantaj elde etti. 1 Mayıs'ta Anfield Road'da oynanacak rövanş mücadelesinde Chelsea'nin final biletini alarak sahadan ayrılması durumunda ise Abramovich'e karşı kozlar tamamen Jose Mourinho'nun eline geçecek...
TheCure
26.Nisan.2007, 08:30
bence milan avantajlı bi skorla dönsede man utd işi bitirir
chelsea zaten işi bitirdi gibi mourinho kupayı istiyor
Fıratcan Alçınkaya
26.Nisan.2007, 13:34
Spiker çok boş işlerle ilgileniyor... Maçtan başka herşeyi anlatıyor... FİNALE AC Milan-Chelsea oynamasını isterim...
TheCure
26.Nisan.2007, 15:17
Spiker çok boş işlerle ilgileniyor... Maçtan başka herşeyi anlatıyor... FİNALE AC Milan-Chelsea oynamasını isterim...
zuahha aynen katılıyorum spiker çok gereksiz konuşuuo evranın 23 kadeşi olduğunda bahsetceğine kariyerinden bahsetse daa ii olr biz futbolseverler için :D
canavar20
26.Nisan.2007, 18:57
şu evra kardeşleri de ünlü oldu bu spiker sayesinde:D:D:D
vagabond35
27.Nisan.2007, 16:58
tek favorım man utd alex ferguson ıyı bı teknık adam alırlar kupayı:)))
Abdurrahmans
27.Nisan.2007, 18:45
Bala bak yav.Milan, San Siro'da işi bitirecek.
Ronaldo'nun futbolcu olmadığını bir kez daha gördük.Kötü oynadı.
Vidic
27.Nisan.2007, 21:30
Kupa Milan'ın
Varonil
29.Nisan.2007, 00:29
Dida açık arttırmada!
Kızgın bir AC Milan taraftarından ilginç davranış! Öfkeli taraftar dünyanın ünlü açık arttırma sitelerinden biri olan Ebay'de Milan kalecisi Dida'yı açık arttırmaya çıkardı..
Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İngiltere'de M.United'a 3-2 yenilen Milan'da o maçta hatalı goller yiyen Brezilyalı tecrübeli kaleci Dida'ya taraftarların tepkisi var. Fanatik bir Milan taraftarı önceki gün 33 yaşındaki file bekçisini gelecek hafta takımın M.United ile oynayacağı rövanş maçı öncesi 'satılığa' çıkardı.
Dida'nın açık arttırması fazla ilgi görmezken, satış Ebay tarafından iptal edilmeden önce kızgın taraftarın bu satışına 25 teklif geldi ve fiyat 96 dolara kadar yükseldi.
Sporx'ten bir not; Neden Dida diyorlar?
Tam adı Nélson de Jesús Silva olan Brezilyalı kalecinin ismi Avrupa basınınca Dida şeklinde kullanılıyor. Brezilyalı file bekçisinin bu lakabı gençliğine dayanıyor. Gençliğinde Brezilya ekiplerinden Flamengo'nun koyu bir taraftar olan Nélson de Jesús Silva, Brezilyalı efsane futbolcu Nélson de Jesús Silva (Dida)'nın büyük bir hayranıydı.
Zizinho, Domingos da Guia, Leonidas da Silva ve F.Bahçe'nin şu anki teknik direktörü Zico gibi ünlü isimleri bir zamanlar kadrosunda bulunduran Flamengo'nun tarihinde Dida önemli bir yer tutuyor. 33 yaşındaki kalecinin Dida lakabını bu fanatiklikten dolayı aldığı belirtiliyor. Flamengolu tarihe adını yazdıran yıldız isim Dida ise 2002 yılında yakalandığı kanser hastalığını atlatamamımş ve Rio de Janeiro'da 68 yaşında hayata gözlerini yummuştu...
27.04.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Koray Düşova
01.Mayıs.2007, 16:52
Kırmızı mı? Mavi mi?
Devler Ligi'nde final yolcuları trene biniyor! Bu gece Liverpool - Chelsea maçı ile finalin oynanacağı Atina'ya gidecek ilk yolcu belirlenecek. Yarın ise Milan İtalya'da M.United'ı konuk edecek...
Ada'da bir futbol şöleni daha. Sezon boyunca gerek Premier League maçları gerekse bu sezon Avrupa'da İngiliz ekiplerinin gösterdiği performans ile futbolseverlere zevk veren İngiltere toprakları, Jose Mourinho ve Benitez'i yine karşı karşıya getiriyor. Mavi mi? Kırmızı mı? Aksiyon filmlerinde bombanın patlamaması adına belirlenen kader seçimi gibi bir maç...
Kulüpler bazında Avrupa'nın en büyüğünün belirlendiği Şampiyonlar Ligi'nde 1-0'ın rövanşında yarı finalde Chelsea, Anfield Road'a çıkıyor. Liverpool ilk maçta Londra'da Maviler karşısında Joe Cole'un golüyle sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı. İki devin çarpışması TSİ ile 21.45'de başlayacak ve Sabri Ugan'ın anlatımıyla Star TV ekranlarında olacak. Karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Enrique Mejuto Gonzalez yönetecek.
MUHTEMEL 11'LER
LIVERPOOL
25-Pepe Reina;
3-Steve Finnan,
23-Jamie Carragher,
5-Daniel Agger,
2-Alvaro Arbeloa;
8-Steven Gerrard,
14-Xabi Alonso,
20-Javier Mascherano,
6-John Arne Riise;
15-Peter Crouch,
18-Dirk Kuyt
CHELSEA
1-Petr Cech;
20-Paulo Ferreira,
5-Michael Essien,
26-John Terry,
3-Ashley Cole;
4-Claude Makelele,
8-Frank Lampard,
12-John Obi Mikel,
10-Joe Cole;
16-Arjen Robben,
11-Didier Drogba
HAKEM: Manuel Enrique Mejuto Gonzalez (İspanya)
STAT: Anfield Road
SAAT: 21.45
YAYIN: Star TV
http://www.hostingfiles.net/files/20070501022936_formazione.jpg
El Comandante
01.Mayıs.2007, 16:54
Tahminimce bu mac 1-1 berabere biter.Chelsea finale cikar.Ayrica Drogba insallah sari kart görür de final macinda Manu´ya karsi oynayamaz :D
Fıratcan Alçınkaya
01.Mayıs.2007, 22:41
Skoru bilemem ama Finale Chelsea çıkar...
Emurafu
02.Mayıs.2007, 00:15
uzamalara kalsa sarar
fenerbahce_1907
02.Mayıs.2007, 00:24
Chelsea atar uzatmalara gırtmeden bence cok şanslı bır takım Chelsea.
Fıratcan Alçınkaya
02.Mayıs.2007, 00:35
1-0 Bitti... Uzatmalara gitti.
fenerbahce_1907
02.Mayıs.2007, 01:12
Uzatmalarda 1-0 bitti.Penaltılara gitti mac.
Fıratcan Alçınkaya
02.Mayıs.2007, 01:23
Liverpool çıktı Finale...
fenerbahce_1907
02.Mayıs.2007, 01:23
Evet fınaldeyız harıksın Reina işte bu be.
İlk finalist Liverpool Oldu
SYLaR
02.Mayıs.2007, 01:31
Ligde gelirler fark yerler Şampiyonlar Ligi'nde aslan kesilip elerler.
gerrrard
02.Mayıs.2007, 01:34
Ligde Liverpool ne zaman fark yedi sherryy.Fark attı desek.:D Süpersiniz bea süper You Will Never Walk Alone...
El Comandante
02.Mayıs.2007, 01:38
Liverpool,Ingiltere Ligínde en cok sampiyon olan takim.Bence onlar ligle fazla ilgilenmiyorlar,her sene Sampiyonlar ligine kaliyorlar bu yetiyor onlara.Amaclari Avrupa´da en cok kupa alan takim olup Dünyanin en iyi takimi olmak.Bunu da basabilecek bir kapasiteleri var.Son 3 senede 2.kez CL´de final oynayacaklar.Real Madrid ve Milan´dan sonra CL´yi en cok alan 3. takim Liverpool.
Ama bu sene kupa Manu´nun :)
emrecep
02.Mayıs.2007, 01:38
Sevindim ya Liverpool alıştı ya artık finaller, Chelsea'yi elemeler falan.
vay be galatasaray bu liverpool u yendi .... :)
eXcitinG
02.Mayıs.2007, 01:39
Hak ederek kazandı LiverpooL ve maçtan sonra taraftarLarına hasta oLdum.Gerçekten harika taraftarı var.İnsan o taraftar önünde maç kaybedemez.
SYLaR
02.Mayıs.2007, 01:42
Dikkat ettimde 2005de Chelsea Liverpool'a elendi Liverpool şampiyon oldu.2006'da Barcelona'ya yenildi Barca şampiyon oldu.
Bu sene aynı olay gerçekleşmesin.
El Comandante
02.Mayıs.2007, 01:42
vay be galatasaray bu liverpool u yendi .... :)
Hatirlarsan en son CL´ye gittigimiz de Juventus´u yenmistik Almanya´da 2-0 :) Ozaman da Juve,Milan ile final oynamisti :)
Bizim yendigimiz takim finale gidiyor yahu :D
rhan_17
02.Mayıs.2007, 01:47
http://img133.imageshack.us/img133/1475/133971nc4.jpg (http://imageshack.us)
(resim:NTVSPOR)
LİVERPOOL UN TAKIMIDA TARAFTARIDA MUHTEŞEMDİ...
REİNA YI DA AYRICA ALKIŞLAMAK LAZIM...
Valheru
02.Mayıs.2007, 01:54
jose mourinho fanı olarak cok üzüldüm..tamda penaltılar sırasında elektrikler gitti cok sinir oldum.penaltıları kaçırdım.diğer yandanda bu avrupa futbolunu izlerken ne kadar hızlı oynadıklarına şayit oldum acaba bi türk takımı ne zaman yarı final oynar yada oynayabilirmi?
canavar20
02.Mayıs.2007, 14:47
trafsız olarak söylüyorum iyi olan kazandı
ama arkadaşlar benim aklım hala şu rooney'in gölünde son gol gerçekten çok güzeldi tabi kaka onunkide 3 defansı yere düşürüp golü güzeldi inşallah milan final oynar ingilizlerden nefre ediyorum...
Universal
02.Mayıs.2007, 16:25
Liverpool söke söke finale çıktı. Chealse'yi sildi süpürdü. Chealse ligde'de şampiyonluğu hak etmiyor zaten.
Man. Unt. bu gün finale çıkacaktır. Güzel bir final bizi bekliyor.
Tamam GS Liverpool'u yendi. Helal'ı hoş olsunda o Liverpool maçı formalite icabı oynadı. Çünkü onun ülke puanına ve o maçta gelecek üç beş kuruşa ihtiyacı yok. Şimdi bu durumu karşılaştırmak şaçma.
uAburak89
02.Mayıs.2007, 17:37
Chelseanin finale çıkamaması güzel, kupa ManU'nun kimse heveslenmesin .. :)
Vidic
02.Mayıs.2007, 18:23
İyi iyi 2005'in acısını bu kez fena çıkaracağız liverpool'dan.. Hadi Kaka yap bi şov daha..
TR.CaPTaiN
02.Mayıs.2007, 18:35
Pennant'a hayran kaldım. Mourinho açısından bende üzüldüm ama Liverpool'un çıkmasını istiyordum. Bugünde umarım Milan çıkar ve 2005'in rövanşını yaparlar.
Memedov
02.Mayıs.2007, 21:45
Manu kupayı alır Finale çıkarsa.
fenerbahce_1907
02.Mayıs.2007, 22:56
Offf ya su Kaka yıne attı nefret edıyorum adamdan ya
uAburak89
02.Mayıs.2007, 23:12
Bende sinir oluyorum, ama hakkını vermek lazım .. Güzel bir gol attı ..
fenerbahce_1907
02.Mayıs.2007, 23:15
Ne ballı takı su Milan ya off offf
Fıratcan Alçınkaya
02.Mayıs.2007, 23:17
Süper bu adam ya Kaka' Leite...2-0 oldu burdan sonra vermez Maçı Milan... Kaka'da gol kralı olur büyük ihtimalle...
uAburak89
02.Mayıs.2007, 23:17
Olamaz ya, şoktayım resmen .. Hiç beklemiyordum .. ManU'nun işi çok zor artık ..
RoNNiE91
02.Mayıs.2007, 23:20
Manchester devre bitmeden bir tane atsa ikinci yarı kurtarır.Atmasa ile ben Manchester'ın çıkacağına inanıyorum.Umarım yanılmam.
Fıratcan Alçınkaya
02.Mayıs.2007, 23:27
C.Ronaldo 20kere geçmeye kalktı Gattuso yu, 20sinde de aldı topu Gattuso...
Şair Ferguson en güzel iki mısrasını kurşun kalemle yazmış Ertem,yağmurda ikisi de silindi -şu anki msn iletim-
canavar20
02.Mayıs.2007, 23:36
ben demiştim kaka'da keramet var:D zaten dediğim gibi her zaman dedim milan yener c.ronaldo rooney boşlar
Del Piero_10
02.Mayıs.2007, 23:44
Gattuso kaba adam şiirden falan hiç anlamaz.
RaSenGan
03.Mayıs.2007, 00:22
3-0 oldu Gilardino
fenerbahce_1907
03.Mayıs.2007, 00:24
Gattuso kaba adam şiirden falan hiç anlamaz.
Öldürdün beni Özgür abi ya:zuhaha:zuhaha
ewrim_FB
03.Mayıs.2007, 00:25
İyi oldu ManU'a şimdi sıra ligde Chelski olacak inşallah şampiyon...
RaSenGan
03.Mayıs.2007, 00:31
C.Ronaldo artistlik yapamadı bu maç ;;)
fenerbahce_1907
03.Mayıs.2007, 00:33
C.Ronaldo artistlik yapamadı bu maç ;;)
Daha 2 saat önce ManU luydun C.Ronaldo, co ıyı oyuncu ManU encek dıyordun sımı dondun hemen.
El Barto
03.Mayıs.2007, 00:37
Liverpool - Milan Atina'da Liverpool penaltılarla alır. (Bakınız İstanbul.:D)
Fıratcan Alçınkaya
03.Mayıs.2007, 00:40
Kaka' nın sayesinde Finalde AC Milan... C.Ronaldo yu göremdim ben shada... İşte Kaka' farkı... Kupayı inş. Milan alır...
gerrrard
03.Mayıs.2007, 00:40
Kupa Liv'in :)
Del Piero_10
03.Mayıs.2007, 00:42
Kaka Ronaldo ile olan kişisel duellosunu tereddüte yer vermeden bitirdi...
fenerbahce_1907
03.Mayıs.2007, 00:52
Kupa Liv'in olck.Milan yıne eli bos döncek,aglıycaklar yine.
El Comandante
03.Mayıs.2007, 01:27
Yazik oldu...
Umutlarimiz gelecek bahara kaldi :)
Bir macta futbolcu mu degilmi belirlenseydi...
Cristiano Ronaldo bir mac kötü oynadi diye,hemen onu kötülemek isteyenler baslamis.Genel olarak sezona bakin Ronaldo nasil futbolcuymus?
Fıratcan Alçınkaya
03.Mayıs.2007, 02:26
Yok Emperor kimse kötülemiyo C.Ronaldo yu sadece Kaka' nın daha iyi oldugunu gördük...
rhan_17
03.Mayıs.2007, 02:53
MİLAN çok üstün bir oynayarak turu haketti(özellikle ilk yarı)...
KAKA bu yıl şampiyonlar liginin en iyisi...Milan ın tüm maçlarında fark yarattı...
http://img442.imageshack.us/img442/9968/134431vw6.jpg (http://imageshack.us)
(resim:NTVSPOR)
BİR KEZ DAHA MİLAN vs LİVERPOOL
UMARIM BU SEFER MİLAN KAZANIR
canavar20
03.Mayıs.2007, 12:58
kaka'nın yaptığına bak hele.
Aşk-ı Şehir
03.Mayıs.2007, 14:16
sadece kaka'ya bu zaferi yüklememek lazım özellikle gattuso ve seedorf'ta milan'ın tur atlamasında önemli bir yere sahipler
fenerbahce_1907
03.Mayıs.2007, 14:20
İşte haftanın en değerli 11'i !Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Finali sonrasında en değerli oyuncular belirlendi.
Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Final de geride kaldı. Sona eren iki Yarı Final Rövanşı'ndan sonra Avrupa'nın önde gelen yayıncı kuruluşlarından Eurosport Haftanın 11'ini açıkladı. Kadroyu haliyle Milan ve Liverpoollu oyuncular oluşturdu.
Şampiyonlar Ligi'nde 2006/07 Sezonu Yarı Finali de geride kaldı. Mücadelede sıra 23 Mayıs 2007'de Yunanistan'ın başkenti Atina'da oynanacak Final Maçı'na geldi. Komşu tribünleri 2005 İstanbul Finali'nin kopyasına şahit olacak. Rakipler aynı; Milan (İtalya) ve Liverpool (İngiltere).
Eurosport Yarı Final Rövanşı'nda belirlediği en değerli 11 oyuncuyu açıkladı. Kadroya haliyle adını finale yazdırmayı başaran Milan ve Liverpoollu oyuncular girdi.
İşte 11 Altın Adam
1.José Reina (Liverpool)
2.Massimo Oddo (Milan)
3.Daniel Agger (Liverpool)
4.Jamie Carragher (Liverpool)
5.John Arne Riise (Liverpool)
6.Ivan Gennaro Gattuso (Milan)
7.Andrea Pirlo (Milan)
8.Javier Masherano (Liverpool)
9.Clarence Seedorf (Milan)
10.Ricardo Izecson Kaka (Milan)
11.Dirk Kuyt (Liverpool)
Aşk-ı Şehir
03.Mayıs.2007, 14:29
bence milan kazanacak kupayı dün akşam Liverpool'la oynicakları için ne biçim oynadılar valla (güzellik açısından;;))
Cyzio
03.Mayıs.2007, 14:50
C.Ronaldo'nun tek yaptığı iş kendi kendini çalımlamak zate.Onu Messi'yle,Kaka ile kıyaslayamazsınız.Ancak bu 2 futbolcunun arkasında yer bulur kendine.Finale gelince bence bu sefer Milan kaldırır kupayı...
Bir macta futbolcu mu degilmi belirlenseydi...
Cristiano Ronaldo bir mac kötü oynadi diye,hemen onu kötülemek isteyenler baslamis.Genel olarak sezona bakin Ronaldo nasil futbolcuymus?
Ronaldo iyi futbolcudur ve en yetenikli oyunculardan ama en iyi futbolcu değildir,çünkü iyi oynadığı tüm maçlarda takımı iyiydi,hiçbir zaman takım kötü durumdayken çıkıp kurtarmadı,eğer rakibin savunmacıları iyi değilse hiç durmadan çalım atıyor,attığı 10 çalımda anca bir tanesi takıma faydalı oluyor.Kaka ilk maç 2 çalım attı ikisinde de attı golünü,dünyanın en iyi futbolcusu öyle değil böyle olunur
Sakın bana youtube linki verip Kaka bunu yapabilir mi demeyin,çalım atana değil doğru zamanda doğru çalımı atıp gol atan ya da attırana verirler kupayı!
fmsmyrna
03.Mayıs.2007, 15:23
eurosport kaka'yı almamış adam tek başına finale kadar çıkardı takımı daha ne yapsın bencede şuanda dünya'da ronaldo ve messi'nin önünde 1. sırada
Vidic
03.Mayıs.2007, 16:41
eurosport kaka'yı almamış adam tek başına finale kadar çıkardı takımı daha ne yapsın bencede şuanda dünya'da ronaldo ve messi'nin önünde 1. sırada
Almış kardeş göremedin galiba sen. Kaka'yı almayacak da kimi alacak.
Herneyse, Bayern-Milan eşleşmesinin tur atlayanı kupayı alır demiştim.
Yanılmadığım için mutluyum çünkü liverpool bozuntusunu bu kez hayal kırıklığına uğratacağız Kaka ile.
O gerçekten dünyanın en iyisi.
Ayrıca finalde Gattuso sayesinde bir ölü bir kaç yaralı falan çıkabilir önlem alınması gerek.. Adam kan kokuyor resmen..
Wesley Sneijder
03.Mayıs.2007, 17:00
İŞTE BU!!!
Şampiyonluğu kaybetmenin acısını Liverpool'dan çıkaracağız.
Wesley Sneijder
03.Mayıs.2007, 17:58
Sizler için Milan-Man Utd maçı ve final hakkında bilgiler düzenledim.
İlk olarak San Siro'daki maça bakalım:
----------------------------------------------------
Bir yanda İtalyan devi Rossoneri; yani Milan, diğer yanda İngilliz devi Kırmızı Şeytanlar; yani Manchester United. Carlo Ancelotti ve Sir Alex Ferguson'un 11leri 23 Mayır 2007'de Atina'da Liverpool'a rakip olabilmek için San Siro'da..
Old Trafford'daki ilk maçta ev sahibi Manchester United 3-2 kazanmayı başardı. Milanlı Kaka'nın gollerine Cristiano Ronaldo ve Wayne Rooney (2) cevap verince mutlu sona ulaşan ManU oldu.
San Siro'daki karşılaşmada her türlü galibiyet ve beraberlik Manchester United'e turu getirecek. Ayrıca 3-2 üstündeki tek farklı yenilgiler de (4-3, 5-4…) turu İngiliz temsilcisine getirecek. Milan'a final bileti için San Siro'da mutlak galibiyet gerekiyor. 1-0 ve 2-1 turu Rossoneri'ye getirecek. Her türlü 2 farklı galibiyete de finalist Milan olacak. 90 dakikayı uzatacak tek skor ise 3-2.
.:: Ve San Siro::.
İşte 11ler
http://kassiesa.com/uefaclubs/images/AC-Milan.png
Milan:
Dida, Oddo, Nesta, Kaladze, Jankulovski, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Ambrosini, Kaka, Inzaghi
Teknik Direktör: Carlo Ancelotti
http://kassiesa.com/uefaclubs/images/Manchester-United.png
Manchester United:
Van der Sar, O'Shea, Brown, Vidic, Heinze, Ronaldo, Fletcher, Scholes, Carrick, Giggs, Rooney
Teknik Direktör: Sir Alex Ferguson
Hakemler ve Gözlemci:
Orta Hakem: Frank De Bleeckere (Belçika)
Yardımcılar: Peter Hermans (Belçika) – Mark Simons (Belçika)
4. Hakem: Paul Allaerts (Belçika)
UEFA Gözlemcisi: Marc Batta (Fransa)
Karşılaşma ev sahibi Milan'ın vuruşuyla başladı. Milano'da şiddetli yağış var.
3' İlk ciddi atak Milan'dan geldi. Hollandalı Seedorf'un ceza alanı dışından vuruşunu vatandaşı Van der Sar kornere yolladı.
7' Milan gole bir kez daha yaklaştı. Oddo'nun ortasına Kaka vurdu. Van der Sar yine başarılıydı.
11' Kaka bu kez golü buldu. Brezilyalı ceza yayı içinden sol ayağıyla Manchester United ağlarını havalandırdı ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 10. golüne imza attı.
17' Pirlo'nun ceza alanı dışından yaptığı vuruş kalenin yanından dışarı gitti. Yağış zemini çok kayganlaştırdı.
20' Rooney uzaktan kaleyi yokladı ancak pozisyonda Dida başarılıydı.
İtalyanlar'ın ünlü golcüsü Christian Vieri de tribünde..
30' Seedorf bu kez affetmedi. Ceza yayı önünde topu önünde bulan Hollandalı vatandaşını mağlup etti ve farkı ikiye çıkardı.
41' Milan durmuyor. Oddo'nun yerden pasında tecrübeli Inzaghi 3. gole çok yaklaştı.
45' 4. hakem 1 dakikalık oynanmamış süre gösterdi.
İlk yarı ev sahibinin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. İlk yarıda özellikle Gattuso-Ambrosini ikilisi Manchester United'e top göstermedi. Manchester United'e ikinci yarıda tur için 2 gol gerekli.
İkinci yarıya konuk Manchester United başladı.
53' Kaka rakibi Vidic'i yatırdı ancak vuruşunda Van der Sar 3. gole izin vermedi.
63' Fletcher ManU adına farkı bire indirme şansından yararlanamadı ve topu kalenin yanından dışarı attı.
64' Ronaldo'nun sağdan ortasında topa ceza alanı içinde vuramayan Rooney itildiği gerekçesiyle hakeme itiraz etti.
66' Milan'da Inzaghi yerini Gilardino'ya bıraktı.
72' Rooney bu dakikada ManU faul beklerken topu önünde bulup sert vurdu ama top yandan auta gitti.
75' Kaptan Ambrosini, Scholes'a sert bir faul yapınca sarı kart gördü.
77' Manchestar'da O'Shea çıktı Saha oyunda.
79' Ve 3 oldu! Savunmanın arkasına sarkan Gilardino'ya verilen mükemmel pası alan yıldız oyuncu Van Der Saar ile karşı karşıya pozisyonda köşeyi buldu ve farkı 3'e çıkarttı!
82' Rooney sağ kanattan ceza alanına ortasını sert yaptı, arka alanda seken topa Gigs vurdu ve top yandan auta gitti! Ardından Gattuso ve Scholes arasında tartışma gerginliğe dönüştü! Gattuso Belçikalı hakemden sarı kart gördü.
83' Rakibine arkadan sert bir faul yapan Ronaldo sarı kart gördü.
84' Çok sinirli olan Gattuso çıktı, Cafu oyunda
87 Hafif şekilde seken Kaka'nın yerine Favalli oyuna dahil oldu
89' Heinze soldan ceza alanına ortaladı, arkada Rooney'den önce Dida topun sahibi oldu. Bunlar ManU'nun umutsuz atakları.
90' Cafu sağdan ceza alanına girdi ve yerden vurdu. Van der Sar topu kontrol etti!
Ve bitti, Milan'ın duaları kabul oldu, finaldeler ve rakip Liverpool..
Atina'daki final, İstanbul 2005 finalinin kopyası oluyor!
Manchster United ise tıpkı Chelsea gibi Premier Lig'e dönüyor..
---------------------------------------------
2005'teki ŞL finalinden bir tribün görüntüsü:
http://img156.imageshack.us/img156/8028/12727577tq.jpg
---------------------------------------------
2005 Milan-Liverpool finali:
http://youtube.com/watch?v=cmUQeBTxlNo
TR.CaPTaiN
03.Mayıs.2007, 18:19
Tahmin ettiğim gibi Milan Manchester'ı geçti ama bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum. Finalde Milan intikamını alır.
Wesley Sneijder
03.Mayıs.2007, 18:28
İnşallah. Fanatik Milanlı olarak o sahada onları desteklemek isterdim ama...
rhan_17
03.Mayıs.2007, 22:45
Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı eleyerek finale yükselen AC Milan'da emektar kaptan Paolo Maldini, Devler Ligi'nde kariyerinin 8. finalini oynamaya hazırlanıyor.
http://img126.imageshack.us/img126/9324/134711zc7.jpg (http://imageshack.us)
Sol diz kapağından sakatlanmasının ardından 3 hafta sahalarda olamayacak 38 yaşındaki yıldız futbolcu, daha önce takımının oynadığı 7 şampiyonlar ligi finalinde forma giyme şansı bulmuştu.
Paolo Maldini, AC Milan'ın kaptanı olmaktan çok büyük gurur duyduğunu belirterek, ''Atina'da bulunmak istiyorum. Bir şekilde orada oynamalıyım'' dedi.
1994'TE ATİNA'DA ŞAMPİYONLUK YAŞADI
Takımıyla birlikte 4 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanan Maldini, 1994 yılında yine Atina'da oynanan ve AC Milan'ın FC Barcelona'yı 4-0 yendiği final maçında da forma giymişti.
38 yaşına rağmen futbola devam etmek istediğini belirten Maldini, ''Gelecek sezon da devam etme yönünde bir arzum var. Kupaları artırmak, Süper Kupa finalinde ve Kıtalararası Kupa finalinde oynamak çok güzel olacak'' diye konuştu.
kaynak:ntvspor.net
Omerdinho
03.Mayıs.2007, 23:11
Milan bu futbolla Liverpool'u ezer gecer Atina'da...
RaSenGan
03.Mayıs.2007, 23:48
Kupa MİLAN'ın ;;)
GeNç KaRTaL
04.Mayıs.2007, 17:35
Final eşleşmesi istediğim gibi inşallah şimdi de istediğim takım kazanır:)
ThersoN
04.Mayıs.2007, 18:04
Milan - Liverpool Final olsun 2 sene öncesinin rövanşını alalım :)
ilk kehanetim tuttu; Kaka ile Milan kehaneti devam edecek:cool:
Abdurrahmans
04.Mayıs.2007, 18:44
Cristiano Ronaldo, bütün büyük maçlarda olduğu gibi bu maçta da berbat oynadı.
Milan eze eze intikam alacak.
Fıratcan Alçınkaya
04.Mayıs.2007, 18:58
Milan İnş. kazanır... Çünkü Kaka' var takımda...
canavar20
04.Mayıs.2007, 19:26
maldini'ye bak hele 8. final dede olmuş:D:D
Wesley Sneijder
04.Mayıs.2007, 23:27
Bu arada o tribün San Siro'nun. Yanlış resim.
Abdurrahmans
04.Mayıs.2007, 23:49
Bu arada o tribün San Siro'nun. Yanlış resim.
Evet, oyuncuların formalarından da anlaşılıyor.O maçta Milan beyaz, Liverpool da kırmızı forma giymişti.
carrey
05.Mayıs.2007, 01:21
ya ben inanıyorum liverpool alcak adamlar şampiyonlar liginde nedense mükemmel oynuyolar liverpool gene alır diyorum ama milanda çok hırslı çıkcak rövanş için tabi bunuda unutmamak lazım ama liverpooll
canavar20
05.Mayıs.2007, 11:10
bakın söylüyorum milan kazanamassa fener'İ bırakırım:D
Varonil
07.Mayıs.2007, 20:01
Finallerin adamı Maldini
Avrupa Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasında dün akşam Manchester United'ı 3-0 yenerek finale kalan Milan'da kaptan Paolo Maldini, 8. kez bu kupada finale çıkmanın haklı gururunu yaşıyor.
Sol diz kapağından sakatlanmasının ardından 3 hafta sahalarda olamayacak 38 yaşındaki yıldız futbolcu, daha önce takımının oynadığı 7 şampiyonlar ligi finalinde forma giyme şansı bulmuştu. Paolo Maldini, Milan'ın kaptanı olmaktan çok büyük gurur duyduğunu belirterek, "Atina'da bulunmak istiyorum. Bir şekilde orada oynamalıyım" dedi. Takımıyla birlikte 4 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanan Maldini, 1994 yılında yine Atina'da oynanan ve AC Milan'ın FC Barcelona'yı 4-0 yendiği final maçında da forma giymişti.
38 yaşına rağmen futbola devam etmek istediğini belirten Maldini, "Gelecek sezon da devam etme yönünde bir arzum var. Kupaları artırmak, Süper Kupa finalinde ve Kıtalararası Kupa finalinde oynamak çok güzel olacak" diye konuştu.
Dün akşam yapılan maçta İngiliz temsilcisini 3-0 gibi rahat bir skorla yenen ve oynadığı futbolla göz dolduran AC Milan'da tüm gözler, 2005 yılında İstanbul Olimpiyat Stadı'nda yapılan final karşılaşmasının rövanşı niteliğindeki Liverpool maçına çevrildi. İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalinde AC Milan, ilk yarıyı 3-0 önde tamamlamasına karşın ikinci yarıda yediği 3 golle beraberliğe razı olmuş ve penaltı atışları sonucu kupa, Liverpool'un müzesine gitmişti.
fm_monster
23.Mayıs.2007, 12:05
Müthiş hesaplaşma
Hangisi en büyük? Bir tarafta Kaka'nın uçurduğu Milan, diğer tarafta Gerrard'ın kumandasında Liverpool. Devler yine karşı karşıya...
Kulüpler bazında Avrupa'nın en büyük kupası Şampiyonlar Ligi'nde finalde Atina Olimpiyat Stadı'nda AC Milan ve Liverpool karşı karşıya geliyor. Star TV'nin 20.00'dan itibaren özel yayın kuşağı ile ekranlara getireceği heyecanı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Herbert Fandel yönetecek.
2005'de İstanbul'da son yılların kuşkusuz en kaliteli en soluk kesici Devler Ligi finali vardı. AC Milan'ın 3-0 öne geçtiği karşılaşmada kırmızılar küllerinden doğup maçı uzatmaya götürmüş ve penaltı atışları sonunda kupaya uzanmıştı. Liverpool'un kupayı bu şekilde kaldırışı üzerinden yıllar geçse de unutulmayacak. Şimdi Atina'da bu serinin ikinci filmi var. Kim bilir belki bundan 2-3 sene sonra bir üçüncüsü ile üçleme olur. Kısacası AC Milan ve Liverpool arasındaki karşılaşma tamamıyla bir rövanş bir hırs hesaplaşması olacak.
Liverpool'da Milan karşısında forvette görev yapması beklenen isim Dirk Kuyt. Hollandalı golcü 2005 yılında Feyenoord'da oynarken İstanbul'daki finali izledikten sonra mikrofonlara, "İnanamıyorum. 3-0'ken Milan'lı futbolcuların suratlarını ve maç sonundaki tabloyu görmek gerçekten çıldırtıcı. Futbol sahalarında gördüğüm mucizelerin en başında geliyor o gün orada olanlar. Açıkcası böyle bir şeyin tekrar olacağını da hiç sanmıyorum" demişti.
Milan'da Ancelotti Liverpool karşısında iki forveti Filippo Inzaghi ve Alberto Gilardino'ya ilk 11'de birlikte görev verecek. Liverpool'da ise kanat oyuncusu Boudewijn Zenden'in küçük bir sakatlığı var. Benitez Zenden'i ilk 11'de sahaya süremez ise tercihini Harry Kewell'den yana kullanacak. LFC'de 1 numaralı kaleci Jose Reina ve Jerzy Dudek'in ise dev maç öncesi hafif sakatlıkları geçti. Reina Fulham maçında boynundan kötü bir şekilde sakatlanmış ve ligin son maçı Charlton karşısında takımını yalnız bırakmıştı. Liverpool'da uzun süredir sakat durumda olan Garcia ve Fabio Aurelio finalde forma şansı bulamayacak isimler olurken Benitez enerji deposu orta saha oyuncusu Mohamed Sissoko'dan bu maç öncesi umutlu.
Milan'da Liverpool karşısında takımı gizlice sırtlayan iki ismin olması bekleniyor. Clarence Seedorf ve Gennaro Gattuso. Kaka'nın futbol büyüsü yapacağı gecede bu ikili Liverpool orta sahası önünde sağlam bir blok oluşturacak. Liverpool'da ise İspanyol teknik adamın Milan maçı öncesi yine en büyük kozu takımın altın çocuğu Steven Gerrard...
Milan'ın 8. Avrupa Kupası finalini oynayan 38'lik Maldini'sine karşı Benitez'in Kuyt ve Crouch'u ilk 11'de sahaya sürmesi bekliyor. Öte yandan Maldini'nin küçük sakatlığını es geçip finalde oynamak istediğini ve sahada olacağını da belirtmekte fayda var. Milan'ın Liverpool karşısında mücadele edeceği 11'i aslında şekillenmiş durumda. İtalyan ekibinin teknik direktörü Carlo Ancelotti geçen hafta İtalyan basınına yaptığı açıklamada, "Kadrom belli. Sadece Maldini'yi bekliyorum" ifadelarini kullanmıştı. Maldini de dün oynayacak durumda olduğunu ifade etti ve Ancelotti'nin Liverpool maçındaki kadrosu yüzde 99 oranında şekillendi.
Liverpool'da ise teknik direktör Rafa Benitez iki yıl önce Milan'ın kendilerine karşı nasıl bir 45 dakika oynadıklarını hatırladıklarını söylerken aradan geçen bu süre içinde Milan'ın çok daha iyi bir takım haline geldiğini söyledi. Benitez Milan'ın gelişimi kadar kendi futbolları ve kadrolarındaki yükselişe de dikkat çekti. Benitez Milan'ı M.United karşısında oynadıkları futbol ve aldıkları sonucu öne sürerek final öncesi favori gösterirken, "Bu sefer onları yenmek çok daha zor olacak diyebilirim. Form durumları, moralleri, defans oyuncularının motivasyonu ve orta sahadaki güçlü yapıları bizi yine zorlayacak." dedi.
Muhtemel 11'ler
AC Milan:
1-Dida;
44-Massimo Oddo,
13-Alessandro Nesta,
3-Paolo Maldini,
18-Marek Jankulosvski;
8-Gennaro Gattuso,
21-Andrea Pirlo,
23-Massimo Ambrosini,
10-Clarence Seedorf;
22-Kaka,
11-Alberto Gilardino.
Liverpool:
25-Pepe Reina;
3-Steve Finnan,
5-Daniel Agger,
23-Jamie Carragher,
6-John-Arne Riise;
8-Steven Gerrard,
20-Javier Mascherano,
14-Xabi Alonso,
32-Boudewijn Zenden;
15-Peter Crouch,
18-Dirk Kuyt
Saat: 21.45
Stat: Atina Olimpiyat
Hakem: Herbert Fandel, Almanya
Yardımcılar: Carsten Kadach, Almanya; Volker Wezel, Almanya.
Yayın: Star TV
Hakem, Herbert Fandel
UEFA Devler Ligi finalinde Almanya Futbol Federasyonu'ndan Herbert Fandel'i atadı. Herbert Fandel final için Slovak hakem Lubos Michel ile birlikte en büyük adaydı. 1998 yılında profesyonel olduktan sonra Uluslararası arenada 69 maç yöneten Fandel beş kez Milan maçlarında görev yaparken İtalyan ekibi bu 5 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Liverpool'un son Anfield Road'da Barcelona'ya 1-0 mağlup olduğu maçta sahada Herbert Fandel vardı. Fandel ile Liverpool kazanamıyor, Milan ise kazanıyor.
Universal
23.Mayıs.2007, 12:06
Haydi Liverpool bir kez daha kazan. Bu yolda yalnız değilsin.
fm_monster
23.Mayıs.2007, 12:07
hiç heveslenmeyin milan affetmez bu sefer
gerrrard
23.Mayıs.2007, 12:35
ya ben inanıyorum liverpool alcak adamlar şampiyonlar liginde nedense mükemmel oynuyolar liverpool gene alır diyorum
Çünkü Liverpool ŞL'ne müthiş motive oluyorlar.İngiltere'nin en iyisi ve artık Dünya'nın en iyisi olmaya çalışıyorlar.İngiltere kesmiyor.:zuhaha
FikretBalkan
23.Mayıs.2007, 14:04
Gönlüm bu kez Milan'ın kazanmasından yana...İstanbul 2005'de yaşadıkları deyim yerindeyse tam bir ' Felaket ' idi.Ve de bu onları gönüllerde Favori yapıyor...Fakat, Böyle bir maçın favorisi olabilir mi ? ;)
bizi elemelerine rağmen milan ın kazanmasını çok istiyorum.çünkü 2005 yılındaki finalden sonra milan için çok üzülmüştüm.liverpool zaten bizim ezeli rakibimiz.ama iyi olan kazansın diyelim
Fıratcan Alçınkaya
23.Mayıs.2007, 17:28
Kaka' nın olduğu takımı sonuna kadar desteklerim... İnş... AC MilaN kazanır ŞL yi...
RoNNiE91
23.Mayıs.2007, 17:38
Bu maçı tarafsız gözle izleyeceğim.Umarım güzel bir maçla bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni noktalarız.Her iki takıma da başarılar diliyorum.
mustafa35
23.Mayıs.2007, 17:51
Kutlamalar şimdiden başladı
Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'un Milan'la oynayacağı karşılaşma için Atina'ya gelen Liverpool taraftarları, Şampiyonlar Ligi kupasını müzelerine götürecekleri inancıyla kutlamalara erken başladı.
Atina'da Liverpool ile Milan arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesi kentte çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Sindagma Meydanı'na akın eden Liverpool taraftarları, kutlamalara erken başladı.
Bol bol içki tüketen İngiliz taraftarlar, marşlar söyleyerek Atina merkezinde eğlendiler.
Liverpool taraftarları, Avrupa Şampiyonlar Ligi finalinde Milan'ı yenerek, Şampiyonlar Ligi kupasını müzelerine götüreceklerini
RaSenGan
23.Mayıs.2007, 17:57
ya Milan ya da Milan
rhan_17
23.Mayıs.2007, 22:31
forza Mİlan
uAsamet91
23.Mayıs.2007, 22:35
Beyler Hakan sukur Karizma yapti:D
Emurafu
23.Mayıs.2007, 23:45
Crouch liverpool lu kurtaracak
HAKAN ne hava atti ama
Universal
24.Mayıs.2007, 00:30
Ne yaptı? Görmedim.
Fıratcan Alçınkaya
24.Mayıs.2007, 00:33
Kuyt attı... Daha uzatmayla 5-6 dk... bakalım neler olucak...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2007 ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU AC MilaN...
Universal
24.Mayıs.2007, 00:37
Milan şampiyon...
El Comandante
24.Mayıs.2007, 02:43
Arkadaslar Kral ne yapti ? :)
Varonil
24.Mayıs.2007, 07:08
Tebrikler Milan
Dün akşam Atina da oynanan şampiyonlar ligi final karşılaşması milan ın üstünlüğüyle sona erdi
maça her iki tarafta kontrollü başladı ve ilk 15 dakikada birkaç cılız atak dışında kayda değer bişey olmazken,kaka ve gerrard gibi yıldızların etkisiz oluşu maçın sıkıcı geçmesinin nedeniydi.45. dakikada gereksiz bir faul yapan liverpool faturasını ağır ödedi.pirlo nun kullandığı serbest vuruşta inzaghi ye çarpan top,reina yı kontrpiyede bıraktı ve milan bu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
http://i13.tinypic.com/642gxs1.jpg
ikinci yarıda savunmaya önem veren milan karşısında liverpool ataklar bulmaya başladı ve en önemli atağını 55. dakikada gerrard ile buldu ama gerrard maçtaki performansı gibi kötü bir vuruş yaptı ve dida çıkardı.
82. dakikada ise kaka nın akıl dolu ara pasıyla buluşan inzaghi kendisinin ve takımının ikinci golünü attı ve taraftarlarını büyük bir sevince boğdu.87.dakikada ise kuyt farkı bire indirdi ve bu gol akıllara 2005 finalini getirdi.ama tarih tekerrür etmedi ve maç 2-1 sona erdi.böylece milan 2 yıl öncesinin rövanşını almış oldu.
http://i9.tinypic.com/6b1xrpu.jpg
http://i19.tinypic.com/6fpds79.jpg
38 yaşındaki maldini bu kupayla 5. avrupa kupasını kazanmış oldu ve adını efsaneler arasına yazdırdı.
http://i12.tinypic.com/62olths.jpg
ayrıca maç sonrası milanlılar çılgınca sevinirken,liverpool tribünleri takımını bağrına bastı ve oyuncularını alkışladı.
tebrikler milan
Nocna Mora
24.Mayıs.2007, 09:11
Maç zevksizdi ama Milan iyi oynadı ve maçı aldı..
evet serhat ulueren maç büyük bi zevke sahne oldu falan dedi ama çok zevksiz bi maçtı harbiden
RoNNiE91
24.Mayıs.2007, 17:42
Milan'ı tebrik ediyorum.2005 yılının intikamını aldılar.
GsDoruk
24.Mayıs.2007, 18:29
Maç kötüydü. Zevksizdi. Mialn'ı tutuyordum. Ve öyle oldu.
Wesley Sneijder
24.Mayıs.2007, 22:06
İşte bu beeeeee!!!!
Hesap görüldü. :D
Bursa'dan Dolmabahçe'ye ve Milano'dan Liverpool'a selamlar. :D
Varonil
25.Mayıs.2007, 08:06
98 ton bira kutusu!
Liverpool ve AC Milan arasında oynanan Şampiyonlar Ligi final maçının ardından, temizlik görevlilerinin Atina sokaklarından yaklaşık 98 ton bira kutusu topladıkları bildirildi. Atinalı bir belediye yetkilisi, AC Milan'ın Liverpool'u 2-1 yenerek Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olduğu final maçının ardından, Flash Radyo İstasyonu'na yaptığı açıklamada, Atina sokaklarından temizlik görevlilerinin 7 kamyon bira kutusu topladıklarını duyurdu. Yetkili, bunun 98 tona denk geldiğini de ifade ederek, "Her kamyon 14 ton ediyor. Final maçından sonra sokakları sabunlu suyla yıkamak zorunda kaldık" dedi.
Çoğunluğu Liverpoollu olan binlerce taraftar, biletsiz olmalarına karşın Atina'ya gelmişlerdi. Taraftarlar stadyuma giremedikleri için Atina'nın büyük meydanlarında toplanmış ve dev ekranlardan final maçını takip etmişlerdi. Atina'nın genel anlamda, Şampiyonlar Ligi finalinde başarılı bir sınav verdiği ifade ediliyor. Şehirde, holiganizm anlamında ciddi bir sorun yaşanmazken, yalnızca karaborsa ve sahte bilet satıcılarının Yunan polisini zorladığı belirtiliyor.
24.05.2007
Kaynak : İHA
Sheriff
25.Mayıs.2007, 15:18
Konu güncelliğini kaybettiği için indiriyorum
Tebrikler Milan..