PDA

View Full Version : Göztepe amatör kümede...

embiryum
30.Temmuz.2006, 22:05
Beter olsun ınsallah öle bi kulup kalmazda izmirlilerde rahatlar ulan bu kadar duyarsız olunurmu ya avrupa şehri olmak istiyosan önce o futbol takımını kalkındıracan şampıonlar lıgınde oynatacan bir madride gidinde görün adamlar real madrid i satıyolar şehirde hiçbişey yok izmirde kafa olsa 1 tane takım olurdu ligde 15 inci sırada falan ben çok büyük izmirliyim ama izmir hiç bişey haketmiyo yazık değil umarım tamamen kapanırda göz göz onu hep o şanlı tahiyle anarız hiç olmassa rezil olmaz takım...para yok deniyo maça gitmiyolar hayretle izliyorum sizi izmirliler yazık yazık her şehre kısmet olmaz göztepe ksk altay uyanının alooooooooooo

TürkuAz
30.Temmuz.2006, 22:07
Beter olsun ınsallah öle bi kulup kalmazda izmirlilerde rahatlar ulan bu kadar duyarsız olunurmu ya avrupa şehri olmak istiyosan önce o futbol takımını kalkındıracan şampıonlar lıgınde oynatacan bir madride gidinde görün adamlar real madrid i satıyolar şehirde hiçbişey yok izmirde kafa olsa 1 tane takım olurdu ligde 15 inci sırada falan ben çok büyük izmirliyim ama izmir hiç bişey haketmiyo yazık değil umarım tamamen kapanırda göz göz onu hep o şanlı tahiyle anarız hiç olmassa rezil olmaz takım...para yok deniyo maça gitmiyolar hayretle izliyorum sizi izmirliler yazık yazık her şehre kısmet olmaz göztepe ksk altay uyanının alooooooooooo
Sen mi büyük İzmirlisin?

TR.CaPTaiN
30.Temmuz.2006, 22:14
Amatör'de başarılar..

Atakan38
30.Temmuz.2006, 22:17
Yazık
Nerden Nereyee

Fietra 10
30.Temmuz.2006, 22:28
izmirde ksk bir numaradır..başarılar göztepe umarım seneye 3.lige tekrar çıkarsın

fmsmyrna
30.Temmuz.2006, 22:54

İzmirli olmadığın belli İzmirin iki büyük kulübü vardır.Göztepe ve Karşıyaka.İzmir B.Bld Altay'a verdiği desteği şu iki kulübe verseydi şimdi bu iki kulüpte rahat süper lig de idi.Altay'a iki senedir müthiş imkanlar sağlanıyor yinede beceremiyor Altay.

Bu arada sevindirici haber Tmsf el koyucak borçlar silinecek.

Fietra 10
31.Temmuz.2006, 02:42
Göztepe parça parça...

Göztepe Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Kocaoğlu, Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu'nun (TMSF) Göztepe'nin satışıyla ilgili işlemleri kendileri ile yürüttüğünü söyledi.

Kocaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TMSF görevlisi bir bankacı ve avukatın Göztepe Spor Kulübü'ne geldiğini, Fon'un yürüttüğü işlemlerle ilgili bazı belge ve bilgi istediklerini söyledi.

Kendilerinin de bu belge ve bilgileri Fon görevlilerine ilettiklerini belirten Kocaoğlu, ''Fon'un öncelikle Göztepe A.Ş. (Göztepe Spor Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi) ile ilgili icra ve iflas yoluna gideceğini, ardından şirketi kulüpten ayırdıktan sonra (Göztepe) logosunu satışa çıkaracaklarını tahmin ettiklerini'' belirtti.

TMSF Tahsilat Dairesi Grup Koordinatörü ve Medya Holding A.Ş, Sabah Yayıncılık A.Ş, ve Sabah Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Taner Yalçın'ın kendisini aradığını belirten Kocaoğlu, ''Şu anda Fon'un el koyması gibi bir durum söz konusu değil. Yalçın Bey ile görüşüyoruz. Kendisine derneğin ana sözleşmesini gönderdik. Fon'un başlattığı işlemler tamamen derneğin denetiminde yürütülüyor'' dedi.

Kaynak:AA

naysaydiya
31.Temmuz.2006, 02:48
borclarının silinmesi için kasıtlı olarak düştü bu sene Göztepe.. trilyonlarca lira borcu vardı ve amatöre düşerse kaale alınmadıgı için borcları siliniyor. o yüzden bilerek düştü göztepe..Şuanda 0 lira borcları var.. Futbolcular he derse seneye gene 3. ligede mücadele edebilecek kapasiteye sahipler..

RoNNiE91
31.Temmuz.2006, 03:23
borclarının silinmesi için kasıtlı olarak düştü bu sene Göztepe.. trilyonlarca lira borcu vardı ve amatöre düşerse kaale alınmadıgı için borcları siliniyor. o yüzden bilerek düştü göztepe..Şuanda 0 lira borcları var.. Futbolcular he derse seneye gene 3. ligede mücadele edebilecek kapasiteye sahipler..

Eğer dediğin doğruysa bir bakımdan iyi olmuş.Umarım tekrar çıkarlar yukarı.

fmsmyrna
04.Ağustos.2006, 05:57
20 Ağustos günü ihale var tüm borçlar Göztepe üzerinden kalkacak.Tüm Göztepe dernekleri tek çatı altında bu ihaleye girecek.

19_SeRDiNÇ_05
21.Nisan.2007, 18:36
Bir efsane Göztepe eridi, bitti. İzmir kan ağlıyor. Türkiye 3.Lig 3.Grupta Göztepe kendi sahasında Aliağa Belediyespor'a 2-0 mağlup olarak amatör kümeye düştü.

Türkiye Birinci Liginde 25 sezon geçiren Göztepe, 1968-69 ve 1969-70 yıllarında o dönemdeki adıyla Reis-i Cumhur ve Türkiye Kupasını müzesine götürmüştü. Kupa Galipleri Kupası'na iki, Fuar Şehirleri Kupasına da 5 kez katılan sarı kırmızılı ekip, 1968-69 sezonunda, bugünkü adı UEFA olan Fuar Şehirleri Kupası'nda 64 takım arasından yarı finale kadar yükseldi. Bu Türkiye adına bir ilkti..

1981-82 sezonunda Birinci Lige veda eden Göztepe, 18 yıl boyunca üst üste 2. Lig'de mücadele etti. Sarı-kırmızılı kulüp, şirketleşip Göztepe A.Ş. (Göztepe Spor Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi) adını aldığı yıl olan 1998'de şampiyonluk yaşayarak yeniden Birinci Lige döndü. Bu dönüşün ardından herşey istendiği gibi gitmedi ve büyük çöküş başladı...

Birinci Ligde kalıcı olmayı başaramayan ekip, peş peşe aldığı kötü sonuçlar nedeniyle önce 2. Lig (A) Kategorisi'ne, hemen ardından 2. Lig (B) Kategorisi'ne ve tarihinde ilk kez 3. Lig'e düştü. Göztepe bu sezonda 3.Lig 3.Grupta 28 maçta 28 puan toplayarak sezonun bitmesine 1 hafta kala küme düştü.

Emurafu
21.Nisan.2007, 18:37
Takima sahip cikilmassa olacagi o idi

diger izmir takimlari yardim etseydi boyle olmazdi

El Barto
21.Nisan.2007, 18:38
Nereden nereye :(

El Comandante
21.Nisan.2007, 18:38
Ne diyelim,bir efsane daha...

Gecmis olsun.

Sekopej
21.Nisan.2007, 18:41
Vay vay vay, gerçi belliydi böyle olacağı ama gerçekten üzüntü verici. Bir Karşıyakalı olarak üzüldüm desem yalan olur ama yine de kötü bir durum. Altınordu gibi olmaz inşallah ve tekrar döner...

M.Scofield
21.Nisan.2007, 18:41
çok üzücü bir durum artık toparlanması imkansız gibi

Ahmet_77
21.Nisan.2007, 18:47
Nereden nereye :(

ben dicektim nerden nereyeyi :)

Eskiden 3 büyüklerin korkulu rüyası olan Göztepe amatör lige düştü ha

deniz.91
21.Nisan.2007, 18:59
herşeyden önce taraftarına çok yazık ne takımdı eskiden göztepe

uAburak89
21.Nisan.2007, 19:03
Çok yazık olmuş ..

fm26mer
21.Nisan.2007, 19:32
Çok yazık olmuş yaa..

Emurafu
21.Nisan.2007, 19:34
daha bir cok klub var amatore dusen veya 3.lige geri cikan

Adanaspor
Vanspor

fmsmyrna
21.Nisan.2007, 19:54
maçtaydım göztepe öyle bir halegeldi ki 89 'lu çocuklar oynuyor takımda(bu arada takımda en güzel oynayanda o melih)tüm izmirli iş adamlarına yazık süper lig'de takımımız yok köy takımları nerelerde izmirden takımları nerelerde bunda sadece iş adamlarının başkanlarında suçu yok takımlarında suçu var örnek olarak geçen sene göztepe'de oynayan erdi'yi altay bu sene bedavaya aldı zaten takımını transfer yasağı var niye böyle birşey yapıyorsun ayırca şu tezahürat çok güzel:alayına isyan olsun göztepeme yemin olsun düşsek bile amatöre terkedenler ... olsun.aklıma geldi tek iyi yanı borçlar silinecek yeni asır'ın göztepe'nin üstüne attığı

Avrupa kupalarında yarı final oynayan ilk Türk takımı Göztepe, tarihinde ilk kez amatör kümeye düştü. Üçüncü Futbol Ligi 3. Grupta son haftalardaki başarısız sonuçlarla düşme hattına inen Göztepe, sahasında Aliağa Belediyespor'a 2-0 yenilince, bitime 1 hafta kala ligde kalma şansını kaybetti.

Göztepe, 1997 yılında genel kurulda yapılan tüzük değişikliğiyle futbol şubesini şirketleştirip, Yeni Asır grubuna devretmesinin ardından 1998-99 sezonunda 17 yıl aranın ardından Süper Lig'e yükselme sevincini yaşadı. 1999-2000 sezonunda veda ettiği Süper Lig'e sonraki sezon yeniden dönen Göztepe, 2001-2002 sezonunda ligi 7. sırada bitirmeyi başardı.

Bu başarılı sezondan sonraki süreç, Göztepe'nin adeta çöküş dönemi oldu. A.Ş'nin bağlı olduğu grubun yaşadığı maddi sıkıntılardan etkilenen sarı-kırmızılılar 2002-2003'te Süper Lig'den, 2003-2004'te Lig A'dan, 2004-2005'te de Lig B'den düştü. Bu sezon da Üçüncü Lig'e veda eden sarı kırmızılılar, 5 sezonda 4. kez küme düşme acısını yaşamış oldu.

Türk Futboluna ''Buldozer'' Fevzi Zemzem, kaptanlar ''İngiliz'' Nevzat Güzelırmak, ''Kestane'' Gürsel Aksel, ''Çarli'' Çağlayan Derebaşı, ''Panter'' kaleci Ali Artuner gibi isimleri kazandıran Göztepe, Avrupa Fuar Şehirleri Kupası'nda (şimdiki UEFA Kupası) 1968-69 sezonunda yarı final oynamış ve bu başarıyı gösteren ilk Türk takımı olmuştu.

1925 yılında kurulan Göztepe, 2006-2007 sezonunda tarihinde ilk kez amatör kümeye düşmüş oldu.

Emurafu
21.Nisan.2007, 20:10
demek kardes goztepeyi iyi mahalle takimina cevirdiler neden peki yardim etmediler bu takima
altay ve karsiyaka gibi takimlarda futbolcu kiralasa iyi olurdu

the_imam912
21.Nisan.2007, 20:12
Nereden nereye.süper ligden nereye

uAsamet91
21.Nisan.2007, 20:32
vay be goztepede gitti

Varonil
21.Nisan.2007, 21:06
Yazik bir efsane coktu daha 4 sene oncesine kadarbu klub Super Ligdeydi:(

emir cavak
21.Nisan.2007, 21:09
Bir Efsane Takım Daha Amatör Kümeye...

emrec15
21.Nisan.2007, 22:47
efsaneler yok oluyor geçmiş olsun...

Burak Duran
21.Nisan.2007, 22:52
böyle olacağı belliydi hatta bilerek yapıldı bile denebilir şimdi borçlar silindi daha düzgün bir şekilde toparlanırlar ama bir KSK li olarak çokta üzüldüm diyemem

nart_susruko
22.Nisan.2007, 05:37
acıların arasında söyle isyan marşımızı..

yazık..

Universal
22.Nisan.2007, 11:16
Göztepe bir klup şirkeşleştikten sonra bu durumlara düştü. Göztepe A.Ş ismi uğurlu gelmedi. Bir çınar devrildi aslında söylenecek söz yok. İnşallah tekrar aramıza geri döner.

Vay vay vay, gerçi belliydi böyle olacağı ama gerçekten üzüntü verici. Bir Karşıyakalı olarak üzüldüm desem yalan olur ama yine de kötü bir durum. Altınordu gibi olmaz inşallah ve tekrar döner...

böyle olacağı belliydi hatta bilerek yapıldı bile denebilir şimdi borçlar silindi daha düzgün bir şekilde toparlanırlar ama bir KSK li olarak çokta üzüldüm diyemem

:rolleyes:

World Hollow o1
22.Nisan.2007, 11:24
Nereden nereye.süper ligden nereye

2.lig A
2.lig b
3.lig
ve amatör.

Hayırlısı olsun...

eGowiCh
22.Nisan.2007, 12:17
Çok yazık oldu. Göztepe Süper Lig'de oynarken her maçına giderdim, sonra borçlardan dolayı çöküş başladı. İzmir'in en büyük takımı bana göre Göztepe, eski başarılarıyla da taraftarıyla da ismiyle de her zaman en büyüktür.

Taraftarın düşüşte büyük payı var. Her maçta olay çıkartıldı, her çıkan olay Göztepe'ye 2-3 maç saha kapatma cezası olarak döndü. Taraftar biraz daha kendini kontrol etseydi belki Göztepe amatör kümeye düşmeyecekti.

Diğer İzmir takımları kiralık oyuncu yollasaydı da bu iş olmazdı, hem diğer takımlar niye kiralık oyuncu yollasın ki? Göztepe, hem Karşıyaka ile hem Altay ile düşman. Bucaspor ve İzmirspor'un da oyuncuları kendine yeter zaten, onlar da yollayamazlar.

Göztepe dün maça başladığında yaptıkları tezahuratlarla kendi oyuncularını büyük baskı altına aldı. "Bu maçı kazanmadan eve gitmek yok", "Göztepe düşerse ......" gibi tezahuratlarla kendi oyuncularının üzerinde büyük baskı yarattı. Oyuncular zaten 89'lu, 88'li, hepsi küçük, onların üzerine büyük baskı geld ve maçı da kaybettiler.

Geçmiş olsun, umarım İzmirli bir zengin Göztepe'nin elinden tutar da tekrar yükselmesini sağlar. Türkiye'nin en büyük taraftar topluluğu olan Yalı'nın durumuna çok üzüldüm, maç sonu ağlayanlar oldu epeyce, gerçekten yazık oldu.

eXcitinG
22.Nisan.2007, 13:48
Destek çıkıLmassa böyLe oLyor işte.Yazık miLyonLarca insanın yaşadağı bir şehrin takımı asırLIk takım amatör kümede.

fmsmyrna
22.Nisan.2007, 14:15
borçlar aslında göztepe'nin değil dinç bilgin grubu satın almıştı yeni asır'ın sahibiydi yeni asır'ın borçlarını göztepe'nin üstüne geçirmiş.öyle oluncada transfer yasağı geldi 4 yıldır altyapıdan oyuncularla oynuyor göztepe belli mi olur 2 sene sonra ben oynarım o hale geldi maçta yaşlı başlı adamlar ağlıyordu çok yazık

isyan marşı:

http://www.youtube.com/watch?v=qqMtrZzqF2s&mode=related&search=

efsane_goztepe
23.Nisan.2007, 02:14
Basiretsiz yöneticilerin, yeteneksiz topçuların, duyarsız İzmir halkının eseridir bugün gelinen durum.
"ISSIZ KUYTU KÖŞELERDEN AND OLSUN Kİ DÖNECEĞİZ"
İNADINA GÖZTEPE

Maksic
23.Nisan.2007, 02:55
Bakırköyspor da amatör kümede:(

paco
23.Nisan.2007, 03:15
böylesine taraftar grubu olan bi kulüp bence bu şekilde yok olup gitmez yeniden dönecektir ... umarım döner ... türkiyede köklü kluplerden biri .....

nekop
23.Nisan.2007, 12:35
Yazık olmuş...

Nitro_kellepaca
23.Nisan.2007, 16:03
Ben lise hazırlıktayken Göztepe Süper Lig'deydi.
lise 1'e geçtim, Lig A'ya düştü,
lise 2'ye geçtim, Lig B'ye düştü,
lise 3'e geçtim, 3. Lig'e düştü.
Üniversiteye başladım, bir sene daha 3. Lig'e dayandılar; ama ne yazık ki hazin son gerçekleşmiş. Dilerdim ki Ankaraspor gibi geçmişsiz, üç günlük takımların yerine Göztepe gibi köklü takımlar yer alsın. Göztepelilere ve Türk futbol camiasına geçmiş olsun diyorum.

EreN
23.Nisan.2007, 19:15
acıların arasında söyle isyan marşımızı..

yazık..

Yazıları tek tek okurken alta yazacağım söz tam olarak bu olacaktı ki gözüm seninkine takıldı.
Üzüntü verici.

mustafa35
23.Nisan.2007, 20:53
Avrupa'da yarı final oynayan ilk Türk takımı olan, müzesinde bir Cumhurbaşkanlığı, iki Türkiye Kupası bulunduran Göztepe, 82 yıllık tarihinde ilk kez amatör kümeye düşmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Son beş sezonda dört kez küme düşerek Süper Lig'den amatör kümeye inen sarı-kırmızılı ekip, onbinlerce taraftarını gözyaşına boğdu. Üçüncü Lig 3.Grup'ta son yedi maçta bir beraberlik alan, rakip fileleri bir kez bile dalgalandıramayan Göz-Göz, Alsancak Stadı'ndaki 2-0'lık Aliağa Bld yenilgisinden sonra sezonun bitmesine bir hafta kala havlu attı.

Çok yalnız bırakıldıklarını belirten Göztepe Dernek Başkanı Mustafa Kocaoğlu, Mayıs ayı sonunda yapılacak olağan kongrede yeniden aday olup olmayacaklarının henüz netleşmediğini söyledi. Göztepe'yi kurtarmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Kocaoğlu, transfer yasağı yüzünden dört sezondur altyapıdan yetişen gençlerle mücadele edildiğini, ancak sonunda amatör kümeye düşmenin acısını yaşadıklarını dile getirdi. Geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan kişileri mahkemeye verdiğini hatırlatan Kocaoğlu, "Kulübün başında kalsam da, kalmasam da Göztepe'ye yaptıklarının hesabını verecekler" dedi.