Log in

View Full Version : 101. yılda ne olacak?

eGowiCh
22.Nisan.2007, 12:44
F.Bahçe yönetimi, gergin bir şampiyonluk yarışında olmasına karşın, gelecek sezonun planlamasını yapmaktan geri kalmıyor. Herkesin gözü sarı-lacivertlilerin üzerinde.

Tuncay kalacak mı, gidecek mi?
Tuncay'ın kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bugüne dek en az ücret alan isimler arasında bulunan Tuncay için yönetim, kesenin ağzını açtı. Herkes, Tuncay’ın en fazla ücret alan isim olması görüşünde birleşiyor. Yönetim de elde tutmak için hem istediği ücreti verecek hem de kaptanlıkla onurlandıracak. Yönetimin “Gelecek 10 yılın kaptanı sen ol” diyerek, Tuncay’ı elde tutacak. Yeni sezonda da Kezman’la birlikte forvette oynayacak.

Alex gidecek mi, kalacak mı?
Yönetime kalmak için 3 şart sunan ve yerine gelmesi halinde kalacağını bildiren Brezilyalı’nın durumu hala netleşmedi. 3.5 milyon Euro isteyen Alex’in kalması için yoğun çaba harcanıyor. Brezilyalı kalmazsa, alternatifleri ise hazır. Dedikodulara göre Alex’in gitmesi halinde, Riquelme’nin kiralanma ihtimali bulunuyor.

Volkan’ın yerine kim geliyor?
Volkan'ın sözleşmesinin yenilenmemesi kesinleşti. Yaşam tarzı ile kalede güven vermemesi nedeniyle yönetim, Rüştü ve Serdar’la yola devam kararı aldı. 3. kaleci ise İstanbul BŞ’de oynayan Volkan olacak.

Sol dışa hangi yabancı alınacak?
Çalışmalar yabancı konusunda da sürüyor. Yeni sezonda Tuncay forvete geçecek. Tümer’in durumu ise askerlik sorunu nedeniyle belirsiz. Sarı-lacivertliler, sol dışa Tuncay’ın oynadığı mevkiye Brezilyalı Ze Roberto’yu alacak. Ze Roberto’nun öncelikle 1 yıl kiralanması düşünülüyor.

Ümit Özat yine joker mi oluyor?
Kaptan Ümit Özat’ın sezon sonunda Köln’e gideceği konuşuluyordu. Ama yönetim Ze Roberto transferinden sonra bu oyuncunun arkasında oynaması için Ümit ve Uğur Boral’ı elde tutmayı planlıyor.

Deivid’in akıbeti ne olacak?
Sarı-Lacivertli yönetimin Deivid de Souza için tavrı kesinleşti. Öncelikle bonservisiyle satılmaya çalışılacak. Olmazsa, gitmek istediği takıma kiralanacak. Ancak bu transferde yönetim kiraya yolladığı takdirde, verdiği kulübe Brezilyalı futbolcuyu 1.1 milyon dolarlık alacağınının en az yarısını ödemek zorunda kalacak.

Stephen Appiah gönderilecek mi?
Avrupa'da oynamak istediğini söyleyen Appiah için yönetim fiyat belirledi. 8 ile 10 milyon Euro arasında bir rakam veren olursa, hemen gönderilecek. Son dönemdeki performansındaki düşüş nedeniyle Appiah’tan vazgeçen yönetim, yerine oyuncu araştırıyor.

G.Amerika’dan kim gelecek?
Yönetim, Stephen Appiah giderse, Aurelio’nun yanına önemli bir ismi almak için çalışıyor. Yönetim, G.Amerika’daki araştırmalarını yoğunlaştırdı. Buradan bir isimle % 99 anlaşan yönetim, bu oyuncuyu sezon sonu açıklayacak. Appiah’ın “Zico kalırsa ben kalmam” demesine karşın yönetim, Ganalı’yı göndermeyi düşünüyor.

Yerlilerin durumu ne olacak?
Kemal, Selçuk ve Volkan’ın gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Mehmet Yozgatlı konusunda ise kararsızlık var. Yönetim, Ali Bilgin ve Mehmet Topuz’un transferi için çalışıyor. İki yıldızdan da transfer için söz alındı.

Mateja Kezman kimi suçladı?
Kezman, aldığı ücret ve sözleşmesi gereği mecburen kalacak. O da Appiah ve Alex gibi Zico’yu istemiyor. Hatta Kezman takım arkadaşlarına “Bırakın gol atmayı, antrenman yapmayı unuttum. Yıllardır Zico’da ne taktik var ne de sistem. Kalırsa ben de gitmeyi düşünürüm” dediği öğrenildi.

VATAN / Ferudun Niğdelioğlu

ewrim_FB
22.Nisan.2007, 12:49
Bence pek içaçıcı bir tablo değil...

Memedov
22.Nisan.2007, 12:50
100. yılı atlatalım da 101. yıla sonra bakarız :)

GeNç KaRTaL
22.Nisan.2007, 13:07
Peki en önemli soru Zico ne olacak?

Memedov
22.Nisan.2007, 13:11
Peki en önemli soru Zico ne olacak?

Sanırsam Kalıcak.;)

Zico daha ilk senesinde ve ilk takım yönetiyor ve bana görede şuanda iyi gidiyor.Şampiyonluk yolunda en önemli adaylardan biri Fenerbahçe şampiyon olursa bence Zico'nun gitmesi için hiç bir neden olmaz.

Eğer böyle soruları her takıma sorarsak ohhoo işimiz var Gerets ne olcak ? Tigana ne olacak ?

Nede olsa Zico bunlardan iyi mi ? İyi;)

Şuanda Ligde lider Fenerbahçe Türkiye Kupasında Yarı finalde Uefa kupasında Kıl payı elendi bence gitmesi için hiç bir neden yok.

fm26mer
22.Nisan.2007, 13:11
paylaşımiçin sağol zico ne olacak genç kartalın dediği gibi

Memedov
22.Nisan.2007, 13:13
paylaşımiçin sağol zico ne olacak genç kartalın dediği gibi

Ben gereken cevabı verdim Ömer Ne olacağı belli.

GeNç KaRTaL
22.Nisan.2007, 13:34
Sizin büyük hedeflerinize uyan bir teknik adam ise kalsın zaten bende kalması taraftarıyım:D

Universal
22.Nisan.2007, 13:38
100. bir bitsin sıra 101'e de gelir. ;)

remake
22.Nisan.2007, 13:45
seneye aziz yildirim td olsa super olur. hem baskan hem td. fener iste o zaman asil, daum'un sozleriyle: "atla filin yerini degistirmis olur", hemde zirt pirt soyunma odasina girmektende kurtulurdu aziz baskan, zaten hep orada olacagi icin. :D

fenerli degilim ama tuncay'in kalmasini isterim sahsen. adami izlemek cok zevkli.

fmsmyrna
22.Nisan.2007, 14:18
eğer bu yazanlar olursa çok kötü olur 33-34 yaşındaki ze roberto ?

M.Scofield
22.Nisan.2007, 14:22
Bu yıldan daha iyi olacaği kesin

GsDoruk
22.Nisan.2007, 18:26
Daha 100 bitmedi ne 101 :)

Sheriff
22.Nisan.2007, 18:28
Tamamı yalan dolan hurafe..

ForsakeN
23.Nisan.2007, 16:47
Zico bana göre Fenerbahçe şampiyon olsada olmasada gidecek. ;) Kalması imkanszı gibi bişey.

mgokalparslan
23.Nisan.2007, 16:58
F.Bahçe yönetimi, gergin bir şampiyonluk yarışında olmasına karşın, gelecek sezonun planlamasını yapmaktan geri kalmıyor. Herkesin gözü sarı-lacivertlilerin üzerinde.

Tuncay kalacak mı, gidecek mi?
Tuncay'ın kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bugüne dek en az ücret alan isimler arasında bulunan Tuncay için yönetim, kesenin ağzını açtı. Herkes, Tuncay’ın en fazla ücret alan isim olması görüşünde birleşiyor. Yönetim de elde tutmak için hem istediği ücreti verecek hem de kaptanlıkla onurlandıracak. Yönetimin “Gelecek 10 yılın kaptanı sen ol” diyerek, Tuncay’ı elde tutacak. Yeni sezonda da Kezman’la birlikte forvette oynayacak.

Alex gidecek mi, kalacak mı?
Yönetime kalmak için 3 şart sunan ve yerine gelmesi halinde kalacağını bildiren Brezilyalı’nın durumu hala netleşmedi. 3.5 milyon Euro isteyen Alex’in kalması için yoğun çaba harcanıyor. Brezilyalı kalmazsa, alternatifleri ise hazır. Dedikodulara göre Alex’in gitmesi halinde, Riquelme’nin kiralanma ihtimali bulunuyor.

Volkan’ın yerine kim geliyor?
Volkan'ın sözleşmesinin yenilenmemesi kesinleşti. Yaşam tarzı ile kalede güven vermemesi nedeniyle yönetim, Rüştü ve Serdar’la yola devam kararı aldı. 3. kaleci ise İstanbul BŞ’de oynayan Volkan olacak.

Sol dışa hangi yabancı alınacak?
Çalışmalar yabancı konusunda da sürüyor. Yeni sezonda Tuncay forvete geçecek. Tümer’in durumu ise askerlik sorunu nedeniyle belirsiz. Sarı-lacivertliler, sol dışa Tuncay’ın oynadığı mevkiye Brezilyalı Ze Roberto’yu alacak. Ze Roberto’nun öncelikle 1 yıl kiralanması düşünülüyor.

Ümit Özat yine joker mi oluyor?
Kaptan Ümit Özat’ın sezon sonunda Köln’e gideceği konuşuluyordu. Ama yönetim Ze Roberto transferinden sonra bu oyuncunun arkasında oynaması için Ümit ve Uğur Boral’ı elde tutmayı planlıyor.

Deivid’in akıbeti ne olacak?
Sarı-Lacivertli yönetimin Deivid de Souza için tavrı kesinleşti. Öncelikle bonservisiyle satılmaya çalışılacak. Olmazsa, gitmek istediği takıma kiralanacak. Ancak bu transferde yönetim kiraya yolladığı takdirde, verdiği kulübe Brezilyalı futbolcuyu 1.1 milyon dolarlık alacağınının en az yarısını ödemek zorunda kalacak.

Stephen Appiah gönderilecek mi?
Avrupa'da oynamak istediğini söyleyen Appiah için yönetim fiyat belirledi. 8 ile 10 milyon Euro arasında bir rakam veren olursa, hemen gönderilecek. Son dönemdeki performansındaki düşüş nedeniyle Appiah’tan vazgeçen yönetim, yerine oyuncu araştırıyor.

G.Amerika’dan kim gelecek?
Yönetim, Stephen Appiah giderse, Aurelio’nun yanına önemli bir ismi almak için çalışıyor. Yönetim, G.Amerika’daki araştırmalarını yoğunlaştırdı. Buradan bir isimle % 99 anlaşan yönetim, bu oyuncuyu sezon sonu açıklayacak. Appiah’ın “Zico kalırsa ben kalmam” demesine karşın yönetim, Ganalı’yı göndermeyi düşünüyor.

Yerlilerin durumu ne olacak?
Kemal, Selçuk ve Volkan’ın gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Mehmet Yozgatlı konusunda ise kararsızlık var. Yönetim, Ali Bilgin ve Mehmet Topuz’un transferi için çalışıyor. İki yıldızdan da transfer için söz alındı.

Kezman, aldığı ücret ve sözleşmesi gereği mecburen kalacak. O da Appiah ve Alex gibi Zico’yu istemiyor. Hatta Kezman takım arkadaşlarına “Bırakın gol atmayı, antrenman yapmayı unuttum. Yıllardır Zico’da ne taktik var ne de sistem. Kalırsa ben de gitmeyi düşünürüm” dediği öğrenildi.

VATAN / Ferudun Niğdelioğlu

bu yazılanlar olursa çok iyi olur.Bence Çoğu imkansız gibi ama olursa seneye harika olur

Gangster
23.Nisan.2007, 17:15
100. yılda birşey olmayacakki 101.yılda olsun?Her yıl aynı tas aynı hamam...

TR.CaPTaiN
23.Nisan.2007, 17:23

Kezman bunu yalanlamıştı. Benim ağzımdan medya haber yapıyor demişti.

Varonil
23.Nisan.2007, 18:08
Bir felaket daha yasamadan once bi 100 u bitirelimde...

Gelecek sezon icin dusuncem su...Yeni bir teknik adamla baslarsak Avrupada yine basarili olamayacagimizin dusuncesindeyim.Zico kalirsa hic olmassa biraz ilerleyebiliriz Avrupada