PDA

View Full Version : Akın affedildi!

Noz
22.Nisan.2007, 17:16
Beşiktaş, dün akşam kendi sahasında oynadığı Antalyaspor maçından sonra bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Fenerbahçe ile oynayacakları maç için çalışmalara başladı.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe ile oynanacak Türkiye Fortis Kupası rövanş maçında Koray ve Nobre'nin sakatıkları sıkıntı yarattı. Dün akşam oynanan Antalyaspor maçında sol üst adelesinde yırtık oluşan Mert Nobre ve daha önceden aynı yerden sakatlanan Koray için doktorlar seferber oldu. Siyah - beyazlı takımın doktorları bu iki futbolcuyu rövanş maçına yetiştirmeye çalışıyorlar. Bu arada Yunanistan - Türkiye maçında sakatlanan İbrahim Üzülmez, bugün yapılan antrenmanda teknik direktör Tigana ile görüşürek durumunun iyi olduğunu ve Fenerbahçe maçında ilk 11'de oynamak istediğini belirtti. Tigana'da İbrahim Üzülmez'in bu isteğini olumlu karşılayarak Fenerbahçe maçında İbrahim Üzülmez'i sahaya sürmesi bekleniyor.

Öte yandan Beşiktaş'ın Tigana ile yaşadığı sorunların ardından paf takıma gönderilen İbrahim Akın, bugün yapılan antrenmanda yeniden A takımla çalışmalara başladı. Fransız teknik adamdan özür dilemediği öğrenilen menajer Ali Gültiken aracılığıyla ve siyah - beyazlı yönetimin isteği üzerine tekrar A takıma çıktığı öğrenildi. Ancak böyle bir ortamda İbrahim Akın'ın yeniden kadroya girip girebeyeceği merak konusu oldu. İlerleyen haftalarda Tigana ihtiyaç duyarsa ve hazır olduğunu hissederse bu oyuncuya

Kaynak : DHA

olay be oley yonetimin bunu yapmasi lazimdi tigana istiyor diye izin veremezlerdi gitmesine klubun sahibi sonucta yonetim...

bu arada uzulmez de dondu artik sol taraf s.o.s vermicek umarim :)

GeNç KaRTaL
22.Nisan.2007, 17:32
Kaptanın rövanş maçında oynayabilecek olmasına çok sevindim çok ihtiyacımız olacak ona

Ayrıca inşallah Tigana ile İ.Akın'ın arası düzelir

El Comandante
22.Nisan.2007, 17:33
Ibrahim akin Besiktas´in cok ihtiyaci olan biri.Sorunlari olmasa Besiktas´a cok yararli olur.Sol kanatta Burak oynayacagina Ibrahim Akin oynasin,mükemmel oynar.

uAburak89
22.Nisan.2007, 22:21
Bu habere rağmen GS'ye getirmeye devam eder gazetelerimiz ..

El Barto
22.Nisan.2007, 22:23
Zaten hiçbir yararı yok gönderilmeli bu saatten sonra kimseye yararı olmaz İbrahim'in Beşiktaş'ta.

FeYYaz1989
22.Nisan.2007, 22:36
Tam kurtulmustuk yinemi donmus?
Uzuldum,insallah Tigana oynatmaz...

Fıratcan Alçınkaya
22.Nisan.2007, 22:37
Bu habera rağmen GS'ye getirmeye devam eder gazetelerimiz ..

Çok dogru demişin vallaha msla örnek bir kaç başlık...

İ.Akın Cimbomda....
İ.Akın Galatasaray a dogru...
İ.Akın Galatasaray oynamak çok isterim... vs...

El Barto
22.Nisan.2007, 22:38

Valla buna ne denir bilmiyorum İNŞALLAH.

eXcitinG
23.Nisan.2007, 10:59
İbrahim akın ve Burak yıLmaz .. bu iki oyuncu aslında kendilerine baksalar çok büyük yıldızlar olabilirler ama onlar ısrarla gelişmeyi kabul etmiyorLar.FazLada uğraşmamak gerek.İkiside gönderiLsin.Akının dönmesi iyi olmamış.

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 11:02
Bence her şeye rağmen 2 genç oyuncuyuda kazanmaya çalışılmalı

World Hollow o1
23.Nisan.2007, 11:24

Zaten hiçbir yararı yok gönderilmeli bu saatten sonra kimseye yararı olmaz İbrahim'in Beşiktaş'ta.

Bunları Beşiktaşlılar söylüyor

__________________________________________________ ________

Ibrahim akin Besiktas'in cok ihtiyaci olan biri.Sorunlari olmasa Besiktas´a cok yararli olur.

Bunuda Bir Galatasaray lı.

Şimdi hanginiz doğrucu yaa :)

RoNNiE91
23.Nisan.2007, 14:42
Ben Beşiktaşlıyım ve İbrahim Akın'ın oynamasını istiyorum.İbrahim Üzülmez bırakınca yeri onundur bence.

El Barto
23.Nisan.2007, 14:45
Ben Beşiktaşlıyım ve İbrahim Akın'ın oynamasını istiyorum.İbrahim Üzülmez bırakınca yeri onundur bence.

Hocam Üzülmez genelde sol bek oynuyor Akın sol açık bile oynayamıyor.Bence hemen gönderilmeli.Hem Akın o kadar karakterli bir insansa tükürdüğünü yalamasın özür dilemem demişti dilemesin....

CeNTeR_TR
23.Nisan.2007, 14:52
Siz istemiyosunuz ama keşke Fenerbahçe alsaydı bu adamı yazık oldu :D

El Barto
23.Nisan.2007, 14:55
Siz istemiyosunuz ama keşke Fenerbahçe alsaydı bu adamı yazık oldu :D

Fnerbahçe'de çooook adamlara yazık etti Turgut.Akın'ın kendisinden kaynaklı sorunu Beşiktaş ona ne yaptı????İyi olduğu dönemde oynatılmadı mı?

CeNTeR_TR
23.Nisan.2007, 15:28
Fnerbahçe'de çooook adamlara yazık etti Turgut.Akın'ın kendisinden kaynaklı sorunu Beşiktaş ona ne yaptı????İyi olduğu dönemde oynatılmadı mı?

Tamam sende haklısın ama ben onu Fenerbahçede görmek isterdim gerçekten faydalı olurdu Bize...

El Barto
23.Nisan.2007, 16:20
Bence İbrahim Akın Fenerbahçe'ye de bir faydası olmazdı yad şöyle söyleyeyim bundan fazla faydası olmazdı.Çünkü iyi olduğu faydalı olduğu zaman zaten Beşiktaş'ta hep kendine yer bulmuş bir oyuncudur İbrahim Akın.Sorunu tamamen kişisel bence.Bu saatten sonra Altay'a geri dönsün bence İstanbul ona göre değilmiş...

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 16:23
Bence İbrahim Akın'ın tek sorunu bencil olması:(

TheCure
26.Nisan.2007, 00:26
bjk yönetimi verdiği kararın arkasında durmadı lazım i.akın için futboldan önemli şeler var atyarışı gibi o yüzden bu tür oyuncularla büyük takımlar vakit kaybetmemeli njk her sene i.akın gibi 2 3 oyuncu bulabilir ama i.akın bjk gibi klüp bulamaz

Noz
26.Nisan.2007, 03:03
burakla ibrahim akini ayni kefeye koyana dicek bisey bulamiyorum

anil luque
26.Nisan.2007, 17:38
bence çok iyi oldu ibrahim akın üstün yeteneklere sahip bir oyuncu bana göre.. tek eksisi özel yaşantısı konusunda dağınık ve özensiz olması