PDA

View Full Version : 30.Hafta Fenerbahçe-Denizlispor

CeNTeR_TR
23.Nisan.2007, 17:21
Şampiyonluğu geçen sene herkesin bildiği gibi Denizlispor yüzünden kaybettik..Bu senede eğer puan kaybı yaparsak bu maçta yine aynı durum söz konusu olabilir bence o yüzden takım bu maça çok iyi hazırlanacak hemde geçen senenin intikamını alacaktır...

ForsakeN
23.Nisan.2007, 17:22
Konu için erken değil mi?Daha FTK maçları var.

fm26mer
23.Nisan.2007, 17:29
Fenerbahçe Yener 2-0

Memedov
23.Nisan.2007, 17:43
Bu sefer onları kendi sahamızda Yeneceğiz :)

Varonil
23.Nisan.2007, 18:03
Derbi serilerimiz basliyor oncesinde Denizliyi yenip rahatlamamiz gerektigini dusunuyorum

El Barto
23.Nisan.2007, 18:04
Fenerbahçe kazanır ama Denizli puan çıkarabilir inş.

eGowiCh
23.Nisan.2007, 18:10
Geçen senenin intikamı niteliğinde olacak bu maç. Mükemmel taraftar desteğiyle ve oyuncuların intikam almak için çıkacağı bu maçı kazanırız diye düşünüyorum. Denizlispor da düşmemeye oynuyor, onlar da puan almak isteyeceklerdir.

uAburak89
23.Nisan.2007, 18:12
Fener rahat alır ..

Sheriff
23.Nisan.2007, 18:16
İnşallah 10-0 alırız :o Geçen senenin acısını çıkarmak lazım :zuhaha

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 18:29
Bu maçın Fb'liler için ayrı bi yeri var:rolleyes:

Denizli tam küme düşme potasının üstünde maçtan puan almak için asılacaktır
Geçen seneden dolayı Fb'li oyuncular bu maça ayrı motive olabilirler

Ama şunuda unutmamak lazımki Fb bir derbi maçından çıkıp gelecektir ve birde mağlubiyet alınması durumunda işleri zorlaşabilir

Bu maçın diğer bir önemide 3 zorlu maç öncesi son maç puan kaybı Fb'yi zor durumda bırakabilir

Yani kısacası kolay bir maç olmayabilir ama şuna eminimki ilginç bir maç olacaktır

Universal
23.Nisan.2007, 18:31
Dişe diş kana kan intikam. Bu maçta intikamımızı alacağız. Onlar bizi şampiyonluktan etti bizde onları Süper Ligden edeceğiz. ;)

RaSenGan
23.Nisan.2007, 18:49
2-1 Denizli alır ;;)

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 18:55
2-1 Denizli alır ;;)
Peki nedenini açıklayabilirmisin;;)

El Barto
23.Nisan.2007, 18:56
2-1 Denizli alır ;;)

Aygün şov....

Memedov
23.Nisan.2007, 18:59
2-1 Denizli alır ;;)

Aygün her hafta yaptığı yorumlara devam ediyor.. Saygı duymak lazım. :)

RaSenGan
23.Nisan.2007, 19:12
Aygün her hafta yaptığı yorumlara devam ediyor.. Saygı duymak lazım. :)

Evet öyleyim hep :) ;;)

Aygün şov....

SaoL Emre abi ;;) :)

Peki nedenini açıklayabilirmisin;;)

Nedeni şu:Fenerbahçe Beşiktaşı yenmek için varını yokunu ortaya koyucak.Ve yorulucaklar.Denizli maçında ise bu yorgunluklarının üstünden kalkmaları zor ;;) Oldu mu ;;)

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 19:14
E diğer konudada aynı yorumu yaptın:D

El Comandante
23.Nisan.2007, 19:14
Aygün senin bu yorumuna göre ingiltere ligindeki takimlarin sürüyle puan kaybetmesi gerekiyordu.Eger büyük takimsan haftada 3 mac bile oynamalisin.Bu maclardan en iyi sonuclarla dönmelisin.Fb bjk karsisinda zorlanacaktir,dogru.Ama bir de oynayacagi takima bakmak lazim.Fb veya bjk anadolu takimlarimi ki haftada 2 mac oynadiklarinda 1ini kaybedecekler illa...

RaSenGan
23.Nisan.2007, 19:18
Aygün senin bu yorumuna göre ingiltere ligindeki takimlarin sürüyle puan kaybetmesi gerekiyordu.Eger büyük takimsan haftada 3 mac bile oynamalisin.Bu maclardan en iyi sonuclarla dönmelisin.Fb bjk karsisinda zorlanacaktir,dogru.Ama bir de oynayacagi takima bakmak lazim.Fb veya bjk anadolu takimlarimi ki haftada 2 mac oynadiklarinda 1ini kaybedecekler illa...

Orası Premier Lig ;;) Burdaki oyuncular şimdi Premier Ligde oynasa en fazla haftada 1-2 maça dayanabilirler.O da 2. maçın ikinci yarısına doğru yorulurlar.Onlar o antrenman programına alışmış futbolcular.Rahatlıkla oynarlar ;;)

E diğer konudada aynı yorumu yaptın:D

Aynı maçta o yüzden ;;)

El Comandante
23.Nisan.2007, 19:20
Tamam Aygün,herseyi sen biliyorsun,biz birsey bilmiyoruz,yap yorumlarini...

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 19:21
Aygün şov...:n:;;)

RaSenGan
23.Nisan.2007, 19:25
Aygün şov...:n:;;)

Bi araya atlama be Şemo :D

Tamam Aygün,herseyi sen biliyorsun,biz birsey bilmiyoruz,yap yorumlarini...

Ben sadece yorumumu söyledim.Reddediyosan cevap yaz ben sana birşey demiyorum ;;)

deniz.91
23.Nisan.2007, 19:27
fener alır maçı yani alsa ii olur erciyesime yarar

TR.CaPTaiN
23.Nisan.2007, 19:50
Denizli macından hazarsız cıkmamız lazım.Galibiyet alırsak çok ilginç olacak geçen sezon bizi şampiyonluktan eden Denizli belkide kaybettiği 3 puanla küme düşebilir. Tabi sadece düşünce;)

Memedov
23.Nisan.2007, 19:56
Orası Premier Lig ;;)

Böyle düşünerek bizim ligimizi küçümsüyoruz bizim onlardan neyimiz eksik bizde onlar gibi olabiliriz yeter ki insanın içinde olsun.

EreN
23.Nisan.2007, 20:10
Denizli taraftarına ikametgah taraması yapılmalı.Ayrıca maçın 20 dakika uzaması şart.

the_imam912
23.Nisan.2007, 20:14
Bence ya berabere ya da Denizli alacak

Emurafu
23.Nisan.2007, 20:15
Simdi herkze diyorum bu konunun acilmasi erken degilmi nedenmi once bir fortis kupasi var o mac bir bitsin hemde kirliklik olmaz bu arada bende daha once boyle bir konu acmistim tarik abi kapatmisti neymis galatasarayin ondan once bir sampiyonlar ligi maci varmis

RaSenGan
23.Nisan.2007, 20:36
Böyle düşünerek bizim ligimizi küçümsüyoruz bizim onlardan neyimiz eksik bizde onlar gibi olabiliriz yeter ki insanın içinde olsun.

Oranın oyuncuları çok iyi antrenmanlarla yetiştirliyor.Burda ise bu antrenmanların yarısı bile yapılmıyor.O yüzden futbolcular çok fazla hazır olamıyor ;;)

Emurafu
23.Nisan.2007, 20:44
Arkadaslara bıldırdım bu konuyu kılıtletıcem cunku once adamların bır fortıs kupası macı bıtsın ya kırlılık olmasın hemen bu macı konusuyoruz

mustafa35
23.Nisan.2007, 20:47
Kazanmak zorundayız.. Yine gönülden oynarsa futbolcular kazanacağızdır.

Ahmet_77
23.Nisan.2007, 20:55
Fenerbahçe alabilir ama tehlikeli maç
ya Fenerbahçe alır yada beraberlik

Emurafu
23.Nisan.2007, 20:59
Ya gorevlı bırıne bu konuyu Kılıtletıcem bır turlu kımse cevrım ıcıdegıl bu konu neden erken acılıyor anlamıyorum daha fortıs kupası macı var onceo mac bıtsın sonra hep beraber bu macı konusalım sımdı ne oldu ortalık fenerbahce macları ıle karıstı

uAsamet91
23.Nisan.2007, 21:15
denizli kazanir 0 1

Mirza
23.Nisan.2007, 22:06
Kupa maclari bittikten sonra bu konulari acsak daha guzel olur.

Mirza
27.Nisan.2007, 08:42
Devam edebilirsiniz.

Noz
27.Nisan.2007, 09:53
fb favori ama denizlinin de supriz gol bulma sansi var yusufla ama gene de fenerin almasi yuksek ihtimal...

ewrim_FB
27.Nisan.2007, 09:59
İşte bir sezondur beklediğimiz maç geldi DENİZLİ kümeye. Ulusoy bile kurtaramayacak seni Ahmet İpek...

Emurafu
27.Nisan.2007, 11:09
Valla dunku mactan sonra iki takimda cok yoruldu bence bu mac 3 ihtimalli bir mac

yatebos
27.Nisan.2007, 12:35
bu macı almak zorundayız bu macta gecen senenin hesabını soracaz inşallah amator kumeye kadar dusersin DENİZLİ

World Hollow o1
27.Nisan.2007, 12:44
İşte bir sezondur beklediğimiz maç geldi DENİZLİ kümeye. Ulusoy bile kurtaramayacak seni Ahmet İpek...

Herşeyin bir sırası var sıra bizede gelecek unutmaki zalim..!

Son gülen iyi gülecek...

Denizlispor'u yenersek sevinirim..

Nedvedmania
27.Nisan.2007, 12:47
hadi aygün konu açıldı yorumlara devam.

Beraberlikle biterse süper olur

Omerdinho
27.Nisan.2007, 13:06
Dünkü mactan sonra oyuncularin moreli alt üst oldu.. ayni sekilde Zico'nunda moreli bozuldu.. puan kaybedersek sasirmam..

Bordo61Mavi
27.Nisan.2007, 13:16
Kesinlikle Fener alacak, ve gecen sezonun intikamini alacak. Denizlispor kumeye, Fener ise $ampiyonluga yakinlasacak. :D

TheCure
27.Nisan.2007, 15:59
Maçta olacağız hep destek tam destek FenerBahçeden olanlardan sonra fark bekliyoruz ...

Emurafu
27.Nisan.2007, 18:14
bu macin hakemine allah sabir versin

paco
27.Nisan.2007, 18:17
bence f.b bu maçı geçen sezonu da hatırlıyarak hırsla çıkcak ve maçı alacak ....

TheCure
27.Nisan.2007, 19:48
tabi ligden çekilmezse :)
şuan bu konu konuşuluyor bizde biletleri aldık bekliyoruzz kararı inş. denizli maçından sora çekilceksen ligden çekiliriz :D:D:D:D

uAburak89
27.Nisan.2007, 19:55
Çekilmek o kadar kolay mı ya, boş laflar bunlar ..

Omerdinho
27.Nisan.2007, 20:00
Denizli maci tv de yayinlanmayabilirmis..

TheCure
27.Nisan.2007, 20:02
Çekilmek o kadar kolay mı ya, boş laflar bunlar ..

neden zor açıklar mısın bana ???
ayrıca banada ligden çekilme gibi bi durum olmaz gibi geliyor

uAburak89
27.Nisan.2007, 20:10
Kurallar gereği belki zor değildir ama kimse buna cesaret edemez .. Maç sonu sinirle söylenen bir laf bu bana göre ..

SYLaR
27.Nisan.2007, 20:12
Fenerbahçe ligden falan çekilmez.

Maçı alır tahminimce

GeNç KaRTaL
27.Nisan.2007, 20:31
Yani kısacası kolay bir maç olmayabilir ama şuna eminimki ilginç bir maç olacaktır
Son olanlardan sonra dahada ilginç bir maç olacak

eGowiCh
27.Nisan.2007, 22:05
Ligden çekilme falan olmaz, eğer öyle bir şey olursa Fenerbahçe seneye Lig A'dan başlamak zorunda kalır, böyle bir şey yüzünden 2 senesini kaybeder. Neredeyse kulübü kapatalım diyecekler yahu, ne ligden çekilmesi, çıkın oynayın hakeme rağmen kazanın!

TheCure
27.Nisan.2007, 22:09
Ligden çekilme falan olmaz, eğer öyle bir şey olursa Fenerbahçe seneye Lig A'dan başlamak zorunda kalır, böyle bir şey yüzünden 2 senesini kaybeder. Neredeyse kulübü kapatalım diyecekler yahu, ne ligden çekilmesi, çıkın oynayın hakeme rağmen kazanın!

dediklerin doğru ama işte hakeme rağmen kazanamıosun hakem öle bi maç yönetiyoki kazanamıosun maçın kaderini direk değiştirio bide beceriksizlik eklenine bu sonuç ortaya çıkıyor

Mirza
27.Nisan.2007, 22:52
Hakem falan filan muhabbetlerini geçelim arkadaşlar. Fenerbahçe - Denizlispor maçı hakkındaki düşüncelerinizi alalım?

El Comandante
28.Nisan.2007, 01:52
Eger denizlispor da Yusuf takimi gene iyi yönlendirirse,denizli fb ile oynadiklari son 2 mactaki gibi iyi dayanirsa bu mactan da puanla dönecektir:)

nerazzuri
28.Nisan.2007, 11:36
bu maçtan fenerbahçe kesinlikle 3 puan alacaktır herkes bunun farkında saraçoğlunda bırakacağımız 2 puan bize çok şeyler kaybettirir....

son 4 haftada 3 derbi de kesin 2 veya 4 puan bırakcağız bndan çok eminim bunu göze alarak futbolcuların kesinlikle kazanacağını düşünüorum

real_footballer
28.Nisan.2007, 13:18
fenerbahçeli yöneticiler hakemleri baskı altına aldılar bu maçta fenerbahçe lehine penaltı çıkabilir

Varonil
28.Nisan.2007, 13:24
Evinde F.Bahçe üstün
Fenerbahçe ile Denizlispor, ligde yarın 32. kez karşı karşıya gelecek. Denizlispor'un Birinci Lig'e yükseldiği 1983-84 sezonundan itibaren iki takım arasında yapılan 31 lig maçında sarı-lacivertliler 19, yeşil-siyahlılar ise 4 galibiyet elde ederken, 8 maç da berabere sonuçlandı.

''Sarı Kanaryalar''ın attığı toplam 73 gole, ''Horozlar'' 29 golle karşılık verebildi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Denizli'de yapılan maç 0-0 bitmişti.

-DENİZLİSPOR'UN İSTANBUL'DA GALİBİYETİ YOK-

Fenerbahçe ile Denizlispor arasında İstanbul'da yapılan lig maçlarında sarı-lacivertli ekibin büyük üstünlüğü göze çarpıyor. İki takım arasında İstanbul'da yapılan 14 lig maçında, Fenerbahçe 13 galibiyet alırken, 1 maç berabere sonuçlandı ve Denizlispor, Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda galibiyet elde edemedi. İstanbul'da Fenerbahçe'nin 49 golüne, Denizlispor 11 golle karşılık verebildi. Denizlispor, İstanbul'daki tek beraberliğini 14 Ekim 1995 tarihinde 0-0'lık skorla alırken, rakip sahadaki son 8 maçı da yitirdi.

Bu arada, 1983-84 sezonunda iki takımın lig tarihindeki ilk sınavı, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle Eskişehir'de oynanmış ve sarı-lacivertli takım 3-1 galip gelmişti.

-FENERBAHÇE 2 KEZ 7-0 KAZANDI-

Fenerbahçe, Birinci Futbol Ligi tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerden 2'sini Denizlispor karşısında elde etti. Sarı-lacivertliler, 1984-85 ve 1996-97 sezonlarında yeşil-siyahlı takımla Fenerbahçe Stadı'nda yaptığı maçlardan 7-0'lık sonuçlarla galip ayrıldı.
28.04.2007

Kaynak : AA

CeNTeR_TR
28.Nisan.2007, 15:14
Ben asıl olarak maç sonucunu değilde maçtan sonraki açıklamayı bekliyorum ;;)

Emurafu
28.Nisan.2007, 15:33
hakemler cok etkilendi ben eminimki hakem bu macta en ufak seylere duduk calacak en cok fenerbahce lehine dudukler calacak denizlisporlu futbolcularin isi cok zor ne ufak harikette kirmizi bile gorebilirler
iyice hakemleri etkilediler diger takimlarin iside zora girdi
fenerbahceli futbolcu kendiniyeredeatsa hakem artik penalti verir hersey bu duruma geldi Allah sabir versin

CeNTeR_TR
28.Nisan.2007, 15:45
hakemler cok etkilendi ben eminimki hakem bu macta en ufak seylere duduk calacak en cok fenerbahce lehine dudukler calacak denizlisporlu futbolcularin isi cok zor ne ufak harikette kirmizi bile gorebilirler
iyice hakemleri etkilediler diger takimlarin iside zora girdi
fenerbahceli futbolcu kendiniyeredeatsa hakem artik penalti verir hersey bu duruma geldi Allah sabir versin

Çok objektif bakıyorsun bravo sana :(

GeNç KaRTaL
28.Nisan.2007, 15:55
Doğru söylüyor Emrah abi hakemleri baskı altına alıyor Fb yönetimi

Omerdinho
28.Nisan.2007, 16:01

Hakemleri baski altina aldigimiz icin penaltimiz verilmiyor dimi? hakemleri baskina altina aldigimiz icin baki oyundan atilmadi.. hakemleri baski altina aldigimiz icin buz gibi penaltimiz verilmedi kupa macinda..

GeNç KaRTaL
28.Nisan.2007, 16:02
Tamam bak bundan sonra istediğiniz yapılır;;)

Omerdinho
28.Nisan.2007, 16:04
Biraz objektif olun.. hakemleri baski altina almak ne demek??
hakemler 29 haftadir aleyhimize düdük caliniyor..

Emurafu
28.Nisan.2007, 16:07
Valla ben yorumun aynen dogru dediklerimde olacak gorursunuz kolaymi artik mac yoneltmek omerdinho kendini hakem yerine koy ve bu hafta macin sukru saracoglunde hakemin isi gercekten zor ben dogrulari soyluyorum en ufak seyde artik duduk

CeNTeR_TR
28.Nisan.2007, 16:07

Şemsi sende çok objektifsin ne diyeyimki ? :( bravo yani

GeNç KaRTaL
28.Nisan.2007, 16:09
Ya Allah aşkına yapmayın yapılan açıklamalarla hakem kendini baskı altında hissetmezmi en küçük yanlışında gündem haline getiriliyor siz olsanız baskı altına girmezmisiniz yanlış yapma korkusuyla maça çıkmazmısınız?

CeNTeR_TR
28.Nisan.2007, 16:14
Ya Allah aşkına yapmayın yapılan açıklamalarla hakem kendini baskı altında hissetmezmi en küçük yanlışında gündem haline getiriliyor siz olsanız baskı altına girmezmisiniz yanlış yapma korkusuyla maça çıkmazmısınız?

Tamam Şemsi etki altına girecek de bırakda girsin o maçtan sonra yani baskı altına girmesse ayıp

GeNç KaRTaL
28.Nisan.2007, 16:16
E baskı altına girince hata yapma olasılığı yükseliyor adamların?

CeNTeR_TR
28.Nisan.2007, 16:25
E baskı altına girince hata yapma olasılığı yükseliyor adamların?

Baskı altına kendi hatalarında girdiler.Bunuda unutmamak lazım neyse açılan konunun amacını saptırmayalım.

ForsakeN
28.Nisan.2007, 16:31
Eğer bi hakem 2 laftan baskı altına giriyorsa FİFA kokartını yırtıp atsın bence .

GeNç KaRTaL
28.Nisan.2007, 16:33
Eğer bi hakem 2 laftan baskı altına giriyorsa FİFA kokartını yırtıp atsın bence .
Her hakemin Fifa kokartı yokki=t

nerazzuri
28.Nisan.2007, 16:34
maçın hakemi kim acaba ??

CeNTeR_TR
28.Nisan.2007, 16:41
Her hakemin Fifa kokartı yokki=t

Zannedersem Her hakem için demedi İsmini anmak istemiyorum siz anladınız o Hakem için dedi arakdaş :)

Memedov
28.Nisan.2007, 16:44
Maç öncesi Maçtan Çok hakemler konuşuluyor helal olsun ne hakemlermiş.:)

GeNç KaRTaL
28.Nisan.2007, 16:58
Zannedersem Her hakem için demedi İsmini anmak istemiyorum siz anladınız o Hakem için dedi arakdaş :)
Bende o hakem hakkında değil Denizli maçının hakemi hakkında konuşuyordum:)

Sekopej
28.Nisan.2007, 17:19
Diğer konularda da yazdım, benim korktuğum ve çoğu Fenerbahçelinin korktuğu bu maçta hakemin lehimize hata yapması. İstemiyoruz hata yapılmasını, sonra bakın size de yapılıyor denip işin içinden çıkılacak.

Biz hiçbir takıma karşı hata yapılmasını istemiyorum, umarım bu maçta sonuca etki edecek hatalar olmaz, hiçbir maçta olmaz...

Emurafu
28.Nisan.2007, 18:52
her hakem fifakokartli degil maci hakemi huseyin gocek nekadar etkilenir bilemem bence isi cok zor

fenerli_2007
28.Nisan.2007, 20:48
Fenerbahçe bu maçı almak zorunda başka bir şansı yok. Geçen yıl ligde şampiyonluğumuz gittiği zaman Denizlispor'a büyük bir kin duymuştum. Ama şimdi intikam vakti geldi diyebiliriz. Şimdi biz şampiyon olacaz onlar ligden düşecek.

Varonil
29.Nisan.2007, 00:32
F.Bahçe'de hazırlıklar tamam
Fenerbahçe, Denizlispor ile yarın yapacağı lig maçının hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Samandıra Tesisleri'nde teknik direktör Zico yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda futbolcuların, 5'e 2 top çalma çalışmasının ardından çift kale maç yaptıkları bildirildi.

Sakatlığı süren Appiah, salonda çalışan Ümit ve grip olan Semih ile Mehmet Yozgatlı'nın antrenmana katılmadıkları kaydedildi.

Fenerbahçeli futbolcular, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.
28.04.2007

Kaynak : AA

TheCure
29.Nisan.2007, 01:22
yarın kadıköyde takımımızı sonuna kadar destelyeceğiz...
maçın hakemine allah kolaylık versin...
puan kaybedersek orası cehennem gibi olur...futbolcularn bunun stresnde olur allah onlarada kolaylık versin :D:D:D

Noz
29.Nisan.2007, 02:17
denizli maci biraz daha zorlasti... denizlinin rakipleri kazandi... bu mac onlar icin olum kalim maci...

goosfraba
29.Nisan.2007, 05:11
Adam akıllı bir kadro çıkarırsa Zico,Fener fark atar diye düşünüyorum 4-0,5-0 gibi..

Varonil
29.Nisan.2007, 11:08
Kadıköy'de büyük gün
Turkcell Süper Lig'de 30. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe'yle Denizlispor karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek ve karşılaşma Lig Tv'den naklen olarak yayınlanacak.

Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a yarı finalde elenen Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Denizlispor ile yapacağı maça mutlaka 3 puan almak için çıkacak. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarından sonra Fortis Türkiye Kupası'ndan da elenince tüm gücünü 100. kuruluş yılında şampiyonluk yaşamak için lige verecek.

Şu anda ligde 59 puanla en yakın takipçisi Beşiktaş'ın 4 puan önünde lider durumda bulunan Fenerbahçe, kendi saha ve seyircisi önünde Denizlispor ile yapacağı lig maçını kazanarak, son 4 haftaya girilirken, puan avantajını korumak istiyor.

Denizlispor maçının ayrı bir önemi var

Geçen sezon şampiyonluğu deplasmanda Denizlispor ile 1-1 berabere kalarak, ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe için yarınki maçın ayrı bir önemi bulunuyor. Sarı-lacivertliler, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor'a karşı bu kez galip gelip, şampiyonluk yolunda yara almak istemiyor

Lugano ve Ümit cezalı

Fenerbahçe'de kırmızı kart cezalısı Lugano ile sarı kart cezalısı Ümit, Denizlispor karşısında forma giyemeyecek. Denizlispor maçında Lugano'nun yerine Serkan, Ümit'in yerine de Uğur'un ilk 11'de oynaması bekleniyor. Teknik direktör Zico'nun yarınki maçta Önder'i Lugano'nun yerine çekerek, Serkan'a savunmanın sağında, Uğur'a ise Ümit'in yerine savunmanın solunda görev vereceği öğrenildi.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe

Serdar
Serkan
Önder
Edu
Uğur
Tuncay
Deniz
Aurelio
Tümer
Alex
Kezman

Denizlispor

Souleymanou
Ahmet
Bülent Ertuğrul
Erman Güraçar
Roman Kratochvil
Fatih Egedik
Cesar Mendes Moreira
Serhat Gülpinar
Tomas Abraham
Yusuf Şimşek
Adriano Padilha Nascimento

Stat: Şükrü Saracaoğlu
Saat: 19:00
Hakem: Hüseyin Göçek
Yayın: Lig Tv

Evinde F.Bahçe üstün

Fenerbahçe ile Denizlispor, ligde yarın 32. kez karşı karşıya gelecek. Denizlispor'un Birinci Lig'e yükseldiği 1983-84 sezonundan itibaren iki takım arasında yapılan 31 lig maçında sarı-lacivertliler 19, yeşil-siyahlılar ise 4 galibiyet elde ederken, 8 maç da berabere sonuçlandı.

''Sarı Kanaryalar''ın attığı toplam 73 gole, ''Horozlar'' 29 golle karşılık verebildi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Denizli'de yapılan maç 0-0 bitmişti.

Denizlispor'ıun İstanbul'da galibiyeti yok

Fenerbahçe ile Denizlispor arasında İstanbul'da yapılan lig maçlarında sarı-lacivertli ekibin büyük üstünlüğü göze çarpıyor. İki takım arasında İstanbul'da yapılan 14 lig maçında, Fenerbahçe 13 galibiyet alırken, 1 maç berabere sonuçlandı ve Denizlispor, Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda galibiyet elde edemedi. İstanbul'da Fenerbahçe'nin 49 golüne, Denizlispor 11 golle karşılık verebildi. Denizlispor, İstanbul'daki tek beraberliğini 14 Ekim 1995 tarihinde 0-0'lık skorla alırken, rakip sahadaki son 8 maçı da yitirdi.

Bu arada, 1983-84 sezonunda iki takımın lig tarihindeki ilk sınavı, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle Eskişehir'de oynanmış ve sarı-lacivertli takım 3-1 galip gelmişti.

Fenerbahçe 2 kez 7-0 kazandı

Fenerbahçe, Birinci Futbol Ligi tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerden 2'sini Denizlispor karşısında elde etti. Sarı-lacivertliler, 1984-85 ve 1996-97 sezonlarında yeşil-siyahlı takımla Fenerbahçe Stadı'nda yaptığı maçlardan 7-0'lık sonuçlarla galip ayrıldı.

Sarı alarm!

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe futbol takımları arasında gelecek hafta yapılacak ve şampiyonluk yarışını önemli ölçüde etkileyecek derbi maç öncesi Fenerbahçe'de sarı kart alarmı verildi.

Fenerbahçe'de 3'er sarı kartları bulunan Mehmet Aurelio, Stephen Appiah ve Mateja Kezman, yarınki Denizlispor maçında da kart görmeleri halinde derbide oynayamayacak

Kurtar: "Çok iddialıyız"

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, can derdinde olduklarını ve düşme hattının dışında kalabilmek için puana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Yeşil-siyahlı takım, deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenmanda, futbolcuların istekli ve hırslı oldukları gözlendi.

Teknik direktör Kurtar, Fenerbahçe maçıyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde kolay bir maç olmadığını, kalan 5 maçın birbirinden zorlu geçeceğini, bunlardan bir tanesinin de Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma olduğunu belirtti.
29.04.2007

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

M.Scofield
29.Nisan.2007, 13:13
F.Bahçe-Denizlispor maçı yayınlanacak mı?Fenerbahçe'nin bu akşam ki maçı yayınlatmama tehditi ortalığı karıştı.İşte iddialar...29 Nisan 2007 11:02F.Bahçe naklen yayına izin vermezse hakem maçı tatil edecek, iş 3 puanın silinmesine dek gidecek

F.BAHÇE’NİN Beşiktaş’a elendikten sonra yayıncı kuruluş Lig TV ile yaşadığı kriz, dün doruğa tırmandı. Kulüp binasında olağanüstü toplanan F.Bahçeli yöneticiler, asbaşkan Şekip Mosturoğlu’nun çizdiği strateji doğrultusunda F.Bahçe-Denizli maçının naklen yayınına izin verilmemesi halinde uğrayacakları yaptırımları tartıştı. F.Bahçe yönetiminin aldığı hukuki mütalaaya göre, maçı naklen yayınlatmazlarsa 3 ihtimal var: 1. İhtar, 2. Para cezası, 3. Hükmen mağlup sayılıp, 3 puanları silinir. Ama F.Bahçeliler, dünyada bu şekilde hükmen mağlup edilen hiçbir kulüp olmadığı gerekçesiyle bu seçeneğin gerçekleşme ihtimalini az görüyor

4 ÖZEL MÜFETTİŞ GELDİ

ANCAK Futbol Federasyonu da yayın krizini önlemek için bütün önlemleri aldı. Özel olarak 4 adet disiplin müfettişini görevlendiren federasyonun bir yetkilisi, “F.Bahçe-Denizli maçında ayrıca 2 temsilci (Nail Aylanç, Oğuz Özçelik), 1 gözlemci (Ahmet Akçay) bulunacak. Naklen yayın, ligin vazgeçilmez bir parçası... Herhangi bir taviz veremeyiz. Eğer yayın başlamazsa, temsilci hakeme başlangıç düdüğünü çalması için izin vermeyecek. Dolayısıyla yayın başlayana dek maç da başlamayacak” dedi

HAKEM MAÇI BAŞLATMAZ

PEKİ yönetmelik ne diyor? Kurala göre, hakem maç temsilcisinden onayı alana kadar, 19.00’da başlaması gereken maçı başlatmıyor. Hakemin bekleme süresi ise yoruma açık... Yayını engellemek için artniyet olduğuna kanaat getirirse en çok 10 dk. bekliyor ve maçı tatil ediyor... Eğer iyiniyet görürse bekleme süresini yarım saate kadar uzatabiliyor. Ama yayın olmazsa maçı tatil ediyor, kararı da federasyon veriyor

DIGITURK DE DEVREDE

SAAT 10.00’da stadda yapılacak maç toplantısında, müfettişler F.Bahçe’yi uyaracak. F.Bahçe ya yayına izin verip hiçbir riski göze almayacak. Ya da yayını engelleyip hükmen mağlubiyet + 3 puanının silinmesine kadar gidebilecek bir süreci başlatacak ve belki de ligden çekilecek. F.Bahçe’yi ikna etmek için Digitürk’ün üst yönetimi de devrede...

Vatan

ultraslanerdem
29.Nisan.2007, 13:16
Denizli 2-1 alır gibime geliyor...

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 15:33
Fenerbahçe için çok zor maç ,3 ihtimalli bir maç.

Fenerbahçe alırsa maçı fark ile alır.
Denizli alırsa tek farklı alır.

nerazzuri
29.Nisan.2007, 15:35
Denizlinin alamayacağı için
Fenerbahçe fark ile alacak ;;);;)

mustafa35
29.Nisan.2007, 16:36
Alex'i hırs bastı!
Beşiktaş maçında çok iyi oynamasına rağmen şanssızlığının kurbanı olan Alex, bugün Denizli önünde takımın en büyük kozu. Şampiyonlukla birlikte gol krallığını da kovalayan Brezilyalı yıldızın, "İnsanın şansı hep kötü gitmez. Denizlispor'u yenerek şampiyonluk için heveslenenleri üzeceğiz. İyi oynamamıza rağmen kupadan elenmemiz bizi daha da hırslandırdı" diyerek iddialı konuştu.

real_footballer
29.Nisan.2007, 17:04
Denizlinin alamayacağı için
Fenerbahçe fark ile alacak ;;);;)

yerinde olsam bu kadar emin konuşmazdım

barahir
29.Nisan.2007, 17:07
bu arada lig tv lileri stada almıyolardı son durum ne acaba..

eGowiCh
29.Nisan.2007, 17:17
Yayıncı kuruluş Lig Tv ile köprüler atıldı! Bugün oynayacağımız Denizlispor karşılaşmasını yayınlamak üzere Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadı`na gelen naklen yayın ekibi, teknik donanımı hazırlamak üzere stada girmek istedi. Ancak özel güvenlik görevlilerimiz tarafından stada alınmadı. Her fırsatta Fenerbahçemize saldıran yayıncı kuruluşun özellike önceki akşam Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçından sonra Yöneticilerimizi canlı yayına almayarak bu tepkinin zeminin hazırladı.

Az önce TV'de duydum, Lig TV içeri hala alınmamış. Bunun cezası 1.3 milyon Euro imiş ve bu ceza doğrudan federasyona ödeniyormuş. Fenerbahçe yayına izin vermezse 1.3 milyon Euro, yani 2.3 milyon YTL ödeyecek federasyona.

Fenerbahçe yönetimi saçmaladı! Ben bir Fenerbahçeliyim ve yazıklar olsun diyorum yönetime!

Eğer yayın izni verilmezse;
1. Maçı izleyemeyeceğiz. Sadece stadyumda olanlar izleyebilecekler. Özeti dahi izleyemeyeceğiz.
2. Ceza olarak 1.3 milyon Euro ödeyeceğiz. Bu para bizim cebimizden, Fenerbahçelinin cebinden çıkacak. Biz Fenerium'dan ürün alıyoruz, piyango bileti alıyoruz, kulübe destek veriyoruz, biz saçma bir şeyden dolayı böyle bir ceza ödemek için vermiyoruz bu paraları, kulüp kalkınsın, transfer yapsın diye veriyoruz.

YAZIKLAR OLSUN SANA FENERBAHÇE YÖNETİMİ!

World Hollow o1
29.Nisan.2007, 18:11
YAZIKLAR OLSUN SANA FENERBAHÇE YÖNETİMİ!

Al bendede o kadar

eGowiCh
29.Nisan.2007, 18:14
Kadıköy'de yayın krizi
Fenerbahçe'nin, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a elendikten sonra yayıncı kuruluş Lig TV ile yaşadığı kriz doruğa tırmandı. Bugün Denizlispor ile karşılaşacak sarı-lacivertli kulüp, yayıncı kuruluş Lig TV’yi stada almadı.

Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile yapılan maç sonrası yaşanan bazı tartışmalar nedeniyle maçların naklen yayınlandığı Lig TV'ye tepkili olan Fenerbahçe Kulübü, Denizlispor maçı için stada hazırlık yapmaya gelen naklen ayın araçlarını içeri almadı.

Fenerbahçe-Denizlispor maçı için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gelen yayıncı kuruluşun naklen yayın ekibi stada alınmadı.

Migros kale arkası tribün girişinin yanındaki yolda park eden iki araç, olası taraftar tepkisi nedeniyle polis koruması altına alındı ve bir süre burada bekledi.

Stat çevresinde taraftar yoğunluğunun artması nedeniyle daha sonra araçlar Salı Pazarı'na götürülerek, polis koruması altında burada beklemeye başladı.

Stada giriş izninin geç verilmesi durumunda, naklen yayın için yapılacak hazırlıkların, maçın başlama saati olan 19.00'a yetişmeyeceği ifade ediliyor.

Lig TV ile Feberbahçe Kulübü arasındaki görüşmeler devam ediyor.

TEMSİLCİ VE MÜFETTİŞLER GÖREV BAŞINDA
Futbol Federasyonu yayın krizini önlemek için özel olarak 4 adet disiplin müfettişi görevlendirdi.

Temsilciler Nail Aylanç, Oğuz Özçelik ve gözlemci Ahmet Akçay, yayın başlamazsa maçı başlatmayacaklarını açıkladılar.

NTVSpor

Omerdinho
29.Nisan.2007, 18:16
Yönetimi tebrik ediyorum..
Lig TV biz olmasak batar. umarim bizim degerimizi anlarlar..

eGowiCh
29.Nisan.2007, 18:20
Yönetimin tebrik edilecek yanı nedir, söyler misin?

Yahu Fenerbahçe büyük ceza ile karşı karşıya kalacak.

1. Para cezası ödeyecek, 1.3 milyon Euro gibi büyük bir rakam hem de. Bu para taraftarın parasıdır, bu para boşuna sokağa atılacaktır.
2. Yayın başlamazsa, maç da başlamayacak ve dolayısıyla hükmen mağlup sayılabileceğiz.
3. Puan silinme cezası ile karşı karşıya kalabileceğiz.

Bu cezaları olmadık bir sebepten dolayı almak bana dokunuyor, bilmem diğer Fenerbahçelilere de dokunur mu?

Ben Lig TV'ye para ödüyorum her ay, Fenerbahçe maçını izleyebilmek için... Ee ben neden aldım Lig TV'yi, maçı izleyememek için mi?

Omerdinho
29.Nisan.2007, 18:22

1. Para cezası ödeyecek, 1.3 milyon Euro gibi büyük bir rakam hem de. Bu para taraftarın parasıdır, bu para boşuna sokağa atılacaktır.
2. Yayın başlamazsa, maç da başlamayacak ve dolayısıyla hükmen mağlup sayılabileceğiz.

Bu cezaları olmadık bir sebepten dolayı almak bana dokunuyor, bilmem diğer Fenerbahçelilere de dokunur mu?

Ben Lig TV'ye para ödüyorum her ay, Fenerbahçe maçını izleyebilmek için... Ee ben neden aldım Lig TV'yi, maçı izleyememek için mi?

bende ödüyorum :) gerekirse iptal ettiririm..
zaten gelecek zarari Ali Koc karsilayacakmis diye duydum..

Jesus_FB
29.Nisan.2007, 18:25

Senin o her ay para ödediğin lig tv objektif davranmıyor maç içinde olan kritik pozisyonları ekrana dahi getirmiyor. Diğer kanallara dağıtılan 3 dakikalık maç özetlerinde daha çok leyhimize yapılan hataları yayınlıyor o yüzden sende benim gibi git iade et lig tv'ni çünkü objektif değiller.

Ha birde lig tv başındakiler bizim yöneticilerimize karşı atıp tutarken cevap hakkı doğan kişileri telefona bile bağlamıyorlar insanları yanlış yönlednirip birde pişkin pişkin sırıtıyorlar

Sekopej
29.Nisan.2007, 18:28
Havuz bozulursa zararlı çıkacak olan Lig TV'dir. Bu nedenle Fenerbahçe'nin tutumu doğrudur. Fenrbahçeliler zaten aboneliklerini iptal ettirmeye başladı, daha da artarak devam edecektir bu durum...

nerazzuri
29.Nisan.2007, 18:29
asıl size yazıklar olsun böyle bi durumda Fenerbahçe nin yanında olacağınıza köstek çıkıyorsunuz helal olsun size...maçı izleyip napıcaksın başın göğemi ercek takımına karşı yapılan bu kadar haksızlığı bıraktık maç kaldı bide dicek bişi bulamıyorum yaaa (sözüm yönetime diyenlere)

eGowiCh
29.Nisan.2007, 18:30
Lig TV'mi iade etsem ne değişecek, yine aynı şeyleri yapmaya devam edecekler. Ben de objektif davranmadığını düşünüyorum Lig TV'nin ama sonuçta sen çıkıntılık yapıp sözleşmeyi bozamazsın. Yayıncı kuruluş sonuçta Fenerbahçe'ye para ödüyor, anlaşılmış bir bedel var, ihale var. Bunların hepsi devlet kontrolünde yapılan işler. Şimdi sen gidip maçımı yayınlayamazsın dersen cezasını ödemek zorunda kalırsın, ama para cezası, ama puan cezası...

Ben de bu cezayı ödemek istemiyorum. Yayıncı kuruluş eğer yanlı davranıyorsa gerekli mercilere şikayet edersin, hukukta ararsın hakkını, böyle yayına sokmayarak değil. Milyonlarca Fenerbahçeli'yi mağdur etmeye hakkın yok senin, evinde Lig TV'si olanları geçtim kahveye gidip maç izleyecekleri, FBlileri mağdur edemezsin.

Jesus_FB
29.Nisan.2007, 18:30
artık şampiyonluğun falan bir önemi kalmadı yapılan haksızlıklara dur diyen bir takımın taraftarı olduğum için gurur duyuyorum

nerazzuri
29.Nisan.2007, 18:32
bu iş artık şampiyonluğun falan bir önemi kalmadı yapılan haksızlıklara dur diyen bir takımın taraftarı olduğum için gurur duyuyorum

Bende gurur duyuyorum....Ayrıca o ödenen 1.3 m € Fenerbahçe için para bile değil çıkartır veririz sorun değil artık yeter yapılan haksızlıklara göz yumamayız(sözm egowiche)

eGowiCh
29.Nisan.2007, 18:32
Haksızlığa bu şekilde dur denmez. Gidip şikayetlerini yaparsın, öyle dur dersin. Fenerbahçe bugüne kadar ne şikayeti yaptı ki, hep laf hep laf... Hep konuşuyorlar, konuşacaklarına delillerle, belgelerle gerekli yerlere şikayet yapılsın.

Lig TV'yi sokmadık da başımız göğe mi erdi? Şimdi maç başlamayacak, hükmen mağlup sayılacağız, şampiyonluğu da bırakmış olacağız. Ligden çekilelim bari tam olsun da 100 yıllık Fenerbahçe kulübü ikinci ligde mücadele etsin!!!

Yazıklar olsun yönetim!

nerazzuri
29.Nisan.2007, 18:33
Sana Yaziklar Olsun FenerbahÇelİ Olmayi Birak Tmm Mi Sen Gİt BaŞka Takim Tut FenerbahÇe Ye YakiŞmiosun

eGowiCh
29.Nisan.2007, 18:35
Sen kimsin benim Fenerbahçeliğimi sorguluyorsun? Ben bugüne kadar takımıma çok maddi destek yaptım, o maddi desteklerimin böylesine boş bir sebeple federasyona ödenmesine razı olamıyorum! 1.3 milyon Euro Fenerbahçelinin cebinden çıkıyor ve federasyona gidiyor. TFF kazanıyor, Fenerbahçeli kaybediyor.

Jesus_FB
Haksızlığa bu şekilde dur denmez. Gidip şikayetlerini yaparsın, öyle dur dersin. Fenerbahçe bugüne kadar ne şikayeti yaptı ki, hep laf hep laf... Hep konuşuyorlar, konuşacaklarına delillerle, belgelerle gerekli yerlere şikayet yapılsın.

Lig TV'yi sokmadık da başımız göğe mi erdi? Şimdi maç başlamayacak, hükmen mağlup sayılacağız, şampiyonluğu da bırakmış olacağız. Ligden çekilelim bari tam olsun da 100 yıllık Fenerbahçe kulübü ikinci ligde mücadele etsin!!!

Yazıklar olsun yönetim!

egowich anlayamadığın bazı şeyler böyle kararları sadece yönetim veya başkan veremez bu kararların altında Fenerbahçe camiası ve taraftarı var tek başına verilicek kararlar değil bunlar bu kadar haksızlığın olduğu yerde olacağmıza ikinci ligde oynarız daha iyi

Sekopej

Yazıklar olsun yönetim!

Muhtemelen genel kurul olağanüstü toplantıya çağırılacak ve bu çekilme olayı da sonuçlanacak. Genel kurul çekilme yönünde karar alırsa da arkasında olurum. Artık konuşmak zamanı değil, birşeyler yapma zamanı ve yönetim de artık konuşmayı bırakıp icraate geçti...

Jesus_FB
29.Nisan.2007, 18:38
Lig TV yayınlıyor!
Lig TV araçlari 5.5 saat bekletildikten sonra harekete geçti. Fenerbahçe-Denizlispor maçının yayınlanabilmesi için az önce verilen talimatla yayıncı kuruluş hazırlıklarına başladı.

Teknik ekip ve kameramanlar yerlerini almaya başladı. Maçın yönetmeni Musa Çözen "İlk kez böyle bir durumla karşılaştım.

Maçın başlama saati olan 19.00'a kadar hazır olmamız çok zor. Elimizden geleni yapacağız."

Boşuna tartışıyormuşuz

nerazzuri
29.Nisan.2007, 18:38
Sen kimsin benim Fenerbahçeliğimi sorguluyorsun? Ben bugüne kadar takımıma çok maddi destek yaptım, o maddi desteklerimin böylesine boş bir sebeple federasyona ödenmesine razı olamıyorum! 1.3 milyon Euro Fenerbahçelinin cebinden çıkıyor ve federasyona gidiyor. TFF kazanıyor, Fenerbahçeli kaybediyor.

senin yaptığın o maddi desteklerin biz kat kat fazlasını yaptık eğer bu haksızlıktan kurtulacaksak 1.3 m € werilecekse o açığı kapatırız hemde çok kolay o senin verdiğin parayla değil ALİ KOÇ verir oparayı

El Barto
29.Nisan.2007, 18:39
Sonuçlandı ve Lig TV ekibi stada girmeye başlamış.Buda her zamanki gibi blöften öteye gitmedi. :p

eGowiCh
29.Nisan.2007, 18:40
Çekilmek mi? Yahu çekilmek ne demek biliyor musunuz?

1. Bu seneki şampiyonluğun gitmesi.
2. Önümüzdeki seneki şampiyonluğun gitmesi.
+ Avrupa'da 2 sene mücadele edememek...

Biz çekilirsek alabileceğimiz 2 şampiyonluk verilmiş olacak. Buna nasıl göz yumuyorsunuz, anlamak mümkün değil.

100 yıllık kulüp ikinci ligde mücadele mi edecek? İkinci ligde mücadele etmeyen nadir takımlardayken, bu ünvanın silinecek olması çok kötü olacak.

Ligden çekilmeyi kolay bir şey sanıyorsunuz belki ama sonuçlarına katlanmak çok zor. Galatasaray ve Beşiktaş kupaları alırken, Avrupa'da mücadele ederken biz Lig A'da Karşıyaka ile, Altay ile, Türk Telekom ile oynayacağız.

Aziz Yıldırım yüzünden biz bu haldeyiz, geçen yaz verdiği istifa bütün 100. yılı mahvetti.

LaigLeNoiR
Haydi DENİZLİ GÖRELİM SENİ....

Sekopej
Boşuna tartışıyormuşuz

Demek ki anlaştılar, bakalım maçtan sonra Maraton programında Şansal Büyüka nasıl bir açıklama yapacak?..

nerazzuri
29.Nisan.2007, 18:41
Çekilmek mi? Yahu çekilmek ne demek biliyor musunuz?

1. Bu seneki şampiyonluğun gitmesi.
2. Önümüzdeki seneki şampiyonluğun gitmesi.
+ Avrupa'da 2 sene mücadele edememek...

Biz çekilirsek alabileceğimiz 2 şampiyonluk verilmiş olacak. Buna nasıl göz yumuyorsunuz, anlamak mümkün değil.

100 yıllık kulüp ikinci ligde mücadele mi edecek? İkinci ligde mücadele etmeyen nadir takımlardayken, bu ünvanın silinecek olması çok kötü olacak.

Ligden çekilmeyi kolay bir şey sanıyorsunuz belki ama sonuçlarına katlanmak çok zor. Galatasaray ve Beşiktaş kupaları alırken, Avrupa'da mücadele ederken biz Lig A'da Karşıyaka ile, Altay ile, Türk Telekom ile oynayacağız.

Aziz Yıldırım yüzünden biz bu haldeyiz, geçen yaz verdiği istifa bütün 100. yılı mahvetti.

PEKİ BU YAPILANLAR KARŞISINDA ŞAMPİYON OLMAYI NASIL DÜŞÜNÜYORSUN

_MoRpHeUs_
29.Nisan.2007, 18:41
Geçen yılın da intikamı açısından bol gollü bir Fenerbahçe galibiyeti izleyerseniz şaşırmayın:)...

Bordo61Mavi
29.Nisan.2007, 18:44
Gecen senenin intikamini alacak Fenerbahce.

eGowiCh
29.Nisan.2007, 18:50
Keşke Sadettin Saran başkan olsaydı veya Mehmet Ali Aydınlar. Aziz Yıldırım artık istifa etmeli tüm yönetimiyle, Fenerbahçe'yi ne halleder düşürdü. Lig TV'yi sokmuyor maça, bu kadar saçma bir şey olmaz. Yok ligden çekileceğiz, yok bu, yok şu. Bırakın kardeşim yönetimi o zaman, adam gibi teknik direktör getirmezsen olacağı bu. Sen gidip Sivasspor'u, Sakaryaspor'u yenemiyorsun, gidip İnönü'de bir gol atamıyorsun. Aldığın defanslar Nobre'ye kafa vurduruyor, gol yiyorsun, sonra hakeme çatıyorsun.

Yabancı kontenjanı kaldırılsın diyorsun, aldığın yabancı oyuncu Deivid her maç yedek kulübesine mahkum. Kontenjan sınırsız olsa dolduracak yeteneksiz yabancıları kulübeye! Sen önce 6 kontenjanı 6 tane iyi yabancıyla doldur da yer kalmazsa alırsın!

Yönetimi istifaya davet ediyorum.

LaigLeNoiR
29.Nisan.2007, 18:50
Tarih tekerrürden ibarettir...

İnşallah Denizli bir sürpriz yapar...

Jesus_FB
29.Nisan.2007, 18:54
Keşke Sadettin Saran başkan olsaydı veya Mehmet Ali Aydınlar. Aziz Yıldırım artık istifa etmeli tüm yönetimiyle, Fenerbahçe'yi ne halleder düşürdü. Lig TV'yi sokmuyor maça, bu kadar saçma bir şey olmaz. Yok ligden çekileceğiz, yok bu, yok şu. Bırakın kardeşim yönetimi o zaman, adam gibi teknik direktör getirmezsen olacağı bu. Sen gidip Sivasspor'u, Sakaryaspor'u yenemiyorsun, gidip İnönü'de bir gol atamıyorsun. Aldığın defanslar Nobre'ye kafa vurduruyor, gol yiyorsun, sonra hakeme çatıyorsun.

Yabancı kontenjanı kaldırılsın diyorsun, aldığın yabancı oyuncu Deivid her maç yedek kulübesine mahkum. Kontenjan sınırsız olsa dolduracak yeteneksiz yabancıları kulübeye! Sen önce 6 kontenjanı 6 tane iyi yabancıyla doldur da yer kalmazsa alırsın!

Yönetimi istifaya davet ediyorum.

bu son dakka golü sana hiç iyi gelmedi :D

nerazzuri
29.Nisan.2007, 19:13
Onlarda hemen istida etcek sanki :zuhaha :zuhaha

SYLaR
29.Nisan.2007, 19:28
Bir seferde Aziz Yıldırım ve yönetim dediği bir şeyi gerçekleştirsin.(İstifa,maç yayınlamama vs.)

eGowiCh
29.Nisan.2007, 19:37
sherry'e katılıyorum. Ya sözünün arkasında dur, ya da o sözü verme.

Başkan;
1. İstifa etti, geri döndü.
2. Geçen sene 2 kupa sözü verildi, sıfır kupa alındı, bu sene de 2 kupa sözü verildi, 1 tane kaldı.
3. Lig TV'ye izin vermeyeceğiz dedi, izin verildi.
4. Dünya yıldızları getireceğiz dedi, Deivid'i getirdi.
5. Ligden çekiliyoruz dedi, bakalım çekilecekler mi, hiç sanmıyorum.
6. Fortis'ten çekileceğiz dedi, baktı ki para gidecek, PAF takımı koyacağız dedi.

Artık güvenim kalmadı başkana ve yönetime.

deniz.91
29.Nisan.2007, 19:41
Lig TV yayınlıyor!
Lig TV araçlari 5.5 saat bekletildikten sonra harekete geçti. Fenerbahçe-Denizlispor maçının yayınlanabilmesi için az önce verilen talimatla yayıncı kuruluş hazırlıklarına başladı.

Teknik ekip ve kameramanlar yerlerini almaya başladı. Maçın yönetmeni Musa Çözen "İlk kez böyle bir durumla karşılaştım.

Maçın başlama saati olan 19.00'a kadar hazır olmamız çok zor. Elimizden geleni yapacağız."
29.04.2007

Kaynak : DHA

Eray Dengiz
29.Nisan.2007, 19:42
Fenerbahçe bu maçta berabere kalırsa şampiyonluk şansı azalır. Fenerbahçe'nin fikstür bakımından çok zor maçları var. Bakalım bu akşam neler olacak..

Omerdinho
29.Nisan.2007, 19:50

Başkan;
6. Fortis'ten çekileceğiz dedi, baktı ki para gidecek, PAF takımı koyacağız dedi.

iyide bunlarin hicbirisini Aziz Yildirim kendi agiziyla demedi. Basinin ortaya attigi iddialar..

deniz.91
29.Nisan.2007, 19:56
iyide bunlarin hicbirisini Aziz Yildirim kendi agiziyla demedi. Basinin ortaya attigi iddialar..

dostum nası aziz demedi aziz dememiş olabilir ama hepsinide kulüpten biri dedi

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 20:02
Fenerbahçe bu maçta berabere kalırsa şampiyonluk şansı azalır. Fenerbahçe'nin fikstür bakımından çok zor maçları var. Bakalım bu akşam neler olacak..

Denizli , Denizli , Denizli olacak Eray :)

Fıratcan Alçınkaya
29.Nisan.2007, 20:02
Ömerdiho pes yani bu kadar olunmaz tamam sonuna kadar FB lisin ama bu kadar örnege bile bir bahane buluyon...

C h A o S
29.Nisan.2007, 20:06
1. Serdar
2. Serkan
3. Önder
4. Edu
5. Uğur
6. Tuncay
7. Deniz
8. Aurelio
9. Tümer
10. Alex
11. Kezman
.........................
1. Souleymanou
2. Ahmet
3. Bülent
4. Erman
5. Kratochvil
6. Fatih Egedik
7. Selahattin
8. Cesar
9. Tomas Abraham
10. Yusuf Şimşek
11. Adriano
...................

Haydi denizliiii...

Emurafu
29.Nisan.2007, 20:10
he he he lig tv izin vermiceklermis sirf ortaligi karistiyorlar eger vermeselerdei puain bile silinecekti fenerbahcenin oyle hersey kolay degil

M.Scofield
29.Nisan.2007, 20:16
Başarılar denizli

C h A o S
29.Nisan.2007, 20:22
gol oldu pofff...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hemde golü alex attı.ümit karan için kötü oldu...

Nedvedmania
29.Nisan.2007, 20:24
dk 19 alex 1-0

TR.CaPTaiN
29.Nisan.2007, 20:25
Ne de olsa profesör.

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 20:26
Denizli attı , ofsayt gol iptal.

C h A o S
29.Nisan.2007, 20:30
kezman büyük bi ihtimal ile oyundan alınacak.kenara gelip değiştirilmesini istedi.

nerazzuri
29.Nisan.2007, 20:37
oOO sakatlandımı yoksa

TR.CaPTaiN
29.Nisan.2007, 20:44
Hayır çıkmadı.Tuncayla tartıştı.

nerazzuri
29.Nisan.2007, 20:46
eee anlatın yhaa maç nasıl gidio

TR.CaPTaiN
29.Nisan.2007, 20:50
İlk yarı bitti 1-0 öndeyiz.

eGowiCh
29.Nisan.2007, 20:51
İlk yarı bitti. Fenerbahçe Alex'in golüyle 1-0 önde. Alex'in bir topu direkten döndü karşı karşıya iken.

Kezman ile Tuncay tartıştı, Tuncay pas atmadığı için, bana göre Kezman haklı. Kezman'ın uzaktan şutunu son anda kaleci çıkardı ilk yarı biterken. Fenerbahçe iyi oynuyor, sık sık kaleye şut çekiyor, uzaktan yokluyor.

Selahattin'in golü ofsayt sebebiyle iptal edildi, karar doğruydu.

Hakem çok iyi maç yönetiyor, umarım böyle devam eder.

Omerdinho
29.Nisan.2007, 20:51
Denizli attı , ofsayt gol iptal.

gol ofsaytti merak etmeyin iciniz rahat olsun.

eGowiCh
29.Nisan.2007, 20:53
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_17760_Yeter001.jpg

İşte o pankart!

Fenerbahçeli taraftarlar Denizlispor maçı öncesinde hakem ve federasyona olan tepkilerini yine gösterdiler. Birçok pankart açan taraftarlar Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Maraton VIP tribünün koltuklarına 'Yeterr' yazdılar.

Beşiktaş ile oynanan Fortis Türkiye Kupası yarı final maçındaki kararlarıyla hakem Selçuk Dereli'yi eleştiren taraftarlar kırmızı ve beyaz renkteki kartonlarla 'Yeterr' yazdılar.

Bu bölümdeki tribünde oturan taraftarlar maç başlamadan önce kartonları havaya kaldırarak yazıyı vurguladı. Taraftarlar ayrıca tribünlere dağıtılan siyah bayrakları sallayarak tepkilerini ifade etmeye çalıştı. Sarı-lacivertli taraftarlar Telsim kale arkası tribününde maçın başında "Aslolan emektir, çalan şerefsizdir" yazılı pankart astı.

Lig TV

mustafa35
29.Nisan.2007, 20:57
Fener'in en az 1 gol daha atması lazım. Yoksa şansa bir gol yersek çok kötü olur..

eGowiCh
29.Nisan.2007, 20:59
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_17762_Kezman014.jpg

Kezman'dan sert tepki

Fenerbahçe'nin formsuz yıldızı Mateja Kezman Denizlispor maçında tepkisini farklı bir şekilde ortaya koydu.

Maçın 25.dakikasında Tuncay'ın kaleye vurmasına ve kendisine pas atmamasına sinirlenen Kezman bu pozisyondan sonra Tuncay'a tepki gösterdi. Bu tepkiden sonra kulübedeki Zico'ya dönen Kezman Brezilyalı teknik adama 'Beni değiştir' işareti yaptı.

Lig TV

Omerdinho
29.Nisan.2007, 21:01
Kezman cok kizdi o pozisyonda.. Bence haklida Tuncay cok bencil davrandi..

World Hollow o1
29.Nisan.2007, 21:02
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_17760_Yeter001.jpg

Mükhemmell..!! Helal olsun benim Fenerbahçeli Taraftarıma..

Eray Dengiz
29.Nisan.2007, 21:03
Gol ofsayttı (Denizli), Kezman'ın kaleciyle girdiği pozisyon penaltı değildi. Hakem çok iyi yönetiyor, birde taraftar durduk yere ulusoy istifa demese daha güzel olacak..

Vieri
29.Nisan.2007, 21:10
eray hakem hataları her zaman olabilir. sonuçta mutlaka hakemler son dönem yapılan yorumlardan etkilenmiş ve etki altında olabilir

the_imam912
29.Nisan.2007, 21:16
çok güzel maç oluyor.Bizim takım güzel oynuyor inşallah galp geliceğiz

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 21:18
gol ofsaytti merak etmeyin iciniz rahat olsun.

Ben sana birşey yazmıyorum fakat benim yazdığım bütün msjlar seni etkiliyor sanırsam , bence fazla topa girme...

TR.CaPTaiN
29.Nisan.2007, 21:34
Alex penaltıdan 2.golünü attı. Cevap gecikmedi Adriano 2-1.

gerrrard
29.Nisan.2007, 21:39
penaltımıydı beyler fenerin penaltısı

Bordo61Mavi
29.Nisan.2007, 21:40
Fenerbahce gine boyle goller yemeye basladi

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 21:41
Kameralardan başım döndü...

Maksic
29.Nisan.2007, 21:42
Lig tv nin kameraları teker teker gidiyor maç sonuna kadar yetişse bari kale arkasından maçı izliyoruz:)

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 21:43
Denizli atıyor. Dk.81 , Fatih. 2-2

Bordo61Mavi
Fenerbahce nin lig tv ye yaptigi bu haraket hic hos degil, gec girdiler stadyuma ve butun kameralardan izliyemiyoz maci.

Fenerbahce kulubu kendi taraftarlarina eziyet cektirdi boyle bi karar almakla cunku hakketen kameralar benim basimi da dondurdu

Maksic
Goooolll 2-2

the_imam912
29.Nisan.2007, 21:44
2-1 helal..

TR.CaPTaiN
29.Nisan.2007, 21:44
Taraftarın takımı ateşlemesi lazım 10 dakika kaldı maçın bitmesine.

Bordo61Mavi
29.Nisan.2007, 21:45
2-1 helal..

2-2 olduuuuuuuuuuuu :D:D

the_imam912
29.Nisan.2007, 21:45
Fenerbahce nin lig tv ye yaptigi bu haraket hic hos degil, gec girdiler stadyuma ve butun kameralardan izliyemiyoz maci.

Fenerbahce kulubu kendi taraftarlarina eziyet cektirdi boyle bi karar almakla cunku hakketen kameralar benim basimi da dondurdu

Şansal Büyükağa'nın yaptığı açıklama sence hoş mu;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

2-2 olduuuuuuuuuuuu :D:D

Anaaaaaaa:zuhaha yuh be :D

Bordo61Mavi
29.Nisan.2007, 21:46
Şansal Büyükağa'nın yaptığı açıklama sence hoş mu;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Anaaaaaaa:zuhaha yuh be :D

izlemedim ne dediki

TR.CaPTaiN
29.Nisan.2007, 21:46
Uğur Boral çıktı kütük girdi.

LaigLeNoiR
29.Nisan.2007, 21:47
2-2 Dk.85

LİG TV kameraları bozuldu maçı kale arkası kamerasıyla veriyorlar.

nekop
29.Nisan.2007, 21:47

Başkan;
1. İstifa etti, geri döndü.
2. Geçen sene 2 kupa sözü verildi, sıfır kupa alındı, bu sene de 2 kupa sözü verildi, 1 tane kaldı.
4. Dünya yıldızları getireceğiz dedi, Deivid'i getirdi.

Egemen senden bunları duymak güzel biz bunları söyleyince fanatik oluyoruz :)

TR.CaPTaiN
29.Nisan.2007, 21:51
7 dakikada Denizli'den 2 gol yersen olacağı budur.

the_imam912
29.Nisan.2007, 21:53
izlemedim ne dediki

Fenerbahçe'de Futbol Federasyonu'na iyi davransın dedi Bjk maçından sonra.Ayırca yakışıklım Ali KOÇ'un kıyafetiyle dalga geçtiler :D

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 21:54
2-2 Dk.85

LİG TV kameraları bozuldu maçı kale arkası kamerasıyla veriyorlar.

Böyle yönetimi olan takımın , maçınıda anca böyle izleriz.
Yadırgamayalım.

Şu anda maçı izliyorum ama , top nerede onu bile göremiyorum , bi bakıyorum Fenerbahçe yarı alanında , bir bakıyorum Denizli yarıalanında.

World Hollow o1
29.Nisan.2007, 21:54
Aaa Maç 2-2 olmmuş anam ne kadar kötü bir durum yaa :(

TR.CaPTaiN
29.Nisan.2007, 21:55
3 dakika uzatma verildi 1 i gitti.Herşeyi Beşiktaş-Fenerbahçe maçı belirleyecek artık.

Maksic
29.Nisan.2007, 21:57
Tebrikler Denizli

TR.CaPTaiN
29.Nisan.2007, 21:58
Ruhsuz herifler.

eGowiCh
Gene mi hakem yüzünden yönetim!!!

Haram olsun size verdiğimiz paralar, destekler!!!

Defol git artık Aziz Yıldırım!!!

meddah
Sezon sonunda Fenerbahçe şampiyon olamazsa şöyle bir teklifte bulunacağım:
Hiç boşuna lig-mig falan uğraşılmasın; Fenerbahçe Denizli ile oynasın, yenerse Fenerbahçe şampiyon olsun, golsüz berabere kalırsa Galatasaray, gollü berabere kalırsa da Beşiktaş..

LaigLeNoiR
Maç bitti.

2-2

Sağolasın DENİZLİ...:)

Bordo61Mavi
bundan sonraki 3 hafta cok guzel gececek.

RaSenGan
29.Nisan.2007, 21:59
Fenerbahçe'nin şampiyon olması çok zor ;;)

Bordo61Mavi
29.Nisan.2007, 22:00
Fenerbahce bu macla beraber son sansini da kullanmadi, artik $ampiyonluk mucizelere kaldi

Eray Dengiz
29.Nisan.2007, 22:01

Maç Tahmin yarışmasındada beraber biter demiştim ve öyle oldu.

Fenerbahçe kendi sahasında Trabzon, deplasmanda ise Beşiktaş ve Galatasaray ile oynayacak. Fikstür bakımından Beşiktaş ve Galatasaray, Fenerbahçe'ye göre daha şanslı duruma geçti. Fenerbahçe elindeki fırsatları tepmeye başladı. Geçen sene yaşadığımız durumu bu senede yaşıyoruz.

Kısacası şampiyonluk yarışı bugün yeniden başladı..

Varonil
Yok boyle birsey ya 2-0 dan 2-2 soktayim su an:(Haftaya oynanacak olan Besiktas-Fenerbahce derbisi bizim icin son sans olur o mactada olasi bi puan kaybinda 100.yili kupasiz sifira sifir elde var sifir tamamlariz:(

eGowiCh
Yazıklar olsun size be!

Gene mi hakem yüzünden?!! Hakem tertemiz maç yönetti, penaltı bile verdi bize, buna rağmen kazanamadınız, yazıklar olsun, rezilsiniz siz!!!

TR.CaPTaiN
Bu takıma Deniz'i,Deivid'i ve Zico'yu transferde emeği geçen herkese lanet olsun.

the_imam912
Allah kahretmesin.Böle şey olmaz olsun.Bu ne ya!Acaba yönetim suçu şimdi kimde bulacak ?

RaSenGan
29.Nisan.2007, 22:02
Fenrbahçe en zorlu 3 maçına çıkıcak.Şampiyon olabilmeleri için bu maçları kazanmaları şart. ;;)

eGowiCh
29.Nisan.2007, 22:03
Şampiyonluk umudumu kestim. Beşiktaş haftaya yener bizi, lider olurlar, gider şampiyonluk!!!

Yazıklar olsun size, rezil herifler!

Başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yönetim defolun gidin artık! Şimdi ne bahane uyduracaksınız acaba, kameraları kestiniz, bize berbat maç seyrettirdiniz, defolun be yeter!

the_imam912
29.Nisan.2007, 22:03
Aygün şampiyonluk falan kalmadı gitti herşey lanet olsun!

M.Scofield
29.Nisan.2007, 22:04
1, Beşiktaş
2, Galatasarar
lig böyle biter tam terside olabilir tabii

Maksic
29.Nisan.2007, 22:05
Şansal Büyüka kabloların kesildiğini söylüyor yayın engellenmiş

Nedvedmania
29.Nisan.2007, 22:07
Helal olsun denizliye !

eGowiCh
29.Nisan.2007, 22:08
Yönetime yazıklar olsun, Adriano golü attı, 3. kameranın da kablolarını kestiler. 1 ve 2. kameraları kesmişlerdi zaten.

Kablolar kesilmiş,

Yazık size Fenerbahçe yönetimi, yazık sana Aziz Yıldırım!!!

Yarın ligden çekiliyoruz derlerse hiç şaşırmam!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Helal olsun denizliye !

Maçtan önce bu sefer acımıyacaz denizliye. Denizliye kadıköye gömicez deniliyordu ? sonuç ?

Tahrik etmeye çalışma milleti, zaten herkes gergin!!!

Varonil
29.Nisan.2007, 22:10
100.Yilda Fenerbahce buralara geldiyse bunun tek sorumlusu Aziz Yildirim yonetimi oldugunu dusunuyorum.

Istifa ederek aylarca butun herkesi oyaladi.Madem istifa ettin.Niye geri dondun.Takim aylarca baskansiz kaldi teknik direktorsuz kaldi.Yabanci transferler son gunlerde yapildi.Yani su yasadigimiz kotu sonuclar,taraftarin cektigi cile sezon basindan belli idi.100.Yilda butun kupalari alacagiz dediler ne oldu elde var 0.Ben bir taraftar olarak sezon basinda kombinemi aldim,2 tane 100.yil formasialdim,taraftar kart aldim,piyango bileti aldim.Sezon boyunca berdeyse butun maclara giderek hep destek tam destek dedim.Seneye cebimden 1 kurus harcamayacagim.Bu taraftara cektirdiginiz cile yetti artik

bjk4ever
29.Nisan.2007, 22:10
Ayip be kardesim, ayip. Insan bu kadar ezilir mi? Bakalim hakem hakkinda neler diyecek FB yonetimi, Fb'nin penaltisi tartisilir ve penaltidan evvel Ugur dudukten sonra topa vurdu ve ikinci saridan kirmiziyi yemedi, ayni Ugur 2 dk. sonra penaltiyi yaptirdi.

Bunu biraktim, kameralari kapatmak da ne demek? FB yonetimi resmen kendi kuyusunu kaziyor, ilk yaridaki futbolla ve huzurlu bir ortamla yine FB favori sampiyonluk icin, ama FB yonetimi ortami gererek kendi islerini daha da zorlastiriyor. Yazik, boyle buyuk bir camia'nin bu kadar alcalacagini hic beklemezdim, Aziz Yildirim derhal istifa etmeli ve geri donmemeli.

eGowiCh
29.Nisan.2007, 22:11
Penaltı bence doğru karardı. Neyse penaltıyı tartışmaya gerek yok, burada tartışmamız gereken Fenerbahçe yönetiminin acizliğidir. Kameraları kapatmak, kesmek...

Ben bir Fenerbahçeli olarak yönetimimden ve başkanımdan utanç duyuyorum!

Fıratcan Alçınkaya
29.Nisan.2007, 22:12
Fenerbahçe nin 4 maçı var 3ü derbi... İşi çok zor...

M.Scofield
29.Nisan.2007, 22:12
şimdi haftaya bjk Fenerbahçeyi yenerse lider bizlede arada 3 puan kalıyor ve bızde Fb yenersek 2. oluyoruz 3.de fenerbahçe oluyor herşey olabilir

RaSenGan
29.Nisan.2007, 22:17
Kameralara engel!

Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş Lig TV arasında yaşanan gerginlik Fenerbahçe - Denizlispor maçının görüntülerine de yansıdı. Maç öncesi Lig TV kameralarını ve ekipmanlarını stat girişinde 5.5 saat bekletip sonra içeriye alan Fenerbahçe Kulübü, maçın ikinci yarısında Lig TV'nin tepe kameralarını engelleyerek maçın naklen yayınını sadece 2 kameraya düşürdü. Lig TV maçın son 15 dakikasını 2 yer kamerasıyla vermek zorunda kaldı.

Maç sonrası açıklama yapan Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, yayın yapan kameraların kablolarının tek tek kesildiğini iddia etti.
29.04.2007

Kaynak (http://www.sporx.com/futbol/superlig/62170/)

meddah
29.Nisan.2007, 22:18
Kabloları kesenlerin kulübümüzle alakası yoktur, tahrik olmuş taraftarlardır denir, bu konu da unutulur gider, bir şey olmaz..
Ya da belki kablolar stad dışında kesildi, sonra stada sokuldu denir, ne bileyim..

Önemli olan, ölçmeden, tartmadan, düşünmeden yapılan demagojik açıklamalar.. Lig'den çekiliriz diyorsun; neye malolacağını bilmeden.. Birisi uyarıyor herhalde, dönüş yapıyorsun, seneye kupadan çekiliriz diyorsun; neye malılacağını bilmeden.. Birisi uyarıyor herhalde, dönüş yapıyorsun, PAF takımla çıkarız falan diyorsun..
Lig TV'yi maça almam diyorsun, neye malolacağını bilmeden, birisi uyarıyor herhalde, dönüş yapıyorsun, alıyorsun adamları stada.. Ama artık, kablolarını mablolarını sen kesmediysen bile, 4 gün boyunca adres göstererek ortamı gerdiğin için sorumlusun.. Kablo kesilmediyse dahi sorumlusun, çünkü adamları stada 5 saat geç soktun..

LaigLeNoiR
29.Nisan.2007, 22:18
LİG TV kadıköye dahi bağlanamıyor maç sonrası için...

Çok yazık ya...

eGowiCh
29.Nisan.2007, 22:19
Fenerbahçe'nin tek şansı kaldı o da Beşiktaş'ı İnönü'de yenip farkı 5'e çıkarmak. Başka yolu yok!!! Yeneceğini de hiç sanmıyorum. Bu kafayla, bu mantaliteyle şampiyon falan olamayız.

Kablo kesmek ne demek ya? Fenerbahçe yöneticileri bu işin masada çözülmesi gerektiğini bilmiyor herhalde! Biz para verip Digiturk alıyoruz, maçı adam gibi izleyemiyoruz, bir de üstüne puan kaybediyoruz. Paranla rezil olmak buna denir.

Yönetim eğer gururluysa istifa eder! Bu sene şampiyonluk giderse Aziz Yıldırım istifa etsin diye yürüyüş düzenleyeceğim. Ne hallere düşürdü bizi!!!

C h A o S
vay denizli'ye bak gerçekten Kabusu oldu fb'nin.bu puan fb'ye şampiyonluğu kaybettirdi bence...

Del Piero_10
Yönetime yazıklar olsun, Adriano golü attı, 3. kameranın da kablolarını kestiler. 1 ve 2. kameraları kesmişlerdi zaten.

Kablolar kesilmiş!!!

Şaka gibi,inanmak zor

bjk4ever
29.Nisan.2007, 22:21
Kabloları kesenlerin kulübümüzle alakası yoktur, tahrik olmuş taraftarlardır denir, bu konu da unutulur gider, bir şey olmaz..
Ya da belki kablolar stad dışında kesildi, sonra stada sokuldu denir, ne bileyim..

Önemli olan, ölçmeden, tartmadan, düşünmeden yapılan demagojik açıklamalar.. Lig'den çekiliriz diyorsun; neye malolacağını bilmeden.. Birisi uyarıyor herhalde, dönüş yapıyorsun, seneye kupadan çekiliriz diyorsun; neye malılacağını bilmeden.. Birisi uyarıyor herhalde, dönüş yapıyorsun, PAF takımla çıkarız falan diyorsun..
Lig TV'yi maça almam diyorsun, neye malolacağını bilmeden, birisi uyarıyor herhalde, dönüş yapıyorsun, alıyorsun adamları stada.. Ama artık, kablolarını mablolarını sen kesmediysen bile, 4 gün boyunca adres göstererek ortamı gerdiğin için sorumlusun.. Kablo kesilmediyse dahi sorumlusun, çünkü adamları stada 5 saat geç soktun..

Hocam, taraftarlarin kablolara ulasabilecegini hic sanmiyorum, kac yildir mac izliyorum ve daha once boyle seye rastlamadim? FB acaba bu hadiseden sonra ceza yer mi?

eGowiCh
29.Nisan.2007, 22:21
Umarım Fenerbahçe yüklü bir para cezası alır bu kablo kesmeyle ilgili. Hangi devirde yaşıyoruz biz? Dünya kulübüyüz diyorsun kablo kesiyorsun. Dünyanın neresinde görülmüş kablo kesildiği? Siz hiç gördünüz mü Premier Lig maçı veya LaLiga maçı izlerken, veya Şampiyonlar Ligi maçı izlerken kameraların gittiğini, kabloların kesildiğini?!

meddah
29.Nisan.2007, 22:23
Hocam, taraftarlarin kablolara ulasabilecegini hic sanmiyorum, kac yildir mac izliyorum ve daha once boyle seye rastlamadim? FB acaba bu hadiseden sonra ceza yer mi?

Kesinlikle..
Mesela hani maça sokmamaya falan kalksalar yayın ekibini, maç tatil bile olabilirdi..

Taraftar kesti mevzusu zaten geyik.. Kim kestiyse kesti; sebep olan belli, işin sorumlusu belli..

Varonil
29.Nisan.2007, 22:26
Umarım Fenerbahçe yüklü bir para cezası alır bu kablo kesmeyle ilgili. Hangi devirde yaşıyoruz biz? Dünya kulübüyüz diyorsun kablo kesiyorsun. Dünyanın neresinde görülmüş kablo kesildiği? Siz hiç gördünüz mü Premier Lig maçı veya LaLiga maçı izlerken, veya Şampiyonlar Ligi maçı izlerken kameraların gittiğini, kabloların kesildiğini?!

Ben cok imreniyorum oradaki maclari seyrederken cunku orada FUTBOL oynaniyor;;)

Sheriff
29.Nisan.2007, 22:28
Bu taraftar sizinle guru duyuyor (!)

Bordo61Mavi
29.Nisan.2007, 22:28
http://img184.imageshack.us/img184/4880/fb222bv1.jpg

İçimden geldi bu resmi ekleme gereği duydum. Tamamen hür kişiliğim ile. Hiç bir takımın taraftarını, hiç bir üyeyi kışkırtmak için değildir.

bu yonetimle olmicak bi i$ bu, hergun yeni dusman ekliyolar kendilerine. simdide lig tv yi dusman sectiler.

Turkiyede futbolu yoneticiler oynuyo, Adnan Polat konusuyo, Ali koc konusuyo oburu konusuyo, yani herkes konusuyo.

Konusmadan once kendi takimlarina bakmalari lazim, takimlarina en iyi sekilde katki yaptilarmi onu gormeleri lazim, yoksa herkes bos bos laf soyler

ForsakeN
29.Nisan.2007, 22:29
Bu yıl takımdan soğudum.Pankart açtılar ya: YETERR !!

ataman5
29.Nisan.2007, 22:30
şimdide yöneticiler, haluk ulusoy hakemler diye çıkarsa hiç şaşırmam valla..:P yazıktır yaa kablo kesmek ne demek o ayrı bi konu golleri zevkiyle izleyemedik, işte her seferinde her mağlubiyette gündem değiştire değiştire kendindeki tonlarca hatanı görme bu duruma düşersin, şimdi çıkarlar ilk 11de ahmet vardı niye çıktı mehmet falan demesinler nolur çok komik durumlara düşüyo artık bu fener yönetimi..

LaigLeNoiR
29.Nisan.2007, 22:30
Kesinlikle..
Mesela hani maça sokmamaya falan kalksalar yayın ekibini, maç tatil bile olabilirdi..

Taraftar kesti mevzusu zaten geyik.. Kim kestiyse kesti; sebep olan belli, işin sorumlusu belli..

Doğan Medya Grubununda adı geçiyor.Bu olay için.

eGowiCh
29.Nisan.2007, 22:31
Yöneticiler kesmiştir, kim kesecek başka?

RaSenGan
29.Nisan.2007, 22:33
Puan Tablosu İlk 8

1 Fenerbahçe 30 60
2 Beşiktaş 30 58
3 Galatasaray 30 54
4 Kayserispor 30 48
5 Trabzonspor 30 45
6 Sivasspor 30 41
7 Ankaraspor 30 40
8 Konyaspor 30 39

LaigLeNoiR
29.Nisan.2007, 22:36
Galatasaray bile potaya girdi....

SaRPeR1903
29.Nisan.2007, 22:37
Ulusoy kesmiştir kabloyu !

RaSenGan
29.Nisan.2007, 22:38
Ulusoy kesmiştir kabloyu !

Konu kablo konusu değil maça bakalım ;;)

Fıratcan Alçınkaya
29.Nisan.2007, 22:40
Kablo ne ya... Bir kablo muabbeti dönüyo ama... Fenerbahçe CL biletini bile kaçırabilir...

Sheriff
29.Nisan.2007, 22:40
Konu kablo konusu değil maça bakalım ;;)
Kabloda maçta kesildi :)

Bu saatten sonra biz herşeyi hakediyoruz..
3 kupa istiyoruz diye çıktık yola.
Avrupada Önce Ş.L sonrada UEFA kupasından elendik.
Türkiye Kupasından elendik.
Sıra şampiyonluğu BJK ye hediye etmeye geldi..

bjk4ever
29.Nisan.2007, 22:41
Bu taraftar sizinle guru duyuyor (!)

Bu mactan sonra en sucsuz kisim futbolculardir herhalde. Bu takima bu antrenoru getiren, transferleri bu kadar gec ve yanlis yapan, ortami gerip antipatik gorunen ve kendi takimini etkileyen, surekli sucu baska yerlerde arayip kendi camiasini ve oyuncularini rahatlatamayan FB yonetimi ana suclu bence.

RaSenGan
29.Nisan.2007, 22:45
Kabloda maçta kesildi :)

Ona buna iftira atmaktan iyidir.Yok yönetim kesmiştir.Yok Ulusoy kesmiştir.En iyisi hiç konuşmamak. ;;)

remake
29.Nisan.2007, 22:46
kafam agridi kale arkasi kameralari takip etmekten. hadi ben bjk'liyim ama fb'liler bile izleyemediler maci adam gibi. ne geregi vardi ki simdi boyle birseyin.

bu arada serdar iki goldede baka kaldi...sizce zico volkan'a donebilir mi?

LaigLeNoiR
29.Nisan.2007, 22:49
Niye konuşmayalım Aygün...

Yapılan hareketler yanlış hareketler tartışılmalıdır bence...

Mirza
29.Nisan.2007, 22:50
Yazdığınız mesajlara dikkat ederseniz çok iyi olur. 10 15 tane mesaj silinmiş.

Bordo61Mavi
29.Nisan.2007, 22:50
Zico Volkana degilde, ulkesine geri donmeli.

Bukadar kaliteli bi kadro ile basari Turkiye lig sampiyonlugu olmamasi gerek, en azindan bi UEFA finali olmasi gerekirdi.

eGowiCh
29.Nisan.2007, 22:51
Futbolcuların hiç suçu yok bana göre. Tek suç yönetimde! Herkesi düşman belleyen, sene başında gerekli transferleri yapmayan, Zico'yu getiren, kabloları kesip bize iğrenç bir maç seyrettiren yönetimdir tek suçlu!

Sheriff
29.Nisan.2007, 22:51
Herkes her konuda görüşünü belirtmekte özgür bırakta insanlar öyle yapsın..
Neyse daha fazla uzatma..
Maçla ilgili her konuda konuşmaya devam..

ataman5
29.Nisan.2007, 22:52
vala ben serdarın oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum ,2goldede hiç bi hatası yoktu ilkinde kademe hiç bişi yok hala golün sevincinde fener adriano 'bomboş' arkasında kademeye gircek tuncay durmuş adam bakalım nası kafa vurcak diye izliyo, 2. goldede karambol sağdan orta kimse dokunmuyo arka direkte fıstık gibi gol savunma sıfır, bn bii bjk li olarak serdarı çok beğeniyom aynen devam eder umarım çok konsentre çevik bi kaleci iyi işler yapıcaktır zicoda onla devam etmleli..

Sheriff
29.Nisan.2007, 22:54
Kimi suçlayacağımızı şaşırmış durumdayız zaten. Sahada top oynamayan futbolcularımı, oynatamayan Zico'yu mu, bunların hepsini hazırlayan yönetimimi, hata yapan hakemlerimi, federasyon başkanınımı.... Bahane bunların hepsi.. Biz böyle bir Fenerbahçe seyretmek istemiyoruz..

_MoRpHeUs_
29.Nisan.2007, 23:02
Zico oyuncularına sedece antreman yaptırıyo bi de sahaya yerleşimlerini yapıyo başka hiçbişiy yok.Eğer öyle olmasaydı.Defansta herkez tutçağı adamı tutar,bomboş adam bırakmazdı.Defans rakibin en etkili golcüsünü tutmuyo aynı adamı 5 kişiyle tutuyo bi topu da kesemiyolar.Zico bu durumda bile kalıcaksa ayıptır artık:(...Serdar naapsın abi yaa yalancıktan atlasın mı:(...

Nocna Mora
29.Nisan.2007, 23:05
Zico kadar kötü bir teknik direktör görmedim TUncay'dan sağ kanat, TÜmer'den sol kanat olur mu abi ya???

ForsakeN
29.Nisan.2007, 23:08
Zico kadar kötü bir teknik direktör görmedim TUncay'dan sağ kanat, TÜmer'den sol kanat olur mu abi ya???

%100 Futbol'u mu izliyorsun :D

Memedov
29.Nisan.2007, 23:08
Helal olsun Fenerbahçe yazık bunca taraftar´a Hakem ne yapsın :roll: Penaltımızı verdi Alex daha maçın başında topu direğe nişanlamasa maç zaten orada kopacak hakemlerde mi suç Hayır Suç sende Yönetim Ligden mi çekilcen ne yapacan artık bunun bir çözümünü bul bizi kimsenin böyle üzmeye hakkı yok Hakem Federasyon Tek sorun bu mu ?

Biz önce kendimizi yenmemiz lazım ne Denizli´yi ne de Beşiktaş´ı bizim yönetim devam etsin mağlubiyetin kimin yüzünden olduğunu aramaya Ama hiç bilmeyecekler içlerinden birileri olduğunu..

ataman5
29.Nisan.2007, 23:10
olmaz kanat manat tabi ancak burda yönetime geliyo olay şöleki sen kanat adamı alıcağna gidiyosun yabancı hakkının 2sini stopere sonra gene yabancı hakkını deivide harcıyosun paraları döküyosun sonra zicoya al bunları oynat diyosun zico naapsın yani adama böle bi kadroyu verdiler bu transferleri hep yönetim yaptı onun kafasındaki oyun anlayışında kant lazım bişiler üretmeye çalışıyo bizdede ricardinhoyla delgado oynuyo işte napıcaksın..

Fıratcan Alçınkaya
29.Nisan.2007, 23:11
Taktisyen Taylan...

%100 Futbol'u mu izliyorsun :D
:zuhaha :zuhaha Çok güldüm ya...

_MoRpHeUs_
29.Nisan.2007, 23:12
Yaa abi ZicoFenerbahçe'yi deneyim basamağı olarak görüyo.Bunun en büyük kanıtı,30 haftaya kadar değiştirmediği takımı son haftalara girerken aklına geliyo ve tuncayı sağa tümer i sola çekmek gibi karma karışık hareketlerle teknik direktörlük sınırlarını deniyo...ama bunun Fener e bi yararı olmuyo ve şu an ziconun Fener de durması o derece yanlış...

Maksic
29.Nisan.2007, 23:13
Lig tv de kesilen kabloları gösteriyordu az önce Fenerbahçe yönetimi kabloları kesenleri kameradan bulmuş gerekli işlem yapılacakmış

Burak Duran
29.Nisan.2007, 23:14
maç hakkında birşey demicem garip bir maçtı ama kamera kablolarını kesen prof arkadaşları tebrik ederim maçı bize izletmediler ayrıca kesmeye başladıkları anda 2 gol yediler alma mazlumun ahını hesabı oldu :D suçlu lig tv olur şimdi 2 gol yendi diye :D şaka bir yana fener oynadı oynadı ilk yarı sonra durdu sonuçta bu oldu

Del Piero_10
29.Nisan.2007, 23:17
Kabloları kim kestiyse haddini çok aşmış.Bu federasyonluk mevzu değil direk emniyeti ilgilendirir.

Ayrıca kameraların kesiliş süreci profesyonelce belli bir sıraya göre olmuş ve makasla kesilemeyecek cinsten kablolaro kim ne ile kesti?

Nedvedmania
29.Nisan.2007, 23:20
demin fb tv den maçı izledim kameralar süpermiş ya denizlinin 2. golü atılırkenki kameraya bayıldım :n: sanki stattan izliyomuş gibi olduk :D

canavar20
29.Nisan.2007, 23:22
beşiktaş'ın şampiyonluğu hayırlı uğurlu olsun ne diyim

Sheriff
29.Nisan.2007, 23:23
Kabloları kim kestiyse haddini çok aşmış.Bu federasyonluk mevzu değil direk emniyeti ilgilendirir.

Ayrıca kameraların kesiliş süreci profesyonelce belli bir sıraya göre olmuş ve makasla kesilemeyecek cinsten kablolaro kim ne ile kesti?
Kamera görüntülerinden tespit edilmiş. Yönetim gereken cezayı verecekmiş.

19_SeRDiNÇ_05
29.Nisan.2007, 23:25
Kamera görüntülerinden tespit edilmiş. Yönetim gereken cezayı verecekmiş.

Fenerbahçe yönetimi kim oluyor ki gereken cezayı veriyor.

Sekopej
29.Nisan.2007, 23:27
Fenerbahçe yönetimi kim oluyor ki gereken cezayı veriyor.

Mesela bir daha stada girememe cezası verebilir...

Bordo61Mavi
29.Nisan.2007, 23:29
Bugun Turk futbolu icin kotu bi gun.

Ben Ingilterede yasiyom, ve bazen yabanci arkadaslarim mac izlemeye bana geliyolar, eger bugun gelseydiler ben onlara nasil anlatacaktim macin boyle goruntulenmesine.

Cok yazik, Fenerbahce bizim rakipimiz ve rakibimizin bu hallere dusmesi hic iyi degil. Rakibimizin guclu olmasini isterizki onlara karsi oynarken daha cok zevk alalim mactan. Ve galibiyet aldigimizda daha cok sevinelim.

eGowiCh
29.Nisan.2007, 23:30
1. Kabloları taraftar kestiyse -ki yönetim öyle iddia ediyor- neden kessin?
2. Hadi taraftarın gıcığı vardı kablolara, kesmek istedi, makası veya bıçağı nasıl soktu, polis nasıl müsade etti?
3. Kabloları nasıl bir düzene göre kesti? Neden pilotlar gitti ardarda?

... Böyle devam eder. Neyse, sonuçta maç 2-2 bitti ve Fenerbahçe yine bizleri üzdü. Haydi hayırlısı, ne olacak haftaya...

Sheriff
29.Nisan.2007, 23:33
Bugun Turk futbolu icin kotu bi gun.

Ben Ingilterede yasiyom, ve bazen yabanci arkadaslarim mac izlemeye bana geliyolar, eger bugun gelseydiler ben onlara nasil anlatacaktim macin boyle goruntulenmesine.

Cok yazik, Fenerbahce bizim rakipimiz ve rakibimizin bu hallere dusmesi hic iyi degil. Rakibimizin guclu olmasini isterizki onlara karsi oynarken daha cok zevk alalim mactan. Ve galibiyet aldigimizda daha cok sevinelim.
Malesef herkes bunu istemiyor.. Bağzıları bizi güçsüz düşürmek için ellerinden geleni yapıyor. Bizim bunlara karşı durmamız gerekirdi.. En sonunda taraftarda isyan etti..

Artık bu sene hiçbirşey beklemiyorum takımımdan. Umuyorumki gelecek sene herşey düzelir..

Emurafu
29.Nisan.2007, 23:46
Fenerbahceli futbolcular 2-0 olunca skor oyunu biraktilar nasil olsa biz bu maci aliriz havasina girdiler ve mactan 2-2 yenik ayrildilar
tuncay kezman olayinda kezman haklidir
kezman bir pozsiyonda penalti bekledi hemen itiraz ediyor hakeme oysaki kaleci mudahaleyi topa yapti
ve daha da onemlisi bilerek kesin kablular buda ilginc

ayrica alinan bu beraberlik bizim icin cok onemli gelecek hafta besiktas yenerse lider olacak ama ben galatasarayli olarak berabere kalmalarini istiyorum boylece iki takima yaklasiriz

ewrim_FB
29.Nisan.2007, 23:52
Herkes bayağı karamsar konuşmuş FB hakkında daha lig bitmedi arkadaşlar 2 puan öndeyiz BJK maçını kazanırsak büyük ölçüde şampiyonuz lütfen HEP DESTEK TAM DESTEK...

Bordo61Mavi
29.Nisan.2007, 23:59
Herkes bayağı karamsar konuşmuş FB hakkında daha lig bitmedi arkadaşlar 2 puan öndeyiz BJK maçını kazanırsak büyük ölçüde şampiyonuz lütfen HEP DESTEK TAM DESTEK...

Fenerbahce nin isi cok zor,

BJK
Trabzonspor
Cim-bom

bu maclardan en az 7 puan cikarmasi gerekir ama bugunki futbol gosteriyoki 3 puan cikarmalari bile basaridir.

Yani karamsar bakmamak elde degil .

Nedvedmania
30.Nisan.2007, 00:00
Fenerbahceli futbolcular 2-0 olunca skor oyunu biraktilar nasil olsa biz bu maci aliriz havasina girdiler ve mactan 2-2 yenik ayrildilar
tuncay kezman olayinda kezman haklidir
kezman bir pozsiyonda penalti bekledi hemen itiraz ediyor hakeme oysaki kaleci mudahaleyi topa yapti
ve daha da onemlisi bilerek kesin kablular buda ilginc

ayrica alinan bu beraberlik bizim icin cok onemli gelecek hafta besiktas yenerse lider olacak ama ben galatasarayli olarak berabere kalmalarini istiyorum boylece iki takima yaklasiriz

iyide 2-2 bitince kimse yenilmiş olmuyorki 2 takımda 1 puan alıyor :)

ewrim_FB
30.Nisan.2007, 00:04
Fenerbahce nin isi cok zor,

BJK
Trabzonspor
Cim-bom

bu maclardan en az 7 puan cikarmasi gerekir ama bugunki futbol gosteriyoki 3 puan cikarmalari bile basaridir.

Yani karamsar bakmamak elde degil .

Elde olmadığını biliyorum ama bunun bir faydası yok şurada 4 hafta daha dişimizi sıkıp desteğimizi verelim sonra ne oluyorsa olur...

_MoRpHeUs_
30.Nisan.2007, 00:07
Fenerbahçe'nin gözünde beraberlik yenilgidir:),hele hele 2-0 dan geliyosa:mad: ...

Bordo61Mavi
30.Nisan.2007, 00:07
Elde olmadığını biliyorum ama bunun bir faydası yok şurada 4 hafta daha dişimizi sıkıp desteğimizi verelim sonra ne oluyorsa olur...

Ben Trabzonsporluyum ve bizim hic bi iddaa miz kalmadi. Benim istegim ligin su son 4 haftasinin cok heyencanli olmasi.

Insallah Fenerbahce toparlanir ve bu son 4 haftada iyi bi yaris cikartir

ewrim_FB
30.Nisan.2007, 00:09
Ben Trabzonsporluyum ve bizim hic bi iddaa miz kalmadi. Benim istegim ligin su son 4 haftasinin cok heyencanli olmasi.

Insallah Fenerbahce toparlanir ve bu son 4 haftada iyi bi yaris cikartir

Heyecanlı olacağı kesin :)

M.Scofield
Son 4 hafta çok güzel geçeçek sonunda yine bir süpriz olabilir

ForsakeN

tüm sezon tam destek yaptık zaten. bu zico,bu yönetimle olmaz bu işler.artık tepki koyma vakti gelmiştir.

El Barto
30.Nisan.2007, 00:12
Beraberlik çok güzel oldu bizim için...:)

Haftaya İnönüye bekleriz.:)

Burak Duran
30.Nisan.2007, 00:12
biz şampiyon olcaz :D

Bordo61Mavi
30.Nisan.2007, 00:15
Tigana cok elestirilidi
Zico cok elestirildi
Gerets cok elestirildi

Yani i$ futbolcularin ne kadar sampiyonlugunu istedigini kaldi, hangi takimin futbolculari cok isterse onlar sampiyon olur.

ForsakeN
30.Nisan.2007, 00:18
Tigana cok elestirilidi
Zico cok elestirildi
Gerets cok elestirildi

Yani i$ futbolcularin ne kadar sampiyonlugunu istedigini kaldi, hangi takimin futbolculari cok isterse onlar sampiyon olur.

yalnız istemekle olmuyor ki. şans da gerekiyo bkz: beşiktaş

ewrim_FB
30.Nisan.2007, 00:19
tüm sezon tam destek yaptık zaten. bu zico,bu yönetimle olmaz bu işler.artık tepki koyma vakti gelmiştir.

Bitime 4 hafta kalmış 2 puan öndeyiz 3 tane kader maçı oynayacağız bunların öncesinde tepki koyarsak zararımıza olur kârımıza değil...

ForsakeN
30.Nisan.2007, 00:24
Bitime 4 hafta kalmış 2 puan öndeyiz 3 tane kader maçı oynayacağız bunların öncesinde tepki koyarsak zararımıza olur kârımıza değil...

bu sezon şampiyon olacağımıza inanmıyorum.daha kendi evinde denizli'yi yenemeyen takım bjk yi, gs yi dışarda nasıl yenecek?. tepki koymak da geç kaldığımızı belirttim zaten.çok önceden yapmamız gerekiyordu :(

Sheriff
30.Nisan.2007, 00:28
bu sezon şampiyon olacağımıza inanmıyorum.daha kendi evinde denizli'yi yenemeyen takım bjk yi, gs yi dışarda nasıl yenecek?. tepki koymak da geç kaldığımızı belirttim zaten.çok önceden yapmamız gerekiyordu :(
Tepki olsa bile desteğimizi çekmemeliyiz takımdan. Sadece belli kişilere tepki koymak yeterli olur kanımca..

ewrim_FB
30.Nisan.2007, 00:29

Neyse ben kendi fikrimi söyledim sizin fikirleinizede saygım var uzatmak istemiyorum bu konuda daha fazla yorum yapmayacağım...

Jesus_FB
30.Nisan.2007, 00:56
Lig daha bitmedi 4 hafta 4 önemli final daha var tamam çok önemli bir avantajımızı yitirdik ama bu demek değildir ki herşey bitti. geçen sene herkes görmedimi son dakikaya kadar herşeyin olabilceğini? Futbolun asıl zevkinin bu olduğunu en iyi geçen sene yaşanılanlardan anlamış olmamız lazım.

Ben Fenerbahçeliyim yenilselerde, ezilselerde, küçülselerde. Aziz yıldırım'ı yada yöneticilerini desteklemiyorum sarı lacivertli çubuklu formayı destekliyorum. Nolursa olsun hiç vazgeçmicem, yarında çubuklu formamı geçiricem sırtıma göğsümü gere gere gurula yürücem sokaklarda. Kötü gününde olmayacaksanız gidin başka takımları tutun Fenerbahçe'yi desteklemek bile şereftir bunun farkına varın.

fenerbahce_1907
30.Nisan.2007, 01:13
Beşiktas da bu şans,Fenerbahce,de bu şanssızlık varken biz şampiyon olamayız bence.

meddah
30.Nisan.2007, 01:30
Burada gördüm, gözlerime inanamadım, gittim resmi siteye baktım, orada bulamadım.. Ciddi misiniz siz? "Taraftar kesti" mi diyorlar gerçekten?
Vallahi öbür bahanem daha iyiydi; dışarda kesildi, içeri sokuldu deseler ya!

Fıratcan Alçınkaya
30.Nisan.2007, 01:52
Abi şampiyonluk gitti gidiyor hala bir kablo muabbeti dönüyor... 29Haftadır kablo kesilmiyoda bgnmü oldu tabiki yönetimin haberi var o olaydan...

El Barto
30.Nisan.2007, 01:56
Fenerbahçe içinde Aziz Yıldırım'dan habersiz iş olacak aklınız alıyor mu?? :)

meddah
30.Nisan.2007, 04:40
Yahu adamlar ciddiymiş be! "Kabloları kesenleri yakaladık" demiş Mosturoğlu.. Kulaklarını çekseler bari..

GeNç KaRTaL
30.Nisan.2007, 07:41
Son olanlardan sonra dahada ilginç bir maç olacak

Hakikaten ilginç bir maç oldu 2-0 dan 2-2 helal olsun Denizli bu puan kaybı şampiyonluk yolunda bize doping olacaktır

TheCure
30.Nisan.2007, 08:28
fenerbahçenin şampiyon olmayacağı bu maçtan sonra %99 belirmiştir...kendi evinde sivas manisa denizli ile berabere kalıosan ve ilerde 3 derbi varsa şampiyon filan olamazsın...tabiki ŞANS faktörünüde unutmamak lazm beşiktaşın durumu ortada kimse savuhmaya kalkmasn bütün deplasmanlarn 1-0 1-0 1-0 oynamadan kazanıolar vs. ama untmayalım ki fenerbaheçde böle şampiyonluklar aldı

Mirza
30.Nisan.2007, 08:59
Maçtan Görüntüler

http://www.internethaber.com/images/news/35836.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/35839.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/35835.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/35833.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/35832.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/35831.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/35828.jpg

http://www.internethaber.com/images/news/35826.jpg

Noz
30.Nisan.2007, 09:32
iste fb yonetiminin eseri... (yayinin kesilmesi icin diyorum)

shahinler
30.Nisan.2007, 09:36
Tepki olsa bile desteğimizi çekmemeliyiz takımdan. Sadece belli kişilere tepki koymak yeterli olur kanımca..

Çağlayana yürüyelim:D.Şaka bi yana Fenerbahçe'nin bugünkü durumda olması en büyük sebebi maalesef Aziz Yıldırım'dır.Herkesi düşman etti Fenerbahçe'ye.Zaten sezon öncesinde takımı bir ay başkansız bırakıp sonrada hiç birşey olmamşı gibi "ben gitmedim" deyip geri gelmesi bu seneki verdiği zararların başlangıcıdır.Tesis olsun yaptığı yatırımlar olsun o konuda kimsenin birşey demeye hakkı yok.Fakat gelin görünki bu adam futbol'un f'sinden anlamıyor.Takım şampiyonlar liginden eleniyor, Yıldırım, mahalle takımına adam toplar gibi transfer yapıyor.Hiç bir teknik direktörlük geçmişi olmayan bir adamı 100. yılda takımın başına getiriyor.Üstüne üstlük o adamıda hiç yokken antipatik hale getiriyor.Fenerbahçe şampiyon olsada, olmasada sayın Aziz Yıldırım'ın yönetimini alıp gitmesi gerekir.(çok zor...)

El Barto
30.Nisan.2007, 10:25
fenerbahçenin şampiyon olmayacağı bu maçtan sonra %99 belirmiştir...

Bence böyle kesin konuşmamak gerekiyor çünkü Fb hala şamğiyonluk adayı ve 2 puanda önde.Galatasaraylılarda böyle söyleyip sonra üstteki takımlar puan kaybetmeye başlayınca şampiyonluğa inanmaya başladılar ve söylemleri tamamen değişti.Ama böyle söyleip sonrasında şampiyon olacağız ben bu takıma güveniyorum demek pek şık olmuyor...

deniz.91
30.Nisan.2007, 10:53
yine çok enteresan bir lig yaşıyoruz eğer gelecek hafta bjk ile fb berabere kalırsa gs çok büyük bi avantaj yakalayacak gs tekrar yarışın içine girdi

Sekopej
30.Nisan.2007, 11:28
Dün gece gördğk ki yok, bizde şans yok. Şimdi önümüzde 3 derbi var, 3'ünde de yenilmeyeceğimizi düşünüyorum ama şanslı olan BJK biz 3 maçta da yenilmesek bile şampiyon olacaktır...

Deivid'den Deniz'e, Zico'dan yönetime herkesin hatası var bugünkü durumda.(taraftarın da) Ama şurada 4 hafte kalmış ve biz yine her zaman olduğu gibi, her Fenerbahçeli gibi, HEP DESTEK TAM DESTEK diyoruz. Sezon bittikten sonra gereken tepkimizi gösteririr...

Dünkü maça gelirsek yenilen gollere baktığımızda, tıpkı son haftalarda hediğimiz diğer goller gibi, arka direğe doğru gönderiyorlar, nasılsa Fener defansı kademe yapmıyor ve gol. Bunu çözenher takım Fenerbahçe'ye gol atar.

Nedvedmania
30.Nisan.2007, 11:35
hehehe son resimdeki sağdaki pankart süper :n:

Ralph
30.Nisan.2007, 15:06
Fenerbahce haftaya BJK yi yendi yendi , yenmedi geçmiş olsun

eGowiCh
30.Nisan.2007, 17:10
Fenerbahçe
Beşiktaş (D)
Trabzonspor
Galatasaray (D)
Ankaragücü

Beşiktaş
Fenerbahçe
Bursaspor (D)
Ankaraspor
Kayserispor (D)

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu için ne gerekli? Beşiktaş maçında yenilmemek, en önemli şey. Beşiktaş maçında Fenerbahçe berabere kalır veya yenerse, ikili averajda Beşiktaş'ın önüne geçtiği gibi, 3 hafta kala puan farkını 2'de tutuyor.

Ondan sonraki hafta ise Fenerbahçe'nin evinde Trabzonspor maçı var, Beşiktaş'ın ise Bursaspor deplasmanı. Fenerbahçe cephesinden bakarsak, Trabzonspor maçı zor geçecek, fakat Trabzonspor'un hiç iddiası kalmadığı için asılmayabilir maça, Fenerbahçe'yi kendine düşman etmek istemeyebilir. Fenerbahçe bu maçı kayıpsız atlatacaktır diye düşünüyorum, Beşiktaş ise Bursa'da zor anlar yaşayacak. Olaylı bir maç geçecek, Bursaspor üstelik düşme hattında, mutlak galibiyet veya beraberlik alması gerekiyor. Bence Bursaspor Beşiktaş'a bir darbe vuracak. Fenerbahçe de Trabzonspor maçından en az beraberlik sağlar. Yani puan farkı muhtemelen 2 hafta kala 2 olacaktır.

Akabindeki haftada ise Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisi var. Bu maçtan Fenerbahçe en az beraberlik alırsa, Beşiktaş yense dahi puanlar eşitlenecek ve ikili averajla Fenerbahçe öne girecek.

Son haftadaki maçta ise Fenerbahçe galip gelip şampiyonluğunu ilan edebilir.

Yani Fenerbahçe hesaplarıma göre 66 puanla ligi bitirecek. Beşiktaş da 66 puanla ligi bitirecek. Galatasaray'ı hesaplamadım ama onun da 64 puanla ligi bitireceğini tahmin ediyorum.

Eğer bu tahminlerim gerçekleşirse tabi bu puanlamalar oluşacak.

Şimdi her maç final... Fenerbahçe önündeki bu ilk finalde galibiyet alırsa 3 maç kala 5 puan farkla büyük bir avantaj sağlar. Yenilirse ise her şey tersine döner. En az beraberlik alınmalı, başka yolu yok. Beşiktaş eğer bu maçı kazanırsa ikili averajda da Fenerbahçe'nin önüne geçecek ve Fenerbahçe'nin hiç şansı kalmayacak. Fenerbahçe'nin ne yapıp ne edip Beşiktaş maçını kaybetmemesi gerekiyor.

Noz
30.Nisan.2007, 17:19
unuttugun bisey var gs de bu yarisin icinde yani en az bjk maci kadar o mac da fb icin zor...

eGowiCh
30.Nisan.2007, 17:30
Denizli maçından sonra bir dostum sordu…
Ne var, ne yok diye…

Dedim..Sayayım dedim bak neler var…

Bir Fenerbahçe var,
Geçen sene yeterli yabancımız olmadığından elendik diyen,
Ama Dinamo Kiev maçında tek yabancı ile maça çıkan…

Bir Fenerbahçe var,
Dinamo Kiev’e elendiğimiz gün,
Merak etmeyin UEFA’da şampiyon olacağız deyip,
Yarı bütçeli bir takıma elenip,
Çeyrek finale dahi kalamayan…

Bir Fenerbahçe var,
Stadına İslam Çupi’nin sözlerini asan,
Ama Manisa’da İslam Baba’nın kızının polisten yediği dayağın
Hesabını sahada soramayan,

Bir Fenerbahçe var,
Geçen sene kupa maçında hakemlerin çaldığı kupanın hesabını sormayıp,
Bu sene de kupanın çalınmasına göz yuman…

Bir Fenerbahçe var…
14.Mayıs sonrası, Denizli’de milyonların canını yakmışken,
Milyonlar ondan bu sene hesap sormasını beklerken,
Sahada sessiz kalan,

Bir Fenerbahçe var,
55 milyon euroluk bütçesiyle
Ligin 2. Yarısında,

Kayseri Erciyes
Sivas
Kayseri
Vestel
Denizli’yi

Yenemeyip…

Rize
Antalya
Beşiktaş’a

Yenilen…

Ama merak etme dedim bir başka Fenerbahçe daha var…
Yoktan var olmayı bekleyen,
Altı gün sonra, Beşiktaş’ı İnönü’de yenip
Yeniden doğacak bir Fenerbahçe daha var…

“Varları anladım” dedi, dostum…
“Peki ne yok” dedi…

Ne mi yok…
Kimse kusura bakmasın ama dedim dostuma…

“Aramızda Bir Başka baharı bekleyecek enayiler yok”

Çok beğendim bu yazıyı, mutlaka okumalı her Fenerbahçeli...

emrecep
30.Nisan.2007, 18:48
Egowich güzel yazıymış da niyeyse artık şampiyonluğa inanamıyorum. Geçti gitti sanki. Bunun en büyük sorumlusu da "bence" Aziz Yıldırım.

EreN
30.Nisan.2007, 19:12
1. Kabloları taraftar kestiyse -ki yönetim öyle iddia ediyor- neden kessin?
2. Hadi taraftarın gıcığı vardı kablolara, kesmek istedi, makası veya bıçağı nasıl soktu, polis nasıl müsade etti?
3. Kabloları nasıl bir düzene göre kesti? Neden pilotlar gitti ardarda?

... Böyle devam eder. Neyse, sonuçta maç 2-2 bitti ve Fenerbahçe yine bizleri üzdü. Haydi hayırlısı, ne olacak haftaya...

1. Taraftarın bu planı zaten Lig TV'ye olan mikrofon kısma , pozisyon tekrarları gibi konulardan vardı en uygun gün o gündü
2. Makas veya bıçağa gerek yok ki ?! sert bir cisimle vurularakta parçalanabilir o kablolar mesela koltukları kırıp sert kısımlarıyla ve ya Sinema Tipi koltuklu olan bölgedeki kolduğun içindeki sert demir kısmı kırarak elde dilebilecek bir cisim yeter.
3.Telefon ve ya telsiz denen güzel aletler var.Kafalarına göre kesmiş olamazlar.Daha önce inönü maçındaki tribün olayı gibi planlı bir olay.

Ben dün 93 dakika ses tellerim yırtılana kadar bağırdığıma vallahi billahi pişman değilim.Taktiksel bir iki hatadan desteği çekmek mantıksız olur ki saat 4 civarı kale arkaları ve maraton biletler bitmişti.Yaklaşık 27-30 bin bilet.Diğerleri kombine zaten.Stadda gözle görülür bir derbi havası vardı :)

meddah
01.Mayıs.2007, 01:39
E kabloları kesenleri güvenlik kamerasıyla yakalamışlar madem, versinler görüntüleri medyaya, olmadı kendi TV'lerinde yayınlasınlar; biz de görelim kim kesmiş, neyle kesmiş..

nart_susruko
01.Mayıs.2007, 02:52
Yıldırım'dan acı itiraf!

LİG TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında konuşan Güvenç Kurtar maçtan sonra Aziz Yıldırım ile olan diyaloğunu anlattı.

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar 2-2 biten karşılaşma sonrası Başkan Aziz Yıldırım'la bir araya geldiğini ve "İlk yarıda çok iyi oynadınız. Ama ikinci yarıda oyuncuların üzerinde büyük bir stres vardı. Oysa Fenerbahçe iyi bir takım. Beşiktaş'ı İnönü'de yenebilecek güce sahipsiniz" dediğini, Aziz Yıldırım'ın ise kendisine "Biz sizi bile yenemiyoruz" diye yanıt verdiğini söyledi. Fenerbahçe yönetiminindeki bu güvensizliğin takıma da yansıdığı iddia edilirken, gözler Cumartesi günü İnönü'de oynanacak Beşiktaş derbisine çevrildi.

Günü izinli geçiren Fenerbahçe Beşiktaş maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

ligtv.com.tr (http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=17829)

meddah
01.Mayıs.2007, 03:17
Lig TV, bi sus sen de yahu!
Ne şimdi bu? Haber mi?

TR.CaPTaiN
01.Mayıs.2007, 23:04
Porstmouth Liverpool'u yendi ama Liverpool Şampiyonlar Liginde final için oynuyor. Yani Aziz Yıldırım'ın sözü olmamış.