Log in

View Full Version : 30.Hafta Sivasspor-Beşiktaş

CeNTeR_TR
23.Nisan.2007, 17:23
Son haftalar her maçın sonucu şampiyonluğa etki edecek tabiyki...

Haydi Sivas güldür yüzümüzü...

Gangster
23.Nisan.2007, 17:24
İnşallah BJK kazanırda FB şampiyonluk yarışında tek kalmaz...

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 17:25
Bu maça yorum yapmak için ilk önce Fb-Bjk maçının geçmesi gerektiğini düşünüyorum Turgut abi sanki biraz erken açmışsın:)

CeNTeR_TR
23.Nisan.2007, 17:27
Son konularımı açıyorum zaten :D bırakın keyifle açayım :D

fm26mer
23.Nisan.2007, 17:40
Beşiktaş kazanır

Memedov
23.Nisan.2007, 17:41
Gönlüm Sivas diyor :) ama tahminim Beşiktaş.:(

El Comandante
23.Nisan.2007, 17:45
Sivas bu mactan en az 1 puan cikartacaktir..!

El Barto
23.Nisan.2007, 17:58
Çok zor bir maç olacak ama bunuda kazanacağız.

uAburak89
23.Nisan.2007, 18:06
Berabere biter bencede, Beşiktaş çok kötü oynuyor ..

fm26mer
23.Nisan.2007, 18:07
Berabere biter bencede, Beşiktaş çok kötü oynuyor ..

Kazanmasınıda biliyor aynı zamanda

eGowiCh
23.Nisan.2007, 18:09
Sivasspor mutlaka bu maçtan puan çıkaracaktır. En azından maça asılacaklardır, sebebi ise şu: Servet Galatasaray ile anlaştı ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmesini sağlamak için takım kaptanı olarak takımını ateşleyecektir ve Beşiktaş'tan puan almak isteyeceklerdir. Teknik direktör Bülent Uygun da Fenerbahçeli ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğu için bu maçı kazanmak isteyecektir.

Galatasaray ve Fenerbahçe için oynayacak bu hafta Sivasspor Beşiktaş'a karşı ve bence de galip gelecek, en azından puan alacaktır.

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 18:17
Sivasspor mutlaka bu maçtan puan çıkaracaktır. En azından maça asılacaklardır, sebebi ise şu: Servet Galatasaray ile anlaştı ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmesini sağlamak için takım kaptanı olarak takımını ateşleyecektir ve Beşiktaş'tan puan almak isteyeceklerdir. Teknik direktör Bülent Uygun da Fenerbahçeli ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğu için bu maçı kazanmak isteyecektir.

Galatasaray ve Fenerbahçe için oynayacak bu hafta Sivasspor Beşiktaş'a karşı ve bence de galip gelecek, en azından puan alacaktır.

Tamam Sivas bizden puan alabilir ama şu Gs'li diye şu Fb'li diye maça asılacaktır demen bence çok yanlış.Servet ona bakarsan yapığı açıklamada Gs maçında bir profesyonel olarak Sivas için elinden geleceğini yapacağını söyledi Ayrıca madem Bülent Uygun Fb'li neden sizin maçınızda sizden 1 puan kaptı? Sen merak etme her durumda maça asılacaktır Sivas;;)

Sheriff
23.Nisan.2007, 18:26
Kazanamamasını umuyorum..

Bugra19o3
23.Nisan.2007, 18:31
çooooooooooooooook zor maç...önce fener'i sonra Sivas'ı yenmem,z lazım..
Beşiktaşım alır inşallah...

RaSenGan
23.Nisan.2007, 18:47
Sivas en az 1 puan alır ;;)

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 18:56
Sivas en az 1 puan alır ;;)
Şu olur bu olur diyeceğine biraz yorum yapsan maçlar hakkında;;)

RaSenGan
23.Nisan.2007, 19:00
Şu olur bu olur diyeceğine biraz yorum yapsan maçlar hakkında;;)

Yapalım Şemsi sen yeterki iste :) Beşiktaş Fenerbahçe maçında tüm kozları oynatıp skoru korumaya çalışacak.Maç bittiğinde çoğu oyuncu yorgun olucak ve Sivas maçına yorgun çıkıcaklar.O yüzden kazanmaları çok zor ;;) Oldu mu Şemsi :D

TR.CaPTaiN
23.Nisan.2007, 19:00
Sivas sağlam takım,zemin veya hava şartlarında problem olursa Beşiktaş'ı zorlarlar aksi takdirde Beşiktaş alır maçı. Gürhan'dan iyi futbol bekliyorum.(oynarsa)

eXcitinG
23.Nisan.2007, 19:09
Beşiktaş bu maçı aLıcak.Başka yoLu yok

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 19:13
Yapalım Şemsi sen yeterki iste :) Beşiktaş Fenerbahçe maçında tüm kozları oynatıp skoru korumaya çalışacak.Maç bittiğinde çoğu oyuncu yorgun olucak ve Sivas maçına yorgun çıkıcaklar.O yüzden kazanmaları çok zor ;;) Oldu mu Şemsi :D
Ha şöyle:) ;;)

deniz.91
23.Nisan.2007, 19:26
edit:bjk alır

Noz
23.Nisan.2007, 20:12
su anda yorum yapmak cok zor :) fb macindaki futbol gosterge olucaktir...

Emurafu
23.Nisan.2007, 20:16
Bu macta besiktas puan kaybedebilir mehmet yildiz ve balili agir besikrtas savunmasini cok zorlar eger baki nin ustune oynarlarsa gol bulurlar

adnan polat serveti aramistir bu maci kazanin diye:D:D:D

mustafa35
23.Nisan.2007, 20:48
İnşallah Sivasspor sahasında bastırıp, 1 puanı alacaktır..

Ahmet_77
23.Nisan.2007, 20:54
Beşiktaş daha şanslı
bence Beşiktaş kazanır

uAsamet91
23.Nisan.2007, 21:12
Sivas besiktasi bozguna ugratacak balili bjk defansini bitirecek 3 0 sivas

Mirza
23.Nisan.2007, 22:06
Kupa maclari bittikten sonra bu konulari acsak daha guzel olur.

Mirza
27.Nisan.2007, 08:42
Devam edebilirsiniz.

deniz.91
27.Nisan.2007, 09:44
bjk alır diye düşünüyorum

El Barto
27.Nisan.2007, 09:47
beraberlikle biter

bjk alır diye düşünüyorum

Hangisi?? :confused:

deniz.91
27.Nisan.2007, 09:53
Hangisi?? :confused:

kararım dün akşamdan sonra değişti türkiye kupası iyi gaz verir:D:D

Noz
27.Nisan.2007, 09:54
sivas cok iyi oynuyor o yuzdn korkuyorum... tek umudum belki bu sefer tigana adam gibi kadro cikarir futbolcular da gununde olursa aliriz...

ewrim_FB
27.Nisan.2007, 10:05
Hadi Servet FB'deyken birşey yapamadın Sivas'tan katkı yap eski takımına alın şu maçı...

Emurafu
27.Nisan.2007, 11:08
besiktas bu maca yorgun cikacak eger tigana kendi hatasindan yenilirse manasi hemen hazir yorgunduk diyecek

Fıratcan Alçınkaya
27.Nisan.2007, 15:59
Zorda olsa maçı alıcaz... Hatta skor 0-1 olur...

TheCure
27.Nisan.2007, 16:00
bjk kazanma ihtimali yüksek eğer bjk 1 gol yerse maçı daha çeviremez çünkü bjk deplasmanda 2 gol attığını hiç görmedim :D belki bi ilki gerçekleştirir

El Barto
27.Nisan.2007, 16:01
Servet gs için oynayacak demek Servet'e yapılan en büyük hakaret bence arkadaşlar yapmayın...

ultraslanerdem
27.Nisan.2007, 16:05
Yorgun BJK Diri Sivas'la berabere kalır...:)

vagabond35
27.Nisan.2007, 16:41
bjk kac haftadır zar zor alıo macları bu hafta taklaya gelır kesın

travis1903
27.Nisan.2007, 16:51
sivas deplasmanlarda herzaman iyi oynamistir (bkz:ilk yaridaki mac) bu macda sivasin sahasinda olduguna gore galib geliriz gibime geliyor sebeb ise sivasin deplasman takimi huviyetinde oynamasi

korayin durumu cok onemli macta oynayabilirse rahat sekilde galib ayriliriz..

anil luque
27.Nisan.2007, 17:38
bundan sonra beşiktaş'ın puan kaybına tahammülü yok.. inşallah alırız dünkü maçtan sonra çok iyi olur neticede zor bir deplasman

Emurafu
27.Nisan.2007, 18:12
bence besiktas buyuk avatantajli degil yorgun cikacak tigananinda hic yedkeleri oynattigini gormedim bu besiktas kazanirsa sivassporun hatasinda kazanir

y_layta
27.Nisan.2007, 18:33
sivas akıllı olursa puan alır

GeNç KaRTaL
27.Nisan.2007, 18:43
Zorlu maç bakalım Tigana ne yapacak bu maçı alabiliriz ama Tigana'nın yapacağı işe bağlı

RoNNiE91
27.Nisan.2007, 20:43
BJK'nin artık puan kaybına tahammülü yok.Taraftar çıkar oynar gene de alırız maçı.

Cengo
28.Nisan.2007, 02:25
Berabere biter

World Hollow o1
28.Nisan.2007, 02:37
Beşiktaş Fenerbahçenin elinden zor kurtuldu...

İki takımada başarılar iyi olan kazansın..

canavar20
28.Nisan.2007, 11:27
iki takımada başarılar emme sivas kazansın:D

nerazzuri
28.Nisan.2007, 11:32
sivasın son haftalardaki çıkışını göze alırsak bjk nin işi çok zor ;)

mustafa35
28.Nisan.2007, 12:10
"Sivas'ı yenersek şampiyonuz"
Ligin 25. haftasında, 18 Mart’ta oynadıkları ve 1-0 kazandıkları Erciyesspor maçından sonra, "Bu tarihi not edin. Şampiyon olacağız" diyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, şampiyonluğa olan inancını bir kez daha dile getirdi. Hürriyet Gazetesi'nin 28 Nisan 2007 tarihli haberine göre, "Bu hafta Sivas’ta kazanırsak kesin şampiyon oluruz" diyen Demirören, ligde ve kupada hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

"Bizim de canımız yandı"

Kadıköy’deki derbiye dostluk mesajlarıyla gittiklerini, ancak hak etmedikleri davranışlarla karşılandıklarını anlatan Beşiktaş Başkanı, şunları söyledi: "Dürüstlük ve fair-play adına her şeyi yaptık. Şükrü Saraçoğlu Stadı’na ben ve tüm yöneticilerim dostluk için gittik. Fakat şeref tribününde sürekli küfürlere maruz kaldık. Beşiktaş olarak bizim de canımız yandı. Bu ülkede yaşıyosak kurum ve kurallara uymak zorundayız." F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la aralarında hiçbir sorun bulunmadığını ve şeref tribününde konuştuklarını belirten Demirören, "F.Bahçe yöneticilerini İnönü Stadı’nda en iyi şekilde ağırlıyacağız. Sporda kin nefret olmaz" diye konuştu.
28.04.2007

Kaynak : Hürriyet

Ilhan
28.Nisan.2007, 12:30
Beşiktaş rahat bir biçimde galip gelecek.

notformoney
28.Nisan.2007, 13:07
maç 1 - 3 gibi bjknin üstünlüğü ile bitecek olan maÇTIR

real_footballer
28.Nisan.2007, 13:13
herşeye rağmen BEŞİKTAŞ ım bu maçı kazanmasını bilecektir

Emurafu
28.Nisan.2007, 13:27
herşeye rağmen BEŞİKTAŞ ım bu maçı kazanmasını bilecektirkesin ve kesin bu mac berabere ustelik beikstas cok yorugn hatta tigana hic yedekleri oynatmadigi icin yine as cikacak isiniz zor

lewo41
28.Nisan.2007, 13:31
balili ye önlem alınırsa sivas kolay gelir

paco
28.Nisan.2007, 13:48
bjk nin zor maçlarından biri .... umarım sivas alır ....

El Barto
28.Nisan.2007, 13:51
Zor olacağı kesin ama puan kaybetmemiz gerekiyor.

Varonil
28.Nisan.2007, 16:23
Delgado Sivas'ta yok!
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını basına kapalı yaptığı antrenmanla tamamladı.

Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman taktik ağırlıklı geçerken, idman çift kale maçla tamamlandı. Teknik direktör Jean Tigana yönetimindeki antrenmana tedavisine devam edilen Koray Avcı katılmazken, Fenerbahçe maçında aldığı darbe nedeniyle sağ ayak bileğinde ödem ve ağrı meydana gelen Delgado düz koşu yaptı.

Öte yandan Kulüp Doktoru Ayhan Optur, bu iki futbolcumuzun sakatlıkları nedeniyle Sivas'a götürülmeyeceğini bildirdi. Bu oyuncularımızın yanısıra sarı kart cezalısı olan Baki Mercimek de Sivas kafilesine dahil edilmedi.

Tigana'nın açıkladığı 19 kişilik Sivas kafilesinde şu futbolcular bulunuyor: Vedran Runje, Murat Şahin, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Mustafa Doğan, Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, Mehmet Sedef, Erdem Köse, Fahri Tatan, İbrahim Üzülmez, Burak Yılmaz, Ricardinho, Nobre, Gökhan Güleç, İbrahim Akın, Bobo, Can Erdem Siyah-Beyazlı takım saat 16.30'da özel uçakla Sivas'a hareket edecek.
28.04.2007

Kaynak : DHA

CeNTeR_TR
28.Nisan.2007, 16:27
Berabere biter

Valla basketbol maçlarında dediklerin oluyordu sevindiriyordun bizi İnşallah burdada olurda devam ederiz sevinmeye basketboldaki gibi sezonu 1. olarak tamamlattırırsın bizi :)

GeNç KaRTaL
28.Nisan.2007, 16:29
Delgado'nun olmayışı aslında hem iyi olmuş hem kötü gol atıyordu pozisyona giriyordu Delgado bu bizim için kötü olmadı ama Sivas deplasmanı zor maç iki tane koşmayan adam fazla gelirdi bu açıdan iyi olmuş

FeYYaz1989
28.Nisan.2007, 19:16
Beklenen daha kolay bir galibiyet alacagimiza inaniyorum.

eGowiCh
28.Nisan.2007, 19:22
İlahi adalet olur umarım da Beşiktaş bu maçtan puan kaybeder, biz de kazanırız.

JunkChorn
28.Nisan.2007, 19:27
Zor maç olacak bence ama Beşiktaş gerçekten iyi oynamıyor.Üstüne birde kupada ki tur atlamanın getirdiği rehavet ve sevinç var.Sivas kendi sahasında puanlar alabilir.

y_layta
28.Nisan.2007, 22:06
beşiktaş alır ama futbol oynayarak alsın

Emurafu
28.Nisan.2007, 23:07
Besıktaslılar bu macı alırız diyor hatta rahat alrıız diyorlar ilginc herkez yorumlarda kendi cıkarını düsünüyor
delgado ve koray yok

Krusty
28.Nisan.2007, 23:20
Besıktaslılar bu macı alırız diyor hatta rahat alrıız diyorlar ilginc herkez yorumlarda kendi cıkarını düsünüyor
delgado ve koray yok
Sanki sadece biz.. Ya Fenerliler, ya Cimbomlular ? %90'ımız tuttuğu takımın her maçı alacağını dile getiriyor, objektif olmak gerek aslında..

Bu maçtan maalesef 1 puan alabileceğimizi düşünüyorum. Sivas kötü bir takım değil.. Üstelik evinde oynuyorlar. Biz pek iyi top oynayamıyoruz. Ama umarım yanılırım da maçı alırız. :)

Emurafu
28.Nisan.2007, 23:34
Sanki sadece biz.. Ya Fenerliler, ya Cimbomlular ? %90'ımız tuttuğu takımın her maçı alacağını dile getiriyor, objektif olmak gerek aslında..

Bu maçtan maalesef 1 puan alabileceğimizi düşünüyorum. Sivas kötü bir takım değil.. Üstelik evinde oynuyorlar. Biz pek iyi top oynayamıyoruz. Ama umarım yanılırım da maçı alırız. :)
sen sanirim benim yorumlarima bakmadin

goosfraba
29.Nisan.2007, 05:17
Bu maçtan sonra şampiyonluk yarışında kimin tek kaldığını kimin yalnız bırakmadığını görücez..Arkadan GS geliyo dikkatli olmalıyız:)Bence BJK bu maçta puan kaybedicek.

Varonil
29.Nisan.2007, 11:11
Sivas'ta krtik viraj
Turkcell Süper Lig'de 30.hafta karşılaşmasında Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Sivas Atatürk Stadı'nda 15:00'da başlayacak karşılaşmayı Cem Deda yönetecek ve karşılaşma Lig Tv'de naklen olarak yayınlanacak.

Hafta arası Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi eleyerek finale adını yazdıran Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala Sivasspor karşısında bir kaza yaşamak istemiyor.

"Sivas'ı yenersek şampiyonuz"

Ligin 25. haftasında, 18 Mart’ta oynadıkları ve 1-0 kazandıkları Erciyesspor maçından sonra, "Bu tarihi not edin. Şampiyon olacağız" diyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, şampiyonluğa olan inancını bir kez daha dile getirdi. "Bu hafta Sivas’ta kazanırsak kesin şampiyon oluruz" diyen Demirören, ligde ve kupada hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

Sarı alarm!

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe futbol takımları arasında gelecek hafta yapılacak ve şampiyonluk yarışını önemli ölçüde etkileyecek derbi maç öncesi Beşiktaş'ta sarı kart alarmı verildi.

Zirve yarışı açısından büyük önem taşıyan derbi öncesinde Beşiktaş'ta 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Beşiktaş'ta, sezon başından bu yana toplam 7 sarı kart gören Burak Yılmaz'ın yanı sıra, 3'er sarı kartı bulunan Mert Nobre, Ricardo Luis Pozzi Rodrigues ''Ricardinho'', Fahri Tatan, Mustafa Koray Avcı, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Seyfettin Sedef, bugünkü Sivasspor maçında da sarı kart görmeleri halinde derbide cezalı duruma düşecek. Bu oyunculardan sakatlığı süren Koray, Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

Delgado ve Baki Sivas'ta yok!

Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde yapılan son antrenmanda tedavisine devam edilen Koray Avcı katılmazken, Fenerbahçe maçında aldığı darbe nedeniyle sağ ayak bileğinde ödem ve ağrı meydana gelen Delgado düz koşu yaptı. Öte yandan Kulüp Doktoru Ayhan Optur, bu iki futbolcumuzun sakatlıkları nedeniyle Sivas'a götürülmeyeceğini bildirdi. Bu oyuncularımızın yanısıra sarı kart cezalısı olan Baki Mercimek de Sivas kafilesine dahil edilmedi.

Tigana'nın açıkladığı 19 kişilik Sivas kafilesinde şu futbolcular bulunuyor: Vedran Runje, Murat Şahin, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Mustafa Doğan, Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, Mehmet Sedef, Erdem Köse, Fahri Tatan, İbrahim Üzülmez, Burak Yılmaz, Ricardinho, Nobre, Gökhan Güleç, İbrahim Akın, Bobo, Can Erdem.

Muhtemel 11'ler

Sivasspor

Akin Vardar
Hayrettin
Servet Çetin
Fran Sergio Bastos
İlhan Ummak
Gündüz Gürol Azer
Gürhan Gürsoy
Yasir Elmaci
Mehmet Yildiz
Simon Colosimo
Pini Felix Balili

Beşiktaş

Runje
Gökhan Zan
Mustafa Doğan
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Serdar Kurtuluş
Burak Yılmaz
Mehmet Sedef
Ricardinho
Nobre
Bobo

Stat: Sivas Atatürk
Hakem: Cem Deda
Saat: 15:00
Yayın: Lig Tv

Sivas-Beşiktaş 4. randevuda

Sivasspor ile Beşiktaş yarın oynayacakları maçla birlikte ligde 4. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek ligde 3 kez karşılaşan iki ekip, yarın saat 15.00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda 4. randevuya çıkacak. İki ekip arasında bugüne kadar oynanan 3 maçın 2'sini Sivasspor kazanırken, 1 karşılaşmadan Beşiktaş galip ayrıldı.

Geçen sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan maçı siyah-beyazlı ekip 3-1 kazanırken, ligin ikinci yarısında İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Sivasspor 1-0 kazandı. Bu sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı da Sivasspor 1-0 kazanmayı başardı. Sivasspor, rakibinin filelerine 3 gol atarken, kalesinde de 3 gol gördü.

Sivasspor'un UEFA umudu sürüyor

UEFA Kupası için mücadele eden Kayserispor ve Trabzonspor'un takipçisi olan Sivasspor, hafta sonu sahasında lig ikincisi Beşiktaş'ı konuk edecek. Denizlispor mağlubiyeti ile ligde 5'nci sıradan 6. sıraya gerileyen kırmızı-beyazlı ekip, şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş ile kendi sahasında yapacağı karşılaşmada mutlaka puan alarak ligin üst sıralarına yükselmek istiyor.

Uzun bir süredir kalesinden uzak kalan Avustralyalı kaleci Petkoviç, bu zorlu maçta forma giymeyi bekliyor. Uygun'un, Petkoviç'i sahaya sürmemesi durumunda genç kaleci Akın Vardar'a şans vermesi bekleniyor.

Sivasspor'da hedef 3 puan

Bülent Uygun, açıklamada, Beşiktaş maçının Sivasspor camiası için çok önem taşıdığını söyledi. Beşiktaş maçı ile birlikte zorlu bir 3 haftalık periyoda girdiklerini anlatan Uygun, Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor ve Galatasaray ile karşılaşacaklarını anımsatarak, ''Bu 3 maçtan 7 puan hedefliyoruz'' dedi. Bu 3 haftalık periyottaki maçlar için yönetimden futbolculara ekstra bir prim ödemesini talep edeceğini belirten Uygun, bu maçlarda alınacak sonuçların hem Sivasspor'un ligin üst sıralarına yükselmesi, hem de spor kamuoyundaki prestiji açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Takımının başarısının taraflı tarafsız herkes tarafından alkışlandığını anlatan Uygun, 2'si iç sahada, 2'si de deplasmanda olmak üzere 4 maçı şanssız bir şekilde kaybederek UEFA Kupasına katılma hedefinden uzaklaştıklarını, ancak çok az bir şanslarının hala olduğunu söyledi.

Sivasspor'a belediye primi!

Sivas Belediyesi'nin bugün Beşiktaş ile karşılaşacak Sivassporlu oyunculara, bu maçtaki sonuç ne olursa olsun, toplam 50 bin YTL prim vereceği bildirildi.

Sivas Belediyesi'nce Paşafabrikası Piknik alanındaki bir lokantada Beşiktaş maçı öncesi Sivassporlu teknik heyet ve oyunculara yönelik düzenlenen moral yemeğinde konuşan belediye başkanı Sami Aydın, Sivassporlu futbolcuların bugüne kadar ortaya koyduğu performansla Sivas'a çok şeyler kazandırdığını söyledi.

29.04.2007

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

GeNç KaRTaL
29.Nisan.2007, 13:39
Bu maça 2 forvet ile çıkacağız bakalım be olacak ben Bobo'dan gol bekliyorum

travis1903
29.Nisan.2007, 15:41
Sivasspor

Petkoviç
Cem Can
Servet
Murat
Hayrettin
Colosimo
Yasin
İlhan
Gürhan
Mehmet
Balili

Beşiktaş

Runje
İbrahim Toraman
Mustafa Doğan
Gökhan Zan
İbrahim Üzülmez
Mehmet Sedef
Burak
Serdar
Ricardinho
Bobo
Nobre

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 16:14
Maç şu an ortada geçiyor , Sivas iyi işler yapmaya çalışıyor ,
Beşiktaş'ta Kontrollü oynamaya çalışırken açıklar vermeye başladı.
Sivas 2 mutlak pozisyondan yararlanamadı.

Jesus_FB
29.Nisan.2007, 16:24
bjk yine 1-0 alır

eGowiCh
29.Nisan.2007, 16:25
Beşiktaş bir tane atarsa zaten yatar üstüne, 90 dakika savunmaya çekilir.

deniz.91
29.Nisan.2007, 16:35
maç ortada sıkışlmış

real_footballer
29.Nisan.2007, 16:37
mustafa doğan çıktı ali tandoğan girdi Bjk de

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 16:40
Son 2 haftadır , Beşiktşa maçlarını izlerken büyük keyif alıyorum.

real_footballer
29.Nisan.2007, 16:41
Son 2 haftadır , Beşiktşa maçlarını izlerken büyük keyif alıyorum.

vallaha ben hiç keyif alamıyorum ayrıca strese bile giriyorum sen nasıl keyif alıyorsun?

Omerdinho
29.Nisan.2007, 16:43
vallaha ben hiç keyif alamıyorum ayrıca strese bile giriyorum sen nasıl keyif alıyorsun?

Baska bir anlamda söylemis :D

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 16:45
Sen Beşiktaş'lısın doğaldır , Fakat ben maça tarafsız bir şekilde izliyorum ve 2 takımda sahada iyi mücadele veriyor.

real_footballer
29.Nisan.2007, 16:55
ilk yarı bitti böyle giderse kazanmamız zor

Emurafu
29.Nisan.2007, 17:14
haydi sivasspor sana güveniyoruz

real_footballer
29.Nisan.2007, 17:23
dakika 62 ibrahim üzülmez sarı kart gördü

eGowiCh
29.Nisan.2007, 17:28
Nobre çıktı, İbrahim Akın girdi.

TR.CaPTaiN
29.Nisan.2007, 17:29
Beşiktaş atar 1 tane paçayı kurtarır.

Fıratcan Alçınkaya
29.Nisan.2007, 17:29
Hadi Kartal gol gol gol atamadık gitti 1tane atsak yatıcazda üstüne...

Emurafu
29.Nisan.2007, 17:30
bu besiktas varya sansi ile sampiyonluga oynuyor sivas en az 4 net pozizyonu atamadi besiktas antalya maci gibi yine mahkum oynuyor sivas sagli sollu geliyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ha ha ha Mac tek kale gidiyor besiktas 2. yari sahada hic yok

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 17:45
Beşiktaş direğe takıldı.

Emurafu
29.Nisan.2007, 17:51
sami kardes gordunmu balili dalga gecti resmen ayagi sallama hariketini yapti ha ha ha ama yedi sariyi

Yaaaa olmaz ya besiktas futbol dene birsey oynamiyorum ama yine sansla bir gol attilar olmazya tek kale sivas sansa besiktas bir gol atiyor

begenilmeyen ibrahim akin atti golu

barahir
29.Nisan.2007, 17:53
gol oldu 1-0 ibrahim akın attı
90+2

eGowiCh
29.Nisan.2007, 17:54
Ben hayatımda bu kadar şanslı takım görmedim.

90+2 İbrahim Akın :(

Emurafu
29.Nisan.2007, 17:54
gol olsa ne olur bu takimda sampiyonluga oynuyor yaaa yuh artik futbol denen birsey yok sadece futbol sanslari ile kazaniyorlar

begenilmeyen adam gol atti

SaRPeR1903
29.Nisan.2007, 17:55
İşte budur...Devam... ;)

ForsakeN
Bu BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL nereye kadar yaaa. yeter beeeee

eGowiCh
Futbolun adaleti yok. Ligin en kötü top oynayan takımı yine şansıyla kazandı maçı. Beşiktaş bu şansıyla şampiyon olur, umudu kestim artık.

SaRPeR1903
29.Nisan.2007, 17:56
gol olsa ne olur bu takimda sampiyonluga oynuyor yaaa yuh artik futbol denen birsey yok sadece futbol sanslari ile kazaniyorlar

begenilmeyen adam gol attiİlla tartışma çıkaracağım diyorsun ?

Jesus_FB
tam tahmin ettiğim gibi 30 maçta 41 gol atan beşiktaşın 1 den fazla gol atmasını beklemek hata olurdu zaten

Burak Duran
valla bal damlıyor dicem az kalır bal akıyor

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 17:57
Bu kadarda olmaz.

Emurafu
29.Nisan.2007, 17:58
İlla tartışma çıkaracağım diyorsun ?ne tartismasi be maci izledinmi oynayan sivas kazanan besiktas cogu maclarda oldugu gibi yine futbol sansi ile kazandi hersey belli yalanmi soyluyorum

2.yari besiktas saha hic yoktu sadece ricardinho nun vurdugu top direkten döndü oda duran toptu zaten
her zamanki gibi yine mahkum oynadi ve yıne kazandı macı ızleyen varsa bana katılır

Mirza
29.Nisan.2007, 17:59
Mesajlarınızı yazarken iki kez okursanız tam süper olur!!

eGowiCh
29.Nisan.2007, 17:59
Beşiktaş'taki şans Fenerbahçe ve Galatasaray'da olsa, ikisi kopmuştu, BJK yine 25 puan geride kalmıştı.

İbrahim Akın uzun zaman sonra ilk kez forma giydi, kadro dışı kalıp da forma bulan oyuncu 90+2'de gol atıyor. Gol de öyle tesadüf ki, ben auta çıkıyor sandım, gitti gol oldu.

Servet de epeyce bağırdı takım arkadaşlarına, baya hırslı oynadılar ama şans...

ForsakeN
29.Nisan.2007, 18:00
ya ben bu beşiktaşın balı yüzünden sinir hastası olucam.nedir bu yaa. bunlar şampiyon olucağına K.Erciyes olsun

TR.CaPTaiN
İşte bunun adı futbol ne zaman ne olacağı belli olmaz.

tosunpasa
Harbi yuh artık..

barahir
sivas rahat 4-5 net opzisyon kaçırdı.. Ligin en az gol yiyen savunması diye tabir edilen BJK savunması 2 maçta 15 pozisyon verdi.. Runje sağolsun..

Mirza
29.Nisan.2007, 18:01
Radyo Spor yorumcuları maça 10 üzerinden 3 veriyorlar.

Sekopej
29.Nisan.2007, 18:04
Antalya maçından sonra demiştim, bu şansla BJK kesin şampiyon olur. Artık konuşmak bile gereksiz, hiç top oynamadan kaç haftadır 1-0, 1-0 götürüyorlar. Hep nereye kadar gidecek diyordum, son maç şampiyon olana kadar gider bu...

Üzüldüğüm olay Sivas'ın puan alamaması oldu. Galip gelmesi gerekirdi ama olmadı, en azından 1 puanı fazlasıyla haketti ama futbol işte...

Emurafu
29.Nisan.2007, 18:04
valla suan cok sinirliyim ya sans sans nereye kadar

eGowiCh
29.Nisan.2007, 18:05
Ben de çok sinirliyim vallahi. Futbolda adalet yok. Şampiyonluğu hakeden Fenerbahçe ve Galatasaray ama Beşiktaş hep götürüyor böyle, bu futbolla, bu şansla...

_MoRpHeUs_
29.Nisan.2007, 18:08
Tüh yaa,yine mi:(...

Cyzio
29.Nisan.2007, 18:09
Valla ya bu kadar şans nedir.1-0,1-0 her hafta bu şansın ardı arkası kesilmiyo.Bulunduğu sırayı hiç haketmeyen bi takım.Bu futbolla 6-7.sıralarda ancak olurdu..

ForsakeN
29.Nisan.2007, 18:10
Sivas'a güveniyorum:),en azından 1 puan...
kardeş maç bitti zaten :)

Emurafu
29.Nisan.2007, 18:10
sarper kardes nereye kayboldun macta olanları aynen yazdım sen tartısmamı cıkarmak istıyorsun dıyorsun bana

Fenerbahce gelecek hafta oynanacak maca cıkmasın bence besiktas ın top neresıne carpsa gol olur artık bu duruma geldi

tigana birde kasılıyor hele baskan o hep kasılıyor

ewrim_FB
29.Nisan.2007, 18:12
Bu Runje gerçekten çok iyi kaleciymiş ilk geldiğinde kendini eleştirenleri utandırırcasına oynuyor.Sivas'a yazık oldu.İnşallah BJK haftaya bu kadar şanslı olmaz...

Jesus_FB
29.Nisan.2007, 18:12
geçen sene Galatasaray bu sene beşiktaş bu son dakika golleri şampiyonluk alameti gibi bir şey

Omerdinho
29.Nisan.2007, 18:14
Antalya maçından sonra demiştim, bu şansla BJK kesin şampiyon olur. Artık konuşmak bile gereksiz, hiç top oynamadan kaç haftadır 1-0, 1-0 götürüyorlar. Hep nereye kadar gidecek diyordum, son maç şampiyon olana kadar gider bu...

Üzüldüğüm olay Sivas'ın puan alamaması oldu. Galip gelmesi gerekirdi ama olmadı, en azından 1 puanı fazlasıyla haketti ama futbol işte...

33. haftada sampiyon belli olacak merak etme.

Emurafu
29.Nisan.2007, 18:15
geçen sene Galatasaray bu sene beşiktaş bu son dakika golleri şampiyonluk alameti gibi bir şey
haklısın tarık kardes ama biz bu kadar kötü oynamıyorduk en azından rakibe bir baskı kuruyorduk besıktas her macta mahkum oynuyor

ForsakeN
29.Nisan.2007, 18:16
haklısın tarık kardes ama biz bu kadar kötü oynamıyorduk en azından rakibe bir baskı kuruyorduk besıktas her macta mahkum oynuyor
doğru.2.yarı oyundan düşüyorlar maç tek kaleye dönüyor. siz hiç değilse bastırıyordunuz

eGowiCh
29.Nisan.2007, 18:17
Fenerbahçe'nin artık tek şansı bugünkü Denizlispor maçını kazandıktan sonra Beşiktaş maçını kaybetmemek. Fenerbahçe, önündeki 2 haftadan 4 puan çıkarırsa şampiyon olur.

Emurafu
29.Nisan.2007, 18:20
off ya hala sinirliyim
balili macta dalga bile gecti:D

LaigLeNoiR
29.Nisan.2007, 18:21
Allah kahretsin yine kazandık...:)

Çok pis GEL!YORUZ

Burak Duran
29.Nisan.2007, 18:22
ben söylüyorum bjk şampiyon gs2. fener 3. fener çok inatlaşıyor ceza yağacak ve çok kritik şeyler olacak

El Barto
29.Nisan.2007, 18:29
3 puan iyi gerisi hikaye...:)

remake
29.Nisan.2007, 18:31
ben söylüyorum bjk şampiyon gs2. fener 3. fener çok inatlaşıyor ceza yağacak ve çok kritik şeyler olacak

mumkundur. maci izlemedim ama bizde bu bal varken biz seneye sampiyonlar ligi kupasini da aliriz.

Emurafu
29.Nisan.2007, 18:33
mumkundur. maci izlemedim ama bizde bu bal varken biz seneye sampiyonlar ligi kupasini da aliriz.orada sans cok zor her macta boyle mahkum oynarsanız avrupada affetmezler

Ilhan
29.Nisan.2007, 18:34
Güzel bir galibiyet. Golü Akın'ın atması anlamlı olmuş.

El Barto
29.Nisan.2007, 18:35
Golü keşke başka biri atmış olsaydı Akın'ı kahraman ilan ederler şimdi :mad:

eXcitinG
29.Nisan.2007, 18:37
HeLaL oLsun kartaLıma yine kazandıLar herşeye ve herkese rağmen kazanıyorLar.TbrkLer.

Emurafu
29.Nisan.2007, 18:37
Uygun: "Futbolun adaleti yok.."

Beşiktaş'a uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 yenilen Sivasspor'da Teknik Direktör Bülent Uygun futbolun adaleti yoktur

Bülent Uygun: "Tabii ki galip gelmek istiyoduk. İstanbul'da Beşiktaş'ı yenmiştik. Burada oynadığımız futboldan memnunuz, futbolun adaleti yok. Adalet ararsan yanlış olur. Adaleti olmayanlar da var. İstedik, arzuladık, savaştık ama olmadı. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. Maç öncesinde dedikodu üretenler, önce kendi bahçelerini temizleyecekler. Keşke dedikodu çıkaranlarla oturup konusak da Türk futbolunu temizlesek onlardan. Sakarya maçına dediler yendik, Rize dediler yendik, Beşiktaş'ı İstanbul'da yendik. Sivasspor bu ortamlarda hiç olmayacak ve benim bulunduğum ortamlarda da böyle şeyler söz konusu değil. Ben ofsayt taktiğini futbolcularım tam yapamadığı için kızdım. Bazı pozisyonlarda yaptık ama hava şartları, saha şartları da tam yapmamızı engelledi."

Mirza
29.Nisan.2007, 18:40
Sivasspor'u iyi oyunundan dolayı tebrik ederim.

Bordo61Mavi
29.Nisan.2007, 18:42
Her sey Skora bakar, ve skor gosteriyoki BJK 3 puani aliyor. BJK boyle devam etsin, bu sene onlarin sampiyonluklarini istiyorum.

nekop
29.Nisan.2007, 18:45
Bende macın 35 dakikasını falan izledim gol falan olmadı dakika 88 falandı çıktım geldim gol olmuş :D

Emurafu
29.Nisan.2007, 18:45
Tigana'dan Fenerbahçe'ye!

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Sivasspor galibiyeti sonrası futbolcularını kutlarken, "Futbolun spor olduğunu herkes bilmeli. Rakibe de saygı duymayı bilmeli" diyerek Fenerbahçe'ye göndermede bulundu

oyuncularımızı kutluyorum. Son ana kadar mücadele ettiler son terlerine kadar birbirlerine destek oldular.
Fenerbahçe’yle önemli maçımız var onun için çalışmalara başlayacağız, tabi ki spor kuraklarının içinde. Çünkü baya bir tahrik var. Futbolun spor olduğunu herkes bilmeli. Rakibe de saygı duymayı bilmeli. Her şey sahada olur sahada biter.

İbrahim Akın’ın gol atmasından çok memnunum. Bir ceza dönemi oldu ama çok iyi bir şekilde geri döndü. Çok iyi çalışmaya başladı ve bende bunu gördüm.

Sonuna kadar yarışı bırakmayacağız. Kupada da final oynayacağız. Geçen sene Fenerbahçe iki kulvarda da sonuna kadar mücadele etti ama ikisini de kaybetti. Bunun için kulüpte herkesin konsantre olup bu dönemi çok iyi geçirmesi gerekiyor.

gerrrard
29.Nisan.2007, 18:54
bulunsun bakayım göndermede:DÇok şanslı yahu bu BJK

deniz.91
29.Nisan.2007, 19:01
bu kadar şans olmaz be ne ballı

Emurafu
29.Nisan.2007, 19:11
"Kulağımızı kapattık"
Sivasspor karşısında İbrahim Akın'ın 90.dakikada attığı golle haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş'ta Jean Tigana karşılaşmadan sonra düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın kendileri açısından çok zor geçtiği ve karşılarında çok diri bir takım bulduklarını söyledi.

Hafta arası Fortis Türkiye Kupası'nda 120 dakikalık bir maç oynadıklarını ve bütün oyuncularının mental olarak yorgun olduğuna değinen Jean Tigana buna rağmen oyuncularının Sivasspor karşısında gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ettiği söyledi. Hafta sonu Fenerbahçe'yle hayati bir önem taşıyan maç oynayacaklarını söyleyen Jean Tigana, Fenerbahçe'nin kendilerini ciddi anlamada tahrik ettiğini ve bu tahriklere asla kapılmayacaklarını söyledi.Futbolun kurallarının olduğunu, herkesin bunları bilerek davranmasını belirten Tigana herşeyin sahada olup bittiğini açıkladı.

Geçen sene Fenerbahçe'nin yaptığı hataları yapmayacaklarını söyleyen Jean Tigana, kalan 4 maçlarının hepsini kazanıp mutlu sona ulaşacaklarını belirtti..

Basın toplantısının son bölümünde Ali Güneş'in kadro dışı kalmasına da değinen Jean Tigana, Ali Güneş'in 120'ye yakın idmana katılmadığı ve son üç deplasmana gelmek istemediğini söyledi. Ali Güneş'in antrenmanlarda isteksiz olduğunu belirten Tigana, kendisinin profesyonel olduğunu ve profesyonellerle çalışmak istediği açıkladı

her hafta kötü oynuyorlar her zaman da yorgunlugu mana ediyor olmaz böyle birsey ya

carsimesut
29.Nisan.2007, 19:15
ehueheu yendik gene ne desen bos hadi denizli forza denizli!

LaigLeNoiR
29.Nisan.2007, 19:16
her hafta kötü oynuyorlar her zaman da yorgunlugu mana ediyor olmaz böyle birsey ya

Neden kıskanıyorsunuz ?

Nocna Mora
29.Nisan.2007, 19:32
zar zor BJK yenmiş umarım akşam FB kaybederde BJK şampiyonluğa bir adım daha yaklaşır

Emurafu
29.Nisan.2007, 19:35
Neden kıskanıyorsunuz ?

neyini kiskancam sizin sonra bu maci canli izledinmi ben aynen olanlari soyluyorum maci izleyen varsa zaten katilir bana ki katilan bir cok arkadas var

M.Scofield
29.Nisan.2007, 19:37
Bu son dk golu beşiktaşa şampiyonluğu getirir.

LaigLeNoiR
29.Nisan.2007, 19:45
neyini kiskancam sizin sonra bu maci canli izledinmi ben aynen olanlari soyluyorum maci izleyen varsa zaten katilir bana ki katilan bir cok arkadas var

Evet canlı izledim.

Katılanların çoğu zaten Beşiktaşlı değil...

C h A o S
29.Nisan.2007, 19:45
geçen yılın takrarı gibi.bizde son dakika golleri buluyorduk.Bu yılda bjk aynı golleri buluyor.bugünde en ummadık adam attı golü...

Fıratcan Alçınkaya
29.Nisan.2007, 19:46
Ya ne yapalım iyi oynayıp geride kalıcamıza kötü oynayıp Şampiyonluga oynayalım... Herkes Tigana dan Şampiyonluk bekliyo güzel oyun degil...

LaigLeNoiR
29.Nisan.2007, 19:47
Bu son dk golu beşiktaşa şampiyonluğu getirir.

Bana kalırsada öyle.Bu gol şampiyonluğu getirir.

Aynısı geçen sene BJK-GS maçında olmuştu Hasan Kabze 90.dakikada gol atmıştı o zamanda söylemiştim şimdide söylüyorum.

Emurafu
29.Nisan.2007, 20:12
Evet canlı izledim.

Katılanların çoğu zaten Beşiktaşlı değil...
peki canli izledinde bana niye hakvermiyorsin anlamiyorum yalanmi konusuyorum cogu maclarda kotu oynuyor besiktas bugunde kotu oynadi hatta 2. yari sahada hic yoktu sadece rico nun topu direkten dondu o kadar hep tek kale

RoNNiE91
29.Nisan.2007, 20:27
Kötü oynadık veya oynamadık.3 puanımızı aldık o kadar.

the_imam912
29.Nisan.2007, 21:17
Bjk'nin balına diyecek yok vallahi :D.Zor kurtuldular ellerinden

uAburak89
29.Nisan.2007, 21:57
Beşiktaş şansınında yardımıyla, şampiyonluğa doğru gidiyor ..

LaigLeNoiR
29.Nisan.2007, 22:59
Geçen sene İnönü'de Hasan Kabze'nin attığı golle bence aynı anlamı taşıyor İbrahim Akın'ın golü...

ataman5
29.Nisan.2007, 23:21
bu saatten sonra iyi oyun kötü oyun yok arkadaşlar 3 puan için full konsantre olmak en önemli şey ne kadar kötü oynasakta eğer 90artı 3te böle bi gol bulabiliyosak bu inanmışlığın göstergesidir ibrahime helal olsun..

eXcitinG
30.Nisan.2007, 00:01
Fenerbahçenin de puan kaybetmesiyLe Artık şampiyonLuğa doğru yürümek değiL koşuyoruz.Biz geLiyoruz herşeye ve herkese rağmen.

El Barto
30.Nisan.2007, 00:13
Şampiyonluğa az kaldı inşallah...:)

5 Mayıs 2007 21:00 İnönüye bekleriz...:)

GeNç KaRTaL
30.Nisan.2007, 07:04
Bu haftayıda 3 puanla kapattık çok mutluyum:) Şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan;)

Bazı arkadaşlar sinir oluyrmuş bizim kötü oynayıp kazanmamıza işte daha iyi hem kazanıyoruz hemde rakiplerimizi moralmen çökertiyoruz

Şampiyonluğa giderken biz takımımızdan iyi futbol değil galibiyet bekliyoruz iyi oynayıp kazanmayınca ne olacak ki?

Ayrıca gol yemiyoruz son haftalarda bazıları objektiflikten bahsediyor yok neymiş Gs ve Fb'nin maçlarında rakip takımın taraftarı fanatiklik yapıp Gs ve Fb'nin rakipleri kazanacak diyormuş sizin yaptığınız ne? Bala kazandı diyip geçiyorsunuz 1 kişi hariç kimse helal olsun Runje'ye dememiş adam inanılmaz topları gol olmasını engelliyor tabii anca kötü zamanında yorum yaparsınız

Golü atan ismin İ.Akın olması daha anlamlı oldu artık kendisine gelir ve Bjk'ye yararlı olmaya başlar:)

Şampiyonluğa giden yolda böyle galibiyetler alıp kaybetmezsek şampiyon oluruz;;)

Noz
30.Nisan.2007, 07:42
IBRAHIM AKIN aslanim bea... (yani kartalim :) )

http://img264.imageshack.us/img264/6022/dwwdqds9.jpg (http://imageshack.us)

http://img264.imageshack.us/img264/6948/fefwpb4.jpg (http://imageshack.us)

GeNç KaRTaL
30.Nisan.2007, 07:43
Ayrıca şunu söylüyorum Tigana bizi şampiyon yaptıktan sonra gitsin yerine Ertuğrul hoca getirilsin

TheCure
30.Nisan.2007, 08:29
Beşiktaştaki bu Şans avrupadada olsa bjk uefa kupasını alırdı

ewrim_FB
30.Nisan.2007, 09:46
BJK'nın başına Ertuğrul Sağlam,FB'nin başına Rıdvan Dilmen,GS'nin başına da Bülent Korkmaz gelse şu andaki teknik direktörlerden daha iyi işler yapacakları kesin...

eXcitinG
30.Nisan.2007, 09:48
BJK'nın başına Ertuğrul Sağlam,FB'nin başına Rıdvan Dilmen,GS'nin başına da Bülent Korkmaz gelse şu andaki teknik direktörlerden daha iyi işler yapacakları kesin...

KesinLikLe katıLıyorum ve daha zevkLi maçLar oLurdu.YaLnız FB`nin başına Rıdvan değiLde BüLent oLsa daha iyi oLur.Neyse şampiyonLuğumuza az kaLdı :)

deniz.91
30.Nisan.2007, 10:55
hooop ertuğrul hocayı kimseye vermeyiz:)stat yapıyoz ona gökhanı var topuzu var aydını var toledosu var burdada rahat zaten niye büyüklerin başına geçip baskı altında kalsınlar:)

Emurafu
30.Nisan.2007, 12:43
Geçen sene İnönü'de Hasan Kabze'nin attığı golle bence aynı anlamı taşıyor İbrahim Akın'ın golü...
tamamda biro macta sonucta iyi oynadik bir onu diyoruz iste sahada hep rakipler iyi top oynuyor hele hepsi tek kale oynuyor biz onu kastediyoruz

El Barto
30.Nisan.2007, 12:49
Hocam amma takıldınız ha kötü oynuyoruz kabul ediyoruz ama kazanıyormuyuzu kazanıyoruz bu saatten sonra kimse iyi futbol beklemiyor sadece şampiyonluk istiyoruz.

travis1903
30.Nisan.2007, 13:19
temcit pilavi gibi ayni seyleri soylemekten bikmadinizmi... geciniz

Geliyoruz

Ralph
30.Nisan.2007, 15:08
Heheheh güzeldi.

ewrim_FB
30.Nisan.2007, 19:43
KesinLikLe katıLıyorum ve daha zevkLi maçLar oLurdu.YaLnız FB`nin başına Rıdvan değiLde BüLent oLsa daha iyi oLur.

İkisi birden gelsin o zaman daha süper olur...:)

TheCure
30.Nisan.2007, 20:38
bu maçı kadıöyde fb maçından önce izledik ve herkes yıkıldı 90'da herkes ŞAMPİYON FB sesleri ile brı titretiodu ama 90+2'de gol i.akın golü gelince herkes yıkıldı ... herkesin sölediği tek bi şey var:
"Bu Kadar Da Şans Olmaz"

ataman5
30.Nisan.2007, 22:10
Ben şans falan inanmıyorum bu noktada oldukçada ısrarlıyım bu konuda ne derseniz deyin futbolda 1.dk da atılanda 90artı 3 te atılanda aynı gol aynı 3puan hele 90artı3 te atılan tam bi inamışlığın göstergesi ne ricardinho o pası şansa attı ne ibrahim o koşuyu şansa yaptı nede vuruşu şansa gol oldu neden fenrbahçenin aynı şeyi yaptığını göremiyorz 90artı 3te çünkü ne güçleri var nede inançları benim görüşüm bu yönde ve gümbür gümbür geliyoruz hem kupa hem lig ve snrasında daha iyi başarılarla şanlı 'lekesiz' tarihimize devam inşş saygılar..