View Full Version : 30.Hafta Sakaryaspor-Galatasaray
CeNTeR_TR
23.Nisan.2007, 17:24
Çoğu arkadaş bu maçtan süpriz bekliyor olacak yani Sakarya yener diyecek...
Bende bu görüşe katılacam süpriz olarak değil ama banko olarak...
fm26mer
23.Nisan.2007, 17:25
Evet SAKARYASPOR YENER
uAburak89
23.Nisan.2007, 17:29
Eze eze yeneriz ..
Memedov
23.Nisan.2007, 17:31
Bu maç berabere biter.
GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 18:39
Bu maçın sonucunu Sakarya'nın performansı belirler
El Barto
23.Nisan.2007, 18:43
Sakarya'da artık maç kazanacak derman yok.
RaSenGan
23.Nisan.2007, 18:45
Ezicez ;;)
uAburak89
23.Nisan.2007, 18:46
Maçın sonucunu biz belirleriz her zaman olduğu gibi .. Hatta Necati belirler .. :)
El Comandante
23.Nisan.2007, 18:47
Bu maçın sonucunu Sakarya'nın performansı belirler
Sakarya´nin performansi maci belirler mi :rolleyes:
Sakarya canini disine takarak oynasin,biz rize macindaki gibi oynayalim.En azindan 4-5 tane atariz ;;)
Maci gene rahat kazanacagiz;;)
GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 18:51
Bence Sakarya bu maça asılacaktır çünkü adamlar zaten ligden düştü oyuncuların artık son kez kendilerini gösterecekler oyuncular süper ligde devam etmek için ellerinden geleni yapacaklardır ondan dedim yoksa hepimiz biliyoruz sakarya'nın normalde Gs'yi yenemeyeceğini
Ahmet_77
23.Nisan.2007, 19:24
bence Sakarya'nın iddiassı kalmadı die önemsemicekler bu maçı
bu yüzden rahat yeneriz die düşünüyorum
deniz.91
23.Nisan.2007, 19:25
sakaryanın artık umudu kalmadı gs alır
Emurafu
23.Nisan.2007, 20:12
ya siz varya galatasaray in yenilmesi isine gelenler sakarya alirdemisler hele turugt kardes yapmaya nasil bu mac banko sakarya
bu arada sakarya bu maca cok asilcak cunkubaska takima transfer olabilmeleri icin bu mac onlar icin on vitrin ozellikle martinez ve cangele icin
the_imam912
23.Nisan.2007, 20:15
Gs alır.....
mustafa35
23.Nisan.2007, 20:49
Galatasaray rahat kazanır...
GeNç KaRTaL
23.Nisan.2007, 21:01
Umarım Gs taraftarının düşündüğü gibi düşünür Gs li oyuncular ve öyle maça çıkarlar:D
uAsamet91
23.Nisan.2007, 21:14
banko diyen arkadaslar sacmalamasin ya .N oluya sakarya kimle oynuyo alla alla .G.Saray rahat rahat kazanacak!!!
Emurafu
23.Nisan.2007, 22:38
banko diyen arkadaslar sacmalamasin ya .N oluya sakarya kimle oynuyo alla alla .G.Saray rahat rahat kazanacak!!!
tabiki kardes banko sakarya diyenler resmen fanatizlik yapmis
gerrrard
24.Nisan.2007, 00:41
Bu maçta 3-4 tane atarız ;;);;);;);;)
fm26mer
24.Nisan.2007, 16:41
Neyse maç sonunda göreceğiz kim yenmiş kim yenilmiş,ama benim bu maçta favorim Sakaryaspor. .%100 yenecek demiyorum ama içimden sakarya geçiyor.
eGowiCh
24.Nisan.2007, 17:12
Sakarya-Galatasaray maçı seyircisiz!
Sakaryaspor'a Beşiktaş maçında sahaya atılan maytaplardan dolayı seyircisiz oynama cezası verildi. Bu arada Runje'ye tüküren Cangele'ye de 3 maç ceza verildi. Buna göre Galatasaray'ın bu hafta Sakaryaspor ile deplasmanda oynacağı maçta tribünler boş olacak.
Öte yandan Kurul, Vestel Manisaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle Fenerbahçe'ye 2 bin 500 YTL para cezası verdi. Sakaryaspor, Beşiktaş maçında çıkan saha olayları nedeniyle PFDK tarafından 1 maç seyircisiz oynamayla cezalandırılırken, rakibine tüküren Cangele 3 maç men cezası aldı.
Lig TV
fm26mer
24.Nisan.2007, 17:19
Sakaryaspor'a Beşiktaş maçında sahaya atılan maytaplardan dolayı seyircisiz oynama cezası verildi. Bu arada Runje'ye tüküren Cangele'ye de 3 maç ceza verildi. Buna göre Galatasaray'ın bu hafta Sakaryaspor ile deplasmanda oynacağı maçta tribünler boş olacak.
Öte yandan Kurul, Vestel Manisaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle Fenerbahçe'ye 2 bin 500 YTL para cezası verdi. Sakaryaspor, Beşiktaş maçında çıkan saha olayları nedeniyle PFDK tarafından 1 maç seyircisiz oynamayla cezalandırılırken, rakibine tüküren Cangele 3 maç men cezası aldı.
Lig TV
Sağol bilgiler için,Cangelenin olmaması Sakaryaspor açısından çok kötü bir haber..
eGowiCh
24.Nisan.2007, 17:58
Sakaryaspor'un düşmesi zaten kesinleşti. Cangele olsa da olmasa da değişen bir şey olmayacak.
uAsamet91
24.Nisan.2007, 18:02
Lig TV
iyi olmuss busene adamlar dogru duzgun mac izleyemediler
Emurafu
24.Nisan.2007, 18:37
seyircisiz olmasi kotu seyirci olsa gsdaha iyioynardi
GeNç KaRTaL
25.Nisan.2007, 17:25
seyircisiz olması Gs için kötü Caangele olayı Gs için bir avantaj olmuş bakalım ne olacak Gs maçın favorisi bence
nart_susruko
26.Nisan.2007, 01:15
maytaptan seyircisiz oynama :)
katiller her hafta aynı stadda ;)
nasıl diyordu siz, "ulusoy istifa" heehh aynen öyle :p
Maksic
26.Nisan.2007, 01:16
alırız rahat
Fıratcan Alçınkaya
26.Nisan.2007, 02:11
Galatasaray çok rahat alır...
scolari12111
26.Nisan.2007, 02:41
ne favorisi,ne kesin sakarya sı.bence bitmiş bir maç gerek bile yok yazmaya.
maytaptan seyircisiz oynama :)
katiller her hafta aynı stadda ;)
nasıl diyordu siz, "ulusoy istifa" heehh aynen öyle :p
;;) ;;) ;;)
TheCure
26.Nisan.2007, 08:24
galatasaray kazanır sakaryanın düşüşü kesinleştiğine göre
vagabond35
27.Nisan.2007, 16:37
zor bı mac olucak sakarya evınde ıyı ama galatasaray alır bu macı
texsas
27.Nisan.2007, 17:20
Galatasaray, Sakaryaspor ile yapacağı maç için otobüsle İzmit'e gitti
--------------------------------------------------------------------------------
Galatasaray, Sakaryaspor ile yarın Turkcell Süper Lig'de oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak, kamp yapmak üzere otobüsle İzmit'e gitti.
Ligde şampiyonluk yarışından kopmamak için mutlak galibiyete ihtiyacı olan sarı-kırmızılı ekipte, dünkü idmanda sakatlanan ancak bugünkü çalışmaya katılan Okan, kadroya alındı.
Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlığı bulunan Hasan Şaş, Aydın, Arda ve Carussca'nın yanı sıra sarı kart cezalıları Cihan ve Sabri maç kadrosunda yer almadı.
Galatasaray, Sakaryaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yolculuk öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı basına kapalı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde, basına kapalı yapılan antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından tam sahada kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yaptıkları öğrenildi.
Dün yapılan antrenmanın sonlarına doğru sağ bacak alt arka adalesinde ağrı hisseden Okan Buruk'un, bugün takımla birlikte tüm çalışmalara katıldığı bildirildi.
Dün antrenmandan sonra sağ bacak alt arka adalesinde sertlik hisseden Cihan Haspolatlı'nın ise bu sabah sağlık ekibi tarafından tedavi edildiği açıklandı. Cihan antrenmana katılamadı. Tedavileri süren Hasan Şaş, Marcelo Carrusca, Aydın Yılmaz ve Arda Turan'ın ise fizyoterapistler eşliğinde salonda ve sahada özel çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.
Galatasaray, öğle yemeğinden sonra karayoluyla İzmit'e gitti.
Adapazarı Atatürk Stadı'nda, ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak maçı hakem Bülent Demirlek yönetecek
Varonil
28.Nisan.2007, 12:29
Sakarya'da sessiz gece
Turkcell Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında Sakaryaspor, cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta Atatürk Stadı'nda Galatasaray'ı konuk ediyor. Saat 21.00'da başlayacak maçı Bülent Demirlek yönetecek ve karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.
Sakaryaspor cephesi
Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği cezalara tepki için gündeme gelen "Galatasaray maçına çıkmama" konusunu yönetim kurulunda görüştüklerini, ancak bundan vazgeçtiklerini söyledi.
Sakaryaspor yönetimi olarak olağanüstü toplantı yaptıklarını kaydeden Hacıeyüpoğlu, toplantıda birçok ihtimali değerlendirdiklerini, bunlar arasında Galatasaray maçına çıkmama kararının da değerlendirildiğini, ancak kulübü büyük maddi sorunlarla baş başa bırakacak olması nedeniyle böyle bir tepkiden vazgeçildiğini kaydetti.
Hacıeyüpoğlu, Tahkim Kurulu'nun, itirazın reddi kararının oy çokluğuyla aldığını belirterek, "Bu tür kararlar Sakarya kamuoyunun vicdanını yaralıyor. İki üye suçun unsurları oluşmadığı gerekçesiyle cezaları yerinde bulmazken, 3'e karşı 2 oyla itirazımız reddedildi. Adil bir karar olarak değerlendirilebileceğini düşünmüyoruz. Bu sezon 4. kez seyircisiz maç oynama cezasıyla karşı karşıya bırakıldık. Bunun hasılat zararı bir yana, bir de seyircisiz yapacağımız maçın yüzde 10'unu, bir önceki maç bilet fiyatları üzerinden Federasyon'a vereceğiz" dedi.
Bu şartlar altında seyircisiz olarak Galatasaray maçına çıkacaklarını ifade eden Hacıeyüpoğlu, "Bu çelişkiler içerisinde bir maç yapacağız. Sahamızda büyük takımlara karşı yenilmedik. Ancak seyircisiz yaptığımız maçlarda yenilgimiz var. Biz her zaman ki mücadelemizi sergileyeceğiz" diye konuştu.
Sakaryaspor Galatasaray karşılaşmasında kaleci Martinez, Evren ve Cangele cezaları nedeniyle forma giyemeyecekler.
G.Saray cephesi
Ligde şampiyonluk yarışından kopmamak için mutlak galibiyete ihtiyacı olan sarı-kırmızılı ekipte, Perşembe günkü idmanda sakatlanan ancak dünkü çalışmaya katılan Okan, kadroya alındı.
Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlığı bulunan Hasan Şaş, Aydın, Arda ve Carussca'nın yanı sıra sarı kart cezalıları Cihan ve Sabri maç kadrosunda yer almadı.
Sakaryaspor:
Cenk
Murat Duman
Hüseyin
Suat
Alişan
Musa
Hakan
Zafer
Murat Erdoğan
Cem
Graf
Galatasaray:
Aykut
Song
Emre
Tomas
Orhan Ak
Okan
Mehmet Topal
Inamoto
Ayhan
Ümit Karan
Necati
STAT: Sakarya Atatürk
SAAT: 21.00
HAKEM: Bülent Demirlek
YAYIN: Lig TV
-LİGDE 22. RANDEVU!-
Galatasaray ile Sakaryaspor, bugün yapacakları ve Sakaryaspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta ligde 22. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 21 maçta Galatasaray galibiyet sayısında 14-2 önde bulunuyor.
Taraflar 5 maçta berabere kalırken, sarı-kırmızılı ekip toplam 47, yeşil-siyahlılar ise 14 gol attı. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 4-0 kazanmıştı.
-ADAPAZARI'DAKİ MAÇLAR-
Galatasaray ile Sakaryaspor arasında Adapazarı'da yapılan 10 lig maçında Galatasaray 7, ev sahibi ekip ise 2 galibiyet aldı. Adapazarı'daki 1 maç da berabere sonuçlanırken, ''Cim Bom''un 19 golüne, ev sahibi ekip 7 golle yanıt verdi.
-SAKARYASPOR'UN SON GALİBİYETİ 1982'DE-
Sakaryaspor, lig tarihinde Galatasaray karşısındaki son galibiyetini 1982-83 sezonunda, 12 Eylül 1982 tarihinde Adapazarı'daki maçta 1-0'lık skorla aldı. Yeşil-siyahlı takım, bu maçın ardından çeşitli sezonlarda güçlü rakibiyle oynadığı ligdeki 18 maçta da galibiyet sevinci yaşayamadı.
28.04.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
notformoney
28.Nisan.2007, 13:08
mehmet topalın gol atacağı maçtır
real_footballer
28.Nisan.2007, 13:11
galatasaray kazanır ama beraberlik süpriz olmaz
Emurafu
28.Nisan.2007, 13:23
galatasaray kazanır sakaryanın düşüşü kesinleştiğine görecok alakasiz bir yorum tam tersi dusentakimlar daha cok asilir maca cunku sakaryali futbolcular iyi bir takima trnasfer olabilmeeri icin bu mac onlar icin iyi sans o yuzden mantikli yorum yapin
bu arada sag bekte song ilkdefa song bizde sag bek oynuyacak bu guzel eger iyi oynarsa seneye takimda sol bek olabilir
World Hollow o1
28.Nisan.2007, 14:24
cok alakasiz bir yorum tam tersi dusentakimlar daha cok asilir maca cunku sakaryali futbolcular iyi bir takima trnasfer olabilmeeri icin bu mac onlar icin iyi sans o yuzden mantikli yorum yapin
bu arada sag bekte song ilkdefa song bizde sag bek oynuyacak bu guzel eger iyi oynarsa seneye takimda sol bek olabilir
Bravo kalp kırmadan güzelce açıklamışsın tebrik ederim..;;)
Bencede bu maçlar takım için değilde oyuncular için..:)
CeNTeR_TR
28.Nisan.2007, 16:29
Sakarya antrenörünün açıklaması beni sevindirdi şahsen
Her ne kadar ligden düşsekde (Adamda pes etmiş artık) Galatasaraya karşı en iyi oyunumuzu oynayıp kalitemizi göstereceğiz dedi.
Bakalım ne olacak ?
Emurafu
28.Nisan.2007, 19:15
Sakarya antrenörünün açıklaması beni sevindirdi şahsen
Her ne kadar ligden düşsekde (Adamda pes etmiş artık) Galatasaraya karşı en iyi oyunumuzu oynayıp kalitemizi göstereceğiz dedi.
Bakalım ne olacak ?
iyide ben bu konu acilali ne diyorum tabiki maca asilacaklar
GeNç KaRTaL
28.Nisan.2007, 19:44
Evet Emrah abi aynı şeyi anlatmaya çalışıyor bende demiştim zor maç olur diye;)
C h A o S
28.Nisan.2007, 21:46
song uzun bi aradan sonra tekrar sahalara dönüyor.maçı ise 3-1 alırız...
Mc.Speedy
28.Nisan.2007, 21:50
1-2 Galatasaray alacaktır maçı.
Memedov
28.Nisan.2007, 21:52
Sami abi bu hafta´da bilirsen Skor´u Helal olsun..:D
RaSenGan
28.Nisan.2007, 21:53
3-0 alırız ;;)
uAburak89
28.Nisan.2007, 22:07
Song'un oynaması güzel, bakalım sağ kanatta Mehmet Güven nasıl oynayacak ..
Emurafu
28.Nisan.2007, 22:13
mehmet topal kaleyi yokluyor surekli off 2 haftadir maci izleyemiyorum sorun var offf
dur bende skor verim bari gecen hafta bende skoru bildim hatilatirim 2-0 aliriz
gol necatinin olur
19_SeRDiNÇ_05
28.Nisan.2007, 22:29
goooollllll mehmet güven 1-0 öndeyiz
y_layta
28.Nisan.2007, 22:33
cewap geldi
Emurafu
28.Nisan.2007, 22:33
goooll mehmet guven 2 mehmet de iyi gol pozisyonuna girdiler bu arada mehmet guven sag kanatta iyi oynarmi bilemem ama suan iyi paslar atiyor
yanliz mehmetguven mehmettopal baya iyi oynuyor
mehmet guven bir sut cekti umit karana carpti ve GOLLLLLLLLLL oldu gol umite yazildi gol kralligi iddiasi artti
19_SeRDiNÇ_05
28.Nisan.2007, 22:34
gooooolllll Ümit Karan 2-0 :) :)
GeNç KaRTaL
28.Nisan.2007, 22:35
Gs bundan sonra maçı vermez tebrikler:)
uAburak89
Helal olsun Mehmet'e ve Ümit'e ...
y_layta
bir cevap daha geldi
Maksic
28.Nisan.2007, 22:36
Ümit çok şık bir gol attı
uAburak89
28.Nisan.2007, 22:37
Aldım cevabımı, sevindim doğrusu .. :)
Emurafu
28.Nisan.2007, 22:41
Ortasahada mehmet güven ve mehmet topal baya calısıyor... Hele mehmet güven baya iyi paslar atıyor
Valla bu macta puan kaybetseydik herkez gerets e kızacaktı sen niye mehmet güven i ortasahanın sagında oynattın diye.........
Hasan sas sakatmı hala?
RaSenGan
28.Nisan.2007, 22:43
3-0 yenicez dedim hadi bir gol daha :)
deniz.91
28.Nisan.2007, 22:45
gs alır artık bu maçı zaten sakaryada umut yokki
Eray Dengiz
28.Nisan.2007, 22:46
3 oldu.. Emurafu noldu kardeşim? Hani zorlanıyorduk :)
19_SeRDiNÇ_05
28.Nisan.2007, 22:47
gooolllllllll Ümit Karan 3-0 :) :) :)
Maksic
3-0:) top Ümit'e çarptı gol Ümit'e yazıldı galiba
19_SeRDiNÇ_05
ilk yarı bitti 3-0
Memedov
3-0 oldu.
Güzel Oynuyor Galatasaray.
Emurafu
28.Nisan.2007, 22:48
ha ha ha Bu sefer mehmet topal vurdu Yıne ümite carptı gol oldu
Ümit karan gol krallıgına haydi
Gercekten iki mehmet uzaktan iyi vurdu ikiside ümite carptı gol oldu
3-0
GeNç KaRTaL
28.Nisan.2007, 22:48
Allah Allah 7-0;;)
uAburak89
28.Nisan.2007, 22:49
Şansda yanımızda anlaşılan, umarım daha goller buluruz ve Ümit Karan atar golleri .. Malum Gol Krallığı .. :)
M.Scofield
28.Nisan.2007, 22:49
Mehmetler çoştu
Mc.Speedy
28.Nisan.2007, 22:50
Ümit , Hakan'ın idolüsün.
Emurafu
28.Nisan.2007, 22:51
3 oldu.. Emurafu noldu kardeşim? Hani zorlanıyorduk :)eray kardes nasıl zorlanıyorduk ya ben öyle yorum yapmadım ha bunu kastedıyorsan işte sakarya maca asılır cok kolay mac olmaz gibisinden yorum yapmıstım bunu diyorsan haklısın=t =t
uAsamet91
28.Nisan.2007, 22:52
banko sakarya diyenler noldu )
Emurafu
28.Nisan.2007, 22:52
Çoğu arkadaş bu maçtan süpriz bekliyor olacak yani Sakarya yener diyecek...
Bende bu görüşe katılacam süpriz olarak değil ama banko olarak...Banko sakarya yenecektı ha:D :D :D
iddiacıları yatırdın:):)
nart_susruko
28.Nisan.2007, 22:53
sakarya ilk 2 golde Mehmet Güven'i tutmadı yedi golleri :)
gollere kadar Tomas'da bayağı bi hücum aşkı vardı gollerden sonra kaldı yerinde :)
Emre Aşık'ın anlamsız geri paslarıda olmasa çok daha güzel olacak
son gol Ümit'e yazılmaz sanırım :roll:
seyircisiz tatsız tutsuz bi maç ;)
bakalım 2.yarı ne olacak..
eXcitinG
Bir beşiktaşlı oLarak söyLüyorum son haftaLarda en iyi top oynayan takım Gs.hLL
Eray Dengiz
eray kardes nasıl zorlanıyorduk ya ben öyle yorum yapmadım ha bunu kastedıyorsan işte sakarya maca asılır cok kolay mac olmaz gibisinden yorum yapmıstım bunu diyorsan haklısın=t =t
evet onu kastettim.. ama boşver senin canın sağolsun :D
3-0 oldu.. moraller yerinde.. :)
Nocna Mora
28.Nisan.2007, 22:54
seyirci olsaydı maç daha zevkli olurdu
uAburak89
28.Nisan.2007, 22:55
Zevk, iyi futbol falan bunların önemi yok bu saatten sonra .. Önemli olan 3 puan alabilmek ..
Emurafu
28.Nisan.2007, 22:55
banko sakarya diyenler noldu )kardeso yorumu yapanlar kendi külübünün cıkaranı düsündügü için öyle yorum yapıyorlar:( :( :(
Mc.Speedy
28.Nisan.2007, 22:56
seyirci olsaydı maç daha zevkli olurdu
Ezan'ın sesini bile duydum , bide Hakan namaz kılsaydı bomba olacaktı :)
Emurafu
28.Nisan.2007, 22:57
evet onu kastettim.. ama boşver senin canın sağolsun :D
3-0 oldu.. moraller yerinde.. :)aslında haklı bir yorum yapmıstım ama tutmadı yada sakarya tahminimden kötü oynuyor iyice ligi kafalarından silmişler bundan sonra sakarya son 4 haftada averaj takımı olur:D :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ezan'ın sesini bile duydum , bide Hakan namaz kılsaydı bomba olacaktı :)Hiç gülecegim yoktu:zuhaha :zuhaha Hakan şimdi soyunma odasında kılar:D :D
nart_susruko
28.Nisan.2007, 22:58
Zevk, iyi futbol falan bunların önemi yok bu saatten sonra .. Önemli olan 3 puan alabilmek ..
göze hoş gelen iyi futbolu zaten seyirciler sağlamayacak ki Burakcığım :)
maksat seyirci olsun ortam şenlensin :D
Ezan'ın sesini bile duydum , bide Hakan namaz kılsaydı bomba olacaktı :)
Önce maç,sonra namaz
Mirza
28.Nisan.2007, 22:59
Tatangalar puan çıkarır diye düşünmüştüm. Tebrikler Galatasaray.
Emurafu
sakarya ilk 2 golde Mehmet Güven'i tutmadı yedi golleri :)
gollere kadar Tomas'da bayağı bi hücum aşkı vardı gollerden sonra kaldı yerinde :)
Emre Aşık'ın anlamsız geri paslarıda olmasa çok daha güzel olacak
son gol Ümit'e yazılmaz sanırım :roll:
seyircisiz tatsız tutsuz bi maç ;)
bakalım 2.yarı ne olacak..
yazıldı kardesim Ümite OLsun daha iyi yazılması Adam Gol kralı olacak
bizimde havamız olur gol kralı cıkardık diye:D:D
uAburak89
göze hoş gelen iyi futbolu zaten seyirciler sağlamayacak ki Burakcığım :)
maksat seyirci olsun ortam şenlensin :D
Onu biliyorum zaten canım .. :) Genel anlamda yazdım ben onu .. :)
Emurafu
28.Nisan.2007, 23:06
sakaryasporda graf cıktı oyuna 2 ıyıl önce ordusporda oynayan bizim cok sevidigimiz futbolcu olan özgür karakaya girdi
sakaryaspor bu macı kaybederse matematiksel olarakda düsmeyi garatilicek artık bundan sonra gelecek yıl oynayacak topcuları oynatması lazım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mehmet güven harika oynuyor üstelik cok sert sutlar atıyor demın az daha bır gol daha atacaktı pasları dehset
Mc.Speedy
28.Nisan.2007, 23:48
Dk.88 Show yapmaya başladık.
fenerli_2007
28.Nisan.2007, 23:48
Aslında maç için söylenecek fazla bir söz yok. Oynandı ve bitti. Galatasaray tebrikler ama ligde ilk ikiye gireceklerini sanmıyorum. Sakaryaspor ise görüşmek üzere. Diğer sezon tekrar lige çıkabilirler.
19_SeRDiNÇ_05
28.Nisan.2007, 23:52
maç bitti 3-0
uAburak89
28.Nisan.2007, 23:53
3 puanı 3 golle aldık, skoru bilen Aygün' tebrikler .. :)
Mc.Speedy
28.Nisan.2007, 23:54
Maç biter , dostluk kalır bu klasik laftan sonra bi klasik laf daha gider Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı.
En çok Mehmet Güven'i beğendim , Mehmet Topal'da iyi işler yapmaya çalışıyor, Sasa Ilic'te son dklarda girmesine rağmen varlığını belli etti.
nart_susruko
28.Nisan.2007, 23:55
ahh Kabze & Kral ahh
:)
Emurafu
29.Nisan.2007, 00:19
Mehmet topal iyi oynadi ama mehmet guven cok iyi paslar verdi cok iyi sutlar cekti hele hakan oyuna girince ne asistler yapti ama hasan kabze kacirdi insallah yarin besiktas yarin puan kaybedecek bizde puani farkini kapatacagiz
deniz.91
29.Nisan.2007, 00:20
gs iyi oynamaya başladı ama biraz geç açıldı ben şampiyonluk yarışının kaldığına inanmıyorum ama ikincilik şansı hala var diye düşünüyorum tebrikler gsye
Varonil
29.Nisan.2007, 00:24
Bir 45'lik yetti!..
Turkcell Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde sessizliğin içinden Aslan kükreyerek çıktı. Sakarya Atatürk Stadı'nda ev sahibi ekibin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta Galatasaray ilk yarıda bulduğu goller ile sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve haftayı kayıpsız kapattı.
Ligde sarı-kırmızılı ekip harici 4 büyüklere karşı gösterdiği performans ile beğeni toplayan Sakaryaspor karşısında Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 28. dakikada Mehmet Güven, 33 ve 45. dakikalarda ise Ümit Karan'dan geldi. Karan attığı iki golle ligdeki gol sayısını 17'e çıkardı ve zirvede Alex ile gol sayısını eşitledi. Ümit Karan son 3 haftada 5 gol atarak formunun zirvesinde olduğunu da kanıtladı. Ümit Karan iyi oynadığı mücadelede 77. dakikada yerini Hakan Şükür'e bıraktı...
Gol Song'un yeni doğan çocuğuna
Sakaryaspor karşısında uzun süreden beri G.Saray'da ilk 11'de sahaya çıkmayan ve önceki gün 3. çocuğunun doğmasıyla babalık heyecanını bir kez daha yaşayan Song ilk 11'deydi. Mehmet Güven'in attığı ilk gol sonrasında ise G.Saraylı futbolcuların Song ile birlikte çocuğunun doğumunu kutlayan bir şekilde gol sevinci yapması gözlerden kaçmadı.
Yenilere 'tam not'
Sakaryaspor karşısında 90 dakika içinde maçın en rahat ismi ise sarı - kırmızılı ekipte file bekçisi Mondragon'du. Maçın büyük bir bölümünün G.Saray üstünlüğü ile geçtiği karşılaşmada Mondragon kalesinde çok fazla pozisyon görmedi. G.Saray'da gecenin iyi isimleri ise eksiklerin olması sebebiyle kendilerine ilk 11'de forma şansı bulan Mehmet Güven, Mehmet Topal'dı. Sakaryaspor maçı öncesi G.Saray'da sakatlığı bulunan Hasan Şaş, Aydın, Arda ve Carussca'nın yanı sıra sarı kart cezalıları Cihan ve Sabri maç kadrosunda yer almamıştı.
Bu sonuçla birlikte Galatasaray ligde puanını 54'e çıkarttı ve ligde son 4 haftaya girilirken F.Bahçe ve Beşiktaş'ın ardında 3. sırada yer alarak zirve takibini sürdürdü. G.Saray, Turkcell Süper Lig'de sırasıyla Antalyaspor ile içeride, Sivasspor ile dışarıda, F.Bahçe ile Ali Sami Yen'de ve ligin son haftasında Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak...
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
8. dakikada Galatasaray'ın atağında Ümit Karan, sağ çaprazdan ceza sahasına girer girmez sert vurdu. Defansa çarpan top, kornere çıktı.
24. dakikada Orhan'ın soldan ortasında Ümit Karan'dan seken topa Mehmet Güven sert vurdu, meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
28. dakikada Ayhan'ın soldan kullandığı serbest vuruşta arka direkte Mehmet Güven, topu kafayla ağlara gönderdi. 0-1
33. dakikada Ayhan'ın soldan ortasında defanstan seken top ceza sahası içinde Mehmet Güven'in önünde kaldı. Genç futbolcunun yerden vuruşunda Ümit Karan, topuğunu uzatarak topu ağlarla buluşturdu. 0-2
45+1'de Mehmet Topal'ın ceza sahası dışınden sert şutunda son olarak Ümit Karan'a çarpan top, filelere gitti. 0-3
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
52. dakikada Galatasaray defansında Emre'nin hatasında topa sahip olan Murat Duman'ı pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Ergin'in müsait pozisyondaki kötü vuruşunda meşin yuvarlak farklı şekilde auta çıktı.
63. dakikada Murat Duman'ın ortasında Cem Yanık'ın kafa vuruşunda kaleci Mondragon topa sahip oldu.
70. dakikada Murat Erdoğan'ın soldan kullandığı serbest vuruşta, ön direkte Ergin kafayla aşırttığı topa ara direkte Hüseyin müsait pozisyonda kafayla vurdu. Meşin yuvarlak, üstten auta çıktı.
77. dakikada Ergin'in uzak mesafeden sert şutunu kaleci Mondragon güçlükle kontrol etti.
85. dakikada Ilic'in sağdan içeri çevirdiği topa ceza sahası içinde Hakan Şükür gelişine vurdu, top üstten auta çıktı.
86. dakikada Inamoto'nun sağdan ortasında Hasan Kabze, gelişine çok sert vurdu. Kaleci Cenk'in tokatladığı top direkten döndü.
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Bülent Demirlek, Selçuk Kaya, Nihat Mızrak
SAKARYASPOR: Cenk, Murat Duman, Hüseyin, Suat, Alişan (Sedat dk. 76), Musa, Zafer, Hakan Özmert (Özgür dk. 46), Murat Erdoğan, Cem Yanık, Graf (Ergin Keleş dk. 46)
YEDEKLER: Kerem, Mehmet Uslu, Savaş, Ergin Ersin
TEKNİK DİREKTÖR: Şaban Yıldırım
GALATASARAY: Mondragon, Song (Ilic dk. 81), Emre, Tomas, Orhan, Mehmet Güven, Inamoto, Mehmet Topal, Ayhan, Necati (Hasan Kabze dk. 81), Ümit Karan (Hakan Şükür dk. 78),
YEDEKLER: Aykut, Ferhat, Tolga, Okan
TEKNİK DİREKTÖR: Eric Gerets
GOLLER: Mehmet Güven (dk. 28), Ümit Karan (dk. 33 ve 45+1)
SARI KARTLAR: Hakan Özmert, Zafer (Sakaryaspor), Inamoto, Mehmet Güven (Galatasaray)
TheCure
29.Nisan.2007, 00:26
beklenen bir skor ...ü.karan büyük ihtimalle gol kralı olur... gerets gençleri kazanmaya geç başladı ama nese zico gibi değil ya...
deniz.91
29.Nisan.2007, 00:28
beklenen bir skor ...ü.karan büyük ihtimalle gol kralı olur... gerets gençleri kazanmaya geç başladı ama nese zico gibi değil ya...
gökhan üanlda geliyo unutma formuna döndü her hafta gol atıyo;;)
Varonil
29.Nisan.2007, 00:31
Mücadelemiz sürecek"
Turkcell Süper Lig'in 30. Haftası'nda Galatasaray, Sakaryaspor deplasmanından 3 puanı 3-0'lık sonuçla alırken, maçın ardından konuşan Erik Gerets, matematiksel olarak şampiyonluk şanslarının devam ettiğini söyledi.
Matematiksel olarak şampiyonluk şansları olduğu sürece, mücadelelerini sürdüreceklerini ifade eden Gerets, geçen sezonun aksine bu sezon, her maçta üst düzey oyun sergileyemediklerini, bundan dolayı da şampiyonluk yarışından uzak kaldıklarını belirtti.
Sorulan bir soru üzerine, hakem hatalarında bir art niyet aramadığını da sözlerine ekleyen Belçikalı çalıştırıcı, bu hataların futbolun içinde olduğunu ve kabullenmek gerektiğini belirtirken, Şampiyonlar Ligi'ne katılmaları durumunda kendilerini başarılı bulacaklarını sözlerine ekledi.
28.04.2007
Kaynak : Sporx.com
RoNNiE91
29.Nisan.2007, 01:26
Galatasaray'a tebrikler.Beklenen bir sonuçtu.
Varonil
29.Nisan.2007, 09:27
Song: "Teklif bekliyorum"
Turkcell Süper Lig'in 30. Haftası'nda Galatasaray'ın deplasmanda Sakaryaspor'u 3-0 yendiği karşılaşmada, Riobert Song 9 hafta ardından formasına kavuşurken, maçın ardından yaptığı konuşmada, yönetimden teklif beklediğini ifade etti.
Yedek kalmanın, kendisi için bir problem olmadığını ve forma şansı beklediğini ifade eden Song, "Kendi açımdan bir sorun yok. Ülkemde takım kaptanıyım ve profosyonel futbolcuyum. Galatasaray'da kalıp kalmamam için bana bir teklif getirmeleri gerek." derken, sezon sonuna kadar bekleyip kararını vereceğini söyledi.
Song, isminin Beşiktaş'la anılması konusunda ise, tekliflerin gelmesinin kendini onure edeceğini sözlerine eklerken, sözleşmesi devam ettiği sürece bir başka kulüple görüşemeyeceğini, sezon sonuna kadar bekleyip, kendisine bildirilecek karara göre hareket edeceğini ifade etti.
28.04.2007
Kaynak : Sporx.com
uAsamet91
29.Nisan.2007, 11:18
Mac 6 7 8 farkla bitebilirdi
Emurafu
29.Nisan.2007, 11:20
Son 10 dakikada ne goller kacirdik Sakarya nekadar direncsiz oynadi
hele haka sukur bir gol kacirdi
GeNç KaRTaL
29.Nisan.2007, 13:41
Bu Sakarya'yı bir biz yenemedik yaa:(:mad:
M.Scofield
29.Nisan.2007, 13:48
Bu Sakarya'yı bir biz yenemedik yaa:(:mad:
Bu maçta Cangele ve martinez yoktu bunlarında etkisi oldu
GeNç KaRTaL
29.Nisan.2007, 13:53
Martinez neden yoktu:eek:
M.Scofield
29.Nisan.2007, 13:58
Martinez neden yoktu:eek:
Cezalılar: Sabri Sarıoğlu, Cihan Haspolatlı (Galatasaray); Cangele Franco, Martinez Luis (Sakaryaspor)
GeNç KaRTaL
29.Nisan.2007, 13:59
Vay be Cangele'yi biliyordumda onu bilmiyordum berabere kalmamıza etkisi olan 2 adam
RaSenGan
29.Nisan.2007, 22:27
Skoru hep ben doğru tahmin ediyorum ya :)