View Full Version : Iliç ve Tomas resti çekti
Eagle-Eye
05.Ocak.2006, 02:16
Uzun zamandır futbolcuların parasının ödenmemesi nedeniyle sıkıntılı olan sarı kırmızılı ekipte, İliç ve Tomas restini çekti.
Dünkü antrenmanlarda ve sabah yapılan idmanlarda yer almayan iki futbolcuyu sportif direktör Bülent Tulun ikna etmek için yoğun çaba harcadı ancak Tomas ve İliç, pararalarının ödenmesini istediler ve aksi taktirde kampa katılmayacaklarını söylediler ve kamp için Antalya'ya giden kafilede yer almadılar.
Bülent Tulun'un başkan Özhan Canaydın ile görüşeceği ve İliç ve Tomas hakkındaki kararın verileceği öğrenildi.
kaynak: ajansspor
haberin doğruluk payından şüphe duyup galatasaray'ın resmi sitesinden bugünkü antrenmana katılan oyuncuların listesine baktım ve bu iki oyuncunun ismini göremediğim gibi şu nedenle kampa gelmediler gibi bi habere de rastlamadım.. song ve saidou'nun da afrika kupasına gittiğini düşünürsek oldukça zor günler galatasaray'ı bekliyor
emirduman
05.Ocak.2006, 02:28
Galatasaray'ı bir süre daha zor günlerin beklediği aşikar zaten, şu 6 ayı en az zararla kapasak çok iyi olacak...
Neron_FB
05.Ocak.2006, 10:54
Toması kaybetmek çok çok kötü olur GS için..Ben hala Tomas'ı arıyorum Fenerde mesela...sizin açınızdan bakıldığında umarım anlaşırlar futbolcularla..
tombul taho
05.Ocak.2006, 11:05
işimiz gerçekten çok zor... bence o zmn 6 ay diil mart ayına kadar olacak emirduman! mart ayında doğru düzgün insanlar gelirse işler yavaş yavaş rayına oturacaktır. En azından benim düşüncem böyle. Böyle bi his var içimde. Ama tabii olur da olmazsa bende ondan sonra ne ümit kalır ne bişe!
Neron_FB
05.Ocak.2006, 11:10
Geçenlerde gazetenin birinde bir yazı çıktı.."G.Saray'ın 1 buçuk yıl başarıyı unutup kendini toparlaması lazım ancak bu şekilde kendine gelir" diyolar..
Ancak bu taktik uygulanırsa da 2 sene fener en büyük şampiyon adayı olucak ve şamp. olursa da üstüste şampiyonluk sayımız 4 olucak..Yani bu alanda GS'yi yakalıcaz ve toplamda da 3 fark atmış olucaz...
GS için gerçekten zor bir durum...
tombul taho
05.Ocak.2006, 11:14
"Geçenlerde gazetenin birinde bir yazı çıktı.."G.Saray'ın 1 buçuk yıl başarıyı unutup kendini toparlaması lazım ancak bu şekilde kendine gelir" diyolar.."
Aslında doğru diyolar Neron_FB! Bunu uygulayan çok kulüp oldu. Ve uygulayan kulüplerinde %80'den fazlası bu işi başardı. Ama bizi bilirsin... biz bu işi de yüzümüzüe gözümüze bulaştırırız bence :)
Neron_FB
05.Ocak.2006, 11:20
Karamsar olmayın bence..GS büyük klüpse bunun altından kalkar..Yani, yeni yönetimle tabii.. :)
jamboo77
05.Ocak.2006, 11:27
eğer gs 6 ayda batacak bir klüpse zaten bu takımdan hayır gelmez demektir.ben gs liyim ama acaba şu yöneticiler düzlüğe çıkana kadar ceplerine ellerini soksalar olmazmı?bi hayırlarını görelim.
tombul taho
05.Ocak.2006, 11:58
elini cebine sokacak tek adam ADNAN POLAT'tır orda... bunu da genel kurulda önerdiği tavsiyeyle zaten göstermiştir!
Cambaz
05.Ocak.2006, 12:04
Beşiktaş'ın Tomas ile ilgelndiği söyleniyo umarım gerçek değildir.Tomas'o kaybetmemiz bizim açımızdan büyük bi yara oluşturur.
capriceman
05.Ocak.2006, 12:40
Üzgünüm ama bu daha başlangıç :/
hucar17
05.Ocak.2006, 12:43
türk futbolcular parasızlığa dayanır ama yabancılar niye böyle bişey yapsınlar ki bence yaptıkları dogru değil ama şaşırdığımı da söyleyemem...
dinaMYt
05.Ocak.2006, 13:06
artık tomas la ilici takımda tutmak zor görünüyor.en azından ribery gibi kaçmasalar ve bonservis bedeli alabilsek.ama bu yönetimin bunu da başaramayacağına emin gibiyim.belki bu sezon ilk ikide kalmayı başrabilirsek gelecek sezon şampiyonlar ligi bizim için kurtuluş olabilir.zaten mart ayı galatasaray için ikinci kuruluş günü olacak.
emirduman
05.Ocak.2006, 13:11
GS batmaz o kadar kolay değil...
Şu Mart hayırlısıyla bir gelse...
tombul taho
05.Ocak.2006, 13:15
GS batmaz o kadar kolay değil...
Şu Mart hayırlısıyla bir gelse...
tek dileği o zaten emirduman! doğru düzgün bi adam gelsin sadece DOĞRU DÜZGÜN!!!!:s:
Cambaz
05.Ocak.2006, 13:26
Özhan Canaydın doğru düzgün bir adam kişilk olarak bunun aksi iddaa edilemez bence.Ama tek sorunu yöneticiliği bilmemesidirç
tombul taho
05.Ocak.2006, 13:44
kusra bakmayın orda biraz sert çıkmışım! Özhan Canaydın doğru dürüst bi adam olduğunu ve elinden ne geliyosa yaptığını ben de biliyorum ama yöneticiliği ya da en azından başkanlığı nası yapacağını bilmiyor. Benim orada adam diye kullanmak istediğim kelime başkandı aslında. Kusra bakmayın. sinirleniyorum işte! Takımım göz göre göre kötüleşiyor çünkü! Adını tarihe altın harflerle yazdıran bi takımın böyle kötü olması gerçekten beni çok üzüyor!!!!
Maymuncuk
05.Ocak.2006, 15:01
sonuna kadar haklısın çagrı zorkol ama ozhan canaydına tabii ki de hak tanıyın demicem..cok dusgun bi adam ama artık bu dunya da duzgunluk para etmio..dunya da guwen kalmamaıs,sadakat kalmamıs,we en onemlisi galatasaray'da yurek kalmamıs..hani en kotu gunde yanındaydık galatasaray'ın ben vakit buldukca gs maclarına gidiorm (belki bu sene 3-4 macı kacırmısımdır)..sozum Galatasaray taraftarı diyenim diyenlere:once siz gorevinizi yapın sonra istediginizi isteyin...hani nerde artık ALİSAMİYEN CEHENNEMİ..ya hatırlıyorum real madrid,leeds united ... gibi takımlar stada girmeye korkuolardı,ayakları titriyodu...neden???Cunku o zman yurek wardı o zmanlar taraftar wardı...he o taraftarlara noldu bişi olmadı sadece inancını yitirdiler,,we bole dewam ederlerse de GALATASARAY'lılıklarını kaybetcekler..once biz gorevimizi yapalım sonra iistedigimizi yaptırmk isteyelim...
simdi gelelim yönetime...
e kardesim sen yapacak bişeyin olmadıgı zaman nie sacma sapan sozler soleyerek sacma sapan sozler wererek bizi umutlandırdın..en basta deseydin bizim paramız yok bizim yapacaklarımız bu kadar deseydin hak werirdik ama sen naaptın salladıkca salladın ama tutmadı ÖZHAN BEY..
simdi de futbolculara gelelim...
Siler kendinizi en ii topcular mı sanıyosunuz..siz kimsiniz ki idmanlara cıkmama luksunue sahipsiniz..siz kimsiniz ki yeri geldiinde , kafanız estiignde ii oynayıp ..yeri geldiinde kotu oynamak..tamam ara sıra haklısnız..paralaranızın odenmiyo ama birazcık yurek warsa en onemlisi BİRAZCIK GALATASARAYLILIK RUHU WARSA sabır sabır...sizden sadce sabır istiyoruz ha bide ii futbol ve sampiyonluk..
tombul taho
05.Ocak.2006, 15:09
maymuncuk sözlerinde gerçekten haklısın! ama bence bu konuda futbolcular çok çok haklılar ve gösterdikleri tepki de doğru bence.. çünkü sen adamın parasını vermessen adam neden oynasın! diyelim ki sen bi şirkette çalışıyosun... köpek gibi çalışıyosun. alın terin var ortada fakat sen paranı alamıyorsun! adamlar sana hep biraz daha sabredin biraz daha sabredin diyerek geçiştiriyolar. sen bu durumda naaparsın sabredermisin yoksa şirkete gitmezmisin ??? ben olsam gitmem! niye gidiyim kardeşim! emeğim yazık!! verdiğim emeğin karşılığını alamıyorum ki..
Maymuncuk
05.Ocak.2006, 15:35
ama cagrı zorkol farkındaysan ben haklı oldukları yanda war ama biraz yurekli olup GALATASARAYLILIKLARINI gostersinler dedim..
10_Osmanozc
05.Ocak.2006, 16:33
Elbet bugünler de gelip geçer.Galatasaray büyük takımdır.
10_Osmanozc
05.Ocak.2006, 17:20
KRİZ AŞILDI !..
Galatasaray'da İliç ve Tomas sorunu tatlıya bağlandı.. Alacakları ödenmediği için Antalya kampına gitmeyen iki futbolcuyu yönetici Fatih Gökşen ikna etti.. İliç ve Tomas, büyük bir olasılıkla akşam kampa katılacaklar..
5 Ocak 2006, 15:09
Alacakları ödenmediği için Antalya kampına katılmayan İliç ve Tomas'ı Fatih Gökşen'in ikna ettiği öğrenildi.
İki futbolcunun, Turgay Vardar'ın cenazesi nedeniyle İstanbul'da kalan Hakan Şükür, Ergün Penbe ve Hasan Şaş ile birlikte akşam Antalya'ya gitmesi bekleniyor..
by www.ajansspor.com
VoLkaN BaROs
05.Ocak.2006, 18:12
Karamsar olmayın bence..GS büyük klüpse bunun altından kalkar..Yani, yeni yönetimle tabii.. :)
Galatasaray Türkiyenin büyük kulüplerinden biri, ayrıca en başarılı futbol kulübü ;)
Galatasaray'a hiç birşey olmaz, zamanında bu yönetimi getirmekle hata etti, ama onu bir kez daha seçmekle bu durumlara düşmesine neden oldu kurul.
Özhan Canaydın ve yönetimi görüldü ki Galatasarayı yönetemediler. Yönetememekle kalmadılar Avrupa şampiyonlar ligine istisnasız her sene katılan bir takımı bir daha şampiyonlar ligine sokamadılar, onu geçtim Avrupa kupalarına bile gidemedi 18 yıl sonra... Avrupa Süper Kupası ve UEFA kupası kazanmış bir takımı ilk turda elettiler. Ellerindeki değerli futbolcuları paralarını ödemeyerek kaçırdılar hatta bu yüzden avrupaya rezil bile ettiler. Miadını doldurmuş Ali Sami Yen stadının yerine 4 yıldır yeni bir stad yapamadılar, bırakın temelini atmayı öyle bir stadın yapılıp yapılmayacağı bile şüpheli. Azerbaycan cumhurbaşkanı seyran tepe projesininde stadı bedavaya yapacağını söyledi onu bile kabul etmediler. Dolandırıcı biriyle basın önünde anlaşma imzaladılar, bazı spor programlarının olayı ortaya çıkarmasıyla Galatasaray son anda dolandırılmaktan kurtuldu. Şimdi hala dedikleri sözleri tutmuyorlar, hala futbolcularına paralarını vermiyorlar. Yönetime geldiklerinden bu tarafa hiçbir vaatleri gerçekleşmedi.
Bu nebiçim yönetim anlayışıdır anlamakta zorluk çekiyorum. Başına sırf Galatasarayı yıkmak onu zor durumlara düşürmek için biri geçmiş olsa anca bu kadar zarar verebilirdi Galatasaray'a.
Bence Faruk Süren, Mehmet Cansun ve Ali Dürüst bu işe el koymalıdır. Seçimlerin öne alınmasını sağlayarak bu isimlerden biri başkan yapılmalıdır.
Neron_FB
05.Ocak.2006, 18:21
Galatasaray Türkiyenin büyük kulüplerinden biri
Bu dediğine katılıyorum..Bir de yanlış anlasılmasın ben onu "GS büyük klüp mutlaka toparlanır" anlamında söyledim... :) yoksa evet büyüklüğünü kanıtlamış bi takım FB ve BJK gibi..
RoCCo_42
05.Ocak.2006, 18:30
İkiside nereye giderse gitsin.Galatasaraya yürekden oynayan sadece para için oynamayan oyuncular lazim.Hepsi gidsin PAF daki cocuklarla devam edelim.Zaten ne bu seneden nede gelecek seneden ümidim yok.Belki UEFA'da bir iki tur atlariz diye avutuyordum kendimi oda ucdu elimizden.:mad: :mad:
hucar17
05.Ocak.2006, 21:37
bence de artık bu adamlardan hayır gelmez...
dinaMYt
05.Ocak.2006, 22:51
bence emeklerinin karşılıklarını aramaları son derece haklı bir hareket.bu durumun tek sorumlusu canyadın yönetimidir.bir kulup nasıl batırılır onu kanıtlıyor bize 4 senedir.
Nedvedmania
05.Ocak.2006, 23:23
ah be can aydın bitirdin beni bee
Cambaz
06.Ocak.2006, 18:54
Tomas ve İliç kampa katıldılar.Haberiniz ola...
tombul taho
06.Ocak.2006, 20:49
bi sorun kalmadığına göre konuyu kitliyorum arkadaşlar