Log in

View Full Version : Trabzonspor aradığı golcüyü buldu

crazzy
24.Nisan.2007, 17:38
Bordo-Mavililer, bir yandan Türkiye Kupası'nda en azından Kayseri Erciyesspor'u eleyerek final oynayıp Avrupa bileti almanın hesaplarını yaparken, diğer taraftan da gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmeye çalışıyor.

Kupa sınavından sonra yapılacak yönetim-teknik heyet zirvesi için bekleyiş sürerken, Hollanda'nın Alkmaar takımının da transfer listesinde olduğu bilinen Gençlerbirliği'nin yıldızı Mehmet Çakır'ın Trabzonspor'a yakın olduğu öğrenildi.

Tercihi Türkiye
Yurt dışından gelmesi beklenen bu transfer teklifine rağmen tercihini Trabzonspor'dan yana kullanabileceği dile getirilen Mehmet Çakır için teknik direktör Ziya Doğan'ın da olumlu rapor verdiği ifade edildi.

Başarılı oyuncuyla Başkent ekibinde beraber forma giyen Risp ve Ayman'ın da bu transferin gerçekleşmesi konusunda aracı olup, Karadeniz temsilcisindeki havayı aktardığı eski takım arkadaşlarına aktarıp, "Burada mutlu olursun" mesajı verdiği vurgulandı.

Nocna Mora
24.Nisan.2007, 20:29
ben ce gerek yok UMut BUlut, Ömer Rıza, Ersen Martin gibi forvetlerin varken ne gerek var Mehmet Çakır'a.. AMA SEVERİM KENDİSİNİ GELİRSE iyi OLUR!! :)

nekop
24.Nisan.2007, 23:45
Bizdeki forvetlerin hiçbiri istikrarlı degil ayrıca Mehmet çok iyi bir oyuncu onu Trabzonsporumda görmek isterim...

emrec15
25.Nisan.2007, 16:34
iyi bir oyuncu .fakat trabzonspora gelirse harcanır kadroda sürekli yer bulamaz.

fm26mer
25.Nisan.2007, 17:45
fatih olsaydı keşke...

GeNç KaRTaL
25.Nisan.2007, 18:03
İyi bir transfer olur

mgokalparslan
25.Nisan.2007, 18:04
mehmet çakır orta saha oyuncusu değil mi?ben öyle biliyorum forvet arkası oynuyor ayrıca ceyhun,umut niye alındı.ceyhun bile oynayamıyor bence boşuna almasınlar

Ahmet_77
25.Nisan.2007, 18:24
evet biliyorum onu iyi oyuncu oynarsa başarabilir
hayırlısı

Bordo61Mavi
25.Nisan.2007, 19:04
Mehmet gereksiz. Bize Lider olan bi forvet lazim, yani tecrubeli olacak. Yoksa genc forvet cok var.

emir cavak
25.Nisan.2007, 19:11
Sana Katılmıyorum ibig61 Mehmet Çakır Yeri Geldiğinde Çok Etkili Olabilen Bitirici Vuruşlar İçin Birebir Oyunuclardan Birisi İyi Yetiştirilirse...

TheCure
25.Nisan.2007, 19:38
mehmet çakır ii transfer olabilir ama f.tekke klasında veya ona yakın bi oyuncu lazım tranzonspora mhmet çakır bu boşluğu kapatamaz

ForsakeN
25.Nisan.2007, 20:12
TS'li arkadaşlar belki siz biliyorsunuzdur.Ben Trabzonspor'da neden Musampa'nın oynatılmadığını merak ediyorum.O çok iyi bir futbolcuydu noldu da oynatılmıyor?Gol sorununuda çözerdi belki.

Bordo61Mavi
25.Nisan.2007, 20:20
TS'li arkadaşlar belki siz biliyorsunuzdur.Ben Trabzonspor'da neden Musampa'nın oynatılmadığını merak ediyorum.O çok iyi bir futbolcuydu noldu da oynatılmıyor?Gol sorununuda çözerdi belki.

Musampa olmaz, o forvet degil bi kere. Ve ciddi uyum sorunu var onun, istedigi gibi bi cikis yapamadi.

Mehmet Cakir gibi cok futbolcu var bizde, mesela Umut Bulut, yeri geldiginde cok iyi oynuyor ve golleri de atiyo.

Ama bize bi tane lider forvet lazim... ( Fatih Tekke gibi )

y_layta
27.Nisan.2007, 18:44
umut ersen arasıra çalışıyorlar istikrar yok ömer rıza zaten.
forvet durumu iyi değil ama mehmetlede olmıycak gibi
umut olmadıysa
bana yibe kızıcaksınız ama FATİH SULYAN TEKKE geri gelmeli

TheCure
27.Nisan.2007, 18:59
fatih tekke trabzon için değişlişmez bi oynucuydu zaten ama geri dönmesi bence zor zenith verdiği parayı ister zarar etmek istemez

10_Osmanozc
27.Nisan.2007, 19:17
fatih tekke trabzon için değişlişmez bi oynucuydu zaten ama geri dönmesi bence zor zenith verdiği parayı ister zarar etmek istemez
Yoo gayet de değişilebilir bir oyuncuydu.

Cengo
28.Nisan.2007, 02:23
3. sınıf forvet beceriksizin teki

eGowiCh
28.Nisan.2007, 02:44
3. sınıf forvet beceriksizin teki

Mehmet Çakır forvet değil bildiğim kadarıyla, ofansif orta saha oyuncusu, zaten 10 numara oynuyor ve izlediğim maçlarda da 10 numara mevkiinde oynuyordu.

Çok büyük gelecek vaadeden, benim beğendiğim isimlerdendir kendisi. Umarım Trabzonspor'a giderek büyük bir hata yapmaz. Fenerbahçe'nin onu almasını çok isterim.

nekop
28.Nisan.2007, 03:17
Mehmet Çakır forvet değil bildiğim kadarıyla, ofansif orta saha oyuncusu, zaten 10 numara oynuyor ve izlediğim maçlarda da 10 numara mevkiinde oynuyordu.

Çok büyük gelecek vaadeden, benim beğendiğim isimlerdendir kendisi. Umarım Trabzonspor'a giderek büyük bir hata yapmaz. Fenerbahçe'nin onu almasını çok isterim.

Trabzonspor'a gelip her maç forma giymekmi hatadır yoksa Fenerbahçe'ye gidip Alex'in arkasında yılda 3-4 kez forma giymekmi ?

_MoRpHeUs_
28.Nisan.2007, 03:20
Bence pek bi yararı olmaz...

y_layta
28.Nisan.2007, 22:18

neyse burda fenerin bitirdiiği yıldızları saysak gerçek çıkarmı ortaya.:zuhaha