View Full Version : Lukas Zelenka Resmen Vestel'de
Koray Düşova
05.Ocak.2006, 20:38
http://www.turksportal.net/futbolhaber/8128/lukas-zelenka-resmen-vestelde.htm
http://www.turksportal.net/tsi/v2/image/Haber/zelenka_vestel_imza.jpg
http://www.turksportal.net/tsi/v2/image/haber/manset_zelenka_vestel_imza.jpg
Neron_FB
05.Ocak.2006, 20:47
Çok sevindim bi anadolu klübünün böyle bir transfer yapmasına..Umarım lige renk gelir..(vesteli de kutlamak lazım )
batuhan673
05.Ocak.2006, 20:51
Helal olsun vallah
RoCCo_42
05.Ocak.2006, 21:10
İşte olay budur.Vestel Manisa ilk yapmasi gereken işi böle sona bırakınca herkesde soru işaretleri olusdu buda normal.İNSUA DENİLSON Bozgunlarından sonra.Sessiz sedasiz yapacaksın aldık getirdik demiceksin sonra DENİLSON olayına döner olaylar.
Helal olsun devamınıda bekleriz özelliklede Galatasaray ve Konyaspor tarafından :mad: :mad: (kendi açımdan)
hucar17
05.Ocak.2006, 21:25
valla helal olsun para olunca neler oluyo...
10_Osmanozc
05.Ocak.2006, 22:37
Tebrikler Vestel Manisa'ya...
Ayrıca şu atkının aynısından bende de var forumdan Tarzania sağolsun.
Nedvedmania
05.Ocak.2006, 22:41
way be ilk başta inanmıyodum ama bu fotodan sonra inandım
HolygaN
05.Ocak.2006, 22:42
Hayırlı olsun
ilk başta denilson transferi gibi yalan olur diye düşünmüştüm
dinaMYt
05.Ocak.2006, 22:45
isimlerindeki vestel transferde ilk kez işe yaradı:)ikinci yarı için diğer aldıkları genç oyuncularla beraber ilginç bir takım oluşturdular.bakalım performansları nasıl olacak
capriceman
06.Ocak.2006, 02:03
Sonları Cem Uzan'ın İstanbulspor'una dönecek. Çok hızlı başladılar, tesis yok, stad yok. Van Bosen gelmişti İstanbulspor'a noldu?
Cidden büyük transfer ama, yeni çıkmış bir kulübün sponsoru gerçekten o kulübün düşünüyorsa yatırımı farklı şeylere de yapabilirdi.
Güzel bir stad yapıp üzerine Vestel yada Zorlu Stadı yazmak gibi.
10_Osmanozc
06.Ocak.2006, 03:11
Sanırım geçen sene bir stad projeleri vardı ama ne oldu bilmiyorum.
francesco10
06.Ocak.2006, 04:04
2 adım yolda izmir olunca stad yapıp parayı oraya dökmek gelmiodur içlernden
nası olsa bom boşş bi atatürk stadı var vestel için flash transferler yapıp avrupada piyasa yapmak en mantıklısı . babasının hayrına manisanın sponsoru olmadı ayrıca bencede vestelin sonu 2.ci bi adana ve ist faciası olabilir ki zorlu daha öncede altaya el atmıştı ama tutmadı :)
bu arada vestel e mustafa denizli gelmişti yememişti şimdi ersun yanal la bidaha şanslarını deniolar buda olmazsa emin olun ki vestel yawaş yawaşşş desteğini çeker manisadan çünkü takım artk amacına hizmet eden bi araç olmaktan çıkar.
RoCCo_42
06.Ocak.2006, 10:26
Aynen sizlere katılıyorum bence Vestel Manisa 2.bir İstanbulspor AŞ faciasina döner.
Konyasporada zamanında Kombassan sponsor olmusdu Saffet Sancaklıdan tutupda Tolunay İskender gibi zamanın en ünlü oyunculardan bazılarını 2.ligde mücadele eden bir takıma aldılar.Aldılar almasınada önemli olan mayanın tutmasıydı tutmadı.Kombassan sponsorlugunu cekdikden sonraki sene Konyaspor lige cok kötü basladı bende dedim artık biz 20 yıl daha cıkamayız hakkımız olan Birinci lige diye düsünürken isimsiz oyuncularla maya tutunca SAMPİYON olarak cıkdık.Sükürler olsunki KOMBASSAN damgasından kurtulduk ve kendimize geldki.Zaten KOMBASSAN ibaresi warken neden cikamadigimizi da biliyorum ama buraya yazmıyorum hangi takımlarında ayırt edilerek cıkarıldıgını biliyorum bunlar derin işler.POLAT ALEMDAR bu işlerede el atsa keske. :D :D :D
Last_BLow
06.Ocak.2006, 12:08
Hayırlısı olsun. Vestel Manisaspor gibi bir anadolu klübünün bu transferi noktalaması Türk futbolu açısından sevindirici bir olay.
Pentagram_15
06.Ocak.2006, 13:15
Şok olsamda Türk futbolu için pili bitmemiş genç yabancılar almak çok olumlu bir gelişme. Özellikle bu işi 4 büyükler haricinde bir takımın yapması bambaşka bir başarı. Umarım sonralı İstanbulspor gibi olmaz.
starbury3
06.Ocak.2006, 14:09
Manisa'yı takdir ediyorum bu transferinden dolayı
e_mali
07.Ocak.2006, 14:42
Yapacaksan boyle yabancı transferi yapacaksın. Darısı diger Anadolu ve bazı istanbul klüplerinin basına :)
tombul taho
07.Ocak.2006, 15:15
"ve bazı istanbul klüplerinin basına" :) seni bu lafından dolayı kutluyorum mali :D
tolginho
10.Ocak.2006, 04:48
onu bırakın da trabzona ders olur, Türker gibi bir adam varken ellerinde gidip Elleri, Jun u izlemeden almışlar.
TüMeR_yAğıZ
10.Ocak.2006, 12:39
Manisa gerçekten iyi bir transfer yaptı.Yalnız Trabzon'a haksızlık yapmayalım.Eller için bişey demem ama Jun gol kralı olup gelmişti Trabzon'a ama uyum sağlayamadı herhalde.
emirduman
10.Ocak.2006, 13:45
Jun Tranzon'da başarılı olmamasını hep çok garipsemişimdir....
Adam geldiğinde Çek Lig'inin en iyi forvetlerinden biriydi ve gol kralıydı da....
10_Osmanozc
11.Ocak.2006, 01:46
onu bırakın da trabzona ders olur, Türker gibi bir adam varken ellerinde gidip Elleri, Jun u izlemeden almışlar.
Abi ben Fabiano Eller'i Atatürk Havaalanında karşılamaya giderken Türker Tozar'ın yakında Trabzonspor'da göreve başlayacağı haberini almıştım.Ondan sanmıyorum ki o göreve başladığı zaman bu transfer yapılsın.Jun konusunda birşey diyemiyeceğim.Ancak sorun şu ki yapılan transferlerden Şenol Güneş'in diğer yöneticilerin bile haberi olmuyor kaldı ki.Medya Departmanında görev yapan Türker Tozar'a bundan bahsetsinler.Türkiye'deki bütün futbolcuları bilen bir adam Trabzonspor'da çalışıyor ama bundan kimsenin haberi yok sanırım.Türker abi Galatasaraylı olduğu için mi yardım etmek istemiyor bilmiyorum:P(şaka)
tek kelimeyle inanılmaz !!!!!
ardy23
13.Ocak.2006, 01:59
Zelenkayi Gs Almaliydi Ama 10 Numara Arayan SÜper Zekali Gs YÖnetİcİlerİ Gİttİler Heİnz I Aldilar!bravo Manİsa!!manİsa,ersun Yanal Gİbİ Kalİtelİ Bİr Hocayla Çok İŞler Yapar!!!
Seçkinn
15.Ocak.2006, 04:02
Akıllı transfer bu olsa gerek.Lige renk getireceği kesin Manisa'nın.Eğer Vestel ileride daha fazla yatırım yaparsa şampiyonluk bile alabilirler.Yeterki aynı tutumla devam etsinler.Bir kaç yıl sonra pes edip yatırımı kesmesinler.
Zelenka iyi bir oyuncu.Eminim çok katkı yapacaktır.Zaten Ersun Yanal ofansif oynatmayı seviyor takımları.Zelenka tam onun sistemine göre bir oyuncu.Ne diyelim hayırlı ve diğer kulüplere örnek olsun bu transfer.