View Full Version : Haluk Ulusoy'a Federasyon Başkanlığı Kapısı Açıldı
VoLkaN BaROs
05.Ocak.2006, 20:44
Anayasa Mahkemesi, Futbol Federasyonu Başkanlığı için ''yüksekokul mezunu olma'' şartını arayan yasa hükmünü iptal etti.
detaylar için: http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/8129/haluk-ulusoya-federasyon-baskanligi-kapisi-acildi.htm
10_Osmanozc
05.Ocak.2006, 22:38
Bakalım Haluk Ulusoy-Mehmet Ali Yılmaz-Cemal Aydın üçgeninden kim aday çıkacak.Ancak Haluk Ulusoy bu kadar uğraştıktan sonra adaylığı bırakmaz gibime geliyor.
dinaMYt
05.Ocak.2006, 22:42
türk futbolunun kaderini etkileyecek kritik bir karar çıktı.umarım hayırlısı olur.ama 1.döneminden sonra haluk ulusoyun mumla aranacağı aklımın ucundan bile geçmezdi.yeniden seçileceği bana göre kesin
Koray Düşova
05.Ocak.2006, 22:44
Ayhan Bermek'in başkan olacağını düşünüyorum...
capriceman
06.Ocak.2006, 02:11
Mehmet Ali Yılmaz kendi yaptığı açıklamalardan yola çıkarak adaylıktan çekilecektir. Yerine ise dediği gibi Haluk Ulusoy geldikten sonra şuan ki başkan Bıçakcı'nın da bir daha aday olmak isteyeceğini sanmıyorum.
Haluk Ulusoy ve Ayhan Bermek arasında oluşan yarışta ise, akıl, mantık, futbol bilgisi ve günün gerektirdiği bağlar Haluk Ulusoy'un başkanlığı alacağını gösteriyor.
Kim ne derse desin, zaten Ulusoy'un bu ülkeye verdiklerinide kimse kolay kolay inkar edemez.
Geçmiş Ulusoy döneminde Milli Takımın her kademesinde alınan sportif başarılar bile iyi bir seçim propagandasıdır. Birde M.A.Yılmaz'ın desteğiyle en büyük aday Ulusoy'dur.
Aşağı yukarı 220 delegenin, 80 küsürünün gözü kapalı ön çalışmasız isimden dolayı Yılmaz'ı şartsız koşulsuz destekleyeceğini dahi düşünürsek bazı gerçekler ortaya çıkıyor.
starbury3
06.Ocak.2006, 21:16
Mehmet Ali Yılmaz adaylıktan kesin çekilecek ve Haluk Ulusoy'u destekleyecek.Şahsen Haluk Ulusoy'un gelmesini istiyorum sonuçta tarihimizde kazanılan en büyük başarılar onun döneminde kazanıldı.Adamın elinde somut bir kanıt var başarılı başkan olduğuna dair
10_Osmanozc
06.Ocak.2006, 21:37
Şu durumda Haluk Ulusoy'un Federasyon Başkanlığı hayırlı olsun demek kalıyor bize herhalde.
Gerçi ben pek sıcak bakmıyorum ama hayırlı olacaksa neden olmasın.
Bence Haluk Ulusoy seçilir
Makaay
06.Ocak.2006, 21:40
anlayamıyorum böyle bir kararı.türk futbolu hu zamanında sportif anlamda başarılar yasadı belki ama yönetim bakımından hasır altı edilen bir sürü olay var...