PDA

View Full Version : Fenerbahçe'ye tarihi ceza geliyor

Emurafu
27.Nisan.2007, 18:51
Kupadaki Beşiktaş maçı sonrası Futbol Fedarasyonu ve hakem Selçuk Dereli aleyhine açıklamalar yapan Fenerbahçe'ye çok büyük ceza geliyor.

Fortis Türkiye Kupası Yarı finalinde oynanan Beşiktaş maçı sonrası Futbol Fedarasyonu ve hakem Selçuk Dereli aleyhine açıklamalar yapan Fenerbahçe'ye çok büyük ceza geliyor.

İnternetspor'un federasyona yakın çevrelerden aldığı bilgiye göre Fenerbahçe'nin sahası bu sezon için tamamen kapanıyor.

Fenerbahçe seyircisinin, federasyon başkanı Haluk Ulusoy, hakem Selçuk Dereli ve Beşiktaşlı Baki Mercimek'e küfür ettiğinin gözlemci ve temsilci raporlarında yer aldığı ve buna göre en az bir maç seyircisiz oynama cezası geleceği, ancak daha önceden de sarı-lacivertli takım ceza aldığı için bir maçın iki maça çıkabileceği iddia edildi.

Maçtan sonra soyunma odalarında Aurelio ile Ricardinho arasında başlayan kavgaya diğer futbolcu ve teknik adamların da karışması üzerine de güvenlik sağlanamadığı gerekçesiyle saha kapatma cezası verileceği öne sürüldü.

Bu iddialara göre Fenerbahçe Kadıköy'de kalan üç maçını da seyircisiz oynama cezasıyla karşı karşıya kaldı.

Futbol federasyonu, hakem Selçuk Dereli'ye "şerefsiz" diye bağıran Başkan Aziz Yıldırım "Şerefsizler emeğimizi çaldılar" şeklinde açıklama yapan yönetici Asbaşkan Ali Koç ve "Devlet görevini yapmıyor" diyen Mahmut Uslu'yu PFDK'ya sevketmeye hazırlanıyor..

Ayrıca, gördüğü kırmızı karttan sonra hakem Selçuk dereli'ye saldırma teşebbüsünde bulunan Lugano ile Ricardinho'yu maç sonrası yumruklayan Aurelio ve oyundan çıktıktan sonra 4. hakem ve yardımcı hakeme itiraz eden Kaptan Ümit Özat'ında küfür ettiği gerekçesiyle PFDK'ya sevkedilecekleri gelen bilgiler arasında.

Bizde butun cezalari indiren tahkim varken hicbirsey olmaz

GeNç KaRTaL
27.Nisan.2007, 18:53
Off bu cezalar gelse Fb çöker ama tahkim indirir cezayı

TheCure
27.Nisan.2007, 18:58
fenerbahçeyi kupadan elediler şimdi sıra ligde anlaşılan ama şuan yönetim toplandı ligden çekilme ihtimalini düşünüyolar fb'li olarak bu kararı desteliyorum bu ligde var olmamamız ve tepkimizi böle büyük bi şekilde ifade etmemiz gerekiyor

y_layta
27.Nisan.2007, 19:01
bu kadar olmaz azlarak geleceği kesin

El Comandante
27.Nisan.2007, 19:02
Fb´ye gelecek cezalarin hepsi dogrudur.insallah bu cezalar gelir.Tahkim de cezalari indirmez.

Fb yönetimi,oyunculari,taraftarlari bu kadar bagirip cagirmadan,küfür etmeden önce düsünecekti:)

dick
27.Nisan.2007, 19:02
Gelen ceza bölü iki eşittir fenerbahçenin tahkimden sonra alacağı ceza

Varonil
27.Nisan.2007, 19:04
El birligi ile bu senede Fenerbahceyi ligden safdisi etme operasyonu basladi;)Yonetimin ligden cekilme kararini sonuna kadar destekliyorum.

y_layta
27.Nisan.2007, 19:09
ligden çekilcende ne yapcan ya ne saçma bişi bu

Fıratcan Alçınkaya
27.Nisan.2007, 19:10
Fenerbahçe de her hafta biri çıkıp çoşuyu... Bunlar Ali kıran başkesen mi ya hakem şöle Federasyon böyle... Artık yüksek bir ceza alıp bu tarz çıkışları sonlandırmaları lazım... Ayrıca Ali Koç a hiç yakışmayan sözler bunlar Devletin TFF ye müdahele etme hakkı yok zaten... Nedir bu ya sıktı artık her malubiyet-beraberlik ten sonra hakeme Federasyona yüklenilmez... Avrupa da böle bir şeyi her hangi bir klüb yapsa çoktan tarihi ceza yemişti...

Nedvedmania
27.Nisan.2007, 19:12
Bu ceza gelirse yerli olur ama kesin indirilir o ceza

Nocna Mora
27.Nisan.2007, 19:16
indirmeden verirlerse FENER çöker

Emurafu
27.Nisan.2007, 19:18
ne ligden cekilmesi hepsi yalan ya

bu arada fenerbahce diyelimki aldi 3 mac ceza tahkim onu 1 mac saha kapatma yapar macda izmirde oynanir olay biter

ama futbolculara ceza agir gelmesi lazim kim sucluysa onlara gelmesi lazim

life law
27.Nisan.2007, 19:21
yine yenilgi...yine ayni yalanlar bir süre sonra bunlar gececektir...

10_Osmanozc
27.Nisan.2007, 19:26
Merak etmeyin Recep Tayyip Erdoğan kendi görüşünü belirtir.Olaylar eski haline döner,rahat olun.

TheCure
27.Nisan.2007, 19:44
Konu fenerbahçe olunca başka oluyor tabi
adnan polat geçen sene ve bu sene her haffta çıkıp konuşmuyo mu
o zman bunları söyleyin bi zahmet hemde biz gerçekleri söylüyoruyz bu maçta fb'nin hakkı yenmedi diyen var mı aranızda
inş. ligden çekilirzde zevkli(!) liginiz daha zevkli olur ligtv iflas ederse hiç şaşırmam

Omerdinho
27.Nisan.2007, 19:54
Fenerbahçe de her hafta biri çıkıp çoşuyu... Bunlar Ali kıran başkesen mi ya hakem şöle Federasyon böyle... Artık yüksek bir ceza alıp bu tarz çıkışları sonlandırmaları lazım... Ayrıca Ali Koç a hiç yakışmayan sözler bunlar Devletin TFF ye müdahele etme hakkı yok zaten... Nedir bu ya sıktı artık her malubiyet-beraberlik ten sonra hakeme Federasyona yüklenilmez... Avrupa da böle bir şeyi her hangi bir klüb yapsa çoktan tarihi ceza yemişti...

Eminim fenerbahcenin bu sezonki bütün maclarini 90 dakika izleseydin böyle demezdin..

TheCure
27.Nisan.2007, 19:55
merak etme derleri çünkü onlar ne olursa olsun fb'yi kötüleyen fb'ye yüklenen kesim bir çok arkadaşımdan ve medyadan belli zaten bu çok açık

SYLaR
27.Nisan.2007, 19:58
Yahu bu Aziz Yıldırım değilmiydi geçen sene şampiyonluğu Galatasaray'a kaybettikten sonra sırf gündem değiştirmek amacıyla istifa eden.

Bence vermesinler Fenerbahçe'ye ceza falan.Ceza verildimi ne oluyor.yok bizim amcamız yok,yok bizim dayımız yok,yok şöyle yok böyle.

Kısacası başlıyorlar ağlamaya...

GeNç KaRTaL
27.Nisan.2007, 20:01
Fenerbahçe kim ligden çekilmek kim?

SYLaR
27.Nisan.2007, 20:05
Adamın tek yaptığı iş gündem değiştirmek.

8-9 yıldır takımın başındasın.Bu sürede takımın sadece 3 lig şampiyonluğu aldı.
Takımına Ortega'lar,Hoojdonk'lar,Alex'ler,Kezman'lar,Anelka 'lar geldi ve sadece 3 lig şampiyonu oldun.

Ha eğer başarılı bir başkan olsaydın takımın şu ana kadar ki kadrolarıyla rahatlıkla bir çeyrek final görmesi gerekirdi Avrupa'da.Demek ki başarılı değilsin,doğru düzgün bir teknik direktör getirmiyorsun yani başarızsın.

Stat yaptırmak falan maalesef sportif başarıyı getirmiyor

TheCure
27.Nisan.2007, 20:05
Yahu bu Aziz Yıldırım değilmiydi geçen sene şampiyonluğu Galatasaray'a kaybettikten sonra sırf gündem değiştirmek amacıyla istifa eden.

bu kanıya nereden vardın aziz yıldırıma yapılan geri dön baskıları ortada mecbur geri döndü
ayrıca bence bunda 100 yıılık galatasarayıda küçük düşüyorsunuz aziz yıldırırm istifa etti diye gs'nin şampiyonluu konuşulmayacak çok saçma eğer bu kabul ediliyosa bişi diyemiyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Takımına Ortega'lar,Hoojdonk'lar,Alex'ler,Kezman'lar,Anelka 'lar geldi ve sadece 3 lig şampiyonu oldun.

Ha eğer başarılı bir başkan olsaydın takımın şu ana kadar ki kadrolarıyla rahatlıkla bir çeyrek final görmesi gerekirdi Avrupa'da.Demek ki başarılı değilsin,doğru düzgün bir teknik direktör getirmiyorsun yani başarızsın.

hesap sormak sana düşmüyor kimi aldığımız kaç kupa aldığımız bi bjk'liyi veya gs'liyi neden ilgilendirsin ki

GeNç KaRTaL
27.Nisan.2007, 20:07
Durun yaa ne çekilmesi önce sizi geçelim sonra çekilirmisiniz çekilmezmisiniz bizi ilgilendirmez:cool:

TheCure
27.Nisan.2007, 20:13
bizi geçmeniz için son haftayı beklemen gerekiyor :D:D:D

GeNç KaRTaL
27.Nisan.2007, 20:17
Neyse boşver konuyu dağıtmayalım;;)

anil luque
27.Nisan.2007, 20:50
Fenerbahçe-Beşiktaş maçı sonrası beşiktaşlı futbolcu ricardinho'ya aurelio saldırdı.. Ricardinho'nun formasını yırtıp dudağını patlatan aurelio güçlükle sakinleştirildi.. Aurelio'nun bu çirkin davranışının ardında maç sırasında ricardinho'nun küfür ettiğinin olduğu mne sürüldü. Ben şahsen aurelio'yu oldum olası sevdim ancak bu davranısından sonra en nefret ettiğim oyunculardan biri oldu

kaynak: atv haber

GeNç KaRTaL
27.Nisan.2007, 20:54
Acaba yaptıklarından dolayı ceza alma durumu söz konusumu:confused:

anil luque
27.Nisan.2007, 20:57
valla o konuda pek bir bilgim yok ama ricardinho suç duyurusunda bulunacakmış

TheCure
27.Nisan.2007, 20:59
aurelio'nun yaptıı kötü bi davranış ama kim bilir saha içinde ne konuşuldu neler dedi rico belki milliyetçi sözler filan sölemiş olabilir çünkü aurelio 5 6 senedir türkiyede ilk defa böle bi şey görüyoruz

anil luque
27.Nisan.2007, 21:01
umarım bu cezalar ındırgenmeden verilir.. Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerimize yapılan hakaretler artık başkanı usandırmış olacak ki maçı cam bölmeden izlediler az bile bunlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

olay budur!!

anil luque
27.Nisan.2007, 21:09
ricardinho sadece attığımız golden sonra alex'e selam söyle demiş ve bu maçtan önce de devamlı alex'e takılırdı ricardinho.. aurelio neden böyle bişey yaptı anlamak güç

TR.CaPTaiN
27.Nisan.2007, 21:11
Ulusoy varken Fenerbahce'ye her türlü ceza verilir.

Sekopej
27.Nisan.2007, 21:12
Olaya şu açıdan yaklaşıyorum, geçen hafta Runje'nin yaptıklarından sonra, bazı arkadaşlar direk Runje hatalı demek yerine tahrik ettiler, tükürdüler vs,vs... gibi bahanelerden sonra evet hatalı olabilir dediler.

Aurelio'nun yaptığı kabul edilecek birşey değil, Federasyon ceza vermese de FB yönetimi para cezası vermeli. Ama yıllardır Aurelio'yu tanıyoruz ve yaptığı açıklamada da maçta çok küfür etti demiş Aurelio. Türk vatandaşlığına geçtiği için de o yönden laflar söylemiş olabilir. Bizim tanıdığımız Aurelio özür diler diye düşünüyorum, eğer dilemezse de Ricordinho ona karşı ağır laflar söylemiş olabilir.

Sonuç olarak böyle bir hareket yapmamalıydı, eğer ceza alırsa da kabullenecek, çünkü yaptığı hareket yanlış...

anil luque
27.Nisan.2007, 21:16
dedikleriniz olabilir ama ben sadece öğrendiğim kadarını paylaştım. Ayrıca eğer ricardinho dediğiniz gibi bir davranışta bulunduysa umarım o da ceza alır.

nart_susruko
27.Nisan.2007, 21:16
yine yenilgi...yine ayni yalanlar bir süre sonra bunlar gececektir...
keşke eleselerdi de hatta 24(+1) yıldır alamadıkları kupayı alsalardı da yine bu karakterli(!) davranışlara bürünmeseydiler..

ligden çekilmek mi :D

BianCoNeRo
27.Nisan.2007, 21:22
geç bile kaldı...

Fıratcan Alçınkaya
27.Nisan.2007, 21:29
Ali Koç dün geldi 100yıllık takımı ligden çekicek... Bu takımı federasyonla karşı karşıya getiren biz tekiz diyen KB katılmayan Yönetimdir... Bence Yönetim ayrılmalı... Fenerbahçe Spor Klübü kalıcı insanlar gidici dir... Msla D.Kiev maçında da Fenerbahçe nin hakkını yediler ama kimse çıkıp UEFA ya sert msj veremedi... Aynı şekilde TFF ye de vermemeli diye düşünüyom...Ben FB haklı veya haksız demiyom sadece olay Aziz Yıldırım-TFF savaşına çevrildi... Ve bundan en büyük zararıda şüphesiz Fenerbahçe aldı... Sözlerim samimidir herhangi bir fanatizm içermemektedir...Ayrıca Fenerbahçe siz lig olmaz...

Selman Ozturk
27.Nisan.2007, 21:31
Bugün Fenerbahçe'ye yapılanlar her takıma yapılıyor. Ama maalesef kimse objektif bakmadığı için herkes isyanlara başvuruyor.

Sayın Aziz Yıldırım...
Sen eğer Fifa kokartlı bir hakeme şerefsiz dersen, yöneticilerin de bu şuursuz kelimeyi ağızlarına alırsa gelecek her türlü cezaya razısınız demektir. Eğer sen ve kurmayların Türkiye'nin önde gelen camialarından birinin başındaysanız yaptıklarınıza, söylediklerinize çok dikkat etmeniz gerekir. Ama maalesef bunu göremiyoruz... "Şerefsizler görevini yapmıyor" denmiş. Merak etmeyiniz şerefsizler görevlerini lâyıkıyla yapıyorlar. Hem de eksiksiz bir şekilde... Eğer şerefsizler görevlerini yapmasalardı Türk futbolu şu anda bu kadar düşük seviyeli olmaz, Avrupa ligleri ile boy ölçüşebilecek bir düzeyde olurdu...

Neron_FB
27.Nisan.2007, 21:32
İnşallah cezalar düşmeden aynen gelir...

Omerdinho
27.Nisan.2007, 21:35

InsAllah düsmeden aynen gelsinde arkadaslar rahatlasin...

Emurafu
27.Nisan.2007, 21:36
Tahkimmmm var arkadaslar

tabiki cezalar hakli bu kadar asagiliyici laflar olmazki

Mirza
27.Nisan.2007, 21:38
Cezayı Fenerbahçe hakediyor. Selmanın da dediği gibi Türkiyenin önde gelen camianın başındaki kişiler başka bir kişiye şerefsiz diye hitap ediyorlarsa demekki bir bildikleri var.

uAburak89
27.Nisan.2007, 21:38
http://www.youtube.com/watch?v=OVm8xhnCLTU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Emaraton%2Ecom%2Etr%2Fnews% 2Ephp%3Fnews%5Fid%3D27216

Emurafu
27.Nisan.2007, 21:39
olaylara karisan herkez cezasini alacak yoneticilerde dahil aslinda bu konu fenerbahce tarihi ceza bekliyor konusuna tasinabilir

Hele tuncayin gokhana dedigi laf

TheCure
27.Nisan.2007, 21:41
Artık yüksek bir ceza alıp bu tarz çıkışları sonlandırmaları lazım... Nedir bu ya sıktı artık her malubiyet-beraberlik ten sonra hakeme Federasyona yüklenilmez... Avrupa da böle bir şeyi her hangi bir klüb yapsa çoktan tarihi ceza yemişti...

avrupanın bi klübü bunu yapsa ceza alır ama avrupanın hiç bi fedarasyonu bu kadar bi takıma düşman olamaz ... o yüzden avrupa ile türkiye karşılaştırmayalım ... Burası Türkiye

Neron_FB
27.Nisan.2007, 21:43
Insallah düsmeden aynen gelsinde arkadaslar rahatlasin...

O da var da benim istememin asıl sebebi şu, mazoşistçe gelebilir ama şampiyon olucaksak (pek sanamıyorum gerçi) daha çok zorluk atlatarak şampiyon olmamızı istiyorum ;;)

TR.CaPTaiN
27.Nisan.2007, 21:46
Mehmet Aurelio durduk yere kimseye saldıracak bir oyuncu değil.

Fıratcan Alçınkaya
27.Nisan.2007, 21:47
UEFA bazında her Federasyon aynıdır Türkiye ve ya başka bir yer farketmez kurallar açık sen çıkıp hakeme ''şerefsiz'' dersen bu iş olmaz... Her maç sonunda hakemlere kafayı takarsan olmaz... Federasyon belli her maç sonunda çıkıp isyan, hakaret etmek bir şeyi degiştirmez...

nekop
27.Nisan.2007, 21:47
Fenerbahçe Küçük Emrah rollerine bürülmüş yine ligden çekilceklermiş ben buna gülerim :n:

uAburak89
27.Nisan.2007, 21:48
Fortis Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinin ardından Hakem ve gözlemci raporları doğrultusunda PFDK’ya sevk edilen isimler belli oldu..

Fenerbahçe, küfürlü ve çirkin tezahürat nedeniyle, Beşiktaş ise sahaya meşaye atıldığı için Disiplin Kurulu’na sevk edilirken, Fenerbahçeli Lugano, gördüğü kırmızı kart sonrasında hakeme saldırmaya teşebbüs ettiği için tedbirli, Aurelio ise saldırarak yumruklaşmaktan tedbirsiz olarak ceza kuruluna gönderildi..

Ayrıca Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Murat Özaydınlı Hakeme hakaretten, bir diğer Asbaşkan Ali Koç maç sonrası açıklamalarından, yine Mahmut Uslu’da Futbol Federasyonu aleyhine açıklamaları nedeniyle tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na sevk edildi..

Beşiktaşlı Ricardinho, yumruğa cevap vermesi nedeniyle ve yine Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş ve Vedran Runje’de maç sonrasında saha içinde meşale salladıkları için tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildiler..

nart_susruko
InsAllah düsmeden aynen gelsinde arkadaslar rahatlasin...
bekliyoruz.. :cool:

şu kupayı alsanız siz de çok rahatlayacaksınız.

alamadığınız her geçen sene daha da gerginleşiyorsunuz. ;)

El Barto
Ricardinho'ya tekme atan adam Aziz Yıldırım'a olaylardan sonra birşeyler anlatıyor.Belli ki onun adamı.Ve ne büyük tesadüftür ki Rüştü'ye aynı terbiyesizliği yapan adamlarda Aziz Yıldırım'ın adamlarıyız biz diyorlar onun yanında gözüküyorlar hatta klüpte görevli oldukları söyleniyor.????

Ve Aurelio nasıl bir tahrikse artık bir başka meslektaşına hemşerisine saldırma cesareti gösteriyor.Ve Serkan Runje'nin yaptığıyla bunu bir tutuyor olmanda şaşırttı cidden beni.

Türk futbol'u Aziz Yıldırım'dan kurtulmadığı sürece daha çok futbolcu dayak yer?????

Bakalım Türk olduğunu sanan ve Mehmet isminin hiç yakışmadığı o Marco İnönü'ye nasıl gelecek....

Omerdinho
27.Nisan.2007, 21:49
Video'nun altinda, biz Türk'lere yakismayan irkci yorumlar yapilmis...

10_Osmanozc
Marco Aurelio'yu iyi ki Trabzonspor'dan göndermişiz.Helal olsun Özkan Sümer.

uAburak89
Her ne olursa olsun, sinirlerine hakim olması gerekirdi .. Çok çirkin bu görüntüler ..

Mr.CordiaL
27.Nisan.2007, 21:52
bütün Fenerbahçeliler'e sesleniyorum...

Fenerbahce gibi kaliteli bir takım ne tür oyunların döndüğünü bilmediğimiz bir ligte kaybolup gidiyor...İddia ediyorum Fenerbahçe, Almanya liginde olsaydı sezonu ilk 3 te bitirirdi.Başında ne olduğu belirsiz kişilerin bulunduğu Türkiye liginde Fenerbahçe'mizin başarıları ve başarısızlıkları kaale alınmamalıdır.Bunun için Türkiye futbolununu başında böyle insanların oturduğu sürece yorum yapmamanızı rica ediyorum...

Sekopej
27.Nisan.2007, 21:55
Bir yerde yanlış anlaşıldım sanırım, yapılan eylemi Runje'nin yaptığıyla karşılaştırmıyorum. Sadece orada Runje'ye tahrik vardı diyen arkadaşlardan, Ricordinho, Aurelio'yu tahrik etmiş olabilir yorumunu bekliyorum. Yoksa tabi ki yapılanlar çok farklı.

Maç bitmiş, soyunma odasına da gitmişsin, duşunu almışsın, çıkıp gidiyorsun. Yani sakinleşmiş sayılırsın ve durduk yere de o şekilde bir yumruk atmazsın diyorum. Bunca yıldır izliyoruz Aurelio'yu, biraz tarafsız olun ve bir düşünün. Mutlaka birşeyler var ki bu hareketi yapıyor. Keyfinden ordan geçerken saldırmıyor. Ve benim düşünceme göre de bu kadar sinirlendiğine göre, Ricardinho, Türk vatandaşlığını seçmesiyle alakalı sözler söylemiş olabilir diyorum. Yoksa bu kadar sinirlenmezdi...

Tekrar söylüyorum, yaptığı yanlış, verilecek cezaya da katlanmalıdır.

TheCure
27.Nisan.2007, 21:56
UEFA bazında her Federasyon aynıdır Türkiye ve ya başka bir yer farketmez kurallar açık sen çıkıp hakeme ''şerefsiz'' dersen bu iş olmaz... Her maç sonunda hakemlere kafayı takarsan olmaz... Federasyon belli her maç sonunda çıkıp isyan, hakaret etmek bir şeyi degiştirmez...

benim kasteddiğim bu değil sen dedin ya avrupanın neresinde olsa klbüe ağır ceza verilir bende diyorum ki avrupada böle fedarasyon yok o yüzden hiç bu böle açıklamalar yapmaz

GeNç KaRTaL
27.Nisan.2007, 21:57
Tedbirli ve tedbirsizin farkı ne:confused:

Fıratcan Alçınkaya
27.Nisan.2007, 22:00
bütün Fenerbahçeliler'e sesleniyorum...

Fenerbahce gibi kaliteli bir takım ne tür oyunların döndüğünü bilmediğimiz bir ligte kaybolup gidiyor...İddia ediyorum Fenerbahçe, Almanya liginde olsaydı sezonu ilk 3 te bitirirdi.Başında ne olduğu belirsiz kişilerin bulunduğu Türkiye liginde Fenerbahçe'mizin başarıları ve başarısızlıkları kaale alınmamalıdır.Bunun için Türkiye futbolununu başında böyle insanların oturduğu sürece yorum yapmamanızı rica ediyorum...

Yapma ya Bayern München ilk 3 e giremiyo... Fenerbahçe nasıl giricek... İlk 10desen neysede...

benim kasteddiğim bu değil sen dedin ya avrupanın neresinde olsa klbüe ağır ceza verilir bende diyorum ki avrupada böle fedarasyon yok o yüzden hiç bu böle açıklamalar yapmaz

Tamam kanka önemli degil Fenerbahçe Ülkemizin en büyük 3takımından biridir... İnş. biran önce federasyon ile arasındaki sorunları çözer...

El Barto
27.Nisan.2007, 22:01
Serkan senin söylediklerini anlıyorum ama hiçbir neden yoktur ki bir insanı darp edesin...

TheCure
27.Nisan.2007, 22:03
ayrıca fenerbahçeye öyle bi imaj verildiki 100 yıllık klüp 100 yıl boyunca hep mızmızlanmış hep maçlardan sonra açıklamalar yapmış vs...
ama asıl konu haluk ulusoydur fenerbahçenin sorunu ulusoydur yoksa fenerbahçenin 100 yıllık tarihinde ve bıçakçı döneminde böyle hiç şikayetleri olmamıştır

GsDoruk
27.Nisan.2007, 22:05

Katılıyorum inşallah

eGowiCh
27.Nisan.2007, 22:08
Abartmaya gerek yok, ne tarihi cezası yahu? Alt tarafı küfür var taraftardan, o kadar. Aynısını İnönü'de Beşiktaş taraftarı da yaptı ama ceza gelmedi. Cezaya gerek yok, sadece oyuncular ve yöneticiler ceza alabilir. Yöneticilerin cezaları çok doğru olur zaten, Ali Koç ve Mahmut Uslu kesin hak mahrumiyeti cezası ile karşı karşıya kalacaklar.

GeNç KaRTaL
27.Nisan.2007, 22:10
.Aynısını İnönü'de Beşiktaş taraftarı da yaptı ama ceza gelmedi.
Hangi maç ilk maç mı?? biz ki 52 saniyeden ceza aldık sizinki 52 saniyeyi bayağı bir geçti;;)

El Barto
27.Nisan.2007, 22:10
Aurelio ne ceza alacak acaba.

Egemen yapma otoparkta bir adam Ricardinho'ya tekme atıyor 5 dakika sonra Aziz Yıldırım'ın yanında....

ForsakeN
27.Nisan.2007, 22:13
Ellerine büyük fırsat geçti,kaçırırlar mı hiç ... ;)

eGowiCh
27.Nisan.2007, 22:14
Aurelio saha içinde bir şey yapmadı, kural ne bilmiyorum ama ceza almaması lazım. Sokaktaki adamı dövse Aurelio ceza mı alacak?

Beşiktaş taraftarı "Burası BJK, alayına gider, ..." diye küfürler etti İnönü'de, ceza almadı, biz de almamalıyız. Ettiğimiz tek küfür uzatmada "Hepiniz ..." idi, o kadar, başka bir şey yoktu küfür olarak, bir de "Satılmış Selçuk" diye tezahurat yapıldı, o da hakaret içeriyor. En fazla 1 maç 'tarafsız' sahada oynama cezası almalıyız, en makulu bu, bakalım 'tarafsız' PFDK ne ceza verecek?

El Barto
27.Nisan.2007, 22:14
Ellerine büyük fırsat geçti,kaçırırlar mı hiç ... ;)

Ne fırsatı hocam??

TheCure
27.Nisan.2007, 22:15
Aurelio ne ceza alacak acaba.

Egemen yapma otoparkta bir adam Ricardinho'ya tekme atıyor 5 dakika sonra Aziz Yıldırım'ın yanında....

bu benimde dikkatimi çekti ve bir fb'li olarak çok yadırgadım acaba kadıköyde illegal işler dönüo mu die şüphelendim o adam sanki aziz yıldırırm birinci adamı gibi yanında başkası yok rahat rahat bişiler anlatıo ve 5dk. önce türkiyeye gelmiş en büyük yıldızlardan birini tekmeliyor bu çok yanlış

El Barto
27.Nisan.2007, 22:18
Bu ne ilk ne son olacak arkadaşlar.Aziz Yıldırım tamam iyi işler yapmış bir yönetici ama varlığı Türk futbolunu karanlığa sürüklüyor gibi...

Universal
27.Nisan.2007, 22:19
Bence ceza verilmesi gereksiz. Çünkü bizi tahrik ediyorlar sonuç doğal. Kendileri istedi böyle olmasını. Ama biz kendimize yakışanı yaparak küfür etmemek gerekiyordu. Ama hak ettiler.

El Barto
27.Nisan.2007, 22:21
Bence ceza verilmesi gereksiz. Çünkü bizi tahrik ediyorlar sonuç doğal. Kendileri istedi böyle olmasını. Ama biz kendimize yakışanı yaparak küfür etmemek gerekiyordu. Ama hak ettiler.

Bunu yazdığına cidden inanmıyorum bir insan nasıl küfür edilmeyi hakeder yada darp edilmeyi anlatsana bunu bana Batuhan......

GeNç KaRTaL
27.Nisan.2007, 22:21
Adam tutup Rico'yu dövmenin hesabını sene sonu vereceksin Aziz başkan;;)

TheCure
27.Nisan.2007, 22:23

paranoya düşüncelere kapılmayalım ve abartmayalım yaw:mad:

Omerdinho
27.Nisan.2007, 22:26
adamin ricardinho'yla alip veremedigi ne.. koskoca aziz yildirim adam tutup ricoyumu dövdürecek? sence isi gücü birakip böyle isler pesinde kosarmi??

El Barto
27.Nisan.2007, 22:27
Adam tutup değil ama Ricardinho'ya vuran adam 5 dakika sonra Aziz ;Yıldırım'ın yanında ne arıyor????

RoNNiE91
27.Nisan.2007, 22:31
Aurelio gibi bir milli oyuncunun böyle hareketler yapması doğru değil.Fener'e ne ceza verilirse doğrudur.Umarım düşürülmez.

Eray Dengiz
Adam tutup değil ama Ricardinho'ya vuran adam 5 dakika sonra Aziz ;Yıldırım'ın yanında ne arıyor????

2-3 gün sonra açıklama yapılır; tanımıyoruz, 2-3 çapulcunun işidir..

fazla soruşturmaya gerek yok, bu konuyu fazla gündemde tutamazlar..

fmsmyrna
keşke ali koç ve mahmut uslu maçtan hemen sonra konuşmasalardı.çok sinirliyken kamera karşısısna geçtiler.söylediklerine aynen katılıyorum hatta az bile ama kamera karşısında olmamalıydı.aurelio'ya gelince aurelio 5 senedşr türkiye'de adamı ben ilk kez böyle görüyorum rico paşa bence çok kötü bişeler söledi özellikle fb'li futbolculardan ben herşeyi beklerdim çünkü ben sahada olsam o kararlardan sonra delirirdim

Mr.CordiaL
27.Nisan.2007, 22:33
Yapma ya Bayern München ilk 3 e giremiyo... Fenerbahçe nasıl giricek... İlk 10desen neysede...

ben iddiamın arkasandayım. Bu Fenerbahçe'nin bütün zorlukara[başta federasyon olmak üzere] rağmen gösterdiği performans...

El Barto
27.Nisan.2007, 22:33

Aynen böyle olacak çünkü tecrübe ile sabit bakınız Rüştü'nün darp edilmesi olayı.

TheCure
27.Nisan.2007, 22:34
fenerbahçe çok ii kadrosu var ama bende inanmıyorum bundesliga ilk 3'e girmesine hem nerden geldik bu konuya :D:D:D

Mr.CordiaL
27.Nisan.2007, 22:38
fenerbahçe çok ii kadrosu var ama bende inanmıyorum bundesliga ilk 3'e girmesine hem nerden geldik bu konuya :D:D:D

Fenerbahçe nin Türkiye'deki federasyon tarafından harcandığından geldik.Ayrıca Fenerbahçe'nin şampiynlar liginde kadıköy de Schalke ile yaptığı maı hatırlatmak isterim.Schalke şu anda Bundesliga 1.si...

El Barto
27.Nisan.2007, 22:39
Fenerbahçe nin Türkiye'deki federasyon tarafından harcandığından geldik..

Hocam yapmayın Allah aşkına ya buna çocuklar güler....

Universal
27.Nisan.2007, 22:39
Bunu yazdığına cidden inanmıyorum bir insan nasıl küfür edilmeyi hakeder yada darp edilmeyi anlatsana bunu bana Batuhan......
İnsanlar hak edildiği gibi davranır. Herhalde 25-30 milyon Fenerbahçe'li bir hakeme küfür ediyorsa hak etmiştir. Benim babam hayatta küfür etmez. Özellikle annemin ve benim yanımda ilk kez sesli hakeme küfür etti. Artık gersini sen düşün. Bu hakeme edilmeyecekte kime edielcek? Hadi yaptığımız yanlış tamam ceza verilmesine razıyım. Ama Runje'de ceza görmesi gerekiyor. Meşale yakmak ceza gerektirmez mi?

Mr.CordiaL
27.Nisan.2007, 22:41

ya arkadaşlar gerçekten bazı şeyleri görmemezlikten geliyorsunuz...

[örneğin tuncay'ın baki tarafından saha içinde çim gibi biçilmesi ve hakemin bu olay karşısında kayıtsız ve kartsız kalması...]

El Barto
27.Nisan.2007, 22:41
Kimse küfür edilmeyi haketmez Batuhan.Hem bir insana küfür ediyorsan o insanın hakettiğinden değil edenin acizliğindendir...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

[örneğin tuncay'ın baki tarafından saha içinde çim gibi biçilmesi ve hakemin bu olay karşısında kayıtsız ve kartsız kalması...]

Bu çok ayrı birşey tamam bunu söyle ama başka birşeyden bahsediyoruz burada hakem hatası falan değil...

Fıratcan Alçınkaya
27.Nisan.2007, 22:42
Fenerbahçe nin Türkiye'deki federasyon tarafından harcandığından geldik.Ayrıca Fenerbahçe'nin şampiynlar liginde kadıköy de Schalke ile yaptığı maı hatırlatmak isterim.Schalke şu anda Bundesliga 1.si...

Bende sana FB nin Kadıköy de yaptıgı Frankfurt maçını hatırlatırım Farnkfurt 14.sırada...

Mr.CordiaL
27.Nisan.2007, 22:43
batuhan gerçekten ''Amcamız Yok ki Kupamız Olsun. '' sözünü tuttum. Gerçekten duygularıma tercüman oluyor...

Nedvedmania
o ricoya uçan tekme adam bence azizle anlaştı çünkü kavgadan sonra gidip azizle konuşuyodu.

GeNç KaRTaL
Bizimde buz gibi golümüz verilmedi eğer o gol sayılsaydı bugün burada değişik şeyler konuşuyor olurduk

Universal
Runje Ne Olacak?

Kimse küfür edilmeyi haketmez Batuhan.Hem bir insana küfür ediyorsan o insanın hakettiğinden değil edenin acizliğindendir...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bu çok ayrı birşey tamam bunu söyle ama başka birşeyden bahsediyoruz burada hakem hatası falan değil...

Demekki 30 milyon Türk insanı aciz bir o hakem haklı.... Herhalde 30 milyonunda bir bilidği vardır. ;)

Eray Dengiz
27.Nisan.2007, 22:44
ya arkadaşlar gerçekten bazı şeyleri görmemezlikten geliyorsunuz...

bazı şeyler?

sen benim maç sonu yorumumu okumadın galiba.. hakem çok başarılı fln mı dedim ben? evet gerçekten çok hatalıydı, baki kırmızı kart görmeliydi dedim. biz bunları görüyoruz, söylüyoruz sizde maç sonu yapılanları görün ama..

El Barto
27.Nisan.2007, 22:45
Runje cezasını almıştır ve çekmiştir...

Hakem haksızda olabilir ki bir çok konuda haksızdır maçta ama bu küfür ediyor olmayı gerektirmez...Yada küfür edilmeyi hakettiğini...

Mr.CordiaL
Bende sana FB nin Kadıköy de yaptıgı Frankfurt maçını hatırlatırım Farnkfurt 14.sırada...

arkadaşım bu federasyonlar ancak bu kadar oluyor derim.Adamda moral mi kalır böyle kararlar karşısında...

TheCure
o ricoya uçan tekme adam bence azizle anlaştı çünkü kavgadan sonra gidip azizle konuşuyodu.

insana iftira atmak ne kadar kolay beee :mad: :mad: :mad:

El Barto
27.Nisan.2007, 22:46
arkadaşım bu federasyonlar ancak bu kadar oluyor derim.Adamda moral mi kalır böyle kararlar karşısında...

Oda mı federasyon yüzünden :)

Mr.CordiaL
27.Nisan.2007, 22:46
bazı şeyler?

sen benim maç sonu yorumumu okumadın galiba.. hakem çok başarılı fln mı dedim ben? evet gerçekten çok hatalıydı, baki kırmızı kart görmeliydi dedim. biz bunları görüyoruz, söylüyoruz sizde maç sonu yapılanları görün ama..

bnce maç içinde yapılanlar maç sonunda yapılanlardan daha önemlidir. maç sonunda olan şeyler maçın sonucuna etki etmez.ama maç içinde...

Mirza
27.Nisan.2007, 22:48
Yorumlarımızı saygı & sevgi çerçevesi içerisinde, konuyu saptırmadan yaparsak tam süper olur.

El Barto
27.Nisan.2007, 22:49
Neyse beyler kimse kimseye hak vermeyecek zaten bunu herkes biliyor o yüzden benim açımdan konuşulması gereken birşey kalmadı.Benim için kapanmıştır konu uzayacak sabaha kadarda olsa öyle gözüküyor.Tartışmaktan gerilmekten başka birşey yok ortada neyse herkese iyi akşamlar....

Universal
Runje cezasını almıştır ve çekmiştir...

Hakem haksızda olabilir ki bir çok konuda haksızdır maçta ama bu küfür ediyor olmayı gerektirmez...Yada küfür edilmeyi hakettiğini...

Meşale'yi kim yaktı? Taraftarın yakması yasak. Ama bir futbolcu yakıyor.

Omerdinho

o macta tertemiz golumuz iptal edilmisti ayrica maci yoneten hakem paparesta nin lisansi iptal edildi.. :)

Mr.CordiaL
27.Nisan.2007, 22:50

tabikide evet! federasyonun muhteşem!!! hakemlerin maç içinde oyunculara o kadar ii!!! davranıolar ki moraller birden tavan yapıo!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
batuhan o ''Amcamız Yok ki Kupamız Olsun. '' özlüsözünün başına federasyonda'yı getirirsek süpper olur...

Mirza
27.Nisan.2007, 22:57
Uyarıyorum uyarıyorum konuyu saptırmaya devam ediyorsunuz. Yazıyorsunuz yazıyorsunuz başladığınız yere dönüyorsunuz.Kilitli