Log in

View Full Version : Ata Yatırım'dan Galatasaray'a İcra Geldi...

hucar17
06.Ocak.2006, 15:35
Galatasaray’dan İMKB’ye gönderilen açıklamada, Ata Yatırım’ın 8 Eylül 2004 tarihinde imzalanan protokole dayanarak, 964 bin 672 dolarlık icra gönderdiği belirtildi. Ata Yatırım’ın borcun ödenmesi gereken tarihteki kur üzerinden, devlet bankalarınca uygulanan en yüksek faiz, icra giderleri ve icra vekalet ücreleriyle birlikte 7 gün içinde tahsil edilmesi talebinde bulunulduğu kaydedildi.
Galatasaray’ın böyle bir borcu olmadığı savunulan açıklamada, gerekli yerlere itirazda bulunulduğu kaydedildi.

tombul taho
06.Ocak.2006, 18:08
demin Galatasaray'ın resmi internet sitesi olan www.galatasaray.org'a baktım. genel de kulüp tarafından yapılan resmi açıklamayı yayınlarlar sitede çünkü. Fakat öyle bi resmi açıklama göremedim! Bilmiyorum noolacak???

Eagle-Eye
06.Ocak.2006, 18:58
resmi site işine geleni yayınlıyor. daha dün akşam bunu iyice anladım..
tomas ve iliç'in kampa katılmaması konusunda en ufak bir yazıya rastlayamamışken, dün gecenin 2'sinde oyuncular kampa geldi diye bir haber eklediler. ben onların kampa geldiğini zaten bir şekilde öğrenirim, niye geç gittikleri, Fatih Gökşen'le ne konuşulduğu, başkanın tavrı konusunda en ufak bir bilgi yok.
o yüzden burda da kulübümüze haciz gelecek şeklinde bir haber yazacaklarını düşünmüyorum

tombul taho
06.Ocak.2006, 20:48
haklı olabilirsin! bu konuda fenerbahçenin resmi sitesini tebrik ediyorum. gerçekten site ekibi çok iyi çalışıyor.