View Full Version : Minimum Fee Release Clause (PÜF NOKTASI)
Minimum Fee Release Clause ile ilgili belki bazılarınızın bildiği bi püf noktasını belirtmek istiyorum
oyuncunuza minimum release clause'un üstünde bi teklif geldi ve reddetmek istiyosunuz. o zaman aşağıdaki yöntemi uygulayın.
1. Başta vakit kazanmak için gelen teklife son güne kadar cevap vermeyin.
2. Bu arada futbolcunuza yeni kontrat önerin.
3. Futbolcunuza kiralama teklifi geldiyse geri çağırma maddesi (recall) ekleyip kabul edin. Futbolcu kiraya giderse diğer teklifler otomatik olarak devre dışı kalır. siz de daha sonra futbolcunuzu geri çağırırsınız.
4. Birinci maddeye geri dönerek devam ediyorum. Cevap verme zamanı geldiğinde teklifi askıya alın (stall). Bu size zaman kazandıracaktır.
5. Askıya alma süresi de sona erince sol menüde "kabul et" seçeneğinden başka seçeneğin aktif olmadığını göreceksiniz. Paniğe kapılmayın. O menüye gelip farenizin üstünde bulunan tekerleği "yeni teklif" v.s. yazan menü çıkana kadar çevirin ve basın. Herhangi bir karşı teklif yapmışsınız gibi kabul edilecek ve vakit kazanacaksınz. Bu işi transfer dönemi sona erene kadar yapın. sonunda transfer otomatik olarak iptal olacaktır zaten.
14perseus04
29.Nisan.2007, 00:53
valla eyvallah
digerlerini biliodum ama 5. madde cok islevli
Mr.CordiaL
29.Nisan.2007, 02:23
paylaşım için teşekkürler...
Fıratcan Alçınkaya
29.Nisan.2007, 03:13
Sagol Abi özellikle David Villa nın serbest kalma miktarı azdı işe yarar bu...
AtaWorM
29.Nisan.2007, 06:40
Minimum değerin üstünde verince erteleme diye birşey olmuyor
Varonil
29.Nisan.2007, 09:59
Guzel bilgiler saol paylasim icin
TheCure
29.Nisan.2007, 11:22
paylaşım için saol biliyordum bunu ispanyada çok başın ağrıo bunu bilmiyorsan
Nilmar
29.Nisan.2007, 12:03
Güzel Paylaşım Teşekkürler
OgUzHaN10
29.Nisan.2007, 12:08
Minimum değerin üstünde verince erteleme diye birşey olmuyor
Oluyor arkadaşım.Stall offer diye bir seçenek var Kabul Et'in altında.Ona tıkladın mı ; Mesela Fenerbahçe Tuncayı satma konusunda aceleci davranmadı diyor ve transferi askıya alıyor,5-10 gün geçiyor aradan!
canavar20
29.Nisan.2007, 12:54
valla benim tuncay'a 20 mn chelsea'Den geldi başkan işime karışadı ama bi türlü kabul edemiyorm tek kabul et seçeneği vardı bende mecburen kabul ettim sona tuncay'da tabi kabul etti ve bana sorulmadan gitti adam anlamadım bunun nedeni
bu aarada saol
Oluyor arkadaşım.Stall offer diye bir seçenek var Kabul Et'in altında.Ona tıkladın mı ; Mesela Fenerbahçe Tuncayı satma konusunda aceleci davranmadı diyor ve transferi askıya alıyor,5-10 gün geçiyor aradan!
5. maddeyi uygula. zannedersem bu bi hile. farenin tekerleğini sabırla "kabul et" düğmesinin üstünde bi ileri bi geri çevir. iki yeni buton beliriyor. biri "geri al"(undo) diğeri ise "yeni teklif". undo'ya değil diğerine bas. pazarlık devam etmiş gibi süreç uzuyor. transfer dönemi sonuna kadar buna devam et.
King_91
29.Nisan.2007, 14:14
bence bu hileye girer birazcık 5.madde
cgdsuruk
30.Nisan.2007, 11:06
bence bu hileye girer birazcık 5.madde
yok be kardesım bence baska program kullanmak ve baska takıma gırıp para veya oyuncu cekmek dısında her yol mubahtır
OgUzHaN10
30.Nisan.2007, 13:49
E tamam ukat bende onu diyorum aga stall offer diye bişe oluyor zaten kabul et'in altında ona basınca dediğin gibi pazarlık uzuyor !
sabri35
30.Nisan.2007, 14:08
ben son maddeyi anlamadım dostuum yaff
Ralph
30.Nisan.2007, 14:59
Bende bunu bulmuştum ama hiç yayınlamak gelmedi aklıma.:D
Flawless Victory
30.Nisan.2007, 21:45
5. maddeyi uygula. zannedersem bu bi hile. farenin tekerleğini sabırla "kabul et" düğmesinin üstünde bi ileri bi geri çevir. iki yeni buton beliriyor. biri "geri al"(undo) diğeri ise "yeni teklif". undo'ya değil diğerine bas. pazarlık devam etmiş gibi süreç uzuyor. transfer dönemi sonuna kadar buna devam et.
ee yaptığımız teklifi kabul ederlerse ne olacak?
Parma Maniac
01.Mayıs.2007, 03:00
Editör'le oyuncuların datalarını değiştirmekten hiçbir farkı yok bunun.. Oyunun herhangi bir açığını kullanarak var olan bir kuralın işlerliğini engellemek hiledir.. Yani onu bilerek yapın.. İsteyen istediği gibi oynar tabii, ona bir şey denmez de düzgün oynamak isteyenler için iyi bir yol değil yani bu..
amorti
01.Mayıs.2007, 12:44
Bunu yaparken ayni anda fareyi kafanizin etrafinda 3 kere cevirirseniz o oyuncu emekli olana kadar sizin takimdan ayrilmiyomus!
mustafa6685
02.Mayıs.2007, 21:01
eywallah kardeş çok işe yaradı bu
imran
13.Mayıs.2007, 05:55
eğer hile olsaydı oyun içinde böyle bişi olmazdı olduğu için hileyle hiçbir alakası yokkk
goosfraba
13.Mayıs.2007, 06:16
Çok teşekkür ederim.Hepsi hariç bi 4. maddeyi bilmiyordum.Sağol
tolgadayanc
15.Mayıs.2007, 12:27
emege saygı sagol blader
crazy_boy_safak
20.Mayıs.2007, 18:21
eyvallah çok saol