View Full Version : Adnan Polat da Fenerbahçe'ye çattı
Emurafu
29.Nisan.2007, 11:18
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Polat, Sakaryaspor maçı sonrasında eleştiri oklarını ezeli rakipleri Fenerbahçe yöneticilerine yöneltti
Adnan Polat "Selçuk Dereli ilk yarıda oynadığımız Fenerbahçe maçında bir penaltımızı ve Fenerbahçe'ye vermesi gereken bir kırmızı kartı vermedi. Ben o maçtan sonra (Selçuk dereli kalitesindeki bir hakeme bu hatalar yakışmadı) dedim ve eleşitrilerimizi noktaladım. Ancak görülüyorki, Fenerbahçe-Beşiktaş maçında ik takım aleyhine de hatalı kararlar veren Selçuk Dereli'ye Fenerbahçe yöneticileri topyekün saldırıyorlar ve maçın sonucunu başka yönlere çekiyorlar. Bunlar futbolumuzda olmamalı" dedi.
Polat, ayrıca matematiksel olarak şampiyonluk şanslarının devam ettiğini belirterek "Yarın rakiplerimizin ne yaptıklarına puan alıp alamadıklarına bakacağız. Sonra da biz kalan tüm maçlarımızı kazanmaya çalışacağız" diyerek sözlerini tamamladı.
Adnan polata Helal olsun Cok dogru bir konusma
World Hollow o1
29.Nisan.2007, 12:09
Hepte Fenerbahçe ye konuşuyor..:)
Galatasaray'ın Matematiksel olarak şampiyon olacağını düşünmüş ama bence biraz yanılmış..
nart_susruko
29.Nisan.2007, 12:28
Galatasaray'ın Matematiksel olarak şampiyon olacağını düşünmüş ama bence biraz yanılmış..
o zaman senin matematiğinde bi problem var ;)
Polat yine cuk oturtmuş.
Eray Dengiz
29.Nisan.2007, 12:37
Fenerbahçe'nin 2 tane zor derbi deplasman maçı var, kendi sahalarında Trabzon ile maçı var.. Bence biraz doğru söylemiş..
valla trabzon yöneticilerinden hacıosmanoğlu nun bir açıklamaları var valla buraya konu olarak açsam kesin çok tartışma çıkar ... ama adam çok doğru konuşmuş .... adnan polat tan bile daha iyi konuşmuş .... okumanızı tavsye ederim ....
GeNç KaRTaL
29.Nisan.2007, 13:55
Adnan Polat doğru söylemiş
goosfraba
29.Nisan.2007, 14:56
Adnan Polat geçen sene Galatasaray'a yaptığı destekle gönüllerde taht kurmuştu.Bir kurtarıcı gözüyle bakılıyordu ama şimdi öyle değil.Nerde bi muhabir görse gidip fenerin lehine konuşuyo!!
Selman Ozturk
29.Nisan.2007, 15:07
Adnan Polat hakkında taraftarın görüşleri değişmemiştir. Eleştirilen isim yalnızca Özhan Canaydın'dır. Adnan Polat da Canaydın yönetiminde olduğu için eleştirilen isim olarak gözükmektedir.
nerazzuri
29.Nisan.2007, 15:25
Adnan Polat ikinci başkan görevinde mi geldi yoksa Fenerbahçe'ye durmadan laf atmak için mi görve getirildi anlamış değilim....Adnan Polat kendi işine baksın
Adnan Polat ikinci başkan görevinde mi geldi yoksa Fenerbahçe'ye durmadan laf atmak için mi görve getirildi anlamış değilim....Adnan Polat kendi işine baksın
fb yönetimi federasyonu eleştirmek (yıkmak) için mi seçildi yoksa fb yi yönetmek için mi.... onlarda işlerine baksınlar ....
Fıratcan Alçınkaya
29.Nisan.2007, 15:45
Adna Polat haklı ama Şampiyonluk biraz zor...
Omerdinho
29.Nisan.2007, 15:46
Polat isi gücü birakmis ona buna laf atiyor.
barahir
29.Nisan.2007, 15:50
fb yönetimi federasyonu eleştirmek (yıkmak) için mi seçildi yoksa fb yi yönetmek için mi.... onlarda işlerine baksınlar ....
Peki Federasyon Fenerbahce'ye elinden geldiği kadar köstek olmak için mi seçildi??
fm26mer
29.Nisan.2007, 15:50
Yaa adam bize laf atmadan duramıyomu yaa allah allah ya
remake
29.Nisan.2007, 15:51
Polat isi gücü birakmis ona buna laf atiyor.
biraz dogru soyluyorsun. gecen sene sampiyonluk yarisi su bu vardi anlarim ama bu sene neyine bu kadar konusmak?
Peki Federasyon Fenerbahce'ye elinden geldiği kadar köstek olmak için mi seçildi??
ya allah aşkına sizin hangi federasyonla sorunuuz olmadı ..... hadi diyelim ulusoy f.b düşmanı bıçakcı da mı f.b düşmanıydı .. hadi bıçakcıda düşmandı .. şenes erzik de mi f.b düşmanıydı .... (ki kendisi f.b lidir ) ... bence bırakın bu işleri birazda içinize bakın nerde yanlış yapıyoruz diye ... sanki çok süper top oynuyorsunuz federasyonda sizin önünüzü kesiyor ....
barahir
29.Nisan.2007, 15:58
Evet Aynen öyle oluyo.. Bize diyolar masa oyunları vs. vs.
Sayın (!) Selçuk Dereli'ye neden sahip çıkıyolar peki.. yok sağduyu bilmem ne.. Adam 5.5 puan almış gözlemciden bizim bu şahıs çıkıyor hakem 75 dakika iyi maç yönetti.. Ya biz Futboldan Anlamıyoruz, gözlemciler anlamıyo.. Ya da Haluk Bey (!) bu işi bilmiyo..
GeNç KaRTaL
29.Nisan.2007, 16:01
Sayın (!) Selçuk Dereli'ye neden sahip çıkıyolar peki.. yok sağduyu bilmem ne.. Adam 5.5 puan almış gözlemciden bizim bu şahıs çıkıyor hakem 75 dakika iyi maç yönetti.. Ya biz Futboldan Anlamıyoruz, gözlemciler anlamıyo.. Ya da Haluk Bey (!) bu işi bilmiyo..
Ne bekliyorsun Selçuk Dereli'yi dışlamalarınımı
selçuk dereliye sadece şimdi bu maçtan sonra sahip çıkılmıyor ki ... fb- galatasaray maçından sonra da sahip çıktılar o zaman neden bu kadar konuşmadınız .....
barahir
29.Nisan.2007, 16:07
Ne bekliyorsun Selçuk Dereli'yi dışlamalarınımı
Bu maç sonunda BJK lilerden ancak bu söz beklenirdi zaten..
selçuk dereliye sadece şimdi bu maçtan sonra sahip çıkılmıyor ki ... fb- galatasaray maçından sonra da sahip çıktılar o zaman neden bu kadar konuşmadınız .....
Herkes Gündemine sahip çıkmayı bilsin haklarını korusun o zaman.. Biz o zaman çıkıp dedik mi o adam çok iyi maç yönetti diye..
canavar20
29.Nisan.2007, 16:08
bu adam ne boş konuşmasını biliyor yav
Jesus_FB
29.Nisan.2007, 16:10
ya allah aşkına sizin hangi federasyonla sorunuuz olmadı ..... hadi diyelim ulusoy f.b düşmanı bıçakcı da mı f.b düşmanıydı .. hadi bıçakcıda düşmandı .. şenes erzik de mi f.b düşmanıydı .... (ki kendisi f.b lidir ) ... bence bırakın bu işleri birazda içinize bakın nerde yanlış yapıyoruz diye ... sanki çok süper top oynuyorsunuz federasyonda sizin önünüzü kesiyor ....
Beşiktaş maçında çok süper top oynadık hakem önümüzü kesti
Herkes Gündemine sahip çıkmayı bilsin haklarını korusun o zaman.. Biz o zaman çıkıp dedik mi o adam çok iyi maç yönetti diye..
gündem takip etmek demek uefa ya fifa ya başvurmak takımımızı ligden çekeriz gelecek seneye kupaya paf takımıyla çıkarız gibi demegojiyse biz yapmayalım da hakkımızda yensin daha iyi ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş maçında çok süper top oynadık hakem önümüzü kesti
http://www.youtube.com/watch?v=UEqAX479fC0
ya nasıl önünüzü kesiyor allah aşkına ......
Jesus_FB
29.Nisan.2007, 16:13
şaka yapıyorsun değilmi eğer ciddiysen başka bir şey söylemicemde
Omerdinho
29.Nisan.2007, 16:13
http://www.youtube.com/watch?v=UEqAX479fC0
kesmedimi diyorsun yani??
1,2 pozisyon koyup video yapmasini bende bilirim.. mactaki pozisyonlar 2 dakikalik vidyoya sigmaz.
barahir
29.Nisan.2007, 16:14
gündem takip etmek demek uefa ya fifa ya başvurmak takımımızı ligden çekeriz gelecek seneye kupaya paf takımıyla çıkarız gibi demegojiyse biz yapmayalım da hakkımızda yensin daha iyi ...
Gündem takip etmek demedim.. Gündeminize sahip çıkın dedim..
Ayrıca Hakkınızın Yenmesine rağzıysan eğer, bana gelipte o maçtan sonra da olmuştu falan hikayelerini okuma! Kendinle çelişiyosun..
Jesus_FB
29.Nisan.2007, 16:15
Onur hazır video yapmışken şu bizim verilmeyen penaltılarımızıda bir video yapsanıza bi zahmet
SYLaR
29.Nisan.2007, 16:19
Selçuk Dereli;
Baki Mercimek ikinci sarıdan kırmızı kart göstermesi lazımdı(Fb)
Lugano'nun ilk sarı kart gördüğü pozisyon direk kırmızı(Bjk)
Uğur Boral'ın kırmızı kart görmesi gerekirdi(Bjk)
Penaltısı verilmedi Fenerbahçe'nin(Fb)
Mehmet Sedef ikici sarıdan atılmalıydı-ki sarı kart gördüğü pozisyon sarı kartlık değildi-(Bjk)
3 haksızlık Fenere 2 haksızlık Beşiktaşa.Aslında Mehmet Sedef'in sarı kart gördüğü pozisyon sarı kart değil
durum 2-2
Siz daha ne diye hakem hakkımızı yedi diyorsunuz?
Omerdinho
29.Nisan.2007, 16:21
Selçuk Dereli;
Baki Mercimek ikinci sarıdan kırmızı kart göstermesi lazımdı(Fb)
Lugano'nun ilk sarı kart gördüğü pozisyon direk kırmızı(Bjk)
Uğur Boral'ın kırmızı kart görmesi gerekirdi(Bjk)
Penaltısı verilmedi Fenerbahçe'nin(Fb)
Mehmet Sedef ikici sarıdan atılmalıydı-ki sarı kart gördüğü pozisyon sarı kartlık değildi-(Bjk)
3 haksızlık Fenere 2 haksızlık Beşiktaşa.Aslında Mehmet Sedef'in sarı kart gördüğü pozisyon sarı kart değil
durum 2-2
Siz daha ne diye hakem hakkımızı yedi diyorsunuz?
2 tane gole giden tertemiz pozisyonumuzu ofsayat diye kestiler
Biz olaylari sadece hakeme yüklemiyoruz, yakaladigimiz firsatlari degerlendiremedik eger degerlendirseydik farkli bir galibiyet alabilirdik.
Jesus_FB
29.Nisan.2007, 16:22
bjk 82. dakikada 9 kişi kalmalıydı bizim kart görmemiz gereken pozisyonların hepsi son dakikalarda oldu biz bundan bahsediyoruz
barahir
29.Nisan.2007, 16:23
Olaylar gerildikten sonraki pozisyonları saymayın arkadaşlar..
SYLaR
29.Nisan.2007, 16:23
bjk 82. dakikada 9 kişi kalmalıydı bizim kart görmemiz gereken pozisyonların hepsi son dakikalarda oldu biz bundan bahsediyoruz
Tarık yapma.Baki Mercimek Tuncay'a faul yaptı.İkinci sarıyı görmesi lazımdı görmedi.Hemen peşinden Lugano direk adam öldürme amaçlı girdi.Sarı gördü
barahir
29.Nisan.2007, 16:28
Tarık yapma.Baki Mercimek Tuncay'a faul yaptı.İkinci sarıyı görmesi lazımdı görmedi.Hemen peşinden Lugano direk adam öldürme amaçlı girdi.Sarı gördü
Pozisyonu bile yanlış hatırlıyosunuz..
SYLaR
29.Nisan.2007, 16:29
Pozisyonu bile yanlış hatırlıyosunuz..
O zaman düzelt.
TR.CaPTaiN
29.Nisan.2007, 16:31
Normaldir.. Adnan Polat'ın canı sıkıldıkça Fenerbahçe'ye laf atıyor.
barahir
29.Nisan.2007, 16:34
O zaman düzelt.
Düzelteyim.. Tuncay sağdan kaptırıdı gidiyo.. Bakiyi çalımladı.. İ Üzülmez geldi karşısına onu da geçti ama İ. Üzülmez dengesini kaybetti Tuncayın altına girdi.. Hakem sadece izledi bunu.. sonra top taç çizgisinin oraya geldi ve Lugano verilmeyen faulun de etkisiyle daldı..
pozisyonun özü budur aşkın abi.
nerazzuri
29.Nisan.2007, 16:36
Ayrıca yan hakeme ''SEN KARIŞMA'' ne demek yaaa bunu Selçuk Dereli dedi
2 pozisyonda kırmızı vermesi gerekirken ''SEN KARIŞMA'' olcak iş değil masa başı oyunları işte
Jesus_FB
29.Nisan.2007, 16:41
Aşkın yapma Allah aşkına bu adamın savunulcak bir yanı yok lig tv kameralarının göstermediği daha bir kaç olay daha oldu onları ben anlatsamda inanmazsınız sadece bu sefer bize inanın hakem bu maçı katletti bizim emeğimizi çaldı
SYLaR
29.Nisan.2007, 16:41
Düzelteyim.. Tuncay sağdan kaptırıdı gidiyo.. Bakiyi çalımladı.. İ Üzülmez geldi karşısına onu da geçti ama İ. Üzülmez dengesini kaybetti Tuncayın altına girdi.. Hakem sadece izledi bunu.. sonra top taç çizgisinin oraya geldi ve Lugano verilmeyen faulun de etkisiyle daldı..
pozisyonun özü budur aşkın abi.
Peki bu pozisyon ile Baki'nin pozisyonu arasında kaç dakika fark var?
barahir
29.Nisan.2007, 16:42
Yanlış hatırlamıyosam 5 dakka falan var..
nerazzuri
29.Nisan.2007, 16:43
Ne alaka dakikayla ben onu anlamadım ;)
barahir
29.Nisan.2007, 16:45
Düzelteyim Aşkın abi baktım 3-4 dakika fark var.. ama bu bişi değiştirmez.. Bakini bu maç 5 defa etılması lazımdı..
SYLaR
29.Nisan.2007, 16:45
Yanlış hatırlamıyosam 5 dakka falan var..
5 dakika bile değil.Baki Tuncay'ı düşürdü devam dedi hakem sonra maç durdu.O sırada hatta itirazlar falan.Yan hakemin yanına gidip itirazlar falan.Peşinden gelişen atakta senin dediğin gibi gelişti
Jesus_FB
29.Nisan.2007, 16:47
5 dakika bile değil.Baki Tuncay'ı düşürdü devam dedi hakem sonra maç durdu.O sırada hatta itirazlar falan.Yan hakemin yanına gidip itirazlar falan.Peşinden gelişen atakta senin dediğin gibi gelişti
baki o anda sarı ve kırmızı görse ortam o kadar gerilirmiydi peki?
barahir
29.Nisan.2007, 16:47
Evet haklısın 5 dakika bile değil... ama baki sarı kartını 75.. dakikada görüyo Haluk Ulusoy' da hakem ilk 75 dakika güzel maç yönetti dedi.. ne kadar ilginç değil mi.
Jesus_FB
29.Nisan.2007, 16:49
neyse beyler konudan çok dışarı çıktık bu pozisyonları defalarca konuştuk zaten uzatmayalım artık ;)
SYLaR
29.Nisan.2007, 16:52
baki o anda sarı ve kırmızı görse ortam o kadar gerilirmiydi peki?
Tarık zaten ben maç ile ilgili topicte de dedim hakem maçı katletti diye.Katletmeye başlama pozisyonu da Baki'yi atmamasıdır.Evet ortam falan gerildi haklısın.Hakem sonra galiba anladı Baki'yi atması gerektiğini ondan sonra işte Lugano'ya kırmızıyı veremedi.Çünkü daha öncesinde Baki'yi atamadı.Peşinde Mehmet Sedef'e verdiği haksız sarı kart vs.
Yani hakem o pozisyondan sonra maçı katletti ama tüm kararları Beşiktaşın yararına vermedi.Al gülüm ver gülüm gibi bir Bjk'ye bir Fb'ye
Yani benim tam demek istediğim evet hakem maçı katletti ama senin sahada oradan buraya dolanan bir Kezmanın var,%100'lük golü atamayan Alex'in var(Kaçırmasına rağmen gerçekten iyi oynadı).
Oyuncularında suçu var biraz bence.(Alex'i saymayın iyi oynadı.Kezman bir numaralı suçlu bence)
Yani hakem maçı katletmesine rağmen ben Fenerbahçe finale çıkar diyordum.En kötü penaltılarla diyordum.bir baktım Bjk attı bi tane
Yani suçlu sadece hakem değil.
Omerdinho
29.Nisan.2007, 18:10
Yani suçlu sadece hakem değil.
biz zaten bas bas bagiriyoruz bütün bu olanlari sadece hakeme baglamiyoruz diye birazda bizim takimin beceriksizliginden kaynaklaniyor 90 dakika tek kale oyna 1 gol at 1 topun direkten dönsün...
World Hollow o1
29.Nisan.2007, 18:14
o zaman senin matematiğinde bi problem var ;)
Polat yine cuk oturtmuş.
Bu benim fikrim Hamza abi :)
sadece ben kendi düşüncemi söylemek istedim
Fenerbahçe'nin 2 tane zor derbi deplasman maçı var, kendi sahalarında Trabzon ile maçı var.. Bence biraz doğru söylemiş..
Yok abi her sene kedi kaymak yemez..:)
o geçen sene olmuştu. Galatasaray çoktan kaçırdı şampiyonluğu :)
barahir
29.Nisan.2007, 18:41
papaz bu kez pilav yemez beyler..
nart_susruko
30.Nisan.2007, 02:24
Bu benim fikrim Hamza abi :)
sadece ben kendi düşüncemi söylemek istedim
yahu adam matematik olarak demiş (gerçi hala düşünüyorda şampiyon olabileceğimizi), bunun seni beni mi var :D
matematik olarak ;;)
________
madem maçı birbirinize anlatacaktınız maç topicini niye kapattınız :p
Cengo
30.Nisan.2007, 03:20
ne biçim bir lig oldu böyle, takip etmeyeceğim bundan sonra o olacak oeh
Eray Dengiz
30.Nisan.2007, 11:55
Yok abi her sene kedi kaymak yemez..:)
o geçen sene olmuştu. Galatasaray çoktan kaçırdı şampiyonluğu :)
Futbol bu hiç belli olmaz,
bknz: geçen sene
Maksic
30.Nisan.2007, 11:55
bencede çok kötü bir sezon geçiriyoruz