Log in

View Full Version : İşte Cezalar..

19_SeRDiNÇ_05
29.Nisan.2007, 11:52
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinden sonra çıkan olayların faturası ağır olacak. Maçtan sonra konuşulan ve çıkan olaylardan sorumlu herkesi ağır cezalar bekliyor.

Hakem Selçuk Dereli’ye hakaret ettiği gerekçesiyle Aziz Yıldırım’a 1.5 yıl hak mahrumiyeti cezası geliyor. FUTBOL Federasyonu, Beşiktaş maçı sonrası hakem Selçuk Dereli ve teşkilat aleyhine ağır hakaretler eden F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler için, "sabıkalı kişiler" uygulamasını devreye sokacak. Federasyon, disiplin talimatının 44. maddesinde yer alan "tekerrür" başlıklı uygulama doğrultusunda, Yıldırım ve yöneticilere yüzde 50 oranında fazla ceza verecek. Hakaret ettiği raporlarda yer alan Yıldırım’ın 1,5 yıl hak mahrumiyeti ve 200 bin YTL ceza a

World Hollow o1
29.Nisan.2007, 12:03
Verilmedimi daha verilecekmi?

nerazzuri
29.Nisan.2007, 12:40
yaa yok artık yaa bu kadar da olmaz yaa bu federasyon bu fifa bu uefa olduğu sürece Fenerbahçe hiç bir şekilde başarı sağlayamaz ben bunu anladım bu ceza dan sonra kesinlikle Fenerbahçe yönetimi bi şekilde tepkilerini ortaya koymaları lazım yoksa bu iş böyle gitmez

SYLaR
29.Nisan.2007, 12:49
yaa yok artık yaa bu kadar da olmaz yaa bu federasyon bu fifa bu uefa olduğu sürece Fenerbahçe hiç bir şekilde başarı sağlayamaz ben bunu anladım bu ceza dan sonra kesinlikle Fenerbahçe yönetimi bi şekilde tepkilerini ortaya koymaları lazım yoksa bu iş böyle gitmez

Senin kesin Fenerbahçe yönetiminde olman lazım.

Türkiye'de maç kaybedersiniz federasyon ve hakemler suçlu olur.
Avrupa'da elenir/yenilirsiniz federasyon yabancı sınırlamasını kaldırmayı diye suçlu olur.

Bir sefer de çıkın evet kötü oynadık yenidik diyebilin(Beşiktaş maçında iyi oynadınız.Baki'nin kırmızı kart görmesi gerekirdi,penaltı verilmedi tamam da unuttuğunuz nokta Lugano ilk sarı kart gördüğü pozisyonda atılmalıydı+Uğur Boral atılmalıydı.Yani hakem sadece Beşiktaş'a göz yummadı size de yumdu.)

Hakeme hakaret ediyor tabi ki ceza yiyecek

Ayrıca Uefa ve fifa'yı da kattın ya işin içine diyecek birşey bulamıyorum.

nerazzuri
29.Nisan.2007, 13:37

Avrupa'da elenir/yenilirsiniz federasyon yabancı sınırlamasını kaldırmayı diye suçlu olur.

Bir sefer de çıkın evet kötü oynadık yenidik diyebilin(Beşiktaş maçında iyi oynadınız.Baki'nin kırmızı kart görmesi gerekirdi,penaltı verilmedi tamam da unuttuğunuz nokta Lugano ilk sarı kart gördüğü pozisyonda atılmalıydı+Uğur Boral atılmalıydı.Yani hakem sadece Beşiktaş'a göz yummadı size de yumdu.)

Hakeme hakaret ediyor tabi ki ceza yiyecek

Ayrıca Uefa ve fifa'yı da kattın ya işin içine diyecek birşey bulamıyorum.

Öncelikle Fenerbahçe yönetimindenim yada deiğilim seni ilgilendirmez..;);)

Futbolda kazanmak içn saha içinde ve dışında her türlü şey yapılır kazanma hırsı olan takım her türlü şeyi yapar biz bunu yapmıyoruzda demiyorum ben yaptıkta....

Beşiktaş maçında da ben demiyorumki sadece baki atılmadı lugano'da da haklıyıdı lugano kendi etti kendi buldu..ayrıca uğur boral'ında atılması gerektiğini her fırsatta dile getirdim...

SYLaR
29.Nisan.2007, 13:41
Benim orada senin kesin Fenerbahçe yönetiminde olman lazım dememin sebebi;

Bu nedenle.Hatta abartıp Uefa ve fifa'yı da katmışsın işin içine.Uefa ve fifa'nın işi gücü yok Fenerbahçe ile uğraşacak değil mi

nerazzuri
29.Nisan.2007, 13:53
Benim orada senin kesin Fenerbahçe yönetiminde olman lazım dememin sebebi;

Bu nedenle.Hatta abartıp Uefa ve fifa'yı da katmışsın işin içine.Uefa ve fifa'nın işi gücü yok Fenerbahçe ile uğraşacak değil mi

onlarda uğraşıo kardeşim sen merak etme şenez erzik'in de galatasaray'lı olmsını göz önünde buludurursak Haluk ulusoy'un daima yanında olan Şenez Erzik her zaman Fenerbahçe'nin üstüne gelecek ve gelmeyede devam ediyor...Daha da gelecekler bu takımı yok etmek için el ele verecekler sonunda bu klüp ya kapanacak yada hırs yapıp onlara karşı bi kapak yapıcaklar

GeNç KaRTaL
29.Nisan.2007, 13:55
Fb yönetiminin genel politikası bu ne yapalım

SYLaR
29.Nisan.2007, 14:00
onlarda uğraşıo kardeşim sen merak etme şenez erzik'in de galatasaray'lı olmsını göz önünde buludurursak Haluk ulusoy'un daima yanında olan Şenez Erzik her zaman Fenerbahçe'nin üstüne gelecek ve gelmeyede devam ediyor...Daha da gelecekler bu takımı yok etmek için el ele verecekler sonunda bu klüp ya kapanacak yada hırs yapıp onlara karşı bi kapak yapıcaklar

Yuh diyorum başka birşey demiyorum.

Birde Şenez Erzik değil,Şenes Erzik olacak

paco
29.Nisan.2007, 14:01

şenes erzik fb li dir ....

Sekopej
29.Nisan.2007, 14:18
Şenes Erzik Fenerbahçelidir. Bunu herkes bilir. sekocan eğer takıldığın taraftar siteleri varsa ve orada duyduysan bunları orada bunu belirt. Tamam hakkımızı arayalım, yapılanlar ortada ama tüm dünya Fenerbahçe'ye karşı gibi de göstermeye çalışmayalım. Biz genç, kanı kaynayan taraftarlar, biraz daha sakin olup, olayları değerlendirirsek eminim ki fanatizmin önüne geçebiliriz...

eGowiCh
29.Nisan.2007, 14:20
Aziz Yıldırım'ın zaten şu an 6 ay hak mahrumiyeti cezası var, üstüne bir tane daha mı veriyorlar? :)

paco
29.Nisan.2007, 14:33
bu hak mahrumiyeti kadar gereksiz bir ceza yok .... ceza değil bir kere .....

El Barto
29.Nisan.2007, 14:36
Evet çok gereksiz bir ceza hangi haktan mahrum edilecek???

GeNç KaRTaL
29.Nisan.2007, 14:38
Hak mahrumiyeti cezası alınca ne oluyor:confused:

Noz
29.Nisan.2007, 14:49
su anda eski cezasi dewam ediyor mu bilmiyorum... ama serefsiz dedi iste ceza dogru hala federasyon bizi engelliyor diyorsunuz ne yani hakeme kufretti oh ceza almasin mi o zaman butun yoneticiler serefsiz aciz ceteci satilmis gibi terimler kullansin... rize baskani bile 1 yil ceza aldi... yoneticiysen hakkini yasal yoldan ararsin ama basin onunde oyle konusamazsin...

goosfraba
29.Nisan.2007, 14:53
Federasyon ceza bakımında habire Fenere çalışıyo ya!

Noz
29.Nisan.2007, 14:57
Federasyon ceza bakımında habire Fenere çalışıyo ya!habire mi... ne dediği kanıtlanmamış ricardinho ve meşale salladı diye serdar ve runje ye de ceza geliyor bu tek taraflılık mı bizim yaptıklarımız devede kulak kalır...

nart_susruko
29.Nisan.2007, 15:25
vayy be demek uefa ve fifa da engel oluyor fbye :D
Allah'da seni güldürsün ne diyeyim :D

Omerdinho
29.Nisan.2007, 15:49

öyle bir konusmussunki sanki Federasyondan tek sikayetci olan kulüp Fenerbahce..

paco
29.Nisan.2007, 15:50
öyle bir konusmussunki sanki Federasyondan tek sikayetci olan kulüp Fenerbahce..

sorunda ordaya şikayetçi olanlar sizin kadar serzenişde bulunmuyor veya sizin kadar olası bi başarısılığa kılıf aramıyolar .....

fm26mer
29.Nisan.2007, 15:54
BJK ye ceza yoh mu?

TR.CaPTaiN
29.Nisan.2007, 16:37
Fark etmez gerçekler bazen rahatsız edebilir insanları versinler bakalım ceza gerçekleri değiştirebilecekler mi ?

Omerdinho
29.Nisan.2007, 16:38
BJK ye ceza yoh mu?

gelecek diyorlar ama tahminim gelse bile az gelir..

Emurafu
29.Nisan.2007, 17:10
cok haklı bız ceza federasoyona küfür etti bunuda herkez gördü bu ceza küfür eden herkez verilir

19_SeRDiNÇ_05
30.Nisan.2007, 14:39
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) yarın yapacağı haftalık olağan toplantısında Fenerbahçe-Beşiktaş maçında ve sonrasında yaşanan olayları karara bağlayacak.

Çok fazla gündem maddesi bulunması ve Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde fair-play'e ve futbolun ruhuna yakışmayan görüntülerin oluşması, kavgaların yaşanması, çeşitli iddiaların ortaya atılması, suçlamalar, onur zedeleyici ifadeler, rakip futbolcuya saldırılar gibi durumları masaya yatıracak olan PFDK, karar vermekte bir hayli zorlanacak.

Hem şampiyonluk yarışındaki iki takımın konunun direkt içinde olması, hem de lobi çalışmaları PFDK'yı baskı altına alırken, alınacak kararların ardından da kamuoyunun bunu çok tartışacağı düşünülüyor.

Aziz Yıldırım'a rekor ceza!

Hakem Selçuk Dereli'ye hakaret ettiği gerekçesiyle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 1.5 yıl hak mahrumiyeti cezasının verilmesi bekleniyor.

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu üyeleri, Beşiktaş maçı sonrası hakem Selçuk Dereli'nin yanı sıra Merkez Hakem Kurulu ve Federasyon yönetimi aleyhine ağır hakaretler eden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler için "sabıkalı kişiler" uygulamasını devreye sokması bekleniyor.

Federasyon, disiplin talimatının 44. maddesinde yer alan "tekerrür" başlıklı uygulama doğrultusunda, Yıldırım ve yöneticilerin cezasını katlayacak. Hakem Selçuk Dereli'ye hakaret ettiği temsilci, gözlemci ve hakem raporlarında yer alan Yıldırım'ın 1,5 yıl hak mahrumiyeti ve 100 bin YTL para cezası alması bekleniyor.

Ali Koç'a 1 yıl hak mahrumiyeti

Yıldırım'ın yanı sıra hakemlere ve federasyon aleyhine çok ağır ifadeler kullanan Asbaşkan Ali Koç'un da en az 1 yıl hak mahrumiyeti, diğer yöneticiler Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı ve Şekip Mosturoğlu'nun da hakemlere ve federasyonu çok ağır bir dille eleştirmeleri nedeniyle en az 6'ar ay, önceki hafta Disiplin Kurulu'nun ihtar verdiği teknik direktör Zico'nun ise 1 ay veya 45 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırılması bekleniyor.

Auerlio ve Ricardinho'ya 2 maç ceza

Maç sonrası birbirlerine saldıran ve soyunma odası koridorlarında yumruk yumruğa kavga eden Aurelio ve Ricardinho da, Disiplin Kurulu'na sevk edilirken, her iki futbolcuya ikişer maç ceza verilmesi bekleniyor. Çift sarı karttan dolayı atılan Lugano da, hakeme saldırmaya teşebbüs ettiği ve sahadan çıkmamaya direndiği için ayrıca iki veya 3 maç ceza alacak. Maç bitiminde ellerinde meşale ile sahada tur atan Beşiktaş file bekçisi Runje ve Serdar'a da 1'er maç fatura kesilmesi beklenirken, saha olayları nedeniyle Fenerbahçe'ye de bir maç saha kapa cezası çıkabilir.

Ralph
30.Nisan.2007, 15:03
Pfff...Bu cezalar gelirse mütiş olur. :D Tabii benim için ve de tüm Fenerbahçe'li olmayanlar için.

the_imam912
30.Nisan.2007, 15:05
Yahu bu ülkede fikir özgürlüğü var.Hakemde düzgün yönetseydi maçı ona ceza falan yok!Şuna bak yaaa.

meddah
30.Nisan.2007, 15:47
Bu ülkede fikir özgürlüğü varsa ben seni sebepsiz banlayayım.. Ya da bu ülkede fikir özgürlüğü varsa kahve koyayım fincana..

Ne alaka yahu?

Önceki sayfada okuduğum bir cümle Fenerbahçe yönetiminin taraftarını soktuğu psikloljiyi özetliyor:

şenez erzik'in de galatasaray'lı olmsını göz önünde buludurursak

Her şeyde ama her şeyde sorumluluk yüklenecek, savaş ilan edilecek birileri, bir yerler var..
Yarın biri çıkacak, "Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarısız olmasının sebebi KHGDS'dir" diyecek, kimse de sormayacak adama "KHGDS nedir?" diye..

Fıratcan Alçınkaya
30.Nisan.2007, 16:44
Al işte ya Ricardinho niye 2 maç... Aurellio Rocky Balboa gibi yumruk atıo yere düşürüyo... Ricardinho da suçlu oluyo o zaman bu haftaki maçta Alex i çıkışta dövsün BJK li bir futbolcu sahada bana küfür etti desin... Ayrıca o uçan tekme atan taraftarı İnönü ye davet ederiz gelsin göstersin Çarşı ya Ninja yeteneklerini... Hastane masrafları Beşiktaş taraftarından...

bjk4ever
30.Nisan.2007, 16:44

Mahmut Uslu'nun da hak mahrumiyeti var, adam cikip konustu ama, ne ise yaradi peki bu ceza?

bjk4ever
30.Nisan.2007, 16:49
BJK ye ceza yoh mu?

BJK ceza almak icin ne yapti?

-Kufur eden FB taraftari.
-Mesale atan FB taraftari.
-Rakip oyuncuyu doven FB oyuncusu.
-Mactan sonra federasyon ve yayinci kurulus hakkinda 'serefsiz' ve 'hirsizlar' gibi beyanatlar kullanan FB yoneticileri.
-Rakibinin bogazina sarilip hakeme tepki gosterip kirmizi kart alan FB oyuncusu.

Simdi BJK oyunculari dayak yediler ve mactan sonra turu kutladilar diye ceza yerlerse tam komedi olur, kimse de federasyon'un kendine karsi oldugunu soyleyemez, bu tam bir komedi olur.

Memedov
30.Nisan.2007, 16:56
Al işte ya Ricardinho niye 2 maç... Aurellio Rocky Balboa gibi yumruk atıo yere düşürüyo... Ricardinho da suçlu oluyo o zaman bu haftaki maçta Alex i çıkışta dövsün BJK li bir futbolcu sahada bana küfür etti desin... Ayrıca o uçan tekme atan taraftarı İnönü ye davet ederiz gelsin göstersin Çarşı ya Ninja yeteneklerini... Hastane masrafları Beşiktaş taraftarından...

Bence çok abartıyosun İnönü,Kadıköy ne fark etçek burada kardeşlik dostluk varken sen o taraftarı inönü´ye davet ediyorsun ya ne diyeyim..

Fıratcan Alçınkaya
30.Nisan.2007, 17:00
Mehmet ama ayıp degilmi 1hafta önce İnönü deydi maç hiç olay olmadı... O adamın futbolcuların yanında ne işi var... Bu kadar mı aciz stad güvenligi... Kardeşligi sonuna kadar destekliyoz biz ne küfür ne şiddet... Ama Perşembe gününden sonra sinirlenmemek elde degil...

Memedov
30.Nisan.2007, 17:09
Tamam konu dağılmasın en iyisi konu Aziz Yıldırım´ın Cezası.

Sekopej
30.Nisan.2007, 17:10
BJK ceza almak icin ne yapti?

-Kufur eden FB taraftari.
-Mesale atan FB taraftari.
-Rakip oyuncuyu doven FB oyuncusu.
-Mactan sonra federasyon ve yayinci kurulus hakkinda 'serefsiz' ve 'hirsizlar' gibi beyanatlar kullanan FB yoneticileri.
-Rakibinin bogazina sarilip hakeme tepki gosterip kirmizi kart alan FB oyuncusu.

-Fener golü yedikten sonra BJK'li taraftarların sesi geliyordu, orada hiç küfür yoktu değil mi?
-Meşale yakan FB taraftarı değil, dikkatli izlediysen meşele BJK gol attıktan sonra yakıldı, maçtan sonra da sahaya atıldı.
-Bu konuda asıl kararın yine mahkemelerin vermesi gerektiğini düşünüyorum fakat Ricardinho henüz şikayetçi olmamış. Acaba neden şikayetçi olmuyor, mahkemede herşey açığa çıkar herkes cezasını çeker.
-Yöneticilere zaten gereken cezalar hep verildi ve yine verilecek, bir itirazım yok.
-Kırmızı alan FB oyuncusu da 1 maç cezasının yanısıra 3 maç daha ceza alacak muhtemelen.

Eğer yukarıda yazan cezalar verilecekse ve bu şiddet bitecekse verilsin. Daha fazlası verildiğinde bitecekse daha fazlası verilsin. Altı üstü futbol, işin eğlence yanını bırakıp nelerle uğraşıyoruz.

Umarım kalan maçlarda fair play üst seviyede olur da herhangi bir olay çıkmaz.(Hiç sanmıyorum ama temenni ediyorum)

bjk4ever
30.Nisan.2007, 18:19
-Fener golü yedikten sonra BJK'li taraftarların sesi geliyordu, orada hiç küfür yoktu değil mi?
-Meşale yakan FB taraftarı değil, dikkatli izlediysen meşele BJK gol attıktan sonra yakıldı, maçtan sonra da sahaya atıldı.
-Bu konuda asıl kararın yine mahkemelerin vermesi gerektiğini düşünüyorum fakat Ricardinho henüz şikayetçi olmamış. Acaba neden şikayetçi olmuyor, mahkemede herşey açığa çıkar herkes cezasını çeker.
-Yöneticilere zaten gereken cezalar hep verildi ve yine verilecek, bir itirazım yok.
-Kırmızı alan FB oyuncusu da 1 maç cezasının yanısıra 3 maç daha ceza alacak muhtemelen.

Eğer yukarıda yazan cezalar verilecekse ve bu şiddet bitecekse verilsin. Daha fazlası verildiğinde bitecekse daha fazlası verilsin. Altı üstü futbol, işin eğlence yanını bırakıp nelerle uğraşıyoruz.

Umarım kalan maçlarda fair play üst seviyede olur da herhangi bir olay çıkmaz.(Hiç sanmıyorum ama temenni ediyorum)

- BJK taraftari o mesaleyi oraya nasil soksun, bir defa etrafinda ag var, nasil mesaleyi atsin sahaya?
- Ben maci canli izleden ve BJK taraftarindan kufur duymadim, Ulusoy ve hakeme edilen kufur vardi sadece.
- Bence de mahkemeye gidilmeli ve hersey aciga cikmali. Ama sonucta Ricardinho ne yapmissa asla karsiligi siddet olamaz, sahada oyuncular birbirlerine ne kufurler ediyor, Tuncay'in Gokhan Zan'a ettigi laflardan sonra Gokhan Zan gidip Tuncay'i mi dovdu?
- Oyle bir cezaya gerek yok, Lugano'ya belki 2 ekstra mac gelebilir o da maksimumu. Ayrica Serdar ve Runje de ceza almamali, Ricardinho-Aurelio davasi mahkemede gorulmeli ve FB sahasi olaylardan dolayi en az 3 mac kapatilmali, en adil karar bu olur bence.

Sekopej
30.Nisan.2007, 18:23
Meşale konusunda BJK taraftarlarında gördüğüm için BJK attı diyorum sahaya. Küfürleri duymadım diyorsan da artık benim diyecek birşeyim yok, boşuna tartışmaya da gerek yok...

bjk4ever
30.Nisan.2007, 18:29
Kanit da alacaksiniz illa, buyrun bakin videoya bakalim, mesaleler nereden cikiyor?

http://www.youtube.com/watch?v=CXxyKCbNZV4&eurl=

TR.CaPTaiN
30.Nisan.2007, 18:31
Bu cezalar gelirse Fenerbahçe açısından çok kötü olur. Appiah düzelse bile Aurelio'nun yerine mecburen Deniz oynayacak,Serdar'ın yerine Volkan oynayacak bu resmen felaket.

bjk4ever
30.Nisan.2007, 18:35
Bu cezalar gelirse Fenerbahçe açısından çok kötü olur. Appiah düzelse bile Aurelio'nun yerine mecburen Deniz oynayacak,Serdar'ın yerine Volkan oynayacak bu resmen felaket.

Serdar niye ceza alsin ki?
Bence Aurelio cok onemli eksiklik olur FB icin, Lugano'yu bir nebze Onder unutturabilir, ama Aurelio oynamazsa mac cok sikintili gecer FB icin.
Ayni sekilde BJK'de herhangi bir nedenden dolayi Runje, Serdar ve Rico ceza alirsa bu eksiklikleri BJK kaldiramaz.

Emurafu
30.Nisan.2007, 18:39
Ceza haklıda olabilir cünkü aziz yıldırımın busene yine federasyon aleyhine konusmaları var sapıkası arttı yani

EreN
30.Nisan.2007, 19:04

Ceza ötesinde daha iyi birşey.Daha önce dediğim gibi şimdi rahat rahat locasında elinde viskisi sıcacık veya serin bir ortamda aile dostlarıyla 7 yıldızlı otel konforunda maç izlemenin nesi ceza :D

nart_susruko
30.Nisan.2007, 19:07
Kanit da alacaksiniz illa, buyrun bakin videoya bakalim, mesaleler nereden cikiyor?

http://www.youtube.com/watch?v=CXxyKCbNZV4&eurl=
meşaleler içinde diyecek bişey kalmadı sanırım :)

Sekopej
30.Nisan.2007, 19:10
meşaleler içinde diyecek bişey kalmadı sanırım :)

Serdar ve Runje'ye ceza gelebilir, daha ne diyeyim...

Noz
30.Nisan.2007, 19:18
ama atan onlar deildi ki sadece salladilar... sallamak ceza gerektirir diye bi kural varsa o zaman tamam... bu arada ben de maci tv den izledim bizim taraftarlardan hic kufur duymadim sadece son kisimlarda super bi tezahurat vardi...

real_footballer
01.Mayıs.2007, 17:47
Olaylı F.Bahçe - Beşiktaş maçının ardından PFDK kararları açıkladı. Rekor cezalar! PFDK, F.Bahçe Spor Kuluübü Başkanı Aziz Yıldırım'a 1 yıl, yönetici Ali Koç'a 2 yıl, teknik direktör Zico'ya 1 maç, ve Ricardinho'ya maç sonu saldıran sarı-lacivertli futbolcu Aurelio'ya 2 maç ceza verdi. Kurul F.Bahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası da verdi. Beşiktaşlı Ricardinho da 1 maç ceza aldı...
Kaynak : DHA

fm26mer
01.Mayıs.2007, 17:48
Geçmiş osun...

Noz
01.Mayıs.2007, 17:50
bi de bizi engelliyorlar diyorlardi bi mac ceza almislar sadece ustelik zicoya da sadece bi mac...

Memedov
01.Mayıs.2007, 17:50
Bu demek oluyor Trabzon maçı seyircisiz Fenerbahçe kendini yaktı.

TR.CaPTaiN
01.Mayıs.2007, 17:54
Trabzon gibi zor bir maçı seyircisiz oynayacağız çok kötü oldu. Ayrıca Aurelio Beşiktaş maçında yok bu da demektir ki Deniz'e kaldık. Yine saç baş yolacağız.

Sheriff
01.Mayıs.2007, 17:57
Okadar anormal değil..

Memedov
01.Mayıs.2007, 17:57
Cezalar zaten yerinde olmuş Beşiktaş maçında Teknik direktör´süz oynayacağız Bence Bu durumda Beşiktaş´dan puan almamız Mümkün değil.

Sekopej
01.Mayıs.2007, 17:59
Cezalar zaten yerinde olmuş Beşiktaş maçında Teknik direktör´süz oynayacağız Bence Bu durumda Beşiktaş´dan puan almamız Mümkün değil.

Ne yapıyordu ki Zico. Oyuncu değişikliği bile yapmıyordu, bence tribünde oturacak olması daha iyi. En azından yukardan bakar da belki kalan maçlarda müdahale etmekte geçikmez.

fenerbahce_1907
01.Mayıs.2007, 18:00
Zico olsada olmasada bişi farketmez.Önemli olan Aurelio bence

Bordo61Mavi
01.Mayıs.2007, 18:01
Is futbolculara kaldi. Trabzonspor macinda seyircisiz olmalari iyi olmadi, cunku o mac icin isten bi gun izin almistim. Neyse gine biraz indirim yaparlar Aziz bey'e

Bugra19o3
01.Mayıs.2007, 18:02
rico ya verilen ceza haksız...hem ben daha fazla bekliyordum ama....bunada şükür :cool: :cool:

meddah
01.Mayıs.2007, 18:02
Arkası var bunun; daha Denizli maçının cezası gelecek..

TR.CaPTaiN
01.Mayıs.2007, 18:03
Zico'ya verilen ceza iyi olmuş keşke daha fazla verselerdi.

Bugra19o3
01.Mayıs.2007, 18:04
ben bu habere sporx.com da baktım rico ya ceza verilmemiş........sen...

meddah
01.Mayıs.2007, 18:06
Ricardinho'ya ceza yok.

Sekopej
01.Mayıs.2007, 18:07
Ricardinho ve Lugano ceza almamış, Runje ve Serdar ihtar almış, Aurelio 2, Zico 1 maç ceza almış. Ayrıca Fener'in stadı 1 maç kapatılırken, Aziz Yıldırım 1 sene, Ali Koç 2 sene hak mahrumiyeti cezası almış...

bjk4ever
FB gercekten yirtmis.

Zico'ya ceza verilmesi avantaj.
1 mac gercekten cok hafif, kufur, mesale, guvenlik eksikligi, hersey vardi ama 1 mac ile yirtmislar.
Lugano'yu resmen 'unutturdular'.
Aurelio'ya 2 mac hafif kalmis, Emre Isvicre macinda rakibe top atti diye 5 mac ceza aldi, rakibi doven Aurelio 2 mac aliyor.
Yumruk yemekten baska birsey yapmayan Ricardinho'nun 1 mac ceza almasi daha da komik olmus.
Yazik, cok yazik.....

Bugra19o3
Disiplin Kurulu bu cezayı saha olayları nedeniyle kestiyse Beşiktaş derbisinden sonraki Trabzonspor maçı seyircisiz oynanacak. Cezanın sebebi küfürlü tezahürat ise kupa maçları statüsü gereği Fenerbahçe bu cezayı önümüzdeki yıl ilk kupa maçında çekecek

Bilmem anlatabildim mi??

Emurafu
01.Mayıs.2007, 18:09
Cezalar cok yerinde cunku fenerbahce yoneticileri daha oncede federasyona küfürlü satasmalarda bulunmuslardı ali koc en büyük cezayı zaten hakediyor dedigi lafları hepimiz duyduk

buna göre besıktas macında zico yerini alamıcak aynı sekildede mehmet
ayrı trabzon macı seyırcısız oynanacak bu kararda haklı
ama tahkim bu cezayi indirir gibime geliyor sadece seyircisiz macı indirmez o durur

Mirza
01.Mayıs.2007, 18:22
Zico saha kenarında olsa ne farkeder, tribünde olsa ne farkeder ? Iki şekilde de maçı çok rahat izliyor. Zaten o maçı izlemek için geliyor. Bizimle tek farkı biz maçı izlemek için para veriyoruz, o ise para alıyor.

El Comandante
01.Mayıs.2007, 18:29
Lugano minimum 3 mac ceza almaliydi.Aurelio 3 mac ceza almaliydi hatta belki daha fazla.Fenerbahce´nin sahasi 2 mac kapanmaliydi.Rico ceza almadi...

nekop
01.Mayıs.2007, 18:31
Tahkime gidilir cezalar yarıya iner Zico ile Ricardinho'nunki kaldırılır....

Bugra19o3
01.Mayıs.2007, 18:31
rico ceza almadı arkadaşım

eXcitinG
01.Mayıs.2007, 18:33
Resmen katLiam oLmuş.Ne diyeyim bekLenen bişey di.

Emurafu
01.Mayıs.2007, 18:34
Tahkim bu cezalari indirmemesi lazim hatta daha fazla olmasi lazimdi

EreN
01.Mayıs.2007, 19:07
Kara Türk Köpeği... eyv

Nedvedmania
01.Mayıs.2007, 19:10
Aureilo 2 maç
Aziz 1 yıl
Koç 2 yıl
Zico 1 maç

cezaları geldi

Yerinde bi karardı

El Barto
01.Mayıs.2007, 19:11
Hocam biraz üsluba dikkat et bence.

Daha fazla bekleniyordu ama böyle uygun görülmüş.

Nedvedmania
01.Mayıs.2007, 19:17
Kime dedin emre abi banamı erene mi ?

eGowiCh
01.Mayıs.2007, 19:24
Yorum yapmaya değmez bu cezalara. Maç sonrası olan kavgaya bile ceza verilmiş, Aurelio yere tükürse 1 maç ceza alacak.

Biz bu olanlara rağmen şampiyon olup cevabımızı veririz.

senderson
01.Mayıs.2007, 19:26
Federasyonu alkışlıyorum.gs ve bjklilerde kına yaksınlar.Ama engelleyecekler.Fenerbahçe taraftarı görevini dışarıdan yapar ama yine yapar...

FeYYaz1989
01.Mayıs.2007, 19:34
Cezalar gayet yerinde olmus,fakat tahkim cezalarda indirim uygulamamali kesinlikle.

Emurafu
01.Mayıs.2007, 19:41
Ya hala Federasyon neden suclaniyor ali koc dedigi laflari gorduk aurellio her halde ceza alacak ne oyle adam dovme falan cok hakli karar lar alinmis bu kadar fanatik olmayin

sercaninan
01.Mayıs.2007, 19:44
1. kesinlikle ve kesinlikle seyircisiz cezası kaldırmalı cunku sahadaki provakasyonlara rağmen cok buyuk bi taskınlık olmadı
2.türklüğe hakaret eden ricardinho nasıl olurda ceza almaz
3.aziz yıldırım ve ali koc'a az vermişler omur boyu verselerdi noolcak sanki hak mahrumiyeti dediin ne ki sadece imza atmıcaklar raat olsun herkes fenerbahce de cok imza atacak insan var

El Comandante
01.Mayıs.2007, 19:45
Federasyonu alkışlıyorum.gs ve bjklilerde kına yaksınlar.Ama engelleyecekler.Fenerbahçe taraftarı görevini dışarıdan yapar ama yine yapar...

Üslubunu düzeltte konus.Ne kina yakmasindan bahsediyon sen?

Simdi haketmedimi fb bu cezalari?Aurelio degilmiydi mac cikisi ricoyu arkadan yumruklayan?Aziz Yildirim degilmiydi,hakemlere Tff´ye serefsizler diyen?Ali Koc´tan bahsetmiyorum bile...

Zico´nun basin toplantisinda ne dedigini iyice duymadin galiba,adam biraz daha ileri gitse küfürler yagdiracakti.

Fb taraftarlari mac boyunca küfürler ettiler.Bjk yönetimi mactan cikti yahu edilen küfürler yüzünden.

Simdi gelmis sen burada Federasyonu protesto ediyorum diyorsun.Gs´liler ve bjkliler kina yaksin diyorsun.Biraz objektif olmayi dene,biliyorum senin icin cok zor ama dene...

senderson
01.Mayıs.2007, 19:47

Simdi haketmedimi fb bu cezalari?Aurelio degilmiydi mac cikisi ricoyu arkadan yumruklayan?Aziz Yildirim degilmiydi,hakemlere Tff´ye serefsizler diyen?Ali Koc´tan bahsetmiyorum bile...

Zico´nun basin toplantisinda ne dedigini iyice duymadin galiba,adam biraz daha ileri gitse küfürler yagdiracakti.

Fb taraftarlari mac boyunca küfürler ettiler.Bjk yönetimi mactan cikti yahu edilen küfürler yüzünden.

Simdi gelmis sen burada Federasyonu protesto ediyorum diyorsun.Gs´liler ve bjkliler kina yaksin diyorsun.Biraz objektif olmayi dene,biliyorum senin icin cok zor ama dene...

ikili tartışmaya girip ceza almayacağım.Bir derdin varsa msnim profilimde var.Yada pm at sana istediğin cevapları vereyim..

EreN
01.Mayıs.2007, 19:51
Edilen küfürler münferitti toplu küfür olmadı.

Emurafu
01.Mayıs.2007, 20:09

Simdi gelmis sen burada Federasyonu protesto ediyorum diyorsun.Gs´liler ve bjkliler kina yaksin diyorsun.Biraz objektif olmayi dene,biliyorum senin icin cok zor ama dene...sana katiliyorum arkandayim

Sheriff
01.Mayıs.2007, 20:20
Mesaj yazarken dikkatli olun sataşmalarda bulunmayın. Aşağılayıcı, emri vaki cümleler kurmayın..
Uyarıyorum bir daha uyarmam.. Zaten aranızada bazı arkadaşlar sınırlarını çok zorluyor. Dikkatli olmanızı temenni ediyorum..

Nocna Mora
01.Mayıs.2007, 20:21
brnce fenere cezaşlar iyi olmuş haketmişlerdi çünkü

El Barto
01.Mayıs.2007, 20:22
Kime dedin emre abi banamı erene mi ?

Sana değil Cihan.

canavar20
01.Mayıs.2007, 20:43
artık yeter yani bu ne

paco
01.Mayıs.2007, 20:44
Yorum yapmaya değmez bu cezalara. Maç sonrası olan kavgaya bile ceza verilmiş, Aurelio yere tükürse 1 maç ceza alacak.

Biz bu olanlara rağmen şampiyon olup cevabımızı veririz.

niye maç sonrası olaylara ceza verilmiyor mu ... yasalara mı aykırı ... ilk defa olmadı bu merak etmeyin ....

ewrim_FB
01.Mayıs.2007, 20:48
Maçın son dakikalarında küfür vardı sadece maç boyunca küfür falan yoktu o kadar ağır tahrikten sonra bu kadar sabırlı olan taraftırımızı tebrik ediyorum.Cezalarda yönetimin ve Zico'nun aldığı cezalar doğru.Runje ve Serdar'a da ceza verilmeliydi bence...

ataman5
01.Mayıs.2007, 20:51
runjeye maç öncesindemi ceza verilmişti!.. niye bu kadar şaşırıyosunuz
bu cezalara fenerbahçe cumhuriyetinde hakaret etmek sövmek serbest olabilir nede olsa başındaki başkan belli ancak burası türkiye cumhuriyeti varsa bi derdin hukuki yolla halledersin söverek karalayarak değil ve bu cezalarda tam yerindedir, lütfen artık fenerbahçeli arkadaşlarım biraz şapkanızı önünüze koyunuz ve gerçekleri daha objektif yorumlayınız saygılaar..

El Barto
01.Mayıs.2007, 20:51
Beşiktaş'a 50 saniye edilen küfür için ceza verildiğinde neredeydiniz haksızlıktır bu demediniz dostlar? Runje Sakarya maçında tahrik edildi ve ceza aldı tahrik edenler ceza almadığında kızdığımızda neredeydiniz dostlar?

Nedvedmania
01.Mayıs.2007, 20:55
sercan inan

2.türklüğe hakaret eden ricardinho nasıl olurda ceza almaz demişsin bunu kanıtlayabilirmisin hadi kanıtlaada görelim.

Mirza
01.Mayıs.2007, 20:58
Tartışmaya meğilli mesaj atan arkadaşlar bu mesajımdan sonra uyarılmadan mesajının karşılığını alacaktır. Ne bu yahu her konuda tartışma.

EreN
01.Mayıs.2007, 21:09
Beşiktaş'a 50 saniye edilen küfür için ceza verildiğinde neredeydiniz haksızlıktır bu demediniz dostlar? Runje Sakarya maçında tahrik edildi ve ceza aldı tahrik edenler ceza almadığında kızdığımızda neredeydiniz dostlar?

Dostum geçmiş mesajlarıma bir bak istersen.Fenere verilen cezalar haklı haksız değil demedim ama olayların bu aşamaya gelmesindeki başrol oyuncusu olanlara nefretim , kinim.

the_imam912
01.Mayıs.2007, 21:16
bu ne ya!adamlar fikirlerini açıklıyor diye ceza yiyorlar.Allah göstersin cezalarını :D

M.Scofield
01.Mayıs.2007, 21:18
Cezalar tam yeriden olmus

real_footballer
01.Mayıs.2007, 21:26
çok doğru cezalar olmuş ricardinho ya ceza verilmemesi yerinde bir karar

antifbars
01.Mayıs.2007, 21:28
arkadaşlar hepinize soruyorum.
ingiltere premier liginde bir maç çıkışı bir oyuncu rakip ouncuya saldırırsa bunun cezası 2maç mı olur yoksa 5-6 maçmı(daha fazla bile olabilir)?

sercaninan
01.Mayıs.2007, 21:35
arkadaşlar hepinize soruyorum.
ingiltere premier liginde bir maç çıkışı bir oyuncu rakip ouncuya saldırırsa bunun cezası 2maç mı olur yoksa 5-6 maçmı(daha fazla bile olabilir)?

kardesim bende sana soruyorum ingiltere ırkçı soylemlerde bulunduğu iddia edilen Emre'nin olayı delil yok diye ort pasmı edildi yoksa sorusturma mı acıldı??

antifbars
01.Mayıs.2007, 21:42
önce soruşturma açıldı sonra mahkemede karar yatersizliğinden dolayı dava iptal edildi.zaten emre ırkçı söylemlerde bulunmadı.bulundu diye sayalım, adamların elinde kanıt yok tabiki iptal olcak dava.ama bizim federasyonun önünde her türlü kanıt var. adam resmen boksör gibi indirdi yumruğu.belki bıraksalar azını yüzünü kırcaktı ricardinhonun
bunun cezası kesinlikle 2 maç olmamalıdır...

ultraslanerdem
01.Mayıs.2007, 21:54
Konuyla ne alakası var yahu.Tartışmaya yer arıyorsunuz...

asatilla
01.Mayıs.2007, 21:55
Emeklerimizin çalınmasının yanında birde bu cezalar çıktı.TFF fenerbahçenin aleyhine herşeyi yapıyor.

sercaninan
01.Mayıs.2007, 21:55
sercan inan

demişsin bunu kanıtlayabilirmisin hadi kanıtlaada görelim.

bunu kanıtlayacak kadar portekizcem yok ama saten olsaydı bile yayıncı kurulus bunları coktan yok etmiştir bile

10_Osmanozc
01.Mayıs.2007, 21:57
İner bu cezalar iner.

Nedvedmania
01.Mayıs.2007, 21:58
bunu kanıtlayacak kadar portekizcem yok ama saten olsaydı bile yayıncı kurulus bunları coktan yok etmiştir bileAl işte hemen yayıncı kuruluş yok etmiştir sansür koymuştur vs ... ille tutturmuşsunuz federasyon fener düşmanı diye gidiyosunuz o yoldan.

sercaninan
01.Mayıs.2007, 22:06
tmm ya burda tartısmaya gerek yok federasyon fenerbahce nin yanında ve hiç alehimizde hakem hatası olmuo ama naparsın işte bizim oyuncular verilen 15 penaltıdan 2 tanesini atabildi hakemler her mac rakipten 2-3 adam atıolar ama bizim oyuncular oynamıo şansalla erman bjk macından sona ali koc hakkında hiç bişi solemedi hatta ali kocu studyoya dawet etti ama ali koc gitmedi ulusoy fenerbahce nin her macına gelio ama işte bizimkiler gelmemiş gibi gosterio

antifbars
01.Mayıs.2007, 22:18
ya ali koç un selçuk dereliye dedikleri apaçık orada.bi anat avrat düz gitmedii kaldı.tabiki adamı eleştircekler.
zaten siz federasyon yüzünden bir türlü avrupada başarı elde edemiyosunuz. hakemler yüzünden 25 yıldır türkiye kupasını alamıyosunuz.yayıncı kuruluş yüzünden gçen sene şampiyonluu GALATASARAYa kaptırdınız.
bu senede şampiyon olamassanız bunun tek sorumlusu federasyon hakemler ve yayıncı kuruluştur.kesinlikle kendi yöneticiniz kendi teknik drektörünüz kendi oyuncunuz değildir

Sekopej
01.Mayıs.2007, 22:22
E artık müdahale etme zamanı geldi. Verilen cezalarla ilgili konuşacaksanız konu açık kalsın, yoksa kapatacağım...

Sheriff
01.Mayıs.2007, 22:26
Bu 3. uyarıydı. En etkili seninki oldu Serkan :zuhaha

GsDoruk
01.Mayıs.2007, 22:27
Bence Fener'e haksızlık falan yapılmamış, hatta iyi yırtmış ;;)
Konuya geri dönelim

ForsakeN
01.Mayıs.2007, 23:05
Seyircisiz oynama,Zico'ya,Aurelio'ya verilen cezalara birşey demiyorum HAKETTİK çünkü.Ama TÜRKLÜĞE hakaret ettiği iddia edilen bir futbolcu hakkında nasıl olurda bir SORUŞTURMA bile açılmaz bunu anlamam mümkün değil.

paco
02.Mayıs.2007, 00:31
benim anlamadığım rico ırkçı söylemlerini m.aurelio ya söyledi (tabii söylediyse) o neydiyi belirsiz adam nerden duydu da rico ya daldı ... ayrıca o adama ceza verilmiyeeck mi ... sonra madem çok ağır laflar söyledi rico ... neden haftasonu alex in çocuğunun doğum günü partisinde birlikteydiler ... ayrıca burdan lafım neden soruşturma açılmıyo diyenlere ... aurelio dan şikayet yok ... konunun kapanmasını istiyor ... bunlar menajer volkan ballı nın lafları ....

remake
02.Mayıs.2007, 02:00
bence az bile ceza verilmis. hakem nasil oluyorda emegini caliyor fenerbahce'nin peki onu anlamis degilim. tamam selcuk dereli kotu mac yonetti ama fenerbahce en az 15 pozisyona girdi. son vuruslarida mi selcuk dereli yapti?

nart_susruko
02.Mayıs.2007, 02:15
Seyircisiz oynama,Zico'ya,Aurelio'ya verilen cezalara birşey demiyorum HAKETTİK çünkü.Ama TÜRKLÜĞE hakaret ettiği iddia edilen bir futbolcu hakkında nasıl olurda bir SORUŞTURMA bile açılmaz bunu anlamam mümkün değil.
kırmızı yazan kısımdan olsa gerek, soruşturma açılsada elde kanıt olmadığından bi sonuç elde edilemez.

cezalarda düşer herhalde :roll:

El Barto
02.Mayıs.2007, 02:17
kırmızı yazan kısımdan olsa gerek, soruşturma açılsada elde kanıt olmadığından bi sonuç elde edilemez.

müthiş bir yorum hayran kaldım. :)

hala -mış -miş le iş yapıyoruz...

Nedvedmania
02.Mayıs.2007, 11:19

Hehehehe gine iyi yakaladın :n:

y_layta
02.Mayıs.2007, 12:46
trabzon maçında seyirci yok cok iyi oldu bu.aurellioda yok golu o atmıştı iyi iyi

meddah
02.Mayıs.2007, 13:29
Bakıyorum objektiflik, kendi yönetiminin terbiyesizliğinden utanma falan, iki günde koyverilmiş geri.. Eski tas, eski hamam; aynen devam..

Fenerbahçeli yöneticilerin maçtan sonra ettiği lafları, her ne sebeple olursa olsun burada etseniz direkt banlanırsınız.. Veya biriniz çıkıp "şu üye bana küfretti" deseniz ve hiçbir delil gösteremeseniz, o üyeyi atmamızı bekleyemezsiniz.. Dünyanın hiçbir yerinde somut şekilde ispatlanmamış bir suça ceza verilmez..
Artı Aurellio'nun yaptığını mesela sokakta yapsanız geceyi nezarette geçirirsiniz..

shahinler
02.Mayıs.2007, 13:54
Belki bu hafta Zico sahada yokken yenebiliriz Beşiktaş'ı.Açıkçası şimdi dahada ümitlendim.Ayrıca şunu tekrar belirtmek istiyorum Fenerbahçe'nin bugün bu durumda olmasının maalesef en büyük sebebi Sayın Başkan Aziz Yıldırım'dır.Bir kulübe çok yatırım yapabilirsin, çok güzel tesisler yapabilirsin, parasal açıdan kulübü çok iyi durumlara getirebilirsin ama biraz da futboldan anlamak lazım.Eğerki anlamıyosan bırakta anlayan adamlar orada otursun.Herkesi Fenerbahçe'ye düşman etmekle kulüp başarıya ulaşmaz.Olaylar kişilselleştiği için bu durumdayız.Bunlar benim şahsi fikirlerim.

fenerbahce_1907
02.Mayıs.2007, 14:39
"Tepkisiz kaldığımız düşünülmesin"
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim olarak Fenerbahçe olgusunun değerini arttıracak bir yönetimi biçimi seçtiklerini, yapılan haksızlıklar karşısında federasyon ve hakemler için köklü çözümler üretecek adımlar atmaya başlayacaklarını söyledi.

Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Türkiye Kupası'na veda ettiklerini ancak futbolcularına üzülmemeleri gerektiğini belirterek, "Onlara daha önce de finaller oynayıp Türkiye kupasını kaçırdığımızı hatırlattık. Futbolda bu sonuçları kabul edemeyen bir yönetim biçimi, sadece günü kurtaran ve kısa vadeli çözümleri tercih eden bir yapılanmadır.

Halbuki ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım hep kalıcı bir kurumsal yapının, ilkelerin, kuralların her şeyden önemlisi Fenerbahçe olgusunun değerini her dakika arttıracak bir yönetim biçimini yani zor olanı seçtik. Bu seçim bizim. Türkiye'nin en büyük futbol kulübünü, onun asırlık geçmişine, geleneklerine ve geleceğine götüren hedeflerini de çoğu zaman kısaltan bir yönetim biçimidir. Biz, aykırı kararlar alan, duvarları yıkan, insanları kıran, sistemleri yok etmek isteyen bir yönetim de olabilirdik ama değiliz.

TEPKİSİZ KALDIĞIMIZ DÜŞÜNÜLMESİN

Camiadan hiç kimsenin, Fenerbahçe yönetiminin yaşananlara tepkisiz kaldığını düşünmemesini isteyen Yıldırım, "Bugüne kadar bize yapılan oyunlara suskun kalmamızın nedeni; dünya kulübü diye her defasında ısrarla üzerine basa basa söylediğimiz bir gerçeğin yanında, yaşamak zorunda kaldığımız ve Fenerbahçe'den sürekli nemalanan kuruluşların da aynı ülkenin kurumları olmasıdır.

Ancak endüstriyel futbol gerçeği diye bir olgu vardır. Artık futbolun değişmez bileşenleri diye düşündüğümüz federasyon ile futbolu saha dışındaki taraftara, futbolsevere ulaştıracak yayıncı kuruluşun da endüstriyel futbol gerçeğine uygun hareket etmesi gerekiyor.Eğer hayatınızı spor kulüpleri üzerinden idame ettiriyorsanız, onlara sadece kolaylık değil, bu kulüplerin en iyi şekilde mesleklerini icra etmeleri adına hizmetler üretmek zorundasınız" diye konuştu.

Türkiye'nin futboldaki lokomotifi olarak görülen Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yapısal dönüşümünü başarıyla hayata geçirmiş olmasının bazı kurumları rahatsız ettiğini ifade eden Aziz Yıldırım, "Nedense hem Türk Futbol Federasyonu'nu, hem de yayıncı kuruluş Lig TV'nin içinde bazı kişileri rahatsız etmektedir. Bir maç yayınında "İnanamıyorum Fenerbahçeli oyuncunun yaptığı harekete bak" diyen bir maç spikeri ile yan hakemin "Kart göster" uyarısına rağmen, pozisyonu faul kararıyla geçiştiren hakemin amacı hep aynıdır: Fenerbahçe'yi yıpratmak, taraftarını provoke etmek, önü alınamayacak olaylara sebep olmaktır" şeklinde konuştu.

BİNDİKLERİ DALI KESİYORLAR

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sözlerini şöyle tamamladı:

"Fortis Türkiye Kupası maçında ve daha önce oynadığımız bir çok maçta yanlı kararlar verenler ve bu kararları reytinge çevirenler adeta bindikleri dalı kesmekte, Fenerbahçe ile Türk futboluna zarar vermektedir.

Milyonlarca taraftarının desteğinden güç alan bir spor kulübünün yöneticileri olarak, artık köklü çözümler üreteceğiz. Bundan hiçkimsenin şüphesi olmasın. Zaman zaman devletin sorumlu kademelerinin bile çare bulamadığı federasyon ve hakemler için köklü çözümleri üretecek adımları atmaya, sesimizi duyurmaya, 3 Mayıs'ta Anıtkabir'de en büyük Fenerbahçeli Atatürk'ün huzurunda buluşarak başlıyoruz."

canavar20
02.Mayıs.2007, 14:42
haksızlığa göz yummayız...

fmsmyrna
02.Mayıs.2007, 16:15
Belki bu hafta Zico sahada yokken yenebiliriz Beşiktaş'ı.Açıkçası şimdi dahada ümitlendim.Ayrıca şunu tekrar belirtmek istiyorum Fenerbahçe'nin bugün bu durumda olmasının maalesef en büyük sebebi Sayın Başkan Aziz Yıldırım'dır.Bir kulübe çok yatırım yapabilirsin, çok güzel tesisler yapabilirsin, parasal açıdan kulübü çok iyi durumlara getirebilirsin ama biraz da futboldan anlamak lazım.Eğerki anlamıyosan bırakta anlayan adamlar orada otursun.Herkesi Fenerbahçe'ye düşman etmekle kulüp başarıya ulaşmaz.Olaylar kişilselleştiği için bu durumdayız.Bunlar benim şahsi fikirlerim.

aynen katılıyorum bıraksın bence başkanlığı görmüyormuki artık onunlar avrupada başarı elde edemeyeceğiz.çünkü transferleri hocalar değil o ve birkaç yöneticimiz yapıyor ayrıca eski yönetimimizden birçok isim gitti ve kötü ayrılarak gitti o kadar insan yanlış şeyler yaptıda aziz başkan mı yapmadı

meddah
02.Mayıs.2007, 20:12
Yani adam özetle diyor k; değişen bir şey yok, yaptık yine yaparız..

Havuzdan çıkmak isteyince müsade edilmezse yayıncı kuruluşa uyuz olur, abidik gubidik bahanelerle orman kanunlarını yürürlüğe sokarız.. Suçu kabul etmeyiz ki özür dileyelim..

Rakip camiaya da uyuz oluruz; taraftarımız da, futbolcumuz da her türlü terbiyesizliği yapar, özür mözür dilemeyiz..

Milyon dolarları sokağa döküp sportif başarı elde edemeyince federasyona uyuz olur, başarısızlığımızı higidi bigidi bahanelerin arkasına gizleriz.. Kendi camiamızdan bile özür dilemeyiz..

Cumhurbaşkanı adayım Aziz Yıldırım'dır; böyle bir adamın Türkiye'nin başında olduğunu düşünsenize..

uAburak89
03.Mayıs.2007, 22:45
Tahkim tarafından Aurelio'nun 2 maçlık cezası onaylandı. Zico'nun 1 maçlık cezası kaldırıldı. Seyircisiz oynama cezası ise tarafsız sahada oynama cezasına dönüştürüldü...

M.Scofield
03.Mayıs.2007, 22:54
Bu cezalar niye veriliyor indirilmek içinmi

ForsakeN
03.Mayıs.2007, 23:26
Bu cezalar niye veriliyor indirilmek içinmi

Aynen öyle. Madem cezayı indiriceksin baştan verme!

TR.CaPTaiN
04.Mayıs.2007, 00:00
Maalesef Zico'nun ceza kaldırıldı.

Nedvedmania
04.Mayıs.2007, 00:03
Al işte bide taraflı yönetim diyolar. Madem indirilicekti baştan niye veriyosun anlamamki

meddah
04.Mayıs.2007, 00:18
Ne şiş yansın, ne kebap diye veriyorum, sevgili futbolseverim..

Hatırlarsan Gökdeniz'e de 10 ay ceza verdim, ki şike cezasız kalmasın.. Sonra 6 aya indirdim, şiş de, kebap da yanmasın..

Universal
04.Mayıs.2007, 01:06
Kararlar doğru olmuştur. Tahkimi tebrik ediyorum.

nekop
04.Mayıs.2007, 01:08
Tahkime gidilir cezalar yarıya iner Zico ile Ricardinho'nunki kaldırılır....

Ben tahkimde işe falanmı başlasam yapılacak şeyleride biliyorum cezaları yarıya indiriyorsun...

meddah
04.Mayıs.2007, 01:26
Karagöz Oyunu'nda bir Cinli Çeşme hikayesi vardır, çeşmenin sloganı şudur: "Bu çeşmeye iki gelen bir döner, bir gelen dönemez"..

Hah, o hesap..

El Comandante
04.Mayıs.2007, 01:28
Böyle tahkim kurulu olmaz olsun yahu!Bu ne ya.Zico´nun etmedigi laf kalmadi,cezasi kaldiriliyor.Fbli taraftarlar küfürler yagdiyor,sahasi kapanmis,sonra tarafsiz sahaya aliniyor.Bu mu ceza?Bu ödül yahu!

Bu indirim kurulundakileri kisilerin derhal degismesi lazim.Bu kafayla gitmez bu isler!

paco
04.Mayıs.2007, 01:31
bu cezaların inmesi inönüdeki maçı ve de 33. hafta samiyende ki maçıda etkiler ;;) ....

Emurafu
04.Mayıs.2007, 12:55
Yaziklar olsun Cifte standart boyle olur bizim yoneticilere sesleniyorum bundansonra agiziniza gelen her laflari soyleyin ceza meza yok artik herkez sag sola hakaret yagdiracak kimse ceza almicak sikiysa tahkim onlara ceza versin bakalim yaziklar olsun

federasyon hemen ve tahkim hemen toplanip istifa etsinler ve seneye belli basli kurallar gelsin o kurala gore herkeze ceza verilsin bu is boyle gitmez yakinda ortalik karisir

sercaninan
04.Mayıs.2007, 12:56
tarafsız saha olması cok ii oldu şimdiden ototbus biletini ayırttırcam bjk yi yendikten sona Allah kısmet ederse izmir deyim... cezalara gelincede kesinlikle doğru kararlar ama keske aurelio nunki kalksaydı ama bunada sukur

Emurafu
04.Mayıs.2007, 13:03
1-Ayhan geçen sene soyunma odasının kapısına tekme attı diye verilen cezaları unutmadık.
2-Bir bıçak yüzünden stadımızı kapattınız kritik 3 puan kaybettik

Ricardinhoya orda yapilan saldirida ya ayagi kirilsaydi veya kolu o zaman ne olcakti

sonra saha kapatmaya cevirmisler simdi maci kesin izmire verirler cunku her maci izmire veriyorlar malum turkiye baska stad yok boyle cezami olur
sampiyonlar liginde verilen cezalari goruyoruz

bundan sonra kufurlerin ardi arkasi kesilmicek sikiysa ceza versinler

yaziklar olsun cifte standartda boyle olur

Omerdinho
04.Mayıs.2007, 14:09
Böyle tahkim kurulu olmaz olsun yahu!Bu ne ya.Zico´nun etmedigi laf kalmadi,cezasi kaldiriliyor.Fbli taraftarlar küfürler yagdiyor,sahasi kapanmis,sonra tarafsiz sahaya aliniyor.Bu mu ceza?Bu ödül yahu!

Bu indirim kurulundakileri kisilerin derhal degismesi lazim.Bu kafayla gitmez bu isler!

tahkimin 1 kere dogru dürüst bir ceza verdigi ne zaman görülmüs :) runjeye 2 mac verip yarim saat sonra 1e indirdiler. gokdenize 10 ay ceza verdiler 6 aya indirdiler :)

nart_susruko
04.Mayıs.2007, 14:48
yancı lakaplı vatandaşa ne oldu bu arada, haber var mı?

FeYYaz1989
04.Mayıs.2007, 16:20
Bunlari Besiktas yapsa ne olurdu cok merak ediyorum?
Herseye ragmen artik ipler Besiktas'in elinde,4 macimizi kazanip hakkimizla sampiyon olmak istiyoruz.

fenerbahce_1907
04.Mayıs.2007, 16:30
Karagöz Oyunu'nda bir Cinli Çeşme hikayesi vardır, çeşmenin sloganı şudur: "Bu çeşmeye iki gelen bir döner, bir gelen dönemez"..

Hah, o hesap..

O agac delmıydı abi ya bugun edebiyat dersınd ısledıkte biz.

meddah
04.Mayıs.2007, 16:38
Doğru be; ağaç..

Hatta Karagöz oyunun sonunda gelir keser ağacı, "Dağıtırım ulan" kabilinden..

Çeşmeye de herhalde hikayenin baş kahramanlarından Muslu'ya Karagöz'ün ikide bir "musluk" demesinden takıldım..

Bunamışım ben bunamışım..

bjk4ever
04.Mayıs.2007, 18:42

56 saniye kufur etmek= 1 mac seyircisiz oynamak
20 dakika kufur etmek+ otoparkta oyuncu dovmek+ mesale atmak= 80.000 kisiye Izmir'de oynamak

Simdi gel de bunu mantikli bir sekilde anlamaya calis.

Tahkim ne ise yariyor anlamadim. Normalde cezalari gozden geciren ve onaylayan, cok istisnai degistiren bir kurum olmali. Verdikleri goruntu ise 3 buyuklerin cezasini indirip kiyak gecen bir komisyon goruntusu. Ayni kalan ceza neredeyse hic yok, cogu cezalar iniyor, ki 3 mactan 0'a indigini bile gorduk, artan ceza hic yok. Ne bicim is bu?

ForsakeN
04.Mayıs.2007, 19:08
Tahkim ne ise yariyor anlamadim. Normalde cezalari gozden geciren ve onaylayan, cok istisnai degistiren bir kurum olmali. Verdikleri goruntu ise 3 buyuklerin cezasini indirip kiyak gecen bir komisyon goruntusu. Ayni kalan ceza neredeyse hic yok, cogu cezalar iniyor, ki 3 mactan 0'a indigini bile gorduk, artan ceza hic yok. Ne bicim is bu?
Bence de Tahkim in işlevi gözden geçirilmeli.Veya bir cezada kararsız kalınırsa tahkime gidilmeli.

fmsmyrna
04.Mayıs.2007, 19:29
tahkim yanlış yapmış ancak bu yanlışlık bugüne kadar fenerbahçe'nin aleyhindemi yapıldı.sizin takımlarına tahkim iyilik yaparken yuh vs. demiyordunuz.hem kendi hemde ilk aklıma gelen olay olan runje olayından örnek vereyim.runje'nin yaptığı hareketi yapan oyuncu bundan sonra 1 maç ceza almalıdır.ancak ben o hareketi anadolu takımlarından birinin yaptığında alcağı cezayı düşünemiyorum.aynı şekilde edu'nun kayseri maçında hakem ... çocuğu demesi bundan sonra maçı göze alanlar hakeme bu şekilde hitap edebilirler. bu arada runje'nin hareketini yapan nouma 6 aay almıştı

GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2007, 09:01
Böyle sistem mi olur yaa her şeyin bir nizama koyulması gerekiyor

Memedov
05.Mayıs.2007, 12:58
F.Bahçe'ye miting engeli!..

Beşiktaş karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasının Tahkim Kurulu tarafından 1 maç saha kapatmaya dönüştürülmesi üzerine 13 Mayıs'taki Trabzonspor karşılaşmasını İzmir'e aldırmak isteyen Fenerbahçe, miting engeliyle karşılaştı.

Aynı tarihte İzmir'de düzenlenecek Cumhuriyet mitingi nedeniyle Fenerbahçe-Trabzonspor maçının güvenliğinin sağlanmasında güçlük yaşanabileceğini belirten emniyet yetkilileri, müsabakanın başka bir kente alınması yönünde görüş bildirdi. Maçın İzmir'de oynanıp oynanmayacağı 9 Mayıs'ta belli olacak.

Kaynak: Milliyet