Log in

View Full Version : Fenerbahçe PAF takımıyla !

M.Scofield
29.Nisan.2007, 13:12
Fenerbahçe, önümüzdeki sezon Türkiye Kupası’na PAF takımıyla katılacak...29 Nisan 2007 11:13Fenerbahçe, önümüzdeki sezon Türkiye Kupası’na PAF’la katılacak, profesyonel takım ise aynı gün, Süper Lig’de takımı olmayan yerlerde özel maçlar yapacak.

Rezerv organizasyon

Beşiktaş ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası Yarı Finali rövanşındaki hakem hataları yüzünden ayağa kalkan Fenerbahçe’den eylem planı. Perşembe gecesi oynanan karşılaşmanın ardından değerlendirme turlarına başlayan Yönetim Kurulu, ilk tepkisini önümüzdeki sezon kupaya PAF takımıyla katılmayı kararlaştırarak ortaya koydu. Türkiye Kupası’na sadece genç futbolcuların tecrübe edileceği rezerv bir organizasyon olarak bakılacak. Asıl önemli olansa ondan sonraki eylem. Çünkü PAF’ın kupada mücadele ettiği günlerde profesyonel takım, özellikle Süper Lig’de temsilcisi olmayan yerlere gidip, özel maçlar oynayacak.

Karar yarına kaldı

Böylece hem tepki ortaya konacak hem de yayıncı kuruluşa darbe vurulacak. Taraftarın isteği olan “ligden çekilme” konusunda ise açık kapı bırakıldı. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, bu konuda kulübe 100 bine yakın faks geldiğini ifade ederek, “Bu talep, ciddi bir şekilde değerlendirilmektedir. Ligden çekilip çekilmeyeceğimiz konusundaki kararı pazartesi (yarın) günü vereceğiz. Bunun Denizli maçıyla bir ilgisi yok. Bu, tüzüğümüzle ilgili. İstişare ediyoruz. Buna genel kurulun karar vermesi gerekir” derken, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, “Yönetimin böyle bir karar alması doğal ama bana göre 100 yıllık bir çınar, böylesine önemli bir yılda, bu kararı almaz” diye konuştu.

Fanatik

nerazzuri
29.Nisan.2007, 14:12
her zaman yanındayız kanaryam seni destekliyoruzzzzzz....

GeNç KaRTaL
29.Nisan.2007, 14:21
Lig maçlarınada PAF ile çıksınlar

nerazzuri
29.Nisan.2007, 14:24
Lig maçlarınada PAF ile çıksınlar

eğer daha devam ederse masa oyunları onu da yaparız şu anda turkcell super ligi küçük düşürme riskini alaraktan kasetleri uefa ya yolluyoruz bunu dayaparız bişi değil

El Barto
29.Nisan.2007, 14:26
Ne masa oyunları Allah aşkına yapmayın...:)

deniz.91
29.Nisan.2007, 14:28
bahaneler buluyolar

M.Scofield
29.Nisan.2007, 14:30
Sadece hedef gündemi değiştirmek

nerazzuri
29.Nisan.2007, 14:31
Sadece hedef gündemi değiştirmek

ya ne alaka emre abi yaaa gündemi değiştirince elimize ne geçcek ki yaaa ;)

El Barto
29.Nisan.2007, 14:35
Tıpkı geçen sene şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdığında Aziz Yıldırım'ın İSTİFASI gibi tamamne olayları saptırmak ;)

Sekopej
29.Nisan.2007, 14:40
Aziz Yıldırım geçen sene gündemi değiştirmek için istifa etmiş olsa Fenerbahçe şu anda bu durumda olmazdı. Sezonu açtıktan sonra Zico ile anlaşmazdı, transferleri o kadar geç yapmazdı. Aziz Yıldırım gerçekten istifa etmiştir ve sonra büyük bir istek üzerine geri dönmüştür. Aksi olsa nasılsa döneceğim diye tüm hazırlıklarını yapardı ve bu durumda olmazdık dediğim gibi.

Neyse konu o değil, bu kararı tabi ki de detsekliyorum. Sadece yayıncı kuruluşla alakalı bir durum, aynı anda başka kanalda hazırlık maçı yayınlanacak. Ben onu izlemeyi tercih ederim, kupa maçını izlemektense...

goosfraba
29.Nisan.2007, 14:49
Paf takımla fortise katılmak iyi fikir bence.

Selman Ozturk
29.Nisan.2007, 15:10
Güzel bir karar. Gençler için son derece önemli bir fırsat. Yıllardır altyapıda problem yaşayan Fenerbahçe için mantıklı bir çözüm yolu olabilir...

nerazzuri
29.Nisan.2007, 15:14
Güzel bir karar. Gençler için son derece önemli bir fırsat. Yıllardır altyapıda problem yaşayan Fenerbahçe için mantıklı bir çözüm yolu olabilir...

Selman abi çözüm demesekte bi bakıma federasyona karşı bi tavır...türkiye kupasını önemli bi kupa değilde gençlerin yetişmesi için kurulan bi turnuva gözü ile bakılacak bu kupa küçük gösterilecek ;;) ;;)

Nocna Mora
29.Nisan.2007, 15:20
FB'nin geçleri için büyük şans

Del Piero_10
29.Nisan.2007, 15:21
Selman abi çözüm demesekte bi bakıma federasyona karşı bi tavır...türkiye kupasını önemli bi kupa değilde gençlerin yetişmesi için kurulan bi turnuva gözü ile bakılacak bu kupa küçük gösterilecek ;;) ;;)

Bu kupa küçük görüldüğü içinmi ortam her sezon daha çok geriliyor

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 15:28
Fortis'te as Takımla fazla birşey yapamıyor , seneye bakalım gençlerle napacbilecekler.

nart_susruko
29.Nisan.2007, 15:32
kazanamadıkça önem kazanması gereken kupa burda tam tersi etki yapıyor ne hikmetse :)

Fıratcan Alçınkaya
29.Nisan.2007, 15:41
AS Kadroyla 25 yıldır kazanamıyolar bakarsınız yedekler kazanır...

barahir
29.Nisan.2007, 15:54
Fortis'te as Takımla fazla birşey yapamıyor , seneye bakalım gençlerle napacbilecekler.

Sami bi yanlışın var.. yapamıyor değil.. yaptırtmıyorlar..

Konuya gelince bence bu az ligden de çekilelim...

Çekilmeyeceksek; havuzdan çıkalım kendi maçlarımızı FBTV yayınlasın.. böylece yeni bi gelir kaynağı da gelmiş olur..

Omerdinho
29.Nisan.2007, 15:57

Ceyrek Final'de kim elendi...

fm26mer
29.Nisan.2007, 15:58
Bali PAF takımdan oyuncu keşfedirlerde Arda gibi m.sedef gibi yıldızlar ortaya çıkar

paco
29.Nisan.2007, 15:59

ee bu sizin 25 yıldır alamadığınız kupayı size mi veriyor ..:D ...
bizde çok var o kupadan merak etme ....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

..

yani 25 yıldır federasyon f.b nin kupa almasını engelliyor :rolleyes:

M.Scofield
29.Nisan.2007, 16:01

Senin kadar saçma sapan mesaj yazan birini daha görmedim burada

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 16:02

Konuya gelince bence bu az ligden de çekilelim...

Çekilmeyeceksek; havuzdan çıkalım kendi maçlarımızı FBTV yayınlasın.. böylece yeni bi gelir kaynağı da gelmiş olur..

Tamam Mehmet diyelim ki , 10 sefer yaptırtmadılar, Geri kalanda kim naptı'da alamadınız kupayı :)

Fazla birşey yapamıyorlar demişim oranın içinde mevcut , o kadar Anadolu takımının arasında o kadar da geleceksin 4 büyükler arasındasın.

barahir
29.Nisan.2007, 16:03
paco;

Fazla uzağa gitmene gerek yok.. 3-4 gün önceye gitmen yeterli..

Omerdinho
29.Nisan.2007, 16:03
Senin kadar saçma sapan mesaj yazan birini daha görmedim burada
Anlayan anlar... As takimla birsey yapamiyorlar ne demek?? bence asil sacma olan bu.. As takimla yari finale kadar geldik BJK yi 2 mactada EZDIK.. Hala As takimla birsey yapamiyorlar diyenler ilk önce kendilerine baksin.. kacinci siradalar??

M.Scofield
29.Nisan.2007, 16:04

..

3 Sene önce 5-1 kazanmıştık hatırlıyonmu orda kım engel olmuştu kupayı almanıza

GeNç KaRTaL
29.Nisan.2007, 16:04
As takımla bişey yapamıyorlar derken kasıt kazanamıyorlar;;)

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 16:07
Anlayan anlar... As takimla birsey yapamiyorlar ne demek?? bence asil sacma olan bu.. As takimla yari finale kadar geldik BJK yi 2 mactada EZDIK.. Hala As takimla birsey yapamiyorlar diyenler ilk önce kendilerine baksin.. kacinci siradalar??

Şu anda mevzu Galatasaray'ın bilmem kaçıncı sırada olması felan değil,
BJK'yi 2 maçtada ezmişiniz peki niye Beşiktaş turu geçti ? ,
Türklerin malesef anlayamadığı birşey var herkes haticeye bakıyor , önemli olan netice.( Yok hakem , yok şanşızlık ) vs..vs.. bunlar 2.planda kalan olaylar.

canavar20
29.Nisan.2007, 16:07

çoook güzel konuştun abi:)

SYLaR
29.Nisan.2007, 16:12
10 yıl sonra Uefa Ve Fifa bizi yaptırtmıyor dersiniz kesin.

barahir
29.Nisan.2007, 16:17

Aynı şeyi FİFA ve UEFA'da yaparsa onu da deriz..

Nasıl ki Türkiye-İsviçre maçından sonra Hakemler yüzünden gidemedik.. Johansson İsviçreli, Blatter İsviçreli onların yüzünden gidemedik dedik..

Aynısını yine deriz..

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 16:19

Aşkın biz çok dedik , çünkü deme fırsatımız çoktu.;)

barahir
29.Nisan.2007, 16:25
Aşkın biz çok dedik , çünkü deme fırsatımız çoktu.;)

O zaman ne diye bize karışıyosunuz ki sami;) Başta Adnan Polat..

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 16:28
O zaman ne diye bize karışıyosunuz ki sami;) Başta Adnan Polat..

Adnan Polat'a ben demiyorum Mehmet , git Fenerbahçe hakkında söyle konuş, böyle böyle de diye..:)

barahir
29.Nisan.2007, 16:30
Biliyorum demediğini:) zaten demene gerek yok.. yazın yağmur yağsa adam fenerden bilecek..

nerazzuri
29.Nisan.2007, 16:34
Biliyorum demediğini:) zaten demene gerek yok.. yazın yağmur yağsa adam fenerden bilecek..

KÜRESEL ISINMANIN sebebi de Fenerbahçe olmuyo mehmet ne olursa Fenerbahçe yapıyo yalanmıyım.... :zuhaha :zuhaha

Nedvedmania
29.Nisan.2007, 16:35
Fenerin gençleri as takımdan daha yetenekli zaten ondan paflarla çıkıcaklar daha önce akıl etselermiş çeyrek asır beklemezlermiş.

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 16:36

KÜRESEL ISINMANIN sebebi de Fenerbahçe olmuyo mehmet ne olursa Fenerbahçe yapıyo yalanmıyım.... :zuhaha :zuhaha

2'nize haklısınız diyip , kapatıyorum bu tatlı tartışmayı ;)

barahir
29.Nisan.2007, 16:37
Sende haklısın sami;)

nerazzuri
29.Nisan.2007, 16:38
evet biz sana haksızsın demedik

Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 16:46
Sende haklısın sami;)

evet biz sana haksızsın demedik

Ben bu mantıksız tartışmayı kapatmak için (geçiştirme amaçlı) "haklısınız" kelimesini kullandım.

barahir
29.Nisan.2007, 16:49
Anlıyorum sami.. Biliyorum. Çünki Bende aynı amaçla dedim zaten..

TR.CaPTaiN
29.Nisan.2007, 16:52
Yetmez,havuzdan da çıkılması gerekir.

nerazzuri
29.Nisan.2007, 16:53
Havuz dan da çıakrız,,,ligden de çekiliriz gerekirse hepsini yaparız

Emurafu
29.Nisan.2007, 17:16
Arkadaslar bu tür olaylar yalan fenerbahce laf olsun ve gündem degistirmek icin diyor bu lafları gorecez seneye pafmı cıkacak

ForsakeN
29.Nisan.2007, 17:48
Arkadaslar bu tür olaylar yalan fenerbahce laf olsun ve gündem degistirmek icin diyor bu lafları gorecez seneye pafmı cıkacak

eğerr bu federasyon devam ederse neden olmasın

eGowiCh
29.Nisan.2007, 18:21
Fenerbahçe yönetiminden bir saçma hareket daha, bakalım sonumuz nereye gidiyor, hadi hayırlısı...

the_imam912
29.Nisan.2007, 21:19
Pafla çıksınlar ben hep Fb'nin yanındayım.

Burak Duran
29.Nisan.2007, 21:26
Konu çok güzel sapmış... Konu kapanır