View Full Version : Hakan Şükür sezon sonu futbolu bırakıyor
Ahmet_77
29.Nisan.2007, 13:45
Türk futbolunun efsane ismi Hakan Şükür, spor medyasının gündeminden bir an olsun düşmüyor. Kariyeriyle Dünya futbolunun da yıldızları arasında yer alan Hakan futbolu ne zaman noktalayacağını açıkladı.
Son zamanlarda bazı spor otoriteleri tarafından "Artık futbolu bırakmalı" şeklinde eleştiriler alan kral, kendisi hakkında yazılanlara üzüldüğünü belirterek " Kimse ben futbola başlarken teşvikte bulunmadı. Ya da bana ' Futbola başla' demedi. Şimdi bakıyorum da bazıları ' Artık futbolu bıraksın' diye eleştiri yapıyor.Benim hayatıma karışmalarını doğru bulmuyorum.
Ama şunu söylemek istiyorum ki Allah izin verirse sezon sonu futbol hatıma son vermek ve gençlerin önünü açmak istiyorum ..." şeklinde konuştu
Kaynak:sporx.com
mustafa35
29.Nisan.2007, 13:46
Zamanı geldi de geçiyordu bile..
nerazzuri
29.Nisan.2007, 13:54
Daha çok genç yaaa ne bırakması :zuhaha :zuhaha
Ahmet_77
29.Nisan.2007, 13:56
bencede ya önünde daha uzun yıllar var :D
deniz.91
29.Nisan.2007, 13:57
en iyi kararı verdi zamanı gelmişken bıraksın yoksa medya tarafından topa tutuluyolar
goosfraba
29.Nisan.2007, 14:47
Teknik direktörlüğü düşünüyor mu acaba?
hele sukur ya artik bisey yapamadigini sonunda farketti...
Daha çok genç yaaa ne bırakması :zuhaha :zuhahaehueh :zuhaha
Nocna Mora
29.Nisan.2007, 15:14
Euro 2008'de bıerkaacağını söylemişti
nart_susruko
29.Nisan.2007, 15:15
Daha çok genç yaaa ne bırakması :zuhaha :zuhaha
ehu ehu ehu
ne kadarda komiksin öyle ;) harcama kendini buralarda :p
"Boğazın Boğası Şükür, ..."
ewrim_FB
29.Nisan.2007, 15:25
Rekoru kıramazsa bırakmaz gibi geliyor bana...
Mc.Speedy
29.Nisan.2007, 15:37
Bu kadar yaklaşmış iken rekoru kırmadan bırakmaz Şükür.
Fıratcan Alçınkaya
29.Nisan.2007, 15:43
Son günlerde duydugum en iyi haber... Demekki EURO 08 de Çeyrek Final oynarız artık...
fm26mer
29.Nisan.2007, 15:44
Hey gidi günler heyy zaman ne cabuk geçiyor,daha dün gibi aklımdaydı..8-9 sene önceki golleri behh
IcedEarth
29.Nisan.2007, 15:49
Televizyonda böyle bir açıklamasını görmediğim sürece inanmam. Galatasaray ın hala Hakan Şükür e ihtiyacı var.
canavar20
29.Nisan.2007, 16:12
zamanı gelmişti zaten fatih terim'e kalsa o futbolu bıraksa bile oynatır:D
SYLaR
29.Nisan.2007, 16:14
Şükürler olsun
Omerdinho
29.Nisan.2007, 16:15
Futbolu birakmasin ömrünün sonuna kadar GS de oynasin.. Ama milli takimi biraksin artik..
real_footballer
29.Nisan.2007, 16:23
eh artık bıraksın yani
nekop
29.Nisan.2007, 18:36
1 Nisan geçeli çok oldu ne şakası bu ? :n:
Hakan Şükür rekoru kırana kadar top oynayacaktır...
the_imam912
29.Nisan.2007, 21:18
Sonunda :zuhaha
CeNTeR_TR
30.Nisan.2007, 16:43
Allah yine Hakan Şükür ama bu sefer tartışma yok TEBRİKLER
Eeee yani zamanı geldide geçiyor artık ;;)
Vidic
30.Nisan.2007, 17:02
Burdan bazı üyelere sesleniyorum Türk futbolunun en başarılı ismi hakkında bu şekilde saçma sapan mesajlar atmayın!!! Adam akıllı yazacaksanız yazın yazmayacaksanız da basın gidin misket oynayın mahallenizde.
Gidip araştırın şilinin salas'a, liberyanın weah'a, togo'nun adebayor'a, uruguay'ın recoba'ya verdiği değerleri!! niye?? çünkü adamlar zaten 40 yılda bir dünyaca ünlü yıldız çıkarabiliyorlar ona da sonuna kadar sahip çıkıp ne pahasına olursa olsun kolluyorlar..
Örnek alın biraz örnek!!
Hakan Şükür hakkında atıp tutanlara defolup arşivlerden galatasaray videolarını cd lerini bulmalarını ve onun videolarını izlemeyi öneriyorum!!
Bakın bakalım bu ülke nasıl bir futbolcu çıkarmış... Bakın bakalım avrupalı takımların nasıl korkulu rüyası olmuş gidin araştırın izleyin gelin ondan sonra yorum yapın!!!
Futbolu bırakmasının zamanı gelmişse KRALLAR GİBİ çıkar bırakır. çoluk çocuk mesajları atmayın buraya!!
Herşey için Tşk'ler BOĞAZIN BOĞASI!..
TheCure
30.Nisan.2007, 17:58
geç bile kaldı
ForsakeN
30.Nisan.2007, 18:03
Katar liglerine gitmez inşallah.Bıraksın futbolu Gs'de inşallah jübile yapar.Bülent e yaptıkları vefasızlığı yapmazlar umarım
dün telegolde kral açıklama yaptı .... bırakmıyorum diye ... futbola başlarken onlara sormadım bırakırkende onlara sormucam diye .....
Boğazın Boğası ....... Kral .......
GsDoruk
30.Nisan.2007, 18:09
Antrenör olmalı bence ;)
nart_susruko
30.Nisan.2007, 18:33
Burdan bazı üyelere sesleniyorum Türk futbolunun en başarılı ismi hakkında bu şekilde saçma sapan mesajlar atmayın!!! Adam akıllı yazacaksanız yazın yazmayacaksanız da basın gidin misket oynayın mahallenizde.
Gidip araştırın şilinin salas'a, liberyanın weah'a, togo'nun adebayor'a, uruguay'ın recoba'ya verdiği değerleri!! niye?? çünkü adamlar zaten 40 yılda bir dünyaca ünlü yıldız çıkarabiliyorlar ona da sonuna kadar sahip çıkıp ne pahasına olursa olsun kolluyorlar..
Örnek alın biraz örnek!!
Hakan Şükür hakkında atıp tutanlara defolup arşivlerden galatasaray videolarını cd lerini bulmalarını ve onun videolarını izlemeyi öneriyorum!!
Bakın bakalım bu ülke nasıl bir futbolcu çıkarmış... Bakın bakalım avrupalı takımların nasıl korkulu rüyası olmuş gidin araştırın izleyin gelin ondan sonra yorum yapın!!!
Futbolu bırakmasının zamanı gelmişse KRALLAR GİBİ çıkar bırakır. çoluk çocuk mesajları atmayın buraya!!
(g)
alın çerçevelettirin odanıza asın.. KRAL'ın posterinin yanına tabii.. :p
KRAL'da telegolde ayrı kpk takmış :n:
El Comandante
01.Mayıs.2007, 02:33
Örnek alın biraz örnek!!
+1905 derim ben :)
Türkiye bir Hakan Sükür daha bulamazken,elindekini yok etmeye calisiyor...
nart_susruko
01.Mayıs.2007, 03:41
Hakan Şükür'e sürpriz talip (http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=17849)
: )
ultraslanerdem
01.Mayıs.2007, 10:21
Hakan gitmez.Ne işi var orada....
uAsamet91
01.Mayıs.2007, 22:15
Euro 08 Elemerinden Sonra birakacak
Ahmet_77
04.Mayıs.2007, 21:32
belli olmaz
scolari12111
07.Mayıs.2007, 00:19
ya bu dalga geçen arkadaşların psikolojisini merak ediyorum.neyle dalga geçiyoralr?ne için?türkiye nin en önemli,avrupa nın sayılı forvetlerinden biriyle mi yoksa rakip takımın bir oyuncusuyla mı?işte farkta burada ortaya çıkıyor.objektiflik ve futbolu yorumlama yeteneği.
Fıratcan Alçınkaya
07.Mayıs.2007, 01:40
Abi gelmiş 37yaşına tamam Türkiye nin en iyi forvetlerinden biri kimse inkar edemez... Ama yater artık Bakın Brezilya Milli Takımında Romario veya İngiltere de Sheringham varmı... Onlar da Ülkeleri için H.Şükür den farkı olmayan oyuncular ama sürekli Milli Takımında oynayıp daha iyi oyuncuların önünü kesmesine biz anlam veremiyoz... Artık eski H.Şükür degil yaşlandı siz hala 2000UEFA zamanında ki H.Şükür sanıyosunuz adam ın koşucak hali yok sahada... Lütfen işte sana Objektif bir yorum...
Seçkinn
07.Mayıs.2007, 02:49
Milli takımda olması kendi insiyatifinde değil bence. Seçilirse tabiki katılmak isteyecektir. Eğer bir sorun varsa kadroya alınmasıdır. Tabi buda tartışılır.
ya bu dalga geçen arkadaşların psikolojisini merak ediyorum.neyle dalga geçiyoralr?ne için?türkiye nin en önemli,avrupa nın sayılı forvetlerinden biriyle mi yoksa rakip takımın bir oyuncusuyla mı?işte farkta burada ortaya çıkıyor.objektiflik ve futbolu yorumlama yeteneği.kendi takimimda da olsa inan bana artik biraksin derdim :) burak icin de su an bi anadolu klubune kiralanmasi gerektigini dusunuyorum mesela... basariyi engelleyen oyuncular basari icin kenarda oturtulmali...
Bugra19o3
07.Mayıs.2007, 23:01
Bence Çok Geç Kaldı...Ama Bi Rekor Vardı Bari Onu Kırsın..
Episode 13
07.Mayıs.2007, 23:08
en son duyduğuma göre futbolu bırakmayacakmış bu haber kesin mi??
Emurafu
07.Mayıs.2007, 23:57
Birakmasa bile galatasaray birakacak cunku galatasaray genc bir taskim kuracak ayrica hakan bence menejer olmasi lazim klube yada yardimci
Episode 13
08.Mayıs.2007, 00:29
hakan şükür gibi galatasarayda efsane bi oyuncunun galasataraya futbolculuk dışında hizmet vermesi çok iyi olur ...