PDA

View Full Version : Button kalmak istiyor

rhan_17
30.Nisan.2007, 23:31
Formula 1’de sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan Honda’nın İngiliz pilotu Jenson Button, takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını açıkladı.

İlk 3 yarışta puan alamayarak hayal kırıklığı yaratan ve gelecek sezon başka bir takıma geçeceği yönünde çıkan haberleri yalanlayan İngiliz pilotun menajeri Richard Goddard, "Jenson'ın gönlü hala Honda'dan yana. Takım şu an olması gereken yerde değil ancak, biz gemiyi terketmeyi düşünmüyoruz. Kimseyle de görüşmedik" dedi.

Honda'nın yeni aracı RA107'nin bazı teknik sorunları olduğunu ve bu yüzden sezona iyi başlayamadıklarını belirten Goddard, "Jenson özellikle aracın yavaş olmasından şikayetçi. Düzlüklerde yeteri kadar hızlanamıyor fakat, bu sorunların kısa sürede ekip olarak halledilebileceğini belirtiyor. Şunu da biliyoruz ki, hiç bir takım bize buradaki kadar iyi bir ortam sunamaz" diye konuştu.

Honda takımı geçtimiz sezonu dördüncü, ilk grand prix zaferini Macaristan'da yaşayan Jenson Button ise sürücüler klasmanında altıncı sırada tamamlamıştı. Button ve takım arkadaşı Barrichello ise bu sezonun ilk 3 yarışında puan alamamışlardı.

KAYNAK:NTVSPOR

ultraslanerdem
06.Mayıs.2007, 13:14
Bence başkası alınmalı...

Fıratcan Alçınkaya
06.Mayıs.2007, 21:32
Ben Button ı çok seviyorum... İnş... Kalır takımda...

tolgadayanc
23.Mayıs.2007, 20:29
ben de coook seviyorum kalır iinşallah

Seçkinn
24.Mayıs.2007, 01:56
Kalmak istemeyen bir pilotu takımda tutmak mantıksız. İsteksiz yarışınca takıma ne faydası olabilirki.

ryu
24.Mayıs.2007, 13:58
başka takıma gitmesi bence onu için daha iyi olacaktır.belki honda onun isteklerini karşılıyordur.özellikle de para konusunda