Log in

View Full Version : Şampiyon Kim Olacak.

ultraslanerdem
01.Mayıs.2007, 10:35
"Kim şampiyon olur?" sorusunu yanıtlayan yazarlar, Kanarya’nın hala 2 puan önde olduğuna dikkat çekiyorlar. Kaderi belirleyecek en önemli maçın bu haftaki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi olduğu ön planda...

Sezonaun bitimine dört hafta kala zirve iyice karıştı. Lider Fenerbahçe’nin peş peşe puan kayıpları sonrası lig öyle bir hale geldi ki, daha 3 hafta öncesine dek "Şampiyonluk gitti, bari ikinciliği kaçırmayalım" diye düşünen Galatasaray bile potaya girdi. Tüm Türkiye’nin konuştuğu "Kim şampiyon olur?" sorusunu biz de yazarlarımıza yönelttik. Hiçbiri net olarak şampiyon ismi veremedi. Ancak çoğu, sarı lacivertlilerin hala 2 puan farkla liderlik koltuğunda oturduğuna dikkat çekip, "İpler hala Fenerbahçe’nin elinde" görüşünü savundu.

KALAN MAÇLAR

FENERBAHÇE 60
Beşiktaş-Trabzon-Galatasaray-Ankaragücü

BEŞİKTAŞ 58
Fenerbahçe-Bursa-Ankara-Kayseri

GALATASARAY 54
Antalya-Sivas-Fenerbahçe-Bursa

Can BARTU
Derbi maç çok önemli
İKİ puan önde olan F.Bahçe avantajlı. Ancak, böyle oynamaya devam ederse her şey biter. Önlerinde çok kritik bir derbi var. Kaybetmemeleri gerekiyor. İnönü’de Beşiktaş kazanırsa öne geçer ve daha da moralli olur. G.Saray için şampiyonluk çok zor. Hem F.Bahçe hem de Beşiktaş kaybedecek, onlar da bütün maçlarını kazanacak. Hakemlerin ve Futbol Federasyonu’nun tutumları da ligin altında olduğu gibi zirve yarışında belirleyici olur.

Necmi TANYOLAÇ
Tepedeki denklem
Haftanın derbisinde Beşiktaş kazanırsa, şampiyonun rengi belli olur. F.Bahçe kazanırsa aynı şansa sahip olur. Sarı lacivertli ekibin saha içinde ve dışında ağır gerilime yakalandığı kesin. Beşiktaş ise doğrusu tüm eleştirilere karşın, son düzlükte daha etkili. Üç büyükler bu yıl futbol olarak tuhaflık yarışında. Bakarsınız en umutsuz gözüken Galatasaray turnayı gözünden vurmuş. Son söz; Fener’in 2 puanlık farka tutunacak gücü var. Bir kör bile aynı çukura iki defa düşmez.

Togay BAYATLI
Kimin cebi doluysa o şampiyon olur
BU şartlarda kimin şampiyon olacağını bilmek kesinlikle mümkün değil. Çünkü hemen hemen her maçta gerek hakemlerin, gerekse futbolcuların hiç umulmadık ve beklenmedik hatalarıyla karşılaşıyoruz. Ortada teşvik ve şike dahil her türlü çirkinlik var. Fair Play yok. Böyle bir ligin kimin şampiyonluğuyla biteceğini kimse bilemez. Bu nedenle şampiyonun kim olacağını söylememiz mümkün değil. Ama kısaca diyebiliriz ki, şike ve teşvikte kimin cebi doluysa o kazanacak.

Korkut GÖZE
Beşiktaş tarihi fırsat yakaladı
Aylar önce başkan Yıldırım Demirören ile yaptığım bir söyleşideki sözleri aklıma geldi. Demişti ki... "Bu işleri biz de öğrendik. Bu yıl şampiyonuz." Sevgili Demirören bunları söylerken, aradaki puan farkı 8’e yükselmişti ve Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi yakalayacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu. Ancak geçen süreç Demirören’i haklı çıkardı. Fark 2’ye indi ve Beşiktaş inanılmaz bir avantaj yakaladı. İnönü’de, Fener’i yenemezse, tarihi bir fırsat kaçırır. Ve bunun acısı gelecek sezonu da etkiler...

İlhan SÖYLER
Eskortluk yapıyorlar
ŞAMPİYONLUĞU kovalayanları otomobil yarışçılarına benzetiyorum. Adeta birbirlerine eskortluk yapıyorlar. Her hafta ’buyur, sen geç’ diye yol veriyorlar. Fenerbahçe hem içeriden hem dışarıdan sallantıda. Beşiktaş ise her hafta 1-0 kazanıyor. Cumartesi oynanacak derbide kim yenerse, işi bitirir. Ancak Galatasaray da çaktırmadan arkadan geliyor. Hollanda’da son haftaya 3. sırada giren takım şampiyon oldu. Aynı şey burada da olabilir.

İlker YASİN
BJK-FB derbisini kazanan şampiyon
BEŞİKTAŞ-Fenerbahçe karşılaşmasını kazanan taraf kesin şampiyon olur. Derbi berabere biterse, şampiyonun ligin son haftasında belli olacağı inancındayım. Beşiktaş’ın diğer maçlarının sarı lacivertlilere oranla biraz daha kolay olduğunun düşünülmesi yanlış. Fenerbahçe’nin büyük maç niteliğindeki Galatasaray ve Trabzon karşılaşmalarında galip gelmesi pek sürpriz sayılmamalı. Beşiktaş’ın da çok zorlu olacağı herkes tarafından bilinen bir Bursa deplasmanı var.

Altan TANRIKULU
En avantajlı takım yine de Fenerbahçe
ŞAMPİYONLUK yolunda hala en avantajlı takım Fenerbahçe. Sarı lacivertli ekip savunmasındaki sıkıntıları halletmesi halinde derbilerden kazançlı çıkar. Beşiktaş ve Galatasaray da eskiye oranla şanslarını artırdılar. Şimdi Fenerbahçe’yi yenmek için plan yapıyorlar. Ancak lig sadece bu iki derbiye değil diğer karşılaşmalara göre de şekillenecek. Fenerbahçe-Denizlispor maçı bunun kanıtı.

Ercan SAATÇİ
Her şeye rağmen Fenerbahçe
ŞAMPİYON ’her şeye rağmen’ Fenerbahçe olacaktır. Önümüzde daha oynanmamış 4 maç olmasına karşın, şampiyonluğu gerçekten hakeden takımın Fenerbahçe olduğuna inanıyorum. F.Bahçe bu 4 maçtan en az 8 puan alacaktır. Bu arada F.Bahçe-Beşiktaş çekişmesi sürerken, aradan Galatasaray’ın çıkacağı söylentileri de var ancak ben buna ihtimal vermiyorum.

Kanat ATKAYA
Derbide beraberlik Beşiktaş’a yarar
GALATASARAY’ın bu yıl isteği ve ikna gücü yok. Mucize kontenjanını da sanırım geçen sezon kullandı Gerets ve ekibi. Fenerbahçe gerginliği kontrol edemeyip ipi kopartmazsa şampiyon olur. Beşiktaş da sakin ve geriden gelen takım olmanın avantajını kullanırsa ipi göğüsler. Bu hafta Fenerbahçe yenilirse şampiyonluğu neredeyse imkansızlaşır. Beraberlik de Beşiktaş’a yarar bence...

Erdem KAZAN :D
Fenerbahçe'nin maçları zorlu.3 büyük takımdan sadece 2 puan alacaktır.Lig sonunda Galatasaray lider , BJK ikinci , Fenerbahçe ise 3. olarak bitirecektir.

deniz.91
01.Mayıs.2007, 11:00
bencede bjk-fb maçı herşeyi belirler gibi geliyor bana

El Barto
01.Mayıs.2007, 11:08
"Erdem KAZAN
Fenerbahçe'nin maçları zorlu.3 büyük takımdan sadece 2 puan alacaktır.Lig sonunda Galatasaray lider , BJK ikinci , Fenerbahçe ise 3. olarak bitirecektir."

Bu kadar taraflı bir yorum hayatımda görmedim.:n:

Şampiyon Beşiktaş olacak Fenerbahçe 2. Galatasary 3. olur. :D Al sana tarafsız yorum :n:

Eray Dengiz
01.Mayıs.2007, 12:05
Fenerbahçe'nin önünde 3 tane zorlu maçı var, Beşiktaş'ın önünde 2 tane zorlu maçı var, Galatasaray'ın önünde 1 tane zorlu maçı var.

Galatasaray'ın şampiyon olma şansını %30 olarak değerlendiriyorum, Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin ise %70 olarak değerlendirmek mümkün olabilir.

Fenerbahçe, Beşiktaş maçını kazanmak için elinden geleni yapacak, Beşiktaş ise şampiyonluk şansı olan bu maçta Fenerbahçe gibi elinden geleni yapacaktır. Burada kimin kazanacağını dair en ufak bir tahmin yürütemiyorum, gönlüm Beşiktaş diyor ama her iki tarafında bana göre şansları eşittir. Fenerbahçe bu maçtan sonra Trabzonspor ile kendi sahasında oynayacak. Muhtemelen maç seyircisiz olacak ve yine Beşiktaş maçı gibi çok zor bir maç olacaktır. Fenerbahçe, Beşiktaş maçını kaybederse bu maçtanda puan kaybeder gibime geliyor.

Beşiktaş'a gelirsek, önünde 2 tane zorlu maç var. Bunlardan biri yukarıda yazdığım Fenerbahçe maçı ve 34.haftadaki Kayserispor maçıdır. Beşiktaş'ın son haftalardaki futbolunu bildiğimiz için bu maçlar zorlu geçecektir. Fakat şampiyonluk şanslarını eline geçirirlerse bu maçları kazanmak için mutlaka ellerinden geleni yapacaklardır. Bununla birlikte zorlu Bursaspor maçıda var.

Galatasaray'a gelirsek, en zorlu maçını Fenerbahçe ile oynayacak. Diğer maçlarını kesin kazanır diye tahmin ediyorum. Şampiyonluk şansını Beşiktaş - Fenerbahçe, Beşiktaş - Bursaspor ve Beşiktaş - Kayserispor maçları belirleyecektir.

Zor bir 4 hafta olacak fakat gönlümden geçmesede lig tablosu büyük ihtimal böyle bitecek,

1.Fenerbahçe
2.Beşiktaş
3.Galatasaray

Emurafu
01.Mayıs.2007, 12:45
Vay be Ercan saatci ne yorum yapmis

Noz
01.Mayıs.2007, 12:56
bjk olucak eger bu hafta kazanirsak...

goosfraba
01.Mayıs.2007, 13:38
Ben FB'liyim ama BJK olucak gibi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Al bi tarafısz yorum daha;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maçı Fenerbahçe alırsa şampiyonluğu bir nevi garantiledi gibi birşey.Trabzon'u Kadıköy'de eli boş yollarsak.Sonra Ali Samiyen de beraberlikle ayrılırsak şampiyon olacağımızı düşünüorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son 4 haftanın tahminini yaptım kendimce ve ortaya(taraf tutmadan)bir şampiyon çıkardım..!

31.Hafta..
Beşiktaş-Fenerbahçe=3-1
Galatsaray-Antalyaspor=2-0

32.Hafta..
Fenerbahçe-Trabzonspor=2-0
Bursaspor-Beşiktaş=1-2
Sivasspor-Galatasaray=1-1

33.Hafta..
Galatasaray-Fenerbahçe=2-1
Beşiktaş-Ankaraspor=1-0 (farka da gidebilir BJK)

34.Hafta..

Fenerbahçe-Ankaragücü=2-0
Kayserispor-Beşiktaş=2-1
Bursaspor-Galatasaray=1-1

Bu yaptığım tahminlere göre 2006-2007 sezonu şampiyonu

1.BJK 67 puanda ligi tamamlıcak
2.FB 66 puanda ligi tamamlıcak
3.GS 62 puanda ligi tamamlıcak...Ama herşey Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde belli olucak!

buda bnm tahminim 34. haftanın sonunda gelin burda bu yazdığım tahminleri tartışalım!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada FB'liyim!

El Comandante
01.Mayıs.2007, 14:17
Besiktas:3 büyüklerin en kötü oynayan takimi.Bu futbolla bir yere kadar geldi.Bundan sonra bu futbolla galibiyet almalari zor.Fenerbahce macinda Besiktas,1 puan alacaktir.Nedeni savunmalari.Besiktas iyi savunma yapiyor ve gelen toplarda da Runje basarili oluyor.Bu macta Runje macin yildizi olmaya aday.
Besiktas kalan haftalarda Bursaspor ve Kayseri ile berabere kalip,Ankaraspor´u yener.Ligi 64 puanla bitirir.

Fenerbahce:Istikrarsiz bir takim görünümü icerisinde.Yönetim futbolculari inanilmaz bir baski altina aliyor,ve futbolcular istedikleri futbolu ortaya koyamadiklarindan maclarda puan kaybediyor genellikle.Tahminim Fenerbahce kalan 4 haftada Bjk,Ts ile berabere kalir,Galatasaray´a yenilir ve son hafta Ankaragücü´nü yener.65 puanla ligi bitirir.

Galatasaray:Ligin en iyi futbol oynayan takimi.Maclarini zorlanmadan kazaniyor.Takim artik yerine oturdu.Bundan sonra puan kaybedecegini düsünmüyorum.3 büyükler arasinda fikstür olarak en avantajli takimiz.Lige havlu atmis Antalya,sivas maclarini rahat aliriz.Fenerbahce macinda futbolcularin kac aydir bir galibiyet yemini var.Maci aliriz.Son hafta Bursa ligden düsmemeyi garantiler,biz de onlari rahat yeneriz.Ligi 66 puanla lider bitiririz.

Kendi görüsüme göre lig sonundaki puan tablosu:

1.Galatasaray--66 puan
2.Fenerbahce--65 puan
3.Besiktas---64 puan

Fıratcan Alçınkaya
01.Mayıs.2007, 14:18
Bence biz olucaz... Fenerbahçe de işler iyi gitmiyo...Galatasaray ın olması çok zor ama 2.olabilirler...

eXcitinG
01.Mayıs.2007, 14:44
Besiktas:3 büyüklerin en kötü oynayan takimi.Bu futbolla bir yere kadar geldi.Bundan sonra bu futbolla galibiyet almalari zor.Fenerbahce macinda Besiktas,1 puan alacaktir.Nedeni savunmalari.Besiktas iyi savunma yapiyor ve gelen toplarda da Runje basarili oluyor.Bu macta Runje macin yildizi olmaya aday.
Besiktas kalan haftalarda Bursaspor ve Kayseri ile berabere kalip,Ankaraspor´u yener.Ligi 64 puanla bitirir.

Fenerbahce:Istikrarsiz bir takim görünümü icerisinde.Yönetim futbolculari inanilmaz bir baski altina aliyor,ve futbolcular istedikleri futbolu ortaya koyamadiklarindan maclarda puan kaybediyor genellikle.Tahminim Fenerbahce kalan 4 haftada Bjk,Ts ile berabere kalir,Galatasaray´a yenilir ve son hafta Ankaragücü´nü yener.65 puanla ligi bitirir.

Galatasaray:Ligin en iyi futbol oynayan takimi.Maclarini zorlanmadan kazaniyor.Takim artik yerine oturdu.Bundan sonra puan kaybedecegini düsünmüyorum.3 büyükler arasinda fikstür olarak en avantajli takimiz.Lige havlu atmis Antalya,sivas maclarini rahat aliriz.Fenerbahce macinda futbolcularin kac aydir bir galibiyet yemini var.Maci aliriz.Son hafta Bursa ligden düsmemeyi garantiler,biz de onlari rahat yeneriz.Ligi 66 puanla lider bitiririz.

1.Galatasaray--66 puan
2.Fenerbahce--65 puan
3.Besiktas---64 puan

Ne güzeL bir Rüya...:)

El Comandante
01.Mayıs.2007, 14:48
Sezon sonunda görürüz rüyayi en güzelinden :)

Fıratcan Alçınkaya
01.Mayıs.2007, 14:51
Beşiktaş Galatasaray
Fenerbahçe Fenerbahçe
Bursaspor (D) Bursapor(D)
Ankarspor Antalyaspor
Kayserispor (D) Sivaspor (D)

Yani nsl kolay oluyosa...Birazcık Kayserispor maçı zor o kadar...

uAsamet91
01.Mayıs.2007, 15:02
Biz olucaz kesin

travis1903
01.Mayıs.2007, 15:13
hele bir gs yilmaz hocanin takimini(antalyaspor) yensin sonra sampiyon olsun :zuhaha

Bugra19o3
01.Mayıs.2007, 15:14
Ne güzeL bir Rüya...:)

Bu rüya bitmezzzzzzz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1 kere olur onlar gs liler....bu seferde bize....... :cool: :cool:

Cengo
01.Mayıs.2007, 16:36
Çok açık söylüyorum Fenerbahçe BJK maçında en az bir berbaerlik alırsa şampiyondur!Ötesinde şampiyonluk gider.

BJK beraberlik moralsizliği ile Bursa'ya da kaybeder, 3. sıraya düşer ...

Noz
01.Mayıs.2007, 17:54
besiktasi fazla kucumsuyorsunuz...

Memedov
01.Mayıs.2007, 17:55
Herkes kendi takımıni şampiyon olarak görmüş BİR kiş hariç seni cani gönülden Kutluyorum Eray abi Eray Dengiz..

Noz
01.Mayıs.2007, 17:58
Herkes kendi takımıni şampiyon olarak görmüş BİR kiş hariç seni cani gönülden Kutluyorum Eray abi Eray Dengiz..ya simdi takimlar o kadar dengesiz ki ne olcagini bilmek nerdeyse imkansiz gibi biz de gonlumuzden geceni soyluyoruz mecburen... bu arada su rakamli olan bjk yi sampiyon yapmis onu niye soylemedin :)

goosfraba
01.Mayıs.2007, 17:59
Maçı FenerbahçeMM alırsa şampiyonluğu bir nevi garantiledi gibi birşey.Trabzon'u Kadıköy'de eli boş yollarsak.Sonra Ali Samiyen de beraberlikle ayrılırsak şampiyon olacağımızı düşünüorum.

Son 4 haftanın tahminini yaptım kendimce ve ortaya(taraf tutmadan)bir şampiyon çıkardım..!

31.Hafta..
Beşiktaş-Fenerbahçe=3-1
Galatsaray-Antalyaspor=2-0

32.Hafta..
Fenerbahçe-Trabzonspor=2-0
Bursaspor-Beşiktaş=1-2
Sivasspor-Galatasaray=1-1

33.Hafta..
Galatasaray-Fenerbahçe=2-1
Beşiktaş-Ankaraspor=1-0 (farka da gidebilir BJK)

34.Hafta..
Fenerbahçe-Ankaragücü=2-0
Kayserispor-Beşiktaş=2-1
Bursaspor-Galatasaray=1-1

Bu yaptığım tahminlere göre 2006-2007 sezonu şampiyonu

1.BJK 67 puanda ligi tamamlıcak
2.FB 66 puanda ligi tamamlıcak
3.GS 62 puanda ligi tamamlıcak...Ama herşey Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde belli olucak!

Buda bnm tahminim 34. haftanın sonunda gelin burda bu yazdığım tahminleri tartışalım!!!

Memedov
01.Mayıs.2007, 18:00
Ben onun Fenerbahçe´li olduğunu bilmiyordum yeni gördüm Beşiktaş´lı sandım onun için onu söylemedim.

10672196 Senide tebrik ederim.:)

Yanlız tek dediğin birşeye katılmıyorum Beşiktaş Bursa´dan kolay kolay puan alamaz..;)

goosfraba
01.Mayıs.2007, 18:02
Ben onun Fenerbahçe´li olduğunu bilmiyordum yeni gördüm Beşiktaş´lı sandım onun için onu söylemedim.

Yanlız tek dediğin birşeye katılmıyorum Beşiktaş Bursa´dan kolay kolay puan alamaz..;)

Böyle konularda hiç bir zaman taraf tutmam;)

Noz
01.Mayıs.2007, 18:03

Yanlız tek dediğin birşeye katılmıyorum Beşiktaş Bursa´dan kolay kolay puan alamaz..;)bursanin oyuncularinin durumunu bilmedigim icin bisey diyemem :)

goosfraba
01.Mayıs.2007, 18:03
Mehmet 32.hafta görüşürüz Beşiktaş o maçı alır ne yapar eder o maçı alır..

Memedov
01.Mayıs.2007, 18:09
Mehmet 32.hafta görüşürüz Beşiktaş o maçı alır ne yapar eder o maçı alır..

Adın Umut galiba abi imzada öyle yazıyor.

Bursa Bu hafta denizliden puan alamazsa Düşme potasına girecek ve Bursalılar zaten Beşiktaş´ı bekliyor bence o maçı ne yapıp ne edip kazanması gereken iki taraf var anlatabildim mi bilmiyorum.

Yani hiç birşey belli olmaz ama Benim şahsi görüşüm Bursa Beşiktaş´dan puan yada puanlar alacaktır.

goosfraba
01.Mayıs.2007, 18:13
Haklı olabilirsin;)Düşme korkusunu Bursa'da yaşıyor..

RaSenGan
01.Mayıs.2007, 18:28
Aygün Hagi:

ŞAMPİYON GALATASARAY OLACAK ! ;;)

Cyzio
01.Mayıs.2007, 18:34
Fener in çok zor fikstürü var.Bence bu sene BJK daha yakın hele bide FB'yi yenerse şampiyonluğa dahada yakın.FB BJK'den 1 puan çıkarırsa rota yine onlara dönecek ama TS ve GS maçları önelerinde.Zor...

EreN
01.Mayıs.2007, 19:01
Herşey haftaya belli olur..

canavar20
01.Mayıs.2007, 20:45
fenerin olması imkansız gibi birşey

nart_susruko
02.Mayıs.2007, 02:41
Togay BAYATLI

çıkıp kimin neler yaptığınıda söyleseymiş tam olacakmış, ucu açık konuşmalar çok boş oluyor nedense ;) birilerine sevimli görünmeye çalışıyor ama o bile belli değil kime ayar verdiği ;)

paco
02.Mayıs.2007, 04:19
ligi fener alır ....

GeNç KaRTaL
04.Mayıs.2007, 17:46
Fb'yi haftaya yenersek şampiyon oluruz beraberlikte 2.oluruz mağlubiyette 3. oluruz

Fb bizi yenerse şampiyon olur beraberlikte yine avantajlı taraf onlar kaybederlerse şampiyonluk gider 3. bile olabilirler

Gs en fazla 2. olur papaz her zaman pilav yemez

ForsakeN
04.Mayıs.2007, 18:27
Bence maalesef Beşiktaş.

Beşiktaş buraya kadar kötü futbol oynayarak geldi.Bu fırsatı değerlendirir ve 1.liği kapar.

Sezon şöyle sonuçlanır

1.Beşiktaş
2.Fenerbahçe
3.Galatasaray

ThersoN
04.Mayıs.2007, 18:58
gönlümden cimbom geciyor her zaman ama... biraz realist olmak gerekirse kimse iyi futbol oynamadı bu sene...hem fener de hem kartal da hem de aslan da bazı degisiklikler şart fakat bunları malesef başarısızlıklar körüklüyor onun için bence olması gerektigi gibi olsun diyorum...

El Comandante
04.Mayıs.2007, 21:39
Inönüde kaybedersek besiktasi yaparlar... Kazanirsak Sampiyon Biz Oluruz.

Mac berabere biterse biz devreye girer,sampiyon oluruz :)

nart_susruko
04.Mayıs.2007, 22:38
papaz alışmış pilava :p

geçen sezon bir bahar akşamında ...

Krusty
04.Mayıs.2007, 22:58

1.Galatasaray--66 puan
2.Fenerbahce--65 puan
3.Besiktas---64 puan

Eğer Beşiktaş oynadığı futbol ile bu yerlere geldiyse bundan sonra da zirveden kopmaz. Şampiyonluğa oynuyoruz fakat sen diyorsun ki bundan sonra galibiyet almaları zor. Mantıklı mı sence? Ayrıca biraz da olsa objektif olarak olaylara bak, lütfen..

bjk4ever
04.Mayıs.2007, 23:05
Eğer Beşiktaş oynadığı futbol ile bu yerlere geldiyse bundan sonra da zirveden kopmaz. Şampiyonluğa oynuyoruz fakat sen diyorsun ki bundan sonra galibiyet almaları zor. Mantıklı mı sence? Ayrıca biraz da olsa objektif olarak olaylara bak, lütfen..

Bence de. GS'nin son haftalarda maclarini almasi daha cok rahatlamalariyla ilgili, yoksa bu kadar rahat olamazlar, baski tamamen BJK ve ozellikle FB'nin ustunde. Ayrica arkadas BJK'nin Bursa ve Kayseriyle berabere kalacagini, GS'nin ise ne hikmetse Sivas ve Antalyayi rahatca yenecegini dusunuyor. Neyse, herkes istedigi yorumu yapmakta ozgur, biz kendi objektifligimizi koruyalim o yeter.:)

El Comandante
04.Mayıs.2007, 23:07
Yahu can bu benim kendi görüsüm,kimseyi baglamaz.Bu konuda objektif olsam ne olur,olmasam ne olur?Kimseyle de tartisma niyetim yok.Bjk iyi oynuyor diyorsaniz zaten siz objektif degilsiniz ki :) Bak bakalim son 8 haftadaki bjk maclarina,lütfen :)

Mirza
04.Mayıs.2007, 23:09
Beşiktaş JK'nın oynadığı futbolu beğenen mi var ? Maçlarını oynamadan kazanıyorlar.

bjk4ever
04.Mayıs.2007, 23:12
Yahu can bu benim kendi görüsüm,kimseyi baglamaz.Bu konuda objektif olsam ne olur,olmasam ne olur?Kimseyle de tartisma niyetim yok.Bjk iyi oynuyor diyorsaniz zaten siz objektif degilsiniz ki :) Bak bakalim son 8 haftadaki bjk maclarina,lütfen :)

Son 8 haftada alinmis 22 puan goruyorum ben, ki bu 7 galibiyet ve 1 beraberlik demektir. Ikinci devrede acik ara en fazla puan toplamis takimiz, ligin en az gol yiyen takimiyiz. Tamam, belki zaman zaman fazla pozisyon veriyoruz ve cok hucum oynamiyoruz, ama en azindan kazanmasini ogrendik. Koray ve Deli Ibo tamamen geri dondukten sonra savunma zaaflari da tamamen giderilecek ve daha iyi olacagiz. Sanki GS hic haketmedigi mac almadi bu sene? Bir Erciyes deplasmani ve Sami Yen'de Bursa maci hatirliyorum ki, ozellikle Bursa maci dehsetti. Adamlar 9 100% pozisyon kacirdi, ki bu kadar kotu futbolu ne BJK ne de FB hic oynamadi bu sene. Gecen sene de GS'nin son dakiklarda aldigi mac sayisi 2 elin parmagini gecmisti...

El Comandante
04.Mayıs.2007, 23:16
Biz son dakikalarda golleri atiyorduk ama bak bakalim,maclari 1-0 la mi aliyorduk,yoksa daha cok gol atarak mi aliyorduk :)Galatasaray gecen sene muhtesem oynamistir,bunu inkar etmeyin lütfen..!

Neyse,herkes yorumunu yapsin,herkesin yorumu kendisini baglar.Tartismak istiyorum burada aslinda ama son günlerde ne desek ceza aldigimiz ve buradaki tartismada gene uzlasamayacagimiz icin tartisamiyorum :)

Krusty
04.Mayıs.2007, 23:18
İyi oynayıpta kaybetsek çıkıp da kimse bir şey söylemeyecek iyi oynuyor, fakat kaybediyor diye. Tamam, pek iyi oynamıyor olabiliriz. Fakat her defasında çıkıp da bunu belirtmeniz çok abes. Boşuna dememişler haticeye değil neticeye bakın diye. Sezon sonunda bu lafı hatırlatırım sizlere.. ;)

RoNNiE91
04.Mayıs.2007, 23:19
Beşiktaş,Fener maçını alırsa şampiyon olur.

El Comandante
04.Mayıs.2007, 23:20
Sezon sonunda bu lafi hatirlatmana gerek yok Can :)Bjk en gec 3 haftaya kadar sampiyonluk umudunu kaybeder,hatta 3.siraya düsecek..Ozaman iyi futbolun neler getirdigini görecegiz :)

bjk4ever
04.Mayıs.2007, 23:25
Biz son dakikalarda golleri atiyorduk ama bak bakalim,maclari 1-0 la mi aliyorduk,yoksa daha cok gol atarak mi aliyorduk :)Galatasaray gecen sene muhtesem oynamistir,bunu inkar etmeyin lütfen..!

Neyse,herkes yorumunu yapsin,herkesin yorumu kendisini baglar.Tartismak istiyorum burada aslinda ama son günlerde ne desek ceza aldigimiz ve buradaki tartismada gene uzlasamayacagimiz icin tartisamiyorum :)

Maci 3-2 alinca daha mi fazla puan veriyorlar onu anlamadim? 4-4 berabere kalacagima 1-0 kazanirim daha iyi, aynen Tigana'nin dedigi gibi. Ayrica BJK 8 oyuncusu yeni olan ve yas ortalamasi 24 olan bir takim icin hic de fena futbol oynamiyor, milyonlarca dolar harcamis Fener'in de halini goruyoruz, gecen senenin sampiyonu da bizim altimizda, treble yapabilecek durumdayiz hala, insanlar istedikleri kadar negatif dusunsun, Kartalim sahada cevabi verecektir.

Krusty
04.Mayıs.2007, 23:30
Sezon sonunda bu lafi hatirlatmana gerek yok Can :)Bjk en gec 3 haftaya kadar sampiyonluk umudunu kaybeder,hatta 3.siraya düsecek..Ozaman iyi futbolun neler getirdigini görecegiz :)

Hatta Beşiktaş ve Fenerbahçe kalan 4 maçından 1 puan (aslında 0 puan alırlar da aralarında maç yapacakları için oradan 1 puan gelecek ;)), Galatasaray ise kalan 4 maçından 12 puan alarak şampiyon olacak.

Sezon sonundaki puan durumu ise şu şekilde olacak:
Galatasaray --- 66
Fenerbahçe --- 61
Beşiktaş --- 59

Seni bir kez daha tarafsız yorumlar yapmaya davet ediyorum.. ;)

El Comandante
04.Mayıs.2007, 23:35
Yahu ben GalataSaray´liyim.Takimimi sampiyon olarak görmek istemem en dogal hakkim :) Ayrica tarafsiz olsam ne olacak?Kötü oynayan bjk sampiyon mu olsun diyeyim yani?

Galatasaray son 4 mactan 12 puan cikaracak.Bundan %100 eminim :)

Krusty
04.Mayıs.2007, 23:39
Yahu ben GalataSaray´liyim.Takimimi sampiyon olarak görmek istemem en dogal hakkim :) Ayrica tarafsiz olsam ne olacak?Kötü oynayan bjk sampiyon mu olsun diyeyim yani?

Galatasaray son 4 mactan 12 puan cikaracak.Bundan %100 eminim :)

Ben Beşiktaş'ı tutuyorum. Eğer her yere Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ni, sonra da Süper Kupa'yı alacak diye yazarsam saçma olmaz mı sence? İşte senin yaptığın da bunun gibi bir şey.. Bu sene Galatasaray'ın şampiyon olması, Beşiktaş'ın, Fener'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanması gibi bir şey.. ;)

fmsmyrna
04.Mayıs.2007, 23:41
burda herkes tabikide kendi takımını şampiyonluğa yakın görüyor.bana göre şampiyon yarınki maça bağlı beşiktaş kazanırsa şampiyon beşiktaş olur.ancak beraberlik yada fenerbahçe'nin galibiyetinde ise fenerbahçe şampiyon olur.fenerbahçe galip gelirse galatasaray büyük ihtimalle berabere kalırsa düşük bi ihtimalle 2.olur

RaSenGan
04.Mayıs.2007, 23:46
Şampiyon Denizlispor olacak ;;) Bence yeter bu kadar tartışma sezon sonu görücez ;;)

GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2007, 07:31
Nedense ben çevremdeki Gs li arkadaşlarımdan pek şampiyonluk lafları duymuyorum en fazla 2. oluruz diyorlar ama bu sitede işler biraz farklı sanki;)

Jesus_FB
05.Mayıs.2007, 15:42
3-6-9 olcakmış gibi geliyor bana çokmu uçuyorum bilmiyorum :)

Eray Dengiz
05.Mayıs.2007, 16:22
Ben Beşiktaş'ı tutuyorum. Eğer her yere Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ni, sonra da Süper Kupa'yı alacak diye yazarsam saçma olmaz mı sence? İşte senin yaptığın da bunun gibi bir şey.. Bu sene Galatasaray'ın şampiyon olması, Beşiktaş'ın, Fener'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanması gibi bir şey.. ;)

çok fazla uçma istersen can..

Galatasaray'ın şampiyon olması, Beşiktaş'ın, Fener'in Ş.L kazanması gibi bir şey olurmuş.. uçmayalım.. imkansız gibi konuşuyosun..

El Comandante
05.Mayıs.2007, 17:27
Su lig bir bitsin.Ozaman daha net konusacagiz herseyi.Galatasaray sampiyon olacagi icin siteye ugramayanlar olacaktir elbet :)

uAburak89
05.Mayıs.2007, 17:31
Baranım uçmayalım bence, bence 2. bitireceğiz ligi ..

Krusty
05.Mayıs.2007, 17:31
çok fazla uçma istersen can..

Galatasaray'ın şampiyon olması, Beşiktaş'ın, Fener'in Ş.L kazanması gibi bir şey olurmuş.. uçmayalım.. imkansız gibi konuşuyosun..

Genel olarak demiyorum ama bu sezon hiç şansı yok. ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Su lig bir bitsin.Ozaman daha net konusacagiz herseyi.Galatasaray sampiyon olacagi icin siteye ugramayanlar olacaktir elbet :)

Bunu sana hatırlatırım Baran. Eğer GS şampiyon olamazsa sen siteye uğrayabilecek misin?

ultraslanerdem
05.Mayıs.2007, 17:33
Genel olarak demiyorum ama bu sezon hiç şansı yok. ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bunu sana hatırlatırım Baran. Eğer GS şampiyon olamazsa sen siteye uğrayabilecek misin?

Geçen sene de yoktu zaten...

El Comandante
05.Mayıs.2007, 17:34
Baranım uçmayalım bence, bence 2. bitireceğiz ligi ..

Yahu ben de diyorum 1.bitirecegiz :) Cok mu zor?Liderle aramiz da 6 puan fark var.Liderin bugün 2. ile maci var berabere biterse aramizdaki puan farki 4e iniyor.Sonra trabzonspor ve bizimle maci var.Ucmayalim diyorsunuz da bizim sansimiz bence cok fazla.Sampiyonlugun en büyük adayiyiz.

@WishbonE:Can´cim öyle birsey olmayacagi icin hic takma kafana bunu :) Ama sampiyon olamadik diyelim gene siteye ugrarim.:)

ultraslanerdem
05.Mayıs.2007, 17:36
Yahu ben de diyorum 1.bitirecegiz :) Cok mu zor?Liderle aramiz da 6 puan fark var.Liderin bugün 2. ile maci var berabere biterse aramizdaki puan farki 4e iniyor.Sonra trabzonspor ve bizimle maci var.Ucmayalim diyorsunuz da bizim sansimiz bence cok fazla.Sampiyonlugun en büyük adayiyiz.
[/B]

+ 21:45..:)

uAburak89
Olabiliriz tabi ki ama, biraz geç farkına vardık bazı şeylerin bence .. Tren kaçtı gibi geliyor, umarım yanılan ben olurum da şampiyon oluruz ..

GeNç KaRTaL
Sen şampiyonluğun en büyük adayı Gs dersen sana gülerler Baran'cım;;)

ultraslanerdem
05.Mayıs.2007, 17:37
O zaman bana da gül Şemsi...

GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2007, 17:39
:zuhaha ya Allah aşkına bırakın bu ayakları sizin 4 maçınız garanti gibi konuşuyorsunuz geçmeniz gereken 2 rakip var ve hala siz biz en büyük aday biziz diyorsunuz:zuhaha

Mirza
05.Mayıs.2007, 17:40
En büyük adayı değil ama Galatasarayında BJK ve FB kadar şansı var.

El Comandante
05.Mayıs.2007, 17:40
Yahu Allah´imdan tek istegim sezon sonunda hepinizin forumda olmasi.Tek istegim bu!

GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2007, 17:41
Siz neye güveniyorsunuz geçen seneye peki geçen sene nasıl şampiyon oldunuz kenetlenerek aynı kenetlenmeyi şimdi görmüyorum ben;;)

Krusty
05.Mayıs.2007, 17:44
Beşiktaş'ı unuttun Baran'cığım.. ;)

Sampiyonlugun en büyük adayiyiz.
Şu şartlar altında şampiyonluğun en küçük adayı sizsiniz bence.. ;)

Yahu Allah´imdan tek istegim sezon sonunda hepinizin forumda olmasi.Tek istegim bu!
Aynen Baran aynen.. ;)

GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2007, 17:51
Bazı Gs'li arkadaşlar küçük olan şanslarını anca kendilerini teselli etmek için böyle büyük gösteriyorlar akıl var mantık var 3. takım biz en büyük adayız diyor yaa

El Comandante
05.Mayıs.2007, 17:51
Bjk bugün berabere kalirsa aramizdaki puan farki 2´ye iniyor Can :)

Sonra bursa,ankaraspor,kayseri maclariniz var :) Bursa-bjk macini söylememe gerek yok herhalde.Ankara´yi yenersiniz.Kayseri maci deplasmanda ve Kayseri macindan en fazla 1 puan alirsiniz.Yani sizi rahat geceriz :)

GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2007, 17:55
Ne kadar anlarsın Baran bilmiyorum ama hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz;;)

El Comandante
05.Mayıs.2007, 17:56
Siz sampiyon olacagiz diyorsunuz ama maclari oynamadan :D

Ben de siz sampiyonlugun en büyük adayiysaniz biz kesin sampiyonuz diyorum :)

REsist JuvE11
05.Mayıs.2007, 17:57
bizim şansımız war çünkü fikstür awantajı bizde(gs de yani)

Krusty
05.Mayıs.2007, 17:57
Bjk bugün berabere kalirsa aramizdaki puan farki 2´ye iniyor Can :)

Sonra bursa,ankaraspor,kayseri maclariniz var :) Bursa-bjk macini söylememe gerek yok herhalde.Ankara´yi yenersiniz.Kayseri maci deplasmanda ve Kayseri macindan en fazla 1 puan alirsiniz.Yani sizi rahat geceriz :)

Galatasaray - Antalyaspor: Antalya'nın küme düşmemesi için bu maçı alması şart. En azından beraberlik. Puan kayıplarına tahammülleri yok.

Sivasspor - Galatasaray: Sivasspor bu sezon UEFA'ya gitme çabaları içerisinde. Seyircilerinin desteği ile maçı alırlar.

Galatasaray - Fenerbahçe: 100. yıllarında şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe'nin bu maçı kaybetmesi çok zor.

Bursaspor - Galatasaray: Bu maçı söylememe gerek yok herhalde.. ;)

Baran senin yaptığın da böyle bir şey olsa gerek..

Memedov
05.Mayıs.2007, 17:58
Biz neyin tartışmasını yapıyoruz :)

Şampiyonluk yarışında 3 Büyük takımda var Adı üstünde 3 Büyük bence herkes´in şans´ı var ama Bir Adım önde olan tabiki´de Fenerbahçe,Beşiktaş Bugün oynanılacak maç bence herşey´in açıklığa kavuşmasını sağlayacak.

El Comandante
05.Mayıs.2007, 18:02
Puhaha diyorum sana Can :D

Antalyaspor maci tek zor gecer.Öbürlerini tereyagindan kil ceker gibi kolayca yenecegiz :)

Sivasspor´un UEFA sansi mi var dedin?Sana diyecegim tek laf budur: :zuhaha

Gs-fb macini bizim oyuncular öyle konstanstre olmuslarki belki son sezonlarin en iyi macini oynayacagiz.Bu kadar net!

Bursa zaten son hafta küme düsmemeyi garantiler :) Biz onlari rahat geceriz :)

GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2007, 18:02
Siz sampiyon olacagiz diyorsunuz ama maclari oynamadan :D

Ben de siz sampiyonlugun en büyük adayiysaniz biz kesin sampiyonuz diyorum :)
Sen gelip bize biz en büyük adayız diyince biz ne diyelim haklısın mı diyelim?

Krusty
05.Mayıs.2007, 18:05
Puhaha diyorum sana Can :D

Antalyaspor maci tek zor gecer.Öbürlerini tereyagindan kil ceker gibi kolayca yenecegiz :)

Gs-fb macini bizim oyuncular öyle konstanstre olmuslarki belki son sezonlarin en iyi macini oynayacagiz.Bu kadar net!

Bursa zaten son hafta küme düsmemeyi garantiler :) Biz onlari rahat geceriz :)
Ne yapalım, Galatasaray şampiyon olacak deniliyorsa bu maçlarda böyle bitebilir. ;) Umarım anlamışsındır. ;)

Üstelik o laf değil; smiley.. ;;)

El Comandante
05.Mayıs.2007, 18:08
Tamam.33.hafta da hersey belli olacak :)

GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2007, 18:09
Oynamadan kimin kazandığına bakacaksan birazda istatisliklere bak istersen mesela son 8 haftanın en çok puan toplayan takımı falan;;)

Krusty
05.Mayıs.2007, 18:09
Tamam.33.hafta da hersey belli olacak :)
Evet, Galatasaray 10 puan farkla şampiyon olacak.. ;)

ForsakeN
05.Mayıs.2007, 18:17
Fenerbahçe Bjk yi yenerse bu dediklerinizin hiçbiri gerçekleşmeyecek.Bunu da unutmayın. ;)

El Comandante
05.Mayıs.2007, 18:20
Evet,fb bjkyi yenerse zaten kesin sampiyon olur.Bjk 3.olur en fazla...

Omerdinho
05.Mayıs.2007, 18:21
Fener BJK yi yenemez.

ultraslanerdem
05.Mayıs.2007, 18:21
Fenerbahçe Bjk yi yenerse bu dediklerinizin hiçbiri gerçekleşmeyecek.Bunu da unutmayın. ;)

TS ve GS'ye yenilir yine şampiyon biz oluruz..:D.

Mirza
05.Mayıs.2007, 18:23
Bu akşam bize beraberlik yeter diye düşünüyorum. Beşiktaşta herhangi bir puan kaybından sonra kaos yaşanır ve o karışıklıkla Galatasaray öne geçer diye düşünüyorum. Beşiktaş veya Galatasaray hangisi Şampiyonlar Ligine gidemezse gelecek sezon çok büyük ekonomik kriz yaşar.

Memedov
05.Mayıs.2007, 18:23
Herkes uçuyor uçuyor uçuyor..:p

Fenerbahçe Beşiktaş´ı yenecek ve Ordan Şampiyonluğu verecek 3 hafta kalmış galatasaray´la puan farkı kaç güldürmeyin bu kadar beni yaa..:D

tosunpasa
05.Mayıs.2007, 18:34
Kimse burda gs ve bjk şampiyon olacak diye polemiğe girmesin.. Şampiyon da bu akşam ki maçın galibi de belli(Fenerbahçe). 2. kim polemiği olursa o daha mantıklı olur ;)

GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2007, 18:37
Kimse burda gs ve bjk şampiyon olacak diye polemiğe girmesin.. Şampiyon da bu akşam ki maçın galibi de belli(Fenerbahçe). 2. kim polemiği olursa o daha mantıklı olur ;)
Ooo baba yorumu yaptı tamam artık başka yoruma gerek yok:D :rolleyes:

RaSenGan
05.Mayıs.2007, 18:38
Fener BJK yi yenemez.

Sen kahin misin ?

Memedov
05.Mayıs.2007, 18:39
Fener Beşiktaş´ı bugün yenerse Fener Şampiyon.

Beşiktaş Fener´i yenerse Beşiktaş Şampiyon.

Berabere Biterse Galatasaray Devreye girer..

GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2007, 18:39
Sen kahin misin ?
Bunu diyen sen misin?

RaSenGan
05.Mayıs.2007, 18:42
Bunu diyen sen misin?

Evet benim :) Şampiyon Gs veya Bjk olur.Bir maçla belli olmaz.Ts ve Gs maçlarını unutmamak lazım.

canavar20
05.Mayıs.2007, 19:47
artık tartışmayın şampiyon fb'dir:D:D:D oldu bitti.

Jesus_FB
06.Mayıs.2007, 04:54
3'ü aldık 6 ile 9 kaldı

Memedov
06.Mayıs.2007, 11:39
Fener Beşiktaş´ı bugün yenerse Fener Şampiyon.

Beşiktaş Fener´i yenerse Beşiktaş Şampiyon.

Berabere Biterse Galatasaray Devreye girer..

Beşiktaş-Fenerbahçe Maçı öncesinde böyle bir yorum yapmıştım umarım dediğim çıkar.:p

ultraslanerdem
06.Mayıs.2007, 12:55
Beşiktaş-Fenerbahçe Maçı öncesinde böyle bir yorum yapmıştım umarım dediğim çıkar.:p

Daha Trabzonspor ve Bizim ile de maç yapacaksınız Mehmet.Şampiyonluk garanti değil hala...

fmsmyrna
06.Mayıs.2007, 12:58
bu konuyu kapatalım artık nasılsa belli oldu:) :)

Memedov
06.Mayıs.2007, 13:03
Daha Trabzonspor ve Bizim ile de maç yapacaksınız Mehmet.Şampiyonluk garanti değil hala...

Abi siz sanki önünüzdeki,Beşiktaş sanki önündeki bütün maçları alacak artık Fener kadar sizin işinizde zor.;)

ultraslanerdem
06.Mayıs.2007, 13:11
bu konuyu kapatalım artık nasılsa belli oldu:) :)

Eminmisin...

Geçen seneyi çabuk unuttunuz galiba...

fmsmyrna
06.Mayıs.2007, 13:20
evet eminim son kararım geçen seneyi unutmak mümkün değil ama şöyle bi şey de var fenerbahçe 3 maçında 1 galibiyet 1 beraberlik alsa bile şampiyon

Varonil
06.Mayıs.2007, 13:26
Fenerbahce:63 puan
Trabzonspor (T)
Galatasaray (D)
A.Gucu

Besiktas:58 puan

Bursapor(D)
Ankaraspor
Kayserispor(D)

Galatasaray:54 puan

Antalyaspor
Sivasspor(D)
Fenerbahce
Bursaspor (D)

Bize Sampiyon olmamiz icin Trabzon macini kazanmamiz GS ile de berabere kalmamiz yetiyor

Mirza
06.Mayıs.2007, 13:28
Beşiktaş Bursa ve Kayseriye puan bırakacak. Galatasaray fikstür avantajını kullanırsa çok rahat geçer Beşiktaş'ı.

Bekq
06.Mayıs.2007, 13:51
Eminmisin...

Geçen seneyi çabuk unuttunuz galiba...
geçen sene şampiyonluğu kaçırdık evt ama bu bize acı bir tecrübe oldu fener'in böle bir hataya bir daha düşceğini zannetmem

ŞAMPİYON FENERBAHÇE:) :) :)

Episode 13
06.Mayıs.2007, 13:54
artık sorunun cevabı %99 kesinleşti
ŞAMPİYON FENERBAHÇE ...

GeNç KaRTaL
06.Mayıs.2007, 13:55
Bundan sonra Fb şampiyonluğu bırakmaz çünkü büyük avantajları var bizde Gs ile 2.lik için çekişeceğiz bu akşam Gs'nin maçı önemli

remake
06.Mayıs.2007, 14:10
benim favorim hala sakarya.

El Comandante
06.Mayıs.2007, 14:50
Fenerbahce sampiyon oldu..!

Varonil
07.Mayıs.2007, 20:14
Bu hafta belli olacak....

Ligde son 3 haftaya girilirken, şampiyonluk mücadelesi de geride kalan maçlarla şekillendi. İkinci Beşiktaş'tan 5, üçüncü G.Saray'dan 8 puan önde olan lider Fenerbahçe, bu hafta tarafsız sahada oynayacağı maçta Trabzon'u mağlup eder, 2. Beşiktaş da Bursa'da puan kaybederse şampiyonluğa ulaşacak.

Hatta Fenerbahçe'nin Trabzon'la berabere kalması, Kartal'ın da Bursa'ya yenilmesi halinde de Sarı- Lacivertliler mutlu sona ulaşacak. Fener'in Trabzonspor karşısında alacağı muhtemel bir yenilgi ya da beraberlik Beşiktaş'ın galip gelmesi halinde son 2 haftaya büyük heyecan getirecek.

Kaynak: Takvim
07.05.2007

Episode 13
07.Mayıs.2007, 20:16
inşallah turu Sami Yen'de atarız geçen senenin acısı belki bu kutlamalar ile unutabiliriz ... o sevinçler hala gözümde:D

uAburak89
07.Mayıs.2007, 21:07
ASY de tur atmak gibi düşünce olmaz umarım, kan çıkar bence..

Episode 13
07.Mayıs.2007, 23:10
çıkarsa çıksın cezayı alacak gs zarar görecek gs geçen senenin intikamı ancak böyle alınır

uAburak89
07.Mayıs.2007, 23:43
İntikam ? Futbol bu alt tarafı .. Birilerinin kanının dökülmesi gerekmiyor .. Eğer böyle saçma ve gereksiz birşey yapılırsa, olacakları düşünemiyorum ..

paco
08.Mayıs.2007, 01:57
inşallah turu Sami Yen'de atarız geçen senenin acısı belki bu kutlamalar ile unutabiliriz ... o sevinçler hala gözümde:D

siz gidin turu bizim müzemizde atın .... belki bi kaç değişik kupa görürsünüz .... ;)

Mirza
08.Mayıs.2007, 08:30
Mesajlarınızı saygı & sevgi çerçevesi ve forum kuralları içerisinde yazarsanız mükemmel olur. Lütfen

carrey
08.Mayıs.2007, 09:43
siz gidin turu bizim müzemizde atın .... belki bi kaç değişik kupa görürsünüz .... ;)

tas devrinden kalma kupalardanmi bahsediosun yoksa:cool:

El Barto
08.Mayıs.2007, 09:53

Taş devri ha komik. :)

Hiç olmazsa var değil mi dostum???

ultraslanerdem
08.Mayıs.2007, 10:14

Olmayınca böyle avuturlar işte.Hem sadece 7 sene oldu...;;)

Ilhan
08.Mayıs.2007, 12:01
Hop hop. Azıcık düşünerek yazın. Burası forum, yazdığınızı sadece karşınızdaki adam değil, herkes görüyor.

World Hollow o1
08.Mayıs.2007, 12:59
ASY de tur atmak gibi düşünce olmaz umarım, kan çıkar bence..

Neden kan çıksın ki ?

Yoksa sizin taraftarlarınız holigan mı.?

Hiç bir şey olmaz, Burak sen rahat ol...

ultraslanerdem
08.Mayıs.2007, 13:34
ASY'de tur atmazlar.Yada atamazlar...

fmsmyrna
08.Mayıs.2007, 15:18
Turu Asy'de atıcaz derken şampiyonluğumuz orda garanti olucak turda orda maç sonunda bizim futbolcular karşılıklı tezahürat yapar birazda sevinirler.geçen sene man.utd-chelsea maçında chelsea şampiyonluğu garantilediğinde manu'lu futbolcular sahaya çıkarken chelsea'li oyuncuları sıraya geçip alkışlamışlardı.ülkemeizde böyle şeylerin olması zor görünüyor

bjk4ever
08.Mayıs.2007, 17:42
Matematiksel olarak bitmedigi surece her sevinc erken sevinctir. Fenerbahce'nin Trabzon ve Galatasaray'a yenilmesi imkansiz degildir, sonucta 2derbi ve Trabzon formda, neden olmasin? Sadece BJK 3'te 3 yapacak, olmadi yine 1 mac kayeder Fener ve son macta yine o sikinti ve stresi yasar, yeter ki kendi isimize bakip en iyisini yapalim.

fbkraltolga
12.Mayıs.2007, 18:22
abi bence gerksiz bir konu şampiyon fenerbahçe

Varonil
13.Mayıs.2007, 10:23
İşte olasılıklar!
F.Bahçe nasıl şampiyon olur? Turkcell Süper lig'de bitime 3 hafta kala F.Bahçe, geçtiğimiz hafta İnönü Stadı'nda aldığı Beşiktaş galibiyetiyle şampiyonluğa çok yaklaştı.

Özetle bu hafta Beşiktaş'ın puan kaybı ve Fenerbahçe'nin kazanması Turkcell Süper Lig'de bu sezonun şampiyonunu kesin olarak ortaya çıkaracak. F.Bahçe'nin beraberliğinde ise Beşiktaş'ın Bursaspor deplasmanında kaybedeceği puan veya puanlar yine Turkcell Süper Lig'de F.Bahçe'nin şampiyonluğunu büyük olasılıkla ilan etmesini sağlayacak...

Takımların ligi aynı puanda bitirmesi durumunda ikili averaj sistemi devreye girecek. İkili averajda F.Bahçe Beşiktaş'a karşın üstün durumda. Galatasaray ise Beşiktaş ile lig sonunda puanların eşit olması durumunda tabloda ikili averajı iyi olan takım olduğu için tabloda üst sırada yer alacak ekip.

Editörümüz Esat Dergi bu hafta oluşabilecek 27 olasılığı ve devamında göreceğimiz tabloyu inceledi. İşte bu hafta F.Bahçe, Beşiktaş ve G.Saray'ın oynayacağı maçlara göre oluşturacağı puan tablosu ve F.Bahçe'nin hangi durumlarda şampiyonluğunu ilan edebileceğinin kağıta dökülmüş hali...

Şu anki puan durumu;
F.Bahçe 63
Beşiktaş 58
G.Saray 55

Haftanın maçları:
Fenerbahçe - Trabzonspor
Bursaspor - Beşiktaş
Sivasspor - Galatasaray

FENERBAHÇE KAZANIRSA:

F.Bahçe kazanır, Beşiktaş berabere kalır, G.Saray kazanırsa

F.Bahçe 66
Beşiktaş 59
G.Saray 58

(ŞAMPİYON F.BAHÇE)

F.Bahçe kazanır, Beşiktaş berabere kalır, G.Saray kaybederse

F.Bahçe 66
Beşiktaş 59
G.Saray 55

(ŞAMPİYON F.BAHÇE)

F.Bahçe kazanır, Beşiktaş berabere kalır, G.Saray berabere kalırsa

F.Bahçe 66
Beşiktaş 59
G.Saray 56

(ŞAMPİYON F.BAHÇE)

F.Bahçe kazanır, Beşiktaş kaybeder, G.Saray kazanırsa

F.Bahçe 66
G.Saray 58
Beşiktaş 58

(ŞAMPİYON F.BAHÇE)

F.Bahçe kazanır, Beşiktaş kaybeder, G.Saray berabere kalırsa

F.Bahçe 66
Beşiktaş 58
G.Saray 56

(ŞAMPİYON F.BAHÇE)

F.Bahçe kazanır, Beşiktaş kaybeder, G.Saray kaybederse

F.Bahçe 66
Beşiktaş 58
G.Saray 55

(ŞAMPİYON F.BAHÇE)

F.Bahçe kazanır, Beşiktaş kazanır, G.Saray kaybederse

F.Bahçe 66
Beşiktaş 61
G.Saray 55

F.Bahçe kazanır, Beşiktaş kazanır, G.Saray berabere biterse

F.Bahçe 66
Beşiktaş 61
G.Saray 56

F.Bahçe kazanır, Beşiktaş kazanır, G.Saray kazanırsa

F.Bahçe 66
Beşiktaş 61
G.Saray 58

-------------------

-------------------

F.BAHÇE BERABERE KALIRSA

F.Bahçe berabere kalır, Beşiktaş kaybeder, G.Saray kazanırsa

F.Bahçe 64
G.Saray 58
Beşiktaş 58

DİKKAT! (GS-FB ikili averajı belli değil, FB şampiyonluğunu ilan edemiyor)

F.Bahçe berabere kalır, Beşiktaş kaybeder, G.Saray berabere kalırsa

F.Bahçe 64
Beşiktaş 58
G.Saray 56

(ŞAMPİYON F.BAHÇE)

F.Bahçe berabere kalır, Beşiktaş kaybeder, G.Saray kaybederse

F.Bahçe 64
Beşiktaş 58
G.Saray 55

(ŞAMPİYON F.BAHÇE)

F.Bahçe berabere kalır, Beşiktaş kazanır, G.Saray kazanırsa

F.Bahçe 64
Beşiktaş 61
G.Saray 58

F.Bahçe berabere kalır, Beşiktaş kazanır, G.Saray kaybederse

F.Bahçe 64
Beşiktaş 61
G.Saray 55

F.Bahçe berabere kalır, Beşiktaş kazanır, G.Saray berabere kalırsa

F.Bahçe 64
Beşiktaş 61
G.Saray 56

F.Bahçe berabere kalır, Beşiktaş berabere kalır, G.Saray berabere kalırsa

F.Bahçe 64
Beşiktaş 59
G.Saray 56

F.Bahçe berabere kalır, Beşiktaş berabere kalır, G.Saray kaybederse

F.Bahçe 64
Beşiktaş 59
G.Saray 55

F.Bahçe berabere kalır, Beşiktaş berabere kalır, G.Saray kazanırsa

F.Bahçe 64
Beşiktaş 59
G.Saray 58

-----------------

F.BAHÇE KAYBEDERSE

F.Bahçe kaybeder, Beşiktaş kazanır, G.Saray kazanırsa

F.Bahçe 63
Beşiktaş 61
G.Saray 58

F.Bahçe kaybeder, Beşiktaş kazanır, G.Saray kaybederse

F.Bahçe 63
Beşiktaş 61
G.Saray 55

F.Bahçe kaybeder, Beşiktaş kazanır, G.Saray berabere kalırsa

F.Bahçe 63
Beşiktaş 61
G.Saray 56

F.Bahçe kaybeder, Beşiktaş berabere kalır, G.Saray kazanırsa

F.Bahçe 63
Beşiktaş 59
G.Saray 58

F.Bahçe kaybeder, Beşiktaş berabere kalır, G.Saray kaybederse

F.Bahçe 63
Beşiktaş 59
G.Saray 55

F.Bahçe kaybeder, Beşiktaş berabere kalır, G.Saray berabere kalırsa

F.Bahçe 63
Beşiktaş 59
G.Saray 56

F.Bahçe kaybeder, Beşiktaş kaybeder, G.Saray kazanırsa

F.Bahçe 63
G.Saray 58
Beşiktaş 58

F.Bahçe kaybeder, Beşiktaş kaybeder, G.Saray kaybederse

F.Bahçe 63
Beşiktaş 58
G.Saray 55

F.Bahçe kaybeder, Beşiktaş kaybeder, G.Saray berabere kalırsa

F.Bahçe 63
Beşiktaş 58
G.Saray 56

STATÜ (TFF)

PUAN USULÜ VE AVERAJ:

Türkiye Profesyonel Lig müsabakalarında kazanan takıma 3 (üç), berabere kalan takıma 1 (bir), kaybeden takıma 0 (sıfır) puan verilir. Puan usulü ile yapılan müsabakalar sonunda en fazla puanı kazanan takım birinci, ondan sonra gelen ikinci olarak sıralanır. 2006 - 2007 Sezonunda aynı puana sahip ilgili takımlar arasında aşağıda belirtilen esaslar uygulanır.

a) Öncelikle aynı puana sahip ilgili takımların kendi aralarında oynadıkları müsabakalardaki puan üstünlüğüne,
b) Kendi aralarındaki müsabakalarda puan eşitliği varsa kendi aralarındaki müsabakalardaki gol averajına, (Kendi aralarındaki maçlarda atılan gollerde eşitlik var ise, deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz.) Futbol Müsabaka Talimatı'nın 10.maddesinin son paragrafı hükmünce; Lig
c) Kendi aralarındaki müsabakalarda puan ve gol eşitliği devam ediyorsa, Genel puantajdaki gol averajına bakılır. Takımlar arasındaki gol averajı da eşit ise daha fazla gol atmış olan takım üstün sayılır.
d) Bu şartlara rağmen eşitlik devam ediyorsa hükmen yenilgisi olmayan takım üstün sayılır.
e) Bütün bu şartlara rağmen eşitliğin devam etmesi halinde belirtilen esaslara göre ilgili takımlar arasında yapılacak tek maçlı eleme usulü müsabakaları neticesinde kazanan takım üstün sayılarak nihai sonuç alınır.

Esat DERGİ

13.05.2007

Kaynak : Sporx.com

Omerdinho
13.Mayıs.2007, 10:57
ASY'de tur atmazlar.Yada atamazlar...

Bal gibi atarlar. 33. Haftada görücez. Bizim kimseden korkumuz yok.

uAburak89
13.Mayıs.2007, 13:09
Tur atma düşüncesi çok saçma.. O kadar insanı tahrik edeceksiniz.. Ortam gerilecek.. Bence çok büyük olaylar olur, Fenerbahçe tur atmak gibi saçmalık yaparsa..

Mirza
13.Mayıs.2007, 22:03
Şampiyon belli olduğuna göre bu konu kilitli.