Log in

View Full Version : Hall of Fame..? Hatası

ThersoN
01.Mayıs.2007, 18:08
Şimdiki oyunum da dunya birincisi gozukuyorum fakat aynı isim bir önceki oyundan kalma olarak aynı listede ikincisi sırada bulunuyor bir önceki oyunumda galatasaray ile baslayıp juve'ye gecmis daha sonra da sıkılmıs silmistim simdi ise Blackburn ile 2017deyim fakat kariyer menejerlerimin ikisininde ismi aynı olunca hall of fame de blackburn basındaki profil birinci juve basında bıraktıgım oyundaki profil ikinci olarak gozukuyor... Özellikle turk menejerler sıralamasında ilk iki sıra bana ait yani tek bir kişi gibi gozukuyor...Sonuc olarak iki oyunun hic bir sekilde birbirleri ile alakası baglantısı yok iken boyle bir seyin olması acayip degil mi? yoksa boyle bi ozellik mi var? var ise cok sacma olur o zaman surekli aynı isim gecer listelerde... eger bir cozum yolu biliyorsanız yardımcı olun lutfen!

Memedov
01.Mayıs.2007, 18:11
Bende de böyle oluyordu bence bu normal bişey yada öteki kayıtlı oyunu tutuyorsan ondan olabilir..

Redrum
01.Mayıs.2007, 18:12
kardeş o senin müthiş başarından kaynaklanıyor.. ama ne yaparsan yap, ister sil, her açtığında o menajer çıkar aynı isimde olsa bile. mesela ilk 10 senin oynadğın menajerlerden oluşabilir bunlar doğal;)

Noz
01.Mayıs.2007, 19:46
c documents and settings administrator application dataya girin ordan sports intractive ve oyunu bulun ordan history i silin duzelir... eski kariyerin oraya kaydediliyor...

ThersoN
02.Mayıs.2007, 17:54
çok teşekkur ederim, denicem ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

c documents and settings administrator application dataya girin ordan sports intractive ve oyunu bulun ordan history i silin duzelir... eski kariyerin oraya kaydediliyor...

işe yaramadı daha dogrusu dedigin yerde bi history dosyası bulamadım :mad: