View Full Version : Fener'i şampiyon yapardım!
Ilhan
03.Mayıs.2007, 12:11
Vestel Manisaspor'un ve A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Ersun Yanal ilginç açıklamalar yaptı.
Daha önce kavgalı olduğu Star TV'nin programcısı Serhat Ulueren ile yayına çıkan Yanal, hakkındaki teşvik iddialarından Fenerbahçe'nin teklifine kadar ilginç açıklamalarda bulundu. İşte satırbaşları...
* Hakan Şükür ile yaşadığımız gereksiz bir tartışmaydı. Medyanın bu olayı abarttığını düşünüyorum. Biz tamamen taktiğimizi değiştirip uzun forvetle oynamak istemedik. Hakan varsa oynamalı, onu kulübede oturtmak olmazdı. Oynatmadığım için pişman değilim. Hakan'la aramızda da bir küskünlük yok. En son Galatasaray-Vestel maçında görüştüm.
'KALSAM ALMANYA'YA GİDERDİK'
* Ben olsaydım Milli Takım, Almanya'ya Dünya Kupası'na giderdi. Teknik adam değişikliği gereksizdi. Kısa süre içinde bir teknik direktörün yapabileceği çok fazla bir şey yok. İsviçre maçındaki olayları yaşasaydım bir teknik adam olarak görevde kalmazdım.
* F.Bahçe'nin başında olsam şu an şampiyonluğumuzu ilan etmiştik. Türk antrenörlere şans verilecek her yerde başarılı olabileceğimize inanıyorum. A.Gücü ve G.Birliği'ndeyken F.Bahçe'den teklif aldım. Sözleşmem devam ediyordu. İstifa etmemi istediler, olmadı.
* Bizim Ankaragücü'nde bir prim sistemimiz vardı. Bunun dışında hiçbir yerden para almadım. Benim bu işle hiçbir ilgim yok. Teşvik priminden haberim yok. Bu olaylar üzerine çok üzüldük. Çok başarılı olduğumuz bir dönemde bunlar yaşandı. İddialar yakaladığımız başarımızın önüne geçti.
Kaynak: Milliyet
eXcitinG
03.Mayıs.2007, 13:34
Ersun yanaL er yada geç Fenerbahçenin başına geçicek bunu artık herkes biLiyor.Her defasında da bu Fenerbahçe sevgisini diLe getirmesi başına büyük dertLer açıyor.
Sheriff
03.Mayıs.2007, 14:38
Ersun Yanal'ın karakteri bize uymuyor. Taraftar yıldız oyuncu istiyor teknik oyuncu istiyor. Ersun Yanal bunu pek istemiyor..
Bordo61Mavi
03.Mayıs.2007, 14:39
Star tv'de baya konusmalari oldu dun gece. $ike hakinda.
Fenerbahce Ersun Yanal'i asla bi sezon basi getirmez, ona okadar buyuk bi sans taniyacaklarini sanmam .
Ersun Yanal'in bu takimda gorev almasi icin, sezon ortasinda mevcut bi teknik direktorun istifa etmesi gerekir, ve Ersun Yanal'da kucuk bi zamanda takimi toparlamasi icin basa getirilir. Benim dusuncem boyle tabi...
Universal
03.Mayıs.2007, 15:03
Ersun Yanal gelse, Alex, Kezmani Appiah gibi isimleri yönetemez. Çünkü böyle oyunculara ancak Dünya'da tananımış veya otariter birisi yönetebilir. Zaten Ersun Yanal değil ben bile gelsem Fenerbahçe'yi şampiyon yapardım.
Fıratcan Alçınkaya
03.Mayıs.2007, 15:38
Zico dan daha mı kötü? Yapmayın arkadaşlar Ersun Yanal büyük yanlışlar yapsa bile Zico nun yönettigi takımı hayli hayli yönetir...Ama bende FB Yönetiminin takımın başına getirecegini sanmıyom...
eXcitinG
03.Mayıs.2007, 15:40
Bence sezon sonunda kesin FB nin başına geçicek.Bu sefer bütün imkanLarda hazır.Ersun yanaL hiç bir takımı yönetmiyor.Zico da gidici.Bence şimdiden taLimat biLe vermişlerdir Ersun hoca ya yeni sezonLa iLgiLi.
Memedov
03.Mayıs.2007, 16:18
Emin olun ki Zico´dan daha iyi Yönetirdi.
uAburak89
03.Mayıs.2007, 16:48
Lafla olsaydı ..
eGowiCh
03.Mayıs.2007, 17:31
Doğru söylemiş, dediklerinin tamamına katılıyorum. Fenerbahçe'yi şampiyon yapardı, Türkiye'yi de Dünya Kupası'na götürürdü.
El Comandante
03.Mayıs.2007, 17:36
Türkiye´yi Dünya kupasina götürürmüydü?Adam bizi biraktiginda 3. idik yahu.Basta kalsaydi daha büyük felaketler bizi bekliyordu.Fatih Terim geldi yerine,adam son 3 macta 2 galibiyet 1 beraberlik alarak bizi play-offlara tasimisti.Aslinda isvicreyi elerdik ama orada yedigimiz son dakika golü,burada Alpay´in macin basinda penalti yaptirmasi gibi nedenlerden dolayi elenmistik.
Omerdinho
03.Mayıs.2007, 17:42
Feneri sampiyon yapardi fakat daha öteye gidemezdi..
eGowiCh
03.Mayıs.2007, 17:46
Türkiye´yi Dünya kupasina götürürmüydü?Adam bizi biraktiginda 3. idik yahu.Basta kalsaydi daha büyük felaketler bizi bekliyordu.Fatih Terim geldi yerine,adam son 3 macta 2 galibiyet 1 beraberlik alarak bizi play-offlara tasimisti.Aslinda isvicreyi elerdik ama orada yedigimiz son dakika golü,burada Alpay´in macin basinda penalti yaptirmasi gibi nedenlerden dolayi elenmistik.
Ersun Yanal 3 maçta 3 galibiyet alabilirdi. Play-offlarda ise zaten İsviçre'yi kesinlikle yenerdik Ersun Yanal ile, yenemesek bile o tür çirkin olaylar çıkmazdı. Fatih Terim'in çıkardığı olaylar yüzünden 6 maç ceza aldık, Ulusoy'un FIFA Başkanı'nın elini öpmesi sonucu 3 maça indirildi cezamız. İtibarımız sıfır oldu, dünyaya rezil olduk Terim yüzünden. Yanal olsa bu olaylar ve bu sonuçlar olmazdı.
nerazzuri
03.Mayıs.2007, 17:49
Ersun yanal bence çok kaliteli bir teknik adam g.birliğine uefa da ç.final oyatarak göstermiştir.....
Zaten kendisi benim idolümdür;);)
Ben çok severim ersun hocayı yhaa :D:D
Seçkinn
03.Mayıs.2007, 18:00
Yahu beyler allah aşkına şu yazdığınız mesajlara biraz özen gösterin. Okuyana kadar işkence çektirmeyin. Türkçe mesajlar atarsanız daha iyi olur.
TR.CaPTaiN
03.Mayıs.2007, 18:10
Ersun Yanal kalsaydı Dünya Kupasına gidemezdik ama dediği gibi Fenerbahçe'yi şampiyon yapabilirdi.
ForsakeN
03.Mayıs.2007, 18:26
Fenerbahçe'ye yıldızlarla iyi anlaşan,onların idare edebilecek(Ersun yanal bunu yapamıyor),yıldızların yanındaki diğer oyuncuları ezmeyecek,gençlere şans tanıyacak biri gerekiyor.
REsist JuvE11
03.Mayıs.2007, 20:22
hepsi hikaye(ersun yanalın söyledikleri)
the_imam912
03.Mayıs.2007, 21:20
Keşke gelseydi
El Barto
03.Mayıs.2007, 21:22
EE ben yaptım bile.:D
Bence Ersun Yanal küçük takımların ilk yarısında teknik direktörlük yapabilir bşampiyonluğa oynayan büyük bir takımı yönetemez.Milli Takımda başarılı olurdu olsaydı.
ismi o kadar çok rüşvet olaylarında geçti ki ... 1 değil 2 değil ... hepsini yalanladı ama verdiği cevaplar bana inandırıcı gelmedi ...
niye e.yanaldan başka bir t.d nin ismi geçmiyor ... ayrıca s. ulueren f.bli olduğunu iddaa etti ... daha doğrusu a.gücü başkanı f.b ye sempatisi olduğunu söylemiş ...
Emurafu
03.Mayıs.2007, 22:14
Valla bırsey diyince hemen ceza alıyorum artık bu konudafatıh terim konusulmasa tartıstıgımız konuya bakın ya
Mirza
03.Mayıs.2007, 22:20
Taraftarlığın da bir dozu var. Bundan sonra bu konu'da Fatih Terim - Ersun Yanal kıyaslaması yapan kullanıcılara ceza sistemi kullanılacaktır.
Selman Ozturk
03.Mayıs.2007, 22:32
Ersun Yanal iyidir hoştur sözüm yok ancak olayı Fatih Terim kıyasına getirirseniz orada müdahale etmek kaçınılmaz olur.
Ersun Yanal 3 maçta 3 galibiyet alabilirdi. Play-offlarda ise zaten İsviçre'yi kesinlikle yenerdik Ersun Yanal ile, yenemesek bile o tür çirkin olaylar çıkmazdı. Fatih Terim'in çıkardığı olaylar yüzünden 6 maç ceza aldık, Ulusoy'un FIFA Başkanı'nın elini öpmesi sonucu 3 maça indirildi cezamız. İtibarımız sıfır oldu, dünyaya rezil olduk Terim yüzünden. Yanal olsa bu olaylar ve bu sonuçlar olmazdı.
İsviçre maçında olayları Fatih Terim çıkardı öyle mi? Ah Egemen ah ne zaman vazgeçeceksin bu ezbere konuşmaktan...Mahkeme seyrini takip ettin mi? Soruşturma gerekçelerini gördün mü? Madem Fatih Terim olayların sebebiydi adaletini her daim övdüğün FIFA niçin Terim'e herhangi bir ceza-i yaptırım uygulamadı.Düşündün mü hiç?
Ersun Yanal'la play-off'a kalırdık. Takımın iyi bir havası vardı. Ancak hepsi o kadar. Ondan sonrası bırak Fatih Terim'i Capello ile dahi olmazdı. Takımda önlenemez bir rehavet ve "Biz Almanya'dayız" havası vardı. Sonuçta bedel ağır ödendi...
Ukrayna maçıyla ilgili bilinmeyenleri sana bir ara anlatırım, neler olup bittiğini, Federasyon yetkililerinin Ukrayna'ya maçtan önce gidip pazarlıklar yaptığını ve bunun sonucunda da iddaa bayiilerinde 200-300 YTL'lik kuponlar yapıldığını Tümer'in önünü açıyorlar, Sheva'yı oynatmıyorlar Neyse...
Anlat hepimiz bilelim. Bazı şeyler çok kolaydır. Birilerini karalamak... Asılsız iddialarda bulunmak...Bugün ben de gider 200-300 YTL'lik bir iddaa kuponu yapabilirim.Bunda ne var? Tümer'in önünü açmak diyorsan ben de sana yakın tarihten Tomas Myhre'yi, Nikopolidis'i ve Yunanistan savunmasını örnek veririm.O maçlarda da mı şike vardı?
Eğer varsa böyle bir iddia bu iddiayı ortaya atan koyar belgelerini ortaya kanıtını yapar gerisi adalete kalır.Sakın ha şikenin belgesi mi olur demeyin bana güler geçerim ve yorum yapma tenezzülünde bulunmam."Bir deli kuyuya bir taş atmış yüz kişi çıkaramamış" misali bir laf atılıyor ortaya ne hikmetse de herkes bu laflara kanıp başlıyor karalama kampanyalarına. Ama milli takımı karalama noktasına getirdiler ya bu şike mevzuunu pes kere pes...
Dünyaya rezil olduk. Hiçbir milli maçta böyle bir olay çıkmaz. Medeniyet ülkesi İsviçre'ye de, tüm dünyaya da rezil olduk, itibarımız düştü. Şampiyonlar Ligi finalinden sonra yükselen itibarımız yerle bir oldu.
Birçok milli maçta bu tür olaylar olur ama FIFA kalburüstü ülkeleri kayırır bunu her zaman iddia ediyorum. Kalburüstü olmayanlar da alır cezalarını otururlar. Bkz: Afrika,Türkiye,Slovenya,Sırbistan,Malta vs...
İsviçre'ye rezil olmak pek mühim olmasa gerek. Zira onların ilk maçta yaptıkları ve ikinci maçtaki tahrikleri rezilliğin dik alâsıydı. O sebepten fazla dert etme bu mevzuyu.
Asla çıkan olayları tasvip etmiyorum ama ortada bir rezillik varsa bunun aslan payı İsviçre'nindir...
Fatih Terim taktikten anlamıyor bana göre, bunu çevremdeki Galatasaraylılar da kabul ediyor. Fatih Terim oyuncuları maçtan önce çok iyi motive ediyor. Tek avantajı bu, motivasyon! Motivasyon çok iyi yaptığından başarılı zaten, yoksa ahım şahım bir taktik bilgisine sahip olduğundan değil.
Yanal'ın ise taktik bilgisi, analizi ve oyuncu potansiyel yargılama özellikleri çok iyi. Ancak onun tek sorunu medya hakimiyetinin olmaması ve otoriter olmamasıdır. Yanal ve Terim'in özelliklerini birleştirsek dünyanın en iyi teknik direktörü ortaya çıkar zaten.
Esasında çok düşündüm bu bölüme cevap verip vermemeyi. Çünkü "Fatih Terim taktikten anlamıyor" şeklindeki bir cümleye fazlaca verilecek bir cevap yok. Bugün Türkiye'nin en kariyerli teknik direktörü bilgisizlikle suçlanıyorsa vay diğerlerinin haline. Ben de oyuncuları çok iyi motive edebilirim ama ben bir Milan'ı bir Fiorentina'yı çalıştıramam.Galatasaray'ı alıp da Uefa şampiyonu yapamam. Bazı şeyleri iyi ayırt etmek gerek.
Ayrıca en iyi şekilde motive dil bilgisi ile olur. Fatih Terim 3 cümlelik İtalyancası ile Fiorentina'ya tarihi başarısını nasıl yakalattı? Tercüman deme sakın tercümanların neler yaptığını sen de iyi bilirsin...
Teknik direktörlük laf ile değil icraat ile olunur. Eğer taktik bilginiz yoksa isterseniz dünyanın en iyi motivasyon uzmanı olun 2 kez sıçrarsınız üçüncüde öyle bir çakılırsınız ki nevriniz döner. Fatih terim'e baktığımızda ise hala en yükseklerde olduğunu, herhangi bir çakılma yaşamadığını görebiliyoruz...
"Savunma yapamıyorsak o halde hücum ederiz." mantığıyla hareket eden biri taktikten anlıyor olabilir mi? Ben objektifim, sen objektif ol biraz. Fatih Terim çok iyi motive eder oyuncularını, tek artısı budur. Onun dışında sırada bir antrenör. Ha bir de otoriterdir, kendisine saygı duyar futbolcular.
Yanal taktikten anlamaz mı? Türkiye'nin en iyi taktik uzmanıdır Yanal, bildiği tek şey ofansif oynamak falan da değil. Rakibini bilgisayarlarla analiz eden, açıklarını bulan ve uygulayan bir antrenördür Yanal. Unutma ki şu an Türkiye'nin en iyi futbolcusu dediğimiz Arda'yı Ersun Yanal yetiştirmiştir.
Bkz: Bir üstteki yanıtım. Arda konusuna birazdan değineceğim.
Arda'yı bal gibi de Ersun Yanal yetiştirmiştir. Orada ona futbolu öğreten Ersun Yanal'dır. Zaten altyapısı iyi olan Arda, Ersun Yanal gibi iyi bir hocayla çalışma fırsatı da bulunca muhteşem bir futbolcu olmuştur, daha da iyi olacaktır!
Rakiplerini bilgisayarla analiz ediyor, evet. BJK'den, GS'den veya diğer takımlardan 4-5 yemesininin sorumlusu Yanal değildir. 2. yarı artık takım darmadağın oldu, Johana gibi defansın bel kemiği gönderildi, Zelenka bir ara kadro dışı bırakıldı, Türk oyuncuların isimleri hep büyük kulüplerle anıldı, kısacası V.Manisaspor çöktü. İlk 10 haftadaki performansı gerçek performansıdır Manisaspor'un. O muhteşem futbolu oynayan, BJK'yi yenen, GS'yi son anda elinden kaçıran V.Manisaspor'dur ve bu Yanal'ın eseridir.
Yanal Manisaspor'dan önce kendisini Gençlerbirliği ve Ankaragücü'nde de gösterdi. Bu iki takımı da ligin üst sıralarına taşıdı, 3. ve 4. yaptı yanlış hatırlamıyorsam, çok iyi yerlere getirdi.
Şu an V.Manisasporlu Selçuk, Hakan, Caner (CSKA'ya gitti gerçi), Metin gibi oyuncuları yetiştiren, onları bugünlere getiren Ersun Yanal'dır.
Arda'yı bal gibi de Ersun Yanal yetiştirmemiştir. Hangi futbolcuyu 1 senede yetiştirebilirsin? Ersun Yanal sadece Arda'ya özgüven kazandırmıştır. Hiçkimse 1 yılda futbol öğrenip de geleceğin en büyük yıldızlarından biri olarak lanse edilemez. Ersun Yanal'ın küçük de olsa emeği vardır ancak "O yetiştirdi" denmesi Galatasaray alt yapı antrenörlerine çirkin bir saldırı olur.
Bugün Türkiye'ye istatistik sistemini getiren ve birçok takıma para karşılığında bu sistemi yerleştiren Tanju Çolak'dır. Ersun Yanal da bu sistemi uygulayan antrenörlerden biridir.
Lukas Zelenka ailevi problemler nedeniyle sorun yaşadı ve Ersun Yanal ile görüşerek bir süre kadro dışı kaldı. Johana'yı çok fazla kart gördüğü için Ersun Yanal kadro dışı bıraktı. Vestel Manisaspor'un çöküşü Ersun Yanal döneminde de mevcuttu. Son 17 haftada 1 galibiyet dersem sanırım herşeyi özetlemiş olurum. Bunun gerekçesini de "sakatlıklar" olarak kendisi dün gece TV'de belirtmiştir.
Emurafu
03.Mayıs.2007, 22:37
Bizi ve diger arkadasları aydıtlattıgın icin teşekkür ederim selman abi
Mc.Speedy
03.Mayıs.2007, 22:40
Cem Uzan versiyon futbol.
eGowiCh
03.Mayıs.2007, 22:53
Fatih Terim ne yaptı İtalya'da? Milan'ın başına geçti, Milan en kötü yılını geçirdi. Fatih Terim gitti, yerine Ancelotti geldi, o gün bugündür Ancelotti takımın başında ve gördüğümüz gibi dün 3-0 Manchester'ı yendiler ve yine finaldeler. İstikrar yanlısıdır İtalyanlar, çok şans verirler teknik direktörlerine, ama Fatih Terim'in o başarısızlıklarından sonra sabredemediler, Ancelotti'yi getirdiler ve o gün bugündür Ancelotti ve Milan gayet başarılı. Fatih Terim başarılı olsaydı Milan'dan sonra Galatasaray'a gelip Galatasaray'ı ekonomik yönden batırmaz, onu şampiyon yapar, Şampiyonlar Ligi şampiyonu da yapardı, ama Fatih Terim efsanesi de Milan yılında bitti ve çöktü.
Şike olayını da sonra anlatırım, burası yeri değil. Merak edenlere anlatırım MSN'den. Buradan onu anlatıp da konuyu saptırmak istemiyorum.
Fatih Terim ne yaptı İtalya'da? Milan'ın başına geçti, Milan en kötü yılını geçirdi. Fatih Terim gitti, yerine Ancelotti geldi, o gün bugündür Ancelotti takımın başında ve gördüğümüz gibi dün 3-0 Manchester'ı yendiler ve yine finaldeler. İstikrar yanlısıdır İtalyanlar, çok şans verirler teknik direktörlerine, ama Fatih Terim'in o başarısızlıklarından sonra sabredemediler, Ancelotti'yi getirdiler ve o gün bugündür Ancelotti ve Milan gayet başarılı. Fatih Terim başarılı olsaydı Milan'dan sonra Galatasaray'a gelip Galatasaray'ı ekonomik yönden batırmaz, onu şampiyon yapar, Şampiyonlar Ligi şampiyonu da yapardı, ama Fatih Terim efsanesi de Milan yılında bitti ve çöktü.
Şike olayını da sonra anlatırım, burası yeri değil. Merak edenlere anlatırım MSN'den. Buradan onu anlatıp da konuyu saptırmak istemiyorum.
f.terim milandan galatasaraya geldiği zaman ekonomik yönden batıktı zaten ... başarısızlığının nedenide istediği transferleri yapamamasıydı ... m. sarr ı ümit davala yı kendisi bedavaya getirdi ... ayrıca terim milandan kovulmadı ancelotti milanda terimin galatasarayda sevildiği kadar seviliyordu ..
Sezon başından bu yana Milan'da yaşanan gelişmeler Fatih Terim'in kuyusunun çok profesyonel bir senaryo ile kazıldığı intibaını veriyor. Geçtiğimiz sezon Juventus'u çalıştıran Ancelotti'yi Milan'ın başına getirmek için kolları sıvayan bazı yöneticilere engel olup Terim'le el sıkışan 2. Başkan Galliani, 'Antrenör mafyası'nın baskılarına ancak 9 hafta dayanabildi. Fatih Terim'in sezon başında Coco'yu istemeyip formayı Serginho'ya vermesi, Contra'yı yedek oturturken, kendi öğrencisi olan Ümit Davala'ya şans tanımasını hazmedemeyen basın destekli Terim karşıtları, asıl darbeyi İnter maçında vurmayı planlıyordu. Ancak Milan maçı 4-2 kazanınca Türk hoca kredisini biraz daha uzatmış oldu.
Torino'ya 1-0 kaybedilen maçta Rui Costa da dahil olmak üzere Terim karşıtı oldukları bilinen Costa Curta, Albertini, Maldini ve İnzaghi'nin kötü performans göstermeleri kafaları karıştırmıştı. Bu dörtlünün Torino maçından sonra 2. Başkan Galliani'ye giderek Terim hakkında bir rapor sundukları ve Galliani'nin de bu doğrultuda Ancelotti'ye şans tanıdığı öne sürülüyor. Zaten Fatih Terim'in görevden alınmasının ardından Torino'da penaltı kaçıran İnzaghi'nin "Ancelotti ile biz dostuz, haftada en az üç kez telefonlaşırız." demesi akıllardaki sorulara da cevap bulmaya yardımcı oluyor.
Alıntıdır ....
Omerdinho
03.Mayıs.2007, 23:50
Terim israrla Davala'yi oynatmasaydi suan Milan'in basinda olurdu.
El Comandante
04.Mayıs.2007, 01:18
Neyse,okudum hatmettim kuralları.Konu amacindan asmasin...
Taraftarlığın da bir dozu var. Bundan sonra bu konu'da Fatih Terim - Ersun Yanal kıyaslaması yapan kullanıcılara ceza sistemi kullanılacaktır.
bunun için ceza mı verilir ya ... çok ilginç .... :rolleyes:
Aydin
04.Mayıs.2007, 02:24
bunun için ceza mı verilir ya ... çok ilginç .... :rolleyes:
Maalesef verilmesi gerekli. çünkü hep aynı kişiler. ayrıca zaten konu kırmızı beyazdan, sarı lacivert ve sarı kırmızıya dönüyor. Fatih Terim Ersun Yanal tartışması isteyenler yeni konu açabilir.
Maalesef verilmesi gerekli. çünkü hep aynı kişiler. ayrıca zaten konu kırmızı beyazdan, sarı lacivert ve sarı kırmızıya dönüyor. Fatih Terim Ersun Yanal tartışması isteyenler yeni konu açabilir.
iyide ersun yanal zaten milli takımda olsam almanya ya giderdik falan diyor .. yani şu anda da milli takımın başında f.terim olduğuna göre kıyaslanmaması anormal olur ... ki kişilere yönelik bir sataşmada yok ...
Seçkinn
04.Mayıs.2007, 02:35
iyide ersun yanal zaten milli takımda olsam almanya ya giderdik falan diyor .. yani şu anda da milli takımın başında f.terim olduğuna göre kıyaslanmaması anormal olur ... ki kişilere yönelik bir sataşmada yok ...
Arkadaşım bu cezaların neden verileceğini adın gibi biliyorsun. Konu bu boyuttan o iyi bu iyi muhabbetine dönüşüp seviyesizleşiyor. Ayrıca modların işinede burnunuzu sokmayın. Ne deniyorsa odur, bu tartışma bitsin artık.
Arkadaşım bu cezaların neden verileceğini adın gibi biliyorsun. Konu bu boyuttan o iyi bu iyi muhabbetine dönüşüp seviyesizleşiyor. Ayrıca modların işinede burnunuzu sokmayın. Ne deniyorsa odur, bu tartışma bitsin artık.
adım gibi bildiğim için konuşuyorum zaten burda ceza vercek bişey yok ...
yöneticilik yetkinizi sırf bu yönde kullanmayın ...... ;)
Seçkinn
04.Mayıs.2007, 02:44
Ha yani böyle seviyesiz mesajları okumak hoşuna gidiyor. Konuyu amacından saptıran öylemi?
Seviyesiz mesajlar derken,satasma yok burada,iki teknik adamin kariyerini tartisiyoruz.Seviyesiz görünen mesajlara cevaplar gelmisti zaten ........
neyse konu daha fazla sapmasın bence ....
Seçkinn
04.Mayıs.2007, 02:56
Neyse arkadaşım öyle yada böyle bu cezalar uygulanacak. Sadece bu başlık içinde değil. Sapacağı kadar saptı zaten konu. Yönetimsel hareketlerede ahkam kesmeyin boşuna. En azından gidip öneri vs. bölümüne yazın, Konuların altına değil.