View Full Version : Fener UEFA'ya gidiyor !
fenerbahce_1907
03.Mayıs.2007, 16:48
Futbol Federasyonu’nu UEFA’ya şikayet etmek için harekete geçen FenerbaFutbol Federasyonu’nu UEFA’ya şikayet etmek için harekete geçen Fenerbahçe Yönetimi, Başkan Michel Platini’den haziran ayının ilk haftasına randevu aldı.
Tek çare Platini
Haksızlığa uğradıklarını ve haklarını alabilmek için şikayet edecek merci bulamadıklarını düşünen Fenerbahçeli yöneticiler, UEFA’ya gidiyor. Özellikle kupa rövanşı sonrası yaşananlar nedeniyle sahanın kapatılması, Aurelio ve Başkan Aziz Yıldırım ile yöneticilere verilen ağır cezalar sonrası harekete geçen yöneticiler, çareyi dertlerini UEFA Başkanı Michel Platini’ye anlatmakta buldu.
Dosya hazırlanıyor
Fransız spor adamından bu amaçla randevu talep eden Fenerbahçeli idarecilere, haziran ayının ilk haftasına randevu verildiği kaydedildi. İki sezondur maçlarında olan hakem hatalarını bir kaset haline getirecek olan yöneticiler ayrıca yaşananlarla ilgili hazırlayacakları dosyayı Platini’ye sunacak. Bu arada Fenerbahçe dışında birkaç kulübün daha UEFA’ya gitmeye hazırlandığı belirlendi.
Wesley Sneijder
03.Mayıs.2007, 16:55
Ben de başlığı görünce...
Universal
03.Mayıs.2007, 16:56
Yapabileceğimiz tek şey bu başka çare bırakmadılar.
Fıratcan Alçınkaya
03.Mayıs.2007, 17:47
Bir sonuç vermez diye düşünüyorum FİFA Ülke Federasyonlarına güveniyor... TFF nin verdigi kararı FB itiraz etti diye degiştirmez...
Emurafu
03.Mayıs.2007, 17:48
Fenerbahce takimiyla ugrasacagi yere milleti sucluyor boyle giderse herkez dusman olacak fenerbahceye benden soylemesi dikkat etmeleri lazimm
TR.CaPTaiN
03.Mayıs.2007, 18:22
Gidelim gitmesine ama birşey çıkmaz.
bjk4ever
03.Mayıs.2007, 18:35
Gidilecekse 5 ve 4 kirmizi kartlarin gosterildigi, ellerin havada ucustugu pozisyonlari da alip gitsinler bari. Hakem hatalari her ulkede olmustur ve hep olacaktir da, bunlardan gecen seneler FB yararlanmistir, bu sene BJK yararlaniyor, seneye de belki GS yararlanacak. Sonucta FB yine hata yapiyor ve yine negatif olarak bir ilke imza atiyor, gittigi gibi eli bos donerler.
Emurafu
03.Mayıs.2007, 18:58
tabiki daha once yapilan hatalar ya allah askina 1 yil once anelka eliyle gol atiyordu sonra bizim lehimize calinmayan penaltilart vardi biz bu kadar konusmadik gercekten yapmayin ya her sene her takim, lehine veya aleyhine birseyler oluyor
scolari12111
03.Mayıs.2007, 19:07
ne diyecekler?biz adam dövdük ceaz almayalım mı?biraz dönüpte aynaya bakmak lazım.
BianCoNeRo
03.Mayıs.2007, 23:57
sanki UEFA sıradan biryer.böyle saçma sapan şeyler için herkes UEFA ya gitse futbol denen birşey olmazdı.yalnız kendilerine yapılanlara bakıyorlar...çok yazık...
nekop
04.Mayıs.2007, 00:58
Hakemle aldıkları maçlarıda götürsünler...
El Comandante
04.Mayıs.2007, 01:25
Yahu gidecekler de ne olacak?Bjk macini mi gösterecekler?UEFA ozaman fbnin son yillarda yaptiklari herseye bakmaz mi?Elle atilan gollere,hakemle kazandiklari maclara bakmazlarmi?Yöneticilerinin ettikleri küfürlere bakmazlarmi?
inşallah giderler ... tahkim in yapamadığını belki uefa yapar ...
scolari12111
04.Mayıs.2007, 02:28
ilginç olan devlet aciz diyen mahmut uslu 1 ay alıyor.başkası dese neler olur neler.bir de hala konuşuyorlar.az laf çok iş demişler.giden şampiyonluğa ve kupaya yansın onlar.
Burak Duran
04.Mayıs.2007, 11:58
ya geçen haluk ulusoy şikayet etti diye kıyametleri koparmışlardı bizi rezil etti falan diye şimdi onlar gidiyor... Gitsinler hakem hataları her ülkede olur bide adam stadta adam dövmek yayıncı kuruluşun kablolarını kesmek görevli olmayan kişinin rakip futbolcuya vurup kulüp başkanına 5 dakika brifing vermesi ve yöneticilerin yaptığı açıklamalara verilen ceza bence az ile giderlerse uefa bence hiçbirşey diyemez
remake
04.Mayıs.2007, 13:27
hani alman ligine gidiyorlardi?
Aşk-ı Şehir
04.Mayıs.2007, 13:44
hersene böyle şeyleri duymaktan bıktım artık ben. Yeter ya!!! Kupayı kazanamıyolar millete saldırıyolar. Ligde zor duruma düşüyolar millete saldırıyolar. Sanki kupayı kazanmak, şampiyon olmak sadece onların hakkı. Geçen senede Galatasaray böyle diyordu. Ama gitti aslanlar gibi şampiyon oldu. Hiç de FİFA'ya felan gitmedi. Her ay FB TV'de maçlarda verilmeyen kararlar çıkıyor. Bir kerede verilen kararları göstersinler. Ricardinho'yu nasıl dövdüklerini göstersinler. Bıktım artık ben. Ağız tadıyla bir maç izleyemez olduk....
canavar20
04.Mayıs.2007, 14:04
başka çare bırakmadılar artık...
nart_susruko
04.Mayıs.2007, 14:57
ne diyecekler?biz adam dövdük ceaz almayalım mı?biraz dönüpte aynaya bakmak lazım.
dövdük ama hırsımızı alamadık diyeceklermiş :) hadi hırs olayını geçtik birde kupayada veda ettik(aynen burda olduğu gibi parantez kullanıp içine 25 yıl oldu) bize bi yardım edin demeyi de ihmal etmeyeceklermiş :)
ya geçen haluk ulusoy şikayet etti diye kıyametleri koparmışlardı bizi rezil etti falan diye şimdi onlar gidiyor...
...
"yanar döner gecelere verdim kendimi" diyelim ve geçelim ;)
ataman5
04.Mayıs.2007, 15:15
uefa bizi şampiyon yap desinler biz beceremiyoz ligdeki 17takımıda düşür başka kimse kalmasın desinler, komedi komedi artık bu durum..
ultraslanerdem
04.Mayıs.2007, 16:40
Hakemler yüzünden Şampiyon olurken bir şey yoktu...
Sekopej
04.Mayıs.2007, 16:47
Yahu çıkıp bir yönetici demiş mi, ya da resmi bir açıklama yapılmış mı? Hayır. Siz burada öyle bir yapmışsınız ki Fenerbahçe sanki UEFA'ya gitmiş.
Basın sayfalar dolsun diye bu tür haberler yapıyor, sonra da buradaki yorumlarda suçlu böyle bir açıklamada bulunmayan Fenerbahçe Yönetimi oluyor. Bu nasıl iş anlamadım ben?..
Omerdinho
04.Mayıs.2007, 17:16
UEFA'ya gidecekler Platini'den randevu alinmis.
Sekopej
04.Mayıs.2007, 17:18
UEFA'ya gidecekler Platini'den randevu alinmis.
Kim dedi, resmi sitede açıklandı mı, nerede yazıyor?
Omerdinho
04.Mayıs.2007, 17:20
Kim dedi, resmi sitede açıklandı mı, nerede yazıyor?
Pazar'in Ertesi programinda duydum.