Log in

View Full Version : Fener'de Oynarım

Neron_FB
07.Ocak.2006, 11:38
River Plate'in Ariel Ortega'ya karşılık olarak Kanarya'ya teklif ettiği Arjantinli yıldız futbolcu Gallardo: "F.Bahçe'ye transfer olup, Şampiyonlar Ligi'nde vitrine çıkmayı çok isterim" dedi.

FENER'E 2 MİLYON $ BORCU VAR
Marcello Gallardo'dan F.Bahçe'ye mesaj geldi. River Plate Kulübü, bir süre önce Newell's Old Boys'tan Ariel Ortega'yı transfer edebilmek için F.Bahçe'ye Gallardo'yu önermişti. Newell's Old Boys Kulübü, ekonomik kriz yaşadığı için Ortega'yı satış listesine koymuştu. Arjantinli yıldıza da River Plate talip olmuştu. Ancak Newell's Kulübü'nün Ortega transferinden Fener'e hala 2 milyon dolar borcu var.

OLE GAZETESİNE KONUŞTU...
Ortega'yı isteyen River Plate de futbolcusu Gallardo'yu F.Bahçe'ye teklif etti. Geçen sezon G.Saray'ın istediği Gallardo ise geçtiğimiz günlerde Arjantin'in Ole gazetesine yaptığı açıklamada "F.Bahçe'de oynamayı çok isterim. Çünkü F.Bahçe'nin formasını giyersem, Şampiyonlar Ligi'nde vitrine çıkarım ve Avrupa beni konuşur" ifadesini kullandı. Daum'un Gallardo'ya sıcak bakabileceği vurgulandı.

Gallardo kimdir?
Ülkesi: Arjantin
Doğum tarihi: 18.01.1976
Doğum yeri: Merlo
Kilo: 69
Boy: 1,65
Takımı: River Plate
Oynadığı takımlar: River Plate, Monaco, River Plate

--ALINTIDIR--

envoTR
07.Ocak.2006, 14:39
bunu biliyorum ama hala emin değilim bunu orteganın söyleyeceğinin.hem söylese bile artık fenerbahce camiasının kabul edeceğini sanmıyorum.

KaracaOglan
07.Ocak.2006, 15:57
ortega değil konu.. gallardo. ama ben gallardo yu istemem!