Log in

View Full Version : Turkcell Süper Lig 32. Hafta|Bursaspor-Beşiktaş

Bugra19o3
07.Mayıs.2007, 18:23
http://img513.imageshack.us/img513/8858/bursabjkuo4.png

Tarih ====> 13 Mayıs 2007
Saat ====> 19:00
Yer =====> Bursa Atatürk Stadyumu
Naklen Yayın==========> Lig Tv
Hakem ===> Bünyamin Gezer
Yardımcılar ===>
4.hakem =======>

Memedov
07.Mayıs.2007, 18:24
Bursa ne yapıp ne edip Beşiktaş´dan puan alacaktır çok hırs yaptılar çünkü.

eXcitinG
07.Mayıs.2007, 18:25
Umarım kazanacağız ama,Ligdeki Fb maLubiyeti ve Kayseride ki kupa macının sonucuda bu maça etki eder.Ne oLursa oLsun kazanmaLıyız.BeLkide tekrardan Bursa`yı kümeye göndereceğiz.Çok iLginç bir maç oLucak.

mustafa35
07.Mayıs.2007, 18:26
Zor bir deplasman. Bursa kazanmak isteyecektir.

fm26mer
07.Mayıs.2007, 18:35
Beşiktaş rahat kazanır kanımca

Fıratcan Alçınkaya
07.Mayıs.2007, 18:39
Kupayı alırsak büyük ihtimalle bir rahatlık gelir üstümüze ve bu maçta puan bırakırız... Çünkü malüm Bursa da hırs küpü... Ama kupada yenilrisek bu maçı kazanırız...

El Barto
07.Mayıs.2007, 18:41
Bursa'nın nefreti maalesef ikiye katlanacak bu maçtan sonra.

Memedov
07.Mayıs.2007, 18:47
Bursa'nın nefreti maalesef ikiye katlanacak bu maçtan sonra.

Bence tam tersi olacak Bursa Beşiktaş´ı şampiyonluktan hatta 2.likten etmek için elinden geleni yapacak.;;)

eGowiCh
07.Mayıs.2007, 18:56
Bursaspor intikamı almak istiyor. Beşiktaş'ın şampiyonluk umutlarını söndürmek istiyor tamamen ve düşmek de istemiyor.

Bu maça Bursaspor;
1. Beşiktaş'ı yenmek için,
2. İntikamını alıp Beşiktaş'ı şampiyonluktan, hatta 2.'likten etmek için,
3. Kümede kalmak için çıkacak.

Umarım kazanır. Beşiktaşlı taraftarlar gitmeyecekmiş maça, giderlerse can güvenliğini sağlayamayacaklarını açıkladılar.

El Barto
07.Mayıs.2007, 18:59
Bursaspor intikamı almak istiyor.
2. İntikamını alıp Beşiktaş'ı şampiyonluktan, hatta 2.'likten etmek için,
Beşiktaşlı taraftarlar gitmeyecekmiş maça, giderlerse can güvenliğini sağlayamayacaklarını açıkladılar.

Nereye gidiyoruz böyle hiç bilmiyorum...:confused:

eGowiCh
07.Mayıs.2007, 19:01
Bursaspor cephesi taraftarınızı getirmeyin, can güvenliklerini sağlayamayız diyor. Beşiktaş Bursaspor'u düşürmeden önce düşünecekti, hakketti bunu.

El Barto
07.Mayıs.2007, 19:02
Bursa'yı Beşiktaş mı düşürdü?? :confused:

Ayrıca neyi haketti Beşiktaş yada Beşiktaşlı taraftarlar?? ÖLMEYİ Mİ?? :confused:

Memedov
07.Mayıs.2007, 19:02
Umarım kazanır. Beşiktaşlı taraftarlar gitmeyecekmiş maça, giderlerse can güvenliğini sağlayamayacaklarını açıkladılar.

Zaten bir anlaşma yapılmıştı sanırsam ki Bursa´dan seyirci İnönü´ye gitmedi Beşiktaş´lılar da Bursa´ya gelmiyecekti.Eğer gelirlerse Hiç hoş olaylar olacağını düşünmüyorum Bkz : Ankara´da ki Ankaragücü maçı hatta bu sefer daha berbat olabilir.

Beşiktaş´lı taraftarlar gelmesin bizde rahatla zevkli bir maç izleyelim.

eGowiCh
07.Mayıs.2007, 19:07
Bursa'yı Beşiktaş mı düşürdü?? :confused:

Ayrıca neyi haketti Beşiktaş yada Beşiktaşlı taraftarlar?? ÖLMEYİ Mİ?? :confused:

Evet, tabii ki Bursaspor'u Beşiktaş düşürdü.

Beşiktaşlı taraftarlar ölmeyi hakediyor demedim. Gitmeyecekler, belalarını aramayacaklar. Bursaspor'u küme düşürmeden önce düşüneceklerdi. Umarım Bursaspor kazanır.

Episode 13
07.Mayıs.2007, 19:07
puan kaybı olmasını bekliyorum hem yorgun hem ümitler tükendi hemde bursa deplasmanı bjknin işi şok zor...eğer kazanırsa skoru yazim 1-0 :D

Memedov
07.Mayıs.2007, 19:09
Zaten 1-2 gün´e kadar açıklama yapılır eğer Beşiktaş´lı taraftarlar gelirse maça gitmeye hiç niyetim yok ben canımı sokakta bulmadım Çok kötü olaylar çıkar Beşiktaşlı´lar gelirse Çünkü Bursa Bu maçı 3 senedir bekliyor.

El Barto
07.Mayıs.2007, 19:09
Evet, tabii ki Bursaspor'u Beşiktaş düşürdü.

Beşiktaşlı taraftarlar ölmeyi hakediyor demedim. Gitmeyecekler, belalarını aramayacaklar. Bursaspor'u küme düşürmeden önce düşüneceklerdi. Umarım Bursaspor kazanır.

Bütün bir sene hiçbirşey yapmadılar, top oynamadılar sonra bir maçta Beşiktaş Bursa'yı küme düşürdü bırakın Allah aşkına....

Belasını arayan yok ben gidip Bursa'da takımımı desteklemek istiyorum belki ama can güvenliğimi kimse sağlayamıyor yada ben belamı arıyorum Türk futbolu nereye geldi varın gerisine siz karar verin...:confused:

Emurafu
07.Mayıs.2007, 19:27
ya bu konu neden acılıyorkı hemen ılk once besıktasın zorlu kupa macı var o bır bıtsın daha oncede acılmıstı kılıtlenmıstı buda kılıtlenır her halde

ForsakeN
07.Mayıs.2007, 19:29
Beşiktaş Ç.Rize'ye o maçı satmasaydı o sene Bursa değil,Rize küme düşerdi ;)

Del Piero_10
07.Mayıs.2007, 19:30
Kupa maçından sonra bu maçı konuşmaya devam ederiz..

travis1903
10.Mayıs.2007, 13:23
Beşiktaş Ç.Rize'ye o maçı satmasaydı o sene Bursa değil,Rize küme düşerdi ;)

:zuhaha

bizim icin zor bir mac olucak kupa morali ile maca asılırsak sandıgımızdan daha kolay bir galibiyet alabiliriz..rastgele Kartalim

GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2007, 13:28
Moralimiz düzeldi yapmamız gereken kalan 3 maçı kazanıp rakiplerin sonucunu beklemek

Bu maçta relaks oynarsak kazanırız nede olsa Bursa hırs küpü bu maçta çok kasacaklar kendilerini bizim oyuncular akıllı oynarlarsa kırmızı görebilir Bursa'lı oyuncular

Kısacası Kazanacağımızı düşünüyorum

Varonil
10.Mayıs.2007, 14:38
Bursaspor'a prim teklifleri geliyor
Bursaspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürürken, Yeşil-beyazlı futbolculara galibiyet halinde prim teklifi geliyor.

Eski yöneticilerden Ömer Kızıl'ın Beşiktaş maçı için 25 bin YTL'lik özel prim açıklamasının ardından Kapalı Çarşı Bursasporlular Derneği de galibiyet halinde Yeşil-beyazlı takıma 20 bin YTL prim verileceğini açıkladı.

Öte yandan maçın dün satışa çıkarılan biletlerine seyirciler yoğun ilgi gösterdi. Bursaspor yönetimi, kapalı tribünü, maraton tribünü ve kapalı kale arkası tribün biletlerinin tükendiğini, açık kale arkası tribün biletlerinin satışına bugün de devam edileceğini açıkladı. Açık kale arkası bilet satışı, nüfus cüzdanı gösterilerek yapılacak. Bursa'ya kayıtlı olmayanlara bilet satışı yapılmayacak.
10.05.2007

Kaynak : İHA

deniz.91
10.Mayıs.2007, 15:21
bursadan galibiyet bekliyorum

Mirza
10.Mayıs.2007, 16:02
Timsahlar puan çıkaracaktır.

Del Piero_10
10.Mayıs.2007, 16:11
Beşiktaş kazanır.

ewrim_FB
10.Mayıs.2007, 16:56
BjK puan kaybedecek gibi geliyor bana...

LaigLeNoiR
10.Mayıs.2007, 17:13
Eskiden yaşanan husumetlere girmeyelim bence.

Eğer gireceksek yazılacak çok şeyler var !

Bu maçtada BEŞİKTAŞ'ım oldukça yorgun kupa maçının 120 dakka olması oldukça kötü oldu...

İnşallah yeneceğiz...

eXcitinG
10.Mayıs.2007, 17:20
Şimdi yenicez Bursaspor`u Ondan sonra yeniden Beşiktaş bizi küme düşürdü diyecekLer.Çok garip ya ne haLLerdeyiz.Maça beşiktaş taraftarı aLınmıyor feLan hangi yüzyıLdayız biz.BursaLıyım ama Şehrimin takımının taraftarının bu tutumu da beni üzüyor.

LaigLeNoiR
10.Mayıs.2007, 17:22
Bursa taraftarı 6.dakikada yine bağırır ANKARA die:)

çArşı grubu olarak çok ön planda olduğumuz için tüm takımların taraftarları direkt bizi hedef alıyor popüler olabilmek için.

Memedov
10.Mayıs.2007, 17:26
Bursa halkı bu maça o kadar odaklanmış ki Maç biletleri satışa çıktığı an İzdiham oluştu.Polis Biber gazı ile taraftarları uzaklaştırmaya çalıştı yani bu maçın önemi bu kadar büyük.

Bursaspor bu maçı kazanamaz ise İnş.Allah böyle birşey olmayacak küme düşme tehlikesini hissedecek hatta düşebilirde.Bu maça ilgi çok olucak bu belli birşey umarım Beşiktaş seyircisi gelmez maça Ankara´da ki olaylar yaşanmaz.

Eminim ki bir çok aile çocuklarını maça yollarken korku içinde izin verecektir.Çünkü çok tehlikeli bir maç.

eXcitinG
10.Mayıs.2007, 17:46
Bursa halkı bu maça o kadar odaklanmış ki Maç biletleri satışa çıktığı an İzdiham oluştu.Polis Biber gazı ile taraftarları uzaklaştırmaya çalıştı yani bu maçın önemi bu kadar büyük.

Bursaspor bu maçı kazanamaz ise İnş.Allah böyle birşey olmayacak küme düşme tehlikesini hissedecek hatta düşebilirde.Bu maça ilgi çok olucak bu belli birşey umarım Beşiktaş seyircisi gelmez maça Ankara´da ki olaylar yaşanmaz.

Eminim ki bir çok aile çocuklarını maça yollarken korku içinde izin verecektir.Çünkü çok tehlikeli bir maç.

AsLında tehLikeLi değiL mehmet ama durumun bu noktaLara geLmesinin sebebi de biziz ne yazı ki.GönüL isterdi ki rahat rahat hep beraber izLeyeLim maçı ama.Yapacak bişey yok.

Varonil
10.Mayıs.2007, 23:18
Kızıl destek istiyor!
Bursaspor Kulubü Başkanı Levent Kızıl, Beşiktaş maçının vurmayla, kırmayla kazanılamayacağını belirterek, "Taraftarlarımızdan akıl dolu tezahüratlar yapmalarını, takımına gerçek motivasyonu vermelerini istiyorum" dedi.

Eski yöneticiler ve işadamlarına da seslenen Kızıl, kulüp olarak futbolculara özel prim vermeyeceklerini, şehrin Yeşil-beyazlı takıma daha fazla sahip çıkarak, "Sözde değil, özde büyüklüğünü' göstermelerini istedi.

Bursalı haklıyken kendini haksız yere düşürmesin

Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Yeşil-beyazlı ekibin Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ndeki antrenmanını izleyen Başkanı Kızıl, Pazar günü çok önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatarak, "İstanbul'da oynanan ilk maça taraftarımızı götürmedik. Bursa İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı kararla Beşiktaş taraftarı da Bursa'ya gelemeyecek. Bu ne demek? Artık top Bursa şehrinde. Şehir olarak bir sınavdan geçeceğiz. Şu anda Beşiktaş Türkiye Kupası'nı alarak rahatladı. Bizim de durumumuz itibariyle sahadan puan yada puanlar almamız şart. Fakat hiçbir şey vurmayla dövmeyle kazanılmaz. Ben taraftarımızdan çok akıl dolu tezahüratlar yapmalarını, İngiliz taraftarlar gibi takımına gerçek motivasyonu vermelerini istiyorum. Kesinlikle küfürden kaçınmalıyız. Her zaman söylediğimiz gibi 'en güzel, en akıllı taraftar Bursaspor taraftarıdır' söylemini bir kez daha tüm Türkiye'ye göstermeliyiz. Gelecek futbolcuları ve yöneticileri birebir taciz etmekten uzak duralım. Bursalı haklıyken kendini haksız yere düşürmesin. Müthiş bir tezahürat baskısı üretelim" dedi.

Şehrin bu takıma daha fazla sahip çıkması lazım

Galatasaray maçı için ceza almamak gerektiğine de dikkat çeken Kızıl, "Belki de Galatasaray maçına puan veya puanlara ihtiyacımız olarak girebiliriz. Bu yüzden çok dikkatli davranıp Galatasaray maçını sahamızda seyircimiz ile oynamalıyız. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçta bir takım pankartlar çeşitli tezahüratlar olmuştu ancak hiçbir zaman ne yöneticilerimize ne de futbolcularımıza bir taciz olmadı. Biz ev sahibiyiz. Rakip takım taraftarları da gelmiyor. Bu noktadan sonra sorumluluk bizde. Sonuçta bu bir futbol oyunudur. Şimdi artık futbolcularımızı rahatlatıp, tezahüratlarımızla, şovlarla galip gelerek varsayılan husumeti sona erdirerek, seneye her iki takım taraftarlarının maçları birlikte izleyebilecek konuma getirmek lazım. Bu sezon taraftarlarımızı birkaç deplasmana götürmeyerek kırdık. Ancak bu maçı nihayetinde Bursa'da oynuyoruz. Şehrin bu takıma daha fazla sahip çıkması lazım. 10-15 yıl öncesinde prim kampanyasına çok fazla katılım oluyordu. Şu ana kadar Kapalı Çarşı Derneği ve bir kişi var. Onun haricinde hiçbir ses yok. Sözde değil, özde büyüklüğümüzü gösterelim. Herkes diğer kentlerin neler yaptığına baksın, onların iyi yönlerine bakıp destek olurlarsa Pazar akşamı buradan hem işimizi bitirmenin, hem de Beşiktaş'ı yenmenin mutluluğu içinde ve Türkiye'ye Bursaspor taraftarının küfürsüz görsel şovun nasıl yapıldığını göstermiş olmanın mutluluğunu yaşarız" diye konuştu.

Başkan Levent Kızıl ayrıca, Yıldırım Demirören ile olan dostluğunun bozulduğunu belirterek "Ben Aziz Yıldırım'ın arkadaşı olarak biliniyorum ancak en eski arkadaşlarım Özhan Canaydın ve Yıldırım Demirören'dir. Taraftar gerginliği nedeniyle, her ikimiz de camialarımıza vermemiz gereken mesajları verdiğimizi için 40 yıllık dostluğumuz bozuldu. Ben bu işlere böyle olsun diye girmedim. İngilizvari bir seyirci desteğiyle 3 puan bizim olsun" şeklinde konuştu.

Kızıl, yönetim olarak özel bir prim vermeyeceklerini, kentten gelecek desteklerle gerekenin yapılacağını sözlerine ekledi.
10.05.2007

Kaynak : İHA

LaigLeNoiR
11.Mayıs.2007, 01:18
Bursa'nın küme düşme şansı bence çok yüksek...

3 Hafta kaldı ve

Beşiktaş
Trabzonspor (D)
Galatasaray

ile oynayacak.3 maçınıda kaybeder diye düşünüyorum...

M.Scofield
11.Mayıs.2007, 12:06
Beşitaş 2-0 kazanır

Del Piero_10
11.Mayıs.2007, 13:34
hehhe bursa kumeye!

Artık iki taraftanda bu tarz mesajları silip uyarı vereceğiz bunu ibret olsun diye silmiyorum.

RoNNiE91
11.Mayıs.2007, 13:47
Bu Bursa-Beşiktaş düşmanlığının temelleri nereye dayanıyor merak ediyorum.Yani taaa ilk başta nerde başladı acaba?Bence Türk Futbolı için kötü bişiy.Bu bir oyun.Kardeşlik ve dostluk için oynanıyor.Böyle olayların yaşanması hiç hoş değil.

LaigLeNoiR
11.Mayıs.2007, 14:07
Bu Bursa-Beşiktaş düşmanlığının temelleri nereye dayanıyor merak ediyorum.Yani taaa ilk başta nerde başladı acaba?Bence Türk Futbolı için kötü bişiy.Bu bir oyun.Kardeşlik ve dostluk için oynanıyor.Böyle olayların yaşanması hiç hoş değil.

Burada anlatmaya çalıştım olayları neden olduğunu ...

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=41950

GeNç KaRTaL
11.Mayıs.2007, 17:32
Benim merak ettiğim biz Bursa'yı yenersek ve Bursa küme düşerse yine bizmi suçlu olacağız?

Memedov
11.Mayıs.2007, 17:38
Benim merak ettiğim biz Bursa'yı yenersek ve Bursa küme düşerse yine bizmi suçlu olacağız?

Neden Beşiktaş suçlu olsun ki İyi oynayıp yensinler Daha önlerinde 2 maç var Düşeceği de Kesin değil ;;)

GeNç KaRTaL
11.Mayıs.2007, 17:44
Özür dilerim:)

Memedov
11.Mayıs.2007, 17:50
Benim kimseyi suçladığım yok.

RaSenGan
11.Mayıs.2007, 18:42
Bu maç futboldan çok kavganın konuşulacağı kesin.Berabere bitebilir.

real_footballer
12.Mayıs.2007, 12:45
bence bu maçı 3-1 Beşiktaşım kazanır

senderson
12.Mayıs.2007, 13:21
Bursa maçı alacaktır...

Varonil
12.Mayıs.2007, 16:04
Beşiktaş ile Bursaspor, yarın yapacakları maçla birlikte Birinci Futbol Ligi'nde 76. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında, Bursaspor'un ilk kez Birinci Lig'de mücadele etmeye başladığı 1967-1968 sezonundan bu yana yapılan toplam 75 lig maçından 29'unu Beşiktaş, 13'ünü Bursaspor kazanırken, 33 maç da berabere sonuçlandı.

Siyah-beyazlıların ligdeki toplam 96 golüne, yeşil-beyazlılar 66 golle karşılık verdi.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı, Beşiktaş 3-1 kazanmıştı.

-BEŞİKTAŞ, LİGDE 10 YILDIR YENİLMİYOR-

Beşiktaş, ligde Bursaspor'a karşı 10 yıldır yenilgi almıyor. Siyah-beyazlılar, Bursaspor'a karşı ligdeki son yenilgisini 1997-1998 sezonunun ilk yarısında, 9 Kasım 1997 tarihinde Bursa'daki maçta 2-1'lik skorla alırken, daha sonra içerde ve dışarda rakibiyle yaptığı son 14 maçı da kaybetmedi. Öte yandan Beşiktaş, Bursaspor ile deplasmanda yaptığı son 6 lig maçını da kaybetmedi. Siyah-beyazlılar, 1997-98 sezonunda, 9 Kasım 1997 tarihinde Bursa'da 2-1 yenildikleri rakibiyle daha sonra Bursa Atatürk Stadı'nda yaptığı 6 lig maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı ve hiç kaybetmedi. İki takım Bursa'da en son ev sahibi takımın küme düştüğü 2003-2004 sezonunun 19. haftasında karşılaştı ve kazanan taraf 1-0'lık sonuçla Beşiktaş oldu.

-BURSASPOR, EVİNDE BAŞARILI-

Bursaspor, kendi sahasında yaptığı lig maçlarında, Beşiktaş'a karşı galibiyet sayısında önde bulunuyor. İki takım arasında Bursa'da yapılan 36 maçın 10'unu Bursaspor, 8'ini ise Beşiktaş kazanırken, 18 maç da berabere sonuçlandı. Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor 39, Beşiktaş ise 31 gol attı. Bu arada, iki takım arasında 1992-93 sezonunda Bursa'da oynanması gereken karşılaşma, ev sahibi takımın cezası nedeniyle Ankara'da yapıldı ve Beşiktaş 3-0 galip geldi.

-BURSASPOR, TARİHİ HEZİMET YAŞATTI-

Beşiktaş, 49. sezonunu geçiren Birinci Lig tarihinde şimdiye kadarki en farklı skorlu yenilgisini Bursaspor karşısında aldı. 1980-1981 sezonunda, 7 Eylül 1980 tarihinde Bursa'da yapılan maçı 5-0 kazanan Bursaspor, Beşiktaş'a tarihi hezimeti yaşatmıştı.

-75 MAÇTAN 33'Ü BERABERE-

Beşiktaş ile Bursaspor takımları arasında ligdeki maçlarda beraberliklerin çokluğu dikkati çekiyor. İki takım arasında geride kalan 75 lig maçından 33'ü beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş-Bursaspor maçlarından 15'i 0-0, 9'u 2-2, 8'i 1-1, 1'i de 3-3 sona erdi.

-GERGİNLİĞE NEDEN OLAN SEZON-

Beşiktaş ile Bursaspor taraftarları arasındaki son yıllardaki gerginliğin başlangıcı, yeşil-beyazlı takımın küme düştüğü 2003-2004 sezonuna dayanıyor. Bursasporlu taraftarlar, Beşiktaş'ın, küme düşme hattındaki rakiplerinden Akçaabat Sebatspor'a 33. haftada evinde 2-0, Çaykur Rizespor'a da son hafta deplasmanda 1-0 yenilmesi ve sonrasında oluşan puan durumuna göre kendilerinin küme düşmesinden siyah-beyazlı takımı sorumlu tutarak, Beşiktaş'a karşı tavır aldılar.

12.05.2007

Kaynak : AA

CeNTeR_TR
12.Mayıs.2007, 20:45
Ben Bursa'dan ümitliyim umarım bu hafta bu maçı kazanırlar ve Fenerbahçeye yardımcı olmuş olurlar (Umarım Fenerbahçenin buna ihtiyacı olmaz) ;;)

Bugra19o3
12.Mayıs.2007, 21:52
Ben Bursa'dan ümitliyim umarım bu hafta bu maçı kazanırlar ve Fenerbahçeye yardımcı olmuş olurlar (Umarım Fenerbahçenin buna ihtiyacı olmaz) ;;)

Sende Karar ver Hangisi Olsun:D:D:D:D:D

cando
12.Mayıs.2007, 23:10
Ben bir Beşiktaşlıyım.Bence Bursa geçmişteki kendi suçlarını başkalarına bağlıyor.Önce kendin yeniceksin.Bursa o sene son maçını yenseydi ligde kalacaklardı.Maça gelince bence Bursa yenmeyi zor gördüğü için defansa çekilip beraberliğe oynayacak.Beşiktaşın elinden 2 puan koparmak için çünkü bu da feneri şampiyon yapar.Tabi Fener kazanırsa.

Varonil
13.Mayıs.2007, 09:36
Büyük buluşma
Turkcell Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde lider F.Bahçe'yi takibini sürdüren yaralı Beşiktaş, Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Bursa Atatürk Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Bünyamin Gezer yönetecek. Karşılaşma Digitürk 80. kanaldan naklen yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde F.Bahçe'ye mağlup olarak ayağına kadar gelen liderlik fırsatını değerlendiremeyen Beşiktaş, hafta arasında K.Erciyes önünde uzatmalarda Bobo'nun golüyle galip gelerek Türkiye Kupasını kazanmıştı. Beşiktaş, Bursaspor deplasmanında galibiyet elde ederek, hem takibini sürdürmek hem de Şampiyonlar Ligi için ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Delgado, Mustafa ve Ali Tandoğan ile kart cezalıları Burak ve İbrahim Toraman, Bursaspor maçında forma giyemeyecek. Kulüp doktoru Ayhan Optur, İbrahim Akın'ın durumunun maç saatinde netleşeceğini açıkladı.

Bugün yapılacak Bursa deplasmanında da forma giyemeyecek olan Delgado, böylece bu sezon 10'u deplasman, 16 maçta forma giymemiş olacak. Delgado, bugüne dek Turkcell Süper Lig'de 8, UEFA Kupası'nda 4, Türkiye Kupası'nda da 3 karşılaşmada takımını yalnız bıraktı.

Bursaspor'da ise Yavuz, Serkan ve Ömer'in sakatlıkları devam ederken, Egemen, Volkan ve Fransineau'nun maça yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi.

Kupa finalinin ardından yaptığı açıklamada Beşiktaş'tan sezon sonu ayrılacağını açıklayan Beşiktaş teknik direktörü Tigana, oyuncularından galibiyet beklediğini belirtirken, Bursaspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, Beşiktaş'ı yenecek güçte olduklarını ifade etti.

Beşiktaş ile Bursaspor taraftarları arasındaki son yıllardaki gerginliğin başlangıcı, yeşil-beyazlı takımın küme düştüğü 2003-2004 sezonuna dayanıyor. Bursasporlu taraftarlar, Beşiktaş'ın, küme düşme hattındaki rakiplerinden Akçaabat Sebatspor'a 33. haftada evinde 2-0, Çaykur Rizespor'a da son hafta deplasmanda 1-0 yenilmesi ve sonrasında oluşan puan durumuna göre kendilerinin küme düşmesinden siyah-beyazlı takımı sorumlu tutarak, Beşiktaş'a karşı tavır aldılar.

Beşiktaş ile Bursaspor, bugün yapacakları maçla birlikte Birinci Futbol Ligi'nde 76. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında, Bursaspor'un ilk kez Birinci Lig'de mücadele etmeye başladığı 1967-1968 sezonundan bu yana yapılan toplam 75 lig maçından 29'unu Beşiktaş, 13'ünü Bursaspor kazanırken, 33 maç da berabere sonuçlandı. Siyah-beyazlıların ligdeki toplam 96 golüne, yeşil-beyazlılar 66 golle karşılık verdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı, Beşiktaş 3-1 kazanmıştı.

Kazım Kanat: (sporx.com yazarı): Bu maçta futbolu ve skoru tartışmayalım. Bu müsabaka barışa ve dostluğa atılan bir adım olsun. Üç yıldan beri iki takımın taraftarları da adeta birbirlerini düşman gibi görüyorlar. Elbette Beşiktaş bu maçta puan kaybederse F.Bahçe'yi şampiyon yapar. Beşiktaş'ta teknik direktörlük krizini kendi evlatlarımızla çözmeliyiz" dedi.

Bursaspor

Ömer
Eğemen
İsmail
Ömer
Can Cumhur Bozacı
Frasineanu
Veli
Sumulikoski
Volkan Kürşat Bekiroğlu
Edson Edmar Dias De Souza
Sinan

Beşiktaş

Runje
Baki
Gökhan Zan
İbrahim Üzülmez
Fahri
Serdar
İbrahm Akın
Koray
Ricardinho
Nobre
Bobo

STAT: Bursa Atatürk
SAAT: 20.00
YAYIN: DİGİTÜRK 80. KANAL
HAKEM: BÜNYAMİN GEZER

Beşiktaş 10 yıldır yenilmiyor

Beşiktaş, ligde Bursaspor'a karşı 10 yıldır yenilgi almıyor. Siyah-beyazlılar, Bursaspor'a karşı ligdeki son yenilgisini 1997-1998 sezonunun ilk yarısında, 9 Kasım 1997 tarihinde Bursa'daki maçta 2-1'lik skorla alırken, daha sonra içerde ve dışarda rakibiyle yaptığı son 14 maçı da kaybetmedi. Öte yandan Beşiktaş, Bursaspor ile deplasmanda yaptığı son 6 lig maçını da kaybetmedi. Siyah-beyazlılar, 1997-98 sezonunda, 9 Kasım 1997 tarihinde Bursa'da 2-1 yenildikleri rakibiyle daha sonra Bursa Atatürk Stadı'nda yaptığı 6 lig maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı ve hiç kaybetmedi. İki takım Bursa'da en son ev sahibi takımın küme düştüğü 2003-2004 sezonunun 19. haftasında karşılaştı ve kazanan taraf 1-0'lık sonuçla Beşiktaş oldu.

Bursaspor evinde üstün

Bursaspor, kendi sahasında yaptığı lig maçlarında, Beşiktaş'a karşı galibiyet sayısında önde bulunuyor. İki takım arasında Bursa'da yapılan 36 maçın 10'unu Bursaspor, 8'ini ise Beşiktaş kazanırken, 18 maç da berabere sonuçlandı. Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor 39, Beşiktaş ise 31 gol attı. Bu arada, iki takım arasında 1992-93 sezonunda Bursa'da oynanması gereken karşılaşma, ev sahibi takımın cezası nedeniyle Ankara'da yapıldı ve Beşiktaş 3-0 galip geldi.

Beşiktaş ile Bursaspor takımları arasında ligdeki maçlarda beraberliklerin çokluğu dikkati çekiyor. İki takım arasında geride kalan 75 lig maçından 33'ü beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş-Bursaspor maçlarından 15'i 0-0, 9'u 2-2, 8'i 1-1, 1'i de 3-3 sona erdi.
13.05.2007

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

bursas
13.Mayıs.2007, 11:39
Bence Bursa geçmişteki kendi suçlarını başkalarına bağlıyor.Önce kendin yeniceksin.Bursa o sene son maçını yenseydi ligde kalacaklardı..

valla de .son maçı kazansaydık düşmücektik he.ne diyon sen kardeşim bursa son 5 maçının hepsini aldı.ama beşiktaş ın rezilliği bizi buralara getirdi..

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 11:45
İnşallah kazanırız bobo'dan gol bekliyorum:)

Mirza
13.Mayıs.2007, 11:46
Geçmiş kaldı geçmişte. Geçmişte kalmasa adı geçmiş olmazdı değil mi ? Peki bu konu gelecekteki maç konuşulsun diye açılmış. Geçmişi konuşarak gelecekteki maçın konu düzenini bozmazsanız sizler ve bizler için çok iyi olur. Lütfen

teamsah
13.Mayıs.2007, 12:30
spor dostluk barış ve kardeşliktir (b)
şu maç saati gelse artık (/) zaten uyuyamadık

LaigLeNoiR
13.Mayıs.2007, 12:40

Tebrikler Bursalı kardeşim...

Aslında tüm yapılması gereken de bu:)

Bende Beşiktaşlıyım bu arada.Umarım kavagasız gürültüsüz bir maç olur...

cando
13.Mayıs.2007, 15:37
valla de .son maçı kazansaydık düşmücektik he.ne diyon sen kardeşim bursa son 5 maçının hepsini aldı.ama beşiktaş ın rezilliği bizi buralara getirdi..

Biz o zaman zaten çok iyi bir takım olup Bursa nın rakiplerini yenseydikbiz şampiyon olurduk.Biz o zaman herkese yenildik.Hakemlerin aleyhimize yapmadıkları kalmadı.Takımda bitmişti.

koray_capello
13.Mayıs.2007, 17:05
Bursalılar suçu biraz da kankalarında arasın, agücü yenseydi sebatı kümede kalacaklardı. neyse isteyen istediğine inansın, madem Beşiktaş düşürdü diyorlar öyle olsun, çıkıp bir de özür dileyecek değiliz ya. Futbol bu sen kendi işini kendi yapacaksın, o zaman ben de şampiyonluğu kaçırmamın nedenini bursaya bağlıyayım. bursa feneri yenseydi ben belki de şampiyon olacaktım o sene. bırakın bu işleri.

Beşiktaş inşallah maçı kazanır, fener de inşallah kaybeder.

Varonil
13.Mayıs.2007, 17:11

Tebrikler kardeşim çok iyi özetledin olayı:cool:

cando
13.Mayıs.2007, 17:49
Bursalılar suçu biraz da kankalarında arasın, agücü yenseydi sebatı kümede kalacaklardı. neyse isteyen istediğine inansın, madem Beşiktaş düşürdü diyorlar öyle olsun, çıkıp bir de özür dileyecek değiliz ya. Futbol bu sen kendi işini kendi yapacaksın, o zaman ben de şampiyonluğu kaçırmamın nedenini bursaya bağlıyayım. bursa feneri yenseydi ben belki de şampiyon olacaktım o sene. bırakın bu işleri.

Beşiktaş inşallah maçı kazanır, fener de inşallah kaybeder.

Kardeşim bravo harika konuştun aynen katılıyorum.

canavar20
13.Mayıs.2007, 19:41
bursa'ya güvenmekten başka çarem yok:)

asatilla
13.Mayıs.2007, 19:58
Bursaspor'a güveniyorum ve kazanacağından eminim.

goosfraba
13.Mayıs.2007, 20:03
Fener kazancak.Beşiktaş Berabere kalıcak.Tahminim bu..

asatilla
13.Mayıs.2007, 20:05
Maç başladı.Bursaspora başarılar.

El Barto
13.Mayıs.2007, 20:06
Maç başladı haydi Beşiktaş...

asatilla
13.Mayıs.2007, 20:10
Golllllllllllllllllllllll.CUMHUR ATTI.

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 20:11
İnşallah maçı kazanırız:)

M.Scofield
1-0 cumhur

eXcitinG
Yedik.Bu kadar da şansızLık oLmaz kardeşim ya.

El Comandante
13.Mayıs.2007, 20:12
Gol bee :D Bursa bu maci kazanirsa 2. olacagiz :)

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 20:13
Off yaa:( İnşallah 2 gol atıp kazanırız...

eXcitinG
13.Mayıs.2007, 20:14
Bişey oLmaz bunLardan.Ayıp vaLLa.

El Comandante
13.Mayıs.2007, 20:14
Kavgalar basladi,protokolde tartismalar var...

eXcitinG
13.Mayıs.2007, 20:16
ParçaLasınLar birbirLerini.Bursa`nın zaten maçLa işi gücü yok,oLay cıkaracak yer arıyorLar kendiLerine ve buLduLarda sanırım.

C h A o S
13.Mayıs.2007, 20:17
haydi bjk şampiyonluğu bırakma...

goosfraba
13.Mayıs.2007, 20:22
Bu hafta fevri davranan çok olur.Bir o kadarda ceza :S

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 20:24
Golü bulmamız çok zor çünkü kapanıyorlar ve hücum hattımız belli zaten yaptıkları...

eXcitinG
13.Mayıs.2007, 20:27
Eğer bu maçı kaybedersek.Hayatımdan yeşiL ve beyaz renkLeri tamamen siLicem.O renkLer bana sadece rakibimin artık kim oLduğumu hatırLamamı sağLıcak.Çok yaLnış yapıyorLar.Koskoca sezon yat,sonunda akLın başına geLsin yersiz yere kin tut vs vs.Ayıp vaLLa.

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 20:27
Gole çok yaklaştı Beşiktaş.. Ricardinho'nun ortasına ön direkte Baki kafayı vurdu.. Arka direkte bomboş durumda topa dokunamadı

El Barto
13.Mayıs.2007, 20:30
Ey Bursa ..... kazanın kümede kalın hadi...

Wesley Sneijder
13.Mayıs.2007, 20:31
Adaşım attı. Bravo Can! Bravo Cumhur! Bravo Bozacı!!!
:D
Benim adım Cumhur.:)

Nedvedmania
13.Mayıs.2007, 20:33
bu maç 1-1 biter

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 20:38
Sinan Kaloğlu 2-0:mad: :mad: :mad: :mad:

C h A o S
yapma bjk yaa.pöfff.

Nedvedmania
goooooooool sinaaaaaan

Wesley Sneijder
13.Mayıs.2007, 20:39
İşte bu beee!!! Sinan Kaloğluuuuuuuuuuuuu!!! 2-0.

NOT: Bu 1000. mesajım!

M.Scofield
beşiktaş biterr

gerrrard
sinan kaloğlu attı

goosfraba
13.Mayıs.2007, 20:40
BJK 3. olucak bence..

El Comandante
Sinan Kaloglu atti! Tamamdir bjk bitti :)

Simdi biz bir gol daha atip,gözlerimizi ts-fb maclarina ceviriyoruz :D

uAburak89
Beşiktaş'ın 3. lüğü hayırlı olsun.. (:

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 20:41
Allah'ım ne olur bir mucize...

nerazzuri
13.Mayıs.2007, 20:41
:D:D:D muzice biraz fazla kacmazmi :D:D

uAsamet91
13.Mayıs.2007, 20:42
GEcmis olsun Uefa kupasinda basarilar:D

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 20:46
Bizim oyuncuların silkinip kendine gelmesi gerekir çünkü Fb yeniliyor....

Wesley Sneijder
13.Mayıs.2007, 20:47
Bursa'nın sezon başı hedefi düşmemekti zaten. ;)

Bu arada Bursaspor bu maçta kötü oynasaydı taraftar öldürürdü onları.

eXcitinG
13.Mayıs.2007, 20:49
Bi teknik direktör daha sezon bitmeden bazı açıkLamaLar yapıyorsa,zaten o takımın oynayacağı futboL o kadar oLur.Bizim sonumuz beLLi kasmanın bir anLamı yok bence.

El Comandante
13.Mayıs.2007, 20:51
Macin ilk yarisi 2-0 Bursaspor´un üstünlügü ile sona erdi ;)

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 20:52
Ya bu maçta neden İbrahim Akın oynamıyor yaa:mad:

Wesley Sneijder
Hehehe. Bursa'da keyifler yerinde. FB'liler haricinde. :(

El Barto
Aferin Bursa kümede kal seneye inönüye gel olur mu?????

Noz
13.Mayıs.2007, 20:53
trabzon ne guzel feneri yeniyor biz ilk yari 2 gol yiyoruz... ne diyim bu futbolcular besiktaslilik ruhuyla oynasa boyle olmaz ama bu kadar ruhsuz olunmaz... td i taktik hatalari herseyi bosverin besiktas icin kazanin ama nerde...

asatilla
13.Mayıs.2007, 20:56
Bravo bursaspor.

LaigLeNoiR
13.Mayıs.2007, 20:59
Tigana giderayak yaptığın harekete bak...

İ.Kaş,Fahri,Güleç,Sedef...

Bunlar ilk 11 değilmi yazıklar olsun sana...

Ayrıca RUNJE'de sene sonunda mutlaka gitmeli.Her gol yediğinde rakip takımın sinir bozucu bağırtısını dinlemek istemiyorum.

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 20:59
Umarım Fb maçının sonucunu öğrenirler ve 2. yarıya daha hırslı başlarlar ve 3 gol atarak kazanırız bakalım görecez ne olacağını ama umarım son gülen iyi güler...

Noz
13.Mayıs.2007, 21:00
GEcmis olsun Uefa kupasinda basarilar:Dsize basarilar...

eXcitinG
13.Mayıs.2007, 21:01
Murat,dediğim gibi daha sezon bitmeden yaptığı açıkLamaLar zaten son haftaLarda nasıL bir tutum göstereceğinin kanıtı idi.

Universal
Sadece golleri gördüm şu ki Bursa bu maçı intikam havası ile çıkmış kazanması gerekiyor. Kazancaktır da ama Beşiktaş 2-0'dan 3-2'lik bir galibiyet bekleyemiyorum. Çünkü son maçların da hep 1-0 kazandı. Beşiktaş için mucize.

El Barto
artık Beşiktaş'ın kazanması çooook zor.

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 21:02
Gerçek Bjk ruhunu taşıyan adamlar çıkar bu maçta 2.yarıda 3 gol atarlar zaten Tigana'dan umudu kesmiş durumdayız...

Fıratcan Alçınkaya
13.Mayıs.2007, 21:04
ya olurmu bu ya sinirden klavyeyi kırcam sen buraya kadar gel Bursa ya yenil... Offf ya 2.likte gidicek... Hadi be Kartal bastır....

canavar20
13.Mayıs.2007, 21:06
valla bu futbol olurmu olur ama zaten fb elden gitmiş:(

RaSenGan
13.Mayıs.2007, 21:07
böyle bitsin.

GsDoruk
13.Mayıs.2007, 21:08
Noldu ya bu BJK'ya :(:(:mad:

El Comandante
13.Mayıs.2007, 21:13
Gökhan Gülec karsi karsiya kacirdi...

Mehmet Sedef sari kart gördü..

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 21:13
Beşiktaş ikinci yarıya çok hızlı başladı.. Ceza sahasına Ricardinho'nun pasını Bobo bıraktı.. Gökhan Güleç ceza sahasında yerden vurdu.. Kaleci Ömer son anda uzandı ve topa hakim oldu..

El Comandante
13.Mayıs.2007, 21:15
Mehmet Sedef cikti,Nobre girdi oyuna..!

GsDoruk
13.Mayıs.2007, 21:16
İkinci yarı güzel başladı BJK!
Sedef kaçırmamalıydı.

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 21:17
Ah bee golle başlasak çok iyi olurdu...

RaSenGan
13.Mayıs.2007, 21:21
Hadi Bursa 3 3 3

canavar20
13.Mayıs.2007, 21:28
gelir Aygün gelir:)

RaSenGan
13.Mayıs.2007, 21:28
geldi :) 3-0 oldu.

eXcitinG
13.Mayıs.2007, 21:29
3 oLdu....

C h A o S
13.Mayıs.2007, 21:29
3 oldu ...

asatilla
13.Mayıs.2007, 21:30
3 oldu be.oleyyyyyyyy

RaSenGan
4 4 4 4 :)

El Comandante
3-0 oldu :D

Iyiki bjkli taraftarlar maca gelmemisler.Cok feci olaylar olabilirdi.

eXcitinG
Bu adam sezon sonunda bekLemesin hatta,istanbuL`a biLe dönmeyi bekLemeden direk bavuLunu aLsın gitsin nereye gidecekse.Yeter artık !!

GsDoruk
13.Mayıs.2007, 21:31
3 oldu!!!
BJK'a noluyor yaa!

canavar20
13.Mayıs.2007, 21:32
bjk ne yapıyor yahu:D:D

Noz
13.Mayıs.2007, 21:33
bu mac eger tigananin sezon sonuna kadar kalmasina izin verilirse yani hemen yarin postalanmazsa 2. ligi de kaybedecegimizin gostergesi olan bir mac olmustur...

Nedvedmania
13.Mayıs.2007, 21:34
gooooooooooooooolllll 3 oldu 3

GsDoruk
13.Mayıs.2007, 21:35
4 4 4 4 :)

3 yeter :) Keşke BJK yenseydi. Belki şampiyon olurlardı da Fb şampiyon olmazdı ! Fb'ye kötü bir şey demel istemedim. BJK'i daha çok seviyorum da :)

El Comandante
13.Mayıs.2007, 21:36
Bizim de sampiyonluk sansimiz var be Doruk :) Hatirla gecen seneyi :)

gerrrard
13.Mayıs.2007, 21:37
3-0 oldu :D :D BJK nin başı döndü

GsDoruk
13.Mayıs.2007, 21:41
Bizim de sampiyonluk sansimiz var be Doruk :) Hatirla gecen seneyi :)

Ama o zaman fark kaçtı şimdi kaç :( ;;)

El Comandante
13.Mayıs.2007, 21:44
Yok canim fb bu maci yenilsin fark 2.Ankaragücü macinda bir puan kaybi bizi sampiyon yapar :)

eXcitinG
13.Mayıs.2007, 21:46
Bu gaLatasarayLıLarda hep aynı şey oLucak sanıyorLar :D

asatilla
13.Mayıs.2007, 21:46
Helal olsun bursaspora.

GsDoruk
13.Mayıs.2007, 21:49
Yok canim fb bu maci yenilsin fark 2.Ankaragücü macinda bir puan kaybi bizi sampiyon yapar :)

Birde bizimle maçları yok mu ??:eek: :eek:

asatilla
13.Mayıs.2007, 21:54
Beşiktaş penaltıyı kaçırdı.Bravo ömer.

eXcitinG
13.Mayıs.2007, 21:57
Kim o kaçıran penaLtıyı ?

Noz
13.Mayıs.2007, 22:06
kupayi almis olsak da tiganayi TEBRIK ETMIYORUM bye bye tigana...

Fıratcan Alçınkaya
13.Mayıs.2007, 22:07
Sağlık olsun ama yeter artık 03den beri olamıyoz şampiyon... İnş... önümüzdeki yıl...

the_imam912
13.Mayıs.2007, 22:13
Geçmiş olsun.

GsDoruk
13.Mayıs.2007, 22:16
Good BYE Tigana!
Güya şampiyonluk iddianız vardı?:mad:

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 22:17
Olmadı ne yapalım tebrikler bursa:) güle güle Tigana Gs'nin berabere kalması bizim için şans en azından Şampiyonlar ligine gidelim bari...

Bugra19o3
13.Mayıs.2007, 22:23
Teşekkürler Tigana...

RoNNiE91
13.Mayıs.2007, 22:26
Olan oldu artık.Sivas sayesinde belki şampiyonlar ligine gidicez.Bursa'yı da ayrıca tebrik ediyorum.Fenerden ve Kayseri'den 4 yediler,bize aslan gibi oynadılar.

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 22:26
Ben Tigana'nın yerinde olsam direk Fransaya giderdim;;)

AfYoK03
13.Mayıs.2007, 22:36
ülkemizin güzide kulübü, yaklaşık iki saat öncesine kadar şampiyonlugun en byük ikinci adayı beşiktaşımıza 2007-08 sezonunda UEFA da basarılar....

the_imam912
13.Mayıs.2007, 22:43
Bursa'yı tebrik ediyorum

ataman5
13.Mayıs.2007, 22:43
yaa allah aşkına hangi şampiyonluk hangi kupa ben hepsinden geçtim yaa alaah aşkına arkadaşlar bırakın böyle bi ligde kim şampiyon olursa olsun bırakın kupaydı mupaydı!!! böyle bi lig böyle futbol oynayan bi beşiktaş şampiyon olsa ne yazar olmasa ne yazar lütfen artık güzel futbol istiyorum ben adam gibi büyüklüğüne yakışan bi futbol istiyorum şampiyonluk maçına çıkıp ayakları titreyen bi takım istemiyorum futbol zevk oyunu nolursunuz deiştirelim şu kafamızı bırakın 2. olalım bu sene ama seneye çıktığımızda sahaya adam gibi futbolumuzu oynıyalım şampiyonlar gidersek hayırlısıylan alnımızın akıyla oynıyalım ''güzel futbolu'' nolur derdimiz bu olsun artık biraz bütün takım taraftarlarınadır lafım.. saygılaar..

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 22:51
Ataman'a katılıyorum ayrıca kalan maçlarda takımı Tayfur Havutçu ve Ali Güttiken'in yönetmesini istiyorum...

eXcitinG
13.Mayıs.2007, 22:53
Ya bu Uefa`a oLayı nerden çıktı.Ligin ikincisi biz oLucaz o kadar sevinmeyeLim artık.

Varonil
13.Mayıs.2007, 23:07
Bursaya tebrikler.Besiktasa basarilar

Universal
13.Mayıs.2007, 23:10
Bursaya tebrikler. Gümbür gümbür kazandı.

eXcitinG
13.Mayıs.2007, 23:11
BursaLı taraftarlar da şimdi çıksınLar sizin sayenizde Ligde kaLdı desinLer o zaman.DüştükLeri sezon biz düşürmüşüz ya, o kadar bağırdınız çağırdınız.Şimdi de tebrik edin o zaman Hey Bursa`Lı taraftar nerdesin ?

Mr.CordiaL
13.Mayıs.2007, 23:15
TeBRiKLeR buRSa....

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 23:18
.Besiktasa UEFAda basarilar

Hala 2.yiz ve gelecek hafta Gs yi yenerseniz 2. olarak bitireğiz sezonu;) ;;)

Fıratcan Alçınkaya
13.Mayıs.2007, 23:18
Neyse ya iyi oldu Bursa yendi... Yenilseydi yine kümeye gidiyolardı... En azından bizi 2.kez küme düşürdü demezler...

tosunpasa
13.Mayıs.2007, 23:22
Bursaspor Tebrikler..!!

LaigLeNoiR
13.Mayıs.2007, 23:49
Tebrikler Bursalılara...

Ayrıca Tiganaya bir lafım var

" Sê Mendre Maîson Tigana "

Nedvedmania
13.Mayıs.2007, 23:56
Bursadan bekliyodum galibiyeti ve baya farkla aldı. Helal olsun

TR.CaPTaiN
13.Mayıs.2007, 23:56
Tebrikler Bursaspor yıllardır bugünü bekliyorlardı ve Beşiktaş'ı gerçeken çok net bir skorla yendiler.

teamsah
14.Mayıs.2007, 00:04
maçta olay çıkmadı gerginlikler vardı ama bu tür gerginlikler derbi maçlarda da oluyor. güzel bir gündü.

travis1903
14.Mayıs.2007, 00:11
tebrikler bursa.. maci izliyemedim ama skor herseyi gosteriyor net bir galibiyet almislar..mactan sonra t-shirt giyilmis ve intikamizi aldik tarzi bir seyler yaziyormsu isin ilginci o t-shirtler sinan kaloglu'nda da vardi :)

dipnot:sevgili Beşiktaşlı kardeslerim bu gece guzel bir haber alabiliriz :)

ForsakeN
14.Mayıs.2007, 00:16
Bursalıların bi lafı vardı:

Beşiktaş bizi ligten etti,bizde onları Şampiyonluktan edeceğiz.

Gerçektende yaptılar . Tebrikler Bursa

Fıratcan Alçınkaya
14.Mayıs.2007, 00:17
Ne alaka ya ztn Şampiyonluk geçen hafta gitmişti... Yenilmesek şampiyonmu olcaktık sanki... Durup dururken tahrik etmesene insanı...

Noz
14.Mayıs.2007, 02:18
harbiden ha bursanin bize kin tutmasindan sanane gereksiz bi kin tuttular yendiler diyelim sanane bundan... soylemek istedigin biseyler mi var ?

Maksic
14.Mayıs.2007, 02:55
Tebrikler Bursa

Ilhan
14.Mayıs.2007, 11:29
Maçtan önce Coşkun sizi yeneceğiz demişti de inanmamıştım. Sana helal olsun Bursa'm.

eGowiCh
14.Mayıs.2007, 13:34
Olan oldu artık.Sivas sayesinde belki şampiyonlar ligine gidicez.Bursa'yı da ayrıca tebrik ediyorum.Fenerden ve Kayseri'den 4 yediler,bize aslan gibi oynadılar.

Bursa tabii ki size karşı aslan gibi oynayacak, onları küme düşürdünüz, 3 senedir bu maçı bekliyor, hem taraftarlar, hem oyuncular... Ricardinho'nun penaltısını bile kurtardı Ömer, o kadar konsantre olmuşlar, inanmışlar ki kazanmaya... Helal olsun Bursaspor'a.

gezenti
14.Mayıs.2007, 13:37
Ne alaka ya ztn Şampiyonluk geçen hafta gitmişti... Yenilmesek şampiyonmu olcaktık sanki... Durup dururken tahrik etmesene insanı...

Niye Fenerbahçenin puan kaybettiği bir haftada Beşiktaş bizi yenseydi ortalık çok kızışırdı.
Maça gelince söylenicek o kadar söz varki.Beşiktaş Klubü maça çıkarken 22.000 kişi tekbir sesleriyle stadı inletti.Daha sonra beşiktaş'lı futbolcular 2 dakika ısındıktan sonra içeri girdiler.Acayip bir psikolojik baskı oluşturmuştuk.Yönetimin açtığı pankartı hiç beklemezdim.

El Barto
14.Mayıs.2007, 13:38
Hala küme düşürdünüz muhabbeti :mad: Tamam Bursa kazandı herşey bitti mi??? Penaltı kurtarmayı bile buna bağlıyorsunuz helal olsun....

Emurafu
14.Mayıs.2007, 13:46
bu macta besiktaslılar cok iddialı idiler ama besiktasın bursa puan kayıp edecegi kesindi birde tigana o atmosfere genc cocukları cıkarmıs ohhh tigana yenilmek için cıktı sahaya bundan sonra besiktas 3. olur cünkü tigana yine abuk sabuk takım cıkaracak takımö dagıldı bence

Ya hala bursaya ne lafı atıyorsunuz dua edin 5 yemediniz bursa eze eze aldı maca cok iyi cıktılar

gezenti
14.Mayıs.2007, 13:47
Eğer bu maçı kaybedersek.Hayatımdan yeşiL ve beyaz renkLeri tamamen siLicem.O renkLer bana sadece rakibimin artık kim oLduğumu hatırLamamı sağLıcak.Çok yaLnış yapıyorLar.Koskoca sezon yat,sonunda akLın başına geLsin yersiz yere kin tut vs vs.Ayıp vaLLa.

Valla pek bir şey kaybetmez Bursa be arkadaşım hatta memnun oluruz zaten Jimnastikli arkadaşlar yeşil beyazı hayatlarından çoktan çıkardı diye tahmin ediyorum....

eGowiCh
14.Mayıs.2007, 13:55
Skorbordda yazan şeyi gördünüz mü?

Bursaspor 3 - 0 Beşiktaş
HESAP GÖRÜLDÜ

Aynen bu yazıyordu skorbordda. Bursaspor intikamını aldı ve maç sonu da timsah yürüyüşünü yaptı.

Levent Kızıl kalacak mı bu maçtan sonra acaba? Kongre var ama bence kalması lazım Levent Kızıl'ın, taraftar istemiyor ama belki bu galibiyet taraftarın düşüncelerini değiştirir.

Del Piero_10
14.Mayıs.2007, 14:35
Oynandı bitti,daha fazla tartışma çıkmaması adına kilitliyorum.